Evet canım NKOB un topiğnde, rahimağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapanların yazdığı topikte ve kürtajdan beri burada yazıyorum. Korunma süreniz bitti mi? Nedeni tam olarak belli oldu mu erken doğum yapmanızınve normal yoldan ikiz miydi?
bnde memnun oldum çok....Tanıştığımıza memnun oldum bu arada...
bnde memnun oldum çok....
ikizlerim normal yolla olmuştu mucizelerimdi bnmm onlar herşey çok normal gidiyodu herşey aniden oldu birden suyum fazlalaştı dr çok mühim değil 10 gn snr gene gel eğer hala artış warsa ilaç wericem dedi ewe yolladı we 2 gn snr bi sabah kaktım we suyum geldi az az geliyodu we çok sancım wardı tabii doğum başlamış bnm aberim yok hmn hastaneye yatış yapıldı we 4.5 cm açılmam warmış tabi ilaçlar serumlar fitiller ama durdurulamadı akşam bianda suyumun hepsi boşaldı we bebklerimi doğurdum
kısmet diyoruz başkada bşy diyemiyoruz
dr da tek koryon tek kese ikizlerde bu riskin olabileceğini hiç brşey yapılamayacağını söyledi
geçen ay korunmam bitti bakalım kıssmet şimdi çalışmalar son hız dwm ediyo bakalım kısmet ne zmnsa ozmn gelsin işlh bebeğim.....
Gerçekten çok üzücü yaşadıklarımız. Benim de 25 haftalık oğlumda başta kanamam 2 gün sonra suyum birden geldi. 2 gün sonra da normal doğum yaptım. 4 gün yaşamıştı oğlum. Ama kader işte. İleriye bakmak lazım artık. Tedbirimizi alıp yolumuzda ilerlemek...
İnşallah tekrara acılar yaşamadan bu acılarımızı saracak yeni evlatlarımız olur... Ama sen de bilirsin ki biz artık onları hiç unutamayız...
merhaba cnmm bna dedn sanırım hb.)ewet haklısın eski olayları anlatıp can sıkmamk değil amacım bnde topiğimde hç açmıyorum bu konuları ama şimdi chnb arkadaşla konu konuu açtı birden içim boşaldı bnmde tmm umut dolu olalım genee herşey gzl olacak allahın izniyle:))yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler!!! burası umut topiği burda dertlenmek tasalanmak yokk söz verin sizde herşey çok güzel olacak öyle eski yasanılan tatsız olayları artık açmayın konusunu unutun onlar bizleri melek şeklinde zaten bekliyorlar şimdi kardeşlerine dua ediyorlar eski yasanılan tatsız oalyları artık arkadaşlar kafadan çıkarın yeni bebişler sağlıklı sıhatli gelicek diye evrene pozitif düşünce yayalım ok mi??
bu arada bizde 23. haftanın içindeyiz teyzeleri :) bugün tetenoz aşımı oldum ilk dozunu, bir ay sonrada ikinci dozunu olcaz hamişlere duyurulur sağlık ocakları yapıyor gebe takibinizi yaptırın mutlaka biraz halsizlik yorgunluk oluyormuş ama 2 gün max dedi hemşire korkmaya gerek yok dedi....benden bu kadar öpüyorum hepinizi....
ewet hmde çook üzücü hele o suyun birden gelmesi......bilmiyorum seninde ölemi oldu ama bnm aklıma geldikçee tüylerim diken diken oluyoo yatakta yatıyodum birden sağa döniim dediim allahıııım o su nasıl boşaldı anlatamam sanki kowalarla döküyolar saçlarım sırtım ıslanmadık yanım kalmamıştı
seninde başın sağolsun allah yawruna uzun ömür wersin işlhh
ewet şimdi ileriye bakma zamanı hepimiz için tabiiki unutulmucak yaşadıklarımız çok acı ama allah tekrarını yaşatmasın işlhh hçbirimize sağlıklı hayırlı ewlatlar nasip etsin
sen gördünmü oğlunu ben görmedim doğum anında drlara söledim sakın bana göstermeyn dedim ebeler bebekleri görünce ayyy yawrum kıyamam fln diyolardı kızdım onlara bağırdım susun dedim kapıda eşime göstermişler ikisinide kucağına almış bakmış
ama bn bakmadııma çok pişmanıım keşke bikerecik görseydm diyorum gerçi eşim iikide bakmadım katlanamazdın diyo eşim bile halaa etkisinde...
neseeee yaa tek duam allah bidaha yaşatmasın aynı acıları çkmseye hçbirimize....
