Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tanıştığımıza memnun oldum bu arada...

Tanıştığımıza memnun oldum bu arada...
bnde memnun oldum çok....
ikizlerim normal yolla olmuştu mucizelerimdi bnmm onlar herşey çok normal gidiyodu herşey aniden oldu birden suyum fazlalaştı dr çok mühim değil 10 gn snr gene gel eğer hala artış warsa ilaç wericem dedi ewe yolladı we 2 gn snr bi sabah kaktım we suyum geldi az az geliyodu we çok sancım wardı tabii doğum başlamış bnm aberim yok hmn hastaneye yatış yapıldı we 4.5 cm açılmam warmış tabi ilaçlar serumlar fitiller ama durdurulamadı akşam bianda suyumun hepsi boşaldı we bebklerimi doğurdum

kısmet diyoruz başkada bşy diyemiyoruz
dr da tek koryon tek kese ikizlerde bu riskin olabileceğini hiç brşey yapılamayacağını söyledi
geçen ay korunmam bitti bakalım kıssmet şimdi çalışmalar son hız dwm ediyo bakalım kısmet ne zmnsa ozmn gelsin işlh bebeğim.....

Gerçekten çok üzücü yaşadıklarımız. Benim de 25 haftalık oğlumda başta kanamam 2 gün sonra suyum birden geldi. 2 gün sonra da normal doğum yaptım. 4 gün yaşamıştı oğlum. Ama kader işte. İleriye bakmak lazım artık. Tedbirimizi alıp yolumuzda ilerlemek...

İnşallah tekrara acılar yaşamadan bu acılarımızı saracak yeni evlatlarımız olur... Ama sen de bilirsin ki biz artık onları hiç unutamayız...

ewet hmde çook üzücü hele o suyun birden gelmesi......bilmiyorum seninde ölemi oldu ama bnm aklıma geldikçee tüylerim diken diken oluyoo yatakta yatıyodum birden sağa döniim dediim allahıııım o su nasıl boşaldı anlatamam sanki kowalarla döküyolar saçlarım sırtım ıslanmadık yanım kalmamıştı
seninde başın sağolsun allah yawruna uzun ömür wersin işlhh
ewet şimdi ileriye bakma zamanı hepimiz için tabiiki unutulmucak yaşadıklarımız çok acı ama allah tekrarını yaşatmasın işlhh hçbirimize sağlıklı hayırlı ewlatlar nasip etsin

sen gördünmü oğlunu ben görmedim doğum anında drlara söledim sakın bana göstermeyn dedim ebeler bebekleri görünce ayyy yawrum kıyamam fln diyolardı kızdım onlara bağırdım susun dedim kapıda eşime göstermişler ikisinide kucağına almış bakmış
ama bn bakmadııma çok pişmanıım keşke bikerecik görseydm diyorum gerçi eşim iikide bakmadım katlanamazdın diyo eşim bile halaa etkisinde...

neseeee yaa tek duam allah bidaha yaşatmasın aynı acıları çkmseye hçbirimize....

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler!!! burası umut topiği burda dertlenmek tasalanmak yokk söz verin sizde herşey çok güzel olacak öyle eski yasanılan tatsız olayları artık açmayın konusunu unutun onlar bizleri melek şeklinde zaten bekliyorlar şimdi kardeşlerine dua ediyorlar eski yasanılan tatsız oalyları artık arkadaşlar kafadan çıkarın yeni bebişler sağlıklı sıhatli gelicek diye evrene pozitif düşünce yayalım ok mi??

bu arada bizde 23. haftanın içindeyiz teyzeleri :) bugün tetenoz aşımı oldum ilk dozunu, bir ay sonrada ikinci dozunu olcaz hamişlere duyurulur sağlık ocakları yapıyor gebe takibinizi yaptırın mutlaka biraz halsizlik yorgunluk oluyormuş ama 2 gün max dedi hemşire korkmaya gerek yok dedi....benden bu kadar öpüyorum hepinizi....

merhaba cnmm bna dedn sanırım hb.)ewet haklısın eski olayları anlatıp can sıkmamk değil amacım bnde topiğimde hç açmıyorum bu konuları ama şimdi chnb arkadaşla konu konuu açtı birden içim boşaldı bnmde tmm umut dolu olalım genee herşey gzl olacak allahın izniyle:))

Canım benim oğlum 4 gün yaşadı, doğduğunda ağladı gördüm 4 gün süt sağmıştım. Onlar bizlerin şefaatçileri olacak inşallah... Benim büyük ihtimalle rahimağzı yetmezliğinden oldu. Suyum da wc den geldi, idrar sandım başta...

