Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cancan güzeldi bu sene geçirdiğim en güzel tatildi, umarım hissetmiştir, keyfi gıcırdı, bir kayınvalidem sinir etti beni bir gerildiyse ondan gerilmiştir. :)

çok sevindim tatilinin güzel geçmesine. boşver k.valideleri...sen keyfine bak..

isim konusunda eşim erkek veya kız farketmez kesin deniz diyor...ama ben öykü,biricik tanem,nehir,ırmak,defne,asya...mehmet,ali,mustafa,efe,yiğit bunlarda benim favori isimlerim:)

bende çok severim deniz ismini, ama özellikle erkekte.Sen yazınca aklıma türküsü geldi, bi çocuğumuz olmalı adı deniz olmalı, deniz kadar engin deniz kadar sıcak vs ......

Kız isimlerinden özellikle tanem ve biricik i çok beğendim ben ama asla eşime kabul ettiremezdim sanırm .. laf atarlar diye. erkekler ya ! Erkeklerden de Yiğit Ali güzel olurdu vesselam :) Ali yi de Yiğit i de çok severim. hmm birde Ali deyince aklıma geldi EREN 1 numaram ama eşimin gıcık olduğu biri olduğu için kesinlikle listede yok :) haydi bakalım isim konusu zorlu yol, allah kolaylık versin :)

Son düzenleme:
Bu arada isim muhabbetiolmuşken internette anlamları verilen isimlerin çoğunun anlamı yanlışmış. Bu yüzden isim anlamı konusunda tek internete bağlı kalmamak lazım. Ben de kızım olursa Şevval düşünüyorum. Erkek olursa Bedir Çınar olabilir. Kesin değil tabi...

yok ben böyle işey duymadım zaten her ay birinde yumurta oluşmuyor mu?

Sina, Tunca, Mirza, Kerem isimlerini de beğeniyorum... Kızda Rüveyda, Esma, Ela isimlerini de beğeniyorum...

Canım hamileliğin cilveleri işte. Tuzlu şeyler iyi gelir aslında.

Bu arada en erken adetten kaç gün önce kanda gebelik belli olur?

evet canım yiyorum ama işte hep bir rahatsızlık durumu hastaymışım gibi aynı ama buna da şükür tabiki :97:
eğer tam yumurtlama gününü biliyorsan yumurtlamadan sonra 9. günde yani adetten 5-6 gün önce kanda az da olsa yükselme olur anlaşılır ama 2 gün sorna tekrarlayıp kanıtlamak gerekir

kızlar günaydın....

yine önemli günler yaklaşıyor bu günlerimizi beklemezsekde zaman geçmiyor kızlar cumaya 3 kişideyiz ne güzel taf, chnb, candaş allah gönlünüze göre versin hayırlısını nasip etsin inşallah...

ceza canım gözün aydın ohhh rahatladın ve çok beklemedin bundan sonra ilaca başlayacaksın 1 ay bekleyeceğiz su gibi akıp gitsin kistler ve zaman hemen gelsin bir sonraki ay ve eşinle beraber çalışmalar inşallah...

yasemin görünmüyorsun adet bittimi?

hello ve pileo canlarım , yaa ne o öyle yok 800 gr yok 3 kilooo oooo nasıl yemek yiyorsunuz öylee yaaaçinlilerin kaşıklarını mı kullanıyorsunuz tatlılarım yaa ablanızdan hiçmi duymadınız 25 kilo aldım taplamda takmayı bu kilo olayını canlarım bebişler sağlıklımı allaha şükür gerisi boş benim kilom abartıydı tabii ne kadar rahatsızdım bir şiştim bir şiştim fotolarımı bulursam göstericem size amantakmayın kafanıza bebk saşlıklı ve kilosunda olsun varsın siz kilo almayın o alsın ben bir yerdim bir yerdim allahım durduramıyordum kendimi bir gün canınız çekmesin neyse şöyle yazayım pazardan 1 buçuk kilo bir meyve aldım akşam eşimle oturduk yiyoruz adam belki 3 -5 anca yedi pc öbür odadaydı oraya gitti ben tabi yiyrum durmak mümkünmü kaptırmışım kendimi onun yanına gidicem kalktım ayağa ama gidemiyorum hala yiyorum bana seslendi eşim öyle bir dalmışımki sıçrayarak ve korkarak arkama baktım geldi sandım hani beni hala yerken gördüğü için kızıyor sandım meğer diğer odadan sesleniyormuş adam tabii aradan çok geçmedi yanıma geldi niye gelmiyorsun diye tabağı görünce aynen şöyle oldu hepsini senmi yedin dedi bende çok kıaık bir sesle evet hayatım maşallah sana dedi tabii o hafta şeker yüklemesi yapıldı şeker çıktı 151 dr dedi ne yaptın güner 1 hafta perhiz ve tekrar yükleme ama o hafta korkudan bişey yiyemedim tabii çok şükür sadece hamilelik şekeriydi... yaa böyle canlarım kilo almıyorum diye üzmeyin kendinizi ben aldımda ne oldu kızım maşallah 3.410 gr doğdu hee hamileyken yememin tek bir avantajı oldu herşeyi yediğim için kızım şu anda herşeyi yiyor...sizde yiyin herşeyi ama benim gibi aşırı yemeyin yemediğiniz şeyleri bebekleriniz doğunca onlarda yemeyebiliyor çevremdeki arkadaşlarımda bu olayı çok gördüm arkadaş hamileyken yoğurt süt peynir hiç birini bir kere bile ağzına süemedi çocukta hiçbirini yemiyor vee o kadar küçükki kızımla aynı boyda ama ilk okul ikiye geçti..bide şu var bebk doğduktan sonra kesinlikle onun yanında sevmediğiniz besinlerden bahsetmeyin ve eşinizide uyarın çocuklar direk kapıyor ve oda yemiyor eşim sevmediği yemek olunca ağzını açıp yinemi bu derken ona şöyle bir sert bakıyorum ahhh hayatım yaa en sevdiğim yemeği yapmışsın hiç hasta olmayız bunu yiyince diyor kızımda diyorki bak baba bende çok seviyorum senden önce bitireceğim...sevmiyorsanız çorbaya katın börek yapın gibi bir sürü alternatif bunları söylemek için çok erken ama allah sağlıkla kucağınıza versin bebişinizi zaman öyle çabuk geçiyorki vee bebekle beraber okadar çok şey öğreniceksinizki bunlar için erken belki ama kulağınıda küpe kalsın zamanı gelince çıkartırsınız

sevindim, nedir ki bir ay sağlıkla gelsin, 1 aycık daha bekleriz.

isim konusunda eşim erkek veya kız farketmez kesin deniz diyor...ama ben öykü,biricik tanem,nehir,ırmak,defne,asya...mehmet,ali,mustafa,efe,yiğit bunlarda benim favori isimlerim:)

ceza ve candaş uygar çağdaş sürüsüne bereket var ailede, mehmet, ali, mustafa, efe, yiğit aynen ama biri dedem, biri amcam, biri yeğen, biride eşimin en gıcık olduğu arkadaşı

chnb daha önce yazmıştım gördün mü ama , çınar benimde favorim :) ama eşim pek ısınamadı sanırım.

bakalım ne olacak,
kızım olsaydı yada olursa, hale, asya, akasya, buse, rüya, öykü, ebru favorilerim...

cuma günü bir dua birlikteliği yapalım kadir gecesi ya ne dersiniz.

Sina, Tunca, Mirza, Kerem isimlerini de beğeniyorum... Kızda Rüveyda, Esma, Ela isimlerini de beğeniyorum...

öyle birşey doğru olamaz canım kimi kadın sürekli sağdan yumurtlar kimi kadın da soldan kiminin sol tüpleri alınmıştır sağdan yumurtlar hamile kalır kimi ikisinden birden yumurtlar seninki gibi (maşallah ) inşallah ikizleri olur cuma günü hayırlı haberlerini bekliyor olacağım canım ama bana şu ateş değerlerini paylaşsan en azından şu iki gün ordan bile anlaşılırdı ayol bir ateş ölçemedin şöyle güzel güzel

olur derimmmm..hem de güzel olur

bende katılıyorum nette anlamlar bambaşka ya, güzel diyekoyuyosun kötü oluyo anlamı.İşin yoksa mahkemeyle uğraş. Çınar eşiminde favorisiydi ama hamzası ağır basıyo :) bedirde güzel...
yok ben böyle işey duymadım zaten her ay birinde yumurta oluşmuyor mu?
bende bilmiyorum ki dün görünce acaba dedim bilen var mı ? bunuda chnb biliyo olabilir ? kendisine mikrofonu uzatalım :)
Kerem süper, Esmayı da seviyorum.Bizimkide kız olursa Miraç Duru, erkek olursa Hamza İnanç olabilir yüksek ihtimalle...

çok tatlısın ya :) ergün patlatacak bişey var sende topiğin neşesi :)

benimde annem ıyyy soğandan çok tiksinmiş, ben 26 yaşındayım asla yiyemedim onu.minicik bile olsa kabuğunu bile görünce midem bulanıyo, aksi gibi o da her yemeğe giriyo ve ben gittiğim yerlerde yiyemediğim için hem mahçup oluyorum hem aç kalıyorum ..

canım benim sizlerde öylesiniz gerçekten bir aile olduk akşamları kızımı uyutup koşuyorum yazdıklarınızı okumak için şimdi kaynanamlarla pazara gittide cimcimem rahatım...evet canım bak sanada geçmiş demekki inşallah senden bebişine geçmez

arkadaşım facede bişey yazmış çok hoşuma gitti : Kadına yönelik şiddeti destekliyorum. Ancak ; içten gelen minik bir tekmeyse. ♥

üniv. oda arkadaşım hamileymiş çok sevindim...

Asya bana çok özel gelir ya sanırım al yazmalımdan kaynaklı :)

valla dua birliğine varım, nasıl yapalım önerin var mı ? benim bi hatmim olacak kısmet olursa ona da katarız duaları ...
hmm evet onun tüplerden biri kapalıymış.Ya taf ya maşallah bilmediğin bişey yok senin, ben okuduğumu algılayamamışken sen olayı çözdün :) eğer bişey varsa sanırım ancak cumartesi öğrenebilrim.ateşide ölçemedim gitti valla :) hala anlaşılabilir madem bu gece senin için ölçeceğim söz, çiş mağduru olmazsam tabi :) ya eşim kızdırdı beni geçen akşam onun için elimde ölçmeye gitmedi :)

aa süper ya :) çok sevindim arkadaşın adına :) o şiddetin bi destekçisi hatta halka destekçiside topiğimiz sanırsam:)

inş bendende bebeğe geçmez :) hayır ben bide sütten nefret ederim yaa ama süt içmezsen boyun uzamaz derler ya valla yalan :)

ben 15 gün anne sütü emmişim, en son sütü belki 2-3 ay evvel içmişimdir belkide kürtajdan birkaç hafta sonra.Yani o kadra sevmem boyum 1,72 :) kemiklerimde kalın :) çocukların yanında anneleri söyletmiyo ama bunu :))

evet canım tamamen genetik ben 2 yaşına kadar annemi emmişim sonra başka süt içmiyormuşum ,çocukkende sütü içmezdim ille içine kakao koyulacak yoksa azıma sürmezdim.. şimdi çok seviyorum içiyorum çok ama gelişim döneminde içmezdim.. boyum 1,74 kemikliyim sen gibi. ben üniversitedeyken bile 3 cm uzadı boyum geç ergenliğe girenler öyle olurmuş..21 yaşına kadar uzadım ama şu var ailelerinde uzun boylu olan yoksa tabiki süt yoğurt etki eder.. kafkas olduğumuz için sülalemizde 2 metrelik adamlar var babam 190 kardeşim 193 en kısa benim yine yani süt içsem demekki temelli sırık olurdum

:) ooo maşallah sizin ailede bayağı uzunmuş, dediğin gibi sanırım memlkettende var biraz.Eşim memlekete geldiğinde şaşırmıştı ben kısacık kaldım diyodu :) Ayrıcca senle hemşeri sayılabilir , tabi Türkiye memlketemiz o ayrıda .... bizimde anne tarafı çok uzundur rahmetlik ananem bile 1,80 boyundaydı.Baba tarafım kısa mesela annem babamdan uzundur :) ama tabi ailede uzun boylu yoksa etkisi olabilir sanırım çünkü benim eşimin ailesindeki en uzun boy 1,70 tir belki.Ama eşim 1,78 filan.çok seviyo sütü.bende diyorum allahtan içmemişim diye :)

bi fıkra paylaşacağım sizinle kızlar :)))

Kısaca süpaneke derler :)
Din dersinde öğretmen yeni başladığı sınıfında öğrenciyi kaldırmış...
- Adın ne s...enin evladım
- Kevser öğretmenim
- Ne güzel isim,Oku bakalım kevser suresini
- Öğrenci sureyi ezbere okumuş
...- Aferin evladım, ağzına sağlık
- Senin adın ne evladım
- Fatih öğretmenim - Çok güzel isim, Oku bakalım fatiha suresini demiş,
- Öğrenci ezbere okumuş
- Aferin evladım, ağzına sağlık..
-Öğretman birde bakmış, bir çocuk masanın altına saklanmaya çalışıyor..
- Evladım kalk bakayım, adın ne senin demiş
- Yasin öğretmenim ama arkadaşlar bana kısaca süpaneke derler .

Yemek işi zor. Geçen misafir geldi içinde et tavuk olan bir şey yemezmiş. Yalnız çorba ve salata yedi. Ben de zorlandım. Peynir de yemezmiş. Börek de yemedi... Aşamaya çalış. rENDELE OLMAZSA...Taf açıklamış canım konuyu. bBEKKEN 400 YUMURTA OLURMUŞ PcOSLARDA DA FAZLA SAYIDA az gelişmiş yumurta oluyor biliyorum...

Bayıldım söze. Hayırlı olsun bebeiği de. Darısı tüm isteyenlere. Amin...

Ben de 3 ay emmişim ve kısayım. 1.60. Eşim 1.90 a yakın. Nokta ve virgül gibiyiz...

benim eşimin ailesindede ortalma erkek boyu 170 eşim 180 anne tarafına çekmiş allahtan anne tarafı göçmen ama selanikli onlar.. biz kafkas göçmeniyiz 93 harbi denilen zamanda göçmüş atalarımız ahıska türklerinden olduğumuzda söylenir..bilemiyoruz o kadar ayrıntısını tabi..sivasa yerleştirilmişler o zaman devlet tarafından..bayramda seyranda bahçede toplaşınca sülale gelen geçen bakıyor bunlar nerden geldi diye çanakkalede by ortalaması çok kısa bizi görünce şaşırıyor millet siz nerelisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…