ateşin yumurtlayana kadar en fazla 36,5 olmuş yumurtladıktan sonra da 36,5 ve altına düşmediği sürece ileri geri oynayabilir ki nitekim şu yazdığın ateş değerleri yumurtnaı çatlatmış olduğunu gösteriyor yani ikinci kes filan yumurtlama olmamış.ateşini düzenli ölçüyorsan yani sabah yataktan kalkmadan devamını getir ben yardımcı olurum sana gün içinde ölçtüklerinin hiçbir kıymeti yokve düzenli bir şekilde alt alta yaz ateş değerlerini adetin kaçıncı gün kaç çıktı şeklinde
ateşin yumurtlayana kadar en fazla 36,5 olmuş yumurtladıktan sonra da 36,5 ve altına düşmediği sürece ileri geri oynayabilir ki nitekim şu yazdığın ateş değerleri yumurtnaı çatlatmış olduğunu gösteriyor yani ikinci kes filan yumurtlama olmamış.ateşini düzenli ölçüyorsan yani sabah yataktan kalkmadan devamını getir ben yardımcı olurum sana gün içinde ölçtüklerinin hiçbir kıymeti yokve düzenli bir şekilde alt alta yaz ateş değerlerini adetin kaçıncı gün kaç çıktı şeklinde
benimde beklenmeyen adetim gecikti 19 da olcaktı ama dün sabah test yaptım negatif çıktı,zaten hiç umudum yoktu ama acayip bel ve kasıklarım ağrıyo galiba geliyo benim adett yoldaaaa.bende pek oruç tutamadım bu sene en azında kadir gecesi tutarım diyodum ama nasip olmicak galiba keşke gecikmesydi adetimbişi sorcam acaba kist falanmı var ?ağrı yaparmı böyle adet ağrısı gibi ?bi adet olayım zaten dr gidip son kontrol yapıp baktırcm durum nasıl diye.iyi drse en azından içim rahatlar.
destina ve candaş kayınlarınız ne kötüymüş öyle allah cahillerden korusun bizleri çok sinirlendim onlara çook
candaş canım tayin işinizin olumsuz olması çok can sıkıcı olmuş senin yine umutlarını kırmış ne güzel mutluydun eşinin yanında dönünce seni böyle karamsar görünce çok üzülüyorum ben
korunacağız diyorsun bence ne gereği var korunmayın zaten haftada 1 gün görüyorsunuz birbirinizi onda da korunarak neden işkence yapacaksınız birbirinize Allah hayırlısı neyse onu verecek sıkma canını inşallah hafta sonu hayırlı haberlerini alacağız canım adaşım
Maalesef kötülere çatmşız ama benim bedduam üzeirnde inş burnundan getirecek biriyle evlenecek kendisi :)
sağol canım ya , biliyorum üzüldüğünü/üzüldüğünüzü.bu kez cidden ümidim kırıldı (tayin konusunda) bu cevabı beklemiyoduk, zaten eşim yanaşmayacak korunmaya ama elimden geldiğince diretcem ben.şuan değil sonra beraber olabileceğimiz zaman olsun, zaten hamileyken ayrı kalacaktıkta bide doğduktan sonra yaşına yakına ayrı kalabiliriz tayin ertelenirse.belki seneye verirler tayini ama olsun vermeme ihtimalini düşünerek korunmaya devam ... hayırlısı olur inş ... benim çok beklentim yok haftasonunada pas geçmiştir muhtemelen buda ...
bide benim dürekli idrarım var gibi bi hissiyatla beraber yanma var ama idrar yok.enfeksiyon belirtisi midir bu ?
