Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
teşekkürler canım...

hayırlısı olsun canım...duan içi teşekkürler.

ekle bakalım fotolarına..kolay gelsin canım..

ancak bu kadar güzel özetlenebilir
aydına geliyorsun ha ne güzel...keşke görüşebilsek:)

gercekten merak ettik valla chnb'cim bide meraklarimin arasinda candas var.. Candas nerelerdesin adet oldun mu kiz???
hayirlisi olsun diyelim canim hamile kalsan baya zor olacakti senin dedigine gore herseyde bi hayir vardir iste.bakalim sen tekrar testi yap haberdar et bizi

evet canim calismalara basladim ovulasyon testide kullaniyorum birde ari sutu yemeye basladim.. dr o baya agirdir dedi esin yesin dedi ama banada yeme demedi bakalim bu ay patlama bekliyorum acikcasi insallah hayirliis olsun
seninde bayramin mubarek olsun canim.. kayinvalidenlerde iyi sanslar diliyorum insallah iyi gecer beni hamile hamile uzmesinler seni kizariz yoksa iyi bayramlar sen yinede habersiz birakma bizi opuldun yaaa bu arada beni ekleyin kizlar yaa bende sizi gormek istiyorum size mesah aticam ozelden ok

yanlis yazmisim seni hamile hamile uzmesinler dicektim beni demisim allah mi soyletti ne

çalışmalarında başarılar dilerim:)öğretmenin öğrencisine karnede yazdığı düşünce gibi oldu
Allah söyletmiştir inşallahhhhhhhh

candas nerdesinnnnnnnn..merak ettim umarım o kırmızılar gelmemiştir..

çalışmalarında başarılar dilerim:)öğretmenin öğrencisine karnede yazdığı düşünce gibi oldu
Allah söyletmiştir inşallahhhhhhhh
,
dimi oyle oldu gercekten :)))amin canim insallah hepbirlikte diyeyim
cezacim sende ekle beni sana ozel mesaj atiyom kizlar renkliatlas, Candasim sizde ekleyim beni merak ettim sizi daha adini hatirlayamadigim varsa kizlar ekleselim :)))

evet bi buluşma daha gerçekleşticıtaknuray face den deşifre yok ona göre haaaaa

Selam kızlar saba yazarım dedim yazamadım.Bende daha gelen giden yok yarın eczane kapalı... pazartesi varsa güzel bi haber yazarım.

Destina, kaçtır diyecektim sana annemle adaşsın diye :) bende çok nadir duyarım bu ismi ve annemede dedim bi adaşın var arkadaşım oldu diye :) o daa aaa ne güzel dedi :)) ama güzel bi isminiz var

Ceza dün istihare namazı kıldım eşimin tayini bebekle mi olacak yakınmıdırdi ye bu kez eseas niyet eşimin tayiniydi.Ve tahmin et ne gördm. Sen bembeyz bi tişörtle güneşli bi havada kucağında beyaz tulumlu bi erkek çocuğuyla beraberdin
senin oğlunmuş.Nasıl güzelleşmişsin nasıl mutlusun anlatamam ama gerçekten senin yüzünü gördüm, annemede anlattım inş o hamiledir dedim :)

Kılzar hatmimide ettim hepinize tabiki dua ettim sizlerin ettiği gibi, defalarca isimlerinizi saydım ki atlamamyım diye.Ve dün gittiğim camide tesadüfen sakalı şerif gelmişti.Çok manevi bi ortam oldu ve ben inandım ki ordaki dualarımı yakında kabuldur, hoca defalarca dedi ki peygamberimizin ruhu burdadır ona uygun davranın dua edin diye, tüylerim diken diken oldu ... Heinize birkaç kerede orda dua ettim.. rabbim kabul edenlerden eylesin.. Hepinizi çok öpüyorum ...

K.validemlere yada annemlere geldikçe yazarım sze :) görüşemzsek iyi bayramlar olsun herkese ...

