Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet yarın inşallah herkezler burda olacak monoton hayat devam ediyor tatiller bitti umarım herkez için herşey yolundadır...

minikler, sen gitmedin galiba dr hadi hayırlısı bakalım bu hafta adet gecikmesin zamanında gelsin o zaman...çalışmalar var

nuraycığım, canım adeti erken oldun ama hiç olmamasından iyidir canım hayırlısı ikinci çizgiyi gördüm yazmışsınya ayyy bir an hamilesin gibi geldi nasıl heyecan yaptım sonra tabii 15. günü okuyunca gülümsedim umarım bebişte koyu çizgi gibi görünür...

chnb, canım endişelenme herşey güzel olacak yeni bir heyecan yarın başlıyormu okul? çok güldüm yaa saçımı başımı yolarım hee bende aynı senin gibiyim şimdi bazı alıştırmalar yaptırıyorum yapamayınca küplere biniyorum sonra toparlanıyorum tabii ne yapıyorum diyee allah yardımcın olsun...

selam kızlar ne zamandır girmedim.yazdıklarınızı okudum ara ara..ovulasyn testi yapanlara kolay gelsin ben bu ay yapmayacam..vazgeçtim valla kendi haline bırakacam..bende izne ayrıldım şubat tatiline kadar, yüksek lisansım vardı devamsızlıktan atılmıştım ,ilk atandığım sene stajer olduğumdan gelemediydim..af çıktı ondan yararlandım,yarın kayıtlar var tekrar öğrenci oluyorum kısmetse..ocak eş durumu atamalarını iple çekiyorum bakalıım neresi olacak. eylül sonu gibide isveçte olucam bu ay yoğun eşimle de pek görüşemeyiz bu ay bebek işi ekime kaldı benim..yarın görev başı yapacak arkadaşlarıma yeni eğitim öğretim yılları hayırlı olsun..her sene başı ne heyecan oluyor du bu sene izinliyim heyecan stres gitti valla ne iyiymiş

gittim canim ben doktora. Psikolojiye bagliyor hicbisi yok dedi.
Alttan da bakti hersey duzgun dedi.. benim sadece bu ay boyle oldu diger aylar hep duzenliydim.. insallah bu ay erken gelmezse bende sorun yok dicem insallah...

Düzenli adet gören kadınlarda yılda birkaç kez olması doğalmış. Ben de 2 ay gecikme yaşadım. Ama normalmiş canım. Bu ay istediğin gibi olsun inşallah. Bu aralar nazar mı var nedir hamile haberimiz azaldı. Umarım sizlerden güzel haberler alırız...

Tabi her ikisinin de kendine göre zorlukları ayrı. Önemli olan severek çalışmak. İnşallah güzel bir yıl geçiririz...

Canım haftaya başlıyor 1. sınıflar. 3 gün olacak demişti öğretmeni. Koca bir liste var elimizde bu hafta gidip alalım bari... Kıyafet de almadık daha. Artık önlük dönemi kapandı. Ne kolaymış önlük. Şimdi bence hiç rahat olmayan kıyafetlerle gidiyorlar okula. Bizim oğlan 5 dakika bile durmuyor ödevin başında. Bir boyamayı bile başında beklemesem dakikalarca tamamlamıyor. Bakalım 1. sınıfta ne olacak? Bir erkek bir de bayan öğretmen vardı. Erkek öğretmeni disiplinli diye duyduk, bayan yeni gelmiş daha. O yüzden erkek öğretmene yazdırdık. Tek çocuk biraz şımarttık, belki öğretmen toparlar diye...

Sen kreşe verecek misin?

Hayırlısı canım benim. Doğal akışına bırakmak belki stresi azaltır ama sen yine de tahmini günlerde 6 gün kadar gün aşırı dene bence. İnsan hayal kırıklığına uğruyor biliyorum. Benim 2 gün geçti 4 tane gebelik testi yaptım. Bir gönlüm istedi, bir gönlüm korkudan istemedi.

