bende onu izliyorum. bende çok sevdim, bakalım, ayy kadının yerine koydum baksana nasıl güler yüzlü hala.
evet haklısın niyelerin cevabını bilmemek çok zor...artık stresde yapmıyorumki ilişkiyi yaşarken hadiii bebek diyede gitmiyorum eşimin yanına ama işte kısmet ne zaman bilmiyoruz allahım hakkımızda hayırlısı olsun...chnb sende benim gibi kız erkek farketmez diyorsun anladığım kadarıyla yaa insanın gönlünden geçmiyor değil ama yinede hep hayırlısını ve sağlıklısını diliyorum allahımdan... dün bir komşuya gittim kızı evlendi gidememiştim neyse hayırlı olsuna gittim akrabası varmış içeri girmedim kadın kalp ameliyatı olmuş yanına almış bakmak için neyse konu açıldı nerden açıldı tam hatırlamıyorum hee hastanın bir oğlu varmış gelini çalıştığı için komşum bakmak için yanına almış dediki hasta olan teyzenin 10 sene çocuüu olmamış allah ne verirse hayırlısını versin 10 sen sonra bir kızı olmuş oda nazardan küçükken ölmüş sonra allah seneler sonra tekrar nasip etmiş oda şimdi pek fazla çalışmıyormuş gelin çalışıyormuş bizim komşuda işte gelin eve baktığı için işten çıkmasın diye bu yanına almış heh işte konu burdan açıldı komşumunda bu arada 3 kızı var sonra dediki bu erkek isteyen kocaları anlamıyorum allah onları ıslah etsin önce hayırlısını ve sağlıklısını isteyeceksin bende evet çok haklısın dedim..bunun üzerine bişey anlatayım dedii ben kızken yani çocukken hatta annemin dizinden ayrılmazdım kadınlar bir araya gelip konuşurlardı bu bizim evin aşağısında bir olay olmuş bunu konuştular baya bir zaman aklımda kalmış anlatayım dedi adamın birinin 7 tane kızı varmış karısı her hamile kaldığındada erkek olsun istiyormuş en son hamile kalınca kadına demişki eğer buda kız olursa bebek doğunca ellerini ayaklarını keseceğim(allahım sen koru yarabbim) senide boşayacağım demiş neyse kadının hamileliği ilerlemiş adam rüyasında birinin ona allah dileğini kabul etti dediğini duymuş adam o kadar merak etmiş ben ne diledimki oldu demiş kadının doğumuna bir gün kala adam yine rüyasında birinin ona seslendiğini ve allah senin iki duanıda kabul etti dediğini duymuş adam yine uyanmış ve merak etmiş o gecenin sabahına karısı doğum yapmış adamın oğlu olmuş ama malesef hem elleri hemde ayakları yokofff ne kadar kötü oldum kadın anlatırken vee adam kafayı yemiş bu arada...allahım sen ne verirsen hayırlısını ve sağlıklısını ver cümlesine içindede bize yarabbim...
destina ya erkek kız benim için de farketmiyor, ama bu aralar erkek olduğunu söylediğim herkes aa erkek mi? diyor ve en son dayanamadım bugün markette kardeşimleyiz telefon kayınvalidemin akrabası aa erkemiş hadi hayırlı olsun dedi, bende dedim neriman abla senin niye bozuldu erkek muhabbetine dedim, bişi mi oldu? kardeşim panikledi eyvahh ablam dalışa geçti diye düşündü. kadın yok pek ısınamadık, kayınvalidende, eltinde ve aramızda konuşuyourz alıştık erkeğe diye ondan şeeetttim dedi. neettin dedim, moralim bozuldu dedi, sana ne niye bu kadar dert ediyorsun dedim :)) sonra benim ilk kocam ilk evladım ben erkeğe alışmadım siz nerede hangi arada alıştınız bilemicem dedim. sen bana kızdın dedi, kızmak ne kelime uzun bir süre görüşmeyelim dedim.
