Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
chnb selam canım, baktım ikimiz varız topikte şafak 8 taf açıkladı bakalım ne olacak sonu.. benim ateş bi yükseliyo bi düşüyor..bende anlamıyorum..hayırlısı olsun ama iiçimden bi his hamile değilim diyor..:2: neden bilmiyorum ama hiç öyle hissedemiyorum.. daha önce hamile kaldığımda adetimden 1 hafta önce başdönmesi felan oldu 3 4 gün yerimden kalkamadım şuan hiç belirtim yok...

chnb çok geçmiş olsıun canım bende çok çektim idrar yollarından bol bol su iç canım...elinde şişeyle gez iftardan sonra..ben 4 5 kere taş düşürdüm ,çok beter bişy.. belki kum döküyorsundur

günaydın kızlar....

hello, canım bizim için gerçekten çok güzel şeyler söylüyorsun bazen gel gitler yaşıyoruz işte hamile kalırsak bu düşüncelerimize belkide güleceğiz ama insanın elinde değil bazen böyle düşünmemek...neyse üzmeyelim kızlar eşleri,kendimizi ve birbirimizi pozitif olalımki herşey güzel olsun...

ayyy rüyamda hayır olur inşallah eşim güya vefat eden kardeşlerinin öcünü alıyormuş ben ve kızımda varız silahlı çatışmaya giriyor birisini öldürüyor dolayısıyla aranan konumda istanbulda en yakın arkadaşı var onlara gidiyoruz ama olayı anlatmıyoruz allahım ben sürekli onu hapise atıcaklar bunu düşünüyorum falan ama diyorum eşim böyle bişey yapacak bir insan değilki falan rüyadan öyle bir uyanmışımki ohhh dedim...bizde silah ses demek bişey duyacağım yani bakalım hayırlısı allahım gece uyandımya yine senaryolar geldi kızlar ne kadınım yaaa, güya silah sperm oluyor adamda yumurta eşim adamı vurduya sperm yumurtayı misali yani ne yapayım korktumya bu senaryoyu yazdımki korkum gitsin....

lonelines, canım onlar hep içlerinde yaşıyorlar bizse dilimizde biz dile getiriyoruz ama adamlar bizim gibi değil allah hakkımızda hayırlısını versin bizimle beraber onlarında yüzünü güldürsün...evet kaynanayla yaşayanlar 4-5 çocuk doğuruyor birde dimi sal gitsin yaa belki keramet kaynana evindedir

renkli atlas, az kalmış canım hayırlısı olsun bakalım belki buda belirtisiz gelecek bilemeyiz benim iki hamileliğimde belirtisizdi hiç bişey yok ama yaa ne göğüs şişmesi ne bel ağrısı ne kasık ağrısı zaten bu nedenlede dra gidene kadar inanamamıştım allahım sen cümlemize yaşat o güzel günleri yarabbim...

Son düzenleme:

Sağ olasın canım. Gerçekten destek değil köstek oluyor bazıları. İnsan bir güzel söz duyunca seviniyor...

Benim geçenkinde hiç belirtim olmadı, geçen senekinde olmuştu. Ben cuma günü hcg baktıracağım canım zaruriyetten. Ona göre yeni bir test yapılacakmış. 700 tl imiş. Eğer hamile değilsem yaptırırım. Hamile isem yaptırmanın pek de anlamı yok...

3 gündür oruç tutamıyorum. İlaca başladık. İnşallah iyileşirim...

Amin canım. Rüyanı da güzel yorumlamışsın...

canım karamasarım evet ama bebekle ilgili değil, tayin olayı çok sarstı.bu şekilde belemiyoduk biz.haliyle çocuğuda sıkıntıya sokmaya hakkım yok diye düşünüyorum.ben geçtim hamilelere evli çiftlere hala imrenerek bakıyorujm, aynı evde yaşayabilmek mucizesine sahipler diye hayran kalıyorum.bu ay hamile kalmış olsam ble bunu öğrenmek beni mutlu etmeyecek sanırım.kötü bi dönemdeyim.şimdiye dek hamile kalamamamın hayrı buymuş demekki, bundan sonrasıda hayır olsun inş ...
canım rüyan hayır olsun önceliklede silahın sperm haline dönüşmesi, psikolojinin alt dünyasında ne kadar baskın olduğunu gösteriy sanırım :) inş ses kavgadan gelmez ...

