- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #6.601
abla kalsın liste öyle benimde durum bellli değil öyle hergün yenilenirm ben zaten azcık insan kalmışız bekleşen
abla doktora sorarsam kocam öğrenir öğnerise sen hala kafaya takıosun diye kızar ben elimde somut belgelerle dikilmk istiyorum karşısına çünkü candaş ve senin yaşadıklarını bende kocamla yaşadım en son geçen hafta ben hamile kalabilsem keşke dedi:)oda çok üzülüo en yakın arkadaşının oğlu var ilk kez ağzından duydum pazar günü kağan çok güsel sesler çıkarıodu içim acıdı falan dedi onun üzülmesini istemiorum test yaparım belki yine:)kendimi tutamayıp yarın size resinlerini yüklücem zaten
kızlar geçmişi okuyamadım..bebek bakmaya gidiyoruz..bugün çoooooooooooookkkk yorucuydu.şimdiye kadar uyudum yorgunluktan .öptm hepinizi
nuray kaç gün geçti dur bakalım hayırlısı
destinam şifa olsun inşallah, eşin ne yaptı işi peki sonuca varıldı mı?
nazlım eline sağlık mis gibi ev ohh, cam silerken dkkkat et lütfen ayrıca kışlıklar için şimdiden afiyet şeker olsun, salçayı bizde annanem yapar ekmek üstü süper oluyor birde misss gibi kokar o :)
senem doğru düşünüp yanlış yazmışım kuzum çok pardon, allahın emriyle talibim kızına :) sen bak allahın işine olur mu olurmuş :) Nehir diye benim çok ama çok sevdiğim bir teyzem var daha öncede söylemiştim nasıl naif nasıl güzel bir teyzemdir o yüzden çok kanım kaynadı Nehir ismine, Eylül'de süper :)
candaş[/Bbende kocaleinde okurken otobüs tren korkum olmuştu yolculuk yapmaktan artık nefret eder hale geldim. Umarım çok verimli faydalı olmuştur.
chnb oğluşun napıyor okulda annesi ? sen yoruluyorsun olsun gençken çalışmak gerekli. Keşke bende çalışabilseydim.
ben şu anda size arabada yazıyorum :) bir yere gitcekmişiz olmaz dedim kızlar merak etmiştir iki arada bir derede yazayım. Doktor normal dedi herşeye %75 görüleblir görünende herşey çok şükür ki yolunda dedi. Çok rahatladım. Birde foto verdi ya eşime çokkkkkkk benziyor. Aynısı burun murun aynı eşim çok güzel bir adam değildir sevimlidir ama güzel değildir, Zten bana sürekli diyor etraftakiler sizin çocuk çok güzel olmaz ama sevimli olur doğrudur diyorum sonra suratına böyle acıyarak bakıp sen kime benziyorsun diyorum oda mal gibi cevap veriyor babama falan diye hımmm diyorum yazıkk der gibi. Demek istdiklerini anlıyorum bende de eşimde de öyle bariz bir güzellik yoktur ama yinede bunu ancak ben söyleyebilrim senin haddin değil. İNanın bu aralar birini boğacağım. Burnu barim bana benzeseydişaka bir yana mutlu oldum. Mevlam hepimizin kucağını doldursun sağlıkla uzun ömürle çoluk çocuğa karışalım.
Ne kadar çok üzüyorlar insanlar ya bizi, offf bacılarım offf, bizler allahın izniyle yavrularımıza kavuşacağız. Keser döner sap döner gün gelir hesap döner elbet bizimde zamanımız gelecek. Hepinizi çok seviyorum. Eşim dalga geçiyor niye ağlıyorsun diyor, kıyamıyorum ben hiçbirimize ya. Allahım yar ve yardımcımız olsun.
