Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kuzey ve senem, ben sizin yerinizde olsam :))))))))) topikte yazdıklarımın hergün çıktısını alır, albüm yapardım ciddiyim.

arkadaşlar size birsey sormak istiyorum.ben 28 şubatta bebeğimin gelişmemesi ve kendini kaybetmesi sonucu küraj oldum dr 2ay korunun demişti biz bu ay 1kere korunmadık acaba hamile kalırsam ne gibi riskleri var bilen var mı

kısslar iyii haftasonları ben ptesiye kadar nettte girmemm
hayırlı haberlerle dolu biii hafta bizi bekliyordur umarım havalar muthişşş iyiii değerlendiriin..
hoscakalınnn

kuzey ve senem, ben sizin yerinizde olsam :))))))))) topikte yazdıklarımın hergün çıktısını alır, albüm yapardım ciddiyim.

Aaaa Kuşum çok mantıklı. Benm geçen hamileliğimde defter tutmaya başlamıştım, bir cümle yazabildim sadece Neyse defter bu minişime kısmetmiş artık napalım :)

arkadaşlar size birsey sormak istiyorum.ben 28 şubatta bebeğimin gelişmemesi ve kendini kaybetmesi sonucu küraj oldum dr 2ay korunun demişti biz bu ay 1kere korunmadık acaba hamile kalırsam ne gibi riskleri var bilen var mı

Tatlım bizim gördüğümüz kadarıyla bebeğini rahimden kaynaklanan sorun nedeniyle kaybedenlerin mutlaka beklemesi gerekiyor. Ama sorun bebekteyse, zaten anck rahim tamamen hazır olunca gebelik oluşuyor. Ben düşükten sonra ilk adetimi oldum, korunmadım hiç, döllenme büyük ihtimal gerçekleşti ama erkenden adet oldum hayatımda ilk defa. Demek ki daha toparlanamamış rahim dedim. Sen içini ferah tut. Düşükten sonra hiç adet görmeden hamile kalan, sağlığıyla doğuranlar da var.

kısslar iyii haftasonları ben ptesiye kadar nettte girmemm
hayırlı haberlerle dolu biii hafta bizi bekliyordur umarım havalar muthişşş iyiii değerlendiriin..
hoscakalınnn

Kuşum sabırsızlıkla güzel haberler bekliyoruz. Öptüm çok :*

çok teşekkür ederim senemgy bize dr un acıklaması bebek sağlıklı olmadığını anladığında kendini imha edermiş biz de öyle olmuş.inşallah hayırlısını verir yüce rabbim bakaım adet tarihim 28 olması lazım gecerse hemen test yapcam allah hayırlısını versin dua edinmn

miden çooooooook bulansın inşallah:) dua yerine beddua gibi oldu yani çokta bulanmasın 12.hafta da hemen geçsin böylesi daha iyi oldu galiba ceyda düvenci öyle söylemişti bir programda ilk bebeğini kaybettikten sonra ikinci hamileliği için midem bulanıyor ama bunun için çok mutluyum demekki bebeğim yaşıyor ve de sağlıklı..inş.onun miniğide hemen yoğun bakımdan çıkar sevdğim bi sanatçı...benim bugün adetim bitiyor inşallah bu ay güzel haberler duymak nasip olur.bakalım test takibi işe yarayacak mı?iyi hafta sonlarıııı canım..selam söyle minik fareye:)öp teyzesinin yerine

ya bende öyle..kız çocuklarını çoook seviyorum ama nedense hamileliğim boyunca hiç kız ismi düşünmedim.kızım olacağı bile aklıma gelmedi hep erkekmiş gibi hissetmiştim.ismide ya efe yada yiğit olsun istemiştik.

hadi bakalım bi erkek bi kız sırada kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım..

ceza ,taf napıyor, candaş nerelerde, kürtaj olan bir arkadaşımız vardı durumu ne ?

ne yapalım canım..benim 23 nisan teleşım başladı..çocuklarıma kıyafet aldım çooook dadlu oldu.kırmızı beyaz kabarık etek altından beyaz tüller var.üstünede çok şık beyaz bi gömlek.erkeklerede lacivert kot kırmızı lacoste tişört.dükkan dükkan dolaşmaktan haftaiçi anca bugün fırsat bulabildim.benim adetim bugün bitiyor ovulasyon testi ile takip edecğim bu ay.inşallah çok bekletmez minikler bizi.benim adet tarihim bi dahakine 20 nisan gibi umarım çoook güzel bi 23 nisan olur benim için.29 ekim öyle olmuştu bayramda önce bana sandalye getirmişlerdi neyse kötü günler geide kaldııııı
ay ne çok çenem düştü..öpüyorum seniiiiiii

Ne diyosunnnn, midem bulanınca havalara uçuyorum. Sabah kendimi dinliyorum, bulanmadığında üzülüyorum. Ben o minnoşun bulantısını yirimmm :) Ben bilmiyordum Ceyda Düvenci'nin de yaşadığını böyle bir şey. Allah şifalar versin bebeğine de.

Hadi bakalım bu ay planlı çalış Örtmen Hanım Hep çocuklara söylemek olmaz. Aleykümselam ayrıca da :) Öpüyorum koskocaman

Amin inşallah rabbim sağlıklı brşekilde kucagımıza almayı nasip eder inşallah...