Kızlar aslında demek istemiyodum ama bu kez hamileymişim gibi geliyor bana ve sabahtan beri çok güçlü bi his var içimde.Sebebi ilk hamileliğimdeki olmayan akıntımın adet dönemime gelmeme rağmen akıntı olması.Hamile olabilirim yani .. Ya da bilmiyorum değilsemde neden böyle hissediyorum bilmiyorum ... Eşimde adetimin 1 gün geçtiğini bilmiyo, bugün test alaclım bayramda kapalı o zman adet olcam ya olmazsam nöbetçi eczane aramayalım dedim .. Ama aslında yarın yapmak için istemiştim ... İnş hayırlısıysa öyledir diyorum ...

Chnb
, destina, yamateke, taf ceza, nuray, nazlım, renkliatlas senem, polyana, pren, pileo, kıtty ve ismini yazamadıım tüm arkadaşlar öptüm hepiniz, hepinize slmalar ...

umarım rüyan diğer aya gerçekleşir canım bu ayı ben pas geçiyorum...hatimini Allah kabul etsin canım..Umarım dualrın kabul olur..
ayyy ben heyecanlandım bak neden yedekte bi testin yok

Candascim Allah kabul etsin canim
simdi biz nasil beklicez ama yaa eskiden de boyle 1 gun geciktigi falan oluyormuydu? bide hissediyorum diyosun insallah canim bu ay guzel haberi alirsin mutlaka ne yap ne et bul bi tane test cabuk amaaaa

Canım inşallah. Bu ay 2 yumurta vardı. İnşallah tutmuştur. Olmazsakanda baktır diyeceğim ama nöbetçi eczanede bulursun. Bende var test ama yakın değiliz malesef... Allah gönlündekini hayırlı eylesin... Amin...

günaydın kızlar
iyi pazarlar hepinizeeeeeeee..artık yalnız değilim..sabah eşim geldi ve görev bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

günaydın kızlar candaşcım hayırlı haberlerini bekliyorum.. ceza nasılsın ikimiz varız yine sanırım.. dünden beri burda in cin top oynuyordu

herkese iyi pazarlar arkadaşlar....
cezacım gözün aydın.....

candaşcım inşallah güzel haberlerini bekliyorum...

chnb canım testin negatiif çıkmış zaten pozitif çıksa endişelerin hiç bitmeyecekti hayırlısı boyleymiş demekki

kityycim senin inşallah en iyi şekilde geçer zamanın çok fazla takılma olaylara....

taf canım kalp atışlarını duymuşsun maşallahsubhanallah rabbim kucağına almayıda nasip etsin...

sinua gözün aydın canım allah tamamına erdirsin...

destina canım seninde maşallah herşey yolundaymış...
citaknuray renkliatlas senem ve adaını sayamadığım tüm kızlar sizlerede selam olsun
veee bir güzel haberde benden...
cuma günü hastaneye haftalık iğne olmaya gittiğimde..
hemşire tutturdu pazartesi tekrar gelme muayeni yaptıralım diye..
hemşirede c.tesi ayrılıyor hastaneden evleniyor..
dedim kız olmaz ben hazırlıklı değilim bacaklarım rezil gibi
dedi saçmalama bacaklarınamı bakacak doktor...
ben girdim muayene odasına doktor geldi..
biraz rahimi aradı ben kendimi nasıl kastıysam
sonra işte kese dedi..
ama ben ekrana bakamıyorum korkudan..
sonra hemşireye sordu daha önceki gebelikte keseyi görmüşmüydük diye...
hemşirede evet hocam kese vardı ama boş gebelik oldu dedi..
doktor evet çok şükür bu defa kesemiz dolu hatta kalp atışıda başlamış deyince..
ben ultrason ekranına döndüm..
o karartıların içinde kıpır kıpır bişey gördüm..
tabi o andan itibaren beni susturabilene aşkolsun...
yani kadir gecesinin olduğu mubarek günde bebeğim henüz sata göre 5+4 iken kalp atışını gördük..
2 hafta sonraya randevu verdiler..
inşallah rabbim bu defa cümlesiyle birlikte benimkinide tamamına erdirir...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…