Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese hayırlı bayramlar

kızlar bende regl oluyorum :26: dün gece lekelenme geldi.. üzüldüm bugün akşama kadar patlarm hayırlısı olsun.. artık bi dahaki aya çalışmalara devam...bayram hepimize uğurlu gelsin.. candaşcım üzüldüm hamile olduğunu düşünüyordum bide girmeyince kesin ddedim pozitif çıktı dr a felan gittin diye düşündüm hayırlısı olsun bidahaki aya inşallah..Allah başka dert vermesin..

Herkesin Ramazan Bayramını kutluyorum. Nice bayramlara bebişlerinizle beraber girmenizi diliyorum.

Candaş ve Renklitaş üzüldüm. Sağlık olsun. Ben de bekliyorum ha geldi ha gelecek. Hayırlısı olsun kızlar... Tek üzüldüğüm o kadar performansa yazık...

kızlar hepinizin ramazan bayramı mübarek olsun nice nice seker tadında bayramlar geçirmeniz dileğiyle....

çok geçmişe bakamadım şöyle üsten okudum...tafcımm daha nice kalp seslerine insallah ağlama seslerini duymak nasip etsin allah...
destinacım dediğin gb valla tatil bana baya bir uzun oldu kızımla bol bol yata yata dinlendik tabi karnı ve popoyuda büyüttük:)

candaşım herşeyin başı sağlık hayırlısı ile gelicek annesi seninkide amma nazlıı olcak bak gör içini serin tut ben biliyorum hiç beklemediğin anda süpriz diyecek sana...

sinuaa canım hadi artık seninde kalp atışlarını ve keseyi görmeyi nasip etsinn.....

benden bu kadar facelere eklemeler olmuş candaşın ve tafın sayfasından bakcam bikaçınıza arkadaşlık teklifi yaparım iki ismim var soyadım ka.. ile başlıyor bilinki o benim:)

gene adlarını yazmadığım tüm topik arkadaşlarımın bayramınız kutluyorum...

günaydın kızlar
iyi pazarlar hepinizeeeeeeee..artık yalnız değilim..sabah eşim geldi ve görev bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ben 5-6 gün yokum arkadaşlar.....merak etmeyin..bu arada doktorumun tayini çıkmış üzüldüm biraz

cancanlar ben geldimmmm, hepinizi çok özledim. umarım bayram güzel geçiyordur.

passiflora için allah tamamına erdirsin

chnb canım hayırlısı olsun, maddi açıdan daha pahalı dediğn yöntem için devlet yardımcı olmuyor mu acaba?

candaşım,renkliatlas hayırlısı olsun ne diyim, tez zamanda gelsinnnnn artık sağlıklı bebieşlerimiz.

cezam aydına değil malesef kuşadasına gittik arabayı servise verdikleri için aydına gelebilme durumumuz olmayacaktı biliyordum, yoksaaaaaaaa seni rahat bırakır mıyım aydında ben.

herkes iyidir umarım, biz yeni geldik, teyzem,annanem,1 akraba ziyareti yapacağım bu arada giremeyebilirim hepinizi öptüm.

Canım hoş geldin. Devlet çocuğu olanlara malesef tüp bebekte destek olmuyor. Bari bir hak verselerdi benim diğer çocuğum normal yolla oldu çünkü. nE YAPALIM KISMET ARTIK... Umarım güzel geçmiştir tatil...

kızlar bayramınız kutlu olsun nice güzel bayramlara inşallah..
artık iki bayram arası uğur getirsin bize

canım özelden mesajına cevap yazdım ancak mesaj kutun dolu gitmedi.
herkesin bayramını kutluyorum...

kızlaarrrr.... bizde bugün geldik...umarım herkezin bayramı güzel geçmiştir...bazılarında kırmızılar duydum ama sağlık olsun bir gün bu kırmızıları görmeyeceğiz inşallah...

bizim tatil çok güzeldi...kızım gelmek istemedi...bu arada hemen şiştim kilo aldı yani offf sinir oldum her gören biraz kilo almışsın diyor:)) biliyorum kardeşim biliyorum...hee bu arada kuzenimin 1.5 yaşında oğlu var yeni konuşmaya başladı tavladaki pulların hepsini istiyor ama pulun rengini kessss KIRMIZI bide kımıjı diyor çok inatçı sürekli kımıjı kımıjı diye dolandı artık bağırıcaktım evladım kırmızı artık bizim topiğin sevmediği bir renk lütfen yani:84::84: deniz bizi o kadar yoruyorduki kocamla pestilimiz çıktığı için sadece sarılıp yattık hiç olmadıda diyemem tabii bu arada zenci gibi olduk...

candas, canım benim bende şu kist çıkmadan önce senin gibi hissediyordum çok kötü birşey sonunun kırmızıyla bitmesi ama regl olmak inan hiç olmamaktan daha iyi hayırlısı olsun canım...bende hamileliği bir kenara attım artık gerçekten yine regl olamamaktan korkuyorum...

chnb, canımsenin içinde allah hayırlısı neyse onu versin canım...

