- 29 Mart 2010
- 6.066
- 72
- 163
- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #5.281
Allah hepsinin cezasını versin, benşm sadece görümcem değil kayınbiraderimde aynı hatta o daha fazlası, resmen düşmanım !! sana etmeyene sende etme arkadaş, anlamıyolar üzüldüğünle kalıyosun.evet demek gerek ama hep eşeklik bizde kalıyo .(kendi adıma en azından)gıcık görümce gıcık benimkilerde öyle yaptı canım ben bebeğimi kaybettim iki gece hastanede yattım eşimin ailesinden kimse gelmedi görümcemler hala geçmiş olsun diye bile aramadılar allaha havale ediyorum diyecek söz yok iki hafta önce kaynanam geldi görümcemin ayağından araba geçmiş hastanelik olmuş bende aramadım hiç eşimde aramadı 5 kez falan söledi ablanda kaza geçirdi diye ona bile demedim geçmiş olsun diye ramazan bitiyo bak iftara bile çağırmadılar benim istediğimde tam olarak bu herkesin rengi belli olsun:)
söylesen ne çare ki, karşındaki adam anlamaya ve algılmaya açık olmadıktan sonra.gerçi ben dün k.valideme dedim, o da pişkin pişkin bu olay 1 yıl olacak nerdeyse dememesi normal dedi, bend dedim tebrikte etmemişti geçmiş olsunda dememişti, gönül bekliyo.ama ddiğim ne çare !!ooo akraba muzdariplerimizde varmışyasemin ve candas siz onları allaha havale etmekle en güzelini yaptınız ama gönlüm diyorki iki çift lafınızı söyleyeceğiniz bir an inşallah olurda içiniz birazda olsa rahatlar...yaa ne yalan söyleyeyim benim görümcelerim çok iyiler öyle fesatlıklarıda yoktur herşeyimde yanımdalar ama bu bahsettiğim en büyükleri sürekli aynı şeyleri tekrarlaması ve çok ısrarcı en nefret ettiğim şey ısrar bunlar beni çok sıkıyor bide bebğini sürekli anlatması yaa varya inanamazsınız görseniz tv bakıyosun bi bırakmıyorki habere falan bakalım varsa yoksa kızı onu övmeler anlatmalar afedersin bak nasıl altına yapıyor utanmasa onu bile gösterecek yaaa...benim kızım çok hareketli olduğu için onun kızıda sakin kaynanamda sürekli ben bunun huyunu çok seviyorum çok sakin hiç ağlamaz şöyle böyle yani anlayacağınız kızım hareketli dur otur bilmiyor bide kaybım olunca söylenenler batıyor..neyse çocuk henüz yürümüyor yürüyünce onuda görücez....
hayırlısı inş .. zaten bu ayda olmazsa sondur, korunmaya başlayacağım eşimide ikna etmem lazım tabi ...candas başladın mı kendni dinlemeye:)dur bakalım anca...stres yapma şimdiden..inşallah güzel haberlerini alacağız...
bunlar dost mu düşman mı anlamadım ki ? !selam kızlar nasılsınız? görümcelerden dert yanan olmuş bi an okuyunca iç çektim ..:2: off of.. benimkide öyle abartır över durur kendini çocuklarını.. ben yeni düşük yapmıştım eylülde oda yeni doğum yaptıydı , durmadan beni arıyor ama beni rahatlatmak için deil işte oğlan böyle sakin bebek şöyle bilmem nee telefonda öpüyo kokluyoo ohh ohh dünya tatlısı diyo ,bana dinletiyor , ben daha yeni düşük yapmışım:2: bide diyoki işte çocuk sahibi olmak çok güzel bişey 3. yüde yapacam dünyanın en güzel duygusu bilmeyen bilemez! böyle konuşuyo ama ben eşime yansıtmadım pek, sadece kız kardeşinden hoşlanmadığımı söylüuorum , bu bayramda gidecem diyo eşim görümceme ben dedim ben gelmek istemiyorum,gelirsekte bi otelde bi öğretmen evinde kalalım diyorum,öyle olmaz diyo..:2: o zaman beni sürükleme dedim :2: ne yapayım kızlar yaa..mahsuz beni üzmek için yapıyor kasıtlı olarak yoksa yeni düşük yapmış birine anlatılır mı öyle şeyler
ben traş makinesi düşünüyorum hediye gerekceği zaman ama vardır büyük ihtimalde cep telefonuda bütçeni aşmazsa iyi fikir.kızlar haftaya evlilik yıldönümümüz...eşime ne alacağıma karar veremedim..gömlek parfüm tarzı şeyleri pek sevmez..acaba telefon mu alsam diye düşündüm eee ondanda hiç anlamam hangisi iyi şöyle bir araştırdım apple iphone 3 buldum 1000tl civarı..biraz pahalı bir hediyemi acaba..ayyyyy ne yapsam acabao güzel fikirlerinizi benimle paylaşır mısınız?siz olsanız ne alırsınız(bu arada 6 yıldır aynı cep telefonunu kullanıyor)
kızlarrrrrrrrrrr merhaba ben geldim
canım hoşgeldin, oğlun ve sen nasılsınız ? tatil nasıl geçti ?
herkese günaydın, nasılsınız arkadaşlar ?