Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bir haftadır lolipop yemedim...

oooo cok kalabaligiz bu gece esim tv seyrediyor benim uykum geldi yatmadan once bi bakayim dedim ki herkes burda
senemcigim o eski patronunun esinin bence cocugu olmuyor yoksa istemediginden degildir:26:
hellokitycigim kayinvalidene sinirlenmekte haklisin benim de esim duzen hastasi onu yapmiyorsun bunu yapmiyorsun diye kizinca bana aaaa simdi yangin var diye bagiririm diyorum takilmamaya calis sende ona elinden geldigince:26:
telefondan ben 2saat yazana kadar esim geldi yataga haydi hepinize iyi geceler optum herkesi

canım teşhis çok doğru...süpersin...bide ben artık bağırmak istiyorum hayııııırrrrrrr diye yaa sen kilomu almışsın allah aşkına hiç birşey yok sende gülüm yaa resmen kıskançlık bu insanlardaki yaa nedir bu niye çekememek...şimdi nazarım değecek sana ... kaşı canım yaa yok kuzum akıllanmaz bu insanlar heee de geç niye kimsedende duymuyoruz hamile arkadaşlarımız için iyi dilekler yaa yeter yaa zaten bir yanımız yaralı yaramızı tekrar kanatmasınlar...sen hiiiçççç sallama canım aynen dediğin gibi estetikde neymiş yahu bir bebeği olsunda 100 kilo olsa onu gözü görmez evlat tadını bilmiyor henüz allah aşkına çocukmuyuzda yalan söyleyeceğiz hamileysen hamilesin bunun yalanı olurmu yaa yitirilmiş bir evlat...allah bildiği gibi yapsın boşver canım anneemm sen üzülmee...banada son zamanlarda kilo almışsın diyorlardı en sonunda birine patladım dedim sen benim ne yaşadığımı biliyormusun nerdeyse 4 aydır adet olamıyorum ne konuşuyorsun sonra yumuşama halleri yaa canım oda şişirir falan ayakları...offf millet ne dedikoducu yarabbim yaa bizede sorsan kırılmasınlar diye konu değiştirir ağzımızı açmayızz hey gidi heyyyy....

kızlar bırakın konuşan konuşsun hakkınıza girsin günaha batsın rahat olmaya bakın.. gün gelir devran döner.. senemgy cnm sen hele hiç üzülme hayatında tutman gereken biri değil nasıl olsa sil gitsin.. hello kity için maalesef bu geçerli değil kayganalar hayatımızdan silinecek kişiler değil ama şımartılacak kişilerde değilmiş bizler bunu anladık ii yapmışsın içini döktüysen hep yap canım içine atmadan hoşuna gitmeyenleri dile getirki o pes etsin..
rabbim hepimizi ii insanlarla karşılaştırsın.. geçen sene yalnızlığı ve fesat insanlarla olmayı yaşadım sanırım beni güzel insanlarla karşılaştırmaya başladı bu sene çok güzel olacak çok umutluyum sizi tanıdığm için ayrıca mutluyum iyiki varsınız kızlarrr ve minikler kaçar ii geceler

İyi geceler... Ben de araştırmalarıma devam edeyim...

Amin... Senem sana yazıyorum iyi niyetinden şüphem yok beni görmyorsun... Öyle insanları kale almamak lazım. Belki olmuyordur da bilerek yapmıyorum diyordur. Öyle insanlar da var...

Bizim oğlanla uyudular...

Canım ya görmemişim valla. Ben de öyle dedim artık. Vardır belki içinde bir yarası onun da ama bu kadar çirkinleşilmemeli yine de. Neyse artık herkesin hakkında hayırlısı.

Ya böyle anne olup da güzel şeyler söyleyenleri yüreğime sokasım geliyor valla sağol Canım benim.

