hello_kity ben de bayıldım bugün birlerime bir tane ağlayan vardı ben sınıfa girince hemen toparlandı bi hoşgeldiniz dedim adımı söledim toplantıyı cuma yapacam varsa sorunuz cevaplayım yoksa velileri dışarı alayım dedim veliler çıktı biz tanışmalar oyunlar balon hediye ettim şeker ikram ettim yaka kartları hazırlamıştım onları taktım çok güzeldi çocuklar öğretmenim seni öpmek istiyoruz dediler çok çoook mutlu oldum inşallah kendi bebelerimizle de böyle mutlu oluruz kayınvaleden acaba benimkiyle kardeş felan mı yani bu kadar benzer :) ben eşime sarılsam bu başlar ayy ayyy ayy ellerim çok ağrıyo oğlum gel bi masaj yap :) dahası ben bebek kaybettim geçmiş olsuna aramıyo arıyo nazlanıyo oğlum benden uzaklaşmış dio be kadın benim yavrum benden koptu
_CandaS_canım ya ben de ev alıyor ya da yaptıryor olsam mutlaka geniş düşünürüm ama kiracıyken çok dert etmiyorum bir de şimdi iki kişiyiz en fazla bebiş geir üç oluruz ama büyümeden nasip olursa evimiz olur inşallahgüzel dileklerin için çok tşk ederim tüm öğrenci ve öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı bir yıl olur inşallah..
ve tşk ederim dolunay için dilekler belli sanırım allah kabul etsin hepimizin dileğini :)
melek63 mrb cnm bende hemen istiyorum diyorum ama daha kontrole gitmedim yarın 40. gün yoksa hemen geldimi die düşünüyorum ama bu ay korunduk kendimizce :) bakalım cumaya randevu aldık ilk adeti görmekte fayda var dyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olur
loneliness canım annene çok geçmiş olsun.. bu adet konusunda bende dertliyim inşallah gelir de bende aklımda soru işereti kalmadan çalışmalara başlarım ilk adetini kaçıncı günde görmüştün hatırlıyormusun?
chnb ay ne güzel ya birde bu duyguyu veli olarak tatmak istedim :) bizim köy okulu olduğu için sınıf 20 kişi görünüyor ama 13 öğrencim vardı...
ya ilk aydan hamile kalan var değil mi? keşke benimde onlarla konuşma fırsatım olsaçok tedirginim çook
ceza83 ilk gün heyecanla başayıp yorgunlukla bitti cnm hala zümre plan beni bekliyor :) bir de kitap dağıtma işine hiç girmedim cumaya artık.. bende senn gibi köy okulu öğretmeniyim dediğin gibi herşey ellerimizden öpüyor :)
Canım köy öğretmenliği de başka güzeldir eminim. Ben köyde çalışmadım ama 2 yıl kenar bir mahalle okulunda çalışmıştım Edirne'de. O samimiyet merkez okullarında hiç yok. Liselerde ise çok daha az malesef. Ama yine de vefalı öğrencilerim oluyor. Üniversite kazanıp da sizden çok şey öğrendik teşekkür ederiz, ya da hocam üniversite sorularını siz mi hazırladınız derste bahsettiğiniz konulardı deyince dünyalar benim oluyor.
Evet hiç adet görmeden Alin ve Aselkuzum diye 2 arkadaş varmış ama akıbetlerini bilmiyorum. Herhalde olumsuz bir şey yoktur, ama ben böyle yazıp da sonradan haber vermeyenlere kendi adıma bozuluyorum açıkçası. En azından iyi olduğunu söylemeli insan. Bilmiyorum ben bu konularda böyle biraz katıyım işte... Aylarca yaz yaz kaygılarını paylaş, hamile kal sonra bir merhaba deme....
Bizimkilere de balon ve şeker verdiler...
cznım ben yazdım ama sen görmedin sanırım, çocuğu ege olan bir arkadaş vardı onun kızı olacakmış galiba çok önce şubat anneleir topiğinde gördüm, orada yazışıyor, ben biraz uzağım ara sıra okuyor ve yazıyorum onlrda sağolsun 1 2 kişi cevap yazıyor. :)
bencede öyle ben sürkeli buraya takılsın demiyorum ama o kadar dua ediyoruz birbirimiz için bari sonucunuda bilelim.
