Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
meraba kızlarrrrr bu nazlımda kim diye soruyosunuz sanırım benim yasemin:):):):)
kabak gibi adımı soyadımı yazdıımdan değiştirdim artık kocam falan görse kızacak hepniz iyisinizdir inşallah ben ihmal ettim sizi bu ara dövün beni benim adetim bitti listeye yazın benide beklenmeyen istenmeyen günüm 17 eylüleğer eski düzenime kavuşmuşsam adetim bitti dün akşam çalışmalara açılış yapıldı ovulasyon testleri yapılmaya başlandı bide çörek otu bal tarçın yiyom bide kendimede sizlerede dua ediom daha napayım:)

yeni bi hamiş var şükürler olsun listede accık kişi kalmışız yakında bizlerinde yüzü güler inşallahhhh

anam bi sürü yazmışım aynı şeyden kusura bakmayın kızlar candaşım cezam chnb destinam 6 kişi kalmışız listede bakalım biz ne zaman yaşıcas mutluluğu

Son düzenleme:
taze gebeişimiz gelmişşşşşşşşş canımm özel bişi yaptınmı bu ay fikir alalım senden:)allahım kucağına almayı nasib etsin ben yasemin bu arada

taze gebeişimiz gelmişşşşşşşşş canımm özel bişi yaptınmı bu ay fikir alalım senden:)allahım kucağına almayı nasib etsin ben yasemin bu arada

sağol canım ya,valla özel hiçbişi yapmadık hatta bu ay daha az çalıştk,4-5 günde bir yaptık desem yeridr.ama eşim yaklaşık 3 aydır keçiboynuzu pekmezi içiyoo onun dışında yk valla .

destina kuzu aynen çok güzel oldu, ben hepinizi merak ediyordum doğru dürüst kimsenin fotoğraflarına bakamadım aceleyle, dünya gözüyle görmüş oldum sizi :)

taf sorma deşifre olduk da, aman yakalanırsak çok pis oluruz

renkliatlas canım sende ailenin ağırtopları varmış, allah kolaylık versin belirtiler inşallah bebek belirtisidir. Hüsran olsada çok şükür hamile kalabiliyoruz sırayla bebeklerimizi kucaklarımıza alsak büyütsek sağlıkla ohhh değmeyin keyfimize.

sinua benimde aşağı yukarı aynıydı hatırladığım kadarıyla ben 21.gün çatlatmıştım hesaplamıştım. taf'ın dediklerine katılıyorum, bayramdan sonra al randevu hoppp görelim bebişi

candaş tabloyu sen mi devir almıştın :) senin yarın geceydi değil mi büyük gün.

taf için cuma

ceza ve destina, chnb, renkli atlas beklemedeyiz

yasemin bizim yasemin_doğru mu

ciddi chnb napıyor acaba.

kizlar nasilsiniz? topik almis basini gidiyo vallaa.. ben okuyorum ama fazla yazamiyorum
Sinua masallah canim yaa tebrik ederim sonunda sende eklendin listeyee Allah kucagina almayi nasip etsin insallah
candascim uzme canim kendini diyoruz ya hep Allaha siginiyoruz cok dua edelim butun huzur orda gercekten eminim ki bizlerde eninde sonunda bu duyguyu yasicaz ama vaktini bekliyo bebisler
kala kala 6 kisi kalmisiz listede... insallah bizde asagi taraflara ineriz kizlar :)))
bende size calismalardan bahsedeyim.. buraya bi akrabam geldi kizlar yaa cok mutlu oldum bisey yememi yavsiye etti. 4 gundur onu yemey basladim.. burdabbi organiz magaza var.. Ari sutu. Ari poleni bide kestane bali karisik bir bal bu bal yumurtayi guclu yapiyomuz yani zaten ari sutunun faydalarina bakin yaziyor gerci bi cok seye faydasi var ama icicnde buda var.. insallah bu ay bir faydasini gorurum..
Ayrica ovulasyon testide yapmaya basladim..ben ayin 17. sinde erken adet gormustum bugun 8.gun testte ikinci cizgi hep silik cikiyo kizlar ikisininda kipkirmizi olmasi lazim degil mi ben hala tam anlayamadim ...Tafcim sen beni bi bilgilendirmisin
bugunde dr randevum var adet erken gorunce randevu almistim bakalim gelincede yazrim size.. suan herkes iftar telasindadir opuyorum kizlar birde CAndascim gorevi sen devralmissin benimde beklenmeyen tarih 17 Eylul yazayim bari aslinda ne zaman olacagimi bilmiyorum ama ?????

