Canım çok gençsin daha. Ve en önemlisi yeni evlisin. Biraz rahatlamaya çalış. Pıhtılaşma testlerini yaptır tedavin bitince. Belki bir şey çıkmaz ama sen rahat edersin. Rahimin de iyiymiş. Bazı şeyler stresten oluyor. Bak benim 2 gün gecikti adetim elimde 5 hassas gebelik testim 1 tane kaldı. Meraktan bitirdim testleri neredeyse. Kafanı dağıtmaya çalış. Çok zor ben de çok zorlanıyorum gerçi ama akşamları çıkın dolaşın ne bileyim işte...
CHNP canımmmmm naber sebi goremıyorum bı gelıyosun kayboluyosun..
bende bi kaç test yaptırıcam dedim ya .. yazdım oteki tarafa bakarsın bı ara.. ben buralardayım canımm çalışım biraz gelirim...
eve sokmuyomki kocamı:)dün gece de 1 de girdik bide sabah kalk işe gel:)rahatladım abla şuan sadece iyileşmek istiyorum bu bitek benim başıma gelmedi biz allahın sevgili kullarıyız sadece bunu biliorum bizim hem bu dünyada hem gerçek dünyada evlatlarımız olacak cennetin kapısında anne baba kardeşlerini bekleyecekler gülümseyerek sonra biz hasretimizi dindiricez onlara şimdi daha huzurluyum düşünmücem inşallah zaten ilaç kullanırken imkansız olması testlere para vermem hiç olmazsa:)
Tamam tatlım...
Ne testine para vermezsin canım? Bence dedeiğim testleri doktorunun uygun gördüğü zamanda yaptır. İstersen üniversite hastanesine yaptır çünkü pahalı testler canım ve hepsini aynı anda yapmıyorlar ve çok zaman alıyor çıkması...
Çok da takma. Onlar inşallah bize şefaatçi olacaklar...
CHNP canımmmmm naber sebi goremıyorum bı gelıyosun kayboluyosun..
bende bi kaç test yaptırıcam dedim ya .. yazdım oteki tarafa bakarsın bı ara.. ben buralardayım canımm çalışım biraz gelirim...
eve sokmuyomki kocamı:)dün gece de 1 de girdik bide sabah kalk işe gel:)rahatladım abla şuan sadece iyileşmek istiyorum bu bitek benim başıma gelmedi biz allahın sevgili kullarıyız sadece bunu biliorum bizim hem bu dünyada hem gerçek dünyada evlatlarımız olacak cennetin kapısında anne baba kardeşlerini bekleyecekler gülümseyerek sonra biz hasretimizi dindiricez onlara şimdi daha huzurluyum düşünmücem inşallah zaten ilaç kullanırken imkansız olması testlere para vermem hiç olmazsa:)
gebelik testine diyorum abla bende bi gün geciksem hemen test alıp yapıodumda şimdi doğum kontrol ghapı kullancamdan gebelik riski olmucak ondan testlere para vermem diorum:)
kızlaarrrr hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum. benden pek güzel haber yok. bayramım zehir oldu resmen. bayramın ilk günü kahverengi akıntı geldi bayağı yoğun bi şekilde soluğu hastanede aldım. kendi drum il dışında olduğu için başka dra gittik.neyseki bebişimiz iyiymiş. ıstırahat verdi dr kaç gündürlü yatıyorum. ha bide dr bakarbakmaz bu erkek dedi:) bayram sürprizimiz oldu. ben kalp atışlarını görene kadar ağladım tabi sonrada cinsiyeti öğrenince bi garip olup ağlamaya devam ettim ama bu kezki sevinçtendi sanki. neyse derken ertesi gün ağzımı açamadığımı farkettim uyandığımda bu kezde 20 lik dişim çıkmaya çalışıyomuş ama çıkamıyomuş. ve tüm damağım iltihap olmuş. kaç gündürlü çorbayla besleniyorum( dr antibiyotik verdi. tabi ben kullanmamakta ısrar ettim ama iltihap bademciğe kadar vurunca kadın doğum drumu aradım sordum kullan dedi. içime sinmeye sinmeye içiyorum antibiyotiği ( daha etkisini göstermedi hala ağzımı açmıyorum. anlayacağınız yatarak geçirdiğim bi bayram oldu hiçbişe anlamdım teyzemler kuzenelr hep gezdi ben yatağa çakıldım kaldım... bilgsyarımda bende değildi geçmişe hiç bakamadım. yemek yiyemedğim için başım dönüyo sürekli. pztesi 2 li sonucumuzu alacaz inşallah temizdir. bizden haberler bu kadar. biran önce iyileşip aranıza dönecem inşallah hepinizi öpüyorum.
