- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #5.681
Canım sağ olasın. Ben de camlara başladım. Bu face olayını bilmiyorum. Bir windows adresim var onu verince msn den birkaç kişiyle görüşüyorum. Nasıl nereye veriliyor. Cahilim vallahi. Söyleyin bana. Şimdi cama başladım. Oda oda siliyorum. Önce güneş gelmeden bazı odaları silmem lazım. Ben bebek işini sanırım yaza bırakmak zorunda kalacağım. Çünkü eşimin genetiğinde sorun çıktı. Bu durumda 2 yol var:
1. Zaten hamile doğal yolla kalıyordum.(Ki hep hamile kolay kalırdım 2 seferdir niye olmadı anlamış seğilim. 4 hamileleiğimde çok kolay kalmıştım.) Yine hamile kalıp amniyosentez yaptırmak. Sorun varsa yine 2 seçenek. Ya sonlandırmak, ya da sorunlu da olsa devam ettirmek. Tabi bu arada yine düşük ihtimali var. Devam etse de kan sulandırıcı, bağışıklıkla ilgili tedavi ve 12. haftada rahimağzına dikiş olacak.
2. PGT denilen yöntemle tüp bebek yapmak. Onda da sağlıklı kromozomluları seçiyorlarmış. Onda datutmama ihtimali normal tüpe göre daha yüksek ve daha pahalı. Böyle hamile kalırsam da yine iğne,ilaç dikiş var.
Benim işim biraz zor gibi aslında. Doktor şaka gibi siz incelenmelik bir vakasınız. Oğlunuzu da pamuklara sarın, bu kadar sorunla nasıl sağlıkla doğmuş, kesin başbakan filan olur dedi. Beni haber yapacakmış şayet doğurursam bir daha...
Herkes iyiymiş sevindim. İşleri bitirince okurum. Beni merak etmişsiniz. Duygulandım vallahi...
teşekkürler canım...
hayırlısı olsun canım...duan içi teşekkürler.
ekle bakalım fotolarına..kolay gelsin canım..
ancak bu kadar güzel özetlenebilir
aydına geliyorsun ha ne güzel...keşke görüşebilsek:)
gercekten merak ettik valla chnb'cim bide meraklarimin arasinda candas var.. Candas nerelerdesin adet oldun mu kiz???
hayirlisi olsun diyelim canim hamile kalsan baya zor olacakti senin dedigine gore herseyde bi hayir vardir iste.bakalim sen tekrar testi yap haberdar et bizi
evet canim calismalara basladim ovulasyon testide kullaniyorum birde ari sutu yemeye basladim.. dr o baya agirdir dedi esin yesin dedi ama banada yeme demedi bakalim bu ay patlama bekliyorum acikcasi insallah hayirliis olsun
seninde bayramin mubarek olsun canim.. kayinvalidenlerde iyi sanslar diliyorum insallah iyi gecer beni hamile hamile uzmesinler seni kizariz yoksaiyi bayramlar sen yinede habersiz birakma bizi opuldun yaaa bu arada beni ekleyin kizlar yaa bende sizi gormek istiyorum size mesah aticam ozelden ok
günaydın kızlar
iyi pazarlar hepinizeeeeeeee..artık yalnız değilim..sabah eşim geldi ve görev bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
herkese iyi pazarlar arkadaşlar....
cezacım gözün aydın.....
candaşcım inşallah güzel haberlerini bekliyorum...
chnb canım testin negatiif çıkmış zaten pozitif çıksa endişelerin hiç bitmeyecekti hayırlısı boyleymiş demekki
kityycim senin inşallah en iyi şekilde geçer zamanın çok fazla takılma olaylara....
taf canım kalp atışlarını duymuşsun maşallahsubhanallah rabbim kucağına almayıda nasip etsin...
sinua gözün aydın canım allah tamamına erdirsin...
destina canım seninde maşallah herşey yolundaymış...
citaknuray renkliatlas senem ve adaını sayamadığım tüm kızlar sizlerede selam olsun
veee bir güzel haberde benden...
cuma günü hastaneye haftalık iğne olmaya gittiğimde..
hemşire tutturdu pazartesi tekrar gelme muayeni yaptıralım diye..
hemşirede c.tesi ayrılıyor hastaneden evleniyor..
dedim kız olmaz ben hazırlıklı değilim bacaklarım rezil gibi
dedi saçmalama bacaklarınamı bakacak doktor...
ben girdim muayene odasına doktor geldi..
biraz rahimi aradı ben kendimi nasıl kastıysam
sonra işte kese dedi..
ama ben ekrana bakamıyorum korkudan..
sonra hemşireye sordu daha önceki gebelikte keseyi görmüşmüydük diye...
hemşirede evet hocam kese vardı ama boş gebelik oldu dedi..
doktor evet çok şükür bu defa kesemiz dolu hatta kalp atışıda başlamış deyince..
ben ultrason ekranına döndüm..
o karartıların içinde kıpır kıpır bişey gördüm..
tabi o andan itibaren beni susturabilene aşkolsun...
yani kadir gecesinin olduğu mubarek günde bebeğim henüz sata göre 5+4 iken kalp atışını gördük..
