Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba ben aranıza yeni katıldım.bende 3 aylık bebğimi anensefali nedeniyle kürtaj oldum üzerinden 1,5 ay geçti bende tekrar istiyorum hayırlısı olsun ama 3 ay beklemek lazım daha çok vücudun kendisini toplaması için

aynı miniğim aynı biz yeni uyandıktan sonra yatak odasına girmek gibi bir adeti var ne görmek istiorsa artık, bu akşam eltimlere gittik işte onu uğurlamaya allahımm bir şımarıklık bir şımarıklık :) ay neyse gitti de kurtuldum allahıma çok şükür yarabbim benim gibi zor durumda olan varsa allah yardımcısı olsun.

kızlar günaydınnnnnnnnnnnnn :))))))))))))))))

benim bugün detaylı usg varmış telefonda anımsatıcı hatırlattı. Yarın da annaneme gideceğim orada net yok biliyorsunuz, akşam 5'de detaylı varmış. Gelince yazarım size öptüm hepiniizi. :))

kizlar testi yaptim negatif cikti. bakalim 1-2 gun daha bekliyim olmadi kan veririm..
neden cikmadi acaba? insallah baska bisi yoktur..

kızlar günaydınlar....

hellom, herşey yolundadır inşallah bekliyoruz canım hayırlı haberlerini...
canım bugün 3. gün kürde kendimi rahatlamış hissediyorum umarım psikolojik değildir:))ama henüz adet olmadım aceba kisti söküp öylemi adet olucam meraktayım...zaten 15 gün canım daha sonra öbür adete yakın yapılıyor ben şu 15 günü bir yapayımda hayırlısıyla sonrasına bakarız... yok canım niye sıkasın öyle düşünme eşim bugün biryerle görüşmeye gidecek hayırlısı olsun bakalım...ohhh kaynananda gitmiş değmeyin keyfine...

nuraycığım, kaç gün geçti canım erken yapmış olabilirsin belki...

günaydın kızlarrr ohhh hafta sonu ne güzel kaynatmışsınız hepsini okuyamadım bile haset yaptım valla:)bizde net yok giremiorum hafta sonu çok uykum var dün temizlik yaptım pazar günüm harab oldu ama evimde mis gibi oldu camları falan sildim perdeleri yıkadım kışa hazırlık annemle taze fasulye yapıp dolaba koyduk 10 poşet oldu kışlık yemeğim hazır önümüzdeki haftada allah izin verirse salça yapıcaz hazır salça yiyemiorum ben annemlerin evi bahçeli müstakil odunları atıyoruz kocaman bi kazan kilolarca domates sonuç mükemmel oluyo :)hepinizi öpüyorum cancaazlarım

nazlım..................................................... ?

destina0409............................................. ?

Ketenhelva................................................. ?

Ladybugg................................................... ?

chnb........................................................... ?

ceza83........................................................20 ekim

Sardunyaa...................................................

citaknuray......................................................17 eylül

_CandaS_...................................................... ?

minikler...................................................... 20 ekim

senemgy...

yamatake...

aselkuzum...

hellokity...

passifloraa...

alin84...

Pollyannaa...

Pileo...

taf...

sinua...

UĞUR GETİRSİN İNŞALLAHHHHH

Sağol Canım, teselli oluyor valla. Ya bu arada resimlerine baktım, bi insana nicki bu kadar mı cuk oturur, çok tatlısın maşallah Bebişimin ismini karıştırdın ama teyzesi iyice,Eylül Nehir olacak. Vermiycem oğluna böyle giderse valla. Gerçi bi isteme de yok ama

Candas, Nazlım naberler?

selam canım :) ben iyiyim şükür. eşimin yanından döndüm sabah . sen nasılsın ? bence eylül nehirde güzel.. madem babası çok hevesli kırma onu :)) eşimin size slmı vardı geçenlerde kulağınızı çınlattık .. ağırlanmışsın sende.. allah yardımcın olsun.. ee az kaldı artık topiğimizin ilk meleği nar tanesinin dünyayla buluşmasına :)

Candas, Nazlım naberler?

sana kilolu diyenler gözleirne baktırsın lütfen yemin ederim senin resimlerine bakarken dedimki allahım inşallah bende böle zayıf bi gebelik geçiririm sen bakma onlara hiç canını sıkma insanlar sadece konuşmak için konuşuyo bazen

kızlar günaydın .. eşimin yanına gittim geldim .. şükür kazasız belasız :) yalnız bişey farkettim ki 3 yıldır yolculuk yapmaktan otobüs fobisi oluşmaya başladı sanırım ... korkuyorum ya .. çok hızlı gidiyolar ... offf bi bitseydi ....

kıtty, şoklardayım .. benim kaygananın bi eşide sendeymiş .. kavgadan korku çekinme yok ... kendi kaybetmiş boşver .. sen mutlu ol inadına yeter ki zaten çokta iyi gördüm seni ... eşinden kötü tepki almadığını umuyorum ....

nazlım , geçmiş olsun şimdi iyi misin ?

destina, kocam bi nane limon bile kaynatmadı (( ühüüüüü ama yemek yaptı :))

minkler, naber ?

renkli atlas, dua için teşekkürler .. hatırlattın bize ....

chnb, senin dualarıda kaydettim saol :)

pileo, taf, yamateke, ceza, polyana, pasiflora, ve tüm kızlar nabersiniz ?

