Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bizim babanne 78 yaşında ama benden uzun:)) Bakalım oğlum kime çekecek. Şimdilik uzun gidiyor...

Destina da güzel bir kız olacak annesi. Çok uzun olunca da alternatifler azalıyor. Varsın çok uzun olmasın...

merhaba sizin geçmiş yazılarınızı okudum Prof Dr CEMİL AKGÜL de tedavi görüyormuşsunuz. Bende ilk tüp bebek denememi bu doktorla yapacağım. Siz ne konuda tedavi olmuştunuz bilgi alabiliyim?

offf saate bak yaa gece kocadan kurtulamadım da
dileker, canım bana doktor kürtaj olduğun tarih adetten sayılır demişti 16 ağustos bayağı bir erken ama kürtaj sonrası ilk adet zamanı belli değil burdaki arkadaşların bazısı 40 bazısı 60 bazısı 30 benimde 24 gün sonra olmuştu ama korkma eğer böyle devam ederse bir dr görün derim ayrıca dr kontrolüne gitmen lazım druna danışman daha iyi olacak...

hello, canım sana kolay gelsin...çok yorma kendini..

pileo, biz biliyorduk misafirlerinin olduğunu hiç rahatsız etmedik seni ama polyannanın haberi olmadığı için öyle yazdı ben ona söyleyecektim ama tabii topiğimiz dün bayağı bir coşunca arada unuttum yazmayı...canım allahım o güzel yüzünü güldürecek test sonucun çok güzel çıkacak endişelenme canım bugün kadir gecesi herkezin duasını kabul etsin rabbim...

candas, bugün sendeyiz canım benim kış kış kırmızılar kış kış... hayırlısı olsun canım allahım bu güzel günde gönlünden geçeni kabul etsin inşallah...

taff, canımm yaa dün yazacaktım yazılanları okumak heyecandan herkezi hellonun dediği gibi dünya gözüyle görünce karıştı duygular birbirine ben seni hep böyle gizemli biri olarak hayal ederdim neden dersen... burada yazıyoruz yaa sende yazıyorsun az ve öz ama ve buda senin böylee nasıl anlatayım yaa böyle hani çok ciddi görünen prof insan karakterleri vardırya az ve öz konuşur ama her zaman açıklayıcı ve yerinde konuşurlar seni hep öyle hayal etmiştim vee görünce hiç yabancılık çekmedim sanki o kalıba cuk diye oturdun canım benim ve ben bu gibi insanları da çok severim...bende çnceden böyle bir tiptim ama kızımdan sonra geveze biri oldum çıktım yahuu bebekken kızımla öyle çok konuşurdum ki gece yatarken farkederdimki boğazlarım ağrıyor neyse ben sana ne dicektim ayy koptumya gece yarısı canım benim ben hissediyorum biz artık hep iyi şeyler yaşayacağız allahım o günleri yaşatmasın bize tekrar sende bugün pıt pıt sesleriyle geleceksin bize topiğimiz yine şenlenecek dün biz onu motive ettik annesi...gönlümüz ve kalbimiz seninlee...

chnb, canım bende dün misafirin olacak diye biliyordum ama hiçç girmedin merak ettim seni umarım herşey yolundadır...senin içinde allah hayırlısı neyse onu versin bebiş varsa sağlık ve sıhhatle annesine tutunsun inşallah...

loneliness, kaynana çatlatır gibi çatlat bakalım yumurtalarını hayır ve uğur getirir inşallah gittiğin yerr...

renkliatlas, canım ne var ne yok devammı bulantılar sende çok yoruldun heralde girememişsin bir daha...

sinau, canım tekrar tebrikler ne yaptın anlat bakalım kocana nasıl söyledin neler oldu kız:18::18:

miniklerrrr, daha dönmedinmi tatilde canım umarım dr bulmuşsundurda güzel eçmiştir tatilinde...

senem, canım hiç uğramıyorsun nehir ekinimiz nasıl sen nasılsın canım?

yamatake, ohhh keyiflerdesin yinee bayram tatilinede giriyorsun zaten evdeydin yat canım yarasın inşallah karinimize

ceza, canım sen varsın senin adette bitsin bir ay çabuk geçsin inşallah...

bugün ne büyük gün allahım bu yüce günde bir sürü arkadaşımızın önemli beklentileri varr sen hepsinin vee biz hamile kalmak isteyen kullarının dualarını kabul et yarabbim...aminn...kadir geceniz mübarek olsun kızlar...allahım dileyen herkezin duasını kabul etsin...burada tanışmamızın sebebi olan kayıp bebeklerimizin kardeşlerini ,hamile olan arkadaşlarımızın kucağına sağlıkla ve hayırla almalarını,bebek isteyen olmayanlarada ve içinde bizede ver yarabbim..amin...