Okullar da açılıyor ve ben daha toplantının ne zaman olduğunu bile öğrenemedim...

bu ay çok yoğun geçecek bi orda bi burda ,pek gün aşırı olayını takip edemeyiz heralde ama kendi haline bırakıcam.. senin daha stresliydi bu ay ,bende eşime dedim bu kromozomlarına baktırsın diye, isveçte yapacak kendine test eşim genetikçi ama kendine hayrı yok..anca ben diyecem de yapacak..benimde içime kurt düştü senin eşinde çıkınca..baksın bakalım bizimkinde ne çıkacak.. bizim toplantı yarınmış gitmeyeceğim halde öğrendim kız ben içimde bi boşluk var ama her sene o heyecana alışmışız ya

Öyle mi canım... Demek genetikçi. Hazır kendine bakacaksa sana da bakıversin. Raporu tam yazsan yorumlar mı? Sorar mısın? Benim sağlıklı bir çocuğum olunca işlerim böyle gitti. Sağlıklı olduğu için bir çok testin gerekli olmadığını düşündük. Taki son düşüğü yapana dek. İlk düşükler birçok kadında oluyor zaten. Bizim gibi tekrarlayan vakalar az. Malesef birkaç acı yaşamak gerekiyor sonuca ulaşana dek. Ben de bu hafta fakülteye gidip istedikleri ileri bir test var onu soracağım acelem yok yaparlarsa oraya yaptıracağım...

Canım benim okulum yeni değişti. Eski okulda mesaj çekerlerdi. Burada kimse de aramadı. Ben aradım önceki gün kapalı. Yarın sabah ararım erkenden...

merhaba arkadaşlar yeni döndük.
11 günü iki tarafta da değerlendirdik. benim tarafta net erişimim yoktu.
annemi getirdim. biraz doktor işleri var. onunla ilgilenem. fazla takılamayabilirim yine. ama arada bakarm.
yarın göreve başlayaaklara hayırlı dönemler.
yalnız sonu okudum. gelişme göremedim.
yoldan geldik. uzanam biraz. haber vereyim dedim.

Hoş geldin canım. MERAK EDİYORDUM SENİ.İnşallah dinlenmişsindir. Tatilde de kafamız bir rahat olamadı ki. İnşallah bu ay topikten güzel haberler alırız. Bu ay pek bereketli olmadı. Yanlış mı anladım bilmiyorum 2 gün yazamadığım dönemde Sinau'dan sanırım güzel haber geldi. Artık bekliyorum güzel haberler sizlerden.

yorumlar canım sen yaz raporu ben gösteririm sormak istediğin bişeyler varsa sor hepsini sora öğrenirim...ah canım banada baksın ama inanki terzi kendi söküğünü dikmezmiş derler , dr a gidelim ben düşükten sonra hiç gitmedim kontrole , bu ayda denedik olmadı gidelim diyom kavga ettik 2 gün önce..bi kaç ay daha deneyelim sonra gidersin diyo ne gerek var diyo, saçmalıyorsun üzerinde çok duruyorsun dedi durdu..burdaki üni. hastanesinin başhekimi başhekim yrd. felan hepsini tanıyo , tıp fak. de derslere girecek o yüzden. bashekimin karısı kadındoğum da doç. ,söylüyorum en azından ona gidelim yok diyo! bi kaç ay deneyelim olmazsa gideriz, zırt pırt gidip oranı buranı kurcalatma diyo

Canım ya erkekler sanırım gurur yapıyorlar biraz. Bizimkine de çok ağır geldi. Düşün benim pıhtılaşma sorunum, bağışıklık sistemi sorunum, hamileyken değişen troid sorunum, rahimağzı yetmezliği sorunum var. Onda bir sorun çıktı kabul etmek istemiyor. Yazıyorum aynene canım:

Açıklama:
Merkezimize gönderilen periferik kan örneğinden yapılan hücre kültürü ve HRB hücre kültürü ile elde edilen, GTG ve HRB bantlama yöntemi ile boyanan metafaz plaklarında yapılan değerlendirmelerde incelenen alanların yaklaşık yarısında 47 kromozom kuruluşu olduğu ve alanlarda metasentrik görüntülü, D grubu kromozom büyüklüğünde bir kromozomun bulunduğu; alanların yarısının ise normal olduğu görülmüştür. Yapılan çalışmalarda marker kromozomun satellit içermediği ve gen içeren bir bölge taşıma ihtimali bulunduğu için markerin hangi kromozoma ait olduğunun anlaşılabilmesi için hastaya Multiprobe-Octocrom kiti ile FISH çalışması önerilmiştir. Hasta "mozaik" olduğu için bu kromozom düzensizliğinin ailenin gebelik kayıpları ile ilşkisi olup olmadığının anlaşılabilmesi ve sonraki gebeliklerde izlenecek yolun belirlenebilmesi için marker kromozomun yapısının aydınlatılması gerekmektedir.

Sonuç: 46, XY(50)/47XY,+mar(50)

Aynen böyle canım. Eşine sorar mısın?Bu D grubu kromozom ne acaba?