kızlaarrrr hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum. benden pek güzel haber yok. bayramım zehir oldu resmen. bayramın ilk günü kahverengi akıntı geldi bayağı yoğun bi şekilde soluğu hastanede aldım. kendi drum il dışında olduğu için başka dra gittik.neyseki bebişimiz iyiymiş. ıstırahat verdi dr kaç gündürlü yatıyorum. ha bide dr bakarbakmaz bu erkek dedi:) bayram sürprizimiz oldu. ben kalp atışlarını görene kadar ağladım tabi sonrada cinsiyeti öğrenince bi garip olup ağlamaya devam ettim ama bu kezki sevinçtendi sanki. neyse derken ertesi gün ağzımı açamadığımı farkettim uyandığımda bu kezde 20 lik dişim çıkmaya çalışıyomuş ama çıkamıyomuş. ve tüm damağım iltihap olmuş. kaç gündürlü çorbayla besleniyorum( dr antibiyotik verdi. tabi ben kullanmamakta ısrar ettim ama iltihap bademciğe kadar vurunca kadın doğum drumu aradım sordum kullan dedi. içime sinmeye sinmeye içiyorum antibiyotiği ( daha etkisini göstermedi hala ağzımı açmıyorum. anlayacağınız yatarak geçirdiğim bi bayram oldu hiçbişe anlamdım teyzemler kuzenelr hep gezdi ben yatağa çakıldım kaldım... bilgsyarımda bende değildi geçmişe hiç bakamadım. yemek yiyemedğim için başım dönüyo sürekli. pztesi 2 li sonucumuzu alacaz inşallah temizdir. bizden haberler bu kadar. biran önce iyileşip aranıza dönecem inşallah hepinizi öpüyorum.
Pileo cok gecmis olsun insallah cabuk atlatirsin.. bi erkekimiz daha geliyo demekki maslalahh bebis iyi ya sukur insallah sende cabuk iyilesirsin
kizlar nerelerdesiniz topik baya sessiz ..CAndas, Destina , ceza bagislayin adini unuttugum diger kizlar sizler nasilsiniz???
kittycim galiba dun gece koyu bi cizgi gordum ben anladimki 15.gunden sonra catlatiyorum ve bizde ne olur ne olmaz 15ve 16 gun calismalari yaptik bakalim gerisi Allaha kalmis
cnm öncelikle geçmiş olsun sonrada gözünaydın cinsiyet belli olmuş inşallah biran önce sağlığına kavuşursun.. benimde diş problemlerim var ama doktor korkusu yüzünden gidip yaptırmıyorum süt dişlerim hala benimle yaşıyo :) sadece iki süt dişini yaptırıyım die kontrole gittim bir de eksik diş varmış 6 tanesi yapılcak deyince korktum :) ee şimdide yaptırmaya kalkışsam birinci sınıf okutacam seslere başlıycaz dişlek dişlek kendimi düşünemiyorum :)
hello kity inşallah canım allah o günleri gösterir yani düşüncesizce laf söyleyip üzenlerin de bir gün bize bakıp özeneceği günler.. ama eşim ev işlerinde de başka şeylerde de hep yanımda hep yardımcım bunu bile kıskanıyorlar artık bebiş olursa hayal edemiyorum :)
chnb sen de kırmızıyı görmüşsün artık benimde bu hafta sonuna kadar kırmızıyı görmem lazım artık gelsinde bende biran önce çalışmalara başlamak istiyorum allahın izniyle..
İnşallah canım, bir an önce başlarsın çalışmalara. Demek 1. sınıf okutacaksın. Benim oğlan da 1. sınıfa başlayacak. Artık bana ipuçları verirsin. Onun gerginliği de var bende. 1. sınıf annesi olmak zormuş sanırım. Oğlan pek ödev yapmayı sevmiyor. Saçımı başımı yolacağa benziyorum...
