Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nuray kaç gün geçti dur bakalım hayırlısı

destinam şifa olsun inşallah, eşin ne yaptı işi peki sonuca varıldı mı?

nazlım eline sağlık mis gibi ev ohh, cam silerken dkkkat et lütfen ayrıca kışlıklar için şimdiden afiyet şeker olsun, salçayı bizde annanem yapar ekmek üstü süper oluyor birde misss gibi kokar o :)

senem doğru düşünüp yanlış yazmışım kuzum çok pardon, allahın emriyle talibim kızına :) sen bak allahın işine olur mu olurmuş :) Nehir diye benim çok ama çok sevdiğim bir teyzem var daha öncede söylemiştim nasıl naif nasıl güzel bir teyzemdir o yüzden çok kanım kaynadı Nehir ismine, Eylül'de süper :)

candaş[/Bbende kocaleinde okurken otobüs tren korkum olmuştu yolculuk yapmaktan artık nefret eder hale geldim. Umarım çok verimli faydalı olmuştur.

chnb oğluşun napıyor okulda annesi ? sen yoruluyorsun olsun gençken çalışmak gerekli. Keşke bende çalışabilseydim.

ben şu anda size arabada yazıyorum :) bir yere gitcekmişiz olmaz dedim kızlar merak etmiştir iki arada bir derede yazayım. Doktor normal dedi herşeye %75 görüleblir görünende herşey çok şükür ki yolunda dedi. Çok rahatladım. Birde foto verdi ya eşime çokkkkkkk benziyor. Aynısı burun murun aynı eşim çok güzel bir adam değildir sevimlidir ama güzel değildir, Zten bana sürekli diyor etraftakiler sizin çocuk çok güzel olmaz ama sevimli olur doğrudur diyorum sonra suratına böyle acıyarak bakıp sen kime benziyorsun diyorum oda mal gibi cevap veriyor babama falan diye hımmm diyorum yazıkk der gibi. Demek istdiklerini anlıyorum bende de eşimde de öyle bariz bir güzellik yoktur ama yinede bunu ancak ben söyleyebilrim senin haddin değil. İNanın bu aralar birini boğacağım. Burnu barim bana benzeseydi şaka bir yana mutlu oldum. Mevlam hepimizin kucağını doldursun sağlıkla uzun ömürle çoluk çocuğa karışalım.

Ne kadar çok üzüyorlar insanlar ya bizi, offf bacılarım offf, bizler allahın izniyle yavrularımıza kavuşacağız. Keser döner sap döner gün gelir hesap döner elbet bizimde zamanımız gelecek. Hepinizi çok seviyorum. Eşim dalga geçiyor niye ağlıyorsun diyor, kıyamıyorum ben hiçbirimize ya. Allahım yar ve yardımcımız olsun.

öpüyorum hepinizi.

canım ya yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu.. ben de yeğenimi çok özlediğimi söylerim hep ne tatlı bi bebek değil mi felan derim eşim anne baba anne baba die yeğenimi taklit yapar içim cız ediyor diyorum bi gün bizim miniğimizde annem babam die sarılcak boynumuza diyorum birbirimize sarılıyoz gözler dolu.. bence erkeklerde bayanlar kadar çocuk sahibi olmayı istiyor ama duygularını bizim kadar açık yaşamıyorlar..

kızlar geçmişi okuyamadım..bebek bakmaya gidiyoruz..bugün çoooooooooooookkkk yorucuydu.şimdiye kadar uyudum yorgunluktan .öptm hepinizi

Canım ne güzel sağlıklıymış. Eşin de gurur duymuştur ona benzediğini görünce. Canım bence sen çok güzel bir kızsın. İtiraf edeyim mi senin tarilerinden ben seni bir ara 7 numara diye bir dizi vardı. Cansu vardı orada espirili. Hatta Hatırla Sevgili dizisinde de oynamıştı evin yardımcısı rolünde. Dişlekti azıcık. Nedense ben seni öyle düşünmüştüm Ama çok güzel bir kızmışsın. Hele ismini yazınca bir hamile vardı amanın bu mu dedim acaba?