bende geç yumurtladığımı önceki gebeliğimden biliyodm ama tam zamanı kestiremiyodum benimde öle bişi sanırsam,saol canım bende bayramdan sonra gitmyei düşünüyorum artık bakalım hayırlısı olsunn

sağol canım benim doğru söylüyosun bayağ azaldı sizlerinde artık yakında bekliyorz artık güzel haberlerinizi

sağol canım benim doğru söylüyosun bayağ azaldı sizlerinde artık yakında bekliyorz artık güzel haberlerinizi

amin canim insallah sende ovulasyon testi yapmistin degil mi? bende basladim yapmaya 4 gundur.. insallah bi faydasi olur..heriki cizgide kirmizi olmasi gerekiyor dimi yaa kacirirsam falan diye baya bi endiseliyim.. Kizlar bende sizinle bisi paylasmak istiyorum ....HAmile kalan bi bayan anlatiyo bu ara ben bitkilere organiz yiyeceklere falan sardim belki sizede bi faydasi olur paylasmak istedim

Tüm anne adaylarına öncelikle merhaba. (aday diyorum çünkü en kısa zamanda hepiniz anne olacaksınız inşallah)
Ben de zorlu bir süreçten geçtim ve zoru başarıp mutlu sona ulaştım. Bu süreci sizlerle de paylaşmak istiyorum.
Öncelikle çikolata kistiyle geçirdiğim süreci sizlerle paylaşayım;
Benim 52mm çapında çikolata kistim vardı. Laparoskopi önerildi öncelikle. Ancak araştırmalarım hiç iç açıcı değildi. Dikkatli yapılması gereken bir operasyondu, aksi taktirde yumurtalık rezervine zarar verilebilir hatta yumurtalık hepten kaybedilebilirdi.Türkiye'de bu konuda iki uzman dr. varmış. Ben bunlardan birisiyle görüştüm ama yine de şüpheyle yaklaştım bu operasyona. Çünkü yine araştırmalarım laparoskopi sonrası hamile kalma oranının uzun süre sonra da olsa normal yolla hamile kalma oranından daha düşük olduğunu gösteriyordu. Normal denemek istedim. Dr.um klomen tedavisi uyguladı. Yumurtam çok geç gelişti ve iki defa basit kiste döndü. İlaç kullanmak istemediğimi söyledim. Doğal yollar aradım. HAYIT diye bir bitkinin tohumunun çok yararlı olduğunu öğrendim. 2 ay pek düzenli değil ama son 1 ay çok düzenli olarak bu bitkinin çayını içtim. 1 tatlı kaşığı kadar tohumun üzerine sıcak su koyup 5 dk kadar demlendirip aç karnına içiyorsunuz. Ben sabah kalkınca ve akşam yatmadan önce 1er bardak içtim. Reglimin ilk gününden itibaren de eşim ve ben sabah akşam yine aç karnına polen, pekmez ve bal yedik. Ben yumurtalarımı geliştirmek, eşim de spermlerini güçlendirmek için. Bunun yanında havuç yedim, yoğurt yedim, tümüyle doğal beslenmeye çalıştım. Bu arada yumurta takibi yaptırdım. Folikül güzel gelişiyordu. 18 mmye ulaştığında dr çatlatma iğnesi yapalım sonra aşılama yapalım dedi. Çatlatma iğnesini kabul ettim çatlama zamanını kestirebilmek için. Zaten bu konuda bir sorunum vardı. folikül gelişiyor ama çatlamayıp kistleşiyordu. Aşılamayı kabul etmedim. Çatlatma iğnesi yapılmadan 1 gün önce ve yapıldıktan 32 saat sonra ilişkiye girdik. Çok şükür Allahım çabalarımızı boşa çıkarmadı ve yüzümüzü güldürdü.
Sizlere tavsiyem umudunuzu hiç yitirmeyin. Hamileliğime ne doktorum inanabildi ne eşim.. Hiç beklemiyorlardı, şaşırdılar. Eşimi sürekli uyarıyordum bana moral ver, olumsuz konuşma, ameliyattan falan bahsetme. Düşünsenize yumurta takibi yapılıyor, odaklanılması gereken sadece yumurta ve hamilelik, ama doktor kistin boyutunu ölçüp en kısa zamanda aspire edelim bunu diyor. Çıktım eşim de aynı ağızdan konuşuyor. Susun dedim "ben bu ay HAMİLE KALICAM".. Önce siz inanın, başkaları inanmasa da olur. Kulaklarınızı tüm olumsuzluklara tıkayıp bol bol dua edin. Size yardım edebilecek, bebeğinizi verecek olan Allah.. O'na sığının..