canıma yetti artık. basmayın arkadaş damarıma, hayırlısı olsun sağlıklı sıhatli olsun, ben bir bebeğim olsun diye gece gündüz dua ediyorum, ağlıyorum, ağlıyoruz uğraşıyoruz millet ne kolay harcıyor ya senin dualarını inançlarını pess...
neyse bugün bir mallık yaptım akıl durur.
arkadaş faceden yazmış kızı oluyormuş, Tanem geliyor tanem geliyor, 1 ay oldu yaklaşık çocuğun fotosu falan yok. yazmış Aşk demek Tane demekmiş. bende yorum yazdım arkadaş tanem tanem diyoruz, ismini ne koydunuz bebeğin diye, çocuk yazmış Tanemmm diye. :)))))) ooopsss yazdım bende.
o neymiş ya Tanem. :)
bizim yenge bayıldım ben bu diziyeeeeeeeee
masadan çeyizlerini topladı ya çok üzüldüm ben
herkese iyi daddilerrbu kelimeyede bayıldım ben
canım ya moralini bozma inş en yakın zmanda gelecek bebeğini, seni böyle görmeye alışkın değiliz biz am sen gül hep tamam mı ? ümidinide kaybetme, destina nasıl geldiyse kardeşide gelecek ama vakti dolmamış iştecanım valla dedimya az önce eşim 9 kardeş diye bunlar sağ olanlardı eşimdeki bu heyecan kaynatamdan geliyor sanırımhee bide bana pek konuyu açmıyor ama bebk tutsun diyede bu çalışmalar ama yinede özünde var yani bana evlendiğimizde demiştiki 60 yaşınada gelsek böyle olalım bende ilk bir ay çok acı çektiğim için evet olalım diyordum ama sen gel bana sor allahım akşam olmasın diyordum balayındaydık denize giriyorduk hadi odaya gidelim diyordu eşim yok yaa biraz daha duralım diyordum oysa sıcaktan patlıcak gibi oluyordum da o işi yapıcaz korkusuyla gidemiyordum ayyy ne günlerdi yaa...şimdi allaha şükür herşey yolunda ama canım bebiş gelmiyo yapıyoz ama...şubat 1kürtaj ilk adet 24 şubat ve bugün 24 ağustos tam 6 ay bitiyor..
tövbe yarabbim, o nasıl laf ya, bu nasıl bi insan ! Allahım sen şaşırtma.Allah bize belamızıda hediyemizide gönderiyo ama anlayana ! Yazık acınası bi insanmış, şu fikre bak ..evet haklısın niyelerin cevabını bilmemek çok zor...artık stresde yapmıyorumki ilişkiyi yaşarken hadiii bebek diyede gitmiyorum eşimin yanına ama işte kısmet ne zaman bilmiyoruz allahım hakkımızda hayırlısı olsun...chnb sende benim gibi kız erkek farketmez diyorsun anladığım kadarıyla yaa insanın gönlünden geçmiyor değil ama yinede hep hayırlısını ve sağlıklısını diliyorum allahımdan... dün bir komşuya gittim kızı evlendi gidememiştim neyse hayırlı olsuna gittim akrabası varmış içeri girmedim kadın kalp ameliyatı olmuş yanına almış bakmak için neyse konu açıldı nerden açıldı tam hatırlamıyorum hee hastanın bir oğlu varmış gelini çalıştığı için komşum bakmak için yanına almış dediki hasta olan teyzenin 10 sene çocuüu olmamış allah ne verirse hayırlısını versin 10 sen sonra bir kızı olmuş oda nazardan küçükken ölmüş sonra allah seneler sonra tekrar nasip etmiş oda şimdi pek fazla çalışmıyormuş gelin çalışıyormuş bizim komşuda işte gelin eve baktığı için işten çıkmasın diye bu yanına almış heh işte konu burdan açıldı komşumunda bu arada 3 kızı var sonra dediki bu erkek isteyen kocaları anlamıyorum allah onları ıslah etsin önce hayırlısını