hoşgeldin canım
eğer daha önce adet döneminde kasığın ve belin ağrımıyorsa şimdiye kadar hiç ağrı yaşamadıysan da şimdi ağrı oluyorsa kist gibi şeylerden şüphelenmek gerekirmiş çünklü geçenlerde bekar bir arkadaşım kist ameliyatı olduğunu söyledi bana şok oldumünide beraber kalıyorduk onun hiç adet zamanı ağrısı olmzadı ben kıvranırdım nasıl oluyor ki bu adet ağrısı derdi ben de şaşırırdım adet olunca hiç ağrısı olmamak nasıl birşeyki diye:97: işte kızın şimdi yaklaşık 1 senedir adet zamanı kasığı beli ağırırmış doktora bir gitmiş 2 tane 5-6 cm boyutlarında kist hemen ameliyatla alınması lazım demiş doktor ameliyata almış karından kameralı sistemle alınmış kistleri öyle işte bizler kadınız kontrollerimiz daha kolay aman kontrolü elden bırakmayalım simir testi (pop smear) yapılmadıysa 1 yıldır onu da tekrarlatmakta fayda var
testte negatif çıkmış hayırlısı neyse o olsun ama adetin 3. günü doktora git bakalım kan testinde anlar doktor kist olup olmadığını inşallah kist değildir üşüttüğün için ağrı oluyordur
idrarın varmış gibisin, yanma var ama idrar yoksa enfeksiyon belirtisidir canım buidrar tahlili yaptırsan iyi olur aslında bir de oruçsun az su içiyorsun yarın öbürgün tutmasan da su içsen bol bol:26:
chnb canım senin de idrarında kan olmuş idrar yolu enfeksiyonu heralde seninki de inşallah çabucak atlatırsın bol su içerek ilaç kullanmak istemiyorsun madem
teşekkür ederim canım, zaten cuma günü son orucum olaak sanırım, sonra tutmak zor oluyo ya şimdilik devam edyim istiyorum inş beni çok rahatsız etmezse tabi:) sen nasılsın ? dr a ne zamn gidiyodunuz canım perşembe mi ?
allah kabul etsin oruçlarını canımsen bilirsin canım o zaman iftardan sonra sahura kadar bol bol en az 6 bardak su içmeye çalış:26: benim öğleden sonra 3lere kadar devam eden bir mide bulantısı mı desem şişliği mi desem öyle bir şikayetim olmaya başladı bulantı değil ama bir şey yemek istemiyor canım yersem çıkaracakmışım gibi geliyor yemezsem de fena oluyorum daha çok bulanıyor halsizleşiyorum öyle işte. yani uyandıktan 7-8 saat sonra düzeliyor bu halim doktor kontrolüm cuma günü sabah erkenden hayırlısıyla güzel şeyler duysam doktordan inşallah:97:
pileo, canım güzel dileklerin için teşekkürler ooo sen bulmuşsun tabii kafa denklerini bizi tabbii unutursunbenim kuzenlerde çok kafa dengiydi bekarken öyle çok bir araya gelirdikki özlüyorum o günleri haliyle herkez evlendi ayrı memleketler falan derken ayrıldı yollar kırk yılda bir araya geliyoruz nerdeyse çıkar tadını canım bebişinde senin mutluluğunla mutlu oluyor ne güzel çok yorma kendini yabancı değiller nasıl olsa...kolay gelsin sana..
ben hiç unutur muyum sizi canım benim. bu ara bi yoğunluktan pek giremiyecem diyelim. bende eskiyi çok özlüyorum. işte biraya geldikçe bayramdır düğündür eskileri anıyoruz bizde. yormuyorum merak etme. birazdan bende olacaklar. temizliği yaptım. bundan sonrası onlar çalaşacak ben oturacam:)) misafirlik 3 gündü annemlerde bitirdiler o günleri. bugün artık evden sayılırlar. herkes çalışacak:))
evet canım teyzemleride kuzenleride özlemişim. bide kalabalığı seviyorum. gırgır şamata geçiyo şimdilik zaman. ama ben seni pek bi karamsar buldum. geçen haftalarki candası istiyorummmm. drdan sonra rahatlama gelmişti hani pozitif dolmuştuk hepberaber ya o candası işte. herşey çok güzel olcak canım ben inanıyorum. siizn bebiş sizi bekletiyosa eğer bi bilinen vardır. bakalım haftasonu belkide cee yapacak. hayırlısı olsun kuzum...iyidir canım ne olsun...aynı işte, tabiki hamile değilim ve uzun bi sürede olamam sanırım bu radikal kararı uygulamaya koyarsak.