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN...uyku tutmadı kızlar ya..çok istemiştim bugün oruç tutmayı ama nasip olmadı ben gene de kalktım ne olur ne olmaz diye..cumartesiye nasipmiş.herkese günaydınnnn

günaydın canlar hayırlı kandiller hayırlı cumalar rabbim dualarımızı kabuk etsin inşallahhhh canım yasemin_dogru86 ben ismim soyismimle kayıtlıydım da değiştirdim:)

günaydın
bebişimin kalp atışını duydum ve gördüm maşallah tam 9 ay sonra tekrar bu duyguları yaşayabildiğim için Allaha şükürler olsun
Allah sizlere de nasip etsin inşallah en hayırlı zamanda

Son düzenleme:
hoşgeldin canım, kürlerin uğurlu gelsin inş :) yeni adetşnde son bulsun dileklerimle :))
anam bi sürü yazmışım aynı şeyden kusura bakmayın kızlar candaşım cezam chnb destinam 6 kişi kalmışız listede bakalım biz ne zaman yaşıcas mutluluğu
evet ya inş bizede nasip olur :)) listede topiğe girmeyen arkadaşlar vardı bende sildim ki hamiş çoğunluğu görüp odaklanabililim diye ... rast gele :)))
candaş tabloyu sen mi devir almıştın :) senin yarın geceydi değil mi büyük gün.
:) yok canım ya bende tablo yalan olur, ne zaman yapmıştım diye çizelgegeyi aramaktan 3 gün geçer :) evet bu gece yarısı 12 ye doğru olmam gerek :) saatni bile biliyorum süper,m yaaa :)))
ini darısı yakınlarda cümlemizin başına :) görevi aslında devralmadım da bulan yazsın :)) ekliyorum canım .. inş polenler uğurlu gelir bende çok etkili olduğunu okumuştum :)
dediklerine dikkat etmekte fayda var .. bende deneyeceim bunları ...
canım seninde kadir gecen mübarek olsun inş ... ilk adet bende ama olma olasılığım yüksek ama yinede nasip tabi ... inş kısmet nisana olsun ama bilmiyorum.Mayıs için şöyle bi güzellik varki, bugün hamile olduğumu öğrensem muhtemel doğum 5 mAYıs, diğer ay öğrensem 31 mayıs ...
canım saolasın... bendeki durumları paylaşcam sizinle.Yarın evimize gitcem ama geceden filan adet olursam yazar gidrim eve .... kolay gelsin işlerinde ...
kızlar benide ekleyin sat 8 agustos beklenmeyen adet tarihi 4 5 eylül şimdiden teşekkür ederim....
tamamdır canm ekliyorum
ikiz kulelerin yıldönümünde güzel bi süprizin olur inş :)
28 günden itibaren nrmal diye biliyorum ...
dualarımızdasın ... inş hayırlısı olur... tafı bekliyoruz :)
candas, bugün sendeyiz canım benim kış kış kırmızılar kış kış... hayırlısı olsun canım allahım bu güzel günde gönlünden geçeni kabul etsin inşallah...
saol canım inş hayırlısı olur bakalım :) sen nasılsın ?
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN...uyku tutmadı kızlar ya..çok istemiştim bugün oruç tutmayı ama nasip olmadı ben gene de kalktım ne olur ne olmaz diye..cumartesiye nasipmiş.herkese günaydınnnn

olsun sende bol bol dua et, tevbe istiğfar, salavat vs.. duanın kabul olmasında önemi büyükmüş ...

kızlar kadir gecemiz mübarek dualarımız kabul olsun inş ...

taf, gümbürtülerden kulağın ağrımıştır inş :))

canımsın ..... çok sevindim kokuyordun bak allahım kucağına alıp o minnacık bedeninden çıkan kocaman ıngaaa seslerinide duymayı nasib eder inşallahhh

CANIM BENİM ÇOK ŞÜKÜR ALLAH KORKTUĞUNDAN HEP ESİRGESİN İNŞ .. MELEĞNE AFERİN BAKA ANNELERİ ÜZMÜYO BU ŞEKERLER DİYORUM HAKLILIĞIMI ÇIKARIYORUM ... ONUN İÇİN

aLLAH BU GÜZEL GECE HÜRMETİNE SİZ ANNE ADAYLARINADA SAĞLIKLI DOĞUMLAR HAYIRLI EVLATLAR NASİP EDER İNŞ ...

kızlar hepinize günaydın,kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun inşallahhhhhhhkocama söyledim dün akşam şok oldu çocuk mutlu oldu ama aynı benim gibi tatlı bi burukluk yani korku kapladı içini ,çk dua edicem bebeğimize dedii sarıldııı.duygusal bi akşamdı yani,tafcım gözünaydın çk sevindm canım inşallah hayırlısı ile darısı başıma inşallahhhhhhhhhhhh.bişi sorcam ya benim dr kontrolü bayramdan sonraya kaldı ya acaba gidip bugün folic asit alsam eczaneden bi problem olurmu ?????