İnşallah canım, bir an önce başlarsın çalışmalara. Demek 1. sınıf okutacaksın. Benim oğlan da 1. sınıfa başlayacak. Artık bana ipuçları verirsin. Onun gerginliği de var bende. 1. sınıf annesi olmak zormuş sanırım. Oğlan pek ödev yapmayı sevmiyor. Saçımı başımı yolacağa benziyorum...
allah bağışlasın cnm elimden geldiğince yardımcı olurum ilk bi kaç ay baya yorucu oluyor ama bu dönemi iyi atlatanlar artık diğer dönemlerde rahat ediyor.. aslında bizde başlarken sitres yapıyoruz ama hemen her çocuk sene sonunda okumaya geçmiş oluyor önemli olan düzenli çalışmak.. inşallah sorunsuz mutlu bir şekilde ikinci sınıfa geçeriz :)
insallah chnbcim ilk 1-2 ay gecsin oglunda alisir insallah ilk zamanlar biraz zor oluyor. Ablamda baya zorlanmisti sonra alisiyorlar bide ogretmeni sevmesi onemli insallah sever oglusun ogretmenini
minikler hayirli olsun ilk senen mi? insallah guzel bor ogretim yili olur herkes icin.. bende burda gonullu ogretmelik yaptim 1.siniflara baya zormus sonra biraktim ama siz egitimini aldiniz masallah guzel ve heyecanli olur
insallah kirmizilarda gelir bende erken gelmesin diye dua edyiroum gecen ay 10 gun onceden geldi simdi tirsiyorum aman gelmesin:18:
Gelmez inşallah. Doktora soramamıştın değil mi canım?
insallah chnbcim ilk 1-2 ay gecsin oglunda alisir insallah ilk zamanlar biraz zor oluyor. Ablamda baya zorlanmisti sonra alisiyorlar bide ogretmeni sevmesi onemli insallah sever oglusun ogretmenini
minikler hayirli olsun ilk senen mi? insallah guzel bor ogretim yili olur herkes icin.. bende burda gonullu ogretmelik yaptim 1.siniflara baya zormus sonra biraktim ama siz egitimini aldiniz masallah guzel ve heyecanli olur
insallah kirmizilarda gelir bende erken gelmesin diye dua edyiroum gecen ay 10 gun onceden geldi simdi tirsiyorum aman gelmesin:18:
tşk ederim citaknuray görevde 5. seneye başlıycam ve 4. kez 1. sınıf okutucam gerçi 2 sene birleştirilmiş sınıf olarak okutmuştum :) çocuklar bu dönemde öğretmene çok bağlı oldukları için inşallah sevgi dolu bir öğretmeni olur..Evet öğretmen için de streslidir tabi. Benim lise ama biz bile 9. sınıf alınca heyecanlanıyoruz. Çoğu şeyi ilk kez duyuyorlar. Bildikleri şeyler Hababam Sınıfı'ndan duydukları birkaç şey oluyor konuyla ilgili.Ama genelde sevilen bir ders oluyor. Ergen psikolojisi de daha bir farklı tabi... Ama sizin işiniz hep bana daha zor geliyor...
gittim canim ben doktora. Psikolojiye bagliyor hicbisi yok dedi.
Alttan da bakti hersey duzgun dedi.. benim sadece bu ay boyle oldu diger aylar hep duzenliydim.. insallah bu ay erken gelmezse bende sorun yok dicem insallah...
tşk ederim citaknuray görevde 5. seneye başlıycam ve 4. kez 1. sınıf okutucam gerçi 2 sene birleştirilmiş sınıf olarak okutmuştum :) çocuklar bu dönemde öğretmene çok bağlı oldukları için inşallah sevgi dolu bir öğretmeni olur..
chnb eşimde lisede çalışıyo bende sizin işinizi daha zor buluyorum ergenlerle uğraşmak heleki bu dönemde gerçekten çok zor (ben saygısızlığa katlanamıyorum).. bizimki de yorucu ama çok sevimli oluyo çocuklarımız heleki 1-2-3 :)
biraz rahat olmaya bak diyecem ama hiç sözle olacak bişey değil biliyorum daha günüm elmeden hesaplar yapan biri olaraktan.. inşallah gelirde daha fazla sitres yapmazsın cnm
zamanında yazmayı unutmuşum zamanında gelir demek istedim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?