haftasonu kızlar pek girmiyor canım...hele okullar açıkken sabahtan konuşup konuşup öğleden sonraya birşey bırakmıyorlar..ee bende okulda giremiyorum..gelince yorumları okuyup cevap veriyorum yalnız başıma:86::86:günaydın kızlar candaşcım hayırlı haberlerini bekliyorum.. ceza nasılsın ikimiz varız yine sanırım.. dünden beri burda in cin top oynuyordu
sağol canım Allah kiseyi eşinden ayrı bırakmasın...kalp atışınıı duyduğunuza çok sevindim..Rabbim kucağınıza almayıda nasip eder inşallahherkese iyi pazarlar arkadaşlar....
cezacım gözün aydın.....
candaşcım inşallah güzel haberlerini bekliyorum...
chnb canım testin negatiif çıkmış zaten pozitif çıksa endişelerin hiç bitmeyecekti hayırlısı boyleymiş demekki
kityycim senin inşallah en iyi şekilde geçer zamanın çok fazla takılma olaylara....
taf canım kalp atışlarını duymuşsun maşallahsubhanallah rabbim kucağına almayıda nasip etsin...
sinua gözün aydın canım allah tamamına erdirsin...
destina canım seninde maşallah herşey yolundaymış...
citaknuray renkliatlas senem ve adaını sayamadığım tüm kızlar sizlerede selam olsun
veee bir güzel haberde benden...
cuma günü hastaneye haftalık iğne olmaya gittiğimde..
hemşire tutturdu pazartesi tekrar gelme muayeni yaptıralım diye..
hemşirede c.tesi ayrılıyor hastaneden evleniyor..
dedim kız olmaz ben hazırlıklı değilim bacaklarım rezil gibi
dedi saçmalama bacaklarınamı bakacak doktor...
ben girdim muayene odasına doktor geldi..
biraz rahimi aradı ben kendimi nasıl kastıysam
sonra işte kese dedi..
ama ben ekrana bakamıyorum korkudan..
sonra hemşireye sordu daha önceki gebelikte keseyi görmüşmüydük diye...
hemşirede evet hocam kese vardı ama boş gebelik oldu dedi..
doktor evet çok şükür bu defa kesemiz dolu hatta kalp atışıda başlamış deyince..
ben ultrason ekranına döndüm..
o karartıların içinde kıpır kıpır bişey gördüm..
tabi o andan itibaren beni susturabilene aşkolsun...
yani kadir gecesinin olduğu mubarek günde bebeğim henüz sata göre 5+4 iken kalp atışını gördük..
2 hafta sonraya randevu verdiler..
inşallah rabbim bu defa cümlesiyle birlikte benimkinide tamamına erdirir...
herkese merhabalar.. kızlar geçmişe şöyle bir göz attım herşey yolunda gibi inşallah hep morali yüksek mesajlarımız olur.. ben tatilden iki gün önce döndüm ama iki gündür misafirlerle uğraşıyorum akşama da eltimler geliyor yine hazırlık derdindeyim.. kızlar bir sorum (sorunum) var.. ben 4 ağustosta kürtaj olmuştum dün önce kahverengi akıntım arkasından da kanamam oldu henüz 23. günü oluyo adet mi oluyorum hiç erken adet olmazdım hatta 32 33 gün arayla olurum bugün yine akıntı haline gelmiş sanki.. acaba denize girmekle hatamı yaptımdoktora da gidemedim artık bayram sonrasına kaldı ama çok panik yaptım aranızda bu kadar erken adet olan varmı? ya da bu konuda bilgisi olan?
ben de toplu cevap yazayım herkes gibi.herkese iyi pazarlar arkadaşlar....
cezacım gözün aydın.....
chnb canım testin negatiif çıkmış zaten pozitif çıksa endişelerin hiç bitmeyecekti hayırlısı boyleymiş demekki
kityycim senin inşallah en iyi şekilde geçer zamanın çok fazla takılma olaylara....
taf canım kalp atışlarını duymuşsun maşallahsubhanallah rabbim kucağına almayıda nasip etsin...
citaknuray renkliatlas senem ve adaını sayamadığım tüm kızlar sizlerede selam olsun
sonra işte kese dedi..
doktor evet çok şükür bu defa kesemiz dolu hatta kalp atışıda başlamış deyince..
yani kadir gecesinin olduğu mubarek günde bebeğim henüz sata göre 5+4 iken kalp atışını gördük..