canım dediklerinde de haklısında bilmiyorum çok soğudum gerçekten bu bebk olayından, evet belkide korunmasakta olmayacak çünkü 9 aydır zaten olmadı ama bide zaten olmuyo korunmaayalım der devam edersek bu kezde olacağı tutar belki..Allah hayırlısını bilir ona göre verir elbette ama yeni bişeyin sorumluluğunu tek başıma kaldıramam yeter artık pes ! evet annemler yanımda ama baba yerine dede görecek çocuk.belki rahatta olur bazı konularda çocuk sıkılmaz ama k.valide problemi var bu kezde.ailemin evinde kalmam huzursuz etmeye sebep olmultu bu kez çocukla kimbilir neler olur.onlardan nefrtet ediyorum.k.validemede kızgınım zaten diyor ki hayırlısı ise olsun hayırsızsa olmasın.ne kolay söylüyor hayırsızsa olmasın diye.hiç istemiyor torunum olsun diye, istemesin tamam ama benim isteğimide kendi dilediği duayla yönelnediremeye hakkı yok.Uyarcam onu.çok kızdım ve kırıldım .... eşimide korunmaya ikna etmem zor görünüyor bilmiyorum ne olur, tayin olayı araya girmeseydi böyle bi niyetim yoktu.keyfmi kaçıranda aslında bebek değil tayin ...yinede çok sağol tavsiyelerin içn, 3 çocukta bu gidişle hayal ... zaten kavuşamıyoruz bile ... Allah bişeyi nasip etmedimi etmiyor o yüzden hep tek hep tek ....

evet planlarla yaşanmıyomuş hayat.bebek uğurdur derler ama uğru yok bize.ilkinde de bebk bizi kavuşturcak sanırım dedik sonuç hüsran oldu.arkadaşını tebrik ederim ama ben artık o kadra güçlü değilim, bundan evvel candaşın gücüne herkes hayrandı ama tükendi.ben yapamam.zaten yasalarda sınırlıyor iznimi en fazlası 12 ay. 26 yaşındayım canım, anne olmayı planladığım yaşta hep 27-28 idi.geç değil ama çokta erkende değil sanırım ortalam bi yaş.hayırlsı olur inş.gün doğmadan neler doğar, Allah bi kapıyı kapar diğerini açarsa bizde ona göre bişeyler yaparız.ama bizim kapılarımız hep kilitli !
salla ya, evliyiz sonuçta o kadarına da katlansınlar !
Bilmiyorum canım zaten eşimi ikna etmem mesele.ha deyince olmuyor evet ama bu kezde olacağı tutar, tayinde 1 yıl yerine 2 yıla uzarsa sıkıntı olacak.o 2. yıla uzamadan halledeceğim ben diyo ama bilmiyorum.hayırlısı olsun.bende dün çok su içmeye çalıştım şimdi daha iyi bakalım, senin sonuçlar çıktı mı şimdi ? inş hayırlısı olur hakkında inş sıkntısız olur herşey ve hamilesindir...

bencede hamilesin diyor benim içimdeki ses :)

Son düzenleme:
Chnb, canım geçmiş olsun, şifa olsun ilaçların...

Kıtty, oğluna nasıl isim istiyosun ? Kurandan mı Türkçe mi ilginç bi isim mi ? nasıl ? ona göre fikir verelim ...

Canım aksilikler üst üste gelince insan böyle olabiliyor. Ben de aynıyım testler hamile miyim, hayırlısıysa hamile olayım gibi düşüncelerle boğuşuyorum. Gerçekten zor benim eşim de evliyken askere gitti, çocuk doğunca başka ile doktoraya gitti ve 4 yıl ayrıydık sizin gibi haftasonları beraberdik. Annnemlerde bende kalırdı ve işin kötüsü annemlerin yattığı oda ile banyo karşılıklı idi. Çok çektik. Gerçekten zor. Daha öncede dedim. Oğlum önce bba değil, dede dedi. Sana hak veriyorum ama oğlum kalabalıkta büyüdü. Onun verdiği bir sosyallik de var. Bol su içmeye devam et. Tahlilleri öğrenmedim. Kültür yarın çıkacak o zaman ararım ikisini bir öğrenirim. Nasılsa ilaç başladım. Bir de aç karna sahurda sodaya limon sık iç. Enfeksiyona iyi geliyormuş. Ben içiyorum.