Canım Alin galiba okudum aslında yazını ama birden kim olduğunu çıkaramamıştım. Evet 2.çocuğu olacaktı. İnsanlar tabiki sürekli yazmayabilrler ama tüm stresli zamanlarında yazıp da yok hcg değerim şu, yok progestanım bu o kadar paylaşıp da sonra başka yerlerde yazıp bir merhaba dememek bana vefasızlık gibi geliyor. Dediğim gibi ben biraz katıyım bu konuda. Senem gibi arada iyiyiz demek çok mu zor Allah aşkına. Gerçi ben onlarla hiç yazışmadım ama yazıştığım bir iki topik var, oralar için de aynı düşünüyorum...
günaydın a.s.Sağ ol canım yine de anlayışlıdır oğlum.
Smekdown da televizyonda çıkıyor değişik bir boks çeşiti. Şov amaçlı ama çocuklara hiçiyi örnek değil... Deniyor çocuklar malesef...
İyi olmana sevindim canım. Dinlen bol bol su iç. Hatta ilaç sor ishal için. İshal bebebk için de iyi değil.
canım inş bebeğin oluncaya kadar ev alabilme imkanın olur, olmadı büyütüne dek :) bizimde evimiz ortalam büyüklükte AMA 2 oda.. sığamıyoruz şimdiden ki sadece evlendiğimiz zamank eşyalar var ve evde daha yaşayamıyoruz. yaşayınca tıka basa doldurmayız inş ... inş dolunay duaşarıda kabul olsun valla niyetler belli yani :))hello_kity ben de bayıldım bugün birlerime bir tane ağlayan vardı ben sınıfa girince hemen toparlandı bi hoşgeldiniz dedim adımı söledim toplantıyı cuma yapacam varsa sorunuz cevaplayım yoksa velileri dışarı alayım dedim veliler çıktı biz tanışmalar oyunlar balon hediye ettim şeker ikram ettim yaka kartları hazırlamıştım onları taktım çok güzeldi çocuklar öğretmenim seni öpmek istiyoruz dediler çok çoook mutlu oldum inşallah kendi bebelerimizle de böyle mutlu oluruz kayınvaleden acaba benimkiyle kardeş felan mı yani bu kadar benzer :) ben eşime sarılsam bu başlar ayy ayyy ayy ellerim çok ağrıyo oğlum gel bi masaj yap :) dahası ben bebek kaybettim geçmiş olsuna aramıyo arıyo nazlanıyo oğlum benden uzaklaşmış dio be kadın benim yavrum benden koptu
_CandaS_canım ya ben de ev alıyor ya da yaptıryor olsam mutlaka geniş düşünürüm ama kiracıyken çok dert etmiyorum bir de şimdi iki kişiyiz en fazla bebiş geir üç oluruz ama büyümeden nasip olursa evimiz olur inşallahgüzel dileklerin için çok tşk ederim tüm öğrenci ve öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı bir yıl olur inşallah..
ve tşk ederim dolunay için dilekler belli sanırım allah kabul etsin hepimizin dileğini :)
melek63 mrb cnm bende hemen istiyorum diyorum ama daha kontrole gitmedim yarın 40. gün yoksa hemen geldimi die düşünüyorum ama bu ay korunduk kendimizce :) bakalım cumaya randevu aldık ilk adeti görmekte fayda var dyorum inşallah hakkımızda hayırlısı olur
loneliness canım annene çok geçmiş olsun.. bu adet konusunda bende dertliyim inşallah gelir de bende aklımda soru işereti kalmadan çalışmalara başlarım ilk adetini kaçıncı günde görmüştün hatırlıyormusun?
chnb ay ne güzel ya birde bu duyguyu veli olarak tatmak istedim :) bizim köy okulu olduğu için sınıf 20 kişi görünüyor ama 13 öğrencim vardı...
