yamatake selamlar,
candaş selamlar
taf?
destinamın doğum günü kutlu olsunnnn, ay tüm doğum günlerini kaçırmışım. chnb bence spiral taktırma birde onun sıkıntısına girmeyelim.
destina sen naptın şimdi, çalışma yaptın bekliyorsun sanırım değil mi?
renkliatlas senden nevar ne yok
Canım tamamen erkek psikolojisi. Benim burada gittiğim bir doktor siz incelenmesi gereken bir vakasınız dedi. Benim kayıplarım nedenleri farklıo da olabilir. Tek sorıun genetik değilki. Ben de de çok sorun var. Eşinin bence bilinçaltında bir korku vardır. Aslında bu testlerin yapılmamasının nedeni(ilk düşüklerde) maliyetinin yüksek olması. Madem imkan var keşke yapılsa. Bana o test için 700 tl dediler. Normalmiymiş fiyat sorar mısın? Başka araştırmama gerk var mı fiyatı? Sen de evham yapma madem. Bak maşallah kızlar bir kez yaşadılar ama bir daha yaşayan olmadı. Benim de biliyorsun ilki düşüktü sonra zorlukla da olsa oğlum oldu. Sonra sorunlar yaşandı...
Ben de eşime havale edeceğim. Tek korkum o doğal yönden dikkat ediyor, başka şeyler kullanmıyor. Hiç de kaza olmadı. Ama tüp bebeğe sıcak bakmıyor pek. Bana koruncam derde korunmazsa...
Maşallah. Bir annenin ilk çocuğu kız olmalı derim ben hep. Hem bakımı kolay, hem de anneye bir an önce yardım ediyorlar....:))
fiyatlar konusunda bişey diyemez canım, akademisyen olduğu için onlar genelde bazı hastalıkların nedenini araştırıor buna göre bi tedavi yöntemi geliştirilebilir mi onlarla uğraşıyorlar ,insanlardan çok fareler üzerinde deneyler yapıyor uzun süredir romatizmal hastalıklar üzerine araştırma yapıyor bi çok makalesi yayınlandı yurtdışındaki tıp dergilerinde..ama desemki bende romatizma çıktıdr git der of of...
valla açıkcası sizin durum ilgimi çekti benimde eşime anlattım konuştuk epey, normal sağlıklı bir çocukları var üstekik tüp bebek deil felan dedim.. çok şaşırdı çok ilginç dedi Allaha şükretsinler diyo çok özel bi durum dedi oda..bu kromozom bozukluğu çok fazla insanda var dedi ama çoğu kişi bilmiyor dedi.. sizde çıktı dedim ya sende yaptır dedim olabilir bakmak lazım dedi, düşük yaptım bende belki kromozom bozukluğu vardır dedim, tek düşükle öyle kanıya nerden vardın diyo sonra eltimin 2 düşük yaptığını söylemek zorunda kaldım gerçi bitane sağlıklı çocuklar var ama oda düşük yaptı 2 kere.. ben öyle diyince yok yaa ciddi misin deddi neden haberimiz yok diyo,ya kadın söylememiş kimseciklere..bunu söyleyince o zaman bende bi bakayım dedi kromozomlarıma dedi... yalnız kromozom sayımı zorlu bi işmiş tek tek renklendiriliyo sayılabilmesi için özel kimyasalları varmış uzun bi işlerm dedi.. belki ondan dolayı pahalı olabilir canım..
korunma konusundada eşin korunsun canım bu kromozom probleminden dolayı eşin dikkat eder artık
pileo canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim...ayyy bak şuna yaa biz helloyla sana ilk erkek demiştik sonra kıza çevirmiştik dr erkek dedi öbürü kız dedi tesadüf sağlıklı olsunda dediğin gibi işin esprisi bunlar öpüyorum canım..
chnb, canım ben aldım o anaokulu setini geçen seneden çok sabırsızım bu konuda 240 lira vermiştimkızıma herşeyi öğretme çabasındayım ben ilk okulda çok fazla ezberledim onun kafasına yerleştirmesinden yanayım ezber unutuluyor...hayırlısı bakalım...