...Dua maksadı ile okunan Kur'an ayetleri...
-Çocuğunun olmasını dileme duası;
Al-i İmran suresi 35.-36. ayetler
Al-i İmran suresi 38.-40. ayetler
Meryem suresi 9.-10. ayetler
Kasas suresi 12.-13. ayetler
Fatır suresi 11. ayet
Saffat suresi 100.ayet
Fussilet suresi 47.ayet
Şura suresi 49.-50. ayetler
Zariyat suresi 29.-30. ayetler

-Evladın hayırlısını isteme duası;
Bakara suresi 124.ayet
Al-i İmran suresi 35.-38. ayetler
A'raf suresi 189.-190. ayetler
Hud suresi 71.-73. ayetler
Hicr suresi 53-56 ayetler
Kehf suresi 80.-81. ayetler
Meryem suresi 1.-6. ayetler
Meryem syresi 7.-10. ayetler
Lokman suresi 34. ayet
Saffat suresi 100.-101. ayet
Şura suresi 49.-50. ayet

-Sıkıntı ve keder anında okunacak dualar;
Bakara suresi 156.-157. ayetler
Al-i İmran suresi 153. ayet
En'am suresi 41.-43. ayetler
A'raf suresi 94.-95. ayetler
A'raf suresi 131.-135. ayetler
A'raf suresi 134.ayet
Yunus suresi 12.ayet
Yusuf suresi 86. ayet
Duhan suresi 12.ayet
Teğabün suresi 11.-13. ayetler
Kalem suresi 48.-50. ayetler
Duha suresi 1.-5. ayetler
Asr suresi 1.-3. ayetler

-Şifa ayetleri
Fatihayı Şerif
Bakara 255 (ayetel kursi)
Al-i İmran suresi 49.ayet
Maide suresi 110.ayet
Tevbe suresi 14.-15.ayetler
Yunus suresi 57.ayet
Yusuf suresi 96.ayet
Nahl suresi 68.-69. ayetler
İsra suresi 81.-82. ayetler
Enbiya suresi 83.-84. ayetler
Şuara suresi 78.-83. ayetler
Yasin suresi 81.-83. ayetler
Sad suresi 41.-42. ayetler
Fussilet suresi 44. ayet

-Umut ve istek duları
Bakara suresi 126.ayet
Bakara suresi 54. ayet
Nisa suresi 16.-17. ayetler
Maide suresi 39.ayet
A'raf suresi 125.-126. ayetler
A'raf suresi 143.ayet
Tevbe suresi 27.ayet
Tevbe suresi 116.-118.ayet
Hud suresi 112.ayet
Nahl suresi 119.ayet
Nur suresi 5.ayet
Furkan suresi 70.-71.ayet
Necm suresi 32.ayet
Tahrim suresi 8.ayet

Canım ya görmemişim valla. Ben de öyle dedim artık. Vardır belki içinde bir yarası onun da ama bu kadar çirkinleşilmemeli yine de. Neyse artık herkesin hakkında hayırlısı.
Haklısın, insanları anlamak zor. Davranışlarını niye kontrol etmezler insanlar? Ben artık şuna karar verdim eğer böyle davranıyorsa insan, görünce sen böyle demişsin benimle ilgili demek lazım ki yaptığı yanına kar kalmasın. Gerçi bu türlerin de ar damarı çatlamıştır...

selamlar herkese, iyi pazarlar olsun.

öncelikle nuraycım inşallah diyorum bende. Dün gece kimseler çalışma yapmamış,.

Desteğiniz için çok teşekkür ederim kızlar takmayalım diyoruz ama nafile öyle fena takıyoruz ki benim 4 gün burnumdan geld, b,r dahaki gelişinde sakinleştirici alacağım . Bizmikiler de beni erken doğurtup sürekli bebek öldürüyrlar allah korusun .

Senemcim insanlar ne fena ya yuh arkadaş ne kıskançlık ne kıskançlık kilo konusunda bana da çok laf sokuyorlar aklın durur, buldun belanı gibi konuşuyorlar işte hayattan kimin ne anladığı farklı.

çok uykusuzum bende uyuyacağım birazdan.

