tabi önce annenin sağlığı. Zor bir durum allah sabır versin. Nedenini iyi öğrenip yeni bir gebelikte bunların yaşanmamas için ne gerekiyorsa yapılır. Allah çözümsüz dert vermesin. Amin... Ama yine de üzülmemek elde değil...
Kızlar ben 17 gün önce 20 haftalıkken ölü doğum yaptım..Arkasından da kürtaj yaptılar..İlk başarda çok ağrım olurdu ama artıkg eçmişti..Bugun yine cok ağrım başladı..
Doktor 3 hafta sonra kontrole gel dedi..İnşallah perçembe günü gitcem..Basından gecen varsa bana ağrılarla ve kanamalarla ilgili biraz bilgi verebilirmi..
( yine canlar gitti (
kızlayda patlama .. allahım ne verirsen hayırlısını ver...
evet her nefis ölüm tadacak ama gençlere gelmesin(
patlamada 2 kişi ölmüş .. yüksek ihtimalle genç insanlardır
o kadar çocuğumuz olsun diye uğraşıyoruz kisonra bunları görünce (
allahım hayrından ayırmasın .. ailelere bol sabır , polislere ve orada bulunanlara güç kuvvet diliyorum ...
okuldan geldim..yemek yaptım hemen..yedim bile..çooooook uykum geldi dinleneceğim biraz.mİNİKLER, canım dünkü olay için geçmiş olsun ... allah muhafaza bişey olsa öğretmen yandı ... inş öyle şeylerden hepinizi korusun allah ... arkadaşının hamileliği senin kürtajında resmen ayan olmuş sana ya.. inş en yakın zmanda da darısı sana olsun sağlıklı doğumların ...
chnb, erkekler zaten çok şeyde kadınları suçlarlar:) kürtaj olayında da aynısını yaşıyoruz demekki ikizimde :) kıtty i çok neşeli olduğu için benzettin sanırım ama maşallahı var kıtty mızın neşesinin :) allah bozmasın .. ayrıcada bencede çok güzel
kıtty, sanırım sürekli yolcuuluk yapmak aynı psikolojiye sebep olmuş bende. bi de maşallahı var ya istanbul sürücülerinin.mübarek arab değil jetler ... :)
renkliatlas, canım yine bi ayrılık var ama şükürki kısa bu kez :) rast gelsin inş ...
destina :) kürler süper :) tam gaz devam .. aman eşekler bi gelmedi ya..onların yüzünden atmadığımız takla kalmadı vesselam :) bencede bu aralar bebiş konuşmasını regl takibini bıraKtık.süper oldu bencede.sen deyince farkettim daha relaksız bu ay.keşke uğurlu gelse bi kaçımızA demekten kendimi alamıyorum ama :) bu ara giremiyosun sende pek fazla sanırım ? zile basan söze de bittim :))çalışmlarda bu ay sakindiniz sanki :)) :26:
nazlım, rüyana şaşırdım ve bende bunu bi işaret gibi algıladım ... biraz kafanı dağıt. keşke imkanın olsada eşinle biyere gidebilseniz hiç değilse 1 günlük ... çok yıprandın ...
nuray, inş pileo nun yolundan gidersin canım benim ya .. gönlümüz senle ...
topikte adı geçen esmeray adlı arkadaşa bol şifa ve sanır diliyorum .. zor bi süreç bekliyo onu
işleri düzelttim fırçada yemedeim :)) ohhh :)) kızılaydaki patlamada da ölen yokmuş sanırım yanlış bilgi verilmiş.. bunada çok şükür :) çok sevindim ...
eee kızlar sizden ne var ne yok .. okullar açıldı topik sakinledi ... öğretmenlerimiz çok sonuçta :)
bilinçaltım hormonlarım herşey benimle alay ediyo sanki sabrım tükenmesin bi kez bile of demiyeyim rabbimden tek isteğim bu ikimizde çalışıyoruz canım malesef eşim karadeniz turuna çıkma hayali kuruyo bu sene gidecektik ama bebiş ölünce kaldı bakalım ne zaman kısmet olur babannem melek gibiydi yavrumuda görseydim keşke ben babannemin elinde büyüdüm her gece saçınla oynardı hala üzülüyorum aklıma geldikçe ama cennet bahçesinde oğlumla ikisini hayal ediyorum ve bu beni çok mutlu ediyo rabbim hepimize güçkuvvet versin yüzümüz hep gülsün hep dualarımdasınızminikler, canım dünkü olay için geçmiş olsun ... allah muhafaza bişey olsa öğretmen yandı ... inş öyle şeylerden hepinizi korusun allah ... arkadaşının hamileliği senin kürtajında resmen ayan olmuş sana ya.. inş en yakın zmanda da darısı sana olsun sağlıklı doğumların ...