Sağ ol canım. Körün istediği bir göz Allah verdi iki göz. Benim o hesap oldu...

insallah canim cok sagol ...oylemi sandin insallah o haberleri hveririz.. bu ay ben olmasamda insallah sizlerden gelir hamle haberii rastgelsin

cok sagol canim evet oyleymis doktorda oyle soyledi insallah benimkide oyle bisidir..

Bide bugun basima gelenler bir bilseniz !!!!!

idrar yollarinda enfeksiyon kapmisim sabah bi agriyla uyandim idrarrimi yaparken bir agri bir sanci dayanamiyorum agrisina sonra da idrar yaparken kan gelmeye basladi..hemen dr gittik bi antibiyotik verdi.. bugun isede gidemedim aksama kadar yattim evde.. simdi biraz daha iyiyim ama hala agrim var idrarimi yaparken.. burdaki bi arkadasta cok iliskiye girmekten enfeksiyon kapmis olabilirsin dedi..yani kizlar diyecegim HIJYENE DIKKAT....
Sorum olacak hani diyoruz ya iliskiye girdikten sonra 1 saat yataktan kalkmayalim diye hatta bi yastik koyalim belimize.. ben genelde hep oyle yapiyorum..galiba orasini temizlemedim diye olmus olabilir...

birde 2 gun once yazmistim 2. cizgiyi gordum sanki diye... Ben dun 2 cizgiyi tam olarak gordum yani 17.gun gordum
O aksamda misafirlige gitmistik gec geldik ben suyu kestim yani sivi almadim 2 saat sonra yapayim dedim.. saat gece 2:30 da yaptim 2 cizgi tam gorundu.. esimde uyumustu ben 2 saat gecsin diye beklerken... adami kaldirdim zarzor gozleri kapali calismayi yaptik, cok komik gulmekten oldum bakalim hayirlisi Allahtan insallah idrarda cikan bu enfeksiyon bana engel olmaz

herkesin tatili iyi gecmistir insalalh opuyorum

Canım evet sık ilişki ve hatta ilişkiden sonra uzun süre yıkamamak, az su içme de enfeksiyona neden olabiliyor. Hatta uzman tv de seyrettim, ilk kez ilişkiye girildiğinde ya da uzun süre girilmeyip sonradan girildiğinde de olabiliyormuş. Balayı sistiti deniyormuş buna. Su da önemli tabi. Enfeksiyon hamile kalmayı engelliyebilir demişti bu aradadoktorum. Ayrıca enfeksiyonlar düşük nedeni de olabiliyormuş. İnşallah yansımaz sana canım. Çok su iç. Aç karna 1 limonu sodaya sık iç. İyi geliyormuş...

günaydınnnnnnnnn kızlar,

kaç gündür giremedim okudum ama yine yazamadım.

öncelikle yeni okul dönemi hayırlı olsun bol süprizlerle geçsin inşallah.

mini mini 1'ler var galiba onlarada başarılar, bayılıyorum onlara böyle uykulu uykulu ufacık sıraya giriyorlar çok gülüyorum :)))

loniness hoşgeldin.

nuraycım çift çizgiyi gördüğüne sevindim. gün aşırı çalışmayı dene istersen. Enfeksiyon olayı için bol bol su iç diyor doktorlar çok iyi geliyormuş.

destina hoşgeldin

pileo geçmiş olsun canım ya, şimdi nasılsın, yat dinlen. OĞlun olacağına çok şaşırdım ilk başta erkek demiştim demiştik, sonra kıza çevirdik çevirmeyecekmişiz :))) allah tamamına erdirsin. hepimizin gönlüne göre versin yüce mevlam.

öpğyorum sizleri.

Günaydın canım, sen nasılsın? Bizim de 2'de toplantı varmış. Start başlıyor ama ara sıra sınav görevi olur. 2 hafta sonra başlayacak asıl...

Herkeslere günaydın :)) a.s.

