Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnş geç olsun güç olmasın işiniz ... Evet küçük ev zor valla ya .. bende o tür evleri çok beğeniyorum.Bu evimizi satıp biraz daha büyüğünü almaya niyetimiz var ilerleyen zamanlarda.eğer kendiliğinden öyle olmazsa bizde mutakla 1 odayı birleştirip oturmayıda orda yapmayı düşünüyoruz.Benim eşimin evi öyle ya çok rahat gerçekten... sadece misafir gelirse orda yatmak zorunda kalırsa biraz sıkıntılı olabilir ama olsun ... bende gıcık oluyorum akşam işten gel eş bi oda da sen mutfakta ... en azında böyle daha samimi bi ortam olur :) kavgalıykende çekilmez olur mutfak birleşik yani :) sizin eviniz bence süpermiş :) sen nasılsın canım valla özlettin kendini ...
evet beyinlere odaklıysa sebep bu ... şahsen ben dediğim gibi bu aralar pekte istemiyorum yani yinede hayırlısı da. sadece tek birşey var ki her ay adet görmek ve geçen ay sayısını 1 artırmak üzücü ... ama yapacak bişey yok elbet bizimde nasibimiz dolacak ...
kızların dediği birşey daha var ki bizler asla oleyyy hamileyim diyemeyeceğiz ... kötü bişeymiş gibi saklayıp boynu bükük cevaplar vereceğiz ... mesela bu kuzenim ilkinde de 2. de de haberi alır almaz yazmıştı... ben yazsam bile 3 ayda yazarım ama onuda ne bahaneyle yazcam... en fazlası kızım yada oğlum oluy diye 4. ayda yazabilrim.isterdim umarsızca hamileyim yazabilmeyi ... tek içimde kalacak şey işte bu !!
kolay gelsin şeker .. bugün kayganayla bol ve tatlı muhabbetler şekerim sana :) öptüm bende ...
canım gözünü korkutmak gibi olmasın ama valla yöntem yok rast gelirse tutuyo ... zor iş yani .. mesela ben ilkinde korunmalı hamile kaldım 2. de 9 ay bitti bişey yok .. hee ben eşimle sadece haftada 1 görüşebiliyorum o ayrı da .. kimi erken kimi biraz beklemeli hamile kaldı. sanırım hiç gebelik yaşamadım, şüphelerini azaltmak için dr a gidebilr bi rahim ağzı testi mi ne onu yaptırBİLİRsin kan değerlerini ölçtürebilrisin, eşine spermiyogram testi yaptırabilirsiniz... eğer bi sıkıntı varsa ki inş yoktur öğrenir ona göre yol alırsınız.. sonuç temizsede korkmadan bu vakti geçirebilirsin.mümkünse stres yapmamanda lazım .. bol şanslar ve en yakın zamnda sağlıklı gebelikler inş ...

hoşgeldin canım özledik seni .. hareketlere bereket gelsin inş :) şimdi kaçıncı haftadasınız ? herşeyin yolunda olmasına çok sevindim .. karini ve güzel annesini öpüyroum çok ....

aynı şeyleri bende düşünüyorum candaşım geçen testler pozitif çıktı ya düşünsene eşime bile sölemedim bunu iyiki de sölememişim artık iyice kafayı yediğimi düşünecekti arkadaşta ovulasyon testinin resmini göndermiş bana :)anammm bütün kadınlar böle yiyo kafayı konu bebiş olunca demekki bilgisayara yüklede arkadaşların yorum yapsın diyo onun evde net yok ama bende kablo yok yükleyemiorum

Güzel dileklerin için sağ olasın canım. Allah sizlere de göstersin. Amin... Şimdi okulda velet. Tek gitti bugün:))
Alin için de üzüldüm. Ama düşüncelerim hala baki...

Evet çok kötü bir show. Eşlerin ailesi hep öyle. Biz Edirneden İstanbula gelince önce onlara gitmek zorunda kalırdık. Önce bize gitsek eşim demezdi önce buraya geldik derdi. Tek başına gelinler annelerine gitse kalmak için, kardeşleri ne yer ne içermiş, ne giyermiş, erkek kısmını yalnız bırakmak olmazmış. Ama kendi kızkardeşleri aylarca annelerinin yanında kalıyor ama hep bahane hazır. Yok çocukların eğitimi, yok şu yok bu. Adam koca ramazanı yalnız geçirdi a ne yiyordur kocan demediler. Her yerde var bu çifte standart sanırım. İnşallah bizler bunları unutup gelinlerimize yapmayız:))

Olacak Candaşım olacak ama sabır galiba. Benim de yumurtlama dönemlerim geliyor. Bu aralar sanırım. Ama korunuyoruz malesef. Bu daha çok üzüyor emin ol canım... Eşinle bir araya gelebilsen olacak inşallah...

