Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canlarım selamlar :)))

tünaydınlar olsun.

öncelikle destinam çok sevindim inşallah en kısa sürede bebeklerimize sağlıkla uzun ömürle kavuşuruz.

taf iyi olduğuna sevindim seni buraya yazdığın zamanlarda face'de görüyorum ama yazmıyorum nasıl olsa diyorum bize toptan yazıyor hani az girebildiğin için boşuna vaktini almak istemiyorum. seni online görünce ohh diyoeum iyi. çok öpüyorum seni. sağlıkla sıhatle devam etsin.

şu çocuk olayına gelince, insanlar hayatı çok zorlaştırıyorlar sana yetersizsini aşılıyor ve bundan büyük mutluluk duyup kendini tatmin ediyor. Bizim üzerimize daha çok geliyorlar çünkü açık verdik bir kere bebek istedik ve olmadı onların oldu düşünüyorlardır düşükten sonra şu kadar oldu demek olmuyor aaa gidelim üstlerine nasıl olsa bizde var bizim oldu garantiledik. Diyorum ya size karakterleri bozuk sırf biz olduğumuz için değil başka biri olsaydı da böyle davranacakları. Burada dostluk kurduğum yazıştığım insanların kendilerine güveni olmasa hayatta bir duruşları olmasa çokkktannnnnnnnnnn umutsuzluk isyan sarmıştı bizleri. Henüz hamile olmayan arkadaşlarıma başka türlü yaklaşıyorlar banda sürekli falancanın 25.haftada kalbi durmuş ölüyor falan diyor akılları sıra zora alıştırıyorlar acıya alıştırıyorlar zavallılar. Hayatta hep kazandıklarımız lutuf kaybettiklerimizi ceza olarak algılıyoruz. Hakkımızda hayırlısı en güzel söz en güzel dua sanırım kızlar. Annnanem derki çocuğum oldu diyen değil gününü gören övünsün. Bence herkesin hayatında kusurlu giden bir şey oluyor mevlam tek vucütta nasıl mükemmeli barındırmıyor hayatlarımızda öyle bir yön zayıf halka oluyor. Allahımın izniyle herşey çk güzel olacak bizlerde sağlıkla uzun ömürle hayırlısıyla yavrularımıza kavuşacağız. Hepinizi çok seviyorum.

kayınvalidemle dün sabah öyle bir kavga ettik ki aklınız durur aşağıdaki komşum bağırtısına geldi yardım edim mi diye sana :) öyle fena yüzünü gördüm ki şok olmuş durumdayım. Moralim ama çok iyi :) eteğinde ne kadar taş varsa döktü ve ben yanılmadığımı anladım o yüzden artık pes ediyorum, onu yanlışından kimse çeviremeyecek hakettiğini yaşayacak artık samimiyetsiz bir gelini oldu, herşeye he deyip geçcecek o oğlunun evinde istediğini yapacak ana kraliçe kendini değerli hissedecek yaptıklarından ötürü değerli olacak, benim sevgim benim hareketlerim benim saygım ona değerli olduğunu hissettirmeycek kendi kendini tatmin edecek artık. Ben böyle sevilmek istemezdim şahsen. Mevzu nerden çıktı bilseniz evin tüm kusurlarını gördü şurası yağlı burası kirli şurası şöyle köpek gibi temizlik yapıyor futursuzca kendini rahat hissetmesi farklı kendi evi gibi hareket etmesi ayrı meydan okuması daha farklı sonra halı saçağını yıkayayım dedi bende anne ev çok pis değil dedim mevzu buydu....

