BENDE BÖLE DUA ETMİYORDUM ... dÜN BENDE Bİ YAZI OKUDUM.TEVBE İSTİĞFARIN ÖNEMİNDEN BAHSEDİYOR, Bİ DİLEĞİ OLAN İSTİĞFAR ETMELİ DİYOR.ÇOCUĞU OLMAYAN BİR ADAM İÇN PEYGAMBERİMİZE SORMUŞLAR NE YAPSIN DİYE, BOL BOL TEVBE ETSİN DEMİŞ.GÜNDE 700 TEVBE ETMİŞ VE 10 ÇOCUĞU OLMUŞ.YAZI BÖYLEYDİ.Günaydın kızlar?
Dün gece sahur programında bir hoca dua ile ilgili bilgi verdi. Dediki bir insandan bir şey isterken bile önce bir ön hazırlık konuşması yapıyorsunuz. Hemen bana şunu ver bunu ver demek uygun değil dedi. İki salavat arası edilen dualar kabul olurmuş. Dua etmek için sıralamayı yazayım:
1. Hamd(en kısa "elhamdülillahi rabbilalemin" denilmeliymiş.)
2. Salavat getirmek
3. Türkçe olarak duamızı isteğimizi iletmek
4.Amin demek
5. Yeniden salavatla bitirmek.
Bir de ramazanda edilen dualar çevrilmezmiş.Arşı taşıyan melekler amin dermiş. Amin demek duanın mührüymüş. Mühürsüz mektup nasıl ulaşmazsa amin denilmeden edince ulaşmazmış. Paylaşmak istedim. Bu aralar gerçekten duaya ihtiyacım var. Bana da dualarınızda yer verirseniz sevinirim...
HMM TAMAM O ZMAN BENİM BİLDİĞİM SALAVAT DOĞRU. ORUCUNU ALLAH KABUL ETİN BENİMDE AZALDI YANMAM, SU İÇİNCE İYİ GELDİ ANLAŞILAN.5 GÜN ÖNCE KANDA ÇIKAR BENCE.İNŞ BİRAN ÖNCDE TESTLER SONUÇLANSINDA SENDE BİL NE OLDUĞUNU ONA GÖRE BİŞEYLER YAP YANİ DEĞİLMİ.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.GÖNLÜNDE NE VARSA KABUL OLSUN.NEYSE Kİ KADİR GECESİ ZAMANINA GELDİ SIKINTILARIMIZ:) BELKİ BİRKAÇINI DUALARLA YENEBİ,LİRZ SIKINTILARIN ...Canım benim misafir trafim var. Dün toplamda 11 kişiydik, bugün de öyle. Yormayayım desem de yoruyorum kendimi. Oruca başladım bugün. Yanmam azaldı. Cuma kanda baktıracağım. Yoksa öleceğim bu kaygıyla ona göre İstanbuldaki profla telefon görüşmesi yapacağım.
Salavat benim bildiğim en kısası" Allahümme salli ala seyidina Muhammed" Ben genelde "Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed " derim...
Bu arada Yamatake, Karin kızının ismi çok güzel. Anlamı ne? Aklıma Ahmet Ümit'in Bab-ı Esrar kitabı geliyor. Oradakahramanın adı Karin Kimya idi. Değişik bir kitap. Mevlana Şems ve günümüz kurgusu var. O kitabı okuyup ondan mı Karin düşündüm merak ettim.
Kızlar bir de 5 gün önce kanda hcg çıkar değil mi?
teşekkür ederim canım dua etmeyi bilmediğimi öğrendim bu yazıdaamin demiyordum hiç
günaydın kızlar..ben dün gece geldim anca şimdi giriyorum..chnb canım dediğin gibi cumartesi hastalandım sonunda şükür..hiçbu kadar hastalandığım için sevindiğimi hatırlamıyorum:)ama şansızlık bende ki otobüste hastalandım..allahtan tedbirimi almıştım...
şöyle bi geçmişi okumaya çalıştım candasta hafif moraller bozuk galiba..tayin olayı üzmüş..tam anlayamadım..candasım üzme kendini..herşey yoluna girecek..cuma günü güzel haberlerini bekliyorum.
günaydın kızlar..ben dün gece geldim anca şimdi giriyorum..chnb canım dediğin gibi cumartesi hastalandım sonunda şükür..hiçbu kadar hastalandığım için sevindiğimi hatırlamıyorum:)ama şansızlık bende ki otobüste hastalandım..Allahtan tedbirimi almıştım...