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler!!! burası umut topiği burda dertlenmek tasalanmak yokk söz verin sizde herşey çok güzel olacak öyle eski yasanılan tatsız olayları artık açmayın konusunu unutun onlar bizleri melek şeklinde zaten bekliyorlar şimdi kardeşlerine dua ediyorlar eski yasanılan tatsız oalyları artık arkadaşlar kafadan çıkarın yeni bebişler sağlıklı sıhatli gelicek diye evrene pozitif düşünce yayalım ok mi??
bu arada bizde 23. haftanın içindeyiz teyzeleri :) bugün tetenoz aşımı oldum ilk dozunu, bir ay sonrada ikinci dozunu olcaz hamişlere duyurulur sağlık ocakları yapıyor gebe takibinizi yaptırın mutlaka biraz halsizlik yorgunluk oluyormuş ama 2 gün max dedi hemşire korkmaya gerek yok dedi....benden bu kadar öpüyorum hepinizi....
Canım benim oğlum 4 gün yaşadı, doğduğunda ağladı gördüm 4 gün süt sağmıştım. Onlar bizlerin şefaatçileri olacak inşallah... Benim büyük ihtimalle rahimağzı yetmezliğinden oldu. Suyum da wc den geldi, idrar sandım başta...
allah tekrarını yaşatmasın işlhh bebeklerimiz bzm şefaatçimiz olacak işlhh bzi beklicekler.....
İnşallah.... İnşallah bu ay bebeişin gelir. Folikasite başladın mı?
ewet cnmm başladım içiyorum bu ayın 20sindede kontrole gidicem dra bi kan fln bakar belki usgye sokar
senin korunman bittimi
kızlar geçmişi okuyamadım...birazdan okuyacağım..doktordan geldim testi adetin 3. günü yaptıracağım için bugün yapmadı..haftaya adet olursam tekrar gidip test yaptıracağım...bu arada az önca kaza atlattık hala onun korkusu içindeyim
chnb canım kaçmadan yakalayım hala adet olmadım bugün 40 gün oldu gebelik testi yapsam(idrar) yanıltıcı olur mu? hormon takibi yapılmadı çünkü sıfırlamışmıdır vücut diğerini. ay aklım çok karışık ya yardımmmmm hamişsem ilaçlarıma başlayım daha dikkatli olayım die değilsem yapışma felan mı oldu valla çok telaşlandım..
kızlar geçmişi okuyamadım...birazdan okuyacağım..doktordan geldim testi adetin 3. günü yaptıracağım için bugün yapmadı..haftaya adet olursam tekrar gidip test yaptıracağım...bu arada az önca kaza atlattık hala onun korkusu içindeyim
Benim işler karışık. Erken doğumdan sonra(22 haziran 2010), 10 mayıs 2011 de 8 haftalık düşük yaptım. İlk bebeğim de düşüktü. O yüzden İstanbuldabir profa gittim. Bir sürü test istedi. Ben de pıhtılaşma sorunu da var. Bunun yanında antinükleer antikor pozitif çıktı malesef. Eşimde de genetik sorun çıktı. Prof genetik sonuçlarını tekrara görüşecekmiş benden haber bekle dedi. Zaruru olarak korunuyoruz. Aşama tüp bebek gibi (pgt ile) İnşallah farklı bir çözüm önerir doktor tekrara dene sağlıksızsa düşer ya da amniyontezde sorun varsasonlandırırsın dışında...
yamatake, canım benim özlemiştik seni meraklanma o tekmeler ben iyiyim anne sen rahat ol demektirr bizde senin iyi haberlerini bekliyoruz canım...
hellom, canım teşekkür ederim hayırlısı bakıyorlar inşallah en kısa zamanda olur...sende yorma kendini ayy market sonrası arkadaşıma dedinya destinaya hamileliğim geldi aklıma hiç evde durmazdım herkez sağolsunlar kahvaltıya çağırırlardı o günlerde güzelmiş karnında olduğu için rahat oturabiliyorsun şimdi bir yere gidince yapma kızım elleme kırılır oraya gitme yanıma geloff ne kötüyüz yaa istiyoruzki çocuk robot olsun... gerçi ben evimde asla bu tür şeylere kızmam ama başkasının evi olunca mecburen öyle davranıyorsun...(ayyy ağlayacağım şimdi yaaa kızım tuvaletteydi beni çağırdı gittim tam bunları yazmıştım neyse dedimki hadi gel dişlerimizi fırçalayalım fırçayı aldı bana baktı dediki sen çok iyi bir annesin offf hayatımda duyduğum en güzel cümle sanki o anda içimden geçenleri hissediyormuş gibi bu olay bizde çok oluyor hisleri çok kuvvetli kızımın canım kızım benim...allah herkeze yaşatsın bu duyguyu allahım duy sesimizi yarabbim...)
chnb, gittimi oğlun ayyy askere diyecektim yaa duygusala bağlandım yine oturup ağlayacağım şimdi yaa oğlun okuldamı diyecektim allah askerlik günlerinide göstersin canım...
nazlım, evet doğru diyorsun biz beynimize kazıdık bebişi ondan olmuyor bazen sildim kafamdan diyorum bazen oturup ağlıyorum oyyy allahım yardım et bize...ayy canım yaa öyle babalar gerçekten zor allahıma hep dua etmiştim bekarken eşimi babamla aynı huydan et diye allah dualarımı kabul etti eşimde babam gibi ne etliye ne sütlüye karışmaz yemek varsa yer yoksa niye yok demez hadi kalk canım sıkıldı gidelim derim kalkar gideriz öyle yani allaha şükür... benim kaynatamda senin baban gibiymiş eşim anlatır karısını hep dövermiş eşimde çok üzülürmüş hep içinden dermişki ben eşime hayatta bir fiske bile vurmayacağım annesi çok dayak yermiş güzel kadınmış kaynatam kadına bakan olsa bile gelip kadını dövermiş kıskançlıktan ee kadın güzel ne yapsın şimdi ama aynı dediğin olay şimdi kaynanamın evinde yaşanıyor kaynatam artık konuşmayı unutmuş kaynanamında çenesi durmuyor konuşmadığı yılların acısını çıkartıyor sanırım bazende kaynatama veriyor veriştiriyor sen beni dövdün şunu dedin bunu dedin kaynat amda süt dökmüş kedi misali
renkli atlas, canım hadi rastgelsin umarım akşam güzel geçmiştir kaçamak ilişkilerin sonu hep bebiş olur hadi bakalım...sana şeyi soracaktım facedeki beğendiğim kek vardıya vanilya ve kabartma tozu girmiyormu canım onun içine...
cezacığım. dün sana yazdımmı bilmiyorum hani ikimizde ilaç ve iğneyle adet olduk ya onun için yazacaktım inşallah sen olursun adet ben tamda tahmin ettiğim gibi adet olmadım ayın 5inde olmam gerekiyordu test falan yapmadım yapmıcamda hellom sen sormuştun sanırım geçen bende geçen hafta için demiştim ama yani en geç 7 siydi olmadı cumaya randevu aldım bakalım ne diyecek dr normalde adet belirtim olmaz sadece hissederim o gün olacağımı şu anda hiç bir his yok 2 hamilelik yaşadım ikisindede hiç belirtim olmadı ama zaten umutluda değilim birazda olsa umudum olsaydı test yapacaktım bu kistin devamı diye düşünüyorum çünkü geçen ilçtan sonra adet olmuştumya 3. günü kontrole gidecektim ama dr izne çıkmıştı gidemedim inşallah bu defa kistlerim tamamen gider çok sıkıldım bu adet olamam olayından kendimi okutayımmı ne yapayım ne güzel günü gününde gelirdi yaa niye böyle oldu bilmiyorum buda bana çok sıkıntı veriyor dün akşam karnım oldu davul gibi görseniz inanamazdınız eşim korktu hadi gidelim acile dedi yok dedim dokuz aylık yanında hiç kalır yani:)
yamatake, canım benim özlemiştik seni meraklanma o tekmeler ben iyiyim anne sen rahat ol demektirr bizde senin iyi haberlerini bekliyoruz canım...
