yaa sen sürekli adaşım falan yazıyorsunya ben hep ismini n ile başlıyor diye düşünmüştüm:))
kızlar kusura bakmayın apar topar çıktım ssabah zaten annemlern bilgsayarda uyuz etti benii.kan testimi yaptırdım 66,57 çıktı kızlar normalmi sizce??ufff dr randevu alayım dedim anam hepsi dolu bayramdan sonraya kalıyooo kafayı yicemmm:18::18:
kızlar kusura bakmayın apar topar çıktım ssabah zaten annemlern bilgsayarda uyuz etti benii.kan testimi yaptırdım 66,57 çıktı kızlar normalmi sizce??ufff dr randevu alayım dedim anam hepsi dolu bayramdan sonraya kalıyooo kafayı yicemmm:18::18:
canım değerin gayet normal sen tam 14. gün yum yada urtlamamışsın gibi geldi bana yanibu değere göre sanki 19. gün yumurtlamışsın gibi geliyor banaşimdi randevu alman birşeyi değiştirmeyecek değerin 3000 lere varmadan yani gebeliğin 5+0 olmadan kese görünmez zaten dolayısıyla bayramdan sonraya ilk randevuyu al sen için rahat etmesi için 2 gün sonra yani cumartesi günü tekrar kan verirsin değerinin ikiye katlanması gerekir katlandıysa sorun yok katlanmadıysa tekrar 2 gün sonra kan verirsin ama şimdi doktora gitsen doktor USG den birşey göremez canım :26:
tebrikler canım inşallah kesesinide görürsün kalbinide duyarsın
BEKLENMEYEN ADETİMİZ[/U][/COLOR][/B]
destina0409 ........................................................................ ?
chnb ................................................................................... ?
ceza83 ................................................................................6 TEMMUZ:
citaknuray ...........................................................................28 TEMMUZ
CandaS ............................................................................ 29 TEMMUZ
yasemin_doğru86 ............................................................................ 29 TEMMUZ
senemgy . ..
yamatake . ..
aselkuzum . ..
hellokity . ..
pren . ..
alin84 . ..
Pollyannaa . ..
Pileo . ..
gulum23 . ..
taf . ..
pasiflora . ..
sinua . ..
Canım benim allah razı olsun ya valla hepiniz çok iyisiniz, durummumun özelliğinden ötürü verdiğiniz dua önceliği içnde ayrıca çok teşekkür ederim.Allah hepimizin gönlüne göre versin inş... eşine demedin daha değil mi ? valla şok olacak ya :) düğün geçsin diyodun, düğünde bebğin senle olmak istemiş annesi bak :))sağol canım inşallah darısı sizlerinde inşallah kandilde çk dua etcem hepinizeeee,candaşım sana ayrı ve özelde ediccemmm
candaşım o kadar iyi kalpli bi kızsınkiii rabbim seninde yüzüne gülecek en kısa zamnda ve hiç ummadığın anda,bi arkadaşım daha var oda çok çocuk istiyooo ikinize o kadar çk dua ediyorumki inankii ,o arkadaşıma sölerken bile coşkumu azaltıp söledim çünkü üzülmesini hiç istemem,çk sevindi ama o duyguyu bilirm insan hemen kendini sorguluyooo bu yüzden dualarım hep sizinleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
valla daha söylemedm akşam 8 gibi gelcek nasıl sölicemm bilmiyormhala inanamıyorm candaş,nolur çk dua edin ilkinde hiç böle korkularm olmamıştı şimdi o kadar çk korkuyorm ki kötü bişi olur diye sevinemiyorm bile.topikte aynı durumda olan kızlara tadını çıkarın diyodm ama öle olmuyomuş valla insan dah pimpirik oluyooo allahımdan herşeyin hayırlısı hepimizi korusun annemleride tembihledm sakın kimseye demeyn diye,:18:kalp atışalarını falan duyaym allahın izniylee zaten fazlada gizleyemem istesemde inanılmaz bulantılarım oluyoooo,allah inşallah yeniden nasip etsin göstersn o günleriii
İnş canım dualarımız yanında olsun, aklına kötü getirmemeye çalış, karnınn şiştiğin doğduğunu hayal et, motive etsin seni.İni keseyide kalp atışlarınıda görüp duyarsınız.Maalesef ilk hüsran olunca istesekte oleeeyyy hamileyim denmiyomuş bunu öğrendik.inş bu kez güzel olacak buna inanalım tamam mı taze anne :) eşine bence güzel bi süprizle söyle, ben olsam daha önce demiştim bebeğin ağzından mektup yazar yatağın üzerine bırakırdım.Fikir istersen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?