- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #6.501
canım ben hiç ekders almadığım için polislerle maaşım arasında çok büyük fark oluyor...bu bakan çok beter allah yardımcımız olsun..bide polisler bizim gibi etkin mi çalışıyor,masa başında gün boyu oturan polis bayanlar ,benim aramda epey fark var ben sürekli ayaktayım ve çocuklar çok gürültü yapıyo sınıflar 37 kişilik ve çıldrma seviyesine geliyorum..açıkcası pasaport yenilemeye gittiğimde ordaki bayan polisin orda okey oynadığına çok şahit oldum,bide insanlar gelmesine rağmen bi türlü okeyi kapatıp sıra numarasını çalıştırmıyorduu! benim girdğim sınıflarda hep internet var ama bi kere bile giripte bişeye bakamadım ,yerime otursam sınıfta kıyamet kopar...canım polislerde çok maaş almıyorlar ki...yani çalıştıklarının hakkını almıyorlar..ek ders aldığım ay aramızda 100-200 tl gibi bir fark oluyor eşimle..biz en iyisi eskisi gibi çalışalım 3 ay tatil yapalımbu bakan bizi terletecek gibi...belki tepki olursa özür atamasını kaldırmazlar..
bende geçenerde yaşadım bunu canım arkadaşım hamileydi ve bana sürekli maşallahde maşallah de falan dedi biz bu kötü günleri yaşadık başkasının yaşamaması için yemin ederim hep dua ediorum ama dediğin gibi hakkımda hayırlısı diye du a ettim ben her zaman hayatımda buda benim için hayırlı olanmış demekki yüreğimiz insanlar yüzünden kararıyo zaten ay nasıl oldu ay dikkat etmedinmi ağırmı kaldırdın falan gibi cahil cahil sorular ondan ben kimseyle görüşmüorum inan ailem ve bi kaç arkadaşım dışında çünkü ben cevap vermeden duramıorum halamın kızı geçenlerde al çok çocuk istiyodun başını yedin bi şeyi çok istemicen falan dedi başını yedin ne demek ben dualar ettim sadece rabbim hayırlısıyla bi evlat nasib et diye hamile kladıımdada allahım hayırlısını nasib et yine dedim insanlar çok cahil canım ondan artık dediğim gibi kimselere gitmiorum sizler bana yetionusunuz şükür yaralarımızı sarıyoruz hep beraber bi bakmışsın günün birinde hangi marka bezi kullanıosun seninkinde gaz sıkıntısı varmı geceleri uyuyomu falan diye konuşcaz inşallahhhhh
canım ben hiç ekders almadığım için polislerle maaşım arasında çok büyük fark oluyor...bu bakan çok beter allah yardımcımız olsun..bide polisler bizim gibi etkin mi çalışıyor,masa başında gün boyu oturan polis bayanlar ,benim aramda epey fark var ben sürekli ayaktayım ve çocuklar çok gürültü yapıyo sınıflar 37 kişilik ve çıldrma seviyesine geliyorum..açıkcası pasaport yenilemeye gittiğimde ordaki bayan polisin orda okey oynadığına çok şahit oldum,bide insanlar gelmesine rağmen bi türlü okeyi kapatıp sıra numarasını çalıştırmıyorduu! benim girdğim sınıflarda hep internet var ama bi kere bile giripte bişeye bakamadım ,yerime otursam sınıfta kıyamet kopar...
sorma canım ya en yakın arkadaşından bile darbe yiyorsun..dün çok üzüldüm uzun süredir görmediğim arkadaşım gelmiş bebeği olmutu görmeye gidecektim uyudu felan dedi dışarı çıkacam dedi dışarda görüşelim dedi.. yok dedim akşam geleyim o zaman , dediki bebek 8 de uyuyo , bizde yatıyoruz dedi hemen, konuşurken dediki eda gelecek akşam..eee ama bana akşam görüşemeyiz demişti, öteki arkadaş geliyo ...hiç bişe demedim anlayacağımı anladım ben..yazıklar olsun ne diyim.. oysaki ben onun en kötü anlarında hepp yanında olmuştum...
