Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba arkadaşlar..
Bi selam vereyim dedim. beni unutmayın diye:))

SİNUA tebrik ederim. Allah sağlıkla hayırla kucağına almayı da nasip etsin.

canım ben sana gönderdim umarım becerdim:)
aldım canım becermişsin :) ama o isimde bissürü kişi var, msj süren dolunca bide mail adresini rica edeyim ordan aratıp bulayım, bu arada aramaya devam ediyorum :)
candas ekledim seniii
sıradakiiiiiiiiii
ekledim :) kabul et .. türk bayraklı foto ... ağ selçuk üniv.
Merhaba arkadaşlar..
Bi selam vereyim dedim. beni unutmayın diye:))

SİNUA tebrik ederim. Allah sağlıkla hayırla kucağına almayı da nasip etsin.

canım özledik seni nerlerdesin ? hoşgeldin, nasılsın ?

hacılar, :)))) koptum bugün çok güldüm hayırlısı :)

özelden atıyorum mesaj hop dedik.

tamamdır toplaştık biraz, kalanlara devam etcem :))

burayı salladık artık...giren olmaz

:)) aslında faceden daha rahat ama burda istediğini konuş erkekler görmüyo ya o bakımdan süper kk :) kaderde faceden buluşmakta varmış :))

merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım.bende 22nisanda kürtaj oldum düşük sebebiyle suan 4+6 günlük hamileyim kürtajdan sonra hemen hamile kalınabiliyormus ama doktorlar en az 3 ay beklememi söylediler saglıklı bir hamilelik için :13:

görümce kaynana dedikodularını bırak hamilelik çalışmalarını bile yazamayız gündeme bomba gibi düşeriz sonra.. kocalarımız bizi böyle faceden sürükler artık

hoşgeldin, maşallah, allah tamamına erdirsin.

ben kürtajdan sonra 9.ayımda hamile kalabildim.

genelde bizler ilk regl bekledik sonra çalıştık.

maşallah canım darısı bizlere inş ... bu kez sağlıcakla doğurmak nasip olsun allahın izniyle ... 3 ay korunup ilk denediğin ay mı hamile kaldın ?

görümce kaynana dedikodularını bırak hamilelik çalışmalarını bile yazamayız gündeme bomba gibi düşeriz sonra.. kocalarımız bizi böyle faceden sürükler artık

bonbon şekeri hahh bir başımıza o eksikti, millet bebek nerde dedi mi düşünmüyoruz diye yalan söylüyorduk. eline koz vermeyelim kimsenin zaten pusuda herkes.

kızlar bu arada ben dün gece çok kötü rüyalar gördüm, rüyamda doğum yapıyordum ama doğuma annemde girmişti doğum yaptım annem altıma hastabezi bağladı..sonra odaya aldılar beni, annem bebeği koymuş uzak biyere soruyorum anne bebek nasıl kime benziyo ? annem hüseyine benziyo diyo getir diyorum bebeği , getiriyo bakıyorum bebeğin elleri prmakları pervazımsı parmaklar küt küt bi bakıyorum yüzüne çocuk dawn sendroomlu ( ay öyle üzülüorum ki al götür bunu diyorum istemiyorum diyorum:26: aradan bi süre geeçiyo eşim bebekle geri geliyo sema bak diyo bebeğimiz normal diyo ilk gördüğünde sana öyle görünmüş ama normal bi bebek bu diyo.. ne demekki şimdi bu rüya ..? bebek te erkekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…