günaydın kızlar...
herkeze iyi bir hafta, iyi bir iş başı, ve okul için başarılı ve sabırlı bir dönem dilerim...
chnb, canım ne güzel bu tür duygular beni hep ağlatır kızım okula başlarken allah nasip ederse kesin ağlarım tutamam kendimi...sizede başarılar şimdiden ilk zor olur gerçekten ben kreşe vermeyeceğim canım buradaki kreşler çok pahalı aslında ana okuluna 4 yaşında alıyorlar ama onada vermeyeceğim benim kızımda senin oğlun gibi ve 2 sene anaokulu sıkar diye düşündüm bu nedenle seneye kısmetse aslında çok saçma madem 4 yaşında ana okuluna alıyorsunuz sadece oyun olsa ne güzel olurdu ama benim kız boya falan çok çabuk sıkılıyor ben anaokulu dergisi aldım çok eğlenceli bir dergi gurubu boyut yayınlarının kışın sıkıldıkça onu göstereceğim artık...
hello canım iyisin inşallah...
yamatake, sende evin rahatlığından ayrıldın demek kolay gelsin canım...
candas, oooo kimleri görüyorum canım kardeşim gittin gezdin amasraları hadi moral olsun sana...
taff, nerdesin canım nasılsın?
lonelines, bat ne zaman canım inşallah işe yarar değerlendirmeler, annenede geçmiş olsun canım...
pileo, nasılsın tatlım umarım iyisindir...sakın moralini bozma sıkma canını olurmu herşey düzelicek...
renkliatlas,çok yoğunsun demek kolay gelsin işlerin başarılar yeni öğrencilik döneminde:) 1 ay dediğin nedirki su gibi akıp gidiyor...erkekler gerçekten çok gurur meselesi yapıyorlar ben hiç teklif etmedim eşime çünkü adım gibi eminim oda senin eşinin verdiği cevabı vericek
minikler, nasılsın?
nazlım, doğru yazdım dimi yaseminciğimnasılsın sende bırak oluruna canım benim benim kaybım seninle aynıydı bak 7. aya girdim artık bıraktım bende hayırlısı bebk olmam korkusunu attım şimdi adet olmama korkusu içindeyim 2.5 ay adet olmayınca
sinau, canım ne yaptın nerdesin dra gidecektin?
nuraycığım, geçmiş olsun chnb sana gerekli bilgileri vermiş canım bendede oluyor zaman zaman su en güzel ilaç..kırmızıyı yakalamışsın inşallah oda seni yakalamıştır
kızlar çevrem hamile dolmaya başladı arkadaşım bide istemeyerek hamile kalanlardan,kirvemiz,bir komşum,bir komşum daha bakalım devamınıda duyarım heralde ben nasılım bu durum karşısında tabiiki üzüntülü değilim ne bileyim bende şaşırdım kendime sıradan bir heber duymuşum gibi değişik allah hepsininkinide tamamına erdirsin inşallah...
eee bu kadar gezmeden sonra evi bir temizlemek gerek arada bakarım yine öpüyorum hepinizi..
selam arkadaşlar..
herkese mutlu birgün mutlu bir hafta diliyorum
candasım, canım benim evet kızımın doğum günüydü hatırlamış olman beni çok duygulandırdı teşekkür ederiz... bu yıl kutlayamadık kredi borcu falan derken ama kızıma gelinliğini giydirip anneme halama falan götürdük çok mutlu oldu hee ufak bir pastada kestik ama bizde doüum günleri çok şatafatlı olur masada yok yok bütün sülale çağırılır falan inşallah kısmet olursa seneye yapıcaz....sende ne güzel yazmışsın evet umutlarımız kaybolmasın sağlıklarımız yerinde olsun geriside allahın izniyle olur inşallah canım...
passiflora canım nasılsın?
polyanna, senin nasıl gidiyor nerelerdesin uğramıyorsun?
Sağ olasın.Canım nasıl gidiyor hamilelik?
