Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende paylaşayım:)

DELİKANLI evlenmek için kimi getirse bir türlü annesini razı edemiyormuş. Bir arkadaşı "Sana bir tavsiye" demiş;
-Öyle bir kız bulacaksın ki aynen annene benzesin... Göreceksin annen ona bayılacak...
Delikanlı hayli araştırdıktan sonra öyle bir kız bulmuş. Görünüşü, konuşması, giyimi, hatta yemek yapması bile aynı annesi...
Telefonda bunu arkadaşına anlatmış. "Eee... Vaziyet iyi o zaman" demiş arkadaşı... "Yok" demiş delikanlı sıkıntılı bir halde;
-Babam kızdan nefret ediyor... :)

bi tane de ben patlatayım

Şarap fabrikasının emektar çeşnicisi ölür.Yenisi için ilan verirler.
Derken periş...an kılıklı belli ki ayyaş birisi başvurur.
Fabrika müdürü biraz da bu ayyaşı başından savmak düşüncesi ile test için ona bir kadeh şarap verir.Adam şarabı içer ve ;
“Kırmızı bir Muscatel, 3 yıllık, kuzey yamaçta yetişmiş, çelik varillerde yıllanmış “ cevabını verir.Müdür şaşkınlıkla “doğru” der.
Bir başka şarabı tattırrır Kırmızı, Cabarnet, 8 yıllık, güneybatı yamaç mahsulü ve meşe fıçılarda yıllanmış”
doğru cevabı üzerine iyice şaşıran müdür beyimiz,sekreterinin yanına gider ve ona bir bardak suya biraz idrarından karıştırarak getirmesini söyler ve adama bunu beyaz şarap niyetine içirir.Adamın yanıtı:
“Sarışın, 26 yaşında, 3 aylık hamile, eğer beni işe almazsan babasını da söylerim ..

aynı biz ben de 1.60 eşim 1.85 .topuklu giymek işe yarıyor..

CHNB,canım benim dediğin kitabı okumadım eşim buldu bu ismi bende ona bıraktım açıkcası anlamı (osmanlıca bir isim) cennetteki melek demekmiş kurandada geçiyor isim...

CANDAŞIM,canım bu aralar senle çok dertleşemedik tayin olayı bayağı can sıkıcı olmuş umarım gönlünüzden geçen herşey tez sürede olur,hayırlısı neyse onu dilemek lazım insallah hakkınızda hayırlısını verir allah sen canını sıkma...

DESTİNAMMM,ayy dillerine sağlık ne güzel demişsin öyle aynen bebişler anne karnında sen ne yersen onun tadını doğdukları zaman yadırgamadan yerlermiş bende aldım bayagı biraz deneyimsizlik biraz başlarda haraket edememe derken daha 21 haftaya giriyoruz 5 kilo ama sağlıklı olsunlarda hiç önemli değil ben veririm bu kiloları şu aralarda artık vucut bebişe alıştı dediğin gb doymak bilmiyorum anca kendimi frenliyorum hemde boll su içişyorum şişeyim diyeee:)

ünideki arkadaşın içinde ne güzel yazmış bende mi yazzam face bu şiddet olayını benimki daha çokk şiddetli değil ama artık yemek yedikten sonra hareketlenmeler oluyorr:)

hellocum daha erken ilk bebişler de genelde 21lerde başlarmış hafif hafif 23-24-25lerde artık hissedermişiz kafana takma her bünye farklıymış bende nasıl desem şöyle 4-5 gündür bişeyler hissediyom ona bile acaba bebiş değilmi bu diyom 3 hafta daha sabredeyimde öyle en şiddetlisinden vursun kızım bana:)....

ya böyle sülalesini anlatırlar ya hep çok hoşuma gider..ne güzel başka başka kültürler..benim annem, babam, dedem, ebem,ninem hepsi denizlili

ya böyle sülalesini anlatırlar ya hep çok hoşuma gider..ne güzel başka başka kültürler..benim annem, babam, dedem, ebem,ninem hepsi denizlili

canım inan bende keşke sen gibi dedem nenem hepsi bi yerden diyebilsem ..inanki sorulunca insan usanıyo anlatmaktan dede tarafım kafkas ahıskalı , büyük dedelerimiz hepsi 1. dünya savaşında şehit olmuşlar , kars cephesinde.. büyük nenemiz artvin li gürcü asıllı babannem in sülalesi erzurumlu ermenilerin zulmünden bütün erkeklerini ermeniler kesmiş kaçan bi şekilde kurtulmuş,sivasa kaçmışlar.. dedem gilde osmanlı rus harbinde büyük dedeleri göçmüş sivasa ama sonra 1. dünya savaşında tüm erkekleri almışlar çoluk çocuk hep şehit olmuş.. bi tek babamın dedesi kalmış oda 4 yaşındaymış o zaman,biz ondan geliyoruz işte..
anne tarafım elazığlı
eşim in baba tarafı izmir , anne tarafı selanikli anneannesi yugoslav türklerinden

bizim bebeğimiz olursa tam bi kırma olacak.

