Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah hepsinin cezasını versin, benşm sadece görümcem değil kayınbiraderimde aynı hatta o daha fazlası, resmen düşmanım !! sana etmeyene sende etme arkadaş, anlamıyolar üzüldüğünle kalıyosun.evet demek gerek ama hep eşeklik bizde kalıyo .(kendi adıma en azından)
söylesen ne çare ki, karşındaki adam anlamaya ve algılmaya açık olmadıktan sonra.gerçi ben dün k.valideme dedim, o da pişkin pişkin bu olay 1 yıl olacak nerdeyse dememesi normal dedi, bend dedim tebrikte etmemişti geçmiş olsunda dememişti, gönül bekliyo.ama ddiğim ne çare !!
candas başladın mı kendni dinlemeye:)dur bakalım anca...stres yapma şimdiden..inşallah güzel haberlerini alacağız...
hayırlısı inş .. zaten bu ayda olmazsa sondur, korunmaya başlayacağım eşimide ikna etmem lazım tabi ...
bunlar dost mu düşman mı anlamadım ki ? !
ben traş makinesi düşünüyorum hediye gerekceği zaman ama vardır büyük ihtimalde cep telefonuda bütçeni aşmazsa iyi fikir.
kızlarrrrrrrrrrr merhaba ben geldim

canım hoşgeldin, oğlun ve sen nasılsınız ? tatil nasıl geçti ?

herkese günaydın, nasılsınız arkadaşlar ?

oo sinua yüzünü gören cennetlik hoşgeldin, nerelerdesin ?

canım hoşgeldiiiinn. umarım güzel bi tatil geçirmişsindir. ay evet destinayla önce erkek diyip sonra kız deyince acep dedim bunlar neye göre fikir değişti. benim farketmediğim bi belirtiden mi:)) dediğin gibi prensim ya da prensesim hiç farketmez. yeterki sağlıkla gelsin. kucağımıza almak nasip olsun. cuma günü 2 liye gidecem. inşallah herşey güzel gelişir. oluruna bıraktım herşeyi. çok iyi anlıyorum . raabim ol derse olur. gerisi boş.

canım bi kaç gün annemlerdeydim. net yoktu orda. ondan giremedim. hepinizi çok özledim. geçmişe bakamdım daha. kuzenlerim teyzelerim gelmişti. onlarla vakit geçirdik. bugün bana gelecekler. sanırım bayram sonrasına kadar benim böyle geçer. sonrada eşimin kuzenleri teyzeleri geliyo. hepside kafa dengi seviyorum kalabalığı ben. evi temizleyecem şimdi. ufff annemde alışmışım kaç gündürlü ye iç geze. şimdi nerden başlasam diyorum :97: ufak ufak yaparım şimdi rutin temizlik işte ama gözümde büyüyo. dayına kayınbabana allah şifa versin. dayına sabır versin canım. hayat devam ediyo.eşin haklı ateşli olmasa gelmiyo mercimekler. oluruna bırakmak en güzeli. gidecek kistlerin yerini bebişe bırakacak. sonuçta sağlkılı bi kıızn var raabbim 2, de nasip edecektir sana. ama zamanı bekliyodur. inanıyorum bu topikte herkes bebişlerini kucağına alacak. er ya da geç...
chnb canım sanada geçmiş olsun. bol su tüket. baktın ki devam ediyo dra mutlaka görün.
candas ceza pasiflora taf yasemin lonelians senem ve nehiri, yamatake karini .... ismini saymadığım diğer arkadaşlar hepiniz iyisinizdir inşallah. hepinizi öpüyorum.

aaaa sinua gelmişşş. hoşgeldin şeker. nerelerdesin. nasılsın herşey yolundadır inşallah. uzun zaman oldu merak ettik seni. öpüyorum

kızlar günaydın uzun aradan sonra yine geldim.ben hala çocuk yapamadım bu arada ama hala oluyorm allahın izniyle onun mutluluğunu yaşıyorz ailecek.taf ve pollyanna sanırım yeni annelermz onlarında gözü aydın allah kucaklarda grmek nasip etsin,sağsalim elinize alın emiiiiiiiiiibende bisüre girmedm çünkü fazla kafaya taktımı farkettim beyin olarakda uzaklaşmak istedm o moddan,bu yzden sizden biraz ayrı kaldm ama özlemişim hepinizi bide bakalım allah nasip ederse bayramdan sonra çalışmayı düşünüyorm,haber bekliyorum,bebek olayını biraz ertelicem anlicanız ama zaten hemende olmuyodu malum. bide kardeşimin bi ay sonra düğünü var onun koşuşturması derken öle zaman geçiriyorum iştee.sizlerde başka neler var neler yok???

