- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #5.661
sağol canım..evet candas meraklardayızzz..bekletme bizi
amin canım inşallah...dur daha yaz bitmedi..kocana kavuştunya eşyaları boşver..bende kirada 2+1 de idim şimdi 1 odamız daha oldu..onay gelmiştir herhalde..bu arada ne zamandır soracğım unutuyorum sen eş durumunu nasıl kaçırdın canım..ateşini koltuk altından mı ölçüyorsun canım?
amin canım inşallah...sizin eve bayram erken geldi ya darısı candasa ve renkliatlasa diyelim:76::76:
sizinki baya uzun bi ayrılıkmış..zor oluyor ya..bide bulunduğum ilde akrabam da olmayınca canım sıkılıyor..gördüm atlasla eklemişsiniz birbirinizi..yarın diğerlerinide eklersin..
Kızlar bişey sorcam doktor enfeksiyon için gynomax verdi içinde 7 kapsül var.kullanımında 1 kapsülü 7 gecede diyor ama ben 1 kapsülü 1 gecede kullanıyorum.ayrıca ilişki için birşey demedi doktorum..kullanımında kapsül bittikten 3 gün sonra eş korunarak diyor..kullananız var mı?aklım karıştı
Günaydın canım. Durumlar nasıl? Benim gelecek adetim. Tüm belirtiler başladı. Yarın kan tahliline gitmesem mi? Doktor baktır ona göre antibiyotikleri kullan dedi...Dediğin sonsuz boşluğa baktım ben de de yok boşluk falan...
cezacim koltuklarin hayirli olsun gulegule kuallan insallah
birde ben o kapsulu anlamadim 1 kapsul 7 gecede nasill kullancan anlamadim.. kapsulu 7'ye mi bolcen yani:44:
sen onu bi iyice sor aklin karistiysa
doktorda bana demir ilaci verdi niye verdi anlamadimcok sey anlamamisim neyse son zaman oruc basima vurdu:84:
renkli atlascim yemegi gordum super gorunuyordu hamaratsin masallah valla bende nerdeeee.....
Candas hadi amaaaaa bi haber alamadik Hamilesinde sakliyomusun bizden yoksaaaistersen soylemede hamile ol canim insallah hayirli haber bekliyoruz
canım günaydın,sabah girebildimeşim akademisyen yurtdşında çalışıyordu 10 senedir biz evleneli 4 sene oldu ayrıyız. ben istifa edip gitmedim beni ikna edemeyince dönmek zorunda kaldı çanakkale ile anlaştı ama işlemler uzun sürdüğü için eş durumu başvurularına yetişmedi bizim belgeler,malum üniversiteler yök ten felan olur alması gerekiyo epey sürüyo..ocaktaki eş durumuna istiycem..ücretsiz izin istedim ocak 20 ye kadar. eşimde dedi madem izinde olacan 3 4 ay daha isveçe gidelim dedi işte isveçe gidicez.artık döndüğümüzde yeni ev tutmayız yaza kadar dururuz.. bu 1+1 evi de ben geçen sene aldım,kendi evimiz en azından küçük müçük kutu gibi dizdik ,herkes çok beğeniyo oturun çocuk olana kadar felan diyo ama benimde beğendiğim mobilyalar felan var içimde kaldı yaza çıkarım büyük eve burayıda kiraya veririm eşyalarıyla bu arada ben test aldım yaapacm 4 saat sonra adetim yarın ama
sende candas gibi evlenipte ayrı kalanlardansın haaaaa...umarım ocakta olur tayin işi.sonra güzel bir ev alırsınız.bu arada da bebek gelmiş olur inşallah..neden 4 saat sonra yapıyon daha erken yap:)ben heyecanlanıyorum siz test yaparken:84:candas ne yaptı acaba :26: okul değiştirmek güzel oluyor.ortamın değişmesi iyi geliyor insana.ben artık bu okulda çakılıyım..en az 10 sene çıkamam.nuraycım teşekkür ederim.. işte kendi kendime eşim yokken yemek yapma sergileme,davet verme meşgaleleri bulmuştum kendime ,oyalanıyordum..öyle çıktı o yemek albümü...tarif olduktan sonra herkes yapar bence..
