Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de yakında kürtaj olucam , hala kabullenemememe rağmen , eşim istemiyor bebeğimi , ne yapacağımı bilimorum , çaresizim ...

bence yapma çok pişman olursun senin gibi hamile kalmayı bekleyen o kadar çok kadın varki ve bu kadınlar senelerce bekliyo karındaki bebegin kıymetini bil rabbimi sana ne kadar güzel bi mutluluk vermiş bunu kıymetini bil ve sahip çık eşin nasıl bi insan bilemem ama onu ikna etmek için çaba sarfet hata savaş çünkü sen annesin

tafffffffff çok sevindim canım, amin duaların için. allah tamamına erdirsin çok şükür. Candaş teyzelesinin dediği gibi çok uslu bebek yerim ben onun minik poposunuuuuuuuuu kanım kaynadı

candaşım dualarını mevlam kabul eylesin, kış kış kış kış kırmızılar kış kış

citaknuray cancan naber

folikplus süper olmuş siuna, bayramdan sonra kese belkimde bebek :) görürüzzz. allah tamamına erdirsin

destinam canım kuzum, sanada iyi bayramlar, çooooooook güzel bir bayram geçiririz inşallah. çok öpüyorum bende.

ben geldim ama evin işi duruyor, yemek yapmam gerek, birde şu buharlı temizliyiciler varya ondan aldım fırın falan için bir denicem bakalım neler yapacak.

senemcim nasıl acaba, nazlım napıyorsun anlat bakalım.

cezam sen nasılsın

iyiyim hellom evdeyim..bugün evlilik yıldönümümüz onun heyecanı içersindeyim:)4 yıl bitti be....dene bakalım makineyi neticesinide söyle bize..

bu arada taf birkaç gün önce yedigöllerden bahsediyordunuz ben bilmediğim için yorum yapmamıştım.bugün arkadaş face fotoğraflarını yüklemiş bayıldım..çok severim ben doğayı..mutlaka görülmesi gereken bir yermiş..

kızlarrr biz geldik. hastaneden tekrar aradılar saat 1 de çağırdılar. dr usg ile ölçüm yaptı bi sıkıntı yok dedi. kan verdim 1 hafta sonra belli olur dediler. cuma çıkıyo sonuç ama drum pztesi dönecekmiş. pztesi netleşir. bide dr henüz cinsiyet belli değil ama dedi eee dedim bence erkek ama bunu söylemek için çok erken dedi. hayırlsı dedik. eşimde bende kız erkek için hiç heyecan yoktu onu farkettim dr kızda dese aynı tepki olacaktı sanki erkek deyincede bişe değişmedi. odaklandığımız yer bambaşkaydı çünkü. hele drun o ilk etaptaki ciddi duruşu beni mahvetti. noldu yaa bi sorun mu var dedim kalbim güm güm tabi o sırada. sakin sakin eğer kalp atışını soruyosan atış var dedi ohhhh dedimmm. adam biliyo korkumun ne olduğunu ya. e o ciddiyet ne dedim ölçüm yapıyorum dedi. :97: adam susmamı bekliyomuş konuştukça ölçemiyo ya aman buggün hiç sevmedim drumu yatmamla kalkmam bir oldu. bende sanıyorum ki bak bu bacağı bak bu kolu diyecek tek tek göstrecek. yavrum elerini ayaklarını oynatıyo sevindim ben eşime dedim bak bak neler yapıyo. dr amcamız dur bi diyo bana gıcık yaaaa. 40 yılın başı bi sevinecektim kursağımda bıraktı. görür o sonuçları gösterdiğimde diyecem yine bakalım usg ile geçen pek anlamadım bişe öyle işte kızlar. neyseki sorunsuz atlattım bunuda yani kan değerlerini bilmiyorum ama usg ölçümünde sorun yoktu çok şükür. duş alacam şimdi akşamada annemdeyiz. öpüyorum hepinizi

tafım seninde gözün aydın pıtpıtlar duyulmuş çok şükür. kucağına alacağın günleride göreceksin inşallah

destinaaa 2 ara bi derede yine tatile gidiyosun valla. ohhhh gez bakalım. bizim bayramda misafirler çok bi yere kımıldayamıyacaz benim yerimede gez denizin tadını çıkar ohhhh

eşinle bebiş(leriniz)le daha nice güzel yıllar geçirmeniz dileğiyle.

renkliatlas yemeğin çok güzel görünüyordu:)beğendimi dedenler..bu arada umarım bulantılarının sebebi oruç değildir:)ne zaman test yapacaksın?

chnb nerdesin canım test yapacaktın?