aaaa sinua gelmişşş. hoşgeldin şeker. nerelerdesin. nasılsın herşey yolundadır inşallah. uzun zaman oldu merak ettik seni. öpüyorum

canım benim sağl teşekkür ederim iyiyim çk şükür sen nasılsın canım nasıl gidiyo??bebiş nasıl?ne kadarlık oldunuz şimdi?? ayyy ne kadar çok soru sordum ya

benim kader arkadaşlarımı üzenler varmışşşş
hayat zor , sınavlarımız var birde akraba dediğin aile dediğin insanlar senin hayatını zorlaştırıyor garip ya çok garip. bende de bir kayınvalide var oto kontrol manyağı kraliçe arı gibi, tüm kovanı yönetecek. eltim dersen beni sanırım salak sanıyor, off yani anlatıp kendimi germiyim yine.

Benim tatil hiç beklemediğim kadar güzel geçti, kardeşimle kedi köpek gibi olduğumuzdan birde malum bana kayınvalidem pişkin pişkin hamilelik seni değiştirdi inşallah hamilelikten sonra düzelirsin dediği için o kadar zor çıkmıştım ki tatile. Avşa adasına gittik ben hamile olduğum için feribotla gidelim dedik, sonra marmara adasına geçtik, koylara gittik kardşeimden allah razı olsun o götürmese hiç gidemeyecektim.

sonra istanbul'a geldik eltimler yeni ev aldılar bir site de , iftara davet etti, bütün akşam evini övmesini dinledim, dinledik. bizim evi eleştirmesini dinledim dinledik, en son ben hamile kalıcamda sen bir doğur diye bekliyoruz bebeğe bişi olursa beni kıskanmanı istemiyorum dedi.Bizim kız olacak aile biliyorsun kız istiyor ondan seni bekliyorum dedi. Bende senin gibi inançlı namazında niyazında biri naısl olurda bu kadar iddalı konuşur, kaderi kısmeti bilmez hayret diyiverdim, eşimde kalkalım yoruldu kitty dedi. çünkü feribottan iner inmez gitmiştik onlara. kalktık. Destinanın bir ara dediği gibi aslında takmayacaksın taksak ne oluyor kaliteleri insanlıkları mı değişiyor. offf yani.

bebeğe gelince sanırım iyi yani inşallah iyidir. daha kendilerinden ses seda yok. İsim konusunda daha hiç odaklanamadık. yiğit,kaan,kağan, mert,rüzgar,bora,poyraz,demir, oğuzhan, fatih, mehmet,ahmet,ali ailelerde dolu gırla. Uras ı beğenmiştimdi eşimin en yakın arkaaşının oğlu oldu yeni koydular ismi, bilmiyorum. 2 tane ismi olsun istiyorum, Ben Çınar ismine çok soğuk bakmıyorum, taha, deha,dua,berk gibi isimlerde benim dinamiğime uygun değil. yamaç,sarp,sarper olmaz yakın akraba isimleri bunlar. bilmem yani varsa fikirler açığım.

