Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar candaşcım hayırlı haberlerini bekliyorum.. ceza nasılsın ikimiz varız yine sanırım.. dünden beri burda in cin top oynuyordu
haftasonu kızlar pek girmiyor canım...hele okullar açıkken sabahtan konuşup konuşup öğleden sonraya birşey bırakmıyorlar..ee bende okulda giremiyorum..gelince yorumları okuyup cevap veriyorum yalnız başıma:86::86:
sen ne yaptın akşam nasıl geçtiiii?ne yemeği yaptın hamarat hanım
sağol canım Allah kiseyi eşinden ayrı bırakmasın...kalp atışınıı duyduğunuza çok sevindim..Rabbim kucağınıza almayıda nasip eder inşallah

herkese merhabalar.. kızlar geçmişe şöyle bir göz attım herşey yolunda gibi inşallah hep morali yüksek mesajlarımız olur.. ben tatilden iki gün önce döndüm ama iki gündür misafirlerle uğraşıyorum akşama da eltimler geliyor yine hazırlık derdindeyim.. kızlar bir sorum (sorunum) var.. ben 4 ağustosta kürtaj olmuştum dün önce kahverengi akıntım arkasından da kanamam oldu henüz 23. günü oluyo adet mi oluyorum hiç erken adet olmazdım hatta 32 33 gün arayla olurum bugün yine akıntı haline gelmiş sanki.. acaba denize girmekle hatamı yaptım doktora da gidemedim artık bayram sonrasına kaldı ama çok panik yaptım aranızda bu kadar erken adet olan varmı? ya da bu konuda bilgisi olan?

Ben 26 gün sonrasında oldum. Normalde 28 günde bir olurum.

Ceza gözün aydın canım. Eşin gelmiş. Rast gele bu ay...

Passiflora çok sevindim canım... Allah bebeğini kucağına aldığında sağsalim,o zaman da nasip etsin o gözyaşlarından... Amin...

Candaş meraklardayız...

ben de toplu cevap yazayım herkes gibi.
passifloaracım gözünaydın.
chnb, üzüldüm sonuca. ama olsun hayırlısı olsun.
kittyi, ben de kaynana evinden canlı bağlanıyorum şu anda. yazdıklarını okurken çok güldüm ve aynen eşime okuttum, benim gibi düşünenler var diye.
candaşcım, Allah kabul etsin dualarını inşallah.
zaten kendi istediğini din kardeşi için istemeyen gerçek mümin olamaz, diye bir hadisi şerif var.

minikler, insanın adet düzeni herşeyi değişiyor canım bu kürtajdan sonra.
ben de daha önce heğ 12 günler yumurtlar, 28. günü adet olurdum. bu ay da yumurta yakalamaca oynadık resmen. geçen ay yakalayılımd erken her gün ilişki olmuştu ve sonuç negatif olunca bu ay aralıklı çalışalım dedik. pazar, çarşamba ve cuma geceleri oldu. ama her gün test yapamdım bu sefer. salı günü test yapmıtım gölge bile çıkmayınca permebeye kadar test yapmadım. perşmebe yaptım, koyuya yakın ama koyu değildi tam. cuma koyulaşır dedim, cuma ise rengi hafif açılmııştı. dün gece ise nerdeyse kaybolmuştu çizgi. artık olduysa olur. çok kafama takmıyorum. zaten elimdeki ovülasyon testlerini de bitirdim 3 ayda. elde var sıfır. yeni almayı da düşünmüyorum. artık denk gele çalışma.

aamin canım bende yeni kavuştum eşimle Allah bir daha ayırmasın.. inşallah bu ay hamile kalırsın..

ben dün islim kebabı yaptım misafirlere tavuklu pilav ayran aşı börek salata felan.. çok şükür bu ramazan misafir sezonunu kapattım zaten yarında allah fırsat verirse son oruçları tutucaz..:2: ramazan ın 1 . günü bat bakalım ne olacak..bu sitede bi konu buldum gebeliği parmakla muayene ediyolarmış anlattıklarına göre muayene ettim kendimi öyleyse hamile değilim.:2: parmağı içeri sokuyormuşuz eğer elimiz yuvarlak sert bişeye değiyorsa gebe değil.. sonsuz boşluğa gidiyorsa hamileymişiz bende sonsuz bi boşluk yoktu

sonsuz boşluk güzelmiş....bana pek akıllıca gelmedi ben de daha önceden okumuştum..doğru bir yöntem olabilir ama ben kullanma taraftarı değilim..sen bayramda sonucu yazarsın..ara ara girer okuruz..bende temizlikle uğraşıyordum koltuk takımı geldi onu düzenliyorduk eşimle..islim kebabını gördüm face den harika görünüyor..ellerine sağlık..

oo hayırlı olsun arkadaşım güle güle kullan mutlu huzurlu günler geçirin koltuklarınızlaa.. ah ah yaz gelsede bende büyük eve çıkıp eşyalarımı düzebilsem.. kocama kavuştum ama daha eşyalarımızı alıp düzenli büyük eve çıkamadık..1+1 evimizdeyiz şuan..yurtdışına gidip gelecez bu dönem ,ücretsiz izin dilekçemi de verdim ama onay geldimi bilmiyorum bayram tatili girdi araya.. şubat tatiline kadar yatışlardayım inşallah hamile kalırımda en azından işe yarar bu yatışlar..

