yaa ne güzel bi süpriz yapmış meleğin sana :) o duygusal anları tahmin edebiliyorum :) eee bence eşine nasıl söyleyeceğine dair bi plan yapmaya başla yani :))valla inanamıyorum candaşım annemlere geldim bu sabah gelirkende test aldım annemle konuşuyodk dedmki adetimgecikti kist falan mı var dedim acaba annemde dediki kız gebe olmayasn yok dedim anneme.geçen gün yaptım ama bugün bi tane daha aldm dur bi yapim dedim yemni ederm hiç umudum yoktu sonra bi baktım 2. çizgi belirdi ana dedm annemle şok oldk sarıldk ağladkşimdi ablşam gelicek bi test daha getirck gelirken sonrada gidip kan testi yaptırcm.eşimede akşam işten gelince dicem oda şok olcak.
oohh nisan annelerine 3 tane anne yolladık :)canım testinin markası ne? eczaneden aldıysan testi doğrudur o silik çizgi hamilesin demek oluyor ve adetin kaç gün geçti? kan verip öğrenme imkanın varsa beklemeden git kan ver bence
ahahaha öldürdün beni candaş gülmekten,
sinuaaaaaaaaaaaaa gözün aydın, allah tamamına erdirsin inşallah.
ayy topikçek şöyle bir halaylı alaylı hamileyim haberi veremedik, hep çekine çekine.
candaş ne durumdasın sen, destina senden ne var ne yok
aaa bu arada bayramın 2. günü amasraya gidiyoruz :) günü birlik, anne baba kardeşler, dayım yengem kuzenler ben ve eşim :) dönüştede inş yedigöllere uğramayı çok istiyorumda günü birlik gitcez galiba
aaa ben de eşimi ikna edersem yedigöllere gitmek istiyordum dün söyledim ama yok dediama bayramda kandırmaya çalışacağım canı sıkılır muhtemelen kanar
bencede ikna ette gidin valla, ben hiç gitmedim bi kısmet olmadı.Amsradan ziyade orayı istiyorum ama eşim amasraya gitmemiş onuda götürmek istiyodum oraya .. bakacaz artık ksımet nasıl olur...
Ordada karşılaşırsak şaşırmam artık adaş :) foto makineni unutma ama tamam mı ? bide hamileikte sıkıntı yaratabilir mi gitmen ? yedigöllerin yolu biraz engebeliymiş sanırım ....
candaş cım amasra çok güzel biyerdir.. ben 4 sene zonguldak filyos ta görev yaptım bana 1,5 saatti amasra ,sık sık giderdim 2 sene önce ramazana gitmiştim ah ah... doya doya gez canım..takalarla tura felan katıl süper valla..
ya kızlarr benim 1 saatir hafif bulantım var ,psikolojik diyorum kendi kendimeama geçmiyo belkide oruçtandır mide boş ondandır feci gazım var,onun dışına göğüslerim ağrıyor ama adetimden önce zaten ağrır adetime 5 gün var gel teskere
candaş cım amasra çok güzel biyerdir.. ben 4 sene zonguldak filyos ta görev yaptım bana 1,5 saatti amasra ,sık sık giderdim 2 sene önce ramazana gitmiştim ah ah... doya doya gez canım..takalarla tura felan katıl süper valla..
ya kızlarr benim 1 saatir hafif bulantım var ,psikolojik diyorum kendi kendimeama geçmiyo belkide oruçtandır mide boş ondandır feci gazım var,onun dışına göğüslerim ağrıyor ama adetimden önce zaten ağrır adetime 5 gün var gel teskere
çok uzun bir yol olmadığı için (en fazla 4 saat) yavaş yavaş gidersek sorun olacağını sanmıyorum yani ikna etsem de gitsem başka ne zaman gidebilirim ki tam mevsimi şimdiben de hiç görmedim orayı fotoğraf çekmek istiyorum orda bol bol bakalım gidince belki karşılaşırız hakikaten ne güzel olur
valla bugün 6 gün oldu geçeli,2 ya da 3. gün yaptım negatif çıktı bu sabah yine yapim dedim silik ikinci çizgi çıktı,kasıklarda ğrı olunca şüphelenmiştm gene yaptım.şoktayım
ayy kızlar inşallah psikolojik deildir inanın ki hiç düşünmüyorum bile bu sıralar çok yoğunum iftarlar felan... candaşım inşallah sendede vardır bu ay bişeyler.
amasra süper yer valla turlar çok uzun sürmüyor takalarla yapıyolar,sahilin sonunda bir sürü taka var, herkes belki binmek ister,amasrayı denizden izlemek harika oluyor masalsı güzellikler diyarı diyorum oraya ..bide ağlayan ağaç tepesine çıkıp orda tavşan adasına doğru çay iç yerime mis gibi havayı kokla...4 sene karadeniz manzaralı bi evde oturdum inanlımaz güzeldi günler o manzara ile gelip geçiyordu..
taf cım yedigöllerin yolları çok engebeli dikkatli olun..ama orasıda harika..! bide size tavsiyem bi günde safranbolu ya gidin orayıdaa tek geçerim sanki tarihten bir geçit gibi,zaman tünelinden geçmişsinizde geçmişe osmanlıya dönmüşsünüz gibi orasıda!
candaş hayırlısı olsun canım, iyi olduğuna çok sevindim .
taf ve candaş aynı anda yazmışım benim face'im sizde olsa koparsınız dedim ki duvarıma eşim kandırsamda bayramdan sonra bir yerlere gitsekbakalım.
yedigöllere ben hiç gitmedim,
renkliatlas, dur bakalım inşallah psikolojik değildir :)))
ayy sölemesi ayıp demin fast food yedim ölüyorum şişkinlikten kim dediyse ye diye.
:)) yaa ben istanbulda olsam ağvaya gitmek isterdim .. gerçi maşallah istanbuldaa gez gez aylar boyu bitmaz ki değil mi ?
yaa evet neden faceden eklemiyoruz birbirimizi ? sakıncası yoksa msj atayım ekleyelim :) Destina sana atıyorum çünkü sennde var sanırsam ..
tamamdır hacı :)benide ekleyin hacılar
tamam ama msj sürem dolsun öyle yazcam adresimi.. 10 dk dolmadan yeniden özel msj atamıyorum...memnuniyetle alırım canım ama özelemi atıyon bende biraz anlamıyom burdaki şeyleri dur bir bakayım...
hellom canım benim benimde 10 gün var daha adetime bakalım hayırlısı yarasın oğluna ve sana canım bende çok yerdim insanın evde bişey yiyeside gelmiyorki canım ben hep isterdimki biri yapsın ben yiyeyim....yaşasın yemek yemek...
sinua tebrikler canım...Allah kucağına almayı nasip etsin..kan sonucunu da yaz...
beni de ekleyin kızlarrrr
tamamdır hacı :)
tamam ama msj sürem dolsun öyle yazcam adresimi.. 10 dk dolmadan yeniden özel msj atamıyorum...
Adet deyince dün annemle bi anda resmen birbirimize girdik diyo ki bunun ay dönümü gelmiş ciler tepesnde, o da ümidi kesmiş, her ay nerden biliyosun adet olacağını diye kızıyodu bana :))
ekleyelim.mesaj atabilirsen ekleyim ben seni ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?