maşallahhhhhhhhhhhhhhh..roman olur canım bu yazdıkların..şimdi bi daha düşündüm de beinim ki daha iyiymiş

evet maalesef ev sahibi içinde sıkıntı oluyo seçen biri varsa.Şimdi bilenler bana göre yemeğe ayar çekiyor :) K.validem ve görümcem başlarda çok uğraştılar baktılar gerçekten yiyemiyorum bana göre yapmaya başladılar.Ama görümcem değil ! onu sevmiyorum aslında seviyorum ama çok kızdırıyo beni her konuda ! şimdi yemeklerin içine tüm atabilyorum eşimle evlenmeden çok iddialaştık sonunda eşim bana uymaya karar verdi.ama köftelerin içne rendeleyince en fazla 1 tane olunca yiyebiliyorum bu da bi mucize :) eşinle boy farkınız hep idealimdeydi :) benimde erkek kardeşimle sevgilisi öyle şimdi :) hep böyle sarılınca göğüs hizasında oalyım isterdim ama bende isteğimi yürüyen merdivenlerde eşimi bi basamak üste çıkarmakla çözdüm :)
oo bayağı meşaketli yollardan geçmişsiniz.Hemşeriyiz işte 2. masajı okumadan burdan çözmüştüm :) bizde Ahıska türklerindeniz, Artvinliyiz.Selam hemşom :) ee şaşırırla tabi bambaşka cnsten insnlar hani bizler anlamıyoruz da yabancılar anlıyo yabancılığı memleketliliği.Benim eşim geldiğinde memlkete, hepiniz aynısınız sokaktaki kızlar aynı sen ve kardeşin demişti :) o deyince çok benzeştiğimizi farkettim.Hani biz anlıyoruz bi hemşo görüncede artık o bile anlıyo. süperrr
bu da süper
aynı biz ben de 1.60 eşim 1.85 .topuklu giymek işe yarıyor..
kurtarıcılar değil mi :) bende topuklu giyemiyorum eşimin üzerinden bakıyorum o zman.geçen k.validemleri yemeğe aldık bi terlik giydim k.validem hediye etmişti en fazla 4-5 cm topuğu var eşim tepemden bakıyoun diye şaşırdı çünkü hiç gyemiyorum ama bundan sonra okan bayülgenin sevgillileri gibi muamele etcem :)) sizin boy ahengide bence süper :)
canım çok sağol ya,, efkarlşıyım biraz ama bugün sayenizde daha iyiyim :) inş hakkımızda hayırlısı neyse o olur. Ama ben eşim gelene dek dualardan havaya uçmazsam iyi arkadaş etmediğim duada kalmadı ama yok yani gelen giden :) vaktini bekliyoruz demekki ...
denizli çok güüzel bi memlket ya :) şivenizde çok tatlı :)

bizimkilerde sürgün yemişler ama artvine yerleşmişler :) hakikaten sizin çocuk tam bi kırma olacak... her bölgenin kültürü var maşallah :) ben olsam sizin yerinizde hepsinin memelketinee gider görürdüm , bambaşka kültürler ne güzel ... nedense senin izmirli olduğunu düşünmüştüm :)

Son düzenleme:
canım Allah kabul etsin dualarını. hiç umutsuzluğa kapılma. dua her kapıyı açar. hiç merak etme. bıkmadan usanmadan istemeye devam edeceğiz ve olacağına inanarak, umudumuzu kaybetmeden.
la ilahe illallah, kelime_i tevhid
eşhedü en la ila he illallah muhhammeden resullallah, kelimei şahadet
salavatın çeşitleri çok, peygamberimize ve ailesine selam getirmek
peygamberimiz anıldığı zaman sallallahü aleyhi vessellem s.a.v diye yazarlar takvimler kısaltma olarak, en kısası bu
ama chnb de yazmış, dua ederken Allahümme salli ala seyyidina muhammed demek uygundur.
bizi de unutmazsın ama yine de hatırlatmadan geçemiycem.

neden izmir li olarak düşündün acaba gerçi eşim izmirli ..ben çanakkale doğma büyüme... siz artvinliyseniz bizden sayılırsınız ordada çok kafkas göçmeni var,büyün nenemizde artvinden...hıngel ve keteyi bilirsiniz demi of olsada yesek ben kafkas yemeklerni babannemden öğrendiğim kadarıyla yapıyorum.. yaptığım yemekleride facede yayınlıyorum herkes şaşırıyoaslında o kadar acaip isimli kafkas yemekleri varki ,babanneme sora sora yapmaya çalışıyorum kayıt altına alıyorum,yoksa kadın ölür giderse o yemkleri kimden öğreniriz..

maşallahhhhhhhhhhhhhhh..roman olur canım bu yazdıkların..şimdi bi daha düşündüm de beinim ki daha iyiymiş

valla canım inanki senin ki daha iyi benim bu yazdıklarım daha yarısı nenelerin sülalelerini yazmadım onlarda ayrı hikaye ama geneli hep dram ne yazık ki atalar hep ermeniler tarafından katledilmiş..ermeni soy kırımı diyolar ya bide bizim nenelere sorsunlar bakalım kim kimi kırmış

valla canım inanki senin ki daha iyi benim bu yazdıklarım daha yarısı nenelerin sülalelerini yazmadım onlarda ayrı hikaye ama geneli hep dram ne yazık ki atalar hep ermeniler tarafından katledilmiş..ermeni soy kırımı diyolar ya bide bizim nenelere sorsunlar bakalım kim kimi kırmış

Canım çok sağol.Allah razı olsun.Tamam şimdi çözdüm :)
bende chnb ninki gibi okuyorum en makbulu gbi geliyor.
Dualarımın hepsinin içinde siz varsınız, ama olsun tabikide hattırlatacaksın.
Zaten cuma günü diyecektim isimleri yazalımda eksik kalmasn dualar diye.
ama bu kez ki duam bebekten ziyade tayin için, ama bebkte yok değil :)
özellikle sizin niyetinize bebk diliyorum inş Allah kabul ederse ...

bilmemki batıdasın ya çanakkale filan deyince öyle geldi :) evet sizdenim o zman :) hıngeli bilmiyorumda keteyi bilirim, nasılda canım çekti şimdik :) benimde aklımda son zmanlarda siron yapmak var biliyosundur babaneden :) bencede elimizden kaybetmeden kayıt altına geçirmeli herşeyi .. maşallah demekki beceriklisin şeker :)

üsteki yazdığını yeni gördüm hemşeriyiz canım valla ..uzun boy iri kemikler deyince zaten hemen belli artvinde kafkas yada ahıskalılar var olduğunu bilmiyordum.. ilk görev yaptığım yerde müdürüm artvinliydi davet etmişti beni eve yemeğe.. ana bi baktım kete yapmış karısı aa dedim hıngelde biliyonuz mu evet dedi sen nerden biliyon dedi dedim kafkasım ben ,heman sarıldik:2: sevindik yani..onlarda ahıskalıymış çok faydaları oldu bana Allah razı olsun ..ama dediğin gibi gerçekten tipler hep benziyor bakan anlıyo hep birbirine benziyor

İşte bu olaya eşim hayret ediyori yeterki bi yerde bulmayın bşrbiriniz, sanki yıllardır tanışmışlığınız varmış gibi sarılıyosunuz birbirinize diye :)

siron bilmem mi canıım face de yayınlamıştım arkadaşlar hep yaptılar meşhur oldu yapmak tanıtmakta lazm valla..kültürümüzü kaybetmeyelim..

siron bilmem mi canıım face de yayınlamıştım arkadaşlar hep yaptılar meşhur oldu yapmak tanıtmakta lazm valla..kültürümüzü kaybetmeyelim..

kesinlikle :)) aa bide lenger kebabımızı unutmamamk lazım :) ama burda yaptığımız köydeki gibi lezzetli olmuyo işte ... neyse ramazan ve hamişleri düşünerek en iyisi başka yemek demeyim :) vebal almayım :)

İşte bu olaya eşim hayret ediyori yeterki bi yerde bulmayın bşrbiriniz, sanki yıllardır tanışmışlığınız varmış gibi sarılıyosunuz birbirinize diye :)

canım o işte dedelerden gelen bişey sonuçta sürülmüşler gelmişler,herbiri ayrı yerlere.. o memleket hasreti öz vatanında yabancı olma duygusu hep olmuş, bizleride öyle yetiştirdiler,bi yere gitsinler hemen memleketin nere diye soralar bende öyleyim memleketli görüncede sanki kırk yıllak ahbab gibi oluyoruz,babadan dededen ne görürsen öyle oluyorsun.. lenger kebabını bilmiyorum ama artvin yöresine has bi döner varmş dedem anlatıyordu bi kere gitmiş yemiş orda anlatıp dururuyordu acaba o mu ki.. bizimkiler yemekleri hala yaparlar özellikle babannem çok eski yemekler yapar isimlerini der bide gül gül ölürüm isimleri çok komik geliyor bana ayran aŞi , siron,hınkel, veliba,hasıta kuymak...daha bi ton şey aklıma gelmiyo

kızlar bayıldım fıkralara,

biz istanbul'luyuz, büyük büyük dede şebinkarahisardan gelme. öyle yani düz.

yamatake sağol canım ya bende bir tuhaflık var sanıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…