öpüyorum hepinizi.
hiç bu kadar yorulduğumu hatırlamıyorum..resmen bittim..ne diyelim hayırlı bir yıl olu inşallah...asıl marotona sen başaladın elat grubu ellerinden öperCezacım,iyi gezmeler. Yorulmuşsundur, maroton başladı ...
nuray kaç gün geçti dur bakalım hayırlısı
destinam şifa olsun inşallah, eşin ne yaptı işi peki sonuca varıldı mı?
nazlım eline sağlık mis gibi ev ohh, cam silerken dkkkat et lütfen ayrıca kışlıklar için şimdiden afiyet şeker olsun, salçayı bizde annanem yapar ekmek üstü süper oluyor birde misss gibi kokar o :)
senem doğru düşünüp yanlış yazmışım kuzum çok pardon, allahın emriyle talibim kızına :) sen bak allahın işine olur mu olurmuş :) Nehir diye benim çok ama çok sevdiğim bir teyzem var daha öncede söylemiştim nasıl naif nasıl güzel bir teyzemdir o yüzden çok kanım kaynadı Nehir ismine, Eylül'de süper :)
candaş[/Bbende kocaleinde okurken otobüs tren korkum olmuştu yolculuk yapmaktan artık nefret eder hale geldim. Umarım çok verimli faydalı olmuştur.
chnb oğluşun napıyor okulda annesi ? sen yoruluyorsun olsun gençken çalışmak gerekli. Keşke bende çalışabilseydim.
ben şu anda size arabada yazıyorum :) bir yere gitcekmişiz olmaz dedim kızlar merak etmiştir iki arada bir derede yazayım. Doktor normal dedi herşeye %75 görüleblir görünende herşey çok şükür ki yolunda dedi. Çok rahatladım. Birde foto verdi ya eşime çokkkkkkk benziyor. Aynısı burun murun aynı eşim çok güzel bir adam değildir sevimlidir ama güzel değildir, Zten bana sürekli diyor etraftakiler sizin çocuk çok güzel olmaz ama sevimli olur doğrudur diyorum sonra suratına böyle acıyarak bakıp sen kime benziyorsun diyorum oda mal gibi cevap veriyor babama falan diye hımmm diyorum yazıkk der gibi. Demek istdiklerini anlıyorum bende de eşimde de öyle bariz bir güzellik yoktur ama yinede bunu ancak ben söyleyebilrim senin haddin değil. İNanın bu aralar birini boğacağım. Burnu barim bana benzeseydişaka bir yana mutlu oldum. Mevlam hepimizin kucağını doldursun sağlıkla uzun ömürle çoluk çocuğa karışalım.
Ne kadar çok üzüyorlar insanlar ya bizi, offf bacılarım offf, bizler allahın izniyle yavrularımıza kavuşacağız. Keser döner sap döner gün gelir hesap döner elbet bizimde zamanımız gelecek. Hepinizi çok seviyorum. Eşim dalga geçiyor niye ağlıyorsun diyor, kıyamıyorum ben hiçbirimize ya. Allahım yar ve yardımcımız olsun.
öpüyorum hepinizi.
aman Allah korusun dikkatli olun..çocuk bu ne yapacağı belli olmaz.sonra al başına belayı.slm canım topiğe göz atıyodum ne kaynatmışsınız die :)
bursa mkpaşadayım canım.. özelden yazacaktım mesaj gelmiyodu köy adını burdan vermeyim :)
bugün başıma geleni paylaşacam sabah yeni bir öğrencim geldi. taşımalı gelenlerden öğle yemeğinde üç öğrencim yemekhanede yiyecek yemeğini siz kenarda bekleyin dedim diğer çocuklarıma yardım ediyorum çanta topluyorum hırkalarını veriyorum felan bi baktım sabahki çocuk gitmiş iki çocuğu yemekhaneye götürdüm yemeklerini verdim daha 1. sınıf beceremezler die. sonra diğerini ara ara yok müdür müdüryardımcuısı aramaya çıktık telefonla ailesini felan aradılar sınıftan diğer öğrencim akrabasıymış onunla gitmişaklım çıkıyodu bu arada yemeklerde gitmiş yanıma da bişey almamıştım sonra imdadıma bi öğretmen arkadaş yetişti saolsun.. ilk gün baya yorucuydu yani..
