teşekkürler canım...cezacim mutlu seneler olsun insallah bizden kidemlisiniz biz daha 2.5 sene olacak gercekten cok cabuk geciyo gunler yillar devriliyor...biz balayina Abant'a gitmistik.. ordan yedigollerede gectik gercekten harika biyer tavsiye ederim tamda mevsimi bizde ilkbaharda gitmistik ozamanda cok guzeldi ama yollari baya engebeli toprak yollar biraz zor oluyo gitmesi ama degiyor :)))
hayırlısı olsun canım...duan içi teşekkürler.Kızlar günaydın. İnternetim bozuk 2 gündür bakamadım. Yaptırdık sonunda. Dün test yaptırdım negatif çıktı. Üzülmedim fazla. Amniyosentez filan uğraşacaktım. Doktor her ihtimale karşı 1. gün tekrarlayalım dedi ama bende geç döllenme filan olmaz. Adet belirtilerim de başladı zaten. 31 ağustosta olmam lazım.
Sizlerden ne haber şu ana geçmişe bakamıyorum. Özetleyin kızlar... Bu arada dün gece hepiniz için dua ettim...
ekle bakalım fotolarına..kolay gelsin canım..canım benim de iftar davetim var bugün,kalkıp bi süpürge çlıştırıcam sonra yavaştan başlarım yemeklere..bekliyorum adet gününü 2 gün kaldı 30 unda adet günüm. göğüslerim çok feci ağrıyo ama hala hamile olmadığımı düşünmek istiyorum..bide hamile kaldıktan sonraki korkular var yine aynı şey olur mu diye şimdiden düüşünüyorum bunları:26:
nuraycım maşallah ne güzel sorun yokmuş, tez zamanda dularımız kabul olsun. bende iyiym canım teşekkür ederim. sen çalışmalara başladın o zaman değil mi
chnb kuzum hoşgeldin ya diyorum nerede bu hatunnn... ? çok meraklandım meraklandık. Özet geçelim Taf kalp atışlarını duydu, Pileo 2'li test için gitti doktor yanlış anlamadıysam erkek gibi demiş cinsiyeti için. Destina taile çıktı bayram mesajı gönderdi herkese. Cezaların dün evlilik yıldönümüydü, Candaş dün mübarek bir gezi yapmak için erken çıktı, en son çıkarkende adet olacağım gibi belim ağrıyor dedi. Renkliatlas kaç gündür iftar hazırlıkları yapıyor geçen dedeleri ondaydı...Bende herşey normal aynı bildiiin gibiyim.
birde face de ekledik birbirimizi, varsa senin hoppp sende gel yanımıza.
testi tekrarla istersen, dediklerine göre sırada adet var sonrasında hangi tedavi başlayacak.
bu arada şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum, sevdiklerinizle, ailenizle nice mutlu bayramlar olsun, Mevlam hane halkını artırsın eksiltmesin.
bugün sürgüne kayınvalidemlere gidiyorum, Çarşamba galiba dönecekmişiz. bir sürü sıkıntı yapacaklar şimcik, özür diletirler, yok hamilelik şöle değiştirdi yok böle oldu artık susacağız geçen sefer susmadık ne oldu? konuşup konuşup dursunlar, onların demesiyle bana olan bişi yok. Zaten az kalıcaz diye tribede girmiş, huzur mutluluk rahatlık kaynana evimde olmayan kavramlar, Bayramdada gitmek gerekiyor ama şimdi yapacak bişi yookk.
annemin mezarına gideceğim bugün. Evin dışındayken internete giremiyorum pek ama elimden geleni yine yaparım. en kötü okur cevap yazamam.
kendinize görüşene kadar çok iyi bakın. Büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öperim .
sevgi ve selamlar
Kızlar günaydın. İnternetim bozuk 2 gündür bakamadım. Yaptırdık sonunda. Dün test yaptırdım negatif çıktı. Üzülmedim fazla. Amniyosentez filan uğraşacaktım. Doktor her ihtimale karşı 1. gün tekrarlayalım dedi ama bende geç döllenme filan olmaz. Adet belirtilerim de başladı zaten. 31 ağustosta olmam lazım.
Sizlerden ne haber şu ana geçmişe bakamıyorum. Özetleyin kızlar... Bu arada dün gece hepiniz için dua ettim...
nuraycım maşallah ne güzel sorun yokmuş, tez zamanda dularımız kabul olsun. bende iyiym canım teşekkür ederim. sen çalışmalara başladın o zaman değil mi
chnb kuzum hoşgeldin ya diyorum nerede bu hatunnn... ? çok meraklandım meraklandık. Özet geçelim Taf kalp atışlarını duydu, Pileo 2'li test için gitti doktor yanlış anlamadıysam erkek gibi demiş cinsiyeti için. Destina taile çıktı bayram mesajı gönderdi herkese. Cezaların dün evlilik yıldönümüydü, Candaş dün mübarek bir gezi yapmak için erken çıktı, en son çıkarkende adet olacağım gibi belim ağrıyor dedi. Renkliatlas kaç gündür iftar hazırlıkları yapıyor geçen dedeleri ondaydı...Bende herşey normal aynı bildiiin gibiyim.
birde face de ekledik birbirimizi, varsa senin hoppp sende gel yanımıza.
testi tekrarla istersen, dediklerine göre sırada adet var sonrasında hangi tedavi başlayacak.
bu arada şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum, sevdiklerinizle, ailenizle nice mutlu bayramlar olsun, Mevlam hane halkını artırsın eksiltmesin.