ve sağlıklısını isteyeceksin bende evet çok haklısın dedim..bunun üzerine bişey anlatayım dedii ben kızken yani çocukken hatta annemin dizinden ayrılmazdım kadınlar bir araya gelip konuşurlardı bu bizim evin aşağısında bir olay olmuş bunu konuştular baya bir zaman aklımda kalmış anlatayım dedi adamın birinin 7 tane kızı varmış karısı her hamile kaldığındada erkek olsun istiyormuş en son hamile kalınca kadına demişki eğer buda kız olursa bebek doğunca ellerini ayaklarını keseceğim(allahım sen koru yarabbim) senide boşayacağım demiş neyse kadının hamileliği ilerlemiş adam rüyasında birinin ona allah dileğini kabul etti dediğini duymuş adam o kadar merak etmiş ben ne diledimki oldu demiş kadının doğumuna bir gün kala adam yine rüyasında birinin ona seslendiğini ve allah senin iki duanıda kabul etti dediğini duymuş adam yine uyanmış ve merak etmiş o gecenin sabahına karısı doğum yapmış adamın oğlu olmuş ama malesef hem elleri hemde ayakları yokofff ne kadar kötü oldum kadın anlatırken vee adam kafayı yemiş bu arada...allahım sen ne verirsen hayırlısını ve sağlıklısını ver cümlesine içindede bize yarabbim...
ohhh ağzına sağlık çok iyi yapmışsın.Elaleme neyse, bende yeni evliyken hatta nişanlıyken k.validem ve kayınbiraderim illa kız olacak çocuk, bz kız sveriz diyorlar.Bende acayip erkek çocuk severdim. Ben erkek istiyorum dedikçe inatlaştılar, o kadar kızxardım ki sonuçta dediğin gbi benim ilk muradım bırakta ağız tadıyla isteyim.Ama bu çok ciddi bi çekişme şeklindeydi annem kaç kere uyardı benide k.valideyide.allahtan hayırlısını dileyin ne olur ne olmaz idye.Hep korkuyodum bu çekişme yüzünden bebeğe bişey olur diye, işte sonuç kürtaj.Çok pişman oldum o zman.Allah yinede en byük cezayı böyle göstersin o ayrıda.Şimdi kız erkek hiç farketmez ama büyüklerin anlayışsızlığına tepkiliyim ben.Hele o bahsettiğin kadına ne ya, elalemden olacak çocuk onu ne germiş, haddini bildirmişsin ağzına sağlık ! Nefret ediyorum böyle insnalardan .....destina ya erkek kız benim için de farketmiyor, ama bu aralar erkek olduğunu söylediğim herkes aa erkek mi? diyor ve en son dayanamadım bugün markette kardeşimleyiz telefon kayınvalidemin akrabası aa erkemiş hadi hayırlı olsun dedi, bende dedim neriman abla senin niye bozuldu erkek muhabbetine dedim, bişi mi oldu? kardeşim panikledi eyvahh ablam dalışa geçti diye düşündü. kadın yok pek ısınamadık, kayınvalidende, eltinde ve aramızda konuşuyourz alıştık erkeğe diye ondan şeeetttim dedi. neettin dedim, moralim bozuldu dedi, sana ne niye bu kadar dert ediyorsun dedim :)) sonra benim ilk kocam ilk evladım ben erkeğe alışmadım siz nerede hangi arada alıştınız bilemicem dedim. sen bana kızdın dedi, kızmak ne kelime uzun bir süre görüşmeyelim dedim.
canıma yetti artık. basmayın arkadaş damarıma, hayırlısı olsun sağlıklı sıhatli olsun, ben bir bebeğim olsun diye gece gündüz dua ediyorum, ağlıyorum, ağlıyoruz uğraşıyoruz millet ne kolay harcıyor ya senin dualarını inançlarını pess...
neyse bugün bir mallık yaptım akıl durur.