hello, sen nasıl gittin uçaklamı canım aman dikkat et oğluşuna tabii gezmelerede götür annesi sonra destina gibi dışardan gelmek istemesin ayyy her gittiğimiz yerden ağlayarak çıkıyoruz eve gitmeyelim diyen bir çocuk eşim ve ben

senem, canım arada gelmen bile yeterli iyisinizya o bize yeter...

yamatake,canım sana msj attım görmüşsündür öpüyorum seni hııı hep söyleyeceğim unutuyorum ben bekarken yan komşumun kızıyla çok samimiydim o hep derdiki kızım olursa adını karin koyacağım benimde çok ilgimi çekmişti beğenmiştim bu ismi annesi gibi güzel kızımıza öpücükler yolluyorum...

minikler, hoşgeldin canım tatil güzeldi demek sevindim ama tedirgin olma bende 24 gün sonra olmuştum sen yinede bir dr git derim canım...

renkliatlas, bende senden umutluydum canım hepimize dediğim gibi sanada diyeceğim sağlık olsun hayırlısı olsun canım yemekler muhteşem bu arada ellerine sağlık...

lonelines, bat ne zamandı canım inşallah uğurlu gelmiştir kaynana evi

taff, nasılsın canım?

pileo, ne alemdesin gittimi misafirler? evet bir dahakine dra iyice baktır nasıl göstermezmiş yiğenimizi yaa hayin dr...

ceza, canım gözün aydın ama daha 1 ayın var dimi o zaman bekliyoruz seni canım...

nuraycığım, senide ekleyeceğim kızlardan bulup sende beni ekle.. drun moral veresi iyi olmuş bu gazla bebkde gelir belki...

kızlar, unuttuklarıma nasılsınız arkadaşlar?

tatildeyken arkadaşım aradı azıcık sohbet ettik ve dediki ben hamileyim bende yaaaa dedim üzüldüm sevindim kıskandım ne bileyim herşey oldu işte onunda bir kızı var ama destinadan 1 yaş küçük kocası çok istiyordu kendisi asla istemiyordu öğrenince çok ağlamış zaten istemediği için arkadaşımın olayıda şöyle hap kullanıyordu korunmak için depresyona girdi kendisi kocasıyla ilgili şüpheleri olmaya başladı araları kötü oldu falan neyse ilacın yan etkisi diye bıraktı ilacı eşiylede haftada bir falan beraber oluyormuş ve korunmasızda 1- 2 defa olmuş ayda ve ilaçtan dolayı rahattı heen olmaz diye bende dedimki herkezin bünyesi bir değil hamile kalabilirsin yok dedi kalmam zaten kızımada zor kalmıştım neyse daha ilacı bırakalı 1 ay olmuştu ayyy şuna bak yaa nasıl tutturuyorlar arkadaş 6 aydır çalışıyoruz boşşşşş bize de sürekli soruyordu korunmuyorsun dimi diye konuyu değiştiriyordum kimse istediğimizi ve bu kadar detayı sizin kadar bilmiyor bahsetmiyorum hiççç...ağlama saçmalama ben sana dedmiştim dedim tabii kendimi ele veremediğim için bebğin üzülür allah korusun bişey olur demekle kaldım allah onun içinde hayırlısını versin ne diyeyim işte böyle kızlar...

Destinacığım gerçekten anneliğe hazır hissetmek önemli. Demek hazır değilmiş arkadaşın. Karnında hareketlenince alışır. Benim de en iyi alt komşum 3. ye hamile 3.5 aylık. İnsan düşününce hüzünleniyor. Hem de spiralle hamile kaldı. Spirali kaymış. Biraz istiyordu aslında. Ama ilaçlarını bile benim zorumla kullanıyor. Allah isteyen herkese hayırlısı ile sağlıklı evlatlar versin. Amin...

selam kızlar bayramda giren çıkan azalmış buralara...benim kırmızılar dün gece feci geldi..umutlar bitti.. ilk ayımızdı,ama dr a gitmeyi düşünüyorum adet bitince,düşükten sonra hiç kontrole gitmedim 1 sene oldu sorun çıkmadı ama bu ay denedik bebekte olmadı..bi baktırayım diyorum. eşimde gereksiz dur daha diyo benimde içime kurt düştü açıkcası:26: içim rahat etsin diye giddecem.

Sorun yok derse rahatlarsın canım. Git ne zararı olur ki. Hatta açıksa yarın git kist filan var mı diye benimki 2. veya 3. adet günü çağırır hep. Üzülmeni de anlıyorum canım...

