kuzeyim günaydın tünaydınlar olsun bomba bir hafta bizi bekliyor, heyecan doruklarda :)
ben bıktım ya evi temizlemekten 2 kişiyiz nasıl bu kadar kirleniyor ve dağılıyor bilmiyorum valla dip köşe temizlik yaptım cmt günü pazar günü dedim azıcık şuraları da toparlıyım dışarı çıkayım ha va çok güzel şans yok şansss yağmur başladı, gıda alışverişine çıktım bende.
iyi yapmışsın temizlemekle ya ben tekrar hamile kalsam korkumdan hiçbirşey yapamam gibi geliyor:)
benim dandik ovulasyon testlerim geldi, birinin üzerinde one step mi ne yazıyor diğerinde hiçbirşey yazmıyor bakacağım artık bir sürü derdi varmış, 2 saat bişi içmicen hep aynı saatte falan off :))))))))
şu anda çalışıyorum öglen arası alıp yapıcam cnm ihtimal vermiyorum ama genede bi bakıcam...
ay aynennn 2 kişi nasıl batıyorr bende anlamıyorummm surekli hafta içi de toplarım etrafı bii gun bebişlerimiz olursakoyverecez nasılsa bu işleri fırsat olmucak koşturmaktan inşallhhh
kıss kafamda karısıyor sen simdi regl oldun bitmiş olması lazım 2-3 gune denicek misiniz ovulasyon testleriyle soyle kısa ve öz yaz da takip edeeek yaww
:)))))))) mucuk
dün bitti regl, denicem, 30 çubuk var:) başlarım bu akşam
şu anda çalışıyorum öglen arası alıp yapıcam cnm ihtimal vermiyorum ama genede bi bakıcam...
Ohhh haydı bakalımmm bezdirmeden birbirinizi günaşırııı
cnmmm soyle gecmiş yazılarına baktım sen daha yeni kurtaj olmussun 1 martt gibiii yanii eger bu ay içinde korunmasız ilişkiniz olduysa rahminde hazır durumda ise hamile olabilrisin ama obur turlu kurtaj sonrası regl tarhleri sapıtıyor...vee kanda beta hcg tam bir kanama yaşamdıkca sıfırlanması 30-40 gunu buluyor en azından bende oyle oldu..
Cuma günü dr.a gidiyosun değil mi? Meleğin inş el sallayacak sana :) annecim kardeşim seni üzdü ama ben sana bu üzüntüyü unuttırcam diyecek :)Canım iyiyim ya. Çocukları Muğla'ya sınava götürdük eşimle, sınavları biraz hüsran oldu, sıkıldık. Ama fiziksel olarak iyiyim ben. Çok da garip bir olay yaşadım. Bir öğrencimin babası biyoenerji ile ilgileniyor. Onunla sohbet ederken vücudumun sol tarafının ağrıdığını söyledim. Sırtım falan ağrıyordu, dokununca böyle kıtır kıtır feci bişey. İlk defa oluyor. Adam beni ayağa kaldırdı. Elleriyle uzaktan muayene etti ve sol tarafınızla ilgili bir kaygınız var, orada bişey var ve siz onun için kaygılanıyorsunuz, stres ve kaygından kasılmışsınız dedi. Boynumun bir yerine dokundu, şiddetle bastırdı "ağrı noktası kırıldı" dedi. Sırtımın bir yerine dokundu, bastırdı, "bunu da kırdık" dedi. Parmaklarıma dokundu. 30 saniyede yaptığı bu hareketler sonunda günlerdir ağrıyan yerlerim bıçakla kesilir gibi pufff! diye iyileşti. Hala inanamıyorum. Başkası anlatsa yok artık derim. Öyle işte. İlaçsız kurtuldum ağrılarımdan. Bebişin sol tarafta yerleştiğini düşündüğüm için sol tarafımı kilitlemişim resmen
Sen nasılsın bu arada? Hep kendimizi anlatıyoruz.
Ohhhh canım hayırlı olsun. Dah güzel haberleşiriz artık
Hadi bakalım canım tam bi çoşkuyu yaşa ve bizede yaşat inş :) Bekliyorum haberini umutla ve heyecanla :)günaydınnnn kısssslar iyiii haftalar
tamm bahar geldi ohhh dıoruz havalar soguyoo ya yalancı baharmıs demekki,,
candaş cııımmm daha henuz biişey yokonumuzdeki hafta dananın kuyrugu kopacak
bu sefer beklicemmm kan testi ne kosturmucam çift cizgiyi gorerek sevinmek istiyorum.. sen de durumlar nasıl cnmmm ??
Canım inş gebesindir ama kürtajdan sonra genel çoğunlukta gecikme yaşanıyor hayal kırıklığı yaşama diye söylüyrum umudunu kırmak için değil.Bende yaşadım ve beklentiye girdim sonrada üzüldüm.Dilerim sen sevinirsin ...günaydın arkadaşlararkadaşlar 26 sında adet olmam gerekiyordu halen olamadım offf ya nedir bu böyle?
