Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

şimdi bu ateşine göre yorum yaparsak 19. gün yumurtanı çatlatmışsın gibi görünüyor (inşallah 18. veya 19. gün çalışma olmuştur) ama şu 13. gün ateşin neden yüksek çıkmış onu anlamadım:26: bu durumda beklediğin gün 31 ağustos çarşamba oluyor yani bayramın 2. günü hayırlısı olsun hakkında canım

amin inş...inş Allah kabul edenlerden etsin. Aslında tayinimize red cevabı resmi olarak gelmedi, ama yapmayız yapamayız demişler, eşim cuma günü görüşmeye gitti.Hani çıkmadık candan ümit kesilmez misali bi duamız kabul olsa diye uğraşıyorum.En iyi anlayanlar yaşayanlar , yaşamayanlar anlayamaz empati yapabilr ama zor hakikaten.Allah sizide bir daha hiç ayırmasın inş.Seni çok iyi anlıyorum biz eşya aldıkta ne oldu ki soğudum, benim bile yeniden dizesim var.evdeki mobilya kokusu bile geçmemişken üstelik.İnş sizde gidin gelin isveçe , sonrada bi tayininz olsun ağız tadıyla serersin evni, istersen yardıma gelirizi :) erçi burdakilerin çoğu bebkli olur ozmana :) ben boşta olurum gelirim :)

hevese geldim :) daha kolay ve güzel dua bulursam paylaşırım yine :)

Son düzenleme:

evet çalışma oldu canım hayırlısı olsun.. ovulasyon testinde de 17. gün pik yapmıştı çizgi 18. günde koyuydu ,19 silikleşmişti..bakalım hayırlısı ,sağol yorumladığın için..ama içimden bi ses hamile değilim diyor hiç bişey hissetmiyorum insan hamile olunca bişe hissetmez mi yaa sürekli belirti arıyorum kendimde bulamıyorum ne yazıkki

haklısın canım insan eşyadan da soğuyor..hele ben 3 kere tayin oldum taşındım eşyalarda hal kalmazdı..yaza kadar sabredicem artk...hayırlısı siz bebekli olunca yeter ki yardım etmesenizde olur...belki bende bebekli olurum isve uğurlu geliyor orada hamile kalmıştım geçen sene sizin tayin işleri biraz değişik inşalah olur canım aile bütünlüğü diye bişey var onun korunması lazım.. hadi bizimki farklı bi durum yurtdışı olduğu için ama yinede benim durumdakiler için bile devlet bi ücretsiz izin hakk tanımalıydı.. torba yasaya böyle bu sene çıktı 5 senesini dolduranlara ücretsiz izin hakkı yoksa yine ayrıydık aralığa kadar..rabbim ayrılık yaşatamasın bidaha hiçbirimize

bu arada yamatakenin dün detaylı kontrolü vardı nasıl geçti acaba :26: ben aramayayım şimdi kendi yazsın buraya diye burdan soruyorum canım nasılsınız Karin bebişimizi detaylı gördünüz mü

karıık canım bizimki zaten eş mağduriyeti olarak görülmüyor, ya keyiflerine göre kanun koymuşlar.yani ücretsiz izin 3 yıla dek varmış bizimde ama benim çalıştığım kurum özelleşme aşamasında özelleşmiyoda devride olmuyo başka kuruma, sallantıdan ötürü bizde kıprdayamıyoruz yani ... tayin de bu yıl zaten olamayacaktı da seneye için olmama ihtimalleri var demişler, buna sıkıldım çok.artık elden bişey gelmez hayırlısı olsun ... inş sizede isveç uğurlu gelirde bebekli dönersin ben senide bebkliler kategorisine almıştım :26: iyikide eşya lamamışsın mahvolurmuş gerçekten ya ...
bu arada yamatakenin dün detaylı kontrolü vardı nasıl geçti acaba :26: ben aramayayım şimdi kendi yazsın buraya diye burdan soruyorum canım nasılsınız Karin bebişimizi detaylı gördünüz mü

yaa ben kendi derdimden kimseyi görmemişim.İnş güzel çıkmıştır sonuçları ...