passiflora canım hayırlı haberlerle gel bize canım herşey yolunda olur inşallah...
hello ve chnb kutlama için teşekkürler hellom inşallah seninkide sağlıkla doğar bizde böyle kutlarız onun doğum gününü...
candasım, ne güzel sürpriz yapmış eşii kaynanada nazar değmesin hep böyle iyi olsun...
bizde dün akşam eşimle uzun zaman sonra sahile yalnız indik tavla oynadık destina annemlerle düğüne gitmişti fırsattan istifadetabii benimle dalga geçen eşimin tavla sonunda yenilgiyle bana bakması süper oldu
merhaba hanımlar,geçmiş bayramınız mübarek olsun
yeni hamileler var sanırım pasiflorayı gördüm varmı başkaa??
bu arada destina doğum günün kutlu olsun cnm nice mutlu yıllara
bende ağustosda regl oldumilk denemede olmadı bu ayda sanki varmış gibi gelmiyo 10 unda regl olmam lazım hayırlısı bakalımm
daha daha nasılsınız
Aman canım aile faciasına yol açmayayım. Sen içini ferah tut. Ben istinayım...
Canım benim görümcemin de 2 düşüğü var. 2 kez tüp denediler tutmadı. Genetik baktırmış o bir şey çıkmadı ve işin ilginci 9 kardeşin hepsi normal. Toplamda ailede 10 küçük çocuk doğdu kimsenin de sıkıntısı olmadı. Ben de şaşırdım. Kimse de akraba evliliği yapmamış. Ne benim annemle babam,ne de onunkiler. Tuhaf işte. Sen de beni unut, herkeste olacak diye bir şey yok... Eşim korunsun artık...
İyi yapmışsın canım. Çok faydalı o setler.
Hayırlısı olsun, hayırlısı olan gönlündeki olsun. Amin...
Ben okula toplantıya gidiyorum. Öptüm sizleri...
Renklitaş eşine de teşekkürlerimi ilet canım....
düşüne düşüne kafayı yiyecem bende bu ay ilk deneme sayılır bizimde olmadı.. geçen sene olan kaza ile istemeden di düştü gitti:26: ya bakıyorum millete hamile kalıyolar bişe olmuyo ne düşüyo ne bişe,uğraşmıyolarda hemen hamile kalıyolar :26: onların bebikleri urganlada bizim ki pamuk ipliğiyle mi bağlıydı:26: isyan etmek de istemiyorum ama çevremde bi ton hamile var bişe mişe olmuyoçalışıyorsn olmuyo yumurtlama gününe denk getirdim olmadı yani of of...valla düşünmekten kafayı yiyecem burda Allahtan sizler varsınız sizi görüyorumda rahatlıyorum yoksa bir ben miyim diye kafayı yerdim..eşim zaten ciddiye almıyor olur illa ki bi gün diyor çıkıyor işin içinden.. ee düşük yapan acılar çeken benim sana bişe olmuyo dedim o zamanda şükret diyo buda bi nimet günahların dökülüyor ne güzel öbür tarafta bu düşen bebek iyiki düşmüş dersin çünkü orda sana kat kat geri dönecek diyo öyle teselli oluyorum ama neden ben diye de kendi kendime düşünmeden edemiyorum
inş sonuçlar güzel gelir canım ya gönlüm senle :) spiral eğer uğraştırmazsa taktırabilrisin rahat olur.Hani eşin dikkat ederkte korunsa şimdi istenmiyo ya bu kez hamile kalacağın tutabilir yani ama yinede karar senin ... Bende ateş ölçümü pek kullanışlı değil evet.Aslında testleride yapmıştım 3 ay boyunca, kiminde 14 te yumurtladım kiminde 16 ... sürekli değişiyo sanırım .. onuda alınca umutlanıyorum ister istemz pek almak istemiyorum ama belki fikrim değişir alırım da bu aya yetişmez kredi kartımı kullanmamam gerek te :)Sağ olasın canım. Bugün öğleden sonra profesörü arayacağım. Sonuçlarımı faksladım bakalım ne diyecek? İnşallah ulaşabilirim. Ben korunacağım uzun bir süre. Bazen spiral mi taktırsam diyorum bazen de eşim dikkat ederek korunuyordu öyle devam mı etsek diyorum. Şimdi adetim sorun değil gerçi. Senin bitmiştir adetin senden şunu istiyorum tam senin yumurtlama gününü öğrenemedik. Şu testleri hiç atlamadan yapsan da tam gününü öğrensek. Ateş sana uymuyor yollarda geçiyor vaktin. Ben bu test işni beğendim. En azından net biliyorsun...