bu sonsuz boşluk olayı çok garip geldi banada sonsuz boşluk yok bende yusyuvarlak rahim ağzını hissettim yani göğüslerim ve uçları fecii acıyor...ateşimde 36.8 37 ararı git gellerde...

ay hadi inşallahhh hayırlısı olsun genede canım olmasada hiç üzülme tamammııı ama olursada vur patlasın çal oynasınnn yaparız inşallahhhaberlerini bekliyoz

günaydın kızlar
iyi pazarlar hepinizeeeeeeee..artık yalnız değilim..sabah eşim geldi ve görev bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

gözünaydın canım,allah bi daha ayırmasın inşallahhpasiffloracım çk sağol canım dualarım hepimiz içinnn

günaydın kızlar
iyi pazarlar hepinizeeeeeeee..artık yalnız değilim..sabah eşim geldi ve görev bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

wowww canim gozun aydinn harika bi haber esinin yaninda olmasi gibisi yok.. bende gecen sene turkiyeye gelmistim ama esim gelememisti 4 ay ayri kaldik bizde hergun agliyodum yaa valla cok sevindim tabii Rabbim tatli ayriliklar versin

günaydın kızlar candaşcım hayırlı haberlerini bekliyorum.. ceza nasılsın ikimiz varız yine sanırım.. dünden beri burda in cin top oynuyordu

kizlar bi bulusma daha yaptik facede

polyannacim masallah cok sevindim gozun aydin cok guzel anlatmissin Allah kucaginada almayi nasip etsin insallah

Cezaikimiz mi kaldık canım? Gece kuşları...

sağol canım..evet candas meraklardayızzz..bekletme bizi

amin canım inşallah...dur daha yaz bitmedi..kocana kavuştunya eşyaları boşver..bende kirada 2+1 de idim şimdi 1 odamız daha oldu..onay gelmiştir herhalde..bu arada ne zamandır soracğım unutuyorum sen eş durumunu nasıl kaçırdın canım..ateşini koltuk altından mı ölçüyorsun canım?

gözünaydın canım,allah bi daha ayırmasın inşallahhpasiffloracım çk sağol canım dualarım hepimiz içinnn
amin canım inşallah...sizin eve bayram erken geldi ya darısı candasa ve renkliatlasa diyelim:76::76:
sizinki baya uzun bi ayrılıkmış..zor oluyor ya..bide bulunduğum ilde akrabam da olmayınca canım sıkılıyor..gördüm atlasla eklemişsiniz birbirinizi..yarın diğerlerinide eklersin..

Kızlar bişey sorcam doktor enfeksiyon için gynomax verdi içinde 7 kapsül var.kullanımında 1 kapsülü 7 gecede diyor ama ben 1 kapsülü 1 gecede kullanıyorum.ayrıca ilişki için birşey demedi doktorum..kullanımında kapsül bittikten 3 gün sonra eş korunarak diyor..kullananız var mı?aklım karıştı

ben haftaya görürüm ikimizi ilk biz yatarızokul bi açılsın

Canım ilacı bilmiyorum. ben lisedeyim seminer yok araara sınav olur. Ben hamile olursam hep raporlu olacaktım. Bu yüzden de okula hiç alıştırmamıştım kendimi. 2 yazdır berbet geçiyor. Hem de norm fazlası oldum daha iyi bir okula tayinim çıkt ama yine bir değişiklik. Zaten 1.5 sene olmuştu bu şehre geleli. Artık değişiklikler beni yoruyor... Sen niye ayaktasın?

doğru ya sen lisedeydin...bende okula hamile başlamayı çok istemiştim..nasip işte..değişiklik güzeldir canım zaten 3-4 seneden sonra sıkar herhalde..ben 5 yıllık öğretmenim bu 4.şehrim, çok gezdim ama artık burda kalıcıyım..sabahları biraz geç klaktığım için şimdi uykum gelmiyor..

Anladım ben de yatayım. Malum sahur var. Öpüyorum..

cezacim koltuklarin hayirli olsun gulegule kuallan insallah
birde ben o kapsulu anlamadim 1 kapsul 7 gecede nasill kullancan anlamadim.. kapsulu 7'ye mi bolcen yani:44:
sen onu bi iyice sor aklin karistiysa
doktorda bana demir ilaci verdi niye verdi anlamadim cok sey anlamamisim neyse son zaman oruc basima vurdu:84:
renkli atlascim yemegi gordum super gorunuyordu hamaratsin masallah valla bende nerdeeee.....

Candas hadi amaaaaa bi haber alamadik Hamilesinde sakliyomusun bizden yoksaaa istersen soylemede hamile ol canim insallah hayirli haber bekliyoruz

Günaydın canım. Durumlar nasıl? Benim gelecek adetim. Tüm belirtiler başladı. Yarın kan tahliline gitmesem mi? Doktor baktır ona göre antibiyotikleri kullan dedi...Dediğin sonsuz boşluğa baktım ben de de yok boşluk falan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…