Senin bu saydıklarını görünce ben utandım şimdi:) bütün bunları yiyor ve kilo almıyosan çok şanslısın bence. önemli olan sağlıklı beslenmen. sen çok az kilo aldığını yazınca ben senin hiç beslenemediğini düşünmüştüm.o zaman bebişe yarıyodur yediklerin ki herkesin istediği bu. anne almasın bebiş alsın kiloyu:)) hareketli olmanında verdiği avantaj vardır.canım ben eski yeme düzenime devam ediyorum. süt içmiyorum sevmiyorum ama yoğurt peynir ayran tüketiyorum. balık sadece kışın yiyebiliyorum onu da ancak ayda 1 kere ama kırmızı et yiyorum. biz 12. haftamızdayız. ilerleyen aylarda süt ve balığı tüketmek istiyorum. tavuğu da pek sevmem ben ama soslu hazırlayınca yiyorum ama bugün yediysem 15 gün yemek istemiyorum. onun dışında herşeyi yiyorum ve 3 kilo aldım şimdiye kadar. ben normalde zayıf bir insanım belkide ondan bu kadar hızlı aldım. bilmiyorum ama pantolonlarımın beli olmuyo bana. böyle devam edersem kapılara sığmam :)) ben 46-47 kiloydum hep. çok yememe rağmen metabolizmam yakıyodu. hiç kilo almazdım. ama hamile olunca hemen alıyorum:) dr un sanırım benim gibi düşündü yani kilo almayınca güzel beslenemdiğini ki ondan kızmıştır. alman gereken vitaminlerin hepsini zatn sağlıklı bi şekilde tükettikten sonra varsın hepsi bebişine yarasın. sende fit bi hamile olursun

canım şimdi açtım pcyi,müdürüm izne ayrıldı banada evden hallet işleri perşembeye kadar dedi ohhh kısa zamanda olsa izinliyim perşembeye kadar:)
gelelim detaylıya artık karin hanım bayagı büyümüş allaha çok şükür sağlıklı bir bebek dedi radyoloğ ama tafcım ankaranın ünlü bir doktoru bu radyoloğ yani hani elbette mühim olan sağlıklımı değilmi onu öğrenmekti ama birde renkli olsaydı ultrason cihazı ballı kaymak olcaktı biraz hayal kırıklığı oldu bende diyodum kızımla tanışıcam tam anlamıyla ama gene olmadı herkesin detaylısında renkli yapıp hatta cdye çekip veriyorlar bizde hiç bişey vermediler normal siyah beyaz ultrasondu doktor eyüp ekinci tavsiye ediyorlar adam bebeği inceliyor herşeyini bide tek yaptığı sey buymuş bunun üstüne ihtisas yapmış yani işin ehli sanırsam neyse artık bende özel bir poliklinik bulucam cdye çeken renkli doplerle bakan artık haftaya:) dediğim gb bebişler sağlıklı olsunda bunlarda bizim cilvelerimiz afrtık nasılsa doğunca görcezz insallah herseyini,benden bu kadar geçmişi okuyamadım herkes insallah iyidir,sen nasılsın bebiş artık ben burdayım diyomuuu???

ay sevindim canım gözün aydın maşallah karin hanıma
midemin rahatsız oluşu ve öksürdüğümde hapşurduğumda karnıma giren kramplar eğer bebişin ben burdayımıysa eğer hissettiriyor kendini:26:
cuma günü kalp atışı duymaya gideceğiz sabah erkenden allah kısmet ederse
bu detaylı testlerdi ikili üçlü testlerdi o kadar korkarım ki ben kötü birşey duyarım yanlış da olsa moralim bozulur diye çok korkuyorum kötü birşey dese doktor ne yapılır bebek aldırılmazki sonuçta doğana kadar ağlayarak geçer hamileliğin o yüzden korkuyorum ben sen atlattın çok şükür o aşamaları çok şükür karin imiz çok sağlıklıymış allah bizlere de nasip eder o günleri inşallah:97:
bu arada Dr. eyüp ekinci hangi hastanede ?

canım ya saol, inş o vakit gelemedi bi türlü.İsyan etmek istemiyorum ama anlıyosunuz beni.dayanamıyorum artık.Dİyorum ya ben böyle değildim bambaşka dayanıksız biri olup çıkıverdim.İnş bi kapı açılır Allahın izniyle.zaten korunmayı eşimin kabul edeceğinide pek sanmıyorum ama bilmiyorum ara vermek istiyorum galiba.istemiyorumdan değil hiç bi işim rast gtmiyo psikolojisinden kurtulmak belkide.Her ikisi içinde bi vakit var buna inanıyorum değiştirememde o yüzden güç kuvvet dilemekten başka çare yok.Hayırlısı ne zmansa o olsun.Bi de k.valideme çok kızdım ona da tepki veriyo olabilrim hayırsız olacaksa hiç olmasın kelimesi cidden çok üzdü beni.neyse inş çizilen kaderlerimiz hayırdır ve inş bende bu hayrı görebilirm.

