Bizim babanne 78 yaşında ama benden uzun:)) Bakalım oğlum kime çekecek. Şimdilik uzun gidiyor...
Destina da güzel bir kız olacak annesi. Çok uzun olunca da alternatifler azalıyor. Varsın çok uzun olmasın...
kızlar kandiliniz mubarek olsun Rabbim bu hayırlı günde cümlemizin gönlüne göre versin inş
benim bi sorum var ben 27 temmuzda düşük yaptım ama 1 ağustosta da kese düşmediği için kürtaj oldum hangisini adet tarihi almalıyım sizce
ceza, canım sen varsın senin adette bitsin bir ay çabuk geçsin inşallah...
bugün ne büyük gün allahım bu yüce günde bir sürü arkadaşımızın önemli beklentileri varr sen hepsinin vee biz hamile kalmak isteyen kullarının dualarını kabul et yarabbim...aminn...kadir geceniz mübarek olsun kızlar...allahım dileyen herkezin duasını kabul etsin...burada tanışmamızın sebebi olan kayıp bebeklerimizin kardeşlerini ,hamile olan arkadaşlarımızın kucağına sağlıkla ve hayırla almalarını,bebek isteyen olmayanlarada ve içinde bizede ver yarabbim..amin...
destina kuzu aynen çok güzel oldu, ben hepinizi merak ediyordum doğru dürüst kimsenin fotoğraflarına bakamadım aceleyle, dünya gözüyle görmüş oldum sizi :)
taf sorma deşifre olduk da, aman yakalanırsak çok pis oluruz
renkliatlas canım sende ailenin ağırtopları varmış, allah kolaylık versin belirtiler inşallah bebek belirtisidir. Hüsran olsada çok şükür hamile kalabiliyoruz sırayla bebeklerimizi kucaklarımıza alsak büyütsek sağlıkla ohhh değmeyin keyfimize.
sinua benimde aşağı yukarı aynıydı hatırladığım kadarıyla ben 21.gün çatlatmıştım hesaplamıştım. taf'ın dediklerine katılıyorum, bayramdan sonra al randevu hoppp görelim bebişi
candaş tabloyu sen mi devir almıştın :) senin yarın geceydi değil mi büyük gün.
taf için cuma
ceza ve destina, chnb, renkli atlas beklemedeyiz
yasemin bizim yasemin_doğru mu
ciddi chnb napıyor acaba.
hoşgeldin canım, kürlerin uğurlu gelsin inş :) yeni adetşnde son bulsun dileklerimle :))meraba kızlarrrrr bu nazlımda kim diye soruyosunuz sanırım benim yasemin:):):):)
kabak gibi adımı soyadımı yazdıımdan değiştirdim artık kocam falan görse kızacak hepniz iyisinizdir inşallah ben ihmal ettim sizi bu ara dövün beni benim adetim bitti listeye yazın benide beklenmeyen istenmeyen günüm 17 eylüleğer eski düzenime kavuşmuşsam adetim bitti dün akşam çalışmalara açılış yapıldı ovulasyon testleri yapılmaya başlandı bide çörek otu bal tarçın yiyom bide kendimede sizlerede dua ediom daha napayım:)
yeni bi hamiş var şükürler olsun listede accık kişi kalmışız yakında bizlerinde yüzü güler inşallahhhh
evet ya inş bizede nasip olur :)) listede topiğe girmeyen arkadaşlar vardı bende sildim ki hamiş çoğunluğu görüp odaklanabililim diye ... rast gele :)))anam bi sürü yazmışım aynı şeyden kusura bakmayın kızlar candaşım cezam chnb destinam 6 kişi kalmışız listede bakalım biz ne zaman yaşıcas mutluluğu
:) yok canım ya bende tablo yalan olur, ne zaman yapmıştım diye çizelgegeyi aramaktan 3 gün geçer :) evet bu gece yarısı 12 ye doğru olmam gerek :) saatni bile biliyorum süper,m yaaa :)))candaş tabloyu sen mi devir almıştın :) senin yarın geceydi değil mi büyük gün.
ini darısı yakınlarda cümlemizin başına :) görevi aslında devralmadım da bulan yazsın :)) ekliyorum canım .. inş polenler uğurlu gelir bende çok etkili olduğunu okumuştum :)candascim uzme canim kendini diyoruz ya hep Allaha siginiyoruz cok dua edelim butun huzur orda gercekten eminim ki bizlerde eninde sonunda bu duyguyu yasicaz ama vaktini bekliyo bebisler
kala kala 6 kisi kalmisiz listede... insallah bizde asagi taraflara ineriz kizlar :)))
CAndascim gorevi sen devralmissin benimde beklenmeyen tarih 17 Eylul yazayim bari aslinda ne zaman olacagimi bilmiyorum ama ?????
dediklerine dikkat etmekte fayda var .. bende deneyeceim bunları ...Kısaca tavsiyelerim şöyle;
Öncelikle inanın, umudunuzu hiç kaybetmeyin. Bol bol dua edin. Bir cana ol diyen Allah..