2 hafta sonraya randevu verdiler..
inşallah rabbim bu defa cümlesiyle birlikte benimkinide tamamına erdirir...
ben de toplu cevap yazayım herkes gibi.
passifloaracım gözünaydın.
chnb, üzüldüm sonuca. ama olsun hayırlısı olsun.
kittyi, ben de kaynana evinden canlı bağlanıyorum şu anda. yazdıklarını okurken çok güldüm ve aynen eşime okuttum, benim gibi düşünenler var diye.
candaşcım, Allah kabul etsin dualarını inşallah.
zaten kendi istediğini din kardeşi için istemeyen gerçek mümin olamaz, diye bir hadisi şerif var.
minikler, insanın adet düzeni herşeyi değişiyor canım bu kürtajdan sonra.
ben de daha önce heğ 12 günler yumurtlar, 28. günü adet olurdum. bu ay da yumurta yakalamaca oynadık resmen. geçen ay yakalayılımd erken her gün ilişki olmuştu ve sonuç negatif olunca bu ay aralıklı çalışalım dedik. pazar, çarşamba ve cuma geceleri oldu. ama her gün test yapamdım bu sefer. salı günü test yapmıtım gölge bile çıkmayınca permebeye kadar test yapmadım. perşmebe yaptım, koyuya yakın ama koyu değildi tam. cuma koyulaşır dedim, cuma ise rengi hafif açılmııştı. dün gece ise nerdeyse kaybolmuştu çizgi. artık olduysa olur. çok kafama takmıyorum. zaten elimdeki ovülasyon testlerini de bitirdim 3 ayda. elde var sıfır. yeni almayı da düşünmüyorum. artık denk gele çalışma.
sonsuz boşluk güzelmiş ....bana pek akıllıca gelmedi ben de daha önceden okumuştum..doğru bir yöntem olabilir ama ben kullanma taraftarı değilim..sen bayramda sonucu yazarsın..ara ara girer okuruz..bende temizlikle uğraşıyordum koltuk takımı geldi onu düzenliyorduk eşimle..islim kebabını gördüm face den harika görünüyor..ellerine sağlık..
ben 5-6 gün yokum arkadaşlar.....merak etmeyin..bu arada doktorumun tayini çıkmış üzüldüm biraz
Kızlar merhaba, bu ayda bişey yok...Bilmiyorum hissettim filanda dedim ama yine yok adet oldm.Ama ilkkez bu kadar ciddi şekilde hamileymişim geldi.Sanırım yakın zmannda gelmeyecek bu bebek..Artık hayırlısı nne diyeyim ...
Sabah kalktım eşime çaktırmdan eczaneye gidip test alacaktım.uyandı gidemedim derken akşam zeri adet oldumneyse vardır bi hayrı deyiip yine beklemeye devam edeceğizz... Yani nasıl bi bünyeyse dene dene yok ... Şöyle millet der ya çok aferdersiniz açık yazcaM akşam yatıyorum sabaha hamile kalkıyorum bunların bünyesi nasıl acaba ? bizlerde aylardır atmadığımız takla kalmadı ama sıpalar pek nazlı çıktı :) ben artık şuna inansam iyi olur galiba eşimin tayini olmadan bebek filan olamaz.. belkide hayırlısı böyledir ya napalım :)
kızlar okuyamadım yazdıklaınızı sadece pasifloranınkini okuyabildim net çok ağır çünkü..pasiflora canım meleğinin sesini duymuşsun rabbim 9 ay boyunca o sesi senden esirgemesin sağlıcakla dünyaya gelişini nasip etsin... en nazlı bebeğimize bi maşallahta benden gelsin .)
herkesin bayramını kutluyorum :) 2.günü amasradayız inş ... renkli atlas senin hamile olduğunu umuyorum canım ...
cancanlar ben geldimmmm, hepinizi çok özledim. umarım bayram güzel geçiyordur.
passiflora içinallah tamamına erdirsin
chnb canım hayırlısı olsun, maddi açıdan daha pahalı dediğn yöntem için devlet yardımcı olmuyor mu acaba?
candaşım,renkliatlas hayırlısı olsun ne diyim, tez zamanda gelsinnnnn artık sağlıklı bebieşlerimiz.
cezam aydına değil malesef kuşadasına gittik arabayı servise verdikleri için aydına gelebilme durumumuz olmayacaktı biliyordum, yoksaaaaaaaa seni rahat bırakır mıyım aydında ben.
herkes iyidir umarım, biz yeni geldik, teyzem,annanem,1 akraba ziyareti yapacağım bu arada giremeyebilirim hepinizi öptüm.
canım özelden mesajına cevap yazdım ancak mesaj kutun dolu gitmedi.Herkesin Ramazan Bayramını kutluyorum. Nice bayramlara bebişlerinizle beraber girmenizi diliyorum.