Pileo, annenlere gitmen sna yaramış sanırım, bayağı moralli gördüm seni
canım ben iyiyim. şimdilik bi sıkıntımız yok. endişeler oluyo tabi. hiç bi zaman istediğimiz kadar takmayalım desek de eller gibi hamileyim deyip sevincimizi gösteremiyeceğiz bi kere bunu biliyorum... biz 11. haftamızı bitirdik çok şükür. Allahım sonuna kadar yaşatsın bu duyguyu hepimize inşallah....canım benim sağl teşekkür ederim iyiyim çk şükür sen nasılsın canım nasıl gidiyo??bebiş nasıl?ne kadarlık oldunuz şimdi?? ayyy ne kadar çok soru sordum ya
pileom aynen dediğin gibi canım rahat olmak gerekiyor, bu arada ben 800 grm almışım dr kızdı, yemek yemeğe zorluyorum kendimi.
allaha emanetiz hepimiz. benimde test sonuçlarım bu hafta çıkacak. sağlıkla sıhatle inşallah. Kız erkek sağlıklı olsunda. bakalım. öpüyorum çok. ailenle keyifli oturmalar, temizlik benimde gözümde büyüyor,
kittyyy sen hiç bişe yemiyo musun?bulantında yok bildiğim kadarıyla nedir sorun güzelim? zorla kendini. kalorisi düşük ama besleyici vitaminli şeyler ye. süt içmiyosan ayran iç yoğurt ye peynir tüket. ceviz fındık atıştır arada. et tüketmeye çalış. bendede bi iştah bi iştah sorma. doymak bilmiyorum. başından beri bulantım yok ve başından beri dana gibi yiyorum göbeğim bile var artık. eşim çok mutlu bu halime. garibim bebek diye seviyo. oysaki bebiş daha minnacık. o benim koca göbeğim yedikleirmden ama anlatamıyorum :97:
inşallah geçer canım bulantıların. bazıların geçiyormuş. benim annemin 9 ay bulanmış.allah kabul etsin oruçlarını canımsen bilirsin canım o zaman iftardan sonra sahura kadar bol bol en az 6 bardak su içmeye çalış:26: benim öğleden sonra 3lere kadar devam eden bir mide bulantısı mı desem şişliği mi desem öyle bir şikayetim olmaya başladı bulantı değil ama bir şey yemek istemiyor canım yersem çıkaracakmışım gibi geliyor yemezsem de fena oluyorum daha çok bulanıyor halsizleşiyorum öyle işte. yani uyandıktan 7-8 saat sonra düzeliyor bu halim doktor kontrolüm cuma günü sabah erkenden hayırlısıyla güzel şeyler duysam doktordan inşallah:97:
canım seni çok iyi anlıyorum. ben de korunmayı planlayarak bıraktım. şu tarihte olursa şöyle olur vesaire. ama öğrendik ki hemen olmuyomuş. olması 21 ay tuttu, çok sevindik ama o da kısmet olmadı. o yüzden artık yıl, ay falan hesabını bıraktım. öğretmen olduğum için doğumun mart, nisan aylarına gelmesini istiyodum. yaz tatilim zaten var, doğumdan sonraki iznim boşuna gitmesin diye. ama artık olsun da zamanın hiç önemi yok.Maalesef kötülere çatmşız ama benim bedduam üzeirnde inş burnundan getirecek biriyle evlenecek kendisi :)
sağol canım ya , biliyorum üzüldüğünü/üzüldüğünüzü.bu kez cidden ümidim kırıldı (tayin konusunda) bu cevabı beklemiyoduk, zaten eşim yanaşmayacak korunmaya ama elimden geldiğince diretcem ben.şuan değil sonra beraber olabileceğimiz zaman olsun, zaten hamileyken ayrı kalacaktıkta bide doğduktan sonra yaşına yakına ayrı kalabiliriz tayin ertelenirse.belki seneye verirler tayini ama olsun vermeme ihtimalini düşünerek korunmaya devam ... hayırlısı olur inş ... benim çok beklentim yok haftasonunada pas geçmiştir muhtemelen buda ...
bide benim dürekli idrarım var gibi bi hissiyatla beraber yanma var ama idrar yok.enfeksiyon belirtisi midir bu ?
