Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşallah adet olmazsn canım... canım ben normaldede ok acaip rüyalar görürüm bi tek bulantı şüphem var ama göğüsleri herzaman ki gibi adet öncesinde ki gibi ağrıyor..hayırlısı olsun bayramda belli olru benim..
bu arada ben folik asit almıyorum..evde var solgarın folik asiti folibol de var ama çok gerekli olduğunu düşünmüyorum..sonuçta herşeyi yiyoruz hamile kalınca başlama taraftarıyım ben...çok kilo aldırıyo folik asit

sağol canım hiç içmedm daha önce sen neyi tavsiye edersin folbiol mi yoksa folic plusmı??ikisinide almak zorundamıyım??

doktorum gebelik durumunda folicplus daha iyi demişti içeriğinde D vitamini ve kalsiyum da olduğu için o yüzden daha önce hiç içmediyrsen folic plus al ve ona başla hemen bugünden vakit kaybetmeden günde 3 adet alınacak 3 ünü tek seferde içebilirsin yani tek öğünde yemekten sonra veya yemekle beraber ben öyle yapıyorum fiyatı 8-9 lira gibi birşey içinde 90 tane var tam 30 günlük yani ilaç hemen bugün al başla doktorun elevit (multivitamin) verirse o zaman bunu içmezsin ama bana doktorumun ilk aylarda multivitamin takviyesine gerek olmadığını söyledi

canım inşallah bu gece adetin gelmez bol bol dua edebilirsin ve bu duaların sonunda da yarın sabah yapacağın idrar testinde müjdeyi patlatırsın bize

tamam canım çk sağol hemen gidip alıyorm o zaman

hakkmızda hayırlısı olsun canım ben bu aydan çok umutluyum nedense bide namaza başladım ağlaya ağlaya dular ediorum kendimi kaybediorum dua ederken hepimiz için
canım benim ya kıyamam :) allah yakarışlarını duyar inş sen çok duygusalsın sanırım sabah bi arkadaş mesaj atmış bana ikizleri büyüttünmü nasıllar diye ? otomatikten çok üzülmem lazımdı ama inan hiç üzülmedim darısı 2. ikizlere niyetinde bulundum.Bizimde vakitlerimiz gelecek inş ...

Kürtajdan sonra nezaman adet oldunuz kıslar..
Benım bugun 25 . Gunum karnım falan şişti . Normalde 28 gunde bır olurum ..bakalım beklıyorum inşallah bı değişiklik olmazda olururm
ben tam 28. gün oldum ki öncesinde de 28 de bir olurdum. 40 güne dek normal imiş...
inş hayırlısı olur canım bulantıların şüpheni doğrular inş ... bende folikasidi kullanmıyorum onu kullanınca beklentim artıyo o yüzen bıraktım 2 şişeden sonra.inş hamile kalırsak bende o zaman başlamayı düşünüorum.Ya bide o kilo aldırma kısmı bende hiç işlemiyo .. aslında işlememsi iyide 3 kilo filan alsam iyi olru diyodum o da hamileliğe kalsın ya :) hamileik cümlemizin miladı olsun :))
canım inşallah bu gece adetin gelmez bol bol dua edebilirsin ve bu duaların sonunda da yarın sabah yapacağın idrar testinde müjdeyi patlatırsın bize

Canım çok saol inş ya ... dualarımız kabul olsun da :) nasipte varsa o da olur inş ... aslında hamileiğini öğrenmek için çok iyi bi süreç. tam 9 gün tatil, dr a gitcem strsi yok, bayramda kaynar gider .. ama hayal yani biraz zor :)

evet canım yaa süper zayıfsın maşallah hamilelikte alırsın artık rahat rahat..ikizlere çok üzüldüm inşallah yine sağlıklı ikizlerin olur..bende çok isterdim ikizim olsun diye ama bizim ailede yok

BEKLENMEYEN ADETİMİZ[/U][/COLOR][/B]

destina0409........................................................................ ?

chnb................................................................................... ?
ceza83................................................................................?
citaknuray...........................................................................17 eylül

yasemin............................................................................ 17 eylül
loneliness...........................................................................12 eylül

şehadet...........................................................................5 eylül

renkliatlas........................................................................... 30 ağustos

senemgy...

yamatake...

aselkuzum...

hellokity...

pren...

alin84...

Pollyannaa...

Pileo...

gulum23...

taf...

pasiflora...

sinua...

Son düzenleme:
evet canım yaa süper zayıfsın maşallah hamilelikte alırsın artık rahat rahat..ikizlere çok üzüldüm inşallah yine sağlıklı ikizlerin olur..bende çok isterdim ikizim olsun diye ama bizim ailede yok
saol canm hepimiz süper fitiz inş ikizler içinde napalım nasip değilmiş, olmayana üzülmekte ömür geçmiyo ki ama sende ümidini yitirme belki bilmediğin kadar eskilerde vardır ikizler.dr lar ailede yoksa lmaz diye ama veren Allah nasıl vermiş değil mi ama :) inş seninde ikizlerin olur. benim en yakından kardeşlerim ikiz....

Kızlar öğleden sonra izinliyim, bi türbeye gideceğim yine annemle geçen bahstmiştim ya oraya.Hepiniz dualarımdasınız.Eve gidince fırsat bulursam yazarım ama hatmetmem için son 3 cüzüm kaldı onlardan fırsat bulursam girerim.Öptüm hepinizi.Hayırlı kabu dualı geceler olsun inş kardşler ...

evey canım ya malesef aşırı duygusalım hiç sevmiorum bu huyumu herşeye hemen ağlayabiliirm kırılabiirim hemen canım yanar

adet olma ihtimalim çok yüksek.. belim çok ağrıyo .. ben kaçtım ....

günaydın kızlar...

ooo yine başlamışız kaynatmaya:))

candas vee taff dün buraya yolladığınız özel msjları yeni gördüm...taf anladım canım adaş olyını çaktım yani candas canım yaa dün fotolarına bakınca adımı gördüm kim aceba dedimm ayyy sende yazmışsın adaşım annen canım yaa şaşırdım ve çok mutlu oldum kendi ismimden birisini görmek ve duymak mucize gibi biraz biraz nadir isimlerden ve genelde erkeklerde olduğu için pek sevmem ismimi( annenin ellerinden öperim canım

taf, canım ben demiştim gece yazdığımı okuduysan annsi bak üzmedi seni sanada hep oğlun diyesim geliyor...allaha çok şükür duyurdu kalbinin sesini sana hep böyle devam eder inşallah canım...

yasemin canımvallahi alemsin öyle çıkageldinki ben yasemin diye kimse tanımıyorada çok güldüm aklıma şey geldi sanki kendine bıyık takıp sakal yapmışsında hani olurya filmlerde kimse tanımıyor benim ben yasemin allah dualarını kabul etsin canım benim...

chnb, meraktayım nerdesin canım yaa?

ceza, dün haberlerde gördüm aydında yangın içim yandı sanki cayır cayır umarım size ve orda oturan herkeze uzaktır....

renkli atlas, canım bir ara ben öyleydim hatta kürtaj sonrası okadar çok rüya görürdümki rüya görmekten uyuyamazdım bir uyanırdım sanki aylarca uyumamışım allah hayır etsin rüyalarını...

candas sen sormuştun sanırım,allaha şükür iyiyim canım eşim evde bizde abimlerin yazlığının anahtarını aldık bugün kısmet olur plan değişikliği olmazsa gidicez...şimdiden herkezin bayramını kutlarım güzel hafta sonu ve bayram tatili geçirmenizi dilerim hepinizi kucaklıyor ve öpüyorum...

napayım bacım yaaa eşim görcek bi yerden dicek bütün hayatımızı nettemi anlatıyon sen değiştireyim dedim bende alışamadım henüz yeni adıma

kizlaaar herkesin kandili mubarek olsun seneyede gormeyi nasip etsin insallah... bu gece cok onemli dualarimda olacaksiniz simdiden herkesin Allah kabuletsin

Tafcim cok sevindim masallah.. darisi bizlerede insallah

kesinlikle al canim.. kizlar soylemis zaten butun dr lar onceden baslansin diyor ben biraz kilo aldim sanki bu ilac yuzunden kafaya cok takmiyorum ama mutlaka takviye gerekli

benimde bat 17 eylul tabi ben tam kestiremiyorum ama ne gun oldugunu...benimde favori ismim Ela.. burda bi kiz gordum adida Ela idi. o kadar tatki ki onu goruncede bayildim zaten dedim isim Ela olmali
Kürtajdan sonra nezaman adet oldunuz kıslar..
Benım bugun 25 . Gunum karnım falan şişti . Normalde 28 gunde bır olurum ..bakalım beklıyorum inşallah bı değişiklik olmazda olururm

canim ben tam 25. gun olmustum ama CAndasin dedigi gibi 40a kadar normal cok stress yapma o gelir zaten
adet olma ihtimalim çok yüksek.. belim çok ağrıyo .. ben kaçtım ....

insallah olmazsin canim hayirlisi olsun

destinacim iyi tatiller bizim icinde bolbol gez eglen sanada iyi bayramlar ne guzel yaa oralarda bayram heyecani baslamistir burda tik yok

maşallah Rabbim doğduğu anda ki ağlama seslerininide duymayı nasip eder inşallah

slm kızlar
tafcıcıgım ne kadar güzel bebeginin sesini duyman rabbim hep güzel haberler almanı nasip etsinin inş.
bende eylülü çok severim vede eylül dogumluyum.
candaş canım inş adet olmasın ve geceni bereketli ve bol dualı geçirisin
destina sanada iyi gezmeler....

ben de yakında kürtaj olucam , hala kabullenemememe rağmen , eşim istemiyor bebeğimi , ne yapacağımı bilimorum , çaresizim ...

düşüncelerinize karışmak gibi olmasın ama..Allahın verdiği cana kıymak bu kadar kolay olmamalı..böyle birşey sakın yapma..ben şahsım adına bu mutlu haberi alabilmek için çırpınıyorum..sonra çok pişman olursun.yapma sakın.keseyi görüp kalp atışını duyarsanız fikriniz değişecektir..

inşallah güzel haberler verirsin canım...duaların kabul olsun.

renkliatlas yemeğin çok güzel görünüyordu:)beğendimi dedenler..bu arada umarım bulantılarının sebebi oruç değildir:)ne zaman test yapacaksın?

chnb nerdesin canım test yapacaktın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…