sorma bacım ya, böyle ödev gibi olunca 4.günden sonra çok zevkli de gelmiyor, :)
kuzeycim bende ihtimal vermıyorum hamile olmama kürtajdan sonra.ama ihtimal işte insanın kafasını kurcalıyor genede acaba dedirtiyor
Yav benim memeler feci durumdaBazen büyüdüklerini hissediyorum gibi oluyor :) İştahım da bir garip. Bir anda acayip acıkıyorum, dünyaları yiyesim geliyor, yiyince midem bulanıyor. Kusma yok ama bulantı çok. Hiçbir giydiğimi yakıştıramıyorum. Kilo almadım ama şişmişim gibi hissediyorum kendimi. Yani göbeğin falan çıksa, hamile kıyafetleri giyersin, bebek var dersin. Millet "aaa sen kilo mu aldın" deyince zoruma gidiyo bee Hadi beni yalnız bırakmayın, topluca tontiş olalım :)
günaydın arkadaşlar sonuç negatif sizlerde varmı bir gelişme...
naber millet?? umarım herkesin morali iyidir. 10 gün öce kürtaj oldum demiştim ya dr gittim. rahim temiz dedi. ayyy çok sevindim. neden bilmem. zaman zaman bunalım yaşadım ama artık bebek olayını takmamaya karar verdim. zaten 6-7 ay korunmak istiyoruz. inşallah bundan sonra hayırlısı olur. Ama sokakta böle pusetlerin içinde bebek görüyorum yaaa içim bir garip oluyor. yüzümde bir tebessüm olsada acıyan bişeyler var. gözlerimi ıslatan. işte bunları yaşamak da varmış deyip avutuyorum kendimi:))))
senemcim bebeşin ve sana salıklı günler diliyorum. kürtaj sonrası hamile kalan herkese iyi dileklerimi gönderiyorum. dikkat edin bebişlere
inş cuma günü yıkacağız ortalığı :)) olsun ya belli olmaz inş hayırlısıyla olur, biz dua edip çalışalımda gerisi Allahtan :))candaşım hoşgeldin,
iyi yapmışsın ,güzel geçtiğine sevindim gezinin. valla bende sözde ovulasyon testi aldım ama yaparmıyım yapmazmıyım bilmiyorum. :) sen olmayalı bizde takılıyoruz. cuma günü itibariyle heyecandan ve mutluluktan çıldırmayı düşünüyoruz. hayırlısıyla inşallah bebelerimiz artar, ay biz adamı bulup günaşırı çalışıyoruz da ne oluyor :))) nasip işte. bakalım
öpüyorum seni.
hamişlik psikolojisine girmişsin bile şeker :) genel hamile bakışı galibe hellonun dediği gibi, boşver ya niye moralini bozuyosun tadını çıkar sen bakma millete :)Yav benim memeler feci durumdaBazen büyüdüklerini hissediyorum gibi oluyor :) İştahım da bir garip. Bir anda acayip acıkıyorum, dünyaları yiyesim geliyor, yiyince midem bulanıyor. Kusma yok ama bulantı çok. Hiçbir giydiğimi yakıştıramıyorum. Kilo almadım ama şişmişim gibi hissediyorum kendimi. Yani göbeğin falan çıksa, hamile kıyafetleri giyersin, bebek var dersin. Millet "aaa sen kilo mu aldın" deyince zoruma gidiyo bee Hadi beni yalnız bırakmayın, topluca tontiş olalım :)
çok sevindimmm bende, aynen öyle oluyor hamileyken adet gelmesin diye aklın çıkıyor wc giremiyorsun, kürtajdan sonrada ne zaman gelecek diye bekliyip kırmızı kartı gördün mü deliye dönüyorsun.
bebek olayı valla ben takıyorumda ne oluyor :)
bende garip bi his var, hiç hamile kalamayacak yani benim ve eşimin hiç bebeğimiz olmayacakmış gii hissediyorum ve etrafımda bir sürü bebek hamile olmasına rağmen henüz içim hiç cız etmedi, ama sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı bir evladımız olsun istiyoruz hepimiz. inşallah canım.
kendine iyi bak
inş cuma günü yıkacağız ortalığı :)) olsun ya belli olmaz inş hayırlısıyla olur, biz dua edip çalışalımda gerisi Allahtan :))
hamişlik psikolojisine girmişsin bile şeker :) genel hamile bakışı galibe hellonun dediği gibi, boşver ya niye moralini bozuyosun tadını çıkar sen bakma millete :)
ya öyle deme canım yasonuçta 1 kez hamile kaldın bebeğini gördün kalp atışını duydun sağlıklıydı ama o da birçok bebek gibi teknoloji kurbanı oldu diyelim.İnş 2. kezde hamile kalcasın ve sağlıkla kucağına alacaksın.Belki şuanki psikolojimiz budur. bende eşime diyodum bizim bebeğimiz olmaz heralde diye, ani bi hamilelik geçirdim olduğunu öğrendim, ş,mdi de olmayacak gibi geliyo ilk ayların tam aksine.Ama bence bu yaşadıklarımızın getirisi.
Benimde kuzenlerden birinin bebeği düşmüş, üzüldüm bendeSonuçta yaşanılan çok kötü bi olay.;Bebeği 1 kere görmüş anladığım kadarıyla, 2. kontrole gittiğinde bebğin kalbinin 1 aydır durduğunu söylemişler ve hemen kürtaja almışlar.Bu 2. bebeği olacaktı, hamile olduğunu öğrenir öğrenmez herkese dediler, ilkinde düşmemişti sanırım bunda da bişey olmaz sandılar, keşke demeseymişler millete.Çünkü ilk 2 ayda kayıplar çok fazla, bide ben düşük geçirdim beni görüp demeseydiler ya çünkü insanların bunu bilmesi kadını 2 kez daha üzüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?