şöyle bi geçmişi okumaya çalıştım candasta hafif moraller bozuk galiba..tayin olayı üzmüş..tam anlayamadım..candasım üzme kendini..herşey yoluna girecek..cuma günü güzel haberlerini bekliyorum.
BENDE BÖLE DUA ETMİYORDUM ... dÜN BENDE Bİ YAZI OKUDUM.TEVBE İSTİĞFARIN ÖNEMİNDEN BAHSEDİYOR, Bİ DİLEĞİ OLAN İSTİĞFAR ETMELİ DİYOR.ÇOCUĞU OLMAYAN BİR ADAM İÇN PEYGAMBERİMİZE SORMUŞLAR NE YAPSIN DİYE, BOL BOL TEVBE ETSİN DEMİŞ.GÜNDE 700 TEVBE ETMİŞ VE 10 ÇOCUĞU OLMUŞ.YAZI BÖYLEYDİ.
YA BURDA BENDE DUALARDAN ÇOK BAHSEDİYORUM AMA RAHATSIZ EDİYOSAM ETMEYİM, HANİ PAYLAŞAYIM YAPMAK İSTEYENLER OLABİLİR DİYE DÜŞNÜYORUM ....
HMM TAMAM O ZMAN BENİM BİLDİĞİM SALAVAT DOĞRU. ORUCUNU ALLAH KABUL ETİN BENİMDE AZALDI YANMAM, SU İÇİNCE İYİ GELDİ ANLAŞILAN.5 GÜN ÖNCE KANDA ÇIKAR BENCE.İNŞ BİRAN ÖNCDE TESTLER SONUÇLANSINDA SENDE BİL NE OLDUĞUNU ONA GÖRE BİŞEYLER YAP YANİ DEĞİLMİ.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.GÖNLÜNDE NE VARSA KABUL OLSUN.NEYSE Kİ KADİR GECESİ ZAMANINA GELDİ SIKINTILARIMIZ:) BELKİ BİRKAÇINI DUALARLA YENEBİ,LİRZ SIKINTILARIN ...
taf canım ben kaçırdım sanırım, sen hasta mısın, üşüttün mü, cuma günü için dualarım sevgilerim sizinle.
herkese selam, öptüm
İyi olmuş, insanda gerginlik yapıyor. Umarım en tez zamanda iyileşirsin canım...
Canım sağ olasın. Ben yeni şeyler öğrenmeyi seviyorum. Rahatsız olmuyorum. Her konu ile ilgili bir şeyler öğrenmeyi seviyorum. Cumaya bakacağız inşallah. İnşallah her şey güzel olur... Hepimiz için...
canım allah razı olsun. Bayağı bi sarsıntılı dönemler geçiriyorum yine :)inş hayırlısı olur ya, bebek içinde aminde diyemiyorum yokta diyemiyorum.hayırlısını allah bilir, kurtarıcımız olacaksa gelsin ama korktuğum olacaksa ne bileyim yaaa işte ...
Hadi gözün aydın canım :) inş tüm kistelrin temizlenir de ilaçlar uğurlu gelir canım benim ... Otobüste olmasaymış iyiymiş ama işte biz neden kadınız çünkü akıllıyız işimizi şansa bırakamayız değil mi :))
canım yok hasta değilim de ben işte hamilelikten heralde midem bir garip buna bulantı da diyebiliriz tam olmasa da birşey yemek istemiyor canım çıkaracakmışım gibi geliyor ama yemeyince daha kötü olıyorum gibi işte:97:geçen seferkindde bayağı iştahlıydım şimdi hiç iştah yok
İnş canım, inş herşey hepimiz için güzel olur.Hayat ne zor be ... yaşıyosun ama nasıl ! Cumaya benimde adet olmam gerek inş en azından 1gün gecikir de kadir gecesinde dua debilir.Çünkü 4-5 yılıdr hep bu zmanda adetli oluyorum akis gibi ! çok özledim o gecenin duasını ....
