- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #6.581
umudumuz her ay tazeleniyo bebeğim olacak olacak inşallah bez mama konuşur olcaz günün birinde bende bilsem adet tarihimi keşke:)
Valla Candas'ım biraz daha uzasaydı bu ikinci bebişin gelişi, aynılarını yaşamaya adaydım. Düşükten sonra iki ay hamile kalmadım, eşim doktora mı gitsek, olmayacak galiba dedi. Ulen dur bi bekle, doktorlar bir yıla normal diyorlar, iki ayda yapıştırdı etiketi. Kayınvalidem de keşke daha bekleseydiniz, erken oldu sanki dedi. Çevremizde hamile kalıp bizimle paylaşmak istemeyenler de cabası. Yahu ilkokul öğretmenim düşükten sonra aradı, erkek bir de, bana diyo ki en iyi hastanelere git, en iyi tedavileri ol bebeğin olmuyorsa. Yahu bi bekleyin, hem size ne! Bizde kabahat hemen anlatıyoruz millete. Ketum olacaksın arkadaş! Ay sinirlendim bak yineCanım doğum şekli birkaç haftaya belli olur. Doktorum en ufak risk varsa sezeryana alacak. Güveniyorum kendisine. Hayırlısı artık.
inş süprizle gelir bebeğin sana ... valla benm artık umudum yok inanki .. üzülerek değil kabullenerek söylüyorum ... seneye haziran ayından itibaren hamileik ihtimallerim yükselebilr ama şimdi değil ... belki ilki gibi bi mucize olabilir.. onun dışında beklemiyorum ... gerçi her bebekte mucizedir ya :)
Süper demişsin. Ya hep diyorum. Bizi bebek yapmaktan ibaret görüyorlar. Yapabiliyorsan değerlisin, yapamıyorsan değersiz. Sanki elimizde. Biz sosyal canlılarız. Çalışanlarımız dışarıda, çalışmayanlarımız evde üretiyor. Bireyiz, kadınız. Hayatta tek başarısı anne olmak olanların bunu anlaması imkansız. Annelik en güzel iş elbette. Ama kediler köpekler de anne oluyor. Önemli olan biyolojik olarak bu duruma erişmek değil, iyi, hayırlı evlatlar yetiştirebilmek. Bir anlayabilseler...senemcim hepimiz aynı şeyleri yaşıoruz sanırım geöen anlattım ama sen okumamışsındır kayınvalidem karnıma dokundu yokmu bişey daha dedi bende anne uzun süre bebek düşünmüyoruz torun sevdasından vazgeç sen deim yüzünün hali beni çok mutlu etti sananeeeeeeeeeeeeeeeee millet yatak odamıza kadar girecek yakında şöle yapın böle yapın diye ben çok pis terlsiom valla artık kimse bişey soramıyo bana herkesi bi haşlamışlığım var annem kocam hepsi dahil:)
erken olur yaranamazsın geç lur yine yaranamazsın .. resmen damgalıyız yahuValla Candas'ım biraz daha uzasaydı bu ikinci bebişin gelişi, aynılarını yaşamaya adaydım. Düşükten sonra iki ay hamile kalmadım, eşim doktora mı gitsek, olmayacak galiba dedi. Ulen dur bi bekle, doktorlar bir yıla normal diyorlar, iki ayda yapıştırdı etiketi. Kayınvalidem de keşke daha bekleseydiniz, erken oldu sanki dedi. Çevremizde hamile kalıp bizimle paylaşmak istemeyenler de cabası. Yahu ilkokul öğretmenim düşükten sonra aradı, erkek bir de, bana diyo ki en iyi hastanelere git, en iyi tedavileri ol bebeğin olmuyorsa. Yahu bi bekleyin, hem size ne! Bizde kabahat hemen anlatıyoruz millete. Ketum olacaksın arkadaş! Ay sinirlendim bak yineCanım doğum şekli birkaç haftaya belli olur. Doktorum en ufak risk varsa sezeryana alacak. Güveniyorum kendisine. Hayırlısı artık.