haftasonu kızlar pek girmiyor canım...hele okullar açıkken sabahtan konuşup konuşup öğleden sonraya birşey bırakmıyorlar..ee bende okulda giremiyorum..gelince yorumları okuyup cevap veriyorum yalnız başıma:86::86:
sen ne yaptın akşam nasıl geçtiiii?ne yemeği yaptın hamarat hanım
sağol canım Allah kiseyi eşinden ayrı bırakmasın...kalp atışınıı duyduğunuza çok sevindim..Rabbim kucağınıza almayıda nasip eder inşallah
aamin canım bende yeni kavuştum eşimle Allah bir daha ayırmasın.. inşallah bu ay hamile kalırsın..
ben dün islim kebabı yaptım misafirlere tavuklu pilav ayran aşı börek salata felan..çok şükür bu ramazan misafir sezonunu kapattım zaten yarında allah fırsat verirse son oruçları tutucaz..:2: ramazan ın 1 . günü bat bakalım ne olacak..bu sitede bi konu buldum gebeliği parmakla muayene ediyolarmış anlattıklarına göre muayene ettim kendimi öyleyse hamile değilim.:2: parmağı içeri sokuyormuşuz eğer elimiz yuvarlak sert bişeye değiyorsa gebe değil.. sonsuz boşluğa gidiyorsa hamileymişiz bende sonsuz bi boşluk yoktu
sonsuz boşluk güzelmiş ....bana pek akıllıca gelmedi ben de daha önceden okumuştum..doğru bir yöntem olabilir ama ben kullanma taraftarı değilim..sen bayramda sonucu yazarsın..ara ara girer okuruz..bende temizlikle uğraşıyordum koltuk takımı geldi onu düzenliyorduk eşimle..islim kebabını gördüm face den harika görünüyor..ellerine sağlık..
Kızlar aslında demek istemiyodum ama bu kez hamileymişim gibi geliyor bana ve sabahtan beri çok güçlü bi his var içimde.Sebebi ilk hamileliğimdeki olmayan akıntımın adet dönemime gelmeme rağmen akıntı olması.Hamile olabilirim yani .. Ya da bilmiyorum değilsemde neden böyle hissediyorum bilmiyorum ... Eşimde adetimin 1 gün geçtiğini bilmiyo, bugün test alaclım bayramda kapalı o zman adet olcam ya olmazsam nöbetçi eczane aramayalım dedim .. Ama aslında yarın yapmak için istemiştim ... İnş hayırlısıysa öyledir diyorum ...
Chnb
, destina, yamateke, taf ceza, nuray, nazlım, renkliatlas senem, polyana, pren, pileo, kıtty ve ismini yazamadıım tüm arkadaşlar öptüm hepiniz, hepinize slmalar ...
günaydın kızlar
iyi pazarlar hepinizeeeeeeee..artık yalnız değilim..sabah eşim geldi ve görev bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
günaydın kızlar
iyi pazarlar hepinizeeeeeeee..artık yalnız değilim..sabah eşim geldi ve görev bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
günaydın kızlar candaşcım hayırlı haberlerini bekliyorum.. ceza nasılsın ikimiz varız yine sanırım.. dünden beri burda in cin top oynuyordu
herkese iyi pazarlar arkadaşlar....
cezacım gözün aydın.....
sonra işte kese dedi..
sağol canım..evet candas meraklardayızzz..bekletme biziCeza gözün aydın canım. Eşin gelmiş. Rast gele bu ay...
Passiflora çok sevindim canım...Allah bebeğini kucağına aldığında sağsalim,o zaman da nasip etsin o gözyaşlarından... Amin...
Candaş meraklardayız...
amin canım inşallah...dur daha yaz bitmedi..kocana kavuştunya eşyaları boşver..bende kirada 2+1 de idim şimdi 1 odamız daha oldu..onay gelmiştir herhalde..bu arada ne zamandır soracğım unutuyorum sen eş durumunu nasıl kaçırdın canım..ateşini koltuk altından mı ölçüyorsun canım?oo hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan mutlu huzurlu günler geçirin koltuklarınızlaa.. ah ah yaz gelsede bende büyük eve çıkıp eşyalarımı düzebilsem.. kocama kavuştum ama daha eşyalarımızı alıp düzenli büyük eve çıkamadık..1+1 evimizdeyiz şuan..yurtdışına gidip gelecez bu dönem ,ücretsiz izin dilekçemi de verdim ama onay geldimi bilmiyorum bayram tatili girdi araya.. şubat tatiline kadar yatışlardayım inşallah hamile kalırımda en azından işe yarar bu yatışlar..
bu sonsuz boşluk olayı çok garip geldi banada sonsuz boşluk yok bende yusyuvarlak rahim ağzını hissettim yanigöğüslerim ve uçları fecii acıyor...ateşimde 36.8 37 ararı git gellerde...