Oğlana ödev vermemişler. Hala suluğunu getirmedi. Unutkan biraz.

Dersim çok yorulacağa benziyorum. İlk çalışmamı da yaptım. Bakalım nasıl olacak bu tempoda. Eşim de geç geliyor her gün...

Cezacım,iyi gezmeler. Yorulmuşsundur, maroton başladı ...

selam kızlar, eve yeni geldim istanbuldaydık ,perişan olduk vlla . oturum iznimiz çıkmış ama isveçten kart şeklinde gelecekmiş artık eşiminde hemen gitmesi gerekiyo o yüzden turist vizesi almak için bi ton koşturduk.ben 15 gün bkleyecem kartımın gelmesini ,eşim benden önce gidip ordan alcak kendi kartını.. valla türklere hiç güvenleri kalmamış işleri yokuşa sürüyolar resmen eziyet! oturum ve çalışma izni olan adamı bile bi ton uğraştırıyolar

çitanuray dan haber varmı hamiş miymiş? onu merak ediyordum... herkes iyidir inşallah yeni müjdeli haber var mı*?

iyi geceler kızlar...

hellom, çok sevindim iyi olduğunuza canım sonun kadar böyle gider inşallah....eşim iş görüşmesine 3 kişi şeklinde gidecekti 1. kişinin yakını ölmüş adam karsa gitti 2. kişi kaynım olur:)) eşimin abisi onunla beraber gidecekti abi aradı kayınbabası ameliyat olmuş onun yanındalarmış akşam birde haber geldi kayınbabası ameliyattan sonra fenalaşmış kalp krizi geçirmiş vefaat etti eltimin annesinin evindeydik bizde yeni geldik ordan ayyy yani böyle oldu hellom bizde dedik eşimle herşeyde vardır bir hayır bu iş ya sizin olur yada kaçar gider hayırlısı olsun artık napalım canım... yaaa bu arada burda okumuşsun bölümün neydi ve nerde kaldın canım benim yaa keşke o zamandan tanışsaydık...eşimin en iyi arkadaşı 7 kuleye yakın kocamustafa paşada oturuyor eşi yarın bir gün doğurmak üzere bizde gelicez bebk görmeye kısmetse ama ne zaman bilmiyorum...

candaşım, hoşgeldin...farkındasınız dimi artık regl günlerini bırakıverdik kaynana görümce yada çevre konuşuyoruz böyle daha iyi devam edelim açıkçası regl konuşurken hep bir umutla bekliyordum veee sonu hüsran oluyordu.şimdi relaxım yaa zaten olmuyor hem regl hem bebek saldım kendimi bitkisele bağladım bugün soğan küründe 3. günümdü bide incir alıp sade yieceğim günde 5-6 tane buda soğan kürüne ilaveten benim kendi kürüm nasıl ama

nazlım, canım yaa öyle güzel anlattınki o salçanın kokusu geldi burnuma eskiden annemde çok yapardı artık yapmıyorlar sosyeteye karıştılar test sonuçlarında hayır olsun inşallah...

chnb, minikler, cezam kolay gelsin hepinize zor günleriniz başladı...sizi sahalarda görmek isteriz kuzum:)) bizide unutmayın sakın...

minikler, rüyalar süper inşallah bir dahakine eline gelen yumurta değil doğumla gelen bir bebiş olur...

chnb, benim kızda senin oğlan gibi bir şeylerini unutur eminim...eşyalarına sahip çıkmasını öğrensin diye oyuncağını alıp alt kata gidiyorsa giderken diyorum anneciğim unutma gelirken oyuncağını getir tamammı tamam anne diyor bir geliyor boşşşşş nerde senin oyuncak annneeee lüffen unuttum gidip alabilirmiyim anne lüffen diyor ben hatırlatmasam oooo ne oyuncak kalır ne bişey

nuray canım ne oldu haber varmı bebişten

tafff, kuzum nasılsın?

renkliatlas, hoşgeldin canım ne ara gittin ne ara geldin yaa çok sürmez inşallah ayrılığınız herşey yolunda giderde bir an önce kavuşursun...

Cezacım,iyi gezmeler. Yorulmuşsundur, maroton başladı ...
hiç bu kadar yorulduğumu hatırlamıyorum..resmen bittim..ne diyelim hayırlı bir yıl olu inşallah...asıl marotona sen başaladın elat grubu ellerinden öper ela lale el ele

iyi olmanıza çok sevindim..sen kendine niye haksızlık yapıyorsun..çok güzelsin maşallahhhhh

aman Allah korusun dikkatli olun..çocuk bu ne yapacağı belli olmaz.sonra al başına belayı.

ya bende ki göbek resmen 5 aylık gibiyim.bugün olmam gerekiyor adet onunda etkisi var tabii..güzel rüyalar görmen dileğiyle.
testinin markası ne canım..sen pek güvenme.emin olmak için kan testi yaptır biraz daha bekle deöyle

kizlar testi yaptim negatif cikti. bakalim 1-2 gun daha bekliyim olmadi kan veririm..
neden cikmadi acaba? insallah baska bisi yoktur..
hayırlısı canım..umudunu kaybetmek yok bi daha ki aya inşallah

senem senin patronun hanımı neymiş öyle..ne günlere kaldık

destina soğan suyuna devam mı?ben 2 gündür içmiyorum..adet olmak için belirtim yok bi kaç gün önce karnım ağrıyordu o da geçti..

candasım naber?

Renklitaş yorucu geçmiş seninde günün sanırım. Aynı zamanda sinirbozucu. Niye güvenmiyorlarmış ki Türklere?

Destinam, senin kız da benimkinin erkek versiyonu galiba. Evin önüne giderken oyuncaklarını götürüyor dediğin gibi o kadar tembihe rağmen gelince yok. Ama bizimkiler bulunmuyor malesef...

Yavaş yavaş öğrenecekler inşallah...

Cezam, bizim zamanımızda Ali ata bak vardı, sonradan İpek ılık süt iç gibi şeyler... Şimdi yine sesten vermeye başladılar. Ama ben cümleden öğrenenlerin daha hızlı okuduğunu düşünüyorm. Görüş mesafesini cümleye göre ayarlamak bence hızı arttırır. Bakalım el yazısında ne yapacağız. Yine ödev vermemiş acaba veriyor da bizimki mi unutuyor, boş çanta gidip geliyor ...

Diğer kızlar nasıllar?

Segemy akşam üzeri facende beni de kabul ettin. O benim...

ßen kendime söz geçiririm de, içimdeki çocuk fırLama.. yarım ßırakıLan hayaLLerimin ziLine ßasıp ßasıp kaçıyor!..:)

kızlar size iyi geceler benim koca yatak odası çalışmalarına başladı çağırır birazdan beni gitmemek olmaz tabiii...

chnb, aynen canım benimki erkek versiyonu:))

cezam, devam ediyorum küre canım karnım bayağı rahatladı yada bana öyle geliyor ama bendede hiiiiiçççç adet belirtisi yok yaa

senemciğim nasılsın bugün?

oyyy saati 1 yaptık yine neredeyse ben kaçtım iyi geceler kızlar...

kızlar günaydın

dün gece bi rüya gördüm ve artık bu bebek olayını hiçççççç kafaya takmamaya karar verdim babannem 2007 yılında vefat etti rüyamda onu gördüm oğlun benimle onun keyfi yerinde sen bu kadar çok üzüldüğün için günaha giriyosun dedi bana bi uyandım ter içinde kalmışım bu bi işaret sanırım:)

testler bozuk sanırım bidaha da yapmıcam zaten ilacımda yarın bitiyo sonrası rabbimden hayırlısı hepimiz için inşallahhh dualarımdasınızzzz can yoldaşlarım güzel günler bizi beklerrrrrrrrrr

kizlar beni soran herkese cook tesekkur ederim..
Bugun adet olmadigimin 2.gunu testi yaptim ve yine negatif cikti.. Ben bilmiyorum ya Pileo'yu izleyecem galiba sonradan cikacak bebis (ya hic umudum yok)
yada Destina gibi bendede bi kist olustu...Allah hayirlisini versin insallah cok opuyorum herkesi kendinize iyi bakin

Herkese selamlar ....

Unuttupum bi evrak yüzünden 2 ay gecikmiş yazım var ( hazırlamıştım önceden ama fırçayada hazırlıklı olayım bari (

onu halledeyim ... döncem .. hepinize yetişcem :))

chnb
canım o diziye bayılırdık annemlerle hiç kaçırmazdık. Çok teşekkür ederim nasıl moral buldum anlatamam allah razı olsun. Bizim kuzenlerde suluklarını unutmuşlar, yerim ben onları mini mini 1'ler.
Çalışmalar için rast gelsin inşallah bu ay herkes balıklarını tutar umarım. Size göstermenin bir yolunu bulayım görseniz resmi face'den eşimide biliyorsunuz aynısı :) ağız ve gözler özellikle, Açıkçası bize çok takılıyor millet herhalde bizde onlardan mı etkileniyoruz, iki çirkinden bir güzel olurmuş diyorlar.

Ne şanslıyım eski okulumda sınav varmış gönderdiler beni öğlen gideceğim.Bakayım dedim.

Destinacığım, aynı anda incir yeme bence. 15 gün soğan küründen sonra ye yiyeceksen. İbrahim Saaraçoğlu aynı anda önermiyor kürleri. İnşallah adet olursun da için rahatlar...

Çitaknuray inşallah vardır bebiş. Benim korunmadığım ayların birinde progestan yüzünden 4 gün, 2. ayda psikolojim yüzünden 2 gün geçti. İnşallah sen mutlu olursun canım benm.

Cezacığım mutlu olduysam sevindim. Biz de eşimle ilk evlendiğimiz yıl o dizi vardı. Hiç kaçırmazdık. Hatta başkahramanlardan Armağan'ı seven erkekle eşimin adı aynıydı. Duygulanırdık hep... Ama kesinlikle çok güzel bir kızsın. Oğlanlar aslında anneye benzer. Benimkini bana benzetirler:))

Candaş umarım düzelir işler...

Nazlım rüyanı hayra yoralım dediğin gibi üzülmemek lazım. Anneannene de bir yasin oku bence... Esmeraydan haber var mı? Son olarak sonlandırılacakmış diye duydum. İnşallah farklı bir gelişme olmuştur...

Diğer kızlar nerede? Birazı okuldadır, diğerleri?

Hello Kiticiğim diyeceğime Cezacığım demişim:))

Gece geç yattım uykusuzluktan şaşırdım:))

abla sonlandırcaklarmış gebeliğini malesef yoksa esmeraya zarar verecekmiş allahım hayırlısını nasib etsin hakkımızda

hellom kitim :)güzel haberler almana çok sevindim canım rabbim kucağına almayı nasib etsin inşallah eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda bebeklerin hepsi güzel hepsiii

abla sonlandırcaklarmış gebeliğini malesef yoksa esmeraya zarar verecekmiş allahım hayırlısını nasib etsin hakkımızda

Tabi önce annenin sağlığı. Zor bir durum Allah sabır versin. Nedenini iyi öğrenip yeni bir gebelikte bunların yaşanmamas için ne gerekiyorsa yapılır. Allah çözümsüz dert vermesin. Amin... Ama yine de üzülmemek elde değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…