arkadaş faceden yazmış kızı oluyormuş, Tanem geliyor tanem geliyor, 1 ay oldu yaklaşık çocuğun fotosu falan yok. yazmış Aşk demek Tane demekmiş. bende yorum yazdım arkadaş tanem tanem diyoruz, ismini ne koydunuz bebeğin diye, çocuk yazmış Tanemmm diye. :)))))) ooopsss yazdım bende.
o neymiş ya Tanem. :)
eğlenceli biz diziye benziyo eşim izlerken bende az bakmıştım ...bizim yenge bayıldım ben bu diziyeeeeeeeee
3 kürtajdan sonra 1 yıl hiç bir şekilde hamile kalamadım ve bugün tekrar hamile olduğumu öğrendim şimdi eşimde bende çok mutluyuz:))
hop dedikkk, bugün kıslar uyuyorrrrrrrrrrr
günaydın candaşımmm,
canım sorma ya kadına bak. Hayır ne zmaan ben sana benimle böyle konuşmana izin verdim hangi ara benden yüz buldun. Ben çok domuzumdur,zordur bana yaklaşmak neyse, tabii akşam kaynana aradı dedim eşime sen bak ona anlatmıştım olayı. Kaynanam diyor yanlış anlamış hamilelik değiştirmiş beni falan sonra aldım telefonu banada aynı şeyleri söyledi evet dedim geçtim gittim, cahille sohbet ruha azapmış. ay neyse. daha beni gördümü kaçar ohhhhhhh sefam olsun.
kuzu ya bende ilk bebekte yok burcu ikizler olcak napcam ben anlaşamazsam ya bilmem ne falan yok kim bakacak. ay sanane hello sanane veren allah var demekki bir bildiği diye çok hayıflandım sonradan, birde ilk hamileliğimde ayaklarım buz kesti donuyordum sanki kasım düşün aylardan sonra ayaklarıma sıcak su torbası koydum sonra hemen kanamam geldi bebek düştü, ama sıcak iyi değil diyorlardı işte hep keşkem olacak ilk bebeğim, şimdi oğlum olacakinşallah bakalım hayat işte.
mübarek gün önce topikçekbebeklerimize kavuşalım, sağlık sıhatle büyütmek de nasip olsun. umarım herşey güzel oalcak.
limon uyarısı için teşekkür ederim.
ohhh afiyet olsun şekerim babanelerde doya doya yesin :)) işler çok ozman desene ... adetine ne kadar var şimdi ? kel laka oldu ama :)) inş olmazsın ...herkese günaydın kızlar.. okudum önceki sayfaları alıntı yapmadan cevaplamaya çalışıcam.. destinacım evet babannesinden alacak kızın uzun olur ,benim annem 157 felan babam 190 ben 174... kardeşim 193merrak etme en az 168 olur candaşın dediği gibi
candaşcım dediğin lenger kebabını bizde yapıyoruz ama adını öyle demiyoruz,kuzine sobalarda yapıyoruz bizde kuzine yoksa yazın fırında yapıyoruz ,hatta ben bugün babannem dedemi alıyorum iftara ondan yapacam,birazdan kasaba gidip kuzu eti felan alacam
bende bizim yengeye bakıyorum çok güzel bir dizi ..
dün heemen çıktım böbreğimde bi n bugün sende ...ağrı vardı annemdede davet vardı, annemlerin ev bahçeli bahçeye indirdik herşeyi 2. kattan belim koptu çok fena oldum..gece çok sancılandım,şimdi iyiyim ama sanki adet olacam gibiyim..göğüslerim davul oldu..adetime 4 5 gün kala hep böyle olur hamile olmadığım kanaatına vardım böyle olunca..hayırlısı olsun sizde ne var ne yok?
günaydın kızlar.....