ceza83, evlilik yıldönümlerinde hiç hediye almayız biz bilemedim, saat olabilir,mp3,masaj aletleri olabilir hem sende faydalanırsın
candaş, ne durumdasın. korunmak nerden çıktı
chrb ve destina 2. çocuk saplantı falan olmadı sizde, çocuk istiyorsunuz ve çalışıyorsunuz, tüm odağınız 2. çocuk değilki takıntınız olsun, eşinizi, çocuğunuzu bu uğurda heba etmiyorsunuz evet kendinizi eşinizi yıpratıyorsunuz ama bu çok doğal al bak bana 1. çocuğum kalbi durdu 10 haftalık hani daha bişi hissedemedim bile ama ne kadar etikledi oooo oooo yıprandık evet şimdi 2. bebeğime hamileyim ama sonunu kim bilebilir şimdi bile yıpranıyoruz millet ooo hamileyim diye mutluluktan uçuyor biz hep temkinli neyse... Tıp size mümkünatı yok dememiş, dr'lar kanserli hastaya bakıp 6 ay sonra öleceksiniz diyor, ablama senin kardeşin varsa taşıyıcı annelik düşün diyor. Öyle bir durum yok, malesef yorucu,yıpratıcı bir yolculuk oluyor. Allah nasip edecek inşallah. Erkeklerde hiç belli etmiyor sonra bir laf diyor küt diye kalıyor, böyle anaçlık duygusuyla ahh canım ne kadar üzülüyor diyoruz.
İnsanın hayallerinin istekleirnin peşinden koşmak ne zamandan beri takıntı. Çok büyük bir istek. Ve olacak. inşallah olcak. sağlıkla sıhaatle olacak.

pileom aynen dediğin gibi canım rahat olmak gerekiyor, bu arada ben 800 grm almışım dr kızdı, yemek yemeğe zorluyorum kendimi.

allaha emanetiz hepimiz. benimde test sonuçlarım bu hafta çıkacak. sağlıkla sıhatle inşallah. Kız erkek sağlıklı olsunda. bakalım. öpüyorum çok. ailenle keyifli oturmalar, temizlik benimde gözümde büyüyor,

Kıtty, iyi demişsin görümcene.Allah büyük böyle diyenler cezalarını bulur.gerçi bizde eşimle biz bekliyoruz ikiz yapcaz diyoduk esprisine acaba bizede kızanlar var mıydı ki ? Korunmayyı düşünüyorum çünkü cuma günü eşim buraya geldi tayin direyle görüştü, bu yıl dileçe vereceğiz zaten olmama ihtimali yüksek diyoduk.Adam demiş bu yıll kesinlikle olmaz, diğer sseneyede tam süreyi doldurmaya 2 ay 5 gün kala tayin dileçkesi vermemiz gerkiyo en geç.ama 2 ay için bile vermeyebiliriz demiş.Resmen gıcıklığına yapılıyo bu ! ağlaya ağlaya perişan olduk cuma günü, yerin dibine girsin böyle kanun! işte eğer durum bu olursa dönüşü 2013 temmuz ağustos olu, işi bırakamam, iznide en fazla 11 ay alabilirim.çocukla erişan olamam ona eziyet etmeye hakkım yok, bu ayda hamile değilsem hamilelik olayı rafa kalkıyor.Hayırlısı hayırlısı dedik durduk demekki böyle olması gerkiyomuş ...

hmm hayırlısı deyince aklıma k.validemin dediği bişey geldi.Dün ilkkez eşimin ablasına çok kzdım eşim kızdrıdı ağlattı, k.valideye yemeğe gittik o gözlerle, e oldu deyince pes etim anlattım.sus sus nereye kadar, kızın bi geçmiş olsun demedi diye, ee kızım üzerinden 1 sene geçti yeni bişey değil neden desin ki dei ! ardından biz hayırlısını istiyoruz olur Allahın izniyle ama hayırsız olacaksa olmasın diye 70 kere tekrar etti belkide, ona ne kolay geliyo onu demek.evet bende hayırsız evlat istemem allah nasip etsin hayırlı nasip etsin demek varken nedendir bu duada açık kapıyo bırakıp kötüyü mal etmek ? Ben diyorum ki benim canımı yakanı görüyosun ya rab, cezasını sen ver.

sinau sende hoşgeldin canım...

bizde bıraktığın yerdeyiz işte bazı arkadaşlar hamileler tarafına geçtiler herşey aynı çalışmalar sorunlar falan filan... oo hala oluyorsun allah hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin hala olmak çok güzel iki tane pıtırcık yiğenim var benimde inşallah sende anne olursun yakında haladan anneye terfii edersin yanii....

pileo, canım güzel dileklerin için teşekkürler ooo sen bulmuşsun tabii kafa denklerini bizi tabbii unutursun benim kuzenlerde çok kafa dengiydi bekarken öyle çok bir araya gelirdikki özlüyorum o günleri haliyle herkez evlendi ayrı memleketler falan derken ayrıldı yollar kırk yılda bir araya geliyoruz nerdeyse çıkar tadını canım bebişinde senin mutluluğunla mutlu oluyor ne güzel çok yorma kendini yabancı değiller nasıl olsa...kolay gelsin sana..