biz cüzzamlımıyız kardeşim bu ne böylee yaa ne biçim arkadaşlık bu böyle zaten arkadaşlığı hak edecek karakter değillermiş kızlar onlar bir daha görüşmeyin derim...ayyy sinir oldum yaa benim çevremde hiç böyle bir insan olmadı inşallah olmazda samimi arkadaşım var hamile olduğunu ilk bana söyledi vee şu anda sürekli bana yetiş bana yetiş diye fişekliyor beniüzmeyin kendinizi arkadaşlarım yaa onlar utansın allahım büyük yarın ne başına gelecek kim biliyor allah utandırmasın
kızlar, ilk soğan suyumu içtim hayır olur inşallah....
ekim ayı kayıp bebeğime hamile kaldığım ayyyumarım bu ayda yüzümüz güler topikcek halaylar çekelim inşallah...
candas, canım sen izin alıp eşine gittin galiba hadi iyileşde gel nane limonlar yapsın eşin sana...,
ayyy ben hasta olunca eşim bana derki sana bir doğansilin yapayımda hiç bişeyciğin kalmazeşşek kocam... nazlım yakında bende adımı değiştirebilirim kocam yazdıklarımı görse benide vuracak vallahi..
canlarım selamlar :)))
tünaydınlar olsun.
öncelikle destinam çok sevindim inşallah en kısa sürede bebeklerimize sağlıkla uzun ömürle kavuşuruz.
taf iyi olduğuna sevindim seni buraya yazdığın zamanlarda face'de görüyorum ama yazmıyorum nasıl olsa diyorum bize toptan yazıyor hani az girebildiğin için boşuna vaktini almak istemiyorum. seni online görünce ohh diyoeum iyi. çok öpüyorum seni. sağlıkla sıhatle devam etsin.
şu çocuk olayına gelince, insanlar hayatı çok zorlaştırıyorlar sana yetersizsini aşılıyor ve bundan büyük mutluluk duyup kendini tatmin ediyor. Bizim üzerimize daha çok geliyorlar çünkü açık verdik bir kere bebek istedik ve olmadı onların oldu düşünüyorlardır düşükten sonra şu kadar oldu demek olmuyor aaa gidelim üstlerine nasıl olsa bizde var bizim oldu garantiledik. Diyorum ya size karakterleri bozuk sırf biz olduğumuz için değil başka biri olsaydı da böyle davranacakları. Burada dostluk kurduğum yazıştığım insanların kendilerine güveni olmasa hayatta bir duruşları olmasa çokkktannnnnnnnnnn umutsuzluk isyan sarmıştı bizleri. Henüz hamile olmayan arkadaşlarıma başka türlü yaklaşıyorlar banda sürekli falancanın 25.haftada kalbi durmuş ölüyor falan diyor akılları sıra zora alıştırıyorlar acıya alıştırıyorlar zavallılar. Hayatta hep kazandıklarımız lutuf kaybettiklerimizi ceza olarak algılıyoruz. Hakkımızda hayırlısı en güzel söz en güzel dua sanırım kızlar. Annnanem derki çocuğum oldu diyen değil gününü gören övünsün. Bence herkesin hayatında kusurlu giden bir şey oluyor mevlam tek vucütta nasıl mükemmeli barındırmıyor hayatlarımızda öyle bir yön zayıf halka oluyor. Allahımın izniyle herşey çk güzel olacak bizlerde sağlıkla uzun ömürle hayırlısıyla yavrularımıza kavuşacağız. Hepinizi çok seviyorum.
kayınvalidemle dün sabah öyle bir kavga ettik ki aklınız durur aşağıdaki komşum bağırtısına geldi yardım edim mi diye sana :) öyle fena yüzünü gördüm ki şok olmuş durumdayım. Moralim ama çok iyi :) eteğinde ne kadar taş varsa döktü ve ben yanılmadığımı anladım o yüzden artık pes ediyorum, onu yanlışından kimse çeviremeyecek hakettiğini yaşayacak artık samimiyetsiz bir gelini oldu, herşeye he deyip geçcecek o oğlunun evinde istediğini yapacak ana kraliçe kendini değerli hissedecek yaptıklarından ötürü değerli olacak, benim sevgim benim hareketlerim benim saygım ona değerli olduğunu hissettirmeycek kendi kendini tatmin edecek artık. Ben böyle sevilmek istemezdim şahsen. Mevzu nerden çıktı bilseniz evin tüm kusurlarını gördü şurası yağlı burası kirli şurası şöyle köpek gibi temizlik yapıyor futursuzca kendini rahat hissetmesi farklı kendi evi gibi hareket etmesi ayrı meydan okuması daha farklı sonra halı saçağını yıkayayım dedi bende anne ev çok pis değil dedim mevzu buydu....