ya ilk aydan hamile kalan var değil mi? keşke benimde onlarla konuşma fırsatım olsaçok tedirginim çook
ceza83 ilk gün heyecanla başayıp yorgunlukla bitti cnm hala zümre plan beni bekliyor :) bir de kitap dağıtma işine hiç girmedim cumaya artık.. bende senn gibi köy okulu öğretmeniyim dediğin gibi herşey ellerimizden öpüyor :)
günaydın kızlarrrrrrrrrr mutlu günler diliyorum hepinize canım oğluna hayırlı olsun okulu güzel bi öğrencilik hayatı olsun inşallah ne büyük mutluluk senin için yeni gelecek evladınında bu günlerini görürsün inşallah
alin 15 haftalık falan oldu ama rahatsız evde yatıyo sürekli acillerde dolanıyo böbreklerinden rahatsız ve ameliyat olacak ama bebeğin büyümesini beklio doktoru malesef o büyümeden ameliyat yapamıolarmış fazla girmio başka bi topik var orayada takılıodu ama uzun zamandır gelmio haber alan bi kaç arkadaştan duyduklarım bunlarda anlıcanız zor bi gebelik geçiriyo
günaydın a.s.
Hmm şimdi öğrendim ... Maalesef ki kötü bir sporçocuklarda herşeyi kapıyor inş sadece çocuklukta kalır bu spor dalları ...
Dün yazmayı unutmuşum .. Görümceninde değişik bi huyu varmış :) özellikle çamaşır yıkma konusunda :) evet huyları diyorum bazende, ama bide bakıyorum kızını benim gibi bozmuyo ... Ona gelince herşeyin en iyisi en sabırlsıdır .... Mesela kızının 2 kızı var ve 1 de oğu olsun istiyor.. Inş nasip olur diyor. Ben erkek seviyorum deyince demdiği laf yok ... Bi kere yön çevireyim kız diyeyim dedim ağzımı açmamamla kapamam bir oldu .. Bende dua ettim ki böyle bir insan değildim .. Inş kızının hiç oğlu olmaz ! Kızıda kendi gibi can yakmayı sever ... Bnim için sorun değil 2 kızda kabulum 2 erkekte .. Hepsinden 1 er tanede.tek kzıdğım gelinlere olan acımasızlık ...
Canım inş bebeğin oluncaya kadar ev alabilme imkanın olur, olmadı büyütüne dek :) bizimde evimiz ortalam büyüklükte ama 2 oda.. Sığamıyoruz şimdiden ki sadece evlendiğimiz zamank eşyalar var ve evde daha yaşayamıyoruz. Yaşayınca tıka basa doldurmayız inş ... Inş dolunay duaşarıda kabul olsun valla niyetler belli yani :))
günaydın canım, naber ? Eşinle tam olarak barıştınız mı ?
günaydın canım tam olarak barıştık :)herşey yolunda canım merak etme kıyamıyoruz birbirmize huzursuzluk çok kötü bişey allah kimseye nasib etmesin bişey sorcam ovulasyon testi yapan varmı aranızda yada sen yaptın bizim bi arkadaş kullanıyo adetine bi kaç gün varmış test pozitif çıkmış daha öncede 14.gün pozitif çıkmış bi kaç yerde okudum hamilemi acaba bu kız şimdi
iyi canım çok sevindim. allah kimseyi huzursuz etmesin zor.. aline de hayırlı ve sağlıklı hamilelikler diliyorum inş ... bende yaptım testi .. adetine yakın pozitif çıkıyorsa hamile olma imkanı yüksekmiş.. bi arkadaşım yaşamıştı bunu sanırım hatta tafta yaşamış olabilir karıştırmıyosam.inş hamiledir. tabi eğer istiyorsa ...
çok istiyo canım ya bana diyoki yarın senin kızlara sorsana bakalım ne dicekler:)onunda olmuyodu uzun süredir ben ovulasyon testini söledim aldık ona şimdi 2-3 gün varmış adetine yapmış pozitik diyo bakalım hayırlısı
İnş hamiledir canım..Allah gönlüne göre versin ....
Benim kuzenlerimden biri daha hamileymiş :) 2. bebeği olacak ve ilki de 17 aylık ... valla bu sefer kıskanmadımda imrendim ... dedimki kızım millet ha deyince hamile kalıyo sende debelende dur :) ha oldu ha olacak diye ... tabiki bu işler nasip ... bu ay ve önümüzde 3 ay ki sloganım şu an olmasa iyi olur ... 3. ay son olsun hamilelik olsun da zor valla ... ben artık alıştım kolay kolay olmaz yani .. bide allahtan dr çok büyük riskler vermişti hamile kalabilrsin vs diye ... ama esaslı sloganım geç olsun güç olmasın .. beklediğimize değsin sağlıcakla gelsin ...
