günaydın kızlar
kimlere derdimi anlatsam bilemedim moralim çok bozuk her yere yazmak istiyorum 1 haziranda 14 haftalık bebeğimi kaybettim daha öncede yazdım zaten bi türlü düzenli adet olamadım 1 ay doğum kontrol hapı kullandım 17 ağustosta adet oldum çalışmalara başladık ama bayramın 1.günü yine kanamam oldu ve hala devam edio saçma sapan bi kasık ağrısı yine adet oldum sanırım ben bebeğim olsun diye dular ediorum bu ay korunmam bitmişti yeniden denemelere başlamıştık ama kısmet olmadı ne yapıcamı bilmiorum doktora gitmektende sıkıldım sizce neden böle olabilir 20 gün önce gittim kontrole adet olmadan bi gün önce kis miyom gebelik hiç bişey yok gayet normal herşey şimdi neden böle oldu bilmiorum yumurtlama zamanı da kanama oluyomuş ama sanırım lekelenme şeklinde az olur bilgisi olan varmı
günaydınnnn canım
ohh oldun kurtuldun için rahatladı
Canım sorma stres mi desem kürtaj tahribatı mı desem çoğumuzun dengesi şaştı. Benim yumurtlama lekem olur bazı ay. Ama birkaç damla pembe leke olur bir daha olmaz. İstersen normal doktora değil de akademik unvanı olan başka bir doktora git. Çünkü ileri hafta kayıpları beni daha daendişelendiriyor ve doktorların ilk düşükte araştırma yapmaya gerek yok demeleri beni endişelendiriyor. Allah korusun başka bir kayıbı kaldıramayacağını düşünüyorum. Benim dediğim gibi gerekirse üniversite hastanesine git. Ben senin kaybının basit bir nedeni olmadığını düşünüyorum. Yoksa 8 haftalarda zaten düşerdi.
bugün konulucam doktorla canım kalıtsal bişi çıkmadı patoloji sonucuna göre bebeğe kan gitmemiş demişti doktor bidahaki gebeliği etkilicek bişi diil adam parada alömıo bide o günden beri çekiniorum artık bugün ödeme yapıcam içim rahat gideyim 3 aydır sürekli gittim hiç para almadı doktoruma güveniorum canım adam işinin ehli aradım erken adet olmuşsundur dedi yumurtlama takibi yapıcak akşam gitcem muaynesine
bu akşam doktoruma bundan bahsedicem pıhtılaşma testle anlaşılacak bişeymi peki abla:)Canım bebeğe kan gitmemiş demek senin pıhtılaşma problemin olduğunu da gösterir bence. Pıhtılaşma nedeniyle bebekler ya erken haftalarda düşerler ya da bebeğe kan gitmediği için daha ileri haftalarda kalbi durabilir. Sen tabiki güven ama başka birinin görüşünü daha al. Ben geçen seneki 25 haftalık doğumdan sonra toplamda 9 değişik doktora gittim ve dedktif gibi iz sürdüm. Doktorum benim de çok iyi ama bazen göremeyebiliyorlar bazı şeyleri. 9 doktor içinde gittiğim prof sayesinde sonuca ulaştım. 2 de yard. doça gittim ama malesef onlar daanlamadılar canım... Abla tavsiyesi olsun sana ...
selam kızlar bayramda giren çıkan azalmış buralara...benim kırmızılar dün gece feci geldi..umutlar bitti.. ilk ayımızdı,ama dr a gitmeyi düşünüyorum adet bitince,düşükten sonra hiç kontrole gitmedim 1 sene oldu sorun çıkmadı ama bu ay denedik bebekte olmadı..bi baktırayım diyorum. eşimde gereksiz dur daha diyo benimde içime kurt düştü açıkcası:26: içim rahat etsin diye giddecem.
kızlar tatilden döndüm ve bi gün sonra yani bayramda yatılı misafirlerim vardı eltimler geldi iki çocuk var ve çıldırdım biri 4 buçuk yaşında biri 10 aylık ikiside anne düşkünü ve kaynım çok ilgisiz çocuklara. eşim rahatsızlık duymasın die hiç müdahale etmedim ama koltuklarım halılar ev battıönceden sabırlıydım ama şimdi sanırım biraz kıskandım tabi eltim ufaklığı sana verelim büyütünce verirsn demesi beni iice delirtti sanki benim çocuğum olmayacak gibi davranılmasından nefret ediyorum..
bugün de eşimin internetten (oyundan) tanıdığı biarkadaşı ailesiyle bayramlaşmaya uğradılar gerçek hayatta ilk tanışmaydı ve sıcak bir ortam oldu kıskandım valla :) bende ne kadar kıskanç biriymişim bak bayramda gün ışığına çıktı:)
kızlar benimde geçenki kanama adet değilmiş bi gün ve az az geldi bitti buara tekrar bekliyorum.. önce kırmızı görenler sonra da hamişler grubuna girmeyi nasip etsin allahım bu aydan sonra 2012haziran anneleri mi başlıyor? keşke hamişlerimizin dışındakiler bu aydan sonra kırmızıya dur deyip aynı topikte olsak ne güzel olur değil mi :)
bu akşam doktoruma bundan bahsedicem pıhtılaşma testle anlaşılacak bişeymi peki abla:)
hayırlısı olsun kuzum. Doktora gitmek rahatlatıyor git ne olacak, için rahat edecek veeeeeee bebek gelecekkk.