:) tanılşırsınız inş o dediğin dr a gidince.Sıpalar ya nasılda sabırsızlandırıyolar değil mi :) şimdi kaçıncı haftadasın canım, epey büyüdnüz ya

canım sen içini serin tut yediklerini içtiklerine dikkat et vitaminlerini cevizini semizotunu ve folik asitini ihmal etme zaten sağlıklı olmasa düşüyorlar hiç kafanıda böle kötü seylere yorma aklına bile getirme gerisini allaha bırak bak göreceksin herkesin sağlıklı sıhatli bebişleri doğacak bu topikte...

tafcım bu doktor hastanede değil kendine ait kızılayda yeri var tek bu işi yapıyor bebek radyolojisi işinde uzmanlaşmış sende şöyle bir 20lere gelde konuşuruz bol bol ben yardımcı olurum sana bebişimizie iyi bak annesi öptümmmmm

candaşım valla ne bilim kurandan pek uygun değil gibi, behiç beğendim eşim diyor bir hiç dermiş gibi, oluruna bıraktım bakalım.
dediğin gibi hakkımızda hayırlısı, açıkçası zor anlayabiliyorum seni eşin olmadan çocuk büyütmek dahada zor, aileler anladığımıız kadarıyla malum bir kafaya sahipler bende taf'dan yanayım :)) korunma istersen zaten haftada 1-2 görüşebiliyorsunuz orada da tutunacaksa tutunsun annesi, gün ola hayır ola.

pileo can can çokda kilo almamışsın, ben sana saydıklarımı yiyorum ama dolu dolu tabak değil normal porsiyon gibi, haftada 1 balık yiyorum, tavuk aynen senin gibiydim ama şimdi ağzıma süremiyorum, ben çok kiloyla hamile kaldım ona bağlıyorum umarım öyledir yani. ama dr ciddi uyardı. bakalım...
şimdi dr ne zaman? sizin.

yamatake çok sevindim herşeyin yolunda gittiğine. çok şükür. darısı bizlerin başına, Karin'i seni öpüyorum. Tatilin çok güzel geçer umarım. İnsan merak ediyor bu arada bir çok insandan duydum ben renkli boyutlularda bebek doğacak bebeğe yakın oluyormuş ki teyzemin çocukları usg dekinin aynısı doğdu.

taf canım ben kaçırdım sanırım, sen hasta mısın, üşüttün mü, cuma günü için dualarım sevgilerim sizinle.

herkese selam, öptüm

hellocum canım benim dediğin gb bende renkli istiyorum hem ilerde bebişler büyüyünce çok güzel bir anı onlara bırakacağımız anne karnında kendilerini görcekler doktorlar cdye çekiyorlar veriyorlar bakalım bende önümüzdeki günlerde artık bulup bir renkli ultrason çektiricem,hemde inan merak ediyorum nasıl bişey gerçi önemli olan sağlıklı olmaları ama işte oda işin cabası:)

senin nasıl gidiyor annesi bebişimiz anneyi zorluyormu ben yavaş yavaş çok olmamakla birlikte hissetmeye başladım:)
darısı senin ve hamişlerin başına kilo konusuna gelince bende aldım daha doğrusu göbek artık önden gidiyor kalça mağlum kız olunca çıkıyor erkek olsaydı inan sivriliyordu kızlarda yayılıyor vucüt ama olsun ilk bebişler olunca biraz deneyimsiziz artık 2.lerde dikkat ederiz ne kadar kilo aldın hatta ne kadar kilo ile hamiş kaldın?
bende sizin ikinizi çookk öpüyorumm....

tafcım olaki yazamassam cuma günü kalbim sizinle insallah gümbür gümbür kalbini dinlersin bebişininnn...

behiç bencede çok iyi değil gibi kıtty ya.Benim favorilerimi yazayım ama pek tercih edilmez diye düşünüyorum, övgü, öncü, övünç,vefa, andaç, devran, egemen, huzur, ışık, tuna, tunay, turna, uğur, vefa, deva filan benim tercihlerim ... değişik bi isim duyarsam bende derim yinede... eşsiz çocuk büyütmek zor korunmasamda zaten olmama ihtimali yükskte bilmiyorum artık eşimin tpkisine göre bi karar veririz.gerçi ben korunmaya kalksam eşimden sonra annem başımın etini yer, korunma zamanımı diye.Kadın torun torun diye çıldırıyo, sanırım ilk olacak o yüzden.hayırlısı inş ....

isim demişken, 2 tane kız ismi paylaşasım geldi, anlamlı ve kulağa hoş geliyo sanki.Kızlarımızın isimleri belli ama paylaşmak istedim ...