amin canım inşallah...sizin eve bayram erken geldi ya darısı candasa ve renkliatlasa diyelim:76::76:gözünaydın canım,allah bi daha ayırmasın inşallahhpasiffloracım çk sağol canım dualarım hepimiz içinnn
sizinki baya uzun bi ayrılıkmış..zor oluyor ya..bide bulunduğum ilde akrabam da olmayınca canım sıkılıyor..gördüm atlasla eklemişsiniz birbirinizi..yarın diğerlerinide eklersin..wowww canim gozun aydinn harika bi haber esinin yaninda olmasi gibisi yok.. bende gecen sene turkiyeye gelmistim ama esim gelememisti 4 ay ayri kaldik bizde hergun agliyodum yaa valla cok sevindim tabii Rabbim tatli ayriliklar versin
kizlar bi bulusma daha yaptik facede
polyannacim masallahcok sevindim gozun aydin cok guzel anlatmissin Allah kucaginada almayi nasip etsin insallah
Cezaikimiz mi kaldık canım? Gece kuşları...
sağol canım..evet candas meraklardayızzz..bekletme bizi
amin canım inşallah...dur daha yaz bitmedi..kocana kavuştunya eşyaları boşver..bende kirada 2+1 de idim şimdi 1 odamız daha oldu..onay gelmiştir herhalde..bu arada ne zamandır soracğım unutuyorum sen eş durumunu nasıl kaçırdın canım..ateşini koltuk altından mı ölçüyorsun canım?
amin canım inşallah...sizin eve bayram erken geldi ya darısı candasa ve renkliatlasa diyelim:76::76:
sizinki baya uzun bi ayrılıkmış..zor oluyor ya..bide bulunduğum ilde akrabam da olmayınca canım sıkılıyor..gördüm atlasla eklemişsiniz birbirinizi..yarın diğerlerinide eklersin..
Kızlar bişey sorcam doktor enfeksiyon için gynomax verdi içinde 7 kapsül var.kullanımında 1 kapsülü 7 gecede diyor ama ben 1 kapsülü 1 gecede kullanıyorum.ayrıca ilişki için birşey demedi doktorum..kullanımında kapsül bittikten 3 gün sonra eş korunarak diyor..kullananız var mı?aklım karıştı
ben haftaya görürüm ikimizi ilk biz yatarızokul bi açılsın
Canım ilacı bilmiyorum. ben lisedeyim seminer yok araara sınav olur. Ben hamile olursam hep raporlu olacaktım. Bu yüzden de okula hiç alıştırmamıştım kendimi. 2 yazdır berbet geçiyor. Hem de norm fazlası oldum daha iyi bir okula tayinim çıkt ama yine bir değişiklik. Zaten 1.5 sene olmuştu bu şehre geleli. Artık değişiklikler beni yoruyor... Sen niye ayaktasın?
amin canım inşallah...dur daha yaz bitmedi..kocana kavuştunya eşyaları boşver..bende kirada 2+1 de idim şimdi 1 odamız daha oldu..onay gelmiştir herhalde..bu arada ne zamandır soracğım unutuyorum sen eş durumunu nasıl kaçırdın canım..ateşini koltuk altından mı ölçüyorsun canım?
amin canım inşallah...sizin eve bayram erken geldi ya darısı candasa ve renkliatlasa diyelim:76::76:
sizinki baya uzun bi ayrılıkmış..zor oluyor ya..bide bulunduğum ilde akrabam da olmayınca canım sıkılıyor..gördüm atlasla eklemişsiniz birbirinizi..yarın diğerlerinide eklersin..
Kızlar bişey sorcam doktor enfeksiyon için gynomax verdi içinde 7 kapsül var.kullanımında 1 kapsülü 7 gecede diyor ama ben 1 kapsülü 1 gecede kullanıyorum.ayrıca ilişki için birşey demedi doktorum..kullanımında kapsül bittikten 3 gün sonra eş korunarak diyor..kullananız var mı?aklım karıştı
doğru ya sen lisedeydin...bende okula hamile başlamayı çok istemiştim..nasip işte..değişiklik güzeldir canım zaten 3-4 seneden sonra sıkar herhalde..ben 5 yıllık öğretmenim bu 4.şehrim, çok gezdim ama artık burda kalıcıyım..sabahları biraz geç klaktığım için şimdi uykum gelmiyor..
Anladım ben de yatayım. Malum sahur var. Öpüyorum..
sonsuz boşluk güzelmiş ....bana pek akıllıca gelmedi ben de daha önceden okumuştum..doğru bir yöntem olabilir ama ben kullanma taraftarı değilim..sen bayramda sonucu yazarsın..ara ara girer okuruz..bende temizlikle uğraşıyordum koltuk takımı geldi onu düzenliyorduk eşimle..islim kebabını gördüm face den harika görünüyor..ellerine sağlık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?