cezacım bende 6 senelik öğretmenim bende zonguldakta çalıştım 4,5 sene sonra tekirdağ..artık çanakkalede kalıcı olurum diyorum ama eşim durur mu bilmem..ankara istanbul olabilir tekrar..çanakkaleyle benim ailem burda olduğu için anlaştı,2 3 sene takılırım diyo lab. çalışma ortamı ii olmazsa ver elini istanbul ankara diyo
sende candas gibi evlenipte ayrı kalanlardansın haaaaa...umarım ocakta olur tayin işi.sonra güzel bir ev alırsınız.bu arada da bebek gelmiş olur inşallah..neden 4 saat sonra yapıyon daha erken yap:)ben heyecanlanıyorum siz test yaparken:84:candas ne yaptı acaba :26: okul değiştirmek güzel oluyor.ortamın değişmesi iyi geliyor insana.ben artık bu okulda çakılıyım..en az 10 sene çıkamam.
ayy çok gülüyorum bu sonsuz boşluk olayına
canım günaydın,sabah girebildimeşim akademisyen yurtdşında çalışıyordu 10 senedir biz evleneli 4 sene oldu ayrıyız. ben istifa edip gitmedim beni ikna edemeyince dönmek zorunda kaldı çanakkale ile anlaştı ama işlemler uzun sürdüğü için eş durumu başvurularına yetişmedi bizim belgeler,malum üniversiteler yök ten felan olur alması gerekiyo epey sürüyo..ocaktaki eş durumuna istiycem..ücretsiz izin istedim ocak 20 ye kadar. eşimde dedi madem izinde olacan 3 4 ay daha isveçe gidelim dedi işte isveçe gidicez.artık döndüğümüzde yeni ev tutmayız yaza kadar dururuz.. bu 1+1 evi de ben geçen sene aldım,kendi evimiz en azından küçük müçük kutu gibi dizdik ,herkes çok beğeniyo oturun çocuk olana kadar felan diyo ama benimde beğendiğim mobilyalar felan var içimde kaldı yaza çıkarım büyük eve burayıda kiraya veririm eşyalarıyla bu arada ben test aldım yaapacm 4 saat sonra adetim yarın ama
nuraycım teşekkür ederim.. işte kendi kendime eşim yokken yemek yapma sergileme,davet verme meşgaleleri bulmuştum kendime ,oyalanıyordum..öyle çıktı o yemek albümü...tarif olduktan sonra herkes yapar bence..
cezacım bende 6 senelik öğretmenim bende zonguldakta çalıştım 4,5 sene sonra tekirdağ..artık çanakkalede kalıcı olurum diyorum ama eşim durur mu bilmem..ankara istanbul olabilir tekrar..çanakkaleyle benim ailem burda olduğu için anlaştı,2 3 sene takılırım diyo lab. çalışma ortamı ii olmazsa ver elini istanbul ankara diyo
canım 4 saat bekledim ki idrar biriksin diyeama negatif ya ..gerçi adetim yarın.. koskoca tek çızııık çıktı
bende bendeee
yurtdisi isler oldumu o kadar cok hikaye cikiyor ki..bende yurtdisinda yasiyorum ve bazi arkadaslar var ama en kotu hikaye burdaki kari kocanin 15 yil ayri kalmasi... benimkide farkli degil aslinda.. esim buraya geleli 4.5 sene oldu ve nisanliyken bizde 2 yil ayri kaldik 2.5 yillikta evliyim evlendim hemen geldik buraya.. yeni esyam falan hic olmadi oyle Turkiyeye donus yapanlardan aldik oyle gidiyo bakalim nereye kadar..canim esinle birlikte olda neresi olursa olsun
bide merakli olmak lazim canim yemek isinde..su merak banada gelse neler cikaricam da
hayirli olsun insallah Rabbim en guzel kapilari acsin
hemen cikmaz zaten benimki onceki hamilelegimde adtten 4 gun sonra cikmisti.. sen eger kirmizilar gelmezse bi daha tekrarlarsin hadi bakalim insallah rast gelsin
evet canım ya yurtdışı öyle,bende öyle 4 senedir evliyim yeni eşyam olmadıçok hevesim var ,eşimde diyoki dünya malı neden bu kadar tamah ediyorsun:26:öyle ama ne bileim kadınların fıtratı böyle demekki :26:,benim eltimde 7 sene şikago daydı belki tanışıyorsunuzdur şimdi bostondalar.
biz nişanlıykende ayrıydık 6 senedir ayrıyız yani..Allah ayırmasın bidaha.. bu test olayı da canımı sıktıdediğin gibi gecikme olduktan sonra yapmak lazım.. önceki gebeliğimde 1 gün sonra çıkmıştı ama o hassas testti.
bu erkekler hepsi birbirine benzer mi yaa??? benim esimde aynisi su eve yeni bisi alamadim bi tablo alip civi cakamadim yani ne gerek var deyip duruyor.. bende diyorum yasim gecince hevesim kalmicak ama iste yurtdisindakilerin ortak sorunu bu..