çok şükür canım yemekler çok lezzetli olmuştu şansıma, eşim bile dedi bu akşamki yemekler çok lezzetliydi çok özenmişsin dedi.. her tür ayrıntıya dikkat ettim valla dedemler çok pimpirikli çok beğendiler bi tek çay bardğımı beğenmedi dedem çok ince belli bardak almışsın içerken insan zorlanıyo dedi
canım bu gün bulantım yok gibi bişeydi sanki sabah çok hafif vardı..2 ay önce de adetimden önce bulantı yaşadığum için çok üzerine durmuyorum,göğüsleriimi izliyorum ama adet öncesi ağrılardan çok farkı yok...adetime 4 gün var gecikince yapıcam testi..şimdi alsam zaten çıkmaz demi?

sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor? chnb yi bende merak ediyorum göremedim ne zaamandır

bir ömür boyu mutluluklar dilerim..

eşinle bebiş(leriniz)le daha nice güzel yıllar geçirmeniz dileğiyle.

Canımmmm arkadaşlarım, kusura bakmayın gelemiyorum pek buralara. Dershanede hızlandırma dönemi var, ders yüküm çok ağır. Eve gelince de şiş ayaklarımı indirmeye çalışırken uyuykalıyorum valla Biz iyiyiz kızımla. Herşey yolunda, bakalım. Haftalar hızla geçiyor. Sadece ödemle başım dertte. Doktor tansiyonum düşük olduğundan tuzu kısıtlamamı önermiyor, zaten alakası da yokmuş pek. Dev anası ayaklarımla geziyorum artık napayım Sizlerde ne var ne yok? Bebişlerimiz, annelerimiz nasıl? Pek özledim muhabbetinizi ama geçmişi okuyacak vaktim bile yok. Öpüyorum herkesi koskocaman

kittycim sagol canim ya iyiyim sukur seni sormali nasil gidiyor iyisindir insallah. benim bugun dr randevum vardi. dr psikolojimi duzelltti geldik eve :))) 10 gun onceden adet gormustum bisiyin yok stress yapma dedi sadece (((

cezacim mutlu seneler olsun insallah bizden kidemlisiniz biz daha 2.5 sene olacak gercekten cok cabuk geciyo gunler yillar devriliyor...biz balayina Abant'a gitmistik.. ordan yedigollerede gectik gercekten harika biyer tavsiye ederim tamda mevsimi bizde ilkbaharda gitmistik ozamanda cok guzeldi ama yollari baya engebeli toprak yollar biraz zor oluyo gitmesi ama degiyor :)))

masallah senemle nartanemize Allah kolaylik versin fazla ayakta kalmamaya calis dicem ama herhalde elde olmadan ayakta kaliyosundur canim..her zaman derim ogretmenlik cok zor helede dershanede Allah yardimcin olsun canim ama dikkatli ol yinede opuyorum :))))

Kızlar günaydın. İnternetim bozuk 2 gündür bakamadım. Yaptırdık sonunda. Dün test yaptırdım negatif çıktı. Üzülmedim fazla. Amniyosentez filan uğraşacaktım. Doktor her ihtimale karşı 1. gün tekrarlayalım dedi ama bende geç döllenme filan olmaz. Adet belirtilerim de başladı zaten. 31 ağustosta olmam lazım.

Sizlerden ne haber şu ana geçmişe bakamıyorum. Özetleyin kızlar... Bu arada dün gece hepiniz için dua ettim...

hoşgeldin canım,hadi hyırlısı iyiki hamile kalmadın çok takacaktıın kafaya..bizlerde aynı gün sayıyoruz.facede birbirimizi ekledik deşifre olduk onun dışında farklı bişey yok

hoşgeldin canım,hadi hyırlısı iyiki hamile kalmadın çok takacaktıın kafaya..bizlerde aynı gün sayıyoruz.facede birbirimizi ekledik deşifre olduk onun dışında farklı bişey yok

Sağol canım. Şimdi cam sileceğim artık. Testin sonucunu bekliyordum temizlik için...
Sen ne yapıyorsun?