Canım çocuklar etkileniyor hemen. Biz de uzatamıyoruz bu yüzden. Adet 3 gün önce mi oldun canım? İşi de en tez zamanda en iyisinden olur inşallah... Biz de kredi ödüyoruz. Edirnedeki evi sattık burada aldık. Ama burada çok pahalı evler. Evimi seviyorum ama. Bu önemli. Yoksa bu şehri sevemedim. Belki yaşadığım acı anıların çokluğu nedeniyledir.

Canım fazla da ağır taşıma. Ben çok taşırdım canım. Bu arada eşimden yardım istedim. Seni facebooka eklemek için. Bir sürü isminden kişi çıkıyor. Yanında erkek olana biri vardı, bir hamile resmi de vardı ama o kadar büyümemişsindir daha diye düşündüm. Sonra benim adresimi yazdık. Sen gönderirsen onaylarım. Cahilim malesef...

Canım hayal kırıklığı yaşadın zor bir durum. Ben de korunmadan olan aylarda adetlerim geçince testlerin negatifliğine bile güvenmemiştim.:)) Bir de stresten de gecikti benim sanırım. Eşim memleketteyken 28 günde diğer aylar32, 30 günde oldum. Demekki kasıyoruz kendimizi...

Maşallah. Kaç haftalık oldu Karin kızımız? Yormamaya çalış kendini... Habersiz bırakma bizi...

Renklitaş daha duş alamadın mı yoksa? Hala yazmamışsın... Haberleri bekliyoruz. Bu aradaeşim sanırım psikolojik olarak o dönemde etkileniyordu, ona bir şeyler yedirip içirmemden de rahatsız oluyordu. Ne olduysa bu aralar pek istekli. Beni de şaşırtıyor...

sağol canım duaların için ya benide bu doğum kontrol haplarını kullanmak çok etkiledi biliomusun yani yumurtlamayı engelliyoya sanki kadınsal bütün fonksiyonlarım durmuş gibi çöküntü halindeyim dün akşam eşime sizleri anlattım tek tek itiraf ettim buraya üye olduğumu dinledi oturup karşıma ve durup duruken bana ne dedi biliomusun ilaçların 10 tane kaldı dedi:)üzüldüm sevindim adam ilaçları sayıyomuş gizlice meğer

Bu kadar uğraşacağına kan testi yaptırsın, aslında idrar testi de az çok fikir verir...

Bu kadar uğraşacağına kan testi yaptırsın, aslında idrar testi de az çok fikir verir...

itiraf edeyimmi abla çok ilgilenmek gelmio açıkcası içimden bana sormasın ben bitek sizin çocuunuz olursa sevincem napayım içimden gelmio utanarak itiraf ediorum sizlerden biri desin hamileyim göklere uçarım sevinçten ama başkasına sevinemem

Canım malesef çok büyük travmalar yaşadık. Bir anna adayı için ilk bebeğini kaybetmenin travmasını da diğerlerinini de biliyorum malesef. İlki benim de düşüktü 2. de oğluma hamileyken belden aşağımı oynatmadan yürürdüm kımıldarsam düşecek sanırdım. Gerçekten çok zor bir süreç. Belki tuhaf gelecek ama ilk düşüğümden sonra yolda hamile kedi görsem ağlardım. Bende o zaman yara oluşmuş anlamadık. Bir de enfeksiyon olmuşum. İdrarımdan kan geliyor. Ben de sanıyorumki hamileyim ve yine düşük yapıyorum. O zaman Edirnedeydik yıl 2003. Hastanede tahlil yaptık enfeksiyon var. Bir de yara oluşmuş. Onu yaktırdım 3 ay yine korunma verdi. 3 ay sonra hamile kaldım. Malesef çooook zor canım. Allah daha kötülerini yaşatmasın. Amin....