1.5 sene baska bi kasabada yasadik, ben geleli 1 sene oldu Chicago'ya ama esim burdaydi belki esim kaynini taniyabilir bilmiyorum....Amin ayirmasin insallah..sen o zaman hassas bi test al yine.. tabi olmama ihtimalinide dusunelim sonra cok uzulmeyelim
hayırlı sahurlar.... kaynımı kesin tanır o zamancanim ben ciktim burda sahur vakti sabah is var gorusuruz insallah optum
selam kızlarr şimdiden herkese hayırlı bayramlar benim evimde net yok annemlere geldim candaş seni çok merak ettim bidaha nete girdiimde umarm güzel haberler alırım öptüm kcaman hepinizi yeni ismimi bilmeyen arkadaşlar ben yasemin:)
ayy çok gülüyorum bu sonsuz boşluk olayına
canım, malum kaynanamdayım pek giremiyorum.bir de galiba senin gibi idrar yolu enfeksiyonu oldum. çok deil ama günde bir kaç kez yanma gelior. doktora çıkmadan ilaç da almak istemedim. bol su içiyorum. geçmezse bayramdan sonra doktora giderim. senin haberini aldım. azdım geçmişe ama görmedin galiba. adet olmadan ümit kesmek yok.Loneliness nerelerdesin canım?
canım, malum kaynanamdayım pek giremiyorum.bir de galiba senin gibi idrar yolu enfeksiyonu oldum. çok deil ama günde bir kaç kez yanma gelior. doktora çıkmadan ilaç da almak istemedim. bol su içiyorum. geçmezse bayramdan sonra doktora giderim. senin haberini aldım. azdım geçmişe ama görmedin galiba. adet olmadan ümit kesmek yok.
şimdi fırsa t buldum herkes yatıyor.
candaşçım, sağlık olsun canım.
herkese haırlı bayramlar.
hayırlı sahurlar.... kaynımı kesin tanır o zamanadı serdar doktora yapıyordu orda ,2 sene öncede bostona geçtiler. valla eşim bana alma etme dedi ama ben yine de evi sevimlileştirmek için almıştım ikeadan bişeyler.. türkieyede ki evimde de işte alıyordum ucuz bişeyler ev hoş görünsün diye.. şimdi 1+1 evim var kendimin olduğu için sıfır eşyalar aldım beyaz eşyamı sonraki evime göre aldım en iyisinden en azından ona hevesim kalmasın.. bide köşe takımı aldım gömme dolap yaptırdım başka alma diyordu ama gelince baktıki ev çok şirin olmuş iyi yapmışsın dedi..demekki erkeklre sormamak gerek..
bu gün ramazanın son günü rabbim bir dahaki ramazana kavuştursun inşallah..herkese hayırlı ramazanlar..
HERKESE İYİ BAYRAMLAR
kendinize iyi bakın arkadaşlar...umarım renkliatlas ve candas bu bayrama 3 kişilik bir aile olarak girerler.hamile arkadaşlar bebişlerinize ii bakın dikkat edin kendinize...
EN ÖNEMLİSİ TRAFİK KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM
Kızlar merhaba, bu ayda bişey yok...Bilmiyorum hissettim filanda dedim ama yine yok adet oldm.Ama ilkkez bu kadar ciddi şekilde hamileymişim geldi.Sanırım yakın zmannda gelmeyecek bu bebek..Artık hayırlısı nne diyeyim ...
Sabah kalktım eşime çaktırmdan eczaneye gidip test alacaktım.uyandı gidemedim derken akşam zeri adet oldumneyse vardır bi hayrı deyiip yine beklemeye devam edeceğizz... Yani nasıl bi bünyeyse dene dene yok ... Şöyle millet der ya çok aferdersiniz açık yazcaM akşam yatıyorum sabaha hamile kalkıyorum bunların bünyesi nasıl acaba ? bizlerde aylardır atmadığımız takla kalmadı ama sıpalar pek nazlı çıktı :) ben artık şuna inansam iyi olur galiba eşimin tayini olmadan bebek filan olamaz.. belkide hayırlısı böyledir ya napalım :)
kızlar okuyamadım yazdıklaınızı sadece pasifloranınkini okuyabildim net çok ağır çünkü..pasiflora canım meleğinin sesini duymuşsun rabbim 9 ay boyunca o sesi senden esirgemesin sağlıcakla dünyaya gelişini nasip etsin... en nazlı bebeğimize bi maşallahta benden gelsin .)
herkesin bayramını kutluyorum :) 2.günü amasradayız inş ... renkli atlas senin hamile olduğunu umuyorum canım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?