ya bende ki göbek resmen 5 aylık gibiyim.bugün olmam gerekiyor adet onunda etkisi var tabii..güzel rüyalar görmen dileğiyle.buarada hamiş olayım da varsın çok kilo alayım.. zaten göbüşüm var en azından göğsümü gere gere hamileyim derim :) gerçi kimseye söylememeyi düşünüyorum ama içimden derim rahatlarım :) :) biraz önce arkadaşım aradı dün akşam aramıştım ağrıları başlamıştı veee doğum yapmış gelmiş kızı :)çok duygulandım.. ( bu arkadaşımı ben hamile kalmadan rüyamda görmüştüm doğum yapıyodu o arada ben onu izliyodum doğumu zor oluyodu hatta ve doktor beni kovuyodu bu da hamile nie izletiyosunuz die bebeği görmüştüm renkli gözlü tombiş bi kız çocuğuydu. sonra ben tuvalete gidiyodum ve düşük oluyodu elime yumurta gibi bi parça geliyodu) kızlar rüyamdan 1 ay sonra hamile kaldığımı öğrendim ve sonrasında kürtaj oldumarkadaş cinsiyetini rüyamdan sonra öğrendi ve doğumuda zor olmuş kızımızda renkli gözlüymüş :)
testinin markası ne canım..sen pek güvenme.emin olmak için kan testi yaptır biraz daha bekle deöylene güzel bi dua etmişsin canım yaa yüreğine kurban olayım seninn ya ben test yapma manyağı oldum artık hamile gibi hissediorum kendimi:)3 gündür test yapıom pozitif çıkıo ama kan testi yaptırmıcam nası pozitif çıkıo biliomusun çizgilerin biri yatay çıkıo test bozuk sanırım :)kendimi hiç kaptırmıorum bi hafta daha beklicem ilaçlardan da olabilir geçenlerdede biliosunuz pozitif çıktı kanda hüsrana uğradım:)
hayırlısı canım..umudunu kaybetmek yok bi daha ki aya inşallahkizlar testi yaptim negatif cikti. bakalim 1-2 gun daha bekliyim olmadi kan veririm..
neden cikmadi acaba? insallah baska bisi yoktur..
selam kızlar, eve yeni geldim istanbuldaydık ,perişan olduk vlla . oturum iznimiz çıkmış ama isveçten kart şeklinde gelecekmiş artıkeşiminde hemen gitmesi gerekiyo o yüzden turist vizesi almak için bi ton koşturduk.ben 15 gün bkleyecem kartımın gelmesini ,eşim benden önce gidip ordan alcak kendi kartını.. valla türklere hiç güvenleri kalmamış işleri yokuşa sürüyolar resmen eziyet! oturum ve çalışma izni olan adamı bile bi ton uğraştırıyolar
hoşgeldin :)))
iyi geceler kızlar...
hellom, çok sevindim iyi olduğunuza canım sonun kadar böyle gider inşallah....eşim iş görüşmesine 3 kişi şeklinde gidecekti 1. kişinin yakını ölmüş adam karsa gitti 2. kişi kaynım olur:)) eşimin abisi onunla beraber gidecekti abi aradı kayınbabası ameliyat olmuş onun yanındalarmış akşam birde haber geldi kayınbabası ameliyattan sonra fenalaşmış kalp krizi geçirmiş vefaat etti eltimin annesinin evindeydik bizde yeni geldik ordan ayyy yani böyle oldu hellom bizde dedik eşimle herşeyde vardır bir hayır bu iş ya sizin olur yada kaçar gider hayırlısı olsun artık napalım canım... yaaa bu arada burda okumuşsun bölümün neydi ve nerde kaldın canım benim yaa keşke o zamandan tanışsaydık...eşimin en iyi arkadaşı 7 kuleye yakın kocamustafa paşada oturuyor eşi yarın bir gün doğurmak üzere bizde gelicez bebk görmeye kısmetse ama ne zaman bilmiyorum...