çok güldüm canım ya, kıskançmışım olayına, millet kafayı yemiş ya, bizler sınavdayız çok şükür isyankar olmayarak veriyoruz sınavlarımızı ama onlar çakıyorlar. Diyecektin sende ver baksana siz bakamıyorsnuz biz bakarız diye, intikam soğuk yenen yemekmiş, senin bebişin olunca eşinin bebişle ilgilendiğini görünce çaaaaaaaaaaaaaaaatttt diye çatlayacak o kıskançlığından,
chnb canım hayırlısı olsun korunma yöntemi olarak ateş ölçme olabilir mi?
destina hoşgeldin breeee.
citaknuray geç çatlatıyorsundur bu ay ben kullandım onu 2.koyu çizgi çıktıydı bende senemde onu kullanmıştı.
Canım kan veriyorsun anlaşılıyor. ProteinS, Protein C, antikardiolipin-G, antikardiolipin-M, faktör V, FaktörV G 1691A, (Leiden), ProtrombinG20210A, MTHFR C677T, MTHFR A1298C. bANA BUNLAR YAPILDI VE SORUNLAR çıktı canım. SoR BUNLARI ÖZELDE PAHALI FAKÜLTEDE YAPTIRDIM BİR KISMINI. aMA FAKÜLTEYE GİDERSEN 2 DÜŞÜK YAPTIM DEMEZSEN YAPMAZLAR.
bİR DE SENİN BEBEĞİN PATOLOJİYE GİTMİŞTİR. kROMOZOM GENETİĞİ YAPILMAMIŞTIR. eMİN MİSİN GENETİK inceleme yapıldığından tatlım? Seni sıkıştırıyorum ama ben çok çektim başkaları da çekmesin istiyorum. Kızmıyorsun değil mi?
Canım ben ateşlerle uğraşamam sanırım. 4 sene takvim yöntemini takip ettim, 5 sene spiralle korundum. Bakalım doktor ne diyecek?
bugün konulucam doktorla canım kalıtsal bişi çıkmadı patoloji sonucuna göre bebeğe kan gitmemiş demişti doktor bidahaki gebeliği etkilicek bişi diil adam parada alömıo bide o günden beri çekiniorum artık bugün ödeme yapıcam içim rahat gideyim 3 aydır sürekli gittim hiç para almadı doktoruma güveniorum canım adam işinin ehli aradım erken adet olmuşsundur dedi yumurtlama takibi yapıcak akşam gitcem muaynesine
hayırlısı olsun kuzum. Doktora gitmek rahatlatıyor git ne olacak, için rahat edecek veeeeeee bebek gelecekkk.
çok güldüm canım ya, kıskançmışım olayına, millet kafayı yemiş ya, bizler sınavdayız çok şükür isyankar olmayarak veriyoruz sınavlarımızı ama onlar çakıyorlar. Diyecektin sende ver baksana siz bakamıyorsnuz biz bakarız diye, intikam soğuk yenen yemekmiş, senin bebişin olunca eşinin bebişle ilgilendiğini görünce çaaaaaaaaaaaaaaaatttt diye çatlayacak o kıskançlığından,
chnb canım hayırlısı olsun korunma yöntemi olarak ateş ölçme olabilir mi?
destina hoşgeldin breeee.
citaknuray geç çatlatıyorsundur bu ay ben kullandım onu 2.koyu çizgi çıktıydı bende senemde onu kullanmıştı.
citaknuray
canım ben 11.günden itibaren yapmaya başlıyordum, her gün aynı saatte en az 2 saat önce sıvı tüketimini kesiyordum taaaki çift çizgi çıkana kadar. 16.günde 2.çizgi silik çıkıyordu, sonraaa hemen hemen 1.çizgiyle aynı olyordu 22.günde falan. aynıydı canım incecik, beyaz çizgisine kadar kaba batırıyordum. gg.dan almıştım 20 tanesi 30 lira mı 20 lira mı neydi
bu akşam doktoruma bundan bahsedicem pıhtılaşma testle anlaşılacak bişeymi peki abla:)
Merak ettim seni ne yaptım tatlım?
gece evden giremiorum ablacım doktorumla konuştum senin sölediklerinin hepsini söledim ne çok şey bilion sen öyle diyo:):):)şuan gebelikten önce tedavi olmaya karar verdim bi ilaç verdi hormon düzenleyici ve gebelik önleyici bi nevi doğum kontrol hapı 21 gün bunu kullanıcam adetimin 3.günü gidicem doktora ve ne tahlil istiyoan yapıcam yeterki için rahat olsun dedi şuan gebelik düşünmeyelim önce sen iyi ol ondan sonra bebek olur zaten dedi eşimle ikisi ikna ettiler beni bana kalsa mantıklı düşünemiorum tabi ki hemen olsun istiyorum ilacım bitince senden yardım alırım yine abla saol:)kis miyom falan yok çok şükür ultrason baktı ilacım bitsin inşallah o zaman yaptırıcam tahlillerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?