- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #6.561
hello kity canım beni nasıl güldürdün gerçekten kadeş olsalar bu kadar benzemezler.. aynen yaşadığım ve ağladığım sinirlendiğim olaylar aslında bunlar hatta kapımıza gelir seslenir bizimki :) ama takmayalım bu sene daha bizimkiler açılışı yapmadılar bakalım ne zaman gelecekler inşallah onlar gelene kadar hamiş olurum da görsünler naz nasıl yapılırmış :):) intikamımızı alacağım hain kayganalardan :)
sende sağol canım benim allah herkezi yüreği güzel insanlarla karşılaştırsın bizide....
hello çok sevindim kaynananın gittiğine ayar olmuştum gelmek üzereydim:)) şimdi rahatla canım benim...
hellom, oda olayını kaçırıyordum arkadaş haklı 2 bilemedin 3ee doğru kullanabilirsin bu yatağı süper hala kızı kullandı çok memnun büyüyünce yatağı alta lıyorsunya düşme derdi yok...fazla bişey almamak mantıklı bir kaç sene sonra ayar çekersin herşey çocuğa ve büyüyünce onun zevkine göre oluyor nasılsa...
sağolasın arkadaşım benim, üzerimden bir tır geçti sanki. Park yatak ve oda konusunda fikirlerin içinde teşekkür ederim. Sende rahattan yanasın o yüzden sen yle diyorsan hiç tereddüt kalmadı. Sen ne yaptın soğan kürü 2. gün ama üst üste yapmamak mı ne gerekior o kürü cicim, ayrıca eşin ne yaptı zırt pırt sorarak seni bunaltmak istemiyorum keyfiler nasıl?
candaş kocişinin yannda sanırım
nuray test ne oldu bacım
birde kimin annesi hastaydı ve nasıl oldu?
pileo, yamatake, pasifflora naberler.
senem canım fotolarından gördüm sen zaten çok çıtı pıtı bir hanımsın aldığın kilo kof kilo değil ki bbek var asıl cevabı sen doğumdan sonra fit olunca veririsin bu sefer kilolu olnaları yaz defterine çat çat laf sokarız :)
İNŞALLAH hepimiz çoluk çocuğa karışırız da miniklerin yada nazlımın dediği gibi bebek bezi uykusuzluk kilo muhabbetleri döndürürüz. Allahım inşallah.
chnb canım çok sağolasın desteğin için artık ben kayganan konusunda pes ettim sabah itibariyle gittiler, demin eşimle konuştuk uzun uzun. Ben hiçbir şey demezken o açtı muhabbeti annem bir haller oldu kıskançlık yapıyor resmen ve çok hırçın dedi. Bende olanları anlattım idare edeceğiz alper anne kolay olunmuyor elimizden geldiğince dedm idare edemediğimiz yerde patlamalar olacaktır diyince eşim bu sefer bana kızdıidare etmek değil doğru kelime diye peki dedim nedir? alttan almak dedi :)))))) peki dedim. Nasıl davranacağımı ne yapacağımı iyice şaşırdım evi içinde bir hareketleri var sanki evin hanım ağası anlata anlata bitiremem yani bende de var her lafı sözü artık batıyor ayyyyyyyy neyse bu konuda psikolojik bir yardım alacağım sanırım. Kişisel gelişim kitapları varsa onlarada bakacağım yoksa bebek doğduğu zaman mahvolurum :)
hepinizi öpüyorum
ayy bu arada nehir ekin yerine eylül ekin olmuşsenemcim olsun çok ama çokkkkkkk güzel isimler,
Candas, Nazlım naberler?
Candas, Nazlım naberler?
Candas, Nazlım naberler?
İnşallah Canım. Az kaldı ama, bir gün hepimiz bebişli olucazzzzzziyiyiz canım ben nar tanesi sizler nasılsınızzzzz lisetni devam ettiriyorum inşallah bize uğur getirecek ama eksik kızlar söleyin adetlerinizi bakayım:)
Keşke yakınlarımızda olsanız da hep görüşebilsek. Pek sevdik biz sizi yaselam canım :) ben iyiyim şükür. eşimin yanından döndüm sabah . sen nasılsın ? bence eylül nehirde güzel.. madem babası çok hevesli kırma onu :)) eşimin size slmı vardı geçenlerde kulağınızı çınlattık .. ağırlanmışsın sende.. allah yardımcın olsun.. ee az kaldı artık topiğimizin ilk meleği nar tanesinin dünyayla buluşmasına:)
kızlar günaydın .. eşimin yanına gittim geldim .. şükür kazasız belasız :) yalnız bişey farkettim ki 3 yıldır yolculuk yapmaktan otobüs fobisi oluşmaya başladı sanırım ... korkuyorum ya .. çok hızlı gidiyolar ... offf bi bitseydi ....
kıtty, şoklardayım .. benim kaygananın bi eşide sendeymiş .. kavgadan korku çekinme yok ... kendi kaybetmiş boşver .. sen mutlu ol inadına yeter ki zaten çokta iyi gördüm seni ... eşinden kötü tepki almadığını umuyorum ....
nazlım , geçmiş olsun şimdi iyi misin ?
destina, kocam bi nane limon bile kaynatmadı(( ühüüüüü ama yemek yaptı :))
minkler, naber ?
renkli atlas, dua için teşekkürler .. hatırlattın bize ....
chnb, senin dualarıda kaydettim saol :)
pileo, taf, yamateke, ceza, polyana, pasiflora, ve tüm kızlar nabersiniz ?
a.s. evet keşkeKeşke yakınlarımızda olsanız da hep görüşebilsek. Pek sevdik biz sizi yaSen de çok selamlarımızı söyle eşine. Valla sezeryan olursa 6 hafta, normal doğum olursa da 7 haftamız var gibi. Doktorum sezeryan yapalım demişti düşükten dolayı. Bir de 6. haftadaki şu minik lekelenme olayı sebebiyle. Şimdi ise her şey yolunda, normal doğum da olabilir diyor. Ben hep normal istiyorum zaten. Bakalım artık. Sabırsızlanıyorum ben de.
günaydın canımmmmm neden geçmiş oluyo bana :)
a.s. evet keşkeama olsun bizde sanaldan görüşebiliyoruz şükür ki :) çok az kalmış :) bi an daha fazla varmış gibi gelmişti bana.. ama doğru kasıma ne kaldı ki .. inş senin için sağlıklsıı ve hayırlısı olur canım .. gönlümüz normalden yana ama mümkün olmazsada can sağlığı olsun :) ne zman belli olack peki doğum şekli ?
canım yatakta ayağına kramp girmiş ya hani :)
bi de benim sat 19 yada 21 eylül .. ama 21 yaz sağlam olsun ... da ben sırf tablo dolsun diye söylüyorum yoksa hiç ümit yok bizde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?