chnb, erkekler zaten çok şeyde kadınları suçlarlar:) kürtaj olayında da aynısını yaşıyoruz demekki ikizimde :) kıtty i çok neşeli olduğu için benzettin sanırım ama maşallahı var kıtty mızın neşesinin :) allah bozmasın .. ayrıcada bencede çok güzel
kıtty, sanırım sürekli yolcuuluk yapmak aynı psikolojiye sebep olmuş bende. bi de maşallahı var ya istanbul sürücülerinin.mübarek arab değil jetler ... :)
renkliatlas, canım yine bi ayrılık var ama şükürki kısa bu kez :) rast gelsin inş ...
destina :) kürler süper :) tam gaz devam .. aman eşekler bi gelmedi ya..onların yüzünden atmadığımız takla kalmadı vesselam :) bencede bu aralar bebiş konuşmasını regl takibini bıraKtık.süper oldu bencede.sen deyince farkettim daha relaksız bu ay.keşke uğurlu gelse bi kaçımızA demekten kendimi alamıyorum ama :) bu ara giremiyosun sende pek fazla sanırım ? zile basan söze de bittim :))çalışmlarda bu ay sakindiniz sanki :)) :26:
nazlım, rüyana şaşırdım ve bende bunu bi işaret gibi algıladım ... biraz kafanı dağıt. keşke imkanın olsada eşinle biyere gidebilseniz hiç değilse 1 günlük ... çok yıprandın ...
ceza, canım ilk gününüz geçmiş olsun :) başarılı bir eğitim dönemi diliyorum ...
topikte adı geçen esmeray adlı arkadaşa bol şifa ve sanır diliyorum .. zor bi süreç bekliyo onu
işleri düzelttim fırçada yemedeim :)) ohhh :)) kızılaydaki patlamada da ölen yokmuş sanırım yanlış bilgi verilmiş.. bunada çok şükür :) çok sevindim ...
eee kızlar sizden ne var ne yok .. okullar açıldı topik sakinledi ... öğretmenlerimiz çok sonuçta :)
bilinçaltım hormonlarım herşey benimle alay ediyo sanki sabrım tükenmesin bi kez bile of demiyeyim rabbimden tek isteğim bu ikimizde çalışıyoruz canım malesef eşim karadeniz turuna çıkma hayali kuruyo bu sene gidecektik ama bebiş ölünce kaldı bakalım ne zaman kısmet olur babannem melek gibiydi yavrumuda görseydim keşke ben babannemin elinde büyüdüm her gece saçınla oynardı hala üzülüyorum aklıma geldikçe ama cennet bahçesinde oğlumla ikisini hayal ediyorum ve bu beni çok mutlu ediyo rabbim hepimize güçkuvvet versin yüzümüz hep gülsün hep dualarımdasınızminikler, canım dünkü olay için geçmiş olsun ... allah muhafaza bişey olsa öğretmen yandı ... inş öyle şeylerden hepinizi korusun allah ... arkadaşının hamileliği senin kürtajında resmen ayan olmuş sana ya.. inş en yakın zmanda da darısı sana olsun sağlıklı doğumların ...
ceza, canım ilk gününüz geçmiş olsun :) başarılı bir eğitim dönemi diliyorum ...
Kizlar 2 gun sonra adet gordum
Destinacim ben 17. gun yumurtayi catlattim bende oyle dusunuyorum gec catlatmisimdir diye ama olmadi kismet hayirlisi Allahtan.. birde yumurtayi catlattigim ertesi gunu bende enfeksiyon olustu ve dr 1 haftalik antibiyotik verdi onu ictim belki onunda etkisi olmustur.
Chnbcim ayni sendede gibi ya psikolojik ya antibiyotiklerden gec geldi. duzen baya bozuluyo canim yaa...
benim bu yasima kadar adetim erken oldugu gorulmustur ama gec geldigini hic gormedim.. ama sevindim geldigine cunku bebek yoksa insallah gelsin diye dua ediyorurdum Allaha sukur oyle oldu..
beni baska soran varsa sagolun kizlar buayki seruvende boyle sona erdi kismet obur aya insallah..
yani bu ay benden pas. insallah aramizdan biri bu ay hamis kalsin .. Amin..
canım hamile olma ihtimalin de var, piskolojik olma ihtimali de var. her ikisi de olabilir. sen en iyisi bi test yap, için rahat olsun.kızlar ben 23 temmuzda kürtaj oldum..kürtajdan sonra ilk adetimi 21 ağustosta oldum..yani her zamanki düzende..şimdiye kadar sorun yok yok gibiydi..ve bu ayın 19unda adet olmam gerekirdi..olmadım..hiç bi belirtimde yok...sürekli bi uyku hali..hafif iç bulantısı var..korunuyoduk geri çekme yöntemiyle ihtimal vermiyorum aslında ama yine bi tarafım acaba diyo..sizce ??