allahım evladına sana ailene sağlık versin herşeyin başı sağlık abla gerisi yalan bak bana korunma vermedi doktor ama iyileşemdimki 3 aydır yeniden umud edeyim inşallah bu ay dengesiz bi adetim olmaz düzelirim hepimizin yüzü güler inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

yamatake, canım benim özlemiştik seni meraklanma o tekmeler ben iyiyim anne sen rahat ol demektirr bizde senin iyi haberlerini bekliyoruz canım...

hellom, canım teşekkür ederim hayırlısı bakıyorlar inşallah en kısa zamanda olur...sende yorma kendini ayy market sonrası arkadaşıma dedinya destinaya hamileliğim geldi aklıma hiç evde durmazdım herkez sağolsunlar kahvaltıya çağırırlardı o günlerde güzelmiş karnında olduğu için rahat oturabiliyorsun şimdi bir yere gidince yapma kızım elleme kırılır oraya gitme yanıma gel off ne kötüyüz yaa istiyoruzki çocuk robot olsun... gerçi ben evimde asla bu tür şeylere kızmam ama başkasının evi olunca mecburen öyle davranıyorsun...(ayyy ağlayacağım şimdi yaaa kızım tuvaletteydi beni çağırdı gittim tam bunları yazmıştım neyse dedimki hadi gel dişlerimizi fırçalayalım fırçayı aldı bana baktı dediki sen çok iyi bir annesin offf hayatımda duyduğum en güzel cümle sanki o anda içimden geçenleri hissediyormuş gibi bu olay bizde çok oluyor hisleri çok kuvvetli kızımın canım kızım benim...allah herkeze yaşatsın bu duyguyu allahım duy sesimizi yarabbim...)

chnb, gittimi oğlun ayyy askere diyecektim yaa duygusala bağlandım yine oturup ağlayacağım şimdi yaa oğlun okuldamı diyecektim allah askerlik günlerinide göstersin canım...

nazlım, evet doğru diyorsun biz beynimize kazıdık bebişi ondan olmuyor bazen sildim kafamdan diyorum bazen oturup ağlıyorum oyyy allahım yardım et bize...ayy canım yaa öyle babalar gerçekten zor allahıma hep dua etmiştim bekarken eşimi babamla aynı huydan et diye allah dualarımı kabul etti eşimde babam gibi ne etliye ne sütlüye karışmaz yemek varsa yer yoksa niye yok demez hadi kalk canım sıkıldı gidelim derim kalkar gideriz öyle yani allaha şükür... benim kaynatamda senin baban gibiymiş eşim anlatır karısını hep dövermiş eşimde çok üzülürmüş hep içinden dermişki ben eşime hayatta bir fiske bile vurmayacağım annesi çok dayak yermiş güzel kadınmış kaynatam kadına bakan olsa bile gelip kadını dövermiş kıskançlıktan ee kadın güzel ne yapsın şimdi ama aynı dediğin olay şimdi kaynanamın evinde yaşanıyor kaynatam artık konuşmayı unutmuş kaynanamında çenesi durmuyor konuşmadığı yılların acısını çıkartıyor sanırım bazende kaynatama veriyor veriştiriyor sen beni dövdün şunu dedin bunu dedin kaynatamda süt dökmüş kedi misali

renkli atlas, canım hadi rastgelsin umarım akşam güzel geçmiştir kaçamak ilişkilerin sonu hep bebiş olur hadi bakalım...sana şeyi soracaktım facedeki beğendiğim kek vardıya vanilya ve kabartma tozu girmiyormu canım onun içine...

cezacığım. dün sana yazdımmı bilmiyorum hani ikimizde ilaç ve iğneyle adet olduk ya onun için yazacaktım inşallah sen olursun adet ben tamda tahmin ettiğim gibi adet olmadım ayın 5inde olmam gerekiyordu test falan yapmadım yapmıcamda hellom sen sormuştun sanırım geçen bende geçen hafta için demiştim ama yani en geç 7 siydi olmadı cumaya randevu aldım bakalım ne diyecek dr normalde adet belirtim olmaz sadece hissederim o gün olacağımı şu anda hiç bir his yok 2 hamilelik yaşadım ikisindede hiç belirtim olmadı ama zaten umutluda değilim birazda olsa umudum olsaydı test yapacaktım bu kistin devamı diye düşünüyorum çünkü geçen ilçtan sonra adet olmuştumya 3. günü kontrole gidecektim ama dr izne çıkmıştı gidemedim inşallah bu defa kistlerim tamamen gider çok sıkıldım bu adet olamam olayından kendimi okutayımmı ne yapayım ne güzel günü gününde gelirdi yaa niye böyle oldu bilmiyorum buda bana çok sıkıntı veriyor dün akşam karnım oldu davul gibi görseniz inanamazdınız eşim korktu hadi gidelim acile dedi yok dedim dokuz aylık yanında hiç kalır yani:)