kızlar tatilden döndüm ve bi gün sonra yani bayramda yatılı misafirlerim vardı eltimler geldi iki çocuk var ve çıldırdım biri 4 buçuk yaşında biri 10 aylık ikiside anne düşkünü ve kaynım çok ilgisiz çocuklara. eşim rahatsızlık duymasın die hiç müdahale etmedim ama koltuklarım halılar ev battı önceden sabırlıydım ama şimdi sanırım biraz kıskandım tabi eltim ufaklığı sana verelim büyütünce verirsn demesi beni iice delirtti sanki benim çocuğum olmayacak gibi davranılmasından nefret ediyorum..
bugün de eşimin internetten (oyundan) tanıdığı biarkadaşı ailesiyle bayramlaşmaya uğradılar gerçek hayatta ilk tanışmaydı ve sıcak bir ortam oldu kıskandım valla :) bende ne kadar kıskanç biriymişim bak bayramda gün ışığına çıktı:)
kızlar benimde geçenki kanama adet değilmiş bi gün ve az az geldi bitti buara tekrar bekliyorum.. önce kırmızı görenler sonra da hamişler grubuna girmeyi nasip etsin allahım bu aydan sonra 2012haziran anneleri mi başlıyor? keşke hamişlerimizin dışındakiler bu aydan sonra kırmızıya dur deyip aynı topikte olsak ne güzel olur değil mi :)

chnb, evet canım doğru diyorsun kendini hazır hissetmek lazım ama daha birincisiyle baş edemiyor o yüzdende istemiyor ama olan oldu artık ne çare alllah sonunu hayır etsin... ayy bugün bayramlaşma vardı yine nasıl yorulmuşuz 5 gibi geldik eve bir yatmışız eşim ve kızım uyuyor ben yeni kalktım ama hala uykum var...

renkli atlas, pazartesi herşey normal akışına döner iş başı falan herkez burda olur şimdi tatilin tadını çıkarıyorlar...bencede git dra kürtaj sonrası herşeyim çok güzeldi 4 ay sonra adet olmadım hep hamileyim umudum vardı 2 buçuk ay bu umutla bekledim ama boşuna beklemişim bir gittim iki tane kist çıktı ilaçla regl oldum şimdi korkuyorum yine adet olamazsam diye sen hiç gitmemişsin 1 sene geçmiş en azından soru işaretin olmasın...

minikler, offf insan sinir oluyor hele böyle dengesiz konuşanlara allahtan çevremde öyle kişiler yok kürtaj sonrası geçmiş olsuna gelenler daha gençsin bir daha olur üzülme haricinde pek fazla bişey duymamıştım ama şimdilerde benim büyükler başladılar yokmu bişey demeye yaaa olsa duyacaksın dimi bende diyorumki soran arkadaşlarıma belediye hep yazıyorya çalışınca oluyor ama çalışınca olmuyor inanmayın onlarda gülüyorlar konuyu kapatıyorum...bide sülalemde birtek 2 çocuğu olan abim diğerlerinin hep bir ikinciyide düşünseler bile çalıştıkları için yapamıyorlar birtek ben evdeyim 2.yide ben düşünüyorum...sende takılma boşver allah sana bir kere verdi bir daha yine verecek inşallah...

Hayat üç buçukla dört arasındadır; Ya üç buçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın".

Beğen kısmını kaldırmışlar.

Chnb bu mesajı beğendi.

Biz de az sonra komşuya iniyoruz... Bayramdan sonra daha aktif olur burası. Beni de adet olamayanlar gurubuna ekleyin. 2 gün geçti. Bugün de hassas gebelik testi yaptım. Negatif. sTRESTEN ADET BİLE OLAMADIM...

bende beğenicektim bir çok msjı ama yok:) hadi yaa canım offf niye böyle oldukki bence şu okul dönemi başlasın sen daha rahat olacaksın yoğunluktan dolayı bunları düşünmeye fırsatın olmayacak ne zormuş kadın olmak...

Destinacim, Kittycim hosgeldiniz tatilar iyi gecmis masallah. ekledim sizleri gordum masallah fistik gibi arkdaslarim oldu

canim git tabi icin rahat eder benimde kirmizilar 10 gun oncedn gelmisti benimde icim raht etmei gittim ama dr hic bisi yapmadi guzel guzel konustu benimle.. iyi geliyor..

canim iste kiminin stresten gec geliyor benimde stresten erken geliyor herkesin farkli durumu var..hayirlisi olsun insallah..

Kizlar bizde bayramda arkadasimiza gittikmalum ana-baba yok bualarda arkadas geziyoruz... netten cikardigim takvime gore 15.gun yumurtam catliyor.ve kizlar bugun 15.gun...ben 14 gundurde ovulasyon testi kullaniyorum ve hergun cikan cizgiayni ben anlamadim yaaa bugunde karnim agriyor kasiklarim agriyor herhglade yumurta catlatiyorum ..ama isteyim aksama kadar vakit gecermi bilmiyorum yine gun kacirirmiyim diye korkuyorum beni bilgilendiren olursa sevinirim opyuroum herkesi bayyy

Gücünüz yetiyorsa tahmini zaman diliminde günaşırıyı kaçırma canım. Test niye öyle sen yapmaya devam et. Markası neydi?

Gücünüz yetiyorsa tahmini zaman diliminde günaşırıyı kaçırma canım. Test niye öyle sen yapmaya devam et. Markası neydi?

bende anlamadim niye boyle canim markasida Wondfo diye bir marka.. aslinda guzelmis kullananlar memnun ama bakalim bugun yapicam nasil cikacak? cok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…