bugün sürgüne kayınvalidemlere gidiyorum, Çarşamba galiba dönecekmişiz. bir sürü sıkıntı yapacaklar şimcik, özür diletirler, yok hamilelik şöle değiştirdi yok böle oldu artık susacağız geçen sefer susmadık ne oldu? konuşup konuşup dursunlar, onların demesiyle bana olan bişi yok. Zaten az kalıcaz diye tribede girmiş, huzur mutluluk rahatlık kaynana evimde olmayan kavramlar, Bayramdada gitmek gerekiyor ama şimdi yapacak bişi yookk.
annemin mezarına gideceğim bugün. Evin dışındayken internete giremiyorum pek ama elimden geleni yine yaparım. en kötü okur cevap yazamam.
kendinize görüşene kadar çok iyi bakın. Büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öperim .
sevgi ve selamlar
gercekten merak ettik valla chnb'cim bide meraklarimin arasinda candas var.. Candas nerelerdesin adet oldun mu kiz???
hayirlisi olsun diyelim canim hamile kalsan baya zor olacakti senin dedigine gore herseyde bi hayir vardir iste.bakalim sen tekrar testi yap haberdar et bizi
evet canim calismalara basladim ovulasyon testide kullaniyorum birde ari sutu yemeye basladim.. dr o baya agirdir dedi esin yesin dedi ama banada yeme demedi bakalim bu ay patlama bekliyorum acikcasi insallah hayirliis olsun
seninde bayramin mubarek olsun canim.. kayinvalidenlerde iyi sanslar diliyorum insallah iyi gecer beni hamile hamile uzmesinler seni kizariz yoksaiyi bayramlar sen yinede habersiz birakma bizi opuldun yaaa bu arada beni ekleyin kizlar yaa bende sizi gormek istiyorum size mesah aticam ozelden ok
,çalışmalarında başarılar dilerim:)öğretmenin öğrencisine karnede yazdığı düşünce gibi oldu
Allah söyletmiştir inşallahhhhhhhh
evet bi buluşma daha gerçekleşticıtaknuray face den deşifre yok ona göre haaaaa
Selam kızlar saba yazarım dedim yazamadım.Bende daha gelen giden yok yarın eczane kapalı... pazartesi varsa güzel bi haber yazarım.
Destina, kaçtır diyecektim sana annemle adaşsın diye :) bende çok nadir duyarım bu ismi ve annemede dedim bi adaşın var arkadaşım oldu diye :) o daa aaa ne güzel dedi :)) ama güzel bi isminiz var
Ceza dün istihare namazı kıldım eşimin tayini bebekle mi olacak yakınmıdırdi ye bu kez eseas niyet eşimin tayiniydi.Ve tahmin et ne gördm. Sen bembeyz bi tişörtle güneşli bi havada kucağında beyaz tulumlu bi erkek çocuğuyla beraberdin
senin oğlunmuş.Nasıl güzelleşmişsin nasıl mutlusun anlatamam ama gerçekten senin yüzünü gördüm, annemede anlattım inş o hamiledir dedim :)
Kılzar hatmimide ettim hepinize tabiki dua ettim sizlerin ettiği gibi, defalarca isimlerinizi saydım ki atlamamyım diye.Ve dün gittiğim camide tesadüfen sakalı şerif gelmişti.Çok manevi bi ortam oldu ve ben inandım ki ordaki dualarımı yakında kabuldur, hoca defalarca dedi ki peygamberimizin ruhu burdadır ona uygun davranın dua edin diye, tüylerim diken diken oldu ... Heinize birkaç kerede orda dua ettim.. rabbim kabul edenlerden eylesin.. Hepinizi çok öpüyorum ...
K.validemlere yada annemlere geldikçe yazarım sze :) görüşemzsek iyi bayramlar olsun herkese ...
Kızlar aslında demek istemiyodum ama bu kez hamileymişim gibi geliyor bana ve sabahtan beri çok güçlü bi his var içimde.Sebebi ilk hamileliğimdeki olmayan akıntımın adet dönemime gelmeme rağmen akıntı olması.Hamile olabilirim yani .. Ya da bilmiyorum değilsemde neden böyle hissediyorum bilmiyorum ... Eşimde adetimin 1 gün geçtiğini bilmiyo, bugün test alaclım bayramda kapalı o zman adet olcam ya olmazsam nöbetçi eczane aramayalım dedim .. Ama aslında yarın yapmak için istemiştim ... İnş hayırlısıysa öyledir diyorum ...
Chnb
, destina, yamateke, taf ceza, nuray, nazlım, renkliatlas senem, polyana, pren, pileo, kıtty ve ismini yazamadıım tüm arkadaşlar öptüm hepiniz, hepinize slmalar ...
Kızlar aslında demek istemiyodum ama bu kez hamileymişim gibi geliyor bana ve sabahtan beri çok güçlü bi his var içimde.Sebebi ilk hamileliğimdeki olmayan akıntımın adet dönemime gelmeme rağmen akıntı olması.Hamile olabilirim yani .. Ya da bilmiyorum değilsemde neden böyle hissediyorum bilmiyorum ... Eşimde adetimin 1 gün geçtiğini bilmiyo, bugün test alaclım bayramda kapalı o zman adet olcam ya olmazsam nöbetçi eczane aramayalım dedim .. Ama aslında yarın yapmak için istemiştim ... İnş hayırlısıysa öyledir diyorum ...
Chnb
, destina, yamateke, taf ceza, nuray, nazlım, renkliatlas senem, polyana, pren, pileo, kıtty ve ismini yazamadıım tüm arkadaşlar öptüm hepiniz, hepinize slmalar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?