Evet çok mutluyum çünkü acaba ben günahını mı alıyorumdan kurtudum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Görüşmek üzere yemek hazırlayacağım şimdi.

canım ben hiç ekders almadığım için polislerle maaşım arasında çok büyük fark oluyor...bu bakan çok beter allah yardımcımız olsun..bide polisler bizim gibi etkin mi çalışıyor,masa başında gün boyu oturan polis bayanlar ,benim aramda epey fark var ben sürekli ayaktayım ve çocuklar çok gürültü yapıyo sınıflar 37 kişilik ve çıldrma seviyesine geliyorum..açıkcası pasaport yenilemeye gittiğimde ordaki bayan polisin orda okey oynadığına çok şahit oldum,bide insanlar gelmesine rağmen bi türlü okeyi kapatıp sıra numarasını çalıştırmıyorduu! benim girdğim sınıflarda hep internet var ama bi kere bile giripte bişeye bakamadım ,yerime otursam sınıfta kıyamet kopar...

sorma canım ya en yakın arkadaşından bile darbe yiyorsun..dün çok üzüldüm uzun süredir görmediğim arkadaşım gelmiş bebeği olmutu görmeye gidecektim uyudu felan dedi dışarı çıkacam dedi dışarda görüşelim dedi.. yok dedim akşam geleyim o zaman , dediki bebek 8 de uyuyo , bizde yatıyoruz dedi hemen, konuşurken dediki eda gelecek akşam..eee ama bana akşam görüşemeyiz demişti, öteki arkadaş geliyo ...hiç bişe demedim anlayacağımı anladım ben..yazıklar olsun ne diyim.. oysaki ben onun en kötü anlarında hepp yanında olmuştum...

biz cüzzamlımıyız kardeşim bu ne böylee yaa ne biçim arkadaşlık bu böyle zaten arkadaşlığı hak edecek karakter değillermiş kızlar onlar bir daha görüşmeyin derim...ayyy sinir oldum yaa benim çevremde hiç böyle bir insan olmadı inşallah olmazda samimi arkadaşım var hamile olduğunu ilk bana söyledi vee şu anda sürekli bana yetiş bana yetiş diye fişekliyor beni üzmeyin kendinizi arkadaşlarım yaa onlar utansın allahım büyük yarın ne başına gelecek kim biliyor allah utandırmasın

kızlar, ilk soğan suyumu içtim hayır olur inşallah....

ekim ayı kayıp bebeğime hamile kaldığım ayyy umarım bu ayda yüzümüz güler topikcek halaylar çekelim inşallah...

candas, canım sen izin alıp eşine gittin galiba hadi iyileşde gel nane limonlar yapsın eşin sana...,

ayyy ben hasta olunca eşim bana derki sana bir doğansilin yapayımda hiç bişeyciğin kalmaz eşşek kocam... nazlım yakında bende adımı değiştirebilirim kocam yazdıklarımı görse benide vuracak vallahi..

Kızlar okudum ama tek tek yazamadım yazdıklarınıza.
Destinam çok sevindim canım,inşallah dr nin dediği gibi ilaçsız gelecek inşallah, sonrada bebiş. Amin...
Minikler asıl tempo haftaya başlıyor demek:))
Renkliatlas arkadaşını bence arama ve gitme, senin olunca da sen kabul etme.
Ceza hayırlısıyla gelecek bu ay inşallah senin bebeiş...
Nuraycığım güzel haberler gelecek inşallah. Ben ovulasyon testi olayını sevmiştim:)) Uğur getirsin inşallah...
Hello boş ver canım, hiçbir şey bebeişten ve senin huzurundan önemli değil. İnsanları takma.
Segemy, çok yoğun olmak yormuştur yavaş yvaş işleri hafifletme yoluna girmeni dilerim...
Nazlım, olacak canım her şey güzel olacak. Bu arada pıhtılaşma testi vermiş miydin?
Taf maşllah bulantların azalmış. Artık yemeye başlayınca açığı kapatırsın.
Diğer arkadaşlar sizlerden de güzel haberler bekliyorum...

canım sen bazı azınlıklar vardır mesleği kötüleyen sen onunla karşılaşmışsın..bizde de yokmu derse girip boş boş oturup gidenler..bayan polisler genellikle masa başı çalışıyor ve sabah 8 akşam 5. ama geneli gerçekten çok çalışıyor..mesela birkaç gün önce gece 3 te gitti ertesi gece 23 te geldi.. eeeee mesai parası varmı yok..hafta sonu hiç izni olmaz izinli olduğu günlerde de her an işe çağrılabilir..bizde ise mesai dışında müdür okula çağırmaz kursa kalırsın onunda parasını alırsın..ama bizim mesleğimizde kolay değil tabii.haaaaaaa bunuda polise anlatamazsın..öğretmenlik ne ki git 40 dak derse gir gelll..hafta sonu var bayramlar var 3 ay tatil var! eşim bile böyle düşünüyor..ben 2000 tlgibi ortalama maaş alıyorum 4000tl veriyoruz gel polis ol deseler hayatta dönüp bakmam.çünkü mutsuzluk hakim mesleğe..neyse bukonuşma böyle uzar gider..
arkadaşın çok ayıp etmiş..keşke yüzüne söyleseydin bişeyler..ne garip insanlar var..çok şükür yakın bi arkadaşım var kızınada bayılıyorum..bize falan gelseler hemen bana verir sev diyeeeeeeeee..ama eşimin kuzeninin bebeği oldu..doğum yapan bayanın yaşı benden küçük..aman kafasını güzel tut koluna dikkat et.çocuk gibi yönlerdirdi beni ben de bi daha ellemedim bebeği..anlamamıştır ama..nneyse sen üzme canını..

küçüldüğüne sevindim kistlerin darısı benim kistlerimin başına..afiyet olsun tadı fena değil içilebilir yani..canım15 gün içeceksin adet olsanda kesme devam et içmeye..

üzme sen canını..ne geçiyosa aklından söyleseydin..ben misafirliğe gelecek oldumu eşimin ailesi bayan alıyorum önceden..dip köşe temizletiyorum..ama seninkinin amacı farklı sorun çıkartası var..eşin ne dedi bu duruma?

umarım 2li testinde problem çıkmaz canım..bulantın geçmiş ne güzel..kendine iyi bak bebişede

haklısın cezacım herkes mesleğinden şikayetçi.. hele ben bugünlerde tepem atık şubat ataması olacak diye izin al şubata kadar hooop kaldırsınlar atamayı..of of herşey beni bulur zaten..

arkadaşımı da artık hiç aramam , ararsada açmayı düşünmüyorum hiç çok üzüldüm.. bi arkadaşımız daha var ortak onu aradım ona dedim, aman sema boşver dedi başı belaya girince derdi olunca gelir bize o , mutluyken yüzümüze bakmaz dert babasıyız biz dedi inşallah başı belaya girmez hep mutlu olur bizden de uzak olur.. umurumda değil..

bugün mikroskoba baktım yumurtlama bitti gözüküyor..sabah çalışma yaptık ama çalışma demek doğru olmaz bebe yapma amacı yoktu bu ay yaptıklarımız genelde bebek düşünmeden isteyerek oldu belki böyle şartlanmayınca daha iyi olur.. bide kayınpeder vardı kaçak göçek daha iyi oldu sanırsam olmadı bi dahaki ay isveçte olacam kızlar .. oranın havası suyu yarıyo valla

atama konusunda da polisler avantajlı yok puanım yettimi 3 yılımıod lrmadım satjerliğim kalkmadı gibi boş derdi yok.mesela bizim gittiğimiz doğudaki il 2 yıldı ikinci yılımız doldu eşimin tayini çıktı ama yan komşum sınıfçıi di 6 yıldır orda hala çıkmadı tayini..biz aydına rahat rahat geldik bir sınıfçını gelmesi için doğuda en az 15 yıl çalışması gerek...
rahat bi çalışma olması çok iyi ne güzel stres olmadan. biz önceden zorla isteksiz çalışııdrk mutlu olmazdık ama bu ay korunduk mecburi ilişki anlayışımız değişti böyle rahat olmak ne güzelmiş dedik.. inşallah bu rahatlık devam eder..güzel sonuçlanır inşallah..isveçe elin boş gitmezsiniz:)nu yarne yaptı acaba?

ayakkabılarına bayıldımmmmmmmmmmmmmm
umarım seneye kızına giydirirsin....

Siz de yüz vermeyin Renkliatlasçığım o zaman. Hatta yüzüne vur ki ayıbını bilsin. Böyleleri kusurunu da bilmezlikten gelir. Bence de yumuşama sakın. Ben buraya yeni geldiğimde 4 ay sonra bebeğimi kaybettim, az bir süre olmasına rağmen insanlar hep yanımda oldular. Yan komşum benden 1 ay önce doğum yaptı işi olunca bebeği bana bırakıp işlerini halletmeye gitti, hiç öyle düşünmedi. Bende de insanlar sakınmadı ama ben etkilenmiştim. Bayramda birine gitmiştik meğer yeni bebeği olmuş odaya getirdiklerinde ben ağlayarak odadan çıkmıştım. Toplu gitmiştik ev sahibi de durumumu bilmiyor çok üzülmüştü. Malesef oluyor böyle şeyler. Ben almak istemiyorum nazarı değdi derler filan diye. Dün 40 günlük bebek ziyaretine gittik uzaktan maşallah dedim hiç almadım kucağıma. Bende de böyle takıntı oluştu... Ya gece huysuzlanırsa benden bilirlerse diye. Gerçi dün bizimle giden ailenin hiç olmuyormuş çocuğu. Ev sahibi de bebeğini yanımızda çok sevdi, diğer bayanın adına üzüldüm aslında. Şükür benim var. Ama onu da düşünmeliydi...

ayakkabılarına bayıldımmmmmmmmmmmmmm
umarım seneye kızına giydirirsin....

ayy inşallah canım yaaa ne tatlı resim demi

söylemek lazım ama ben söyleyemiyorum hiç , içime atıyorum..dedğim arkadaşın 2. evliliği , ilk evliliği 6ay sürdü dayak yedi hakaretler işitti , hep yanında oldum , yazın sürekli bende kaldı boşanma esnasında.. hep destek oldum.. 4 5 ay sonra başkasını buldu aramaz oldu.. ben düşük yaptım aradı etti benim düşükten 1 ay sonra hamile kaldı aramaz oldu..sonrada böyle oldu işte,onun dışında arkadaşlarımın hepsi çok destek oldular , ama benim en çok destek olduğum kişi bana böyle yaptı ummadığım kişiler destek oldu..hayat böyle işte kötü bişe olunca anlıyor insan dostu düşmanı

Yine yılın pembe kurdeleyi destekleme zamanındayız. Belki bazılarınız zaten biliyorsunuz pembe kurdele " pink ribbon" uluslar arası göğüs kanseriyle mücadelenin sembolü halini almış ve kadınlar arası dayanışmanın teşfik edilmesini amaçlamıştır.
Geçen yıl konuya dikkat çekmek amacıyla pek çok kadın profilinde sutyeninin rengini paylaşmıştı.Diğer bir sefer de çantasının evde nerede olduğunu yazmışlardı ve bu durum bazı gazetelerde de yer almıştı.
Erkekleri bu işe karıştırmıyoruz çünkü bu hastbalık daha çok kadınlarda görülüyor.
Bu yıl bu geleneği şu şekilde geçen senekinden daha çok sayıya ulaşmak için aşağıdaki şekilde sürdürmeye çalışacağız.
fikir şu:

Doğduğun ay ve gününü aşağıdaki kodlamayla yazıp profilinde paylaşacaksın.
Bir örnek: ( haziran) sekiz haftadır (7) un kurabiyesi yemedim.

Hadi bayanlar gösterelim kendimizi

Aylar:

Ocak-1 haftadır
Şubat-2 haftadır
Mart-3 haftadır
Nisan-4 haftadır
Mayıs-6 haftadır
Haziran-8 haftadır
Temmuz-10 haftadır
Ağustos-12 haftadır
Eylül-13 haftadır
Ekim-14 haftadır
Kasım-16 haftadır
Aralık-18 haftadır

Ayın günleri:

1 - Yoğurt
2 - Kısır
3 - Hamburger
4 - Çerez
5 - Domates
6 - Dondurma
7 - Un kurabiyesi
8 - Lolipop
9 - Fıstık
10 - Köfte
11 - Profiterol
12 - Kestane kebap
13 - Baklava
14 - Simit
15 - Sarma
16 - Peynir
17 - Pizza
18 - Elma
19 - Müz
20 - Karnıyarık
21 - Kızarmış tavuk
22 - Açma
23 - Kıymalı börek
24 - Akide şekeri
25 - Çilekli pasta
26 - Sucuklu tost
27 - Haşlanmış yumurta
28 - Kazandibi
29 - Kuru fasulye
30 - Patates kızartması
......

kızlar face'de dolaşıyor sizinlede paylaşmak istedim :) burdan da kendi cümlemi oluşturuyorum :)
12 haftadır yoğurt yemedim :):)

gün boyu topiği okudum ama yazamadım yenice toparlanıyorum çok ağrılarım vardı ağrı kesici kullanmak istemedim malum bu ay çalışmalar başlayacak :) herhangi bir olumsuz etkisi olmasın die ağrılara katlandım yarın da benimki gidecek.. bu bizim ilk ayrılığımız.. tüm zamanımı kocişimle geçiriyimki bir hafta çok özlüycem..eşinden ayrı olanlar sakın kızmasın bana.. benim burda tek dostum tek ailem eşim.. ondan başka samimi olduğum çat kapı gidebileceğim kimsem yok.. gerçi yeni yeni arkadaşlarım oluyor ama henüz beni teselli edecek biri yok

iyi geceler canım minikler...

allah kavuştursun diyeyim önce...kusura bakma unuttum canım yaa evet ben şimdi sana özelden mesaj atıcam ismimi facede ekleriz birbirimizi...evet ayrılık çok zor canım yaşayan bilir tabiii...

senem ve lonelines canlarım hoşgeldiniz sizide görmişken eğer face kullanıyorsanız biz ekledik birbirimizi sizlerlede ekleşelim:)

Oyyy Hello'mu kızdırmışlar kıyamam hiç Tatlım sen hiç üzme güzel canını. Senin kaynana bana gelse temizlik yapmaya tövbe eder bi daha, ev alt üst valla Bulmuş senin gibi gelini. Özellikle hassas olması gerekirken, çok ayıp. Takma hiç kafana. Senin keyfin yerinde olacak ki oğluşumuz serpilsin, büyüsün. Milleti de takma. Bana neler diyorlar, hamileliğimden nefret ettirdiler bi ara, yazmaya zamanım olmadı burada. İçini ferah tut, bebişler hayatlarının en güvenli zamanlarını geçiriyorlar içeride

senem ve lonelines canlarım hoşgeldiniz sizide görmişken eğer face kullanıyorsanız biz ekledik birbirimizi sizlerlede ekleşelim:)
Ya ben de onu diyecektim. Valla gizlim saklım yok. "Senem Görünüş Yüksel" adım. Kısa yoldan ekleyebilen eklesin, ben de seve seve kabul edeyim

destina canım buldum sanırım davet gönderdim oldu mu

canım var ama burdaki nickimle var.
arkadaşların da hepsi burdan. lone liness diye aratıp ekleyebilirsiniz ben kabul ederim davet gönderenleri.
gerçek ismimizle almıyoruz biz eşimle öyle uygun gördük. bunu da burdaki arkadaşlar için aldım sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…