- 29 Mart 2010
- 6.066
- 72
- 163
- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #6.261
İnş geç olsun güç olmasın işiniz ... Evet küçük ev zor valla ya .. bende o tür evleri çok beğeniyorum.Bu evimizi satıp biraz daha büyüğünü almaya niyetimiz var ilerleyen zamanlarda.eğer kendiliğinden öyle olmazsa bizde mutakla 1 odayı birleştirip oturmayıda orda yapmayı düşünüyoruz.Benim eşimin evi öyle ya çok rahat gerçekten... sadece misafir gelirse orda yatmak zorunda kalırsa biraz sıkıntılı olabilir ama olsun ... bende gıcık oluyorum akşam işten gel eş bi oda da sen mutfakta ... en azında böyle daha samimi bi ortam olur :) kavgalıykende çekilmez olur mutfak birleşik yani :) sizin eviniz bence süpermiş :) sen nasılsın canım valla özlettin kendini ...günaydın kızlar...
nazlım, bende 3 gün önce oldum limoni eşimle ama allaha şükür bitti kriz dönemi:)) çok zor çocuk olunca bu tür durumları yaşamak daha zor alıştır kendini canım bende aynen senin gibiydim ama şimdi barışmak hatta yanına gitmek zorunda kalıyorum kızım etkilenmesin diye velette hemen anlıyor tartıştığımızı:))
candas, canım sanada günaydın...eşimin işi şu an için bişey yok bakalım araştırıyorlar abisiyle beraber geç olsunda hayırlısı ve güç olmasın... benim evimde 3 artı 1 di biz bir odayı mutfağa kattık amerikan tipi yani kışın orada oturuyoruz hem doğalgazdanda tasarruf oluyordediğiniz gibi büyük ev çok güzel ailemin evi daha küçük 15 yıl orda yaşadım ama şimdi anneme gidince daral geliyor allah herkeze büyük yada küçük nasip etsin kiracı olmak çok zor diye düşünüyorum yaşamadım ama şimdi kredi çektik her ay 500 ödüyoruz kiracı gibiyiz allah yardım etsin herkeze...
evet beyinlere odaklıysa sebep bu ... şahsen ben dediğim gibi bu aralar pekte istemiyorum yani yinede hayırlısı da. sadece tek birşey var ki her ay adet görmek ve geçen ay sayısını 1 artırmak üzücü ... ama yapacak bişey yok elbet bizimde nasibimiz dolacak ...bixzim beyin sadeve ona odaklandıı için böyle oluyo canım bence geçen çarşıda kardeşimle geziyoruz bi kadın var elinden tutmuş çocuğu çocuk taş çatlasın 4 yaşında falan nasıl güzel evlat ay kadın bi çaktı çocuğa ağlama lan dedi bide allahhhhhhhhhhh ben dellendim yeminle kardeşim zor tuttu gidip kadının saçını başını yolasım geldi bide bi akrabamız var oda hamileymiş diyoki ay bu kız olsa bari iki tane oğlan var canavar gibiler ayy ayyyy ne dicemi bilemedim
kızların dediği birşey daha var ki bizler asla oleyyy hamileyim diyemeyeceğiz ... kötü bişeymiş gibi saklayıp boynu bükük cevaplar vereceğiz ... mesela bu kuzenim ilkinde de 2. de de haberi alır almaz yazmıştı... ben yazsam bile 3 ayda yazarım ama onuda ne bahaneyle yazcam... en fazlası kızım yada oğlum oluy diye 4. ayda yazabilrim.isterdim umarsızca hamileyim yazabilmeyi ... tek içimde kalacak şey işte bu !!
kolay gelsin şeker .. bugün kayganayla bol ve tatlı muhabbetler şekerim sana :) öptüm bende ...nazlımgünaydın canımm, alin için üzüldüm haberim yoktu allah yardımcısı olsun. Ovulasyon tstine gelince ben ovulasyon testinde yazıştığım arkadaşlar vardı onlarda da bazıları çift çizgi gördüğü halde bebek yoktu, idrar testinden sonra kan tahlilinde çıkıyor kesin durum sanırım. inşallah hayırlısıyla hamiledir.
herkese günaydın,
destinam inşallah en kısa sürede uygun bir iş bulurlar. Evinde güle güle otur.
Chnb bende senin gibi düşünüyorum, ay iyi olsunlarda başka bir şey istemeyiz.
ben birazda dışarı çıkacağım evin market ihtiyacı var onu göreyim. Sonra arkadaşıma geçrim heinizi çok öpüyorum
canım gözünü korkutmak gibi olmasın ama valla yöntem yok rast gelirse tutuyo ... zor iş yani .. mesela ben ilkinde korunmalı hamile kaldım 2. de 9 ay bitti bişey yok .. hee ben eşimle sadece haftada 1 görüşebiliyorum o ayrı da .. kimi erken kimi biraz beklemeli hamile kaldı. sanırım hiç gebelik yaşamadım, şüphelerini azaltmak için dr a gidebilr bi rahim ağzı testi mi ne onu yaptırBİLİRsin kan değerlerini ölçtürebilrisin, eşine spermiyogram testi yaptırabilirsiniz... eğer bi sıkıntı varsa ki inş yoktur öğrenir ona göre yol alırsınız.. sonuç temizsede korkmadan bu vakti geçirebilirsin.mümkünse stres yapmamanda lazım .. bol şanslar ve en yakın zamnda sağlıklı gebelikler inş ...Herkese günaydın... Ben 4 aylık evliyim. Bebiş yapmaya karar verdik ama ilk deneme hüsran oldu. Bende internette konuyu araştırırken buraya takıldım. Deneyimli hatunlar fikir verin. Napmam lazım. Yumurtlama dönemimde denedim olmadı. Ben korunmayı bırakır bırakmaz olur sanırdım. Ah ne zormuş
günaydın herkese,
bizler iyiyiz teyzeleri merak edenler varsa büyüoruz sanırsam artık tekmelerini daha rahat hissediyorum buda çok güzel bir duyguymuş allah tez sürede herkese bu duyguları yasatsın yasayanlara bir daha yasatmayı nasip etsin
eylül nasıl geçiyor bakalım??şu takvimi yapında bizde ordan takip edip soralım durumları,
haftaya doktor kontrolum var kızımı çok özledim insallah sorunsuz bir doktor kontrolu olur sizlede paylaşırım,
hamişler sizin nasıl gidiyor topikte kaç kız kaç erkek olduk yazarsanız sevinirim
chnbcim demişsin niye yazamıyosun diye sabahları yoğun oluyodum o hafta anca zaman bulunca arada okuyodum şimdi biraz yoluna koydum işleri birde ben ağırlaştım sanırsameskiden bayagı elim ayağım çabuktu şimdi ise ağır çekimdeyim sanki tabii işimede yansıdı
ben ara ara girerim sizlere haberdar ederim çokk öpüyorumm ama unutmayın devamlı takiptekim sizleri mutlu haberleri bekliyorum....
hoşgeldin canım özledik seni .. hareketlere bereket gelsin inş :) şimdi kaçıncı haftadasınız ? herşeyin yolunda olmasına çok sevindim .. karini ve güzel annesini öpüyroum çok ....