Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Allah ıslah etsin canım böylelerini. Benim için de sağlıkla gelsin önemli değil. 2. oğlumun erkek olduğunu duyunca biraz üzülmüştüm hatta sonradan biraz kendimi de suçlamıştım. Sonradan erken doğan bebeklerde kızların yaşama şansı daha çok olduğunu öğrendim. O zaman sırf bunun için kız istedim. Şu an sağlıklı olsun da hiçönemli değil diyorum. Sağlıkla, zamanlı doğsunlar...

Gerçekten herkese ne oluyor anlamıyorum insanları...

bizim yenge bayıldım ben bu diziyeeeeeeeee

masadan çeyizlerini topladı ya çok üzüldüm ben
herkese iyi daddilerrbu kelimeyede bayıldım ben

Canım geçen bölümü Antakyada da geçmişti. Misafir nedeniyle seyredemedim. Yarın netten bakayım bari...

3 kürtajdan sonra 1 yıl hiç bir şekilde hamile kalamadım ve bugün tekrar hamile olduğumu öğrendim şimdi eşimde bende çok mutluyuz:))

canım ya moralini bozma inş en yakın zmanda gelecek bebeğini, seni böyle görmeye alışkın değiliz biz am sen gül hep tamam mı ? ümidinide kaybetme, destina nasıl geldiyse kardeşide gelecek ama vakti dolmamış işte bu arada destinaya ne zman hamile kalmıştın ? denerken mi ?
tövbe yarabbim, o nasıl laf ya, bu nasıl bi insan ! Allahım sen şaşırtma.Allah bize belamızıda hediyemizide gönderiyo ama anlayana ! Yazık acınası bi insanmış, şu fikre bak ..
ohhh ağzına sağlık çok iyi yapmışsın.Elaleme neyse, bende yeni evliyken hatta nişanlıyken k.validem ve kayınbiraderim illa kız olacak çocuk, bz kız sveriz diyorlar.Bende acayip erkek çocuk severdim. Ben erkek istiyorum dedikçe inatlaştılar, o kadar kızxardım ki sonuçta dediğin gbi benim ilk muradım bırakta ağız tadıyla isteyim.Ama bu çok ciddi bi çekişme şeklindeydi annem kaç kere uyardı benide k.valideyide.allahtan hayırlısını dileyin ne olur ne olmaz idye.Hep korkuyodum bu çekişme yüzünden bebeğe bişey olur diye, işte sonuç kürtaj.Çok pişman oldum o zman.Allah yinede en byük cezayı böyle göstersin o ayrıda.Şimdi kız erkek hiç farketmez ama büyüklerin anlayışsızlığına tepkiliyim ben.Hele o bahsettiğin kadına ne ya, elalemden olacak çocuk onu ne germiş, haddini bildirmişsin ağzına sağlık ! Nefret ediyorum böyle insnalardan .....
bizim yenge bayıldım ben bu diziyeeeeeeeee
eğlenceli biz diziye benziyo eşim izlerken bende az bakmıştım ...
3 kürtajdan sonra 1 yıl hiç bir şekilde hamile kalamadım ve bugün tekrar hamile olduğumu öğrendim şimdi eşimde bende çok mutluyuz:))

canım Allah sağlıcakla kuzağına almayı nasip etsin çok sevindim, tebrikler ....

Kızlar bişey paylaşmak istiyorum sizle.Çağımızın önemli hastlağı ... Limon kansere çok iyi geliyormuş, kemoterapide 10000 kat güçlü etkiye sahipmiş ve yapılan araştırmalarda 10 tane kötü huylu kanser türünü iyileştirildiği tespit edilmiş.her şekilde tüketin diyor, posasını, limonatasını, tatlılarda, şerbetini vs. vs. Ben aşırı severim limonu önüme koysalar 10 taneyide yerim ve herkes kızar önümden alırdı :) isabetli bi seçim yapmışım.. Şakası bi yana bilginiz olsun istedim.... Allah herkesten esirgesin böyle kötü dertleri ...

Son düzenleme:
hop dedikkk, bugün kıslar uyuyorrrrrrrrrrr

günaydın candaşımmm,

canım sorma ya kadına bak. Hayır ne zmaan ben sana benimle böyle konuşmana izin verdim hangi ara benden yüz buldun. Ben çok domuzumdur,zordur bana yaklaşmak neyse, tabii akşam kaynana aradı dedim eşime sen bak ona anlatmıştım olayı. Kaynanam diyor yanlış anlamış hamilelik değiştirmiş beni falan sonra aldım telefonu banada aynı şeyleri söyledi evet dedim geçtim gittim, cahille sohbet ruha azapmış. ay neyse. daha beni gördümü kaçar ohhhhhhh sefam olsun.
kuzu ya bende ilk bebekte yok burcu ikizler olcak napcam ben anlaşamazsam ya bilmem ne falan yok kim bakacak. ay sanane hello sanane veren allah var demekki bir bildiği diye çok hayıflandım sonradan, birde ilk hamileliğimde ayaklarım buz kesti donuyordum sanki kasım düşün aylardan sonra ayaklarıma sıcak su torbası koydum sonra hemen kanamam geldi bebek düştü, ama sıcak iyi değil diyorlardı işte hep keşkem olacak ilk bebeğim, şimdi oğlum olacak inşallah bakalım hayat işte.