NiLDA: "mucize" "cennet kapısındaki meleklerden birinin adı" ...
Efsa: Güzel,Bereketli kadın ...

pileo :) canım senin aldığın kilodan ne olack ya zaten vücudun kiloya ihtiyacı varmış sanki.tamam 3 ayda 3 kilo çok gibi ama yok bence aman amanda almazsın da belki 61-62 yi görürsün.ona da artık bebeğin için göz yumacaksın :)

yamateke, iyi dinlenmeler canım...

taf, cuma günü kalbimiz seninle .. manevi olarak rahatlamak istersen dün bi duaya denk geldim, düşük olmaması için "el mübdi" denmeliymiş....

destina, yasemin adet olmuş muydunuz kızlar?

polyana nerelerdesin şeker ?

psiflora, taze anne nasılsınız ?

chnb, senem, lonielines, renkliatlas ve adını sayamadığım tüm kızlar nasılsınız ?

ya size birşey sorcam bilen varsa cevaplayabilr mi ? ya salavat "la ilahe illalah muhamameden resullah" demek değil mi ? ama salavatı şerfi dendiğinde farklı mı oluyor? allahümme salli barik tarzı dualar mı oluyor ? kadir gecesi varya bugünlerde okuyayım istiyorum ama dün evde bahsederken kafamı karıştırdılar. duanın amacı şöyleymiş, Allahım bizim istemeye yüzümüz yok niyetimizi peygamberimiz aracılığla senden istiyruz.ee duanın manası buysa salli barikler dir diye düşündüm ... sizin fikriniz yada bilginiz var mı bu konuda ? bu ara çok dua etmem gerek, herkesi tabiki dua kurtarırda beni/eşimi sadece dua kurtarabilir, torpil olmayınca sadece dil dua edebiliyor.tayin dilekçeini vermemişken henüz belki bi güzellik yaparda mmucizemiz olur :) bi hatmim olacak inş ee hazır 100 geceden hayırlı olan kadir gecesi yanaşmışken, dertler ayağı bırakıp boğaza çıkmışken hepside bi araya gelmişken duada fayda vardır dedim :) kabul olursa inş ...

ayyy çok uzattım ama şunuda yazmadan geçemiyeceğim.Eşim görüşmeye gittiğinde buraya gelen 150. kişsin ama yapmayız deniip bi örnek verilmiş.Eşi öğretmen olan bi subayın tayini ankaraya çıkıyo, ve ankaranın mecburi hizmetide 8 yılmış.Dlaga geçiyolar ya resmen biz mağdurlarla ! sen varmezsen değil 8 , 30 senede ayrı kalır millet ....

Son düzenleme:
Günaydın kızlar?
Dün gece sahur programında bir hoca dua ile ilgili bilgi verdi. Dediki bir insandan bir şey isterken bile önce bir ön hazırlık konuşması yapıyorsunuz. Hemen bana şunu ver bunu ver demek uygun değil dedi. İki salavat arası edilen dualar kabul olurmuş. Dua etmek için sıralamayı yazayım:

1. Hamd(en kısa "elhamdülillahi rabbilalemin" denilmeliymiş.)
2. Salavat getirmek
3. Türkçe olarak duamızı isteğimizi iletmek
4.Amin demek
5. Yeniden salavatla bitirmek.

Bir de ramazanda edilen dualar çevrilmezmiş.Arşı taşıyan melekler amin dermiş. Amin demek duanın mührüymüş. Mühürsüz mektup nasıl ulaşmazsa amin denilmeden edince ulaşmazmış. Paylaşmak istedim. Bu aralar gerçekten duaya ihtiyacım var. Bana da dualarınızda yer verirseniz sevinirim...

Canım benim misafir trafim var. Dün toplamda 11 kişiydik, bugün de öyle. Yormayayım desem de yoruyorum kendimi. Oruca başladım bugün. Yanmam azaldı. Cuma kanda baktıracağım. Yoksa öleceğim bu kaygıyla ona göre İstanbuldaki profla telefon görüşmesi yapacağım.

Salavat benim bildiğim en kısası" Allahümme salli ala seyidina Muhammed" Ben genelde "Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed " derim...

Bu arada Yamatake, Karin kızının ismi çok güzel. Anlamı ne? Aklıma Ahmet Ümit'in Bab-ı Esrar kitabı geliyor. Oradakahramanın adı Karin Kimya idi. Değişik bir kitap. Mevlana Şems ve günümüz kurgusu var. O kitabı okuyup ondan mı Karin düşündüm merak ettim.

Kızlar bir de 5 gün önce kanda hcg çıkar değil mi?

teşekkür ederim canım dua etmeyi bilmediğimi öğrendim bu yazıdaamin demiyordum hiç

teşekkür ederim canım dua etmeyi bilmediğimi öğrendim bu yazıdaamin demiyordum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…