Doğru aslında da beceremiyoruz işte. Ben de karnımdaki minik "şaka"yla teselli oluyorum artık, napayım

Valla canım insan içine çıkmak istemiyor, moralimi bozacaklar diye. Arkadaşlar bozulacak, buldunuz da bunuyorsunuz diye. İnşallah herkes hamile kalır da 20 kilo alır Buradan kiloları şikayet ederiz, hep beraber rejime gireriz sonra

Arkadaşlar bence alınan kilodan memnun olunması gereken en güzel dönemi zehir etmeyin kendinize. Tamamen fit hamile ne kadarki zaten. Bu doğal ben 13 kilo almıştım doğunca 3 ay sonra hamilelik kilomdan aşağı indim. Veriliyor merak etmeyin... Sağlıklı doğsun da bebek hiç dert edinmeyin. Her şey güzel olsun inşallah...

Benim yanımda olumsuz konuşmayın etkileniyorum demek de lazım Hello...İnsanları anlamak zormuş gerçekten...

senem canım fotolarından gördüm sen zaten çok çıtı pıtı bir hanımsın aldığın kilo kof kilo değil ki bbek var asıl cevabı sen doğumdan sonra fit olunca veririsin bu sefer kilolu olnaları yaz defterine çat çat laf sokarız :)
İNŞALLAH hepimiz çoluk çocuğa karışırız da miniklerin yada nazlımın dediği gibi bebek bezi uykusuzluk kilo muhabbetleri döndürürüz. Allahım inşallah.

chnb canım çok sağolasın desteğin için artık ben kayganan konusunda pes ettim sabah itibariyle gittiler, demin eşimle konuştuk uzun uzun. Ben hiçbir şey demezken o açtı muhabbeti annem bir haller oldu kıskançlık yapıyor resmen ve çok hırçın dedi. Bende olanları anlattım idare edeceğiz alper anne kolay olunmuyor elimizden geldiğince dedm idare edemediğimiz yerde patlamalar olacaktır diyince eşim bu sefer bana kızdı idare etmek değil doğru kelime diye peki dedim nedir? alttan almak dedi :)))))) peki dedim. Nasıl davranacağımı ne yapacağımı iyice şaşırdım evi içinde bir hareketleri var sanki evin hanım ağası anlata anlata bitiremem yani bende de var her lafı sözü artık batıyor ayyyyyyyy neyse bu konuda psikolojik bir yardım alacağım sanırım. Kişisel gelişim kitapları varsa onlarada bakacağım yoksa bebek doğduğu zaman mahvolurum :)

hepinizi öpüyorum

ayy bu arada nehir ekin yerine eylül ekin olmuş senemcim olsun çok ama çokkkkkkk güzel isimler,

2012 şubat topiğine yazdım sizlerlede paylaşayım.

şimdi bizim ev 3+1 1 oda karanlık bizde orada dolap var boydan boya yataktı yorgandı falan var içinde birde tek kişilik kanepe var o oda karanlık olduğu içn hiç düşünmedim bebek için diğer odada çalışma odası kütüphane (birazcık büyük ) çalışma masası büyük ve iki kişilik kanepe var odada bende oraya bir komidin alayım birde park yatak alayım diyorum. Eşyalar beyaz kütüphane ile çallışma masası komidinde beyaz olur park yatak olayı ise çok işime yarıyacak diye düşünüyorum.

canım yazdıklarını yaşadıklarını okudum.kendini hiç üzme.en üzülmemen gereken zamandasın şimdi.ne söylerlerse söylesinler sonuçta orası senin evin 1 ayda kalsa sonunda gidecek.bu paylaşamama durumları maalesef oluyor.eşin üsüne gelmedikçe orada bırak sonradan kafana takma.hsta diye düşün.eee sana kim dedi biricik oğluyla evlen diye:)))seni kendine rakip olarak görüyor sanırım.hiç üstünde durma canım.

park yatak iyi oluyor.zaten içinde 2 yaşına kadar ancak yatıyorlar.