işte terzi kendi söküğünü dikemez deyimi cuk oturuyoselam canım ,eşim şuan evde değil üni. de şuan.. akşam mutlaka yazarım. benimde bugün kayıtlarım var ona gidecem hayırlısyla.. kopyaladım aldım senin raporu sorucam.. evet erkekler gurur yapıyor, ama benim ki kendi kendine test yaapabilir banada yapabilir kimseninde haberi olmaz,ama ciddiye almıyor canım yaa,bizim sorunumuz eşimin benim bu konuyu kafama neden taktığımı anlayamaması..olur ille bebek olur daha yeni deniyoruz diyo..bende bi daha düşük yaşamak istemiyorum 1 kere oldu aynısı olur diye korkuyorum.ilk gebeliklerde düşük çok olur dedi ama ben ikna olmuyorm. sonuçta elinde imkanı var tüm gün labratuarda ,isveç karolinska enstitüsünde çalışıyor ,avrupanın en iyi tıp fak. duydunuzmu bilmem, bu kadar imkana rağmen ciddiyetsizlik var benimkinde..bu kromozom olayını anlattım senin eşinde çıktığını ne diyo biliyon muhımmmm ilginç.. sende bi bak diyorum kendine olabilir aslında diyo yani ulen ben genetikçi olsam hergün dna mı çözerim her şeyime bakarım..kesinlikle erkek olmaktan kaynaklanan bi umursamazlık bu!lab da otursa spermlerine baksa kanına baksa kimse görmez ki ? utanacak gururlancak bişe yok..sonuçta kendi kendine bakıyor çok kızgınım ona 3 gün önce epey tartıştık. başka doktorlarda böyle mi yoksa benim kocam mı böyle :2: inanki tepem atık... mesela senin raporu göstericem ya başkalarıyla çok ilgieniyo ,arkadaşlarımla ilgili feln bişe olunca soruyorum çok güzel anlatıyo ilgileniyo.. ama kendine bana gelince umursamıyor yaa
iyiyim canım bende kafa dağıttım geldim :) inş hayırlısı lur ya ama çok sıkıldın artık değil mi ? off ne var ki artık gelselerde rahatlasak cümbür cemaat ...canım nasılsın? nasıl gidiyor? bu ay çalışmalara devam mı? ben bu ay rahat bırakacam kendimi uğraşmıycam..hem bu ay yollarda geçecek günlerimiz,kardeişimin nişanı var,eşim yurtdışına dönecek,sonra ben gidecem denk gelirse olur ekimde başlarım artık çalışmalara
ayy hadi bakalım bi netleşsinde oğlumuz mu var kızımız mı bi patlatalım :)) ay canım dişin içnde geçmiş olsun tamda zamanında çıkmış hee ... şimdi nispet yapar gibi olmasında bende geçenlerde dişimle oynarken arkadan elime bişey takıldı alla alla ne ki diyorum bi baktım ki dişim çıkmış 20 lik ... anneme babam sordum çıkmış gerçekten.Babamda dediki bizdeki 20 likler ağrısız geçiyor. maşallah valla şanslıyım :) inş seninkide çabul geçer be canım hamileyken ağrı daha dayanılmaz olur şimdi ...2 li testimiz temiz çıkmış. çok şükür yarabbim. dr cinsiyete bakalım dedi. bana erkek diyen başka dr du bayramda rahatsızlanınca başka hastaneden bulduk diye ona gitmiştik. biz öğrendik erkekmiş deyince drum hayır kız olabilir dedi.))))) şimdi neyiz bilmiyorum eli ayağı düzgün olsunda. haftaya cinsiyet için gelin dedi. normal kontrol 1 ay sonraya. sırf cinsiyet için gitmiyecem ama bekleyecem o arada inşallah başka sıkıntım olmazsa kontrolü bekleyecem. dişimin ağrısıda dinerse keyfimiz yerine gelecek. yemek yemek istiyorum artııkkkk :84::84: açız biz açççç.
