- Konu Sahibi aylin_fatih
-
ayyy kısss agzından bal kaymak akıyoo vallavalla bende hesaplıyorum ptesi dollense 4-5 gunde tuplerde yuvarlana yuvarlan ptesi yuvasına ulaşır:76: ay neler yorumluyorum kafamda bii bilsen ne teoriler gecen sefer kanda 6 gun kala 16,5 cıkmıstı ee dıorum su zmn yerleşese ancak bu degere su gun ulaştıgına gore bu da o zmn soyle soyle hımmm 29 unda yuvasında olur
kuzey ve senem, ben sizin yerinizde olsam :))))))))) topikte yazdıklarımın hergün çıktısını alır, albüm yapardım ciddiyim.
arkadaşlar size birsey sormak istiyorum.ben 28 şubatta bebeğimin gelişmemesi ve kendini kaybetmesi sonucu küraj oldum dr 2ay korunun demişti biz bu ay 1kere korunmadık acaba hamile kalırsam ne gibi riskleri var bilen var mı
kısslar iyii haftasonları ben ptesiye kadar nettte girmemm
hayırlı haberlerle dolu biii hafta bizi bekliyordur umarım havalar muthişşş iyiii değerlendiriin..
hoscakalınnn
Cicim göğüsler patlayacak diye korkuyorum yakında. 75 beden takardım, sanırım 90'a çıkmıştır :92: Ağrıyor, dokunamıyorum. Kasık ağrım şükür yok. İlk günlerde vardı biraz. Yerleşme dönemiydi sanırım. Öyle dayanılmaz bişey olmadı hiç. Akıntı da normal, yumurtlama dönemindeki gibi. Kahverengi olmadı şükür hiç. Bir de ani hareket yaparsam "hoooooop" diyor biri, kasığıma iğne batırıyorAaaaa uyku feci bi de. Akşam 10 dedi mi sızıyorum, sabah ancak 8'de kalkabiliyorum. Karpuz büyüyecek bu gidişle valla, korkuyorum :18: Bulantı ise günün herhangi bir saatinde az az. Bilin yani, başınıza gelecek var. Ulen resmen hamilelik günlüğü tutuyorum yahu. Sürekli bi kendini dinleme durumu. Eeeeeee her şey topinkimiz için
GUNAYDINLAR kıssslar
bii haftayı daha geride bırakıyoruzzz ben cumadan haftayı bitiririm
valla benim aklımdan hep erkek isimleri geciyor hıc kızım olacagını dusunmedim hep erkek isimlerine odaklıyım o isimler kuzey,ruzgar,deniz bu tarz isimler
hayır olsun kısss ruyann bende çin takviminde tutarsa bu ay kız cıkıyor
benim bugun kasıklarımda bacaklarımda rahatsız eden bişeyler var ya biide dun gece farkettim vajınamda bir koku olusmusbu sabahta mıdem bulanıyor ..psikolojik oldugunu sanmıyorum sanki kurtaj oldugum bebişimde ögrendikten 10 gun sonra baslamıstı ama neyse işte
ceza ,taf napıyor, candaş nerelerde, kürtaj olan bir arkadaşımız vardı durumu ne ?
miden çooooooook bulansın inşallah:) dua yerine beddua gibi olduyani çokta bulanmasın 12.hafta da hemen geçsin böylesi daha iyi oldu galiba ceyda düvenci öyle söylemişti bir programda ilk bebeğini kaybettikten sonra ikinci hamileliği için midem bulanıyor ama bunun için çok mutluyum demekki bebeğim yaşıyor ve de sağlıklı..inş.onun miniğide hemen yoğun bakımdan çıkar sevdğim bi sanatçı...benim bugün adetim bitiyor inşallah bu ay güzel haberler duymak nasip olur.bakalım test takibi işe yarayacak mı?iyi hafta sonlarıııı canım..selam söyle minik fareye:)öp teyzesinin yerine
inşallah cnm çok sağlıklı bi hamilelik geçirirsinezan vakti okadar çok içimden gelerek yazıyorumkii bunu Allah ım tüm hamilelere tüm bebek isteyenlere sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin inşallahh
Arkadaşlar günaydın :)
Senemcim önce sana sorcam, meleğin ve sen nasılsınız ?
