- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #6.521
Allah kavuştursun canım. seminere mi gitmişti eşin?destina canım buldum sanırım davet gönderdim oldu mu
canım var ama burdaki nickimle var.
arkadaşların da hepsi burdan. lone liness diye aratıp ekleyebilirsiniz ben kabul ederim davet gönderenleri.
gerçek ismimizle almıyoruz biz eşimle öyle uygun gördük. bunu da burdaki arkadaşlar için aldım sadece.
Allah kavuştursun canım. seminere mi gitmişti eşin?
sen doktora gidicem diyodun gittin mi?
gitmediysen git canım.
ben bugün gittim, çok iyi oldu. akıntımdan dolayı antibiyotik ve fitil verdi. yumurtamın çatlayacağı günü bile söyledi. hiç bi sorunun yok, sadece stres yapma dedi. epey rahatladım.
kizlar maslalah bugun topik hakaretli :))
Hellocum kittycim uzme canini hep hayatta bizi uzen cok sey var.. Insanlar cok acimasiz oluyolar takma dicem ama bende okadar cok kafama takiyorum ki en kucuk seyi bile sonra anlatirim kocama aglaya aglaya...
chnbcim insallah canim belki duan ise yarayacak bu ay o kadar inanarak yaptim ki insallah Rabbim sesimi duymustur. Hala beklemedeyim kasiklarimda agrim var ama bundan 1 hafta oncede agrim olmustu kasiklarimda bakalim ne olacak merak ediyorum bu sefer cok hazirlamadim kendimi hamilelige eger gelirse adetim cok uzulmem insallah...ama dunde cikardim yediklerimi bakalim hayirliis Allahtan diyorum ve bekliyorum
Senemcim gordum seni .. ne yaptiniz bebis icin hazirliklar nasil gidiyor ciciler aldin mi? bugunde 1 aylik bebek gordum o kadar tatliki insallah senin bebiside gorucez boyle canim benim ayrica bende ekliyorum seni benim adimda nuray
Destinacim dr a gitmissin insallah gelir kirmizilar duzene girersin canim
opuyorum herkesi
ne zaman test yapacaksın canım..bak heyecanlandım şimdi..güzel haberlerini bekliyoruz canım.
Ya ben de onu diyecektim. Valla gizlim saklım yok. "Senem Görünüş Yüksel" adım. Kısa yoldan ekleyebilen eklesin, ben de seve seve kabul edeyim
canım var ama burdaki nickimle var.
arkadaşların da hepsi burdan. lone liness diye aratıp ekleyebilirsiniz ben kabul ederim davet gönderenleri.
gerçek ismimizle almıyoruz biz eşimle öyle uygun gördük. bunu da burdaki arkadaşlar için aldım sadece.
insallah umutlanmak istemiyorum ama bugun gelmezse yapicam testi daha esimede soylemedim yarina kadar beklicem insallah hayirli haber veririm :18:
saol cnm evet yarın gidiyor.. doktora gittim ama usg için 30 eylüle gün verdiler dün de adet oldum 30 eylüle içim rahatlasın die giderim bursaya yolum düşerse orda da kontrole gidebilirim.. benimde adet içimi rahatlatmış oldu aslında ama yumurta çatlatma gününü söylemek iyiymiş doğrusu :) haydi bakalım bu ay rastgele o zaman :)Allah kavuştursun canım. seminere mi gitmişti eşin?
sen doktora gidicem diyodun gittin mi?
gitmediysen git canım.
ben bugün gittim, çok iyi oldu. akıntımdan dolayı antibiyotik ve fitil verdi. yumurtamın çatlayacağı günü bile söyledi. hiç bi sorunun yok, sadece stres yapma dedi. epey rahatladım.
insallah umutlanmak istemiyorum ama bugun gelmezse yapicam testi daha esimede soylemedim yarina kadar beklicem insallah hayirli haber veririm :18:
doğru canım. aynen.canım pembe beşik var doğru mu?
Ben gördümmmmmSenemcim gordum seni .. ne yaptiniz bebis icin hazirliklar nasil gidiyor ciciler aldin mi? bugunde 1 aylik bebek gordum o kadar tatliki insallah senin bebiside gorucez boyle canim benim ayrica bende ekliyorum seni benim adimda nuray
ok canım gönderdim sana canım yaa gerçekten sanki kardeş gibi olduk doğumdan sonra gelmek çok isterdim belki ilerde sürpriz olur dosluklarımız devam ettikçe:))
saol cnm evet yarın gidiyor.. doktora gittim ama usg için 30 eylüle gün verdiler dün de adet oldum 30 eylüle içim rahatlasın die giderim bursaya yolum düşerse orda da kontrole gidebilirim.. benimde adet içimi rahatlatmış oldu aslında ama yumurta çatlatma gününü söylemek iyiymiş doğrusu :) haydi bakalım bu ay rastgele o zaman :)
canım inşallah hayırlı haberlerini verirsin..