tafcım cuma günü dünyanın en güzel sesini duy da gel güm gümmm güm gümmm:)
yamatake canım çok şükür bir sıkıntımız yok da 17. haftamdayımbazıları diyor yok damar atması yok kelebek uçması gibi hareketlenme olur bende hiçbir değişikilk yok. şu ana kadar geçen hafta 800 gram almıştım. bugün baktım 2 kilo almışım, dr gitmeme daha çok var.
candaş chnb dualarınız kabul olsun, allah yardımcımız olsun. Candaş catnım sağol isimler için, bir kaç tane gözüme kestirdiğim var eşim bakalım ne diyecek. ?
bir sürü isim sayıyorum olabilir hımm... başka tepki yok, dün akşam dayanamadım dedim eğer bayramda annenler bir isim söyler aa çok beğendim dersen, istanbul'a dönünce görürsün gününü dedim. Sustu.
içimden bir sanki eşim isim konusunda ailesinden etkilenecek gibi geliyor. bakalım.
ceza sevindim regl olduğuna, şimdi sırada ne var? pcos kesinmiydi.
destina diğer kızlar nasılsınız
canım yok hasta değilim de ben işte hamilelikten heralde midem bir garip buna bulantı da diyebiliriz tam olmasa da birşey yemek istemiyor canım çıkaracakmışım gibi geliyor ama yemeyince daha kötü olıyorum gibi işte:97:geçen seferkindde bayağı iştahlıydım şimdi hiç iştah yok
hellom tatil nasıldı????umarım dinlenip,mutlu olmuşsundur..bebeğin de hissetmiştir bunu:)
ceza[/B] sevindim regl olduğuna, şimdi sırada ne var? pcos kesinmiydi.
bencede :) tedbirde fayda var :) inş canım hayırlısı neyse o olsun ya ...her zaman tedbirliyimdir..yoksa rezil olurum:)
o zman hakkında hayırlısı olsun canım..umarım bebeğin gelir ve kurtarıcın olur..
saol canım, inş hayırlısı olur hakkımızda...Canım inşallah olmazsın ve inşallah gecikeceği için değil hamile olduğun için olmazsın. Amin...
yamatake canım çok şükür bir sıkıntımız yok da 17. haftamdayımbazıları diyor yok damar atması yok kelebek uçması gibi hareketlenme olur bende hiçbir değişikilk yok. şu ana kadar geçen hafta 800 gram almıştım. bugün baktım 2 kilo almışım, dr gitmeme daha çok var.
candaş chnb dualarınız kabul olsun, allah yardımcımız olsun. Candaş catnım sağol isimler için, bir kaç tane gözüme kestirdiğim var eşim bakalım ne diyecek. ?
bir sürü isim sayıyorum olabilir hımm... başka tepki yok, dün akşam dayanamadım dedim eğer bayramda annenler bir isim söyler aa çok beğendim dersen, istanbul'a dönünce görürsün gününü dedim. Sustu.
içimden bir sanki eşim isim konusunda ailesinden etkilenecek gibi geliyor. bakalım.
ceza sevindim regl olduğuna, şimdi sırada ne var? pcos kesinmiydi.
destina diğer kızlar nasılsınız
bencede :) tedbirde fayda var :) inş canım hayırlısı neyse o olsun ya ...
saol canım, inş hayırlısı olur hakkımızda...
amin canım.... eşler isim konusunda çok gıcık ya, biz eşimle hiç anlaşamıyoruz.Ben diyorum mesela uygar çağdaş o diyor kesinlikle hamza :) alakaya maydanozuz yani. ama kız isimlerinde benim favorileri koymaya niyetli neyseki :) inş ailden etkilenmezi aman çoğu zaten aileden etkileniyo biçok konuda.karar verdiğin zaman zaten haberimiz olur isimden :) en layığıyla taşıyacağı olsun adıyla uzun ömürler yaşasın inş ...
canım sırada ne yokki...adet olunca hemin prolaktin ilacına başladım..düşsün diye:) sonra ise cuma bitecek adetim enfeksiyon için ilaç verdi onu kullanacağım..çok az enfeksiyon var ama biz işimizi sağlama alalım istedik..prolaktin ilacını alıken 1 ay korunacağız..inşallah diğer aya..pcos kesin canım ama korkacak boyutta değilmiş..sol tarafta varmış.. bakalım 4 hafta sonra tekrar gideceğim doktora o zman tekrar bakacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?