Arkadaşlar günaydın :)

Senemcim önce sana sorcam, meleğin ve sen nasılsınız ?

Hello , ceza ve diğer kızlar naber ?

Kuzeyden de güzel haberlerimiz var galiba :) Maşallah ya bu ay bereketli geldi ne güzel :)

günaydın kızlar,

bende hafta sonu giremedim nete,

umarım çok güzel bir hafta olur bende eve internet aldım, pzt salı eşim halledecek modem falan olayını.

herkes iyi sanırım,

bende aynıyım.. yok bir değişiklik

yat yuvarlan :)

Canım iyiyim ya. Çocukları Muğla'ya sınava götürdük eşimle, sınavları biraz hüsran oldu, sıkıldık. Ama fiziksel olarak iyiyim ben. Çok da garip bir olay yaşadım. Bir öğrencimin babası biyoenerji ile ilgileniyor. Onunla sohbet ederken vücudumun sol tarafının ağrıdığını söyledim. Sırtım falan ağrıyordu, dokununca böyle kıtır kıtır feci bişey. İlk defa oluyor. Adam beni ayağa kaldırdı. Elleriyle uzaktan muayene etti ve sol tarafınızla ilgili bir kaygınız var, orada bişey var ve siz onun için kaygılanıyorsunuz, stres ve kaygından kasılmışsınız dedi. Boynumun bir yerine dokundu, şiddetle bastırdı "ağrı noktası kırıldı" dedi. Sırtımın bir yerine dokundu, bastırdı, "bunu da kırdık" dedi. Parmaklarıma dokundu. 30 saniyede yaptığı bu hareketler sonunda günlerdir ağrıyan yerlerim bıçakla kesilir gibi pufff! diye iyileşti. Hala inanamıyorum. Başkası anlatsa yok artık derim. Öyle işte. İlaçsız kurtuldum ağrılarımdan. Bebişin sol tarafta yerleştiğini düşündüğüm için sol tarafımı kilitlemişim resmen

Sen nasılsın bu arada? Hep kendimizi anlatıyoruz.

Ohhhh canım hayırlı olsun. Dah güzel haberleşiriz artık

Son düzenleme:
günaydınnnn kısssslar iyiii haftalar

tamm bahar geldi ohhh dıoruz havalar soguyoo ya yalancı baharmıs demekki,,
candaş cııımmm daha henuz biişey yok onumuzdeki hafta dananın kuyrugu kopacak
bu sefer beklicemmm kan testi ne kosturmucam çift cizgiyi gorerek sevinmek istiyorum.. sen de durumlar nasıl cnmmm ??
senemciiim ayyy ne guzelll iyilerştirmis adammm bende istiyorum yaa bende boyun 2-3 senedir her 1 saatte bir çıt çıt eeder ...her tarafım agrıyoo vallaa bacaklarım offf yazarken bile gerdim kendim kendimii
guya dınlecektim hafta sonu ne mumkun ben yapmasam kım yapacak dıe evde oturdukca surayıda toparlıım burayıda eger yuklu olursam hiç yapamam dıe dıe yordum kendimii..

benim regl olcak gibii ayak cekilmelerim hafta sonuda devam etti gun içinde olmuyorda aksam yataga girince ve sabaha uyanmaya yakın hıssettim daha cok..
hadiii cnm 2 gun kaldı bebşinin ultrsnunu ekle heee gorelim bizde

kitty ciimmm senden naber :)

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar arkadaşlar 26 sında adet olmam gerekiyordu halen olamadım offf ya nedir bu böyle?

cicim bende alerjik rinit var geçen sen ölüyordum resmen aşılama falan fayda etmeki kaldı ki en iyi dr falan gidiyordum, sonra arkadaşımın ablası geldi biyoenerjiyle uzun yıllar ilgileniyor benle bir 5 dakika uğraştı cidden iyileşme oldu ciddi ciddi ben her iki yönteme de inanıyorum. geçmiş olsun bu arada bebişin varlığından haberdar eden seni ilk o kişi oldu tıbbi anlamda galiba :)

hayırlı uğrulu olsun inşallah.

kuzeyim günaydın tünaydınlar olsun bomba bir hafta bizi bekliyor, heyecan doruklarda :)

ben bıktım ya evi temizlemekten 2 kişiyiz nasıl bu kadar kirleniyor ve dağılıyor bilmiyorum valla dip köşe temizlik yaptım cmt günü pazar günü dedim azıcık şuraları da toparlıyım dışarı çıkayım ha va çok güzel şans yok şansss yağmur başladı, gıda alışverişine çıktım bende.

iyi yapmışsın temizlemekle ya ben tekrar hamile kalsam korkumdan hiçbirşey yapamam gibi geliyor:)

benim dandik ovulasyon testlerim geldi, birinin üzerinde one step mi ne yazıyor diğerinde hiçbirşey yazmıyor bakacağım artık bir sürü derdi varmış, 2 saat bişi içmicen hep aynı saatte falan off :))))))))

günaydın arkadaşlar arkadaşlar 26 sında adet olmam gerekiyordu halen olamadım offf ya nedir bu böyle?

ya kusura bakma mart başında mı operasyon geçirmiştin sen. 2 ihtimal var :) 1. hamilesindir 2. kürtaj sonrası normal olabiliyor adet gecikmeleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…