Bu arada bizim işler yine karıştı. Ankara'dan yeni test istemişler. 700 tl. Biz de cumaya kanda hamile olup olmadığıma göre karar vereceğiz. İntergen diye bir laboratuar. Geç olsun güç olmasın. Takma bunları. Allah hayırlı zamanda versin. Bbebek olursa belki tayin olur. Tayin olmasa da bir süre eşinin yanında izin ve raporlarını kullanırsın. Benim gibi plan yapma. Sonunda Allah'ın planı oluyor. Ben yıprandım planlardan. Seyrine bırak...

Chnb, canım geçmiş olsun, şifa olsun ilaçların...

Kıtty, oğluna nasıl isim istiyosun ? Kurandan mı Türkçe mi ilginç bi isim mi ? nasıl ? ona göre fikir verelim ...

merhaba:)
nasılsın? var mı gelişme?
ben sana özelden yazdım ama alıp almadığını merak ettim canım?

Kızlar merhaba!
Size birşey danışmalıyım. Bebeğimi düşük yaptırılarak aldılar (gelişimini tamamlayamadığı ve tamamlayamayacağı için) daha sonra da beni anesteziyle bayıltıp ufak bir temizlik yapmışlar. 20 gün geçti kontrole gideceğim. Sizce alltan mı bakar ultrasonla üstten mi? Nasıl kontrol olur? Şimdiden teşekkürler.

Evet yazarkende aklıma geldi, oğlun. Belki uğurlu gelir ama ümidim yok.Gerçekten uzun zmandır olmadığım kadar iyiydim keyfim moralim herşey süperdi.bu iş olunca herşey altüst oldu.Allahın planına bıraktım bende ama isyana çok yakınım.Bugünlerde böyle olmamalıydı ama tahammülüm kalmadı.Herşeyi yolluyo, çek çek çek. nereye kadar. bi biz mi varız dert babası ? tamam sabret tamam sınav ama yok tükendim .... bi elimizde ümidimiz bebek ihtimali vardı o da yok.Belki korunmayız yine devam ederiz denemeye ama olacak mı dersem olmayacaktır yinede çok büyük ihtimalle.Diyorum ya dilemesen allah herşeyi verir, diliyorum ve arıyorum ya ikiside gelmez .... Bende aynen planlayamıyorum artı olmyo uymuyo, ama işlerimizde rast gitmiyor.aa neyse ya daha uzatmak istemiyorum habire anı şeylerle başınızı şişiriyorum sanki tek benim derdim var

İnş kültr ve tahlil sonuçları iyi çıkar, sizde çok strese girdiniz bu ara inş sonu hayır ve güzellik olsun.İşte isyana gelsekte yine medet Allahtan ! Yokları var eden Allah bizler içinde bi güzellik yapsın inş...bayağıda pahalıymış testler, testi hataydan yaptırıp ankaraya incelemey göndereceksiniz sanırım ? bende sodalı limonu içeyim, tavsiyen için teşekürler ...

bana karından baktılar, sıkıntı varsa yada göremiyorsa dr o zman alttan bakılıyor ... geçmiş olsun ....

geçmiş olsun canım allah sabır versin
doktorun alttan muayene edecektir USG cihazıyla

Ben de detayları göremez diye düşündüm. Sizce arayıp sorsam çok mu abes olur? Ona göre etek giyerim en azından diye. Zaten sıkıntı oluyor off

merhaba:)
nasılsın? var mı gelişme?
ben sana özelden yazdım ama alıp almadığını merak ettim canım?

Canım özelden yazacağım...

Geçmişolsun canım. Bana karından baktı. Sonraki gittiğimde başka doktor alttan baktı. Her ihtimale karşı etek giy, bunun için arama bence...

Canım herkes zaman zaman benzer düşüncelere giriyordur bir anlık diyorsun, sonra dapişman oluyorsun. Gerçekten stres olunuyor malesef. Nedensiz hamile kalamamanın en büyük nedeni stres. Çok fazla nedensiz interfilite sebebiyle tüp bebek yaptıran var. Stres bitince birçoğu kendiliğinden hamile kalıveriyor. Hatta bazıları çektiklerini unutup kürtaj bile oluyor. Sakin olmalıyız. Ben diyorum ama ben de olamıyorum o da ayrı konu. Akşama kadar bin çeşit düşünce aklımdan geçiyor. Kötüyüçağırmıyayım diyorum. Ama dua yaparken bile yanlış bir dua etmekten korkuyorum... Bu resimden hiç farkım yok. Allahtan 2 gün bugün ve yarın iftara misafirim var. Onşlarla uğraşırım zaman geçer...

saol canım.İyi bari 2 günü kurtardık desene :) allah korktuğumuzdan esirgesin inş ...

candaşcığım ateşini tekrar ölçmeye başladın mı:26: gerçi idrar yollarında enfeksiyon varsa yanıltır bizi ama olsun merak ettim

ateşimi ölçmeye devam ediyorum hanımla bi bakın.
adetin
13. günü 36.7
14. 36.4
15. 36.5
16. 36.5
17. 36.5
18. 36.5
19. 36.4 ( akşam 36.8 çıktı)
20. 36.7
21. 36.8
22. 36.7
23. 37.0
24. 36.6
25. 36.8

candaşcığım ateşini tekrar ölçmeye başladın mı:26: gerçi idrar yollarında enfeksiyon varsa yanıltır bizi ama olsun merak ettim

yok canım ya 2 gündür aklıma geldi ama ölçmedim, sanırım mağdurumda mağdurum modunun etkisi büyük :))

ilgilenenlere bi dua yazayım, ayyy ne çok ilek duası varmış arkadaş :) bak bak bitmiyo şu epeyce uzun müddet vermiş kabulu için :) tabi yürekten dilenen dua her daim kabul olurda hızlı olsun diye isteyen arkadaşlar için :) ben valla şu tayin olayında umutsuz vak'a olunca okuyacam yani :)

du şöyleymiş, aynen alıntı yapıyorum ...

Dileklerin Kabülü İçin Okunacak Dua
namazlardan sonra okuyun ve dileyin ertesi aynı o vakte kadar
yetmiş defa dilek kapınız açık oluyor
bu yüzden bu duayı okuduktan sonra 24 saat boyunca dileğinizi
elinizden geldiği kadar tekrar edin ki bu 70 kez açılan dilek kapınızın
bir tanesine denk gelsin kendiniz bile inanamayacaksınız bu mucizelere okuyacağınız dua sabah namazından sonra:

1 kez ayetel kürsi

1 kez fatiha

ali imran suresinin 18. ve 26. ayeti seccadeden kalkmadan

duanızı edin inanarak edin ve gerisini 24 saat tekrar ederek allaha bırakın

Ama Önemli Bir Şey Var Dikkat…………………..

Ağzınızdan Hayırsız Tek Kelime Çıkarmayın 24 Saat Dolana Kadar Ne Beddua Ne Lanet

Örnek: ALLAH Canımı Alsında Kurtulyım veya ALLAH Belanı Versin Gibi
Öfkeyle Bir Anda Çıkabilecek Her Türlü Kötü Düşüncelerden Sakının
ALLAH Muhafaza Dilek Kapısının Açık Olduğu Ana Denk Gelir ve Bu Sefer Felaket Olur

Son düzenleme:
millet manyak mı ne yA ? bi duaya bakayım dedim aman kocayı bağlama büyüsü, yok dil bağlaması büyü.Töbe ya rabbi, Allah korkusu olan nasıl böyle bişey yapar ki ...

millet manyak mı ne yA ? bi duaya bakayım dedim aman kocayı bağlama büyüsü, yok dil bağlaması büyü.Töbe ya rabbi, Allah korkusu olan nasıl böyle bişey yapar ki ...

Allah öyle insanları bizden uzak etsin... ama şu dua hoşmuş yapmayı düşünüyorum.. cnım tayinin olmadı sanırım okudum ama tam anlayamadım neden olmadı? hayırlısı olsun bizde 4 senedir ayrıyız,tayin dönemini kaçırdık bu dönem izin dilekçemi dün arkadaşım götürmüş okula, ocak 20 ye kadar izinli olucam,çok zor yaşamayan bilemez bide herşyi erteliyorsun çocuk felan...inşallah tez zamanda kavuşursunuz canım sizde,seni çok iyi anlıyorum.. valla inanki ben hala düzeni kuramadım yine isveçe gidecez diye.. düşün gelin oldum eşya bile almadım göçebe gibi bekarlık 2. el eşylarla gezindim ,şimdi çanakkaledeyim burda 1+1 evim vardı yeni ona işte aldık beyaz eşya felan ,idareten bişeyler koyduk koltuk felan ...yani hala göçebeyim isveçe gidicez gelicez yaza çıkarız büyük eve işte o zaman yeni gelin evi düzecem çok basit bişey belki ama insanın içinde kalıyor herşey..bi yatak odam olmadı mesela yeni gelin eşyam olmadı öyle 4 seen geçti kartlaştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…