Süper tespit :) Benimki ps oynuyo, keyfi yerinde. Hamile kalınca bizim gibi hepten unutursunuz bazı şeyleribugece kimsenin yumurta çatlatma günü değil anlaşılan herkes eşleri uyuttu geldi :)
canım orda devlet hastanesidne hiç oyalanma.
bak ben annemi bile getirdim, burda özel hastneye götüryorum.
oranıın devlet hastanesi bitmiş. burda devlet hastanesinde bile doktorun odasında var ultrason. ben devlete de gitim burda. orda hiç vakit kaybetme canım. bursa bir saat yol.özeller cumartesi de açık.
Ya bu arada face'te de yazdım, çok sinirlerimi bozdular dün. Daha doğrusu ben yeni öğrendim, anlat anlat soğutamadım içimi resmen ya. Eski çalıştığım kurumda bir patronum vardı. Daha doğrusu patronumun eşi. Ben o kurumdan ayrılalı 2 sene olacak nerdeyse. Hanımefendi beni her gördüğü yerde konuşur, öper, bi samimiyetsiz hallere falan bürünür. Ben bu bebeğime hamile kaldığımda beni ilk gördüğünde ağzından "ay yüzün şişmiş, aman kilo almışsın" dan başka laf çıkmadı. Kendisi 37 yaşında ama bebek istemiyor. Kendi tercihi der geçerdim ben de. Ortak bir arkadaşımızdan öğrendim ki ben saf gibi face de bebeğimin olacağını ilan ettiğimde, pek şaşırmış. Sonra düşük olup da arayan sorandan bunalıp herkesle bu durumu paylaştığımda ise "ben zaten inanmamıştım hamile olduğuna, dikkat çekmek için yapmış herhalde" diye gülüp eğlenmiş. Ne diyeceğimi şaşırdım.Önce inanmak istemedim bir insanın bu kadar ruhsuz olabileceğine.Birkaç kişi de teyit edince resmen dehşete düştüm. Nasıl tanıttım kendimi acaba ona dedim ilk önce, suçu kendimde aradım. Sonra anladım ki kendi kaygılarından kurtulmak için yapıyor bunu. Estetik sebeplerden çocuk istemeyen biri... Başkasının hamileliğine inanmak istemiyor, gözüyle görünce de "kilo almış, şişmiş, bozulmuş, iyi ki ben yapmadım" diye teselliler yaratıyor. Bu nasıl bir hastalıklı düşüncedir yaa? Allahım başta buradaki arkadaşlarıma olmak üzere isteyen herkese nasip etsin. Böylelerine de aklı fikir versin.
Bizim oğlanla uyudular...bugece kimsenin yumurta çatlatma günü değil anlaşılan herkes eşleri uyuttu geldi :)
kizlar maslalah bugun topik hakaretli :))
Hellocum kittycim uzme canini hep hayatta bizi uzen cok sey var.. Insanlar cok acimasiz oluyolar takma dicem ama bende okadar cok kafama takiyorum ki en kucuk seyi bile sonra anlatirim kocama aglaya aglaya...
chnbcim insallah canim belki duan ise yarayacak bu ay o kadar inanarak yaptim ki insallah Rabbim sesimi duymustur. Hala beklemedeyim kasiklarimda agrim var ama bundan 1 hafta oncede agrim olmustu kasiklarimda bakalim ne olacak merak ediyorum bu sefer cok hazirlamadim kendimi hamilelige eger gelirse adetim cok uzulmem insallah...ama dunde cikardim yediklerimi bakalim hayirliis Allahtan diyorum ve bekliyorum
Senemcim gordum seni .. ne yaptiniz bebis icin hazirliklar nasil gidiyor ciciler aldin mi? bugunde 1 aylik bebek gordum o kadar tatliki insallah senin bebiside gorucez boyle canim benim ayrica bende ekliyorum seni benim adimda nuray
Destinacim dr a gitmissin insallah gelir kirmizilar duzene girersin canim
opuyorum herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?