Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar

kimlere derdimi anlatsam bilemedim moralim çok bozuk her yere yazmak istiyorum 1 haziranda 14 haftalık bebeğimi kaybettim daha öncede yazdım zaten bi türlü düzenli adet olamadım 1 ay doğum kontrol hapı kullandım 17 ağustosta adet oldum çalışmalara başladık ama bayramın 1.günü yine kanamam oldu ve hala devam edio saçma sapan bi kasık ağrısı yine adet oldum sanırım ben bebeğim olsun diye dular ediorum bu ay korunmam bitmişti yeniden denemelere başlamıştık ama kısmet olmadı ne yapıcamı bilmiorum doktora gitmektende sıkıldım sizce neden böle olabilir 20 gün önce gittim kontrole adet olmadan bi gün önce kis miyom gebelik hiç bişey yok gayet normal herşey şimdi neden böle oldu bilmiorum yumurtlama zamanı da kanama oluyomuş ama sanırım lekelenme şeklinde az olur bilgisi olan varmı

Günaydın kızlar, az önce adet oldum. Bitti artık bu stres. Artık korunma yöntemi bulmam lazım kendime...

Canım sorma stres mi desem kürtaj tahribatı mı desem çoğumuzun dengesi şaştı. Benim yumurtlama lekem olur bazı ay. Ama birkaç damla pembe leke olur bir daha olmaz. İstersen normal doktora değil de akademik unvanı olan başka bir doktora git. Çünkü ileri hafta kayıpları beni daha daendişelendiriyor ve doktorların ilk düşükte araştırma yapmaya gerek yok demeleri beni endişelendiriyor. Allah korusun başka bir kayıbı kaldıramayacağını düşünüyorum. Benim dediğim gibi gerekirse üniversite hastanesine git. Ben senin kaybının basit bir nedeni olmadığını düşünüyorum. Yoksa 8 haftalarda zaten düşerdi.

günaydınnnn canım

ohh oldun kurtuldun için rahatladı

Sağ ol canım benim. Önümde uzun bir süreç var artık. Bir kez daha gördümki plan yapmak bana göre değil...

Allah herkesin işini rast getirsin... Amin...

İnşallah sen de en tez zamanda dileğine kavuşursun. Amin...

bugün konulucam doktorla canım kalıtsal bişi çıkmadı patoloji sonucuna göre bebeğe kan gitmemiş demişti doktor bidahaki gebeliği etkilicek bişi diil adam parada alömıo bide o günden beri çekiniorum artık bugün ödeme yapıcam içim rahat gideyim 3 aydır sürekli gittim hiç para almadı doktoruma güveniorum canım adam işinin ehli aradım erken adet olmuşsundur dedi yumurtlama takibi yapıcak akşam gitcem muaynesine

Canım bebeğe kan gitmemiş demek senin pıhtılaşma problemin olduğunu da gösterir bence. Pıhtılaşma nedeniyle bebekler ya erken haftalarda düşerler ya da bebeğe kan gitmediği için daha ileri haftalarda kalbi durabilir. Sen tabiki güven ama başka birinin görüşünü daha al. Ben geçen seneki 25 haftalık doğumdan sonra toplamda 9 değişik doktora gittim ve dedktif gibi iz sürdüm. Doktorum benim de çok iyi ama bazen göremeyebiliyorlar bazı şeyleri. 9 doktor içinde gittiğim prof sayesinde sonuca ulaştım. 2 de yard. doça gittim ama malesef onlar daanlamadılar canım... Abla tavsiyesi olsun sana ...

bu akşam doktoruma bundan bahsedicem pıhtılaşma testle anlaşılacak bişeymi peki abla:)

hayırlısı olsun kuzum. Doktora gitmek rahatlatıyor git ne olacak, için rahat edecek veeeeeee bebek gelecekkk.

çok güldüm canım ya, kıskançmışım olayına, millet kafayı yemiş ya, bizler sınavdayız çok şükür isyankar olmayarak veriyoruz sınavlarımızı ama onlar çakıyorlar. Diyecektin sende ver baksana siz bakamıyorsnuz biz bakarız diye, intikam soğuk yenen yemekmiş, senin bebişin olunca eşinin bebişle ilgilendiğini görünce çaaaaaaaaaaaaaaaatttt diye çatlayacak o kıskançlığından,

chnb canım hayırlısı olsun korunma yöntemi olarak ateş ölçme olabilir mi?

destina hoşgeldin breeee.

citaknuray geç çatlatıyorsundur bu ay ben kullandım onu 2.koyu çizgi çıktıydı bende senemde onu kullanmıştı.

bu akşam doktoruma bundan bahsedicem pıhtılaşma testle anlaşılacak bişeymi peki abla:)

Canım kan veriyorsun anlaşılıyor. ProteinS, Protein C, antikardiolipin-G, antikardiolipin-M, faktör V, FaktörV G 1691A, (Leiden), ProtrombinG20210A, MTHFR C677T, MTHFR A1298C. bANA BUNLAR YAPILDI VE SORUNLAR çıktı canım. SoR BUNLARI ÖZELDE PAHALI FAKÜLTEDE YAPTIRDIM BİR KISMINI. aMA FAKÜLTEYE GİDERSEN 2 DÜŞÜK YAPTIM DEMEZSEN YAPMAZLAR.

bİR DE SENİN BEBEĞİN PATOLOJİYE GİTMİŞTİR. kROMOZOM GENETİĞİ YAPILMAMIŞTIR. eMİN MİSİN GENETİK inceleme yapıldığından tatlım? Seni sıkıştırıyorum ama ben çok çektim başkaları da çekmesin istiyorum. Kızmıyorsun değil mi?