Keşke yakınlarımızda olsanız da hep görüşebilsek. Pek sevdik biz sizi ya Sen de çok selamlarımızı söyle eşine. Valla sezeryan olursa 6 hafta, normal doğum olursa da 7 haftamız var gibi. Doktorum sezeryan yapalım demişti düşükten dolayı. Bir de 6. haftadaki şu minik lekelenme olayı sebebiyle. Şimdi ise her şey yolunda, normal doğum da olabilir diyor. Ben hep normal istiyorum zaten. Bakalım artık. Sabırsızlanıyorum ben de.

günaydın canımmmmm neden geçmiş oluyo bana :)

ya şu çevresel sıkıntılara bende bişey ekleyeceğim ben geçtim çevreyi, direk içten yıkımdayım anlaşılamıyorum ... evde diyorum ki ya kuzenime hayret ettim 1,5 yaşında çocuğu var 2. ye ne cesaretle hamile kaldı diye ... babam ve annem ; seninde olur korkma ! ya korkmuyorum .. evet imrenmiş olabilrim ama korkudan değil cidden şaşkınlıktan bu deyşim.ben 2-2,5 yaş arayla 2 çocuğu idare edeemm. ikizler için olay farklı .. onların üstesinden gelirim ama birer birer 2 kardeş bana uymaz... belki arası yakın doğumdan çekinmek .. belki biraz rahatlama isteği .. ama kıskançlık değil ... anlaşılamıyorum (( eşimde diyor ki herkes aynısını diyosa sende sorun vardır ... ya yuh dedim bu kadarda sıkıntılı durumda değilim o kadarda istekli değilim diyroum .. anlamıyolar ... eşimede kızdım ... bişey oldu mu işte çocuk düşer sen böyle yaparsan ! allah aşkına dediği şeylerde, mesela az yemek yemem .. hızlı hareket etmem ... folklor sevmem .. sinirlemem .. hele dünki en komiğiydi .. penyemi giycem yıkanmıştı .. hafif nemli kalmış .. başkada alternatifim yok ... neymiş vay efendim böyle yaparsam tabi çocuk düşermiş ! oha dedim ! o kadarda değil ... biliyorum beni düşündüğünden ama böyle demesi canımı sıkıyo .. iyi ki bi kayıp var herşeyi ona bağlıyosun dedim ... açıkça söylüyorumda yine yapmaktan vzgeçmiyo bi kerede saff k.validemin yanında yaptı .. millet zaten açık arıyoken saolsun eşimde pek bi yardımcı oluyo .... valla artık milletin çocuğunu kucağıma alıp sevmiyorum .. ay çok güzel bi çocukmuş bile diyemiyorum ... nazarım filan değer ya hani benim bi kaybım var ya !! al işte sana çevre baskısı ...

aa renkliatlas, atama durumuna üzüldüm .. inanki ben 3 yıldır hergün beddualardayım o devlet büyüklerine.. onların yüzünden çekemediğimiz dert kalmadı ... maaşa gelince ; ben işçiyim .. işçi maaşı yüksektir güya .... asla ! yalan ! memur arkadaşlarım benden çok alıyo ... çektiğine değiyo sanıyolar.k.valide bile düşmüş maaşımın peşine.. çok alıyorumda yalan söylüyorum onun fikrince... ama şükürler olsun bana yetiyo ... tek dert sossyal devlet bize kanat germiyo (((

a.s. evet keşke ama olsun bizde sanaldan görüşebiliyoruz şükür ki :) çok az kalmış :) bi an daha fazla varmış gibi gelmişti bana.. ama doğru kasıma ne kaldı ki .. inş senin için sağlıklsıı ve hayırlısı olur canım .. gönlümüz normalden yana ama mümkün olmazsada can sağlığı olsun :) ne zman belli olack peki doğum şekli ?
günaydın canımmmmm neden geçmiş oluyo bana :)

canım yatakta ayağına kramp girmiş ya hani :)

bi de benim sat 19 yada 21 eylül .. ama 21 yaz sağlam olsun ... da ben sırf tablo dolsun diye söylüyorum yoksa hiç ümit yok bizde :)

Son düzenleme:
nazlım..................................................... ?

destina0409............................................. ?

Ketenhelva................................................. ?

Ladybugg................................................... ?

chnb........................................................... ?

ceza83........................................................20 ekim

citaknuray......................................................17 eylül

_CandaS_...................................................... 21 eylül

minikler...................................................... 20 ekim

senemgy...

yamatake...

aselkuzum...

hellokity...

passifloraa...

alin84...

Pollyannaa...

Pileo...

taf...

sinua...

UĞUR GETİRSİN İNŞALLAHHHHH

Son düzenleme:

umudumuz her ay tazeleniyo bebeğim olacak olacak inşallah bez mama konuşur olcaz günün birinde bende bilsem adet tarihimi keşke:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…