Candaş ve Renklitaş üzüldüm. Sağlık olsun. Ben de bekliyorum ha geldi ha gelecek. Hayırlısı olsun kızlar... Tek üzüldüğüm o kadar performansa yazık...
Canım hoş geldin. Devlet çocuğu olanlara malesef tüp bebekte destek olmuyor. Bari bir hak verselerdi benim diğer çocuğum normal yolla oldu çünkü. nE YAPALIM KISMET ARTIK... Umarım güzel geçmiştir tatil...[/QUOTE
hoşbuldum canım inşallah hepinizi, ehh fena değildi, az kalmamız tatilin en güzel yanıydı.Enteresan ya, tüm kalbimle dua ediorum ve inanmak istiyorum, oğluşumuz var maşallah allah herkesin yavrusunu bağışlasın kardeş gelcek ona en güzel zamanda.
minikler iyi bayramlar, inşallah canım uğurlu, bereketli olsun.kızlar bayramınız kutlu olsun nice güzel bayramlara inşallah..
artık iki bayram arası uğur getirsin bize
selam kızlar bayramda giren çıkan azalmış buralara...benim kırmızılar dün gece feci geldi..umutlar bitti.. ilk ayımızdı,ama dr a gitmeyi düşünüyorum adet bitince,düşükten sonra hiç kontrole gitmedim 1 sene oldu sorun çıkmadı ama bu ay denedik bebekte olmadı..bi baktırayım diyorum. eşimde gereksiz dur daha diyo benimde içime kurt düştü açıkcası:26: içim rahat etsin diye giddecem.
Beğen kısmını kaldırmışlar.
Chnb bu mesajı beğendi.
Biz de az sonra komşuya iniyoruz... Bayramdan sonra daha aktif olur burası. Beni de adet olamayanlar gurubuna ekleyin. 2 gün geçti. Bugün de hassas gebelik testi yaptım. Negatif. sTRESTEN ADET BİLE OLAMADIM...
selam kızlar bayramda giren çıkan azalmış buralara...benim kırmızılar dün gece feci geldi..umutlar bitti.. ilk ayımızdı,ama dr a gitmeyi düşünüyorum adet bitince,düşükten sonra hiç kontrole gitmedim 1 sene oldu sorun çıkmadı ama bu ay denedik bebekte olmadı..bi baktırayım diyorum. eşimde gereksiz dur daha diyo benimde içime kurt düştü açıkcası:26: içim rahat etsin diye giddecem.
Beğen kısmını kaldırmışlar.
Chnb bu mesajı beğendi.
Biz de az sonra komşuya iniyoruz... Bayramdan sonra daha aktif olur burası. Beni de adet olamayanlar gurubuna ekleyin. 2 gün geçti. Bugün de hassas gebelik testi yaptım. Negatif. sTRESTEN ADET BİLE OLAMADIM...
Destinacim, Kittycim hosgeldiniz tatilar iyi gecmis masallah. ekledim sizleri gordum masallah fistik gibi arkdaslarim oldu
canim git tabi icin rahat eder benimde kirmizilar 10 gun oncedn gelmisti benimde icim raht etmei gittim ama dr hic bisi yapmadi guzel guzel konustu benimle.. iyi geliyor..
canim iste kiminin stresten gec geliyor benimde stresten erken geliyor herkesin farkli durumu var..hayirlisi olsun insallah..
Kizlar bizde bayramda arkadasimiza gittikmalum ana-baba yok bualarda arkadas geziyoruz... netten cikardigim takvime gore 15.gun yumurtam catliyor.ve kizlar bugun 15.gun...ben 14 gundurde ovulasyon testi kullaniyorum ve hergun cikan cizgiayni ben anlamadim yaaa bugunde karnim agriyor kasiklarim agriyor herhglade yumurta catlatiyorum ..ama isteyim aksama kadar vakit gecermi bilmiyorum yine gun kacirirmiyim diye korkuyorum beni bilgilendiren olursa sevinirim opyuroum herkesi bayyy
Gücünüz yetiyorsa tahmini zaman diliminde günaşırıyı kaçırma canım. Test niye öyle sen yapmaya devam et. Markası neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?