pes etmemek için üzülmemek için diren. bak burası en büyük teselli hepimize. ve en güçlüsü babanenle oğlunu mutlu hayal edebilmek cenette... iyi gelecekse hep bu hayali kur ... olacak bunuda unutma...bilinçaltım hormonlarım herşey benimle alay ediyo sanki sabrım tükenmesin bi kez bile of demiyeyim rabbimden tek isteğim bu ikimizde çalışıyoruz canım malesef eşim karadeniz turuna çıkma hayali kuruyo bu sene gidecektik ama bebiş ölünce kaldı bakalım ne zaman kısmet olur babannem melek gibiydi yavrumuda görseydim keşke ben babannemin elinde büyüdüm her gece saçınla oynardı hala üzülüyorum aklıma geldikçe ama cennet bahçesinde oğlumla ikisini hayal ediyorum ve bu beni çok mutlu ediyo rabbim hepimize güçkuvvet versin yüzümüz hep gülsün hep dualarımdasınız
Kizlar 2 gun sonra adet gordum
Destinacim ben 17. gun yumurtayi catlattim bende oyle dusunuyorum gec catlatmisimdir diye ama olmadi kismet hayirlisi Allahtan.. birde yumurtayi catlattigim ertesi gunu bende enfeksiyon olustu ve dr 1 haftalik antibiyotik verdi onu ictim belki onunda etkisi olmustur.
Chnbcim ayni sendede gibi ya psikolojik ya antibiyotiklerden gec geldi. duzen baya bozuluyo canim yaa...
benim bu yasima kadar adetim erken oldugu gorulmustur ama gec geldigini hic gormedim.. ama sevindim geldigine cunku bebek yoksa insallah gelsin diye dua ediyorurdum Allaha sukur oyle oldu..
beni baska soran varsa sagolun kizlar buayki seruvende boyle sona erdi kismet obur aya insallah..
yani bu ay benden pas. insallah aramizdan biri bu ay hamis kalsin .. Amin..
olabilir.. ben korunurken hamile kaldım ... bi arkadaşımda aynı şekilde... hiç htimal vermesende olabiyo .. bide erkekler kandırabiliyo eşleri ( eğer eşin çocuk olmasını çok istiyosa sana demeden de kaçak yapmış olabilir) ama hamile olmayadabilirsin..ben kürtajdan sonra ilk ay tam gününde oldum, sonraları 1 er gün sarktı. deniyoduk hamile kaldım sandım .. değişmiş günlerim vs. bu da olabilir. inş hayırlısı olur sizin için ...kızlar ben 23 temmuzda kürtaj oldum..kürtajdan sonra ilk adetimi 21 ağustosta oldum..yani her zamanki düzende..şimdiye kadar sorun yok yok gibiydi..ve bu ayın 19unda adet olmam gerekirdi..olmadım..hiç bi belirtimde yok...sürekli bi uyku hali..hafif iç bulantısı var..korunuyoduk geri çekme yöntemiyle ihtimal vermiyorum aslında ama yine bi tarafım acaba diyo..sizce ??
vazgeçmek yok :)) ölmek var dönmek yok o zaman :))"Kaybettiğin tek savaş, Uğrunda savaşmaktan vazgeçtiğindir.."
canım nasılsın ?canım hamile olma ihtimalin de var, piskolojik olma ihtimali de var. her ikisi de olabilir. sen en iyisi bi test yap, için rahat olsun.
canım benim kolay gelsin inş işlerinde.. 1 hafta tatil mi ilan etsek sana ne ? inş yeğenlerde iyileşirde hemencik gidersin görmeye :) ne sevimlidir şimdi .... allah evindeki mutluluktanda geriye koymasın inş :) bir ömüre olsun bu duygular :)günaydın kızlarrrrrrrr
o kdar yorgunum ki anlatamam sizlere üzerimden tır geçmiş gibi sanırım kayganam sonrada dr stresi öldürdü beni, dr hala bebek hareketlerini hissetmiyormusun dedi hayır dedim ilginç dedi :) dünden beri evin yine gıcık işleri var onunla uğraştım, çamaşır yıkadım bugün deliler gibi ütüm var falan klasik ev modu, teyzemin çocuklaırnı özledim çok, küçük oğlan dötünün üstünde sürünerek gidiyormuş birazda böyle etli butlu annanem diyor fok balığı gibi onları görmek istiyorum ama grip olmