ateşimi ölçmeye devam ediyorum hanımla bi bakın.
adetin
13. günü 36.7
14. 36.4
15. 36.5
16. 36.5
17. 36.5
18. 36.5
19. 36.4 ( akşam 36.8 çıktı)
20. 36.7
21. 36.8
22. 36.7
23. 37.0
24. 36.6
25. 36.8
Allah öyle insanları bizden uzak etsin... ama şu dua hoşmuş yapmayı düşünüyorum.. cnım tayinin olmadı sanırım okudum ama tam anlayamadım neden olmadı? hayırlısı olsun bizde 4 senedir ayrıyız,tayin dönemini kaçırdık bu dönem izin dilekçemi dün arkadaşım götürmüş okula, ocak 20 ye kadar izinli olucam,çok zor yaşamayan bilemez bide herşyi erteliyorsun çocuk felan...inşallah tez zamanda kavuşursunuz canım sizde,seni çok iyi anlıyorum.. valla inanki ben hala düzeni kuramadım yine isveçe gidecez diye.. düşün gelin oldum eşya bile almadım göçebe gibi bekarlık 2. el eşylarla gezindim ,şimdi çanakkaledeyim burda 1+1 evim vardı yeni ona işte aldık beyaz eşya felan ,idareten bişeyler koyduk koltuk felan ...yani hala göçebeyim isveçe gidicez gelicez yaza çıkarız büyük eve işte o zaman yeni gelin evi düzecemçok basit bişey belki ama insanın içinde kalıyor herşey..bi yatak odam olmadı mesela yeni gelin eşyam olmadı öyle 4 seen geçti kartlaştım
şimdi bu ateşine göre yorum yaparsak 19. gün yumurtanı çatlatmışsın gibi görünüyor (inşallah 18. veya 19. gün çalışma olmuştur) ama şu 13. gün ateşin neden yüksek çıkmış onu anlamadım:26: bu durumda beklediğin gün 31 ağustos çarşamba oluyor yani bayramın 2. günü hayırlısı olsun hakkında canım
amin inş...inş Allah kabul edenlerden etsin. Aslında tayinimize red cevabı resmi olarak gelmedi, ama yapmayız yapamayız demişler, eşim cuma günü görüşmeye gitti.Hani çıkmadık candan ümit kesilmez misali bi duamız kabul olsa diye uğraşıyorum.En iyi anlayanlar yaşayanlar , yaşamayanlar anlayamaz empati yapabilr ama zor hakikaten.Allah sizide bir daha hiç ayırmasın inş.Seni çok iyi anlıyorum biz eşya aldıkta ne oldu ki soğudum, benim bile yeniden dizesim var.evdeki mobilya kokusu bile geçmemişken üstelik.İnş sizde gidin gelin isveçe , sonrada bi tayininz olsun ağız tadıyla serersin evni, istersen yardıma gelirizi :) erçi burdakilerin çoğu bebkli olur ozmana :) ben boşta olurum gelirim :)
hevese geldim :) daha kolay ve güzel dua bulursam paylaşırım yine :)
karıık canım bizimki zaten eş mağduriyeti olarak görülmüyor, ya keyiflerine göre kanun koymuşlar.yani ücretsiz izin 3 yıla dek varmış bizimde ama benim çalıştığım kurum özelleşme aşamasında özelleşmiyoda devride olmuyo başka kuruma, sallantıdan ötürü bizde kıprdayamıyoruz yani ... tayin de bu yıl zaten olamayacaktı da seneye için olmama ihtimalleri var demişler, buna sıkıldım çok.artık elden bişey gelmez hayırlısı olsun ... inş sizede isveç uğurlu gelirde bebekli dönersin ben senide bebkliler kategorisine almıştım :26:haklısın canım insan eşyadan da soğuyor..hele ben 3 kere tayin oldum taşındım eşyalarda hal kalmazdı..yaza kadar sabredicem artk...hayırlısı siz bebekli olunca yeter ki yardım etmesenizde olur...belki bende bebekli olurumisve uğurlu geliyor orada hamile kalmıştım geçen sene sizin tayin işleri biraz değişik inşalah olur canım aile bütünlüğü diye bişey var onun korunması lazım.. hadi bizimki farklı bi durum yurtdışı olduğu için ama yinede benim durumdakiler için bile devlet bi ücretsiz izin hakk tanımalıydı.. torba yasaya böyle bu sene çıktı 5 senesini dolduranlara ücretsiz izin hakkı yoksa yine ayrıydık aralığa kadar..rabbim ayrılık yaşatamasın bidaha hiçbirimize
bu arada yamatakenin dün detaylı kontrolü vardı nasıl geçti acaba :26: ben aramayayım şimdi kendi yazsın buraya diye burdan soruyorumcanım nasılsınız Karin bebişimizi detaylı gördünüz mü
pileo
süt içiyorum,yoğurt yiyorum, ceviz fındık fıstık yiyorum, pekmez içiyorum, et yiyorum, meyve yiyorum, haftai 1 balılk yiyebilyorum tavuk yumurta kara listemde ayrıca et de yiyorum sebzede yiyorum bilmiyorum niye kilo alamıyorum. sürekli hareket halindeyim ondan mı ? sen kaç kilo aldın tam olarak haftan kaç senin.
canım karamasarım evet ama bebekle ilgili değil, tayin olayı çok sarstı.bu şekilde belemiyoduk biz.haliyle çocuğuda sıkıntıya sokmaya hakkım yok diye düşünüyorum.ben geçtim hamilelere evli çiftlere hala imrenerek bakıyorujm, aynı evde yaşayabilmek mucizesine sahipler diye hayran kalıyorum.bu ay hamile kalmış olsam ble bunu öğrenmek beni mutlu etmeyecek sanırım.kötü bi dönemdeyim.şimdiye dek hamile kalamamamın hayrı buymuş demekki, bundan sonrasıda hayır olsun inş ...
sizde aynı çatı altında yaşayacaksınız yeniden evinizi dizeceksiniz eşyalarınızı sereceksiniz. ama herşeyin bi vakti var demekki. tamam çalıştığın kurumun özelleşme aşaması olması ya da eşinin kurumuyla alakalı sıkıntı olması bi şekilde bu tayin işiniz uzadı. ama siz şu anda doğacak bebişlerinize yatırım yapıyosunuz onlar için çalışıp geleceklerini garantiye alıyosunuz. az sabır candasım. inanki çok güzel olacak herşey. evet ayrı olmanız artık yeter dedirtiyo ama demekki bunun da bi vakti var. ve sen bu ay ya da diğer ay hamile kaldığında zaten 9 ay karnında taşıyo olacaksın. tayin işiniz 1 senede çözülse bile bebişle babanın ayrılığı fazla sürmeyecek. o arada zaten annenlerdesin varsın bebiş önce dedeyi anneanneyi tanısın. ama kalabalık ve sevgi dolu bi ortam da olacak. o arada tayin işinizde çözülür. gün doğmadan neler doğar. kapıların hiçbiri kapalı değil. biri kapansa diğeri açılır mutlaka. sen bi silkelen üzerindeki olumsuzlukları bi at. korunma işini kafandan tamamen sil! bak gör bebişler arka arkaya gelecek belkide ilklerin yine ikiz olacak sonraki tek başına gelecek ve hayalindeki 3 çocuklu aileyi kuracaksın. herşeyi akışına bırak. hepimiz için çizilmiş yazılmış bi şeyler var. ve bizler onları yaşıyoruz. herşey gönlünce olsun..
bu arada yamatakenin dün detaylı kontrolü vardı nasıl geçti acaba :26: ben aramayayım şimdi kendi yazsın buraya diye burdan soruyorumcanım nasılsınız Karin bebişimizi detaylı gördünüz mü
canım şimdi açtım pcyi,müdürüm izne ayrıldı banada evden hallet işleri perşembeye kadar dedi ohhh kısa zamanda olsa izinliyim perşembeye kadar:)
gelelim detaylıya artık karin hanım bayagı büyümüş allaha çok şükür sağlıklı bir bebek dedi radyoloğ ama tafcım ankaranın ünlü bir doktoru bu radyoloğ yani hani elbette mühim olan sağlıklımı değilmi onu öğrenmekti ama birde renkli olsaydı ultrason cihazı ballı kaymak olcaktı biraz hayal kırıklığı oldu bende diyodum kızımla tanışıcam tam anlamıyla ama gene olmadıherkesin detaylısında renkli yapıp hatta cdye çekip veriyorlar bizde hiç bişey vermediler normal siyah beyaz ultrasondu doktor eyüp ekinci tavsiye ediyorlar adam bebeği inceliyor herşeyini bide tek yaptığı sey buymuş bunun üstüne ihtisas yapmış yani işin ehli sanırsam neyse artık bende özel bir poliklinik bulucam cdye çeken renkli doplerle bakan artık haftaya:) dediğim gb bebişler sağlıklı olsunda bunlarda bizim cilvelerimiz afrtık nasılsa doğunca görcezz insallah herseyini,benden bu kadar geçmişi okuyamadım herkes insallah iyidir,sen nasılsın bebiş artık ben burdayım diyomuuu???
canım ya saol, inş o vakit gelemedi bi türlü.İsyan etmek istemiyorum ama anlıyosunuz beni.dayanamıyorum artık.Dİyorum ya ben böyle değildim bambaşka dayanıksız biri olup çıkıverdim.İnş bi kapı açılır Allahın izniyle.zaten korunmayı eşimin kabul edeceğinide pek sanmıyorum ama bilmiyorum ara vermek istiyorum galiba.istemiyorumdan değil hiç bi işim rast gtmiyo psikolojisinden kurtulmak belkide.Her ikisi içinde bi vakit var buna inanıyorum değiştirememde o yüzden güç kuvvet dilemekten başka çare yok.Hayırlısı ne zmansa o olsun.Bi de k.valideme çok kızdım ona da tepki veriyo olabilrim hayırsız olacaksa hiç olmasın kelimesi cidden çok üzdü beni.neyse inş çizilen kaderlerimiz hayırdır ve inş bende bu hayrı görebilirm.sizde aynı çatı altında yaşayacaksınız yeniden evinizi dizeceksiniz eşyalarınızı sereceksiniz. ama herşeyin bi vakti var demekki. tamam çalıştığın kurumun özelleşme aşaması olması ya da eşinin kurumuyla alakalı sıkıntı olması bi şekilde bu tayin işiniz uzadı. ama siz şu anda doğacak bebişlerinize yatırım yapıyosunuz onlar için çalışıp geleceklerini garantiye alıyosunuz. az sabır candasım. inanki çok güzel olacak herşey. evet ayrı olmanız artık yeter dedirtiyo ama demekki bunun da bi vakti var. ve sen bu ay ya da diğer ay hamile kaldığında zaten 9 ay karnında taşıyo olacaksın. tayin işiniz 1 senede çözülse bile bebişle babanın ayrılığı fazla sürmeyecek. o arada zaten annenlerdesin varsın bebiş önce dedeyi anneanneyi tanısın. ama kalabalık ve sevgi dolu bi ortam da olacak. o arada tayin işinizde çözülür. gün doğmadan neler doğar. kapıların hiçbiri kapalı değil. biri kapansa diğeri açılır mutlaka. sen bi silkelen üzerindeki olumsuzlukları bi at. korunma işini kafandan tamamen sil! bak gör bebişler arka arkaya gelecek belkide ilklerin yine ikiz olacak sonraki tek başına gelecek ve hayalindeki 3 çocuklu aileyi kuracaksın. herşeyi akışına bırak. hepimiz için çizilmiş yazılmış bi şeyler var. ve bizler onları yaşıyoruz. herşey gönlünce olsun..
canım şimdi açtım pcyi,müdürüm izne ayrıldı banada evden hallet işleri perşembeye kadar dedi ohhh kısa zamanda olsa izinliyim perşembeye kadar:)
gelelim detaylıya artık karin hanım bayagı büyümüş allaha çok şükür sağlıklı bir bebek dedi radyoloğ ama tafcım ankaranın ünlü bir doktoru bu radyoloğ yani hani elbette mühim olan sağlıklımı değilmi onu öğrenmekti ama birde renkli olsaydı ultrason cihazı ballı kaymak olcaktı biraz hayal kırıklığı oldu bende diyodum kızımla tanışıcam tam anlamıyla ama gene olmadıherkesin detaylısında renkli yapıp hatta cdye çekip veriyorlar bizde hiç bişey vermediler normal siyah beyaz ultrasondu doktor eyüp ekinci tavsiye ediyorlar adam bebeği inceliyor herşeyini bide tek yaptığı sey buymuş bunun üstüne ihtisas yapmış yani işin ehli sanırsam neyse artık bende özel bir poliklinik bulucam cdye çeken renkli doplerle bakan artık haftaya:) dediğim gb bebişler sağlıklı olsunda bunlarda bizim cilvelerimiz afrtık nasılsa doğunca görcezz insallah herseyini,benden bu kadar geçmişi okuyamadım herkes insallah iyidir,sen nasılsın bebiş artık ben burdayım diyomuuu???
ay sevindim canım gözün aydın maşallah karin hanıma
midemin rahatsız oluşu ve öksürdüğümde hapşurduğumda karnıma giren kramplar eğer bebişin ben burdayımıysa eğer hissettiriyor kendini:26:
cuma günü kalp atışı duymaya gideceğiz sabah erkenden allah kısmet ederse
bu detaylı testlerdi ikili üçlü testlerdi o kadar korkarım ki ben kötü birşey duyarım yanlış da olsa moralim bozulur diye çok korkuyorum kötü birşey dese doktor ne yapılır bebek aldırılmazki sonuçta doğana kadar ağlayarak geçer hamileliğin o yüzden korkuyorum bensen atlattın çok şükür o aşamaları çok şükür karin imiz çok sağlıklıymış allah bizlere de nasip eder o günleri inşallah:97:
bu arada Dr. eyüp ekinci hangi hastanede ?
candaşım valla ne bilim kurandan pek uygun değil gibi, behiç beğendim eşim diyor bir hiç dermiş gibi, oluruna bıraktım bakalım.
dediğin gibi hakkımızda hayırlısı, açıkçası zor anlayabiliyorum seni eşin olmadan çocuk büyütmek dahada zor, aileler anladığımıız kadarıyla malum bir kafaya sahipler bende taf'dan yanayım :)) korunma istersen zaten haftada 1-2 görüşebiliyorsunuz orada da tutunacaksa tutunsun annesi, gün ola hayır ola.
pileo :) canım senin aldığın kilodan ne olack ya zaten vücudun kiloya ihtiyacı varmış sanki.tamam 3 ayda 3 kilo çok gibi ama yok bence aman amanda almazsın da belki 61-62 yi görürsün.ona da artık bebeğin için göz yumacaksın :)
yamateke, iyi dinlenmeler canım...
taf, cuma günü kalbimiz seninle .. manevi olarak rahatlamak istersen dün bi duaya denk geldim, düşük olmaması için "el mübdi" denmeliymiş....
destina, yasemin adet olmuş muydunuz kızlar?
polyana nerelerdesin şeker ?
psiflora, taze anne nasılsınız ?
chnb, senem, lonielines, renkliatlas ve adını sayamadığım tüm kızlar nasılsınız ?
ya size birşey sorcam bilen varsa cevaplayabilr mi ? ya salavat "la ilahe illalah muhamameden resullah" demek değil mi ? ama salavatı şerfi dendiğinde farklı mı oluyor? allahümme salli barik tarzı dualar mı oluyor ? kadir gecesi varya bugünlerde okuyayım istiyorum ama dün evde bahsederken kafamı karıştırdılar. duanın amacı şöyleymiş, Allahım bizim istemeye yüzümüz yok niyetimizi peygamberimiz aracılığla senden istiyruz.ee duanın manası buysa salli barikler dir diye düşündüm ... sizin fikriniz yada bilginiz var mı bu konuda ? bu ara çok dua etmem gerek, herkesi tabiki dua kurtarırda beni/eşimi sadece dua kurtarabilir, torpil olmayınca sadece dil dua edebiliyor.tayin dilekçeini vermemişken henüz belki bi güzellik yaparda mmucizemiz olur :) bi hatmim olacak inş ee hazır 100 geceden hayırlı olan kadir gecesi yanaşmışken, dertler ayağı bırakıp boğaza çıkmışken hepside bi araya gelmişken duada fayda vardır dedim :) kabul olursa inş ...
ayyy çok uzattım ama şunuda yazmadan geçemiyeceğim.Eşim görüşmeye gittiğinde buraya gelen 150. kişsin ama yapmayız deniip bi örnek verilmiş.Eşi öğretmen olan bi subayın tayini ankaraya çıkıyo, ve ankaranın mecburi hizmetide 8 yılmış.Dlaga geçiyolar ya resmen biz mağdurlarla ! sen varmezsen değil 8 , 30 senede ayrı kalır millet ....
Günaydın kızlar?
Dün gece sahur programında bir hoca dua ile ilgili bilgi verdi. Dediki bir insandan bir şey isterken bile önce bir ön hazırlık konuşması yapıyorsunuz. Hemen bana şunu ver bunu ver demek uygun değil dedi. İki salavat arası edilen dualar kabul olurmuş. Dua etmek için sıralamayı yazayım:
1. Hamd(en kısa "elhamdülillahi rabbilalemin" denilmeliymiş.)
2. Salavat getirmek
3. Türkçe olarak duamızı isteğimizi iletmek
4.Amin demek
5. Yeniden salavatla bitirmek.
Bir de ramazanda edilen dualar çevrilmezmiş.Arşı taşıyan melekler amin dermiş. Amin demek duanın mührüymüş. Mühürsüz mektup nasıl ulaşmazsa amin denilmeden edince ulaşmazmış. Paylaşmak istedim. Bu aralar gerçekten duaya ihtiyacım var. Bana da dualarınızda yer verirseniz sevinirim...
Günaydın kızlar?
Dün gece sahur programında bir hoca dua ile ilgili bilgi verdi. Dediki bir insandan bir şey isterken bile önce bir ön hazırlık konuşması yapıyorsunuz. Hemen bana şunu ver bunu ver demek uygun değil dedi. İki salavat arası edilen dualar kabul olurmuş. Dua etmek için sıralamayı yazayım:
2. Salavat getirmek
4.Amin demek
Bir de ramazanda edilen dualar çevrilmezmiş.Arşı taşıyan melekler amin dermiş. Amin demek duanın mührüymüş. Mühürsüz mektup nasıl ulaşmazsa amin denilmeden edince ulaşmazmış. Paylaşmak istedim. Bu aralar gerçekten duaya ihtiyacım var. Bana da dualarınızda yer verirseniz sevinirim...
Günaydın kızlar?
2. Salavat getirmek
4.Amin demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?