hellom, canım teşekkür ederim hayırlısı bakıyorlar inşallah en kısa zamanda olur...sende yorma kendini ayy market sonrası arkadaşıma dedinya destinaya hamileliğim geldi aklıma hiç evde durmazdım herkez sağolsunlar kahvaltıya çağırırlardı o günlerde güzelmiş karnında olduğu için rahat oturabiliyorsun şimdi bir yere gidince yapma kızım elleme kırılır oraya gitme yanıma geloff ne kötüyüz yaa istiyoruzki çocuk robot olsun... gerçi ben evimde asla bu tür şeylere kızmam ama başkasının evi olunca mecburen öyle davranıyorsun...(ayyy ağlayacağım şimdi yaaa kızım tuvaletteydi beni çağırdı gittim tam bunları yazmıştım neyse dedimki hadi gel dişlerimizi fırçalayalım fırçayı aldı bana baktı dediki sen çok iyi bir annesin offf hayatımda duyduğum en güzel cümle sanki o anda içimden geçenleri hissediyormuş gibi bu olay bizde çok oluyor hisleri çok kuvvetli kızımın canım kızım benim...allah herkeze yaşatsın bu duyguyu allahım duy sesimizi yarabbim...)
chnb, gittimi oğlun ayyy askere diyecektim yaa duygusala bağlandım yine oturup ağlayacağım şimdi yaa oğlun okuldamı diyecektim allah askerlik günlerinide göstersin canım...
nazlım, evet doğru diyorsun biz beynimize kazıdık bebişi ondan olmuyor bazen sildim kafamdan diyorum bazen oturup ağlıyorum oyyy allahım yardım et bize...ayy canım yaa öyle babalar gerçekten zor allahıma hep dua etmiştim bekarken eşimi babamla aynı huydan et diye allah dualarımı kabul etti eşimde babam gibi ne etliye ne sütlüye karışmaz yemek varsa yer yoksa niye yok demez hadi kalk canım sıkıldı gidelim derim kalkar gideriz öyle yani allaha şükür... benim kaynatamda senin baban gibiymiş eşim anlatır karısını hep dövermiş eşimde çok üzülürmüş hep içinden dermişki ben eşime hayatta bir fiske bile vurmayacağım annesi çok dayak yermiş güzel kadınmış kaynatam kadına bakan olsa bile gelip kadını dövermiş kıskançlıktan ee kadın güzel ne yapsın şimdi ama aynı dediğin olay şimdi kaynanamın evinde yaşanıyor kaynatam artık konuşmayı unutmuş kaynanamında çenesi durmuyor konuşmadığı yılların acısını çıkartıyor sanırım bazende kaynatama veriyor veriştiriyor sen beni dövdün şunu dedin bunu dedin kaynat amda süt dökmüş kedi misali
renkli atlas, canım hadi rastgelsin umarım akşam güzel geçmiştir kaçamak ilişkilerin sonu hep bebiş olur hadi bakalım...sana şeyi soracaktım facedeki beğendiğim kek vardıya vanilya ve kabartma tozu girmiyormu canım onun içine...
cezacığım. dün sana yazdımmı bilmiyorum hani ikimizde ilaç ve iğneyle adet olduk ya onun için yazacaktım inşallah sen olursun adet ben tamda tahmin ettiğim gibi adet olmadım ayın 5inde olmam gerekiyordu test falan yapmadım yapmıcamda hellom sen sormuştun sanırım geçen bende geçen hafta için demiştim ama yani en geç 7 siydi olmadı cumaya randevu aldım bakalım ne diyecek dr normalde adet belirtim olmaz sadece hissederim o gün olacağımı şu anda hiç bir his yok 2 hamilelik yaşadım ikisindede hiç belirtim olmadı ama zaten umutluda değilim birazda olsa umudum olsaydı test yapacaktım bu kistin devamı diye düşünüyorum çünkü geçen ilçtan sonra adet olmuştumya 3. günü kontrole gidecektim ama dr izne çıkmıştı gidemedim inşallah bu defa kistlerim tamamen gider çok sıkıldım bu adet olamam olayından kendimi okutayımmı ne yapayım ne güzel günü gününde gelirdi yaa niye böyle oldu bilmiyorum buda bana çok sıkıntı veriyor dün akşam karnım oldu davul gibi görseniz inanamazdınız eşim korktu hadi gidelim acile dedi yok dedim dokuz aylık yanında hiç kalır yani:)
selam canım gece güzel geçti 2 çalışma..sabaha karşı ektra 1 çalışma daha oldu toplam 3 ,sabah mikroskopa baktığımda eğrelti otu çıkmadı yumurtlama bitti..inşallah kaçak göçek tutmuştur..eşimle babası gezmeye çıktı bende çamaşır yıkıycam felan dedim kayınpederinde pantolonuna yemek dökülmüş allahtan dedim ben gelmiyim onları yıkıyım.. duşumu aldım
tatlım kekin içine kabartma tozu giriyoo ama yazmayı unutmuşumdursen koy bende bi bakıyım tarife unuttum demekki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?