Destina :) rica ederim ne deme k:) olsun seneye yaparsınız sizde , o gelinlik sevinci ona yetmiştir eminim çocukken herşey ne kadR güzel ya :) bizde de pek kutlanmaz aslında doğum gnü çocuklar için filande ama geçen yıl bayağı bi söylenmişimki bu yıl eşim fotolu bi pasta yaptırmış k.validemlere annemleri çağırmış görümcemde gelmiş filan.. şaşırdım açıkcası eşimden beklemezdim 7 yılda ancak adam gbi bi kutlama yaptı ! şaşırttı . k.validemin evini özellilkle seçti sanırımı ki evliliğimizin ilk yılında annesi d.günümü zehir etmişti asla kutlama demiştim bu yılda daha doğrusu bu haftalarda kaynana melek olmuş nasıl bi ummalı çalışmışlar d.günüme :)
chnb, oğlunu çok öpüyorum inş başarılı bir sene olur :) o duygusallığı herkes anlayamaz ama biz anlarız ağlayadabilrisin arkandan geliriz :)
pasiflora nasılsın canım ?
sinua taze anne bugün haberlerle gel ...
candaşcım hamdolsun iyiyim...
sabırsızlıkla perşembe gününü bekliyorum...
kontrolüm var....
sen nasılsın...
Destina :) rica ederim ne deme k:) olsun seneye yaparsınız sizde , o gelinlik sevinci ona yetmiştir eminim çocukken herşey ne kadR güzel ya :) bizde de pek kutlanmaz aslında doğum gnü çocuklar için filande ama geçen yıl bayağı bi söylenmişimki bu yıl eşim fotolu bi pasta yaptırmış k.validemlere annemleri çağırmış görümcemde gelmiş filan.. şaşırdım açıkcası eşimden beklemezdim 7 yılda ancak adam gbi bi kutlama yaptı ! şaşırttı . k.validemin evini özellilkle seçti sanırımı ki evliliğimizin ilk yılında annesi d.günümü zehir etmişti asla kutlama demiştim bu yılda daha doğrusu bu haftalarda kaynana melek olmuş nasıl bi ummalı çalışmışlar d.günüme :) ya gerekli bişey değil ama uyuz eşim bi kere yaptı ya yeter yani :)
chnb, oğlunu çok öpüyorum inş başarılı bir sene olur :) o duygusallığı herkes anlayamaz ama biz anlarız ağlayadabilrisin arkandan geliriz :)
pasiflora nasılsın canım ?
sinua taze anne bugün haberlerle gel ...
Canım ya erkekler sanırım gurur yapıyorlar biraz. Bizimkine de çok ağır geldi. Düşün benim pıhtılaşma sorunum, bağışıklık sistemi sorunum, hamileyken değişen troid sorunum, rahimağzı yetmezliği sorunum var. Onda bir sorun çıktı kabul etmek istemiyor. Yazıyorum aynene canım:
Açıklama:
Merkezimize gönderilen periferik kan örneğinden yapılan hücre kültürü ve HRB hücre kültürü ile elde edilen, GTG ve HRB bantlama yöntemi ile boyanan metafaz plaklarında yapılan değerlendirmelerde incelenen alanların yaklaşık yarısında 47 kromozom kuruluşu olduğu ve alanlarda metasentrik görüntülü, D grubu kromozom büyüklüğünde bir kromozomun bulunduğu; alanların yarısının ise normal olduğu görülmüştür. Yapılan çalışmalarda marker kromozomun satellit içermediği ve gen içeren bir bölge taşıma ihtimali bulunduğu için markerin hangi kromozoma ait olduğunun anlaşılabilmesi için hastaya Multiprobe-Octocrom kiti ile FISH çalışması önerilmiştir. Hasta "mozaik" olduğu için bu kromozom düzensizliğinin ailenin gebelik kayıpları ile ilşkisi olup olmadığının anlaşılabilmesi ve sonraki gebeliklerde izlenecek yolun belirlenebilmesi için marker kromozomun yapısının aydınlatılması gerekmektedir.
Sonuç: 46, XY(50)/47XY,+mar(50)
Aynen böyle canım. Eşine sorar mısın?Bu D grubu kromozom ne acaba?
Sağ ol canım. Körün istediği bir göz Allah verdi iki göz. Benim o hesap oldu...
Sağ olasın canım. Bugün öğleden sonra profesörü arayacağım. Sonuçlarımı faksladım bakalım ne diyecek? İnşallah ulaşabilirim. Ben korunacağım uzun bir süre. Bazen spiral mi taktırsam diyorum bazen de eşim dikkat ederek korunuyordu öyle devam mı etsek diyorum. Şimdi adetim sorun değil gerçi. Senin bitmiştir adetin senden şunu istiyorum tam senin yumurtlama gününü öğrenemedik. Şu testleri hiç atlamadan yapsan da tam gününü öğrensek. Ateş sana uymuyor yollarda geçiyor vaktin. Ben bu test işni beğendim. En azından net biliyorsun...
bende iyim canım şükür :)
perşembe güzel haberlerini bekliyoruz inş :)
günaydınnnnnnnnn kızlar,
kaç gündür giremedim okudum ama yine yazamadım.