Kısaca tavsiyelerim şöyle;

Öncelikle inanın, umudunuzu hiç kaybetmeyin. Bol bol dua edin. Bir cana ol diyen Allah..
Beslenmenize dikkat edin. Doğal besinler almaya çalışın. Bunca zaman ilaçlara zaman harcadınız. 1 ay da doğal ilaçlara şans tanıyın. HAYIT TOHUMU östrojen ve progesteron hormonunu dengeleyen bir bitkiymiş. Bunun yanında adaçayı ve aslanpençesi bitkisi. ( Ben sadece hayıt tohumunu sabah akşam aç karnına içtim, bazen de adaçayı.)
Yumurtalarınızı geliştirmek için de polen, bal, pekmez, havuç, maydanoz öneriyorum. Ben adetimin ilk gününden itibaren bunları yedim.
Ayaklarınızı ve belinizi sıcak tutun. Şu sıcaklarda çorapla gezdim inanır mısınız? Banyo yaptıktan sonra ayaklarıma, bacaklarıma, belime, karnıma dayanabileceğim sıcaklıkta sıcak su tuttum. Gece yatarken altıma eşofman giydim ve göbeğimin üstüne kadar çektim.

yazdığın şeylere katılıyoprum canım haklısın,bende ovülasyon aldım ama çk sıkı takip etmedm hatta hala 5-6 tane kaldı elimde ve 16 yada 17. günde başladm 21 gibi bıraktm çk önemsemedğim için ama kafaya takmamak ona endeksli yaşamamak lazımmış

sinuaaaaa bu çok güzel bi haber... Allahım tamamına erdirsin inşaallah. olsun bayram sonrasına kalsın zaten ancak kese görünür. yeterki sağlıklı olsun annesini hiç bırakmasın. tebrik ederim güzelim yaa.

oyy oyyyy sitem mi var ne:)) canım doğru söylüyosun burayada şimdi girdim geçmişi bile okuyamadım. gözucuyla bakarken adımı gördüm:) benim kuzenler teyzeler geldi bayram sonrasına kadar bu yoğunluk devam bende ondan giremiyorum. sonrasında mart anneleri topiğimizde heeeepp olacam inşallah.. yarın dr günü inşallah güzel haberlerle döneriz.beni şimdiden bi gerginlik sardı yine.. öğleden sonra benim randevu. sabahdı randevum. aradılar 3 e aldılar. dönüşte mart topiğimize yazacam inşallah güzel haberleri