Canım çok heyecanlandım doktor bile dedi %75 tahmin edebiliyorum diye hayırlısı olsun gerçekten nasip kısmetin önüne geçemiyoruz mevlam hepimiz için hayırlı güzellikler versin inaşllah. Allah rahmet eylesin ailesine sabır ihsan eylesin. Anadolu üniversitesi İletişim Reklam ve halkla ilişkiler yurtta kalıyordum canım ama işte bizim sıkıntılar vardı benim okuduğum dönemde annem işsizdi babam bel fıtığından işten çıkarılmıştı tazminatı falan zor verildi kardeşim okuyordu maddi sıkıntılar hep üst üste geldi 4 yıllık fakülteyi 2.yılında bıraktım af çıkar sonra dönerim dedim sonra da ben bıraktığım sene herşey yoluna bir girdi babamın tazminatıyla ev alındı annem iş buldu dedik bende işe girim 2.ev alalım ufak tefek olsun katkı olsun. Çok çalıştık başardık ama gel görki sefasını süremedi anneciğim şimdi de babamlar oturuyor bir evde diğeri kirada vss. Açıköğretimden devam ettim bende sonra.Arkadaşınızada hayırlı doğumlar nasip olsun. Asıl ben neye yanıyorum bilsen seninle ilgili, annem umuttepe de yattı hastanede ve ben 6 ay boyunca o hastanedeydim seni bulsaydım vallahi çok güzel olurdu. Bundan sonra hiç ayrılmayalım inşallah
kizlar beni soran herkese cook tesekkur ederim..
Bugun adet olmadigimin 2.gunu testi yaptim ve yine negatif cikti.. Ben bilmiyorum ya Pileo'yu izleyecem galiba sonradan cikacak bebis (ya hic umudum yok)
yada Destina gibi bendede bi kist olustu...Allah hayirlisini versin insallah cok opuyorum herkesi kendinize iyi bakin
canım geç çatlatmışsındır yumurtanı sen ovulasyon testi yapıyordun ya kaçıncı günde çift çizgi vardı?
abla sonlandırcaklarmış gebeliğini malesef yoksa esmeraya zarar verecekmiş allahım hayırlısını nasib etsin hakkımızdane şanslıyım eski okulumda sınav varmış gönderdiler beni öğlen gideceğim.bakayım dedim.
Destinacığım, aynı anda incir yeme bence. 15 gün soğan küründen sonra ye yiyeceksen. Ibrahim saaraçoğlu aynı anda önermiyor kürleri. Inşallah adet olursun da için rahatlar...
çitaknuray inşallah vardır bebiş. Benim korunmadığım ayların birinde progestan yüzünden 4 gün, 2. Ayda psikolojim yüzünden 2 gün geçti. Inşallah sen mutlu olursun canım benm.
Cezacığım mutlu olduysam sevindim. Biz de eşimle ilk evlendiğimiz yıl o dizi vardı. Hiç kaçırmazdık. Hatta başkahramanlardan armağan'ı seven erkekle eşimin adı aynıydı. Duygulanırdık hep... Ama kesinlikle çok güzel bir kızsın. Oğlanlar aslında anneye benzer. Benimkini bana benzetirler:))
candaş umarım düzelir işler...
Nazlım rüyanı hayra yoralım dediğin gibi üzülmemek lazım. Anneannene de bir yasin oku bence... Esmeraydan haber var mı? Son olarak sonlandırılacakmış diye duydum. Inşallah farklı bir gelişme olmuştur...
Diğer kızlar nerede? Birazı okuldadır, diğerleri?
abla sonlandırcaklarmış gebeliğini malesef yoksa esmeraya zarar verecekmiş allahım hayırlısını nasib etsin hakkımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?