öncelikle yeni okul dönemi hayırlı olsun bol süprizlerle geçsin inşallah.
mini mini 1'ler var galiba onlarada başarılar, bayılıyorum onlara böyle uykulu uykulu ufacık sıraya giriyorlar çok gülüyorum :)))
loniness hoşgeldin.
nuraycım çift çizgiyi gördüğüne sevindim. gün aşırı çalışmayı dene istersen. Enfeksiyon olayı için bol bol su iç diyor doktorlar çok iyi geliyormuş.
destina hoşgeldin
pileo geçmiş olsun canım ya, şimdi nasılsın, yat dinlen. OĞlun olacağına çok şaşırdım ilk başta erkek demiştim demiştik, sonra kıza çevirdik çevirmeyecekmişiz :))) allah tamamına erdirsin. hepimizin gönlüne göre versin yüce mevlam.
öpğyorum sizleri.
yamatake selamlar,
candaş selamlar
taf?
destinamın doğum günü kutlu olsunnnn, ay tüm doğum günlerini kaçırmışım. chnb bence spiral taktırma birde onun sıkıntısına girmeyelim.
destina sen naptın şimdi, çalışma yaptın bekliyorsun sanırım değil mi?
renkliatlas senden nevar ne yok
selam canım ,eşim şuan evde değil üni. de şuan.. akşam mutlaka yazarım. benimde bugün kayıtlarım var ona gidecem hayırlısyla.. kopyaladım aldım senin raporu sorucam.. evet erkekler gurur yapıyor, ama benim ki kendi kendine test yaapabilir banada yapabilir kimseninde haberi olmaz,ama ciddiye almıyor canım yaa,bizim sorunumuz eşimin benim bu konuyu kafama neden taktığımı anlayamaması..olur ille bebek olur daha yeni deniyoruz diyo..bende bi daha düşük yaşamak istemiyorum 1 kere oldu aynısı olur diye korkuyorum.ilk gebeliklerde düşük çok olur dedi ama ben ikna olmuyorm. sonuçta elinde imkanı var tüm gün labratuarda ,isveç karolinska enstitüsünde çalışıyor ,avrupanın en iyi tıp fak. duydunuzmu bilmem, bu kadar imkana rağmen ciddiyetsizlik var benimkinde..bu kromozom olayını anlattım senin eşinde çıktığını ne diyo biliyon muhımmmm ilginç.. sende bi bak diyorum kendine olabilir aslında diyo yani ulen ben genetikçi olsam hergün dna mı çözerim her şeyime bakarım..kesinlikle erkek olmaktan kaynaklanan bi umursamazlık bu!lab da otursa spermlerine baksa kanına baksa kimse görmez ki ? utanacak gururlancak bişe yok..sonuçta kendi kendine bakıyor çok kızgınım ona 3 gün önce epey tartıştık. başka doktorlarda böyle mi yoksa benim kocam mı böyle :2: inanki tepem atık... mesela senin raporu göstericem ya başkalarıyla çok ilgieniyo ,arkadaşlarımla ilgili feln bişe olunca soruyorum çok güzel anlatıyo ilgileniyo.. ama kendine bana gelince umursamıyor yaa
canım bence spiral taktırma , eşin korunsun dikkat etsin.. sen uğraşma kendini sıkıntıya sokma..bende test değilde şu ovvulasyon mikroskoppları var ya nasıl onlar duydunuz mu? onnlardan mı alsam diyorum...hem korunmada da kullanılıyormuş sonrasında
2 li testimiz temiz çıkmış. çok şükür yarabbim. dr cinsiyete bakalım dedi. bana erkek diyen başka dr du bayramda rahatsızlanınca başka hastaneden bulduk diye ona gitmiştik. biz öğrendik erkekmiş deyince drum hayır kız olabilir dedi.))))) şimdi neyiz bilmiyorum eli ayağı düzgün olsunda. haftaya cinsiyet için gelin dedi. normal kontrol 1 ay sonraya. sırf cinsiyet için gitmiyecem ama bekleyecem o arada inşallah başka sıkıntım olmazsa kontrolü bekleyecem. dişimin ağrısıda dinerse keyfimiz yerine gelecek. yemek yemek istiyorum artııkkkk :84::84: açız biz açççç.
bi ara geçmişi okuyup hepinize yazacam inşallah öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?