ahh ahh eski kadınlar neler çekmiş bee yazık valla bende hep allahım kocam babamam benzemesin diye dua ettim:)babam çok iyi bi insandır ama dışarıya karşı sülalenin ambulansı der herkez ona herkesin işine koşturur ailesine pek yapmazdı değişik bi tipti dövmesi falan yoktu şükür annem ne derse desin ses çıkarmazdı çok saygılı hatun hiç anama çekmemişim benimde duam kabul oldu allahım aşükürler olsun eşim babam gibi diil bizim evlatlarımız huzursuz ailelerde büyümez inşallahhh

nazım gelmiş hoşgeldin bebeğimmmm
hb kuzuum sohbetinie dinliyoduum azıcık kulak misafiri oliim dediim:))
candaşın yazılarını okumuştum oda ikizlerini kaybetmişti sanırım demi yanlış değilsem...

chnb, canım yok 3 gün önce eşimle biraz bozulmuştuk onu yazmıştım henüz adet olamadım vallahi ne olacak bu böyle bilmiyorum cuma günü inşallah kistler yok olmuç der yada verdiğim ilaçla yok olacak der...

Destinacığım mümkün olduğunca çocuğu olup halden anlayana gitmek lazım. Çocukla misafirliğe gitmek 5-6 yaşına kadar zor. Büyüyünce rahat ediyorsun. Ama çocuk merak ediyor tabi elleyecek. Gidilen kişiler anlayışlı olmalılar
aslında.

İnşallah adet olmazsın canım. Belki bu ayki bebeiştir. Doktora da git tabi...

Oğlum şu an gelmek üzere. Darısı herkesin başına inşallah...

hb kuzuum sohbetinie dinliyoduum azıcık kulak misafiri oliim dediim:))
candaşın yazılarını okumuştum oda ikizlerini kaybetmişti sanırım demi yanlış değilsem...

ben burdada takılıorum burdaki arkadaşlarda saolsunlar çok iyiler candaşı hatırlayamadım yaaa dövsin beni candaş ikizmiydi kuzum yaaa affet hepimizin hikayeler karışıo kafamda

İnşallah bebek var der...:))

ben burdada takılıorum burdaki arkadaşlarda saolsunlar çok iyiler candaşı hatırlayamadım yaaa dövsin beni candaş ikizmiydi kuzum yaaa affet hepimizin hikayeler karışıo kafamda

ya bn öle hatırlıyorum belkide bnm aklımda yanlış kalmştır....
ewet burdaki sohbetleride okuyorum arda çok samimi dostluklar war....eee derdimiz ortak burda hepimizin ......

ya bn öle hatırlıyorum belkide bnm aklımda yanlış kalmştır....
ewet burdaki sohbetleride okuyorum arda çok samimi dostluklar war....eee derdimiz ortak burda hepimizin ......

Merhaba ben sizi erken doğum yapıp bebeğini kaybedenler topiğinden hatırlıyorum, yanlış mı hatırlıyorum. Candaşın evet ikizmiş...

Merhaba ben sizi erken doğum yapıp bebeğini kaybedenler topiğinden hatırlıyorum, yanlış mı hatırlıyorum. Candaşın evet ikizmiş...
ewet doğru cnmm 22 hftalık iizlerimi kaybettim bn erken doğum oldu gerçi bn bi çopikte geziyodum NKOBnin topiğindede warım bnde szin yazılarınızı çok okudum ama tanışmk kısmet olmadı sanırım....

ewet doğru cnmm 22 hftalık iizlerimi kaybettim bn erken doğum oldu gerçi bn bi çopikte geziyodum NKOBnin topiğindede warım bnde szin yazılarınızı çok okudum ama tanışmk kısmet olmadı sanırım....

Evet canım NKOB un topiğnde, rahimağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapanların yazdığı topikte ve kürtajdan beri burada yazıyorum. Korunma süreniz bitti mi? Nedeni tam olarak belli oldu mu erken doğum yapmanızınve normal yoldan ikiz miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…