mübarek gün önce topikçek bebeklerimize kavuşalım, sağlık sıhatle büyütmek de nasip olsun. umarım herşey güzel oalcak.
limon uyarısı için teşekkür ederim.

herkese günaydın kızlar.. okudum önceki sayfaları alıntı yapmadan cevaplamaya çalışıcam.. destinacım evet babannesinden alacak kızın uzun olur ,benim annem 157 felan babam 190 ben 174... kardeşim 193 merrak etme en az 168 olur candaşın dediği gibi
candaşcım dediğin lenger kebabını bizde yapıyoruz ama adını öyle demiyoruz,kuzine sobalarda yapıyoruz bizde kuzine yoksa yazın fırında yapıyoruz ,hatta ben bugün babannem dedemi alıyorum iftara ondan yapacam,birazdan kasaba gidip kuzu eti felan alacam

bende bizim yengeye bakıyorum çok güzel bir dizi ..

dün heemen çıktım böbreğimde bi ağrı vardı annemdede davet vardı, annemlerin ev bahçeli bahçeye indirdik herşeyi 2. kattan belim koptu çok fena oldum..gece çok sancılandım,şimdi iyiyim ama sanki adet olacam gibiyim..göğüslerim davul oldu..adetime 4 5 gün kala hep böyle olur hamile olmadığım kanaatına vardım böyle olunca..hayırlısı olsun sizde ne var ne yok?

günaydın kızlar.....

hello, hayran kaldım sana ben hamileyken biri bana bişey dese cevap veremez kendimi yer sonrada oturup ağlardım işte miillet beni kırıyor ama ağzımı açıp bir kelime bile edemiyorum yaa bu huyumdan nefret ediyorum...canım herkezin kayıbı olunca durup düşünüyor ve yaptıklarıyla söylediklerinden dolayı olduğunu sanıyor belki bununda etkisi var ama hayırlısı böyleymiş sebebini bitek rabbim bilir... benimde kaybettiğim bebeğime hamileyken ayaklarım buz kesiliyordu ısıtamıyordum değişik bir duygu yorgan altında bile ısınmıyordu...senin eş tarafında erkek çoktu yanlış hatırlamıyorsam o yüzden kadın öyle çıkıştı heralde ama yanlış yere dayanmış kadın, hellom bu hakkından gelmiş tabii kardeşin de yazık, benim en iyi arkadaşım senin gibi bende o birine bir laf dediği zaman kaçacak delik ararım allah sana sağlıklı hayırlı versinde gerisi boşş..

candaşım, canım limon olayı için teşekkür ben kışın limonu çok kullanırım kızım çok yemek istiyordu ben fazla izin vermiyordum ama bundan sonra veririm yesin yarasın kızıma canım benim ben korunmayı bıraktığımdan 8 ay sonra kızıma hamile kaldım artık olmuyor diyee düşünmeye başlamıştım ki hamile olduğumu öğrendim bide bende hiçbir belirti olmuyor hiç hemde hiç sadece adet gecikmesi sonucu yaptığım testle çıkıyor ama artık adet gecikmesinede inanamam biliyorsun yaklaşık 3 ay sonra adet oldum inşallah bu ay gününde gelir adet...

renkli atlas,hayırlısı olsun canım nasıl olsa buldun kocayı bu ilk denemeydi yanılmıyorsam bakalım belkide tahmininden farklıdır

bazen düşünüyorum kendi kendime bende guatr var,sürekli kist oluşuyor,kan uyuşmazlığımız var,eşim bekarken varikoselden ameliyat oldu falan ama ben bunları hiç bir zaman sorun olarak görmedim hep allaha dua ettim bunları bir problem olarak görmediğim için kızımı bana verdi allahım belkide...kafama takmış olsaydım olmayacaktı belkide bilemiyorum...şimdi yine aynı inançtayım allahım kızımın kardeşini hayırlı bir zamanda gönderecek buna inanıyorum bu inancımla bebeğimi bekliyorum...