aaa bu arada dün sensiz olmaz ı izledim ... karı koca ayrılar , 1 çocukları var. kadın biriyle evleniyor .. çocuk kan kanserine çok yakın bi hastalığa sahip .. ilik bulunamazsa tek çare yeni bi kardeş vs ... düşününce dedim ki şükürler olsun ya yinede biz sadece sevgimizi büyütmek için çocuk istiyoruz, canlarımızdan birinin canına can vermek için değil ... o yüzden geç olsun güç olmasın ... ama tabi mümkünse çokta geç olmasın :)
canım benim haklısın çocuklar ne kadar çok etkilenio dimi huzursuzluktan kendimden bilirim:)babam çok acayip bi adamdı aksi herşeye kızan annemin sesi çıkmazdı yaşlanınca kedi gibi oldu şimdi annem susmuyo:)huzursuzluk zor iyi oldunmu dünya güzelgünaydın kızlar...
nazlım, bende 3 gün önce oldum limoni eşimle ama allaha şükür bitti kriz dönemi:)) çok zor çocuk olunca bu tür durumları yaşamak daha zor alıştır kendini canım bende aynen senin gibiydim ama şimdi barışmak hatta yanına gitmek zorunda kalıyorum kızım etkilenmesin diye velette hemen anlıyor tartıştığımızı:))
candas, canım sanada günaydın...eşimin işi şu an için bişey yok bakalım araştırıyorlar abisiyle beraber geç olsunda hayırlısı ve güç olmasın... benim evimde 3 artı 1 di biz bir odayı mutfağa kattık amerikan tipi yani kışın orada oturuyoruz hem doğalgazdanda tasarruf oluyordediğiniz gibi büyük ev çok güzel ailemin evi daha küçük 15 yıl orda yaşadım ama şimdi anneme gidince daral geliyor allah herkeze büyük yada küçük nasip etsin kiracı olmak çok zor diye düşünüyorum yaşamadım ama şimdi kredi çektik her ay 500 ödüyoruz kiracı gibiyiz allah yardım etsin herkeze...
nazlımgünaydın canımm, alin için üzüldüm haberim yoktu allah yardımcısı olsun. Ovulasyon tstine gelince ben ovulasyon testinde yazıştığım arkadaşlar vardı onlarda da bazıları çift çizgi gördüğü halde bebek yoktu, idrar testinden sonra kan tahlilinde çıkıyor kesin durum sanırım. inşallah hayırlısıyla hamiledir.
herkese günaydın,
destinam inşallah en kısa sürede uygun bir iş bulurlar. Evinde güle güle otur.
Chnb bende senin gibi düşünüyorum, ay iyi olsunlarda başka bir şey istemeyiz.
ben birazda dışarı çıkacağım evin market ihtiyacı var onu göreyim. Sonra arkadaşıma geçrim heinizi çok öpüyorum
nazlımgünaydın canımm, alin için üzüldüm haberim yoktu allah yardımcısı olsun. Ovulasyon tstine gelince ben ovulasyon testinde yazıştığım arkadaşlar vardı onlarda da bazıları çift çizgi gördüğü halde bebek yoktu, idrar testinden sonra kan tahlilinde çıkıyor kesin durum sanırım. inşallah hayırlısıyla hamiledir.
herkese günaydın,
destinam inşallah en kısa sürede uygun bir iş bulurlar. Evinde güle güle otur.
Chnb bende senin gibi düşünüyorum, ay iyi olsunlarda başka bir şey istemeyiz.
ben birazda dışarı çıkacağım evin market ihtiyacı var onu göreyim. Sonra arkadaşıma geçrim heinizi çok öpüyorum
Herkese günaydın... Ben 4 aylık evliyim. Bebiş yapmaya karar verdik ama ilk deneme hüsran oldu. Bende internette konuyu araştırırken buraya takıldım. Deneyimli hatunlar fikir verin. Napmam lazım. Yumurtlama dönemimde denedim olmadı. Ben korunmayı bırakır bırakmaz olur sanırdım. Ah ne zormuş
canım sen hamile kalamadığın içinmi dertleniosun ilk denemede yoksa olduda bebeğinimi kaybettin anlamadımm ben
Bende uygun başlığa yazıp yazmadığmı bilemedim. Aranıza yeni katıldımda. Hamile kalamadığım için dertliyim Nazlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?