hello, hayran kaldım sana ben hamileyken biri bana bişey dese cevap veremez kendimi yer sonrada oturup ağlardımişte miillet beni kırıyor ama ağzımı açıp bir kelime bile edemiyorum yaa bu huyumdan nefret ediyorum...canım herkezin kayıbı olunca durup düşünüyor ve yaptıklarıyla söylediklerinden dolayı olduğunu düşünüyor belki bununda etkisi var ama hayırlısı böyleymiş sebebini bitek rabbim bilir... benimde kaybettiğim bebeğime hamileyken ayaklarım buz kesiliyordu ısıtamıyordum değişik yorgan altında bile ısınmıyordu...eş tarafında erkek çoktu yanlış hatırlamıyorsam o yüzden kadın öyle çıkıştı heralde ama yanlış yere dayanmış kadın hellom bu hakkından gelmiş tabii kardeşin de yazık benim en iyi arkadaşım senin gibi bende o birine bir laf dediği zaman kaçacak delik ararım allah sana sağlıklı hayırlı versinde gerisi boşş..
candaşım, canım limon olayın için teşekkür ben kışın limonu çok kullanırım kızım çok yemek istiyordu ben fazla izin vermiyordum ama bundan sonra veririm yesin yarasın kızımacanım benim ben kızıma korunmayı bıraktığımdan 8 ay sonra kızıma hamile kaldım artık olmuyor diyee düşünmeye başlamıştım ki hamile olduğumu öğrendim bide bende hiçbir belirti olmuyor hiç hemde hiç sadece adet gecikmesi sonucu yaptığım testle çıkıyor ama artık onada adet gecikmesinede inanamam biliyorsun yaklaşık 3 ay sonra adet oldum inşallah bu ay gününde gelir adet...
renkli atlas,hayırlısı olsun canım nasıl olsa buldun kocayı bu ilk denemydi yanılmıyorsam bakalım belkide tahmininden farklıdır
bazen düşünüyorum kendi kendime bende guatr var,sürekli kist oluşuyor,kan uyuşmazlığımız var,eşim bekarken varikoselden ameliyat oldu falan ama ben bunları hiç bir zaman sorun olarak görmedim hep allaha dua ettim bunları bir problem olarak görmediğim için kızımı bana verdi allahım belkide...kafama takmış olsaydım olmayacaktı belkide bilemiyorum...şimdi yine aynı inançtayım allahım kızımın kardeşini hayırlı bir zamandaq gönderecek buna inanıyorum bu inancımla yaşıyorum...
süper :)) hadi gözün aydın :) adetin gecikmiş miydi ?kızlar günaydın tam emin değilim ama galiba hamileyim
test yaptım silik ikinci çizgi çıktı,şoktaym.2 yada 3 gün yaptığımd çıkmamıştı şimdi yaptım çıktı.
valla bugün 6 gün oldu geçeli,2 ya da 3. gün yaptım negatif çıktı bu sabah yine yapim dedim silik ikinci çizgi çıktı,kasıklarda ğrı olunca şüphelenmiştm gene yaptım.şoktayım
:)) yanında olsaydım bi tokat atardım :) kendine gel diye yani :)) süper ya, bi annemiz daha olacak :) eşin bilmiyo sanırım deil mi ?
kızlar günaydın tam emin değilim ama galiba hamileyim
test yaptım silik ikinci çizgi çıktı,şoktaym.2 yada 3 gün yaptığımd çıkmamıştı şimdi yaptım çıktı.
canım testinin markası ne? eczaneden aldıysan testi doğrudur o silik çizgi hamilesin demek oluyor ve adetin kaç gün geçti? kan verip öğrenme imkanın varsa beklemeden git kan ver bence
canım gözünaydın. adet gecikmesi ve silik çigi. kesin hamilesin canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.valla bugün 6 gün oldu geçeli,2 ya da 3. gün yaptım negatif çıktı bu sabah yine yapim dedim silik ikinci çizgi çıktı,kasıklarda ğrı olunca şüphelenmiştm gene yaptım.şoktayım
:)) yanında olsaydım bi tokat atardım :) kendine gel diye yani :)) süper ya, bi annemiz daha olacak :) eşin bilmiyo sanırım deil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?