hello kity canım ben karanlık odanın çocuk odası olmasına çok karşı biriyim burda da o mantık var evler bitişik yapılı olduğu için mutlaka karanlık oda oluyor tanıtırken burası da çocuk odası diyorlar deliriyorum çocuk mahkummuki ceza evi gibi karanlık odayı ona ayıralım.. düşüncen çok güzel aydınlık bir odaya bir yatak bir komidin yeter.. hem cnım kaygana gelirse ona ver o karanlık odayı :) gelince orda kalsın :) vallahi çocuklarımızı sokakta bulmuyoruz hepsi inci tanesi onlar için en güzelini bizler düşüncez tabiki gösteriş bilmem ne kenarda kalacak nasıl rahat ve sağlıklı olacaklarsa o şekilde ayarlamamız gerekecek.. kimsenin lafına bakma canım benim benim kaygana da cadının teki :) herşeyi ben yönetirim havası var hatta bi örnek verey,m arabamıza insanları tek tek yerleştirmeye bayılıyo :) nereye park edeceğimizi de sıkı sıkı tembihliyo :) melekannesi67 ne güzel söylemiş biz gülü sevdik evlendik dikenine katlancaz :)
buarada eşim az önce yola çıktı allahım hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin..

çok teşekkür ederimmmm, biricik oğluyla evlen cümlene bayıldım. Sağolasın o kadar doğru söylemişsin ki 1 ayda kalsa sonuçta gidecek evet her gelişlerinin çok şükür ki bir gidişleri oluyor. 2 yaşına kadarsa süper tereddüt vardı böylece oda kalkmış oldu.

bizim apartmanda da herkes çocuğu karanlık odaya yatırıyor geçen gün ben bir deneyeyim dedim bir kalktım allahım gece olmuş diye bir baktım saat daha 3:))) çocuklar manyak olur orada haa mecbur kalsam kalksak elbet bir çzüm buluruz ama böyle şekilen çocuk odası olsun diye kasmayacağım.
ben karar verdim bizim kayganalar kardeş kesinlikle. :)) aynısını yapıyor onlar varken ben arkaya oturuyorum babası öne otursn diye ben eşimin arkasına geçiyorum inadına geliyor o kapıdan biniyor. :)) ben eşimin yanına oturuyorum çay koymak için kalkıyorum bir bakıyorum o oturmuş. Hava sıcak bir yere gidiyoruz üşüdüm diyor 3 erkek kayınbabam eşim ve 2 kardeşi aman aman birşeyler buluyorlar sonra bir bakıyorum buram buram terlemiş anne terledin diyorum çünkü biliyorum üşümediiğini aaaa evet diyor şimdide sıcak bastı :))) dün eltimler bizdeydi işte sabah 10'da hep birlikte kalıyoruz dedi sanki koğuş yönetiyor eltimle göz göze geldik ben saati kurdum 09:55'e :)) eşim dedi bakma sen onun 10 dediğine sonra dedim ona görürsn diye yemin ediyorum 09:57 wc girdi :))))))))

hello kity canım beni nasıl güldürdün gerçekten kadeş olsalar bu kadar benzemezler.. aynen yaşadığım ve ağladığım sinirlendiğim olaylar aslında bunlar hatta kapımıza gelir seslenir bizimki :) ama takmayalım bu sene daha bizimkiler açılışı yapmadılar bakalım ne zaman gelecekler inşallah onlar gelene kadar hamiş olurum da görsünler naz nasıl yapılırmış :):) intikamımızı alacağım hain kayganalardan :)

Ya böyle anne olup da güzel şeyler söyleyenleri yüreğime sokasım geliyor valla sağol Canım benim.

sende sağol canım benim allah herkezi yüreği güzel insanlarla karşılaştırsın bizide....

hello çok sevindim kaynananın gittiğine ayar olmuştum gelmek üzereydim:)) şimdi rahatla canım benim...

cezam, naptın oldunmu regl benim kürde ikinci günüm ama karnımda bir yumuşama var aceba ne zaman regl olurum yada olurmuyum çok merak ediyorum...bide dr bana bol su iç demişti kistlerin küçülmesindeki sebep su diye düşünüyorum canım sende iç su ben 3 3.5 litre su içiyorum günde...

nuraycığım ne oldu adetmi dicen yoksa bize müjdeyimi vericeksin..hadi hayırlısı...

hellom, oda olayını kaçırıyordum arkadaş haklı 2 bilemedin 3ee doğru kullanabilirsin bu yatağı süper hala kızı kullandı çok memnun büyüyünce yatağı alta lıyorsunya düşme derdi yok...fazla bişey almamak mantıklı bir kaç sene sonra ayar çekersin herşey çocuğa ve büyüyünce onun zevkine göre oluyor nasılsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…