:) eminim çok duygusl olmuştur ... Inş dualarınız bebeğinizle olur hep.. Ama üzmeyecek inş sizi :) tafa sormuşsun ama bende atlamak istiyorum :) dr.lar folik aside gebeliğe başlamadan 3 ay evvel başlayın diyor, eğer ilaca alerjin filan yoksa hemen al bence ....

canım benim beklenmeyen günümü yaz 17 eylül diye yasemin diye yazda kimse tanımıo beni yaaaaa

canım benim beklenmeyen günümü yaz 17 eylül diye yasemin diye yazda kimse tanımıo beni yaaaaa

tamam canım :) 17 eylül benim için özel, eşimle kendi aramızda ilk ciddi adımımız .. Gerçi normal nişan dönümümüz 3 eylül , aynı zmanda doğum günüm :) böyleliklede özgeçmiimi geçtim size :)

eylül ayını seviorum ben bi kızım olursa adını eylül koymayı bile düşünmüştüm canım valla çok az kişi kalmışız yaa hamile kalamayan:) sende durumlar nedir

günaydın kızlar...ağır misafirlerimi ağırladım dün yorgundum giremedim.. destina cım evet dün hep midem bulandı.. bu sabah ine bulandı. ama ben gebeliğe değilde sahurda yiyip yatmaya bağlıyorum bu bulantıları..il hassa iş yaparken oluyo şu an uzanıyorum bişe yok ama kalkıp bişeyler yapayım bulanıyo..onun dışnda göğüslerim iyice acımaya başladı gece rüyama bile girdi göğüs uçlarım parçalanmış kanıyordu rüyamda
ama başka bi belirti yok bu belirtide adet öncesi olan bişey.. adet gecikmesi yaşamadan kesinlikle gebeliğe yormıycam belirtileri öyle yapınca başka belirtilerde çıkıyor psikolojik olarak...

eee sizden ne var ne yok? candaş hello kity taf chnb destina?

tafcım gözün aydın pıt pıt ları duymuşsun rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerin başına

eylül ayını seviorum ben bi kızım olursa adını eylül koymayı bile düşünmüştüm canım valla çok az kişi kalmışız yaa hamile kalamayan:) sende durumlar nedir

bende eylül ve mayısı çok severim.. biri benim doğum ayım diğeri eşimin.Ve isim olarakta çok hoş, anneme hep derim adımı başak ya da eylül koyabilirmişsiniz ne safsınız diye :) benimde bu gece adetim gelebilri, inş hayırlısı olur ..hani tayin işine kızsamda olmasında diyemiyorum işte o yüzden hayırlısı ...

ben de doktora sormadan başlamıştım öğrendikten 8-9 gün sonra gitmiştim çünkü ilk kontrole o süre içerisinde ilk günden itibaren alıyordum folic plus. benhamile kalmadan öncede 2 günde bir folbiol alıyordum zaten. sen de eğer hiç almadıysan doktora gitmeden başla folicplus alacaksan günde 3 adet folbiol alacaksan günde 1 tane
sağol canım bebişimizi gördük bugün çok mutlu olduk eşimle öncekine nazaran bu daha belirgin geldi ikimize de allah size de nasip etsin inşallah bu güzellikleri yaşayabilmeyi hayırlısıyla bayramdan sonra da kontrolüne gider keseyi görürsün bu sürede kesinlikle folik asit başla

renklli atlas canım ben iyim, adet durumlarını gece yarısından sonra bekeleyecem inş ... duamı engellemesin...

de senin rüyaların ilgimi çekti, bence sen hamileisn , hamilelr değişik rüyalar görürmüş ya ...

hakkmızda hayırlısı olsun canım ben bu aydan çok umutluyum nedense bide namaza başladım ağlaya ağlaya dular ediorum kendimi kaybediorum dua ederken hepimiz için

sağol canım hiç içmedm daha önce sen neyi tavsiye edersin folbiol mi yoksa folic plusmı??ikisinide almak zorundamıyım??

Kürtajdan sonra nezaman adet oldunuz kıslar..
Benım bugun 25 . Gunum karnım falan şişti . Normalde 28 gunde bır olurum ..bakalım beklıyorum inşallah bı değişiklik olmazda olururm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…