Evet çok mutluyum çünkü acaba ben günahını mı alıyorumdan kurtudum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Görüşmek üzere yemek hazırlayacağım şimdi.
destina canim kistlerin kuculmus masallah insallah bundan sonra hersey guzel olacak. Biliyorsunuz ben artik evdeyim cok da mutluyum bu durumdan alistim hatta hic disari ceikmak gezmek istemiyorum bulantim gecti ama istahim yok 1kg zayifladim. 27 sinde doktor kontrolum var ikili test yapilacakmis allah hakkimda hayirlisini nasip etsin insallah yavrumu sagligiyla hayirlisiyla bagislasin amin
haklısın cezacım herkes mesleğinden şikayetçi.. hele ben bugünlerde tepem atık şubat ataması olacak diye izin al şubata kadar hooop kaldırsınlar atamayı..of of herşey beni bulur zaten..
arkadaşımı da artık hiç aramam , ararsada açmayı düşünmüyorum hiççok üzüldüm.. bi arkadaşımız daha var ortak onu aradım ona dedim, aman sema boşver dedi başı belaya girince derdi olunca gelir bize o , mutluyken yüzümüze bakmaz dert babasıyız biz dedi inşallah başı belaya girmez hep mutlu olur bizden de uzak olur.. umurumda değil..
bugün mikroskoba baktım yumurtlama bitti gözüküyor..sabah çalışma yaptık ama çalışma demek doğru olmazbebe yapma amacı yoktu bu ay yaptıklarımız genelde bebek düşünmeden isteyerek oldu belki böyle şartlanmayınca daha iyi olur.. bide kayınpeder vardı kaçak göçek daha iyi oldu sanırsam olmadı bi dahaki ay isveçte olacam kızlar .. oranın havası suyu yarıyo valla
ayakkabılarına bayıldımmmmmmmmmmmmmm
umarım seneye kızına giydirirsin....
Siz de yüz vermeyin Renkliatlasçığım o zaman. Hatta yüzüne vur ki ayıbını bilsin. Böyleleri kusurunu da bilmezlikten gelir. Bence de yumuşama sakın. Ben buraya yeni geldiğimde 4 ay sonra bebeğimi kaybettim, az bir süre olmasına rağmen insanlar hep yanımda oldular. Yan komşum benden 1 ay önce doğum yaptı işi olunca bebeği bana bırakıp işlerini halletmeye gitti, hiç öyle düşünmedi. Bende de insanlar sakınmadı ama ben etkilenmiştim. Bayramda birine gitmiştik meğer yeni bebeği olmuş odaya getirdiklerinde ben ağlayarak odadan çıkmıştım. Toplu gitmiştik ev sahibi de durumumu bilmiyor çok üzülmüştü. Malesef oluyor böyle şeyler. Ben almak istemiyorum nazarı değdi derler filan diye. Dün 40 günlük bebek ziyaretine gittik uzaktan maşallah dedim hiç almadım kucağıma. Bende de böyle takıntı oluştu... Ya gece huysuzlanırsa benden bilirlerse diye. Gerçi dün bizimle giden ailenin hiç olmuyormuş çocuğu. Ev sahibi de bebeğini yanımızda çok sevdi, diğer bayanın adına üzüldüm aslında. Şükür benim var. Ama onu da düşünmeliydi...
Ya ben de onu diyecektim. Valla gizlim saklım yok. "Senem Görünüş Yüksel" adım. Kısa yoldan ekleyebilen eklesin, ben de seve seve kabul edeyimsenem ve lonelines canlarım hoşgeldiniz sizide görmişken eğer face kullanıyorsanız biz ekledik birbirimizi sizlerlede ekleşelim:)
senem ve lonelines canlarım hoşgeldiniz sizide görmişken eğer face kullanıyorsanız biz ekledik birbirimizi sizlerlede ekleşelim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?