Canım ben ateşlerle uğraşamam sanırım. 4 sene takvim yöntemini takip ettim, 5 sene spiralle korundum. Bakalım doktor ne diyecek?

yok ablacım ne kızması anlıyorum ben seni yaa o patoloji sonucu düşükten 15 gün sonra çıktı doktor kalıtsal bişey yok bebeğe kan pompalayamamış plesanta dedi ben incelemedim bile o zaman hani giden gitmiş gibilerden eşime sölüyeyim yanında gelirken getirsin sonucu yeniden konuşalım

chnb cok guzel anlatmis bunu yasayan bilir canim gercekten sen ablanin dedigine uy.. sor bakalim ne diyecek doktor..insallah bisi cikmaz ama icin rahat eder en azindan..

valla bunu soyledin icim rahatlar gibi oldu 15. gun de yaptim hep silik cikiyor 2. cizgi.. ustundede silikse negatftir diyor. insallah yakalarim gunu..seninkide boyle cok ince bisiymidi.. bas tarafi mavi renkli incecik bir cubuk..bu ayda olmazsa bekle babam bekle iyice sabirsiz olduk..

citaknuray

canım ben 11.günden itibaren yapmaya başlıyordum, her gün aynı saatte en az 2 saat önce sıvı tüketimini kesiyordum taaaki çift çizgi çıkana kadar. 16.günde 2.çizgi silik çıkıyordu, sonraaa hemen hemen 1.çizgiyle aynı olyordu 22.günde falan. aynıydı canım incecik, beyaz çizgisine kadar kaba batırıyordum. gg.dan almıştım 20 tanesi 30 lira mı 20 lira mı neydi

canim bende adetim bittigi gunden beri yapiyorum.. yani bugun 16.gun dune kadar hep 2.cizgi silik cikiyor ama ben hep ayni saatte yapmadim.. kimini aksam 10da kimini gece 1de yada aksam 7de..bazen gunde 2 defada yaptigim oldu yani ben hala anlamadim ne zamna yumurtladigimi ama 2 aydir sunu farkettim 15.gunumde agrim basliyor kasiklarim agriyor karnim agriyor sanki hep afedersin gazim var gibi oluyor belki bugunlerdir bilmiyorum ama olmadi obur ay hergun ayni saatte dedigin gibi aypmaya calisirim ise yarasin insallah... bende burda ebay'den aldim 100 tanesi $10 baya ucuz

slm kızlar benim moralimçok bozuk bugün galiba hastalandım çünkü leke geldi daha önemilisi adettimden 3 gün önce geledi bende tam anlamadım şuanda beklemedeyim bakalım ne olcak inş devamı gelmez

Merak ettim seni ne yaptım tatlım?

gece evden giremiorum ablacım doktorumla konuştum senin sölediklerinin hepsini söledim ne çok şey bilion sen öyle diyo:):):)şuan gebelikten önce tedavi olmaya karar verdim bi ilaç verdi hormon düzenleyici ve gebelik önleyici bi nevi doğum kontrol hapı 21 gün bunu kullanıcam adetimin 3.günü gidicem doktora ve ne tahlil istiyoan yapıcam yeterki için rahat olsun dedi şuan gebelik düşünmeyelim önce sen iyi ol ondan sonra bebek olur zaten dedi eşimle ikisi ikna ettiler beni bana kalsa mantıklı düşünemiorum tabi ki hemen olsun istiyorum ilacım bitince senden yardım alırım yine abla saol:)kis miyom falan yok çok şükür ultrason baktı ilacım bitsin inşallah o zaman yaptırıcam tahlillerimi

Canım çok gençsin daha. Ve en önemlisi yeni evlisin. Biraz rahatlamaya çalış. Pıhtılaşma testlerini yaptır tedavin bitince. Belki bir şey çıkmaz ama sen rahat edersin. Rahimin de iyiymiş. Bazı şeyler stresten oluyor. Bak benim 2 gün gecikti adetim elimde 5 hassas gebelik testim 1 tane kaldı. Meraktan bitirdim testleri neredeyse. Kafanı dağıtmaya çalış. Çok zor ben de çok zorlanıyorum gerçi ama akşamları çıkın dolaşın ne bileyim işte...

CHNP canımmmmm naber sebi goremıyorum bı gelıyosun kayboluyosun..
bende bi kaç test yaptırıcam dedim ya .. yazdım oteki tarafa bakarsın bı ara.. ben buralardayım canımm çalışım biraz gelirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…