kaç gündürlü giremiyorum ya nete, şimdiden kadir gecenizi kutlamak istedim bi de yarın dra gidecem 2 li test için dualarınızı isteyecektim, sinua nın haberi görünce acayip hoş oldu içim. bi kaç gün girmeyip her nete girdiğimde birinizden bu güzel haberi alsam keşke, sırada candas mı var beklenmeyen adet günü sanırım. hadi candasım az kaldı sen her nekadar mayıs annesi olmak istesende belkide nisan annelerine katılacaksın. hayırlısı olsun.
tafff sende yarın gidecektin diye hatırlıyorum gümbür gümbür duyacaksın o sesi. ben çok ağladım ilk duyduğumda aaa gözlerim yine doldu şimdi yazarken:( anlık duygu yoğunlukları yaşıyorum . yarının gerginliğide etkili sanıırm.
ay ben hepinizi çok özlemişim ya bi dolu muhabbet etmişsiniz ne zaman okuyacam ben bunlarıı. az kaynatın yaaa:)))
yarın dr dönüşü yazarım kızlar randevum 3 de. akşama ancak dönerim. hepinizin şimdiden kadir gecesi mübarek olsun. ALLahım bugünde hepimizin sesini duysun tüm dilekleriniz kabul olsun. hamişler sağsalim kucağına alsın hamiş adaylarımızda çok beklemeden sağlıklı bebişlere sahip olsun bu topik boşalsın bi daha kimseler gelmesin.

kızçeler herkese iyi akşamlarrrrrr,

benim yarın sabah işim var bir sürü evi toplayıp hemen çıkmam lazım akşamüstü gelirim sanırım. aklım taf, pileo ile candaş'ta olacak.

birde dua varmış ona katılcam, hepimize dua edicem. mevlam gönlümüze göre versin.

kadir geceniz mübarek olsun.

pileoo selam iyi olduğunuza sevindim.

kızlar benide ekleyin sat 8 agustos beklenmeyen adet tarihi 4 5 eylül şimdiden teşekkür ederim....

gıt gıt gıdak yumurtam sıcak, yarın öbür gün bekleniyor inşallah.mubarek günde çatlayacak galiba. hem kandil, hem kaynişin evi uğurlu gelir inşallah
o zaman baa 12 eylül gibi olurum sanırım.
ben bayram tatiline başladım.
şimdiden kandiliniz mübarek olsun.
beni de listee ve dualara ekleyin bakiiiim...

chnb misafir ağırlıyor.yarında kandan gebelik baktıracak.inşallah olumlu olur. candaş ce chnb için büyük gün.

kızlar kandiliniz mübarek olsun dualarımız kabul olsun.....
yeni bir hamiş haberi var ne güzel arkadaşm hayırla al kucagına canım...
şimdilik bu kadar görüşürüz...

kızlar kandiliniz mubarek olsun Rabbim bu hayırlı günde cümlemizin gönlüne göre versin inş
benim bi sorum var ben 27 temmuzda düşük yaptım ama 1 ağustosta da kese düşmediği için kürtaj oldum hangisini adet tarihi almalıyım sizce

canım kürtajdan sonra değişebiliyor tarih...yani ilk adet 40 gün sonra da gelebilir.ilk adetten sonra düzene giriyor genellikle..

kandilimiz mübarek dualarımız kabul olsun arkadaşlar...
kalbim candas ve chnb sizlerle arkadaşlarım..umarım rabbim hakkınızda hayırlısını verir,gönlünüzden geçen ne ise o olsun arkadaşlar.....

tafcım güm gümmmm seslerini duymadan gelmeee sakın..

pileocum umarım testin iyi sonuçlanır..

dualarınızda beni unutmayın arkadaşlar...iyi ki varsınız

ya ben oldumda 16 ağustosda oldum o yüzden normalmi anlamadım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…