bi ara geçmişi okuyup hepinize yazacam inşallah öptüm hepinizi
selam şeker naptın bayramda bi yerlere gidebildiniz mi ? ben takip edemedim pekyamatake selamlar,
candaş selamlar
taf?
destinamın doğum günü kutlu olsunnnn, ay tüm doğum günlerini kaçırmışım. chnb bence spiral taktırma birde onun sıkıntısına girmeyelim.
destina sen naptın şimdi, çalışma yaptın bekliyorsun sanırım değil mi?
renkliatlas senden nevar ne yok
amin ya inş hep böyle olur :) ooooo zarına sağlık :) çatlasın eşin, kadınları hafife almasınlar ama değil mi :) bende çok severim tavlayı evde oynamak için özellikle almıştım eşim gelince haftaya oynayalım bari diyecem ama düğn var yine :)) o zaman sonraki haftaya oynarız bizde :)pileo canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim...ayyy bak şuna yaa biz helloyla sana ilk erkek demiştik sonra kıza çevirmiştik dr erkek dedi öbürü kız dedi tesadüf sağlıklı olsunda dediğin gibi işin esprisi bunlar öpüyorum canım..
chnb, canım ben aldım o anaokulu setini geçen seneden çok sabırsızım bu konuda 240 lira vermiştimkızıma herşeyi öğretme çabasındayım ben ilk okulda çok fazla ezberledim onun kafasına yerleştirmesinden yanayım ezber unutuluyor...hayırlısı bakalım...
passiflora canım hayırlı haberlerle gel bize canım herşey yolunda olur inşallah...
hello ve chnb kutlama için teşekkürler hellom inşallah seninkide sağlıkla doğar bizde böyle kutlarız onun doğum gününü...
candasım, ne güzel sürpriz yapmış eşii kaynanada nazar değmesin hep böyle iyi olsun...
bizde dün akşam eşimle uzun zaman sonra sahile yalnız indik tavla oynadık destina annemlerle düğüne gitmişti fırsattan istifadetabii benimle dalga geçen eşimin tavla sonunda yenilgiyle bana bakması süper oldu
inş 2. denem son olsun bizim gibi streslere girme.aLLAH YARDIMCIN OLSUN İNŞ :)merhaba hanımlar,geçmiş bayramınız mübarek olsun
yeni hamileler var sanırım pasiflorayı gördüm varmı başkaa??
bu arada destina doğum günün kutlu olsun cnm nice mutlu yıllara
bende ağustosda regl oldumilk denemede olmadı bu ayda sanki varmış gibi gelmiyo 10 unda regl olmam lazım hayırlısı bakalımm
daha daha nasılsınız
CANIM BENİM KAÇIRDIĞIM BŞEY Mİ VAR ? NEDEN HAP KULLANMAN GEREK Kİ ?doğum kontrol hapı kullanmak istemioyurm sabahtan beri 2 kez kustum afedersiniz midemi mahvetti piskolojik olarakda kendimi çok kötü hissediorum kabızlık var ve müthiş derecede akıntım var pantolonuma kadar çıkmış bıraksammı kendi haline napsam arkadaşlar ne dersiniz bi akıl verin nolurr
düşüne düşüne kafayı yiyecem bende bu ay ilk deneme sayılır bizimde olmadı.. geçen sene olan kaza ile istemeden di düştü gitti:26: ya bakıyorum millete hamile kalıyolar bişe olmuyo ne düşüyo ne bişe,uğraşmıyolarda hemen hamile kalıyolar :26: onların bebikleri urganlada bizim ki pamuk ipliğiyle mi bağlıydı:26: isyan etmek de istemiyorum ama çevremde bi ton hamile var bişe mişe olmuyoçalışıyorsn olmuyo yumurtlama gününe denk getirdim olmadı yani of of...valla düşünmekten kafayı yiyecem burda Allahtan sizler varsınız sizi görüyorumda rahatlıyorum yoksa bir ben miyim diye kafayı yerdim..eşim zaten ciddiye almıyor olur illa ki bi gün diyor çıkıyor işin içinden.. ee düşük yapan acılar çeken benim sana bişe olmuyo dedim o zamanda şükret diyo buda bi nimet günahların dökülüyor ne güzel öbür tarafta bu düşen bebek iyiki düşmüş dersin çünkü orda sana kat kat geri dönecek diyo öyle teselli oluyorum ama neden ben diye de kendi kendime düşünmeden edemiyorum