Beslenmenize dikkat edin. Doğal besinler almaya çalışın. Bunca zaman ilaçlara zaman harcadınız. 1 ay da doğal ilaçlara şans tanıyın. HAYIT TOHUMU östrojen ve progesteron hormonunu dengeleyen bir bitkiymiş. Bunun yanında adaçayı ve aslanpençesi bitkisi. ( Ben sadece hayıt tohumunu sabah akşam aç karnına içtim, bazen de adaçayı.)
Yumurtalarınızı geliştirmek için de polen, bal, pekmez, havuç, maydanoz öneriyorum. Ben adetimin ilk gününden itibaren bunları yedim.
Ayaklarınızı ve belinizi sıcak tutun. Şu sıcaklarda çorapla gezdim inanır mısınız? Banyo yaptıktan sonra ayaklarıma, bacaklarıma, belime, karnıma dayanabileceğim sıcaklıkta sıcak su tuttum. Gece yatarken altıma eşofman giydim ve göbeğimin üstüne kadar çektim.
canım seninde kadir gecen mübarek olsun inş ... ilk adet bende ama olma olasılığım yüksek ama yinede nasip tabi ... inş kısmet nisana olsun ama bilmiyorum.Mayıs için şöyle bi güzellik varki, bugün hamile olduğumu öğrensem muhtemel doğum 5 mAYıs, diğer ay öğrensem 31 mayıs ...kaç gündürlü giremiyorum ya nete, şimdiden kadir gecenizi kutlamak istedim bi de yarın dra gidecem 2 li test için dualarınızı isteyecektim, sinua nın haberi görünce acayip hoş oldu içim. bi kaç gün girmeyip her nete girdiğimde birinizden bu güzel haberi alsam keşke, sırada candas mı var beklenmeyen adet günü sanırım. hadi candasım az kaldı sen her nekadar mayıs annesi olmak istesende belkide nisan annelerine katılacaksın. hayırlısı olsun.
canım saolasın... bendeki durumları paylaşcam sizinle.Yarın evimize gitcem ama geceden filan adet olursam yazar gidrim eve .... kolay gelsin işlerinde ...kızçeler herkese iyi akşamlarrrrrr,
benim yarın sabah işim var bir sürü evi toplayıp hemen çıkmam lazım akşamüstü gelirim sanırım. aklım taf, pileo ile candaş'ta olacak.
birde dua varmış ona katılcam, hepimize dua edicem. mevlam gönlümüze göre versin.
kadir geceniz mübarek olsun.
pileoo selam iyi olduğunuza sevindim.
tamamdır canm ekliyorumkızlar benide ekleyin sat 8 agustos beklenmeyen adet tarihi 4 5 eylül şimdiden teşekkür ederim....
ikiz kulelerin yıldönümünde güzel bi süprizin olur inş :)gıt gıt gıdak yumurtam sıcak, yarın öbür gün bekleniyor inşallah.mubarek günde çatlayacak galiba. hem kandil, hem kaynişin evi uğurlu gelir inşallah
o zaman baa 12 eylül gibi olurum sanırım.
ben bayram tatiline başladım.
şimdiden kandiliniz mübarek olsun.
beni de listee ve dualara ekleyin bakiiiim...
chnb misafir ağırlıyor.yarında kandan gebelik baktıracak.inşallah olumlu olur. candaş ce chnb için büyük gün.
28 günden itibaren nrmal diye biliyorum ...kızlar kandiliniz mubarek olsun Rabbim bu hayırlı günde cümlemizin gönlüne göre versin inş
benim bi sorum var ben 27 temmuzda düşük yaptım ama 1 ağustosta da kese düşmediği için kürtaj oldum hangisini adet tarihi almalıyım sizce
dualarımızdasın ... inş hayırlısı olur... tafı bekliyoruz :)kandilimiz mübarek dualarımız kabul olsun arkadaşlar...
kalbim candas ve chnb sizlerle arkadaşlarım..umarım rabbim hakkınızda hayırlısını verir,gönlünüzden geçen ne ise o olsun arkadaşlar.....
tafcım güm gümmmm seslerini duymadan gelmeee sakın..
pileocum umarım testin iyi sonuçlanır..
dualarınızda beni unutmayın arkadaşlar...iyi ki varsınız
saol canım inş hayırlısı olur bakalım :) sen nasılsın ?candas, bugün sendeyiz canım benim kış kış kırmızılar kış kış...hayırlısı olsun canım allahım bu güzel günde gönlünden geçeni kabul etsin inşallah...