Hello , ceza ve diğer kızlar naber ?
Kuzeyden de güzel haberlerimiz var galiba :) Maşallah ya bu ay bereketli geldi ne güzel :)
günaydın kızlar,
bende hafta sonu giremedim nete,
umarım çok güzel bir hafta olur bende eve internet aldım, pzt salı eşim halledecek modem falan olayını.
herkes iyi sanırım,
bende aynıyım.. yok bir değişiklik
yat yuvarlan :)
Canım iyiyim ya. Çocukları Muğla'ya sınava götürdük eşimle, sınavları biraz hüsran oldu, sıkıldık. Ama fiziksel olarak iyiyim ben. Çok da garip bir olay yaşadım. Bir öğrencimin babası biyoenerji ile ilgileniyor. Onunla sohbet ederken vücudumun sol tarafının ağrıdığını söyledim. Sırtım falan ağrıyordu, dokununca böyle kıtır kıtır feci bişey. İlk defa oluyor. Adam beni ayağa kaldırdı. Elleriyle uzaktan muayene etti ve sol tarafınızla ilgili bir kaygınız var, orada bişey var ve siz onun için kaygılanıyorsunuz, stres ve kaygından kasılmışsınız dedi. Boynumun bir yerine dokundu, şiddetle bastırdı "ağrı noktası kırıldı" dedi. Sırtımın bir yerine dokundu, bastırdı, "bunu da kırdık" dedi. Parmaklarıma dokundu. 30 saniyede yaptığı bu hareketler sonunda günlerdir ağrıyan yerlerim bıçakla kesilir gibi pufff! diye iyileşti. Hala inanamıyorum. Başkası anlatsa yok artık derim. Öyle işte. İlaçsız kurtuldum ağrılarımdan. Bebişin sol tarafta yerleştiğini düşündüğüm için sol tarafımı kilitlemişim resmen
Sen nasılsın bu arada? Hep kendimizi anlatıyoruz.
Ohhhh canım hayırlı olsun. Dah güzel haberleşiriz artık
günaydınnnn kısssslar iyiii haftalar
tamm bahar geldi ohhh dıoruz havalar soguyoo ya yalancı baharmıs demekki,,
candaş cııımmm daha henuz biişey yokonumuzdeki hafta dananın kuyrugu kopacak
bu sefer beklicemmm kan testi ne kosturmucam çift cizgiyi gorerek sevinmek istiyorum.. sen de durumlar nasıl cnmmm ??
senemciiim ayyy ne guzelll iyilerştirmis adammm bende istiyorum yaabende boyun 2-3 senedir her 1 saatte bir çıt çıt eeder ...her tarafım agrıyoo vallaa bacaklarım offf yazarken bile gerdim kendim kendimii
guya dınlecektim hafta sonu ne mumkun ben yapmasam kım yapacak dıe evde oturdukca surayıda toparlıım burayıda eger yuklu olursamhiç yapamam dıe dıe yordum kendimii..
benim regl olcak gibii ayak cekilmelerim hafta sonuda devam etti gun içinde olmuyorda aksam yataga girince ve sabaha uyanmaya yakın hıssettim daha cok..
hadiii cnm 2 gun kaldı bebşinin ultrsnunu ekle heee gorelim bizde
kitty ciimmm senden naber :)
günaydın arkadaşlararkadaşlar 26 sında adet olmam gerekiyordu halen olamadım offf ya nedir bu böyle?
günaydın arkadaşlararkadaşlar 26 sında adet olmam gerekiyordu halen olamadım offf ya nedir bu böyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?