candaşım, canım iyisin inşallah bu hafta anlaşılan eşin geldi sen gitmedin...ya gülüm eşinin tarafına maşallah yani hadi görümce kaynana tamam dicemde bu kayınlara ne oluyor bendede var bir tane konuşmuyorum benim yerimde başkası olsaydı evi terketmişti bana söylediği lafları bir duysan anlatamam sana ne kadar iğrenç şeyler ağzımı açıp tek kelime bile etmedim herşey eşim için tabiiki benimde bir gururum var bu nedenle 3 sene olacak konuşmuyorum kendisiyle bizi aşırı derecede kıskanıyor kendi eşi onu bırakıp gitti çünkü çok kaba bir adam kadını dövüyormuş ben görmedim yalan diyemem zaten çocuklarıda yoktu kadına sürekli küfür ediyormuş falan neyse kadın bıraktı gitti adam tam bir var yemez bizimde arkadaşımız çok geziyoruz sürekli sosyal yaşam var adamın sosyal yaşamı kapı önünü süpürmek sürekli laf sokuşturmak ve kapıda oturmak yaz kış demeden aslında evimiz müstakil 3 katlı ama onun sayesinde apartmanda oturuyormuşuz gibi hissediyoruz kendimizi...vel hasıl eşimide tüm bunlardan dolayı çok kıskanıyor ve bizimde aramızı bozmaya çalıştı ama kulak arkası yaptım çok zor söylediklerini yutmak ama eşim için hiççççç bulaşma dedi bana çünkü kaynım aşırı cahil bir insan iki lafıda bir araya zor getirip konuşur küfür ve iftira konusunda bir numara ama laf anlatmaya değmez çünkü anlamaz sonra pişman olursun dedi eşim iyikide onu dinlemişim aynen dediği gibi ben kızımla sürekli gezmeye falan gidiyorum çevrem ve akrabalarım çok eşime dediki senin karından haberin varmı lafa bakk yaaa eşimde dediki o benim karım ne yaparsa yapar ne seni nede bir başkasını ilgilendirmez adam kaldı tabiii offf candaşım vallahi eşimin dediği gibi hiç alakadar olmadığım için dışarı çıkarken görüyor bizi ama suratını görmen lazım allahım bizi öldürecek gibi bakıyor adam tam eski kafa ben gelinim ya kaynatam elden ayaktan düştüğü için kendini evin reisi konumuna sokmuş ve herşey bundan sorulur hesabı yapmaya çalıştı ve kimse sallamayınca kime nasıl çamur atsa, afedersiniz kuduruyor şimdi kıskançlıktan çatlıcak cahille uğraşmak gerçekten o kadar zorki....

Son düzenleme:
hoşbulduk canım ya deminde anlattım ya bildiğin gibi bi değişiklilk yok sen ne yaptın?nasılsın?

iyidir canım ne olsun...aynı işte, tabiki hamile değilim ve uzun bi sürede olamam sanırım bu radikal kararı uygulamaya koyarsak.

Pileo, annenlere gitmen sna yaramış sanırım, bayağı moralli gördüm seni

sağol canım benim evet biraz okuma fırsatı buldum sevindim valla darısı inşallah bizler gibi isteyenlerin başına,evet ya cahil insanla ne konuşsand a zaten yanlış anlayacağı için yada anlamayacağı için hiç muhatap olmamak en iyisi.

kaçırdım galiba canım ne kararı aldınız.hamile kalma konusuna gelince sende takma kafaya derim boşver bende aartık takmıym nasılsa olmuyo vardır bi hayır diye.ama bak sölimm umutlandrmak istemem benim hisler kuvvetlidr sennde yakındır gibi geliyoo zaten inan çk dua ediyom sana diğerlerinede ediyorm ama mesela destina yada chnb nin avunck yavruları var taf ve diğerlerinin oldu inşallah seninde yakındr bak demedi demeeee.bak sen bizim geline kız ilacı bıraktı o ay hamile kaldı ve dr gidene kadar inanamadı ya,kist vardr falan diyoduuu idrarda poziif çıkmasına rağmen ,bu kadar çabuk beklemiyodu ama annmele ben hep diyoduk hissiyat işte bu kız çabuk hamile kalır diyeee