ohhh ağzına sağlık :)senemcim hepimiz aynı şeyleri yaşıoruz sanırım geöen anlattım ama sen okumamışsındır kayınvalidem karnıma dokundu yokmu bişey daha dedi bende anne uzun süre bebek düşünmüyoruz torun sevdasından vazgeç sen deim yüzünün hali beni çok mutlu etti sananeeeeeeeeeeeeeeeee millet yatak odamıza kadar girecek yakında şöle yapın böle yapın diye ben çok pis terlsiom valla artık kimse bişey soramıyo bana herkesi bi haşlamışlığım var annem kocam hepsi dahil:)
evet sen test mağdurusun ... inş bu kez testlerde doğrudurda sadece güvenimiz eksiktir... adet tarihin ne zmandı ki ?ne güzel bi dua etmişsin canım yaa yüreğine kurban olayım seninn ya ben test yapma manyağı oldum artık hamile gibi hissediorum kendimi:)3 gündür test yapıom pozitif çıkıo ama kan testi yaptırmıcam nası pozitif çıkıo biliomusun çizgilerin biri yatay çıkıo test bozuk sanırım :)kendimi hiç kaptırmıorum bi hafta daha beklicem ilaçlardan da olabilir geçenlerdede biliosunuz pozitif çıktı kanda hüsrana uğradım:)
Süper demişsin. Ya hep diyorum. Bizi bebek yapmaktan ibaret görüyorlar. Yapabiliyorsan değerlisin, yapamıyorsan değersiz. Sanki elimizde. Biz sosyal canlılarız. Çalışanlarımız dışarıda, çalışmayanlarımız evde üretiyor. Bireyiz, kadınız. Hayatta tek başarısı anne olmak olanların bunu anlaması imkansız. Annelik en güzel iş elbette. Ama kediler köpekler de anne oluyor. Önemli olan biyolojik olarak bu duruma erişmek değil, iyi, hayırlı evlatlar yetiştirebilmek. Bir anlayabilseler...
canım ben geçen ay 17 ağustosta adet oldum sora biz adetim bitince 30 ağusto dahil olmak üzere iki günde bir çalıştık bayramın 1.günü lekelenmelerim oldu ve bunlar 6 gün falan devam etti kanamam da oldu tabi doktor adet olmuşsun erken dedi bende eyvallah dedim ilac verdi hormon düzenleyici ve d.k hapı onu kullanıorım yani son adetim hangisi bilemicem şimdi umudum kesinlikle yok ama elim hep o testlere gidio bitselerde kurtulsam:)erken olur yaranamazsın geç lur yine yaranamazsın .. resmen damgalıyız yahuherkes bi alem .. tamam bizi düşünüyolar ama yargı var .. fikir sormak yok ... bencede ketum olmak faydalı bizim durumlarımız için :) hele öğretmenine bittim yani .. olmuyorsa ... en acısıda böyle görünmek
inş doğum için en güzeli ve hayırlısı olur .. dualarım seninle ...
ohhh ağzına sağlık :)
evet sen test mağdurusun ... inş bu kez testlerde doğrudurda sadece güvenimiz eksiktir... adet tarihin ne zmandı ki ?
anlayabilene özettir :)
Süper demişsin. Ya hep diyorum. Bizi bebek yapmaktan ibaret görüyorlar. Yapabiliyorsan değerlisin, yapamıyorsan değersiz. Sanki elimizde. Biz sosyal canlılarız. Çalışanlarımız dışarıda, çalışmayanlarımız evde üretiyor. Bireyiz, kadınız. Hayatta tek başarısı anne olmak olanların bunu anlaması imkansız. Annelik en güzel iş elbette. Ama kediler köpekler de anne oluyor. Önemli olan biyolojik olarak bu duruma erişmek değil, iyi, hayırlı evlatlar yetiştirebilmek. Bir anlayabilseler...
hayırlısı olur inş .. umutsuz anlarda yakalanırız dilerim ki bbeeklerimizin gazabına :)canım ben geçen ay 17 ağustosta adet oldum sora biz adetim bitince 30 ağusto dahil olmak üzere iki günde bir çalıştık bayramın 1.günü lekelenmelerim oldu ve bunlar 6 gün falan devam etti kanamam da oldu tabi doktor adet olmuşsun erken dedi bende eyvallah dedim ilac verdi hormon düzenleyici ve d.k hapı onu kullanıorım yani son adetim hangisi bilemicem şimdi umudum kesinlikle yok ama elim hep o testlere gidio bitselerde kurtulsam:)
akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksin demiş atalarımız:)bazen deliliğe vurmak lazım onlar bizim canımızın yandığının farkında değiller anlayamazlar nasrettin hoca misali bana eşşekten düşeni getirin demiş seni, ben beni sen anlarsın sadece konuşmasalar yetecek onları susturmakda bize düşüo malesef canım benim canım yanmasın diye geçmiş olsun dileyemeyenler de var noldu kız nasıl düşürdün diyenlerde ikiside insan ...