Nasılsınız şekerler, meleklerin anneleri, adayları, aday adayları :))

Herkese mutlu haftalar dilerim.. biraz bi bayram gezmesi yapayım 1 saate dönerim, sonra okumaya dalcam :) Öptüm hepinizi :)

evett herkesee günaydın diyeyim hem geçmişi şöyle bir okuyayım hemde biraz işler birikmiş onlarla ilgileneyim dönerim
herkes iyidir insallah bu arada facede eklediğim arkadaşlarım sizlerin nicklerinizle bilmiyorum bana buradaki isimlerinizle mail atarmısınız rica etsemm birinizi biliyorum sadece:)oda kızından dolayı.....hadii çokkk öptüm herkesi...görüşmek üzere...

hala kabullenemedei , hiç istemiyor , ya sen gidersin evden ya da ben diyor , naparım nasıl bakarım tek başıma , her gün ağlıyorum , dua ediyorum kalbi yumuşasın diye ama durum kötü ...

hala kabullenemedei , hiç istemiyor , ya sen gidersin evden ya da ben diyor , naparım nasıl bakarım tek başıma , her gün ağlıyorum , dua ediyorum kalbi yumuşasın diye ama durum kötü ...

Canım profil bilgilerinden baktım bir iki mesajına. Allah yardımcın olsun. Bence eşinle bu konuyu ayrıntılı konuş. Bu çocuğun senin için öneminden bahset. Onun çocukları olabilir ama bu seni gerçek manada annelik duygusu tattırmazki... Sen de anne olmak istediğini söyle. Bu arada eşin senin korunduğunu mu sanıyordu? Sen bu çocuğu yapmaya tek mi karar verdin? Belki bu çocuk olursa diğer çocuklarına senin soğuk davranacağını düşünüyordur, böyle korkuları vardır. Çok ciddi bir karar canım, birçok anne adayı bebeğin sağlıksız doğacak dedikleri halde böyle bir kararı vermeye zorlanıyor, Allah eşine hidayet versin. Dua et bol bol, biz de ederiz. Çok üzüldüm...

günaydın kızlar...

herkeze iyi bir hafta, iyi bir iş başı, ve okul için başarılı ve sabırlı bir dönem dilerim...

chnb, canım ne güzel bu tür duygular beni hep ağlatır kızım okula başlarken allah nasip ederse kesin ağlarım tutamam kendimi...sizede başarılar şimdiden ilk zor olur gerçekten ben kreşe vermeyeceğim canım buradaki kreşler çok pahalı aslında ana okuluna 4 yaşında alıyorlar ama onada vermeyeceğim benim kızımda senin oğlun gibi ve 2 sene anaokulu sıkar diye düşündüm bu nedenle seneye kısmetse aslında çok saçma madem 4 yaşında ana okuluna alıyorsunuz sadece oyun olsa ne güzel olurdu ama benim kız boya falan çok çabuk sıkılıyor ben anaokulu dergisi aldım çok eğlenceli bir dergi gurubu boyut yayınlarının kışın sıkıldıkça onu göstereceğim artık...

hello canım iyisin inşallah...

yamatake, sende evin rahatlığından ayrıldın demek kolay gelsin canım...

candas, oooo kimleri görüyorum canım kardeşim gittin gezdin amasraları hadi moral olsun sana...

taff, nerdesin canım nasılsın?

lonelines, bat ne zaman canım inşallah işe yarar değerlendirmeler, annenede geçmiş olsun canım...

pileo, nasılsın tatlım umarım iyisindir...sakın moralini bozma sıkma canını olurmu herşey düzelicek...

renkliatlas,çok yoğunsun demek kolay gelsin işlerin başarılar yeni öğrencilik döneminde:) 1 ay dediğin nedirki su gibi akıp gidiyor...erkekler gerçekten çok gurur meselesi yapıyorlar ben hiç teklif etmedim eşime çünkü adım gibi eminim oda senin eşinin verdiği cevabı vericek

minikler, nasılsın?

nazlım, doğru yazdım dimi yaseminciğim nasılsın sende bırak oluruna canım benim benim kaybım seninle aynıydı bak 7. aya girdim artık bıraktım bende hayırlısı bebk olmam korkusunu attım şimdi adet olmama korkusu içindeyim 2.5 ay adet olmayınca

sinau, canım ne yaptın nerdesin dra gidecektin?

nuraycığım, geçmiş olsun chnb sana gerekli bilgileri vermiş canım bendede oluyor zaman zaman su en güzel ilaç..kırmızıyı yakalamışsın inşallah oda seni yakalamıştır

kızlar çevrem hamile dolmaya başladı arkadaşım bide istemeyerek hamile kalanlardan,kirvemiz,bir komşum,bir komşum daha bakalım devamınıda duyarım heralde ben nasılım bu durum karşısında tabiiki üzüntülü değilim ne bileyim bende şaşırdım kendime sıradan bir heber duymuşum gibi değişik allah hepsininkinide tamamına erdirsin inşallah...

eee bu kadar gezmeden sonra evi bir temizlemek gerek arada bakarım yine öpüyorum hepinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…