bi belada sende varmışsın desene, allah yüzlerinden uzak etsin.Allah var görümcem gel git akıllıdır arada iyi olur arada kötü demeyeimde işte böyle çok kırıcı olur.ama kaynımı allah düşman başına vermesin, arabamızı gizlice aldı çarptı özür yok, evimize kız attı özür yok.üstüne üstelik benle 1 yıldır komşmuyo ve ailede suçlusu benmişim gibi davranıyo !! lanet olsun hepsine ya ! banada eşimin yanında tokat atmaya kalktı gerizekalı ! eşime şikayetlerini saymayım destn olur ama özette cahilin yüz karası, hemde her 2 anlmda salak liseden bile atılmış mangadalık peşine düşmüş.insanlık desen zaten yok..
ammaaannnn ben nerden açtım bu konuyu, neyse allahlarından bulsun hepsi.bi adamda az gurur olsa ona göre davranır, elalemin karısından sanae değil mi ? bizim ki bende 2 yaş küçük.hadi cahil diyelim ki asla değilde seninkine ne oluyosa kaç yaşına gelmiş adam müsvetttesi !

canım bu ayda hamile değilsem korunmayı düşünüyorum ben, eşim pek yanaşmıyo ama yanaşmak zorunda.Çocuğuda kendimle beraber dertlere sürükleyemem ki.bilmiyorum hamileysemde zaten yapacak bişey yok, inş o zman tayin dönemimiz uzamaz diyeceğim , tahminin için bakalım ne çıkacak, çok sağol güzel niyetin için canım

hayırlısı olsun o zaman canım,belkide hayırlısı bu şekildedr,en azından düşünce olarak uzaklaşmış olursn iyi gelir bakarsınbenimde beklenmeyen adetim gecikti 19 da olcaktı ama dün sabah test yaptım negatif çıktı,zaten hiç umudum yoktu ama acayip bel ve kasıklarım ağrıyo galiba geliyo benim adett yoldaaaa.bende pek oruç tutamadım bu sene en azında kadir gecesi tutarım diyodum ama nasip olmicak galiba keşke gecikmesydi adetim bişi sorcam acaba kist falanmı var ?ağrı yaparmı böyle adet ağrısı gibi ?bi adet olayım zaten dr gidip son kontrol yapıp baktırcm durum nasıl diye.iyi drse en azından içim rahatlar.

selam kızlar ,yine bi sorum var.. yumurtlama testi yaptım ya o haftalarda ateşimi ölçüyordum 36.5 seviyesine 4 5 gün öyleydi.. sonra test bitti yumurtlama haftasından sonra ki günlerde düne kadar 36.7 36.8 dün ve öbür günde 37.0 oldu..bugün ölçtüm 36.8 yine? acaba tekrar mı yumurtladım..ovulasyn testinde kırmızı çizgiyi görmesem geç yumurtladım diyecem ,peki neden yükseldi böle..?

evet belkide hayırlısıdır. ya napcan yapacak bişey tutamıyosun, denk gelmeseydi kadir gecesinde tutardın iyi olurdu da neyse artık dua edersin sende ...kist ağrı yapıyo herhalde ama bende tam bilmiyorum ki , de biz ona yormayalım.inş adet olmazsın canım ... dr gidince bi ohda sen çekecen desene :)

canım adet tarihin yakınsa hamile olabilir gibisin.ama yine uzmanımız taf ....

ateşin yumurtlayana kadar en fazla 36,5 olmuş yumurtladıktan sonra da 36,5 ve altına düşmediği sürece ileri geri oynayabilir ki nitekim şu yazdığın ateş değerleri yumurtnaı çatlatmış olduğunu gösteriyor yani ikinci kes filan yumurtlama olmamış.ateşini düzenli ölçüyorsan yani sabah yataktan kalkmadan devamını getir ben yardımcı olurum sana gün içinde ölçtüklerinin hiçbir kıymeti yok ve düzenli bir şekilde alt alta yaz ateş değerlerini adetin kaçıncı gün kaç çıktı şeklinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…