pileo cum gözün aydın canım çk sevindm güzel haberlerin darısı başımıza artık inşallah benimde bugün saat 4,30 randevum var bakalım ilk kontrolüm keseyi falan görürümüyüz bilmiyom artık hayırlısı olsun ya çk stres yapıyom bi yandanda herşeye hazırla kendini diyom,of kafam davul gibi arrtıkk,nolur dua edin herşey yolunda gitsin kızlar,daha kimselere söyleyemedm korkumdan ya değilsem diyeee ,ya kötü bişi olursa diyee soğukkanlı olmaya çalışıym.dünde kardeşiimin çeyizini serdk 3 hafta sonra evleniyıoo bi yorulmuşumki valla eve nasıl geldm nasl yattım bilmiyorm.banyomu bile bu saabah kalkınca yapabildm.sonra hastanelik oldm belki gülceksiniz ama bi kabız olmuşm öle böle değil ,başkası anlatsa gülerdm ama başa gelmeyince anlaşılmazmış.yemin ederim 2 gün tuvalete çıkamadm ,artık ağla ağla canım çıkınca eşim kalk böle olmicak hastaneye gidelm dedi,gittik.bi ilaç verdiler kendime geldm yaa rahatladmm
17 ağustosta adet oldum tam çalışmalara başladık hadi bu ay umudumuz olsun derkennnn bayramın 1 .günü yine adet oldum 3.günü şiddetli kanama halsizlik hastaneye götürdü eşim doktor falan yok tabi tatil diye cuma günü kendi doktoruma gittim hormon bozukluğu kis miyom falan yok şükür hormon dengeliyici ayrıca doğum kontrolüne yarayan bi ilaç verdi 21 gün kullanıcam sonrasında yeniden gitcem kontrole iki gündür mide bulantısı vardı bugün 2 kez kustum aşırı derecede beyaz akıntım var canım
canım belki ilaçtan değildir mide bulantın:26: belki yediğin birşey dokunmuştur veya üşütmüşsündür:44: ilacı bırakma bu ay kullan derim bengerçi doğum kontrol haplarının yan etki olarak bulantı olduğunu duymuştum ama bilemedim şimdi bırakma ama daha çok bünyen şaşırır sonra:26:
doğrudr canım ya çk iyi anlıyorum bende öleydm çk afedersin üstüne oturamadm,bence git bi hastaneye git hemen ileç verip rahatlatıyolar canım hiç acı çektine değmez ya bennormalde kabız olrdm ama böle bişi görmedim,çk afedersn sanki kristal küllük olrya büyük onun üstünde oturuyo gibiydmayyyyyyyyyyyyyy bende aynı dertten varrr çok canım yanıyo pazar günleri tuvaletimi yapamıorum evde cumarteside yapamadım ve bugün mahvoldum popomun üstüne oturamıorum canım yaa gebeliktede olur ama kabızlık seninki ondandır belki
doğrudr canım ya çk iyi anlıyorum bende öleydm çk afedersin üstüne oturamadm,bence git bi hastaneye git hemen ileç verip rahatlatıyolar canım hiç acı çektine değmez ya bennormalde kabız olrdm ama böle bişi görmedim,çk afedersn sanki kristal küllük olrya büyük onun üstünde oturuyo gibiydmböle acı görmedm ne çıkarıyorm nede içeri giriyo öle kapıda bekliyoo allahımmmm öldüm öldm dirildm,çk şüküür bol bol su içiyom korkumdannn nerdeyse hç ekmeksz yemek yiyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?