canım benim de iftar davetim var bugün,kalkıp bi süpürge çlıştırıcam sonra yavaştan başlarım yemeklere..bekliyorum adet gününü 2 gün kaldı 30 unda adet günüm. göğüslerim çok feci ağrıyo ama hala hamile olmadığımı düşünmek istiyorum.. bide hamile kaldıktan sonraki korkular var yine aynı şey olur mu diye şimdiden düüşünüyorum bunları:26:

nuraycım maşallah ne güzel sorun yokmuş, tez zamanda dularımız kabul olsun. bende iyiym canım teşekkür ederim. sen çalışmalara başladın o zaman değil mi

chnb kuzum hoşgeldin ya diyorum nerede bu hatunnn... ? çok meraklandım meraklandık. Özet geçelim Taf kalp atışlarını duydu, Pileo 2'li test için gitti doktor yanlış anlamadıysam erkek gibi demiş cinsiyeti için. Destina taile çıktı bayram mesajı gönderdi herkese. Cezaların dün evlilik yıldönümüydü, Candaş dün mübarek bir gezi yapmak için erken çıktı, en son çıkarkende adet olacağım gibi belim ağrıyor dedi. Renkliatlas kaç gündür iftar hazırlıkları yapıyor geçen dedeleri ondaydı...Bende herşey normal aynı bildiiin gibiyim.
birde face de ekledik birbirimizi, varsa senin hoppp sende gel yanımıza.
testi tekrarla istersen, dediklerine göre sırada adet var sonrasında hangi tedavi başlayacak.

bu arada şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum, sevdiklerinizle, ailenizle nice mutlu bayramlar olsun, Mevlam hane halkını artırsın eksiltmesin.
bugün sürgüne kayınvalidemlere gidiyorum, Çarşamba galiba dönecekmişiz. bir sürü sıkıntı yapacaklar şimcik, özür diletirler, yok hamilelik şöle değiştirdi yok böle oldu artık susacağız geçen sefer susmadık ne oldu? konuşup konuşup dursunlar, onların demesiyle bana olan bişi yok. Zaten az kalıcaz diye tribede girmiş, huzur mutluluk rahatlık kaynana evimde olmayan kavramlar, Bayramdada gitmek gerekiyor ama şimdi yapacak bişi yookk.
annemin mezarına gideceğim bugün. Evin dışındayken internete giremiyorum pek ama elimden geleni yine yaparım. en kötü okur cevap yazamam.
kendinize görüşene kadar çok iyi bakın. Büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öperim .

sevgi ve selamlar

Canım sağ olasın. Ben de camlara başladım. Bu face olayını bilmiyorum. Bir windows adresim var onu verince msn den birkaç kişiyle görüşüyorum. Nasıl nereye veriliyor. Cahilim vallahi. Söyleyin bana. Şimdi cama başladım. Oda oda siliyorum. Önce güneş gelmeden bazı odaları silmem lazım. Ben bebek işini sanırım yaza bırakmak zorunda kalacağım. Çünkü eşimin genetiğinde sorun çıktı. Bu durumda 2 yol var:
1. Zaten hamile doğal yolla kalıyordum.(Ki hep hamile kolay kalırdım 2 seferdir niye olmadı anlamış seğilim. 4 hamileleiğimde çok kolay kalmıştım.) Yine hamile kalıp amniyosentez yaptırmak. Sorun varsa yine 2 seçenek. Ya sonlandırmak, ya da sorunlu da olsa devam ettirmek. Tabi bu arada yine düşük ihtimali var. Devam etse de kan sulandırıcı, bağışıklıkla ilgili tedavi ve 12. haftada rahimağzına dikiş olacak.

2. PGT denilen yöntemle tüp bebek yapmak. Onda da sağlıklı kromozomluları seçiyorlarmış. Onda datutmama ihtimali normal tüpe göre daha yüksek ve daha pahalı. Böyle hamile kalırsam da yine iğne,ilaç dikiş var.

Benim işim biraz zor gibi aslında. Doktor şaka gibi siz incelenmelik bir vakasınız. Oğlunuzu da pamuklara sarın, bu kadar sorunla nasıl sağlıkla doğmuş, kesin başbakan filan olur dedi. Beni haber yapacakmış şayet doğurursam bir daha...

Herkes iyiymiş sevindim. İşleri bitirince okurum. Beni merak etmişsiniz. Duygulandım vallahi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…