Sağ canım. Gerçekten erkek çocuk kızdan farklı. Bir de 3 tane. Biz de de bugün 4 çocuklu bir aile vardı. Ama maşallah güzel oynadılar. En yaramazı benim oğlandı.Allah her şeyi hepimiz için hayırlı kılsın...Senin de yumurtlama günlerin yaklaşıyor. iNŞALLAH bu ay hayırlısıyla olur ve sağlıcakla sonuna dek ilerler...
günaydın kızlar....
cumartesi pazar topiğimizde tatile çıkıyor
chnb, canım merak etme o duygu tek sende yok bendede var 2. çocuk saplantı haline geldi evet bizde bir kardeşi olsun diye yola çıkmıştık ama yarı yolda kalınca hani bir laf vardırya hevesi kursağında kalmak aynen öyle oldu sanırım o yüzden hem canımız yandı hemde ucundanda olsa bu duyguyu tekrar yaşamak ulaşılmaz oldu bide ben kolay hamile kalan biride değilim...bazen oturup kızıma bakıyorum ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum 2. çocuğu çok isteyerek ama dediğin gibi bu duyguyuda bize yüce rabbim verdi bende senin gibi önüne geçemiyorum işte sonra diyorum allahım sen isteyene olmayanada ver onlarla beraber banada ver yarabbim...duygularım okadar karışıkki bazende diyorum bize 2. nasip değil demekki vazgeçiyorum dediğin gibi dün akşam eşim dediki ateşli bir geceye ne dersinbende hayırdır niye ateşli hani bir kutlama falanda yok (dün akşamda işten geldi garibim dayım geldi annemlerde bize getirelim dedik gitti arabayla onları aldı dayımın aralıkta oğlu vefaat etti şu anda çok kötü durumda çok zor yürüyor neyse annemleri bıraktı kayınbabamın idrarından kan geliyormuş zaten yatalak onu aldı hastaneye götürdü sonra geldi bizimkileri götürdü hastaneden babasını geri getirdi saat oldu 11 buçuk )yani demem oki hani öyle bir zamandan sonra ateşli bir gece? dediki ateşli olsunki çok sperm gitsin bebek hemen tutsun ayyyy nasıl kötü oldum eşim bebek konusunda bana hiç bişey söylemez konuyu hemen kapatır zaten açılınca ben hemen ağlıyorum ya o an anladımki oda çok istiyor adamın canına tak etti artık demekki...ayy ne bileyim yaa dr kist olduğunu söylediğinde dediki hiç korkma güner hamile kalacaksın seviyorum drumu yaa öyle güzel dediki 2 ay daha bekleyelim olmazsa rahim filmi falan çekelim ama ben tabii korktuğum için bilmiyorum şu anda böyle birşey yaptırmak istemiyorum tabi ilerleyen zaman ne gösterecek bilmiyorum demekki dra öyle bir gözle bakmışımki adam korkma güner hamile kalacaksın dedi işte böyle canım benim allah herkeze içindede bize hayırlısını versin.... idrar olayın çözüldümü canım?
pileoo, canım kaç gündür yoksun tatile falanmı gittin yoksa nasılsın?
hellom, canım hoşgeldin inşallah tatil güzel geçmiştir biz bıraktığın yerdeyiz canım...nereye gittiniz?
kızlar nasılsınız?umarım keyifleriniz yerindedir....iyi bir hafta geçirmeniz dileğiyle hepinizi öpiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?