Maşallah epey olmuş. Dinlenerek aşının etkisini azaltırsın inşallah. Karinimizi öpüyoruz bol bol...

allah tekrarını yaşatmasın işlhh bebeklerimiz bzm şefaatçimiz olacak işlhh bzi beklicekler.....

allah tekrarını yaşatmasın işlhh bebeklerimiz bzm şefaatçimiz olacak işlhh bzi beklicekler.....

İnşallah.... İnşallah bu ay bebeişin gelir. Folikasite başladın mı?

İnşallah.... İnşallah bu ay bebeişin gelir. Folikasite başladın mı?

ewet cnmm başladım içiyorum bu ayın 20sindede kontrole gidicem dra bi kan fln bakar belki usgye sokar
senin korunman bittimi

kızlar geçmişi okuyamadım...birazdan okuyacağım..doktordan geldim testi adetin 3. günü yaptıracağım için bugün yapmadı..haftaya adet olursam tekrar gidip test yaptıracağım...bu arada az önca kaza atlattık hala onun korkusu içindeyim

ewet cnmm başladım içiyorum bu ayın 20sindede kontrole gidicem dra bi kan fln bakar belki usgye sokar
senin korunman bittimi

Benim işler karışık. Erken doğumdan sonra(22 haziran 2010), 10 mayıs 2011 de 8 haftalık düşük yaptım. İlk bebeğim de düşüktü. O yüzden İstanbuldabir profa gittim. Bir sürü test istedi. Ben de pıhtılaşma sorunu da var. Bunun yanında antinükleer antikor pozitif çıktı malesef. Eşimde de genetik sorun çıktı. Prof genetik sonuçlarını tekrara görüşecekmiş benden haber bekle dedi. Zaruru olarak korunuyoruz. Aşama tüp bebek gibi (pgt ile) İnşallah farklı bir çözüm önerir doktor tekrara dene sağlıksızsa düşer ya da amniyontezde sorun varsasonlandırırsın dışında...

chnb canım kaçmadan yakalayım hala adet olmadım bugün 40 gün oldu gebelik testi yapsam(idrar) yanıltıcı olur mu? hormon takibi yapılmadı çünkü sıfırlamışmıdır vücut diğerini. ay aklım çok karışık ya yardımmmmm hamişsem ilaçlarıma başlayım daha dikkatli olayım die değilsem yapışma felan mı oldu valla çok telaşlandım..

Geçmiş olsun ne oldu? Doktoru da ayrıntılı anlat...

Canım kan tahlili şu aşamada daha güvenli tabi çıkacak değere de bağlı. İdrar belki fikir verir, idrarda çift çizgi çıkarsa kan verirsin, netleşir...

geçmiş olsun cnm ya allah hepimizi kazadan beladan korusun..

hmmmm hakkında hayırlısı nese o olsun işlh cnm yaaaa

canım benim geçmiş olsun hayırdır nasıl oldu

selam canım gece güzel geçti 2 çalışma.. sabaha karşı ektra 1 çalışma daha oldu toplam 3 ,sabah mikroskopa baktığımda eğrelti otu çıkmadı yumurtlama bitti..inşallah kaçak göçek tutmuştur..eşimle babası gezmeye çıktı bende çamaşır yıkıycam felan dedim kayınpederinde pantolonuna yemek dökülmüş allahtan dedim ben gelmiyim onları yıkıyım.. duşumu aldım

selam canım gece güzel geçti 2 çalışma.. sabaha karşı ektra 1 çalışma daha oldu toplam 3 ,sabah mikroskopa baktığımda eğrelti otu çıkmadı yumurtlama bitti..inşallah kaçak göçek tutmuştur..eşimle babası gezmeye çıktı bende çamaşır yıkıycam felan dedim kayınpederinde pantolonuna yemek dökülmüş allahtan dedim ben gelmiyim onları yıkıyım.. duşumu aldım
tatlım kekin içine kabartma tozu giriyoo ama yazmayı unutmuşumdur sen koy bende bi bakıyım tarife unuttum demekki.

aman maşallahhhhhhh bide kayınpeder varken nasıl olcak diosun kız maşallah 3lemişimniz hadi bakalım hayırlısıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…