Son düzenleme:

hep öyle olur zaten gelinler yanlış anlar :) aa seninkide mi ikizler olacaktı, benimkilerde ikizler olacaktı.aynı şekilde k.validem ikizler olduu için ikizler olmamasını dilemiştim hep + neden hamile kaldım diye üzüldüm + erkek kız çocuk iddiası = ders oldu bana ...

ya tabi olacağı varmış hepimiz için ama kendimizi suçlamaktan alıkoyamıyoruz maalesef.sıcğın iyi gelmediğini bende duymuştum ama ayaklarda etkiliyo muymuş ? şaşırdım ya, ben karından etkiler sanıyodum ... İnş bu kez herşey güzel olacak işte maşllah oğlun kocamn oldu bile, kaçıncı haftadasın imdi ? hem sende çizelge yapsan ya şeker ...

ohhh afiyet olsun şekerim babanelerde doya doya yesin :)) işler çok ozman desene ... adetine ne kadar var şimdi ? kel laka oldu ama :)) inş olmazsın ...

ohh afiyet olsun limonlar için :) o zman inş vakti yakındır artık be desti ... inş adet olmamanı diliyorum, bu ayda olmayacaksa tabi zmanında gelsin ama inş bu ay tutturmuşsunuzdur canım benim :) ya bende kürtaj olan hemn 3 aya hamile kalır sanıyodum meğer ne zormuş arkadaş ... sanırım benim hamilelik belirtimde sadece ğöğüs şişmesi ve adet gecikmesi. bende başka türlü anlayamam, ki bu adette oluyor :)

kızlar günaydın tam emin değilim ama galiba hamileyim
test yaptım silik ikinci çizgi çıktı,şoktaym.2 yada 3 gün yaptığımd çıkmamıştı şimdi yaptım çıktı.

destinam bende bişi diyemiyorum kismeye ağlayıp duruyorum. Ama cinnet geçirtecekti kadın bana ya, bu kadar mı olur, edepsiz misin nesin sen,? çok damarıma basmazsan hiçç bişi yapmam ben, kardeşim ve ailem toplam 3 kere sesimi yükselttiğimi duymuştur, ama dilim sivridir. Takmamak lazım sonuçta kimse beni sinir etmek için özel çaba göstermiyor bu onun karakteri demek lazım bu beni sakinleştiriyor.

hani böyle karikatürler olur, cnbc-e dizileri olur, kişiden konuşma balonu çıkar karşısındakinin kafasını patlattığını tokat manyağı falan düşünür suratında böyle bir gülümseme vardır.karşıdındaki bişi sonra kendine gelir. bişi olmamış gibi, en son kuşadasına gittiğimde kayınvalideme dair öyle şeyler düşündüm sonra çok utandım kendimden çekemiyorum bazen.

test yaptım silik ikinci çizgi çıktı,şoktaym.2 yada 3 gün yaptığımd çıkmamıştı şimdi yaptım çıktı.
süper :)) hadi gözün aydın :) adetin gecikmiş miydi ?

valla bugün 6 gün oldu geçeli,2 ya da 3. gün yaptım negatif çıktı bu sabah yine yapim dedim silik ikinci çizgi çıktı,kasıklarda ğrı olunca şüphelenmiştm gene yaptım.şoktayım

valla bugün 6 gün oldu geçeli,2 ya da 3. gün yaptım negatif çıktı bu sabah yine yapim dedim silik ikinci çizgi çıktı,kasıklarda ğrı olunca şüphelenmiştm gene yaptım.şoktayım

:)) yanında olsaydım bi tokat atardım :) kendine gel diye yani :)) süper ya, bi annemiz daha olacak :) eşin bilmiyo sanırım deil mi ?

:)) yanında olsaydım bi tokat atardım :) kendine gel diye yani :)) süper ya, bi annemiz daha olacak :) eşin bilmiyo sanırım deil mi ?

valla inanamıyorum candaşım annemlere geldim bu sabah gelirkende test aldım annemle konuşuyodk dedmki adetimgecikti kist falan mı var dedim acaba annemde dediki kız gebe olmayasn yok dedim anneme.geçen gün yaptım ama bugün bi tane daha aldm dur bi yapim dedim yemni ederm hiç umudum yoktu sonra bi baktım 2. çizgi belirdi ana dedm annemle şok oldk sarıldk ağladkşimdi ablşam gelicek bi test daha getirck gelirken sonrada gidip kan testi yaptırcm.eşimede akşam işten gelince dicem oda şok olcak.

canım testinin markası ne? eczaneden aldıysan testi doğrudur o silik çizgi hamilesin demek oluyor ve adetin kaç gün geçti? kan verip öğrenme imkanın varsa beklemeden git kan ver bence

canım testinin markası ne? eczaneden aldıysan testi doğrudur o silik çizgi hamilesin demek oluyor ve adetin kaç gün geçti? kan verip öğrenme imkanın varsa beklemeden git kan ver bence

evet canım ya eczaneden aldm,adıda nimo galiba.adetim 6 gün geçti tafcm 2 yada 3. gün yaptım negatf çıkmıştı bugün yaptım silik 2.çizgi,ablamı bekliyorum gelsin hemen kan testi yaptırcm.

canım gözünaydın. adet gecikmesi ve silik çigi. kesin hamilesin canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
şimdiden tebrik edeyim dedim.

ahahaha öldürdün beni candaş gülmekten,

sinuaaaaaaaaaaaaa gözün aydın, allah tamamına erdirsin inşallah.

ayy topikçek şöyle bir halaylı alaylı hamileyim haberi veremedik, hep çekine çekine.

candaş ne durumdasın sen, destina senden ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…