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN...uyku tutmadı kızlar ya..çok istemiştim bugün oruç tutmayı ama nasip olmadıben gene de kalktım ne olur ne olmaz diye..cumartesiye nasipmiş.herkese günaydınnnn
canımsın ..... çok sevindim kokuyordun bak allahım kucağına alıp o minnacık bedeninden çıkan kocaman ıngaaa seslerinide duymayı nasib eder inşallahhhgünaydın
bebişimin kalp atışını duydum ve gördüm maşallah tam 9 ay sonra tekrar bu duyguları yaşayabildiğim için Allaha şükürler olsun
Allah sizlere de nasip etsin inşallah en hayırlı zamanda
günaydın
bebişimin kalp atışını duydum ve gördüm maşallah tam 9 ay sonra tekrar bu duyguları yaşayabildiğim için Allaha şükürler olsun
Allah sizlere de nasip etsin inşallah en hayırlı zamanda
kızlar hepinize günaydın,kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun inşallahhhhhhhkocama söyledim dün akşam şok oldu çocuk mutlu oldu ama aynı benim gibi tatlı bi burukluk yani korku kapladı içini ,çk dua edicem bebeğimize dedii sarıldııı.duygusal bi akşamdı yani,tafcım gözünaydın çk sevindm canım inşallah hayırlısı ile darısı başıma inşallahhhhhhhhhhhh.bişi sorcam ya benim dr kontrolü bayramdan sonraya kaldı ya acaba gidip bugün folic asit alsam eczaneden bi problem olurmu ?????
:) eminim çok duygusl olmuştur ... Inş dualarınız bebeğinizle olur hep.. Ama üzmeyecek inş sizi :) tafa sormuşsun ama bende atlamak istiyorum :) dr.lar folik aside gebeliğe başlamadan 3 ay evvel başlayın diyor, eğer ilaca alerjin filan yoksa hemen al bence ....
canım benim beklenmeyen günümü yaz 17 eylül diye yasemin diye yazda kimse tanımıo beni yaaaaa
tamam canım :) 17 eylül benim için özel, eşimle kendi aramızda ilk ciddi adımımız .. Gerçi normal nişan dönümümüz 3 eylül , aynı zmanda doğum günüm :) böyleliklede özgeçmiimi geçtim size :)
eylül ayını seviorum ben bi kızım olursa adını eylül koymayı bile düşünmüştüm canım valla çok az kişi kalmışız yaa hamile kalamayan:) sende durumlar nedir
kızlar hepinize günaydın,kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun inşallahhhhhhhkocama söyledim dün akşam şok oldu çocuk mutlu oldu ama aynı benim gibi tatlı bi burukluk yani korku kapladı içini ,çk dua edicem bebeğimize dedii sarıldııı.duygusal bi akşamdı yani,tafcım gözünaydın çk sevindm canım inşallah hayırlısı ile darısı başıma inşallahhhhhhhhhhhh.bişi sorcam ya benim dr kontrolü bayramdan sonraya kaldı ya acaba gidip bugün folic asit alsam eczaneden bi problem olurmu ?????
bende eylül ve mayısı çok severim.. biri benim doğum ayım diğeri eşimin.Ve isim olarakta çok hoş, anneme hep derim adımı başak ya da eylül koyabilirmişsiniz ne safsınız diye :) benimde bu gece adetim gelebilri, inş hayırlısı olur ..hani tayin işine kızsamda olmasında diyemiyorum işteo yüzden hayırlısı ...
ben de doktora sormadan başlamıştım öğrendikten 8-9 gün sonra gitmiştim çünkü ilk kontrole o süre içerisinde ilk günden itibaren alıyordum folic plus. benhamile kalmadan öncede 2 günde bir folbiol alıyordum zaten. sen de eğer hiç almadıysan doktora gitmeden başla folicplus alacaksan günde 3 adet folbiol alacaksan günde 1 tane
sağol canım bebişimizi gördük bugün çok mutlu olduk eşimle öncekine nazaran bu daha belirgin geldi ikimize de allah size de nasip etsin inşallah bu güzellikleri yaşayabilmeyi hayırlısıylabayramdan sonra da kontrolüne gider keseyi görürsün bu sürede kesinlikle folik asit başla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?