slm canım topiğe göz atıyodum ne kaynatmışsınız die :)evet ya kimseler gelmedi bugün
şimdi minikleri gördüm, slm verip kaçıyorum sana canım :) mesaim bitti :) öptüm ...
miniklerrrrr canım geçen günde sordum sana ama görmedin sanırım bursanın hangi köyündesin
slm canım topiğe göz atıyodum ne kaynatmışsınız die :)
bursa mkpaşadayım canım.. özelden yazacaktım mesaj gelmiyodu köy adını burdan vermeyim :)
bugün başıma geleni paylaşacam sabah yeni bir öğrencim geldi. taşımalı gelenlerden öğle yemeğinde üç öğrencim yemekhanede yiyecek yemeğini siz kenarda bekleyin dedim diğer çocuklarıma yardım ediyorum çanta topluyorum hırkalarını veriyorum felan bi baktım sabahki çocuk gitmiş iki çocuğu yemekhaneye götürdüm yemeklerini verdim daha 1. sınıf beceremezler die. sonra diğerini ara ara yok müdür müdüryardımcuısı aramaya çıktık telefonla ailesini felan aradılar sınıftan diğer öğrencim akrabasıymış onunla gitmişaklım çıkıyodu bu arada yemeklerde gitmiş yanıma da bişey almamıştım sonra imdadıma bi öğretmen arkadaş yetişti saolsun.. ilk gün baya yorucuydu yani..
merhaba ben aranıza yeni katıldım.bende 3 aylık bebğimi anensefali nedeniyle kürtaj oldum üzerinden 1,5 ay geçti bende tekrar istiyorum hayırlısı olsun ama 3 ay beklemek lazım daha çok vücudun kendisini toplaması için
kızlar günaydınnnnnnnnnnnnn :))))))))))))))))
benim bugün detaylı usg varmış telefonda anımsatıcı hatırlattı. Yarın da annaneme gideceğim orada net yok biliyorsunuz, akşam 5'de detaylı varmış. Gelince yazarım size öptüm hepiniizi. :))
kizlar testi yaptim negatif cikti. bakalim 1-2 gun daha bekliyim olmadi kan veririm..
neden cikmadi acaba? insallah baska bisi yoktur..
iyiyiz canım ben nar tanesi sizler nasılsınızzzzz lisetni devam ettiriyorum inşallah bize uğur getirecek ama eksik kızlar söleyin adetlerinizi bakayım:)
kızlar günaydın .. eşimin yanına gittim geldim .. şükür kazasız belasız :) yalnız bişey farkettim ki 3 yıldır yolculuk yapmaktan otobüs fobisi oluşmaya başladı sanırım ... korkuyorum ya .. çok hızlı gidiyolar ... offf bi bitseydi ....
kıtty, şoklardayım .. benim kaygananın bi eşide sendeymiş .. kavgadan korku çekinme yok ... kendi kaybetmiş boşver .. sen mutlu ol inadına yeter ki zaten çokta iyi gördüm seni ... eşinden kötü tepki almadığını umuyorum ....
nazlım , geçmiş olsun şimdi iyi misin ?
destina, kocam bi nane limon bile kaynatmadı(( ühüüüüü ama yemek yaptı :))
minkler, naber ?
renkli atlas, dua için teşekkürler .. hatırlattın bize ....
chnb, senin dualarıda kaydettim saol :)
pileo, taf, yamateke, ceza, polyana, pasiflora, ve tüm kızlar nabersiniz ?
Ben Hataydayım. Kültür turizmi açısından güzel, bir de yemek içmek açısından...Keşke yakınlarımızda olsanız da hep görüşebilsek. Pek sevdik biz sizi yaSen de çok selamlarımızı söyle eşine. Valla sezeryan olursa 6 hafta, normal doğum olursa da 7 haftamız var gibi. Doktorum sezeryan yapalım demişti düşükten dolayı. Bir de 6. haftadaki şu minik lekelenme olayı sebebiyle. Şimdi ise her şey yolunda, normal doğum da olabilir diyor. Ben hep normal istiyorum zaten. Bakalım artık. Sabırsızlanıyorum ben de.
ne güzel bi dua etmişsin canım yaa yüreğine kurban olayım seninn ya ben test yapma manyağı oldum artık hamile gibi hissediorum kendimi:)3 gündür test yapıom pozitif çıkıo ama kan testi yaptırmıcam nası pozitif çıkıo biliomusun çizgilerin biri yatay çıkıo test bozuk sanırım :)kendimi hiç kaptırmıorum bi hafta daha beklicem ilaçlardan da olabilir geçenlerdede biliosunuz pozitif çıktı kanda hüsrana uğradım:)
slm canım topiğe göz atıyodum ne kaynatmışsınız die :)
bursa mkpaşadayım canım.. özelden yazacaktım mesaj gelmiyodu köy adını burdan vermeyim :)
bugün başıma geleni paylaşacam sabah yeni bir öğrencim geldi. taşımalı gelenlerden öğle yemeğinde üç öğrencim yemekhanede yiyecek yemeğini siz kenarda bekleyin dedim diğer çocuklarıma yardım ediyorum çanta topluyorum hırkalarını veriyorum felan bi baktım sabahki çocuk gitmiş iki çocuğu yemekhaneye götürdüm yemeklerini verdim daha 1. sınıf beceremezler die. sonra diğerini ara ara yok müdür müdüryardımcuısı aramaya çıktık telefonla ailesini felan aradılar sınıftan diğer öğrencim akrabasıymış onunla gitmişaklım çıkıyodu bu arada yemeklerde gitmiş yanıma da bişey almamıştım sonra imdadıma bi öğretmen arkadaş yetişti saolsun.. ilk gün baya yorucuydu yani..
Geçmiş olsun. Doktorunuz ne dedi? İnternette araştırdım anensefaliyi. Benim kızkardeşimin kızı da spina bifida hastası olarak doğdu sizin durumunuzun omurga kısmında olanı. Ve folikasit eksikliğine bağladılar. Bence bu tip hastalıklarda mutlaka preferik kanda genetik analizi yapılmalı. Bence yaptırın.
Hatta kızlar hep diyeyim diyorum sizlere de gereksiz evham vermek istemiyorum. Normalde ilklerden sonra 2. ler sağlıklı geliyor ama tekrarlayan düşükler de az da olsa olbiliyor.(Yüzde 15 sanırım) u genetik analizi biz eşli 300 tl ye yaptırdık. Pıhtılaşma daha pahalıdır ama devlete 2 düşük yaptım derseniz ücretsiz yapar. Tavsiye edeyim diyorum sonra vazgeçiyorum. Ben yine diyeyim içimde kalacak yoksa...
Güzel haberlerle gel inşallah...
Hayırlısı ne ise o olsun canım benim...
Canım aslında bir süre beni listeden silebilirsin...
Okuldan geldim ben de. 2 okulda çalışacağım bu sene. Yorucu olacak ama ne yapalım... Sen de hoş gelmişsin. Benim eşim de senin gibi. Ben de altta kalmıyorum. O diyor Nevşehire gitmeseydin erken doğmazdı, ben de senin bitmek tükenmek bilmeyen misafirlerinden... Böyle sürüp gidiyor...
Ben Hataydayım. Kültür turizmi açısından güzel, bir de yemek içmek açısından...Buraya da bekliyorum...
Ya doktora sorsana bu durumu. Şoklardayım. Eczaneden başka marka al dene bakayım....
Zor gün olmuş senin için. İyi bugün çok yazmamışlar...
abla kalsın liste öyle benimde durum bellli değil öyle hergün yenilenirm ben zaten azcık insan kalmışız bekleşen
abla doktora sorarsam kocam öğrenir öğnerise sen hala kafaya takıosun diye kızar ben elimde somut belgelerle dikilmk istiyorum karşısına çünkü candaş ve senin yaşadıklarını bende kocamla yaşadım en son geçen hafta ben hamile kalabilsem keşke dedi:)oda çok üzülüo en yakın arkadaşının oğlu var ilk kez ağzından duydum pazar günü kağan çok güsel sesler çıkarıodu içim acıdı falan dedi onun üzülmesini istemiorum test yaparım belki yine:)kendimi tutamayıp yarın size resinlerini yüklücem zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?