ben de yakında kürtaj olucam , hala kabullenemememe rağmen , eşim istemiyor bebeğimi , ne yapacağımı bilimorum , çaresizim ...
iyiyim hellom evdeyim..bugün evlilik yıldönümümüz onun heyecanı içersindeyim:)4 yıl bitti be....dene bakalım makineyi neticesinide söyle bize..
bu arada taf birkaç gün önce yedigöllerden bahsediyordunuz ben bilmediğim için yorum yapmamıştım.bugün arkadaş face fotoğraflarını yüklemiş bayıldım..çok severim ben doğayı..mutlaka görülmesi gereken bir yermiş..
iyiyim hellom evdeyim..bugün evlilik yıldönümümüz onun heyecanı içersindeyim:)4 yıl bitti be....dene bakalım makineyi neticesinide söyle bize..
canım nice nice mutlu yıllarınız olsun. Makineyi denemedim henüz canım deniyiince haber verim
pileo, gözün ayıdn canım mutlu güzel haberler alalım, hepimizde var işte o korku atamıyoruz o korkuyu üzerimizden.
herkesi öptüm.
renkliatlas yemeğin çok güzel görünüyordu:)beğendimi dedenler..bu arada umarım bulantılarının sebebi oruç değildir:)ne zaman test yapacaksın?
chnb nerdesin canım test yapacaktın?
bu arada taf birkaç gün önce yedigöllerden bahsediyordunuz ben bilmediğim için yorum yapmamıştım.bugün arkadaş face fotoğraflarını yüklemiş bayıldım..çok severim ben doğayı..mutlaka görülmesi gereken bir yermiş..
canım nice nice mutlu yıllarınız olsun. Makineyi denemedim henüz canım deniyiince haber verim
pileo, gözün ayıdn canım mutlu güzel haberler alalım, hepimizde var işte o korku atamıyoruz o korkuyu üzerimizden.
herkesi öptüm.
ne makinesi kız omeraklandım
ne makinesi kız omeraklandım
buharlı temizlik makinesi :))) ben bugün kurtlandım aldım henüz denemedim deneme yapınca haber vereceğim, iftarın güzel geçtiğine çok sevindim. benim 2 gebelikte de regl günüm geçtikten sonra çift çizgi çıktı.
buharlı temizlik makinesi :))) ben bugün kurtlandım aldım henüz denemedim deneme yapınca haber vereceğim, iftarın güzel geçtiğine çok sevindim. benim 2 gebelikte de regl günüm geçtikten sonra çift çizgi çıktı.
hayırlı olsun canım bende çok heveslenyorum o buharlı makineye ama o kadar çok elektronik eşya aldım ki inanki bazılarını kullanmıyorum kaldırıyorum hevesim geç,ince..bunuda alsam olacağı oama kullan bakalım öyle iyi bişeyse alınır kullanılır..beyaz eşyalarım inox belki onları temizlemek için alırım..
benim ilk gebelikte belirtiler çok belirgindi başdönmesi felan çoktu göğüslerim çok fena yanıyordu ..ama adetim geçince öğrendim zaten gebelik beklemiyorve istemiyordum ondan gebe olmadığımı düşünüyordumhatta isveçte apotek leri gezip başdönmesi için ilaç aramıştık vertigo felan diye düşündük hamilelik aklımıza dahi gelmiyordu şimdide çok şartlanmak istemiorum o zaman ki gibi rahat ama bu sefer tabiki bebeği gerçekten çok istiyorum
eşinle bebiş(leriniz)le daha nice güzel yıllar geçirmeniz dileğiyle.
herkesi öptüm.
bir ömür boyu mutluluklar dilerim..
teşekkürler kızlar..sağolun.
renkliatlas idrarda çıkmaz canım günün geçsin öyle yap kan testi yaptırırsan çıkar ama...
pileo iyi olmanıza sevindim...umarım kan testinin sonucu iyi çıkar
tafffffffff çok sevindim canım, amin duaların için. allah tamamına erdirsin çok şükür. Candaş teyzelesinin dediği gibi çok uslu bebek yerim ben onun minik poposunuuuuuuuuu kanım kaynadı
candaşım dualarını mevlam kabul eylesin, kış kış kış kış kırmızılar kış kış
citaknuray cancan naber
folikplus süper olmuş siuna, bayramdan sonra kese belkimde bebek :) görürüzzz. allah tamamına erdirsin
destinam canım kuzum, sanada iyi bayramlar, çooooooook güzel bir bayram geçiririz inşallah. çok öpüyorum bende.
ben geldim ama evin işi duruyor, yemek yapmam gerek, birde şu buharlı temizliyiciler varya ondan aldım fırın falan için bir denicem bakalım neler yapacak.
senemcim nasıl acaba, nazlım napıyorsun anlat bakalım.
cezam sen nasılsın
Canımmmm arkadaşlarım, kusura bakmayın gelemiyorum pek buralara. Dershanede hızlandırma dönemi var, ders yüküm çok ağır. Eve gelince de şiş ayaklarımı indirmeye çalışırken uyuykalıyorum vallaBiz iyiyiz kızımla. Herşey yolunda, bakalım. Haftalar hızla geçiyor. Sadece ödemle başım dertte. Doktor tansiyonum düşük olduğundan tuzu kısıtlamamı önermiyor, zaten alakası da yokmuş pek. Dev anası ayaklarımla geziyorum artık napayım Sizlerde ne var ne yok? Bebişlerimiz, annelerimiz nasıl? Pek özledim muhabbetinizi ama geçmişi okuyacak vaktim bile yok. Öpüyorum herkesi koskocaman
hoşgeldin canım,hadi hyırlısı iyiki hamile kalmadın çok takacaktıın kafaya..bizlerde aynı gün sayıyoruz.facede birbirimizi ekledik deşifre oldukonun dışında farklı bişey yok
nuraycım maşallah ne güzel sorun yokmuş, tez zamanda dularımız kabul olsun. bende iyiym canım teşekkür ederim. sen çalışmalara başladın o zaman değil mi
chnb kuzum hoşgeldin ya diyorum nerede bu hatunnn... ? çok meraklandım meraklandık. Özet geçelim Taf kalp atışlarını duydu, Pileo 2'li test için gitti doktor yanlış anlamadıysam erkek gibi demiş cinsiyeti için. Destina taile çıktı bayram mesajı gönderdi herkese. Cezaların dün evlilik yıldönümüydü, Candaş dün mübarek bir gezi yapmak için erken çıktı, en son çıkarkende adet olacağım gibi belim ağrıyor dedi. Renkliatlas kaç gündür iftar hazırlıkları yapıyor geçen dedeleri ondaydı...Bende herşey normal aynı bildiiin gibiyim.
birde face de ekledik birbirimizi, varsa senin hoppp sende gel yanımıza.
testi tekrarla istersen, dediklerine göre sırada adet var sonrasında hangi tedavi başlayacak.
bu arada şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum, sevdiklerinizle, ailenizle nice mutlu bayramlar olsun, Mevlam hane halkını artırsın eksiltmesin.
bugün sürgüne kayınvalidemlere gidiyorum, Çarşamba galiba dönecekmişiz. bir sürü sıkıntı yapacaklar şimcik, özür diletirler, yok hamilelik şöle değiştirdi yok böle oldu artık susacağız geçen sefer susmadık ne oldu? konuşup konuşup dursunlar, onların demesiyle bana olan bişi yok. Zaten az kalıcaz diye tribede girmiş, huzur mutluluk rahatlık kaynana evimde olmayan kavramlar, Bayramdada gitmek gerekiyor ama şimdi yapacak bişi yookk.
annemin mezarına gideceğim bugün. Evin dışındayken internete giremiyorum pek ama elimden geleni yine yaparım. en kötü okur cevap yazamam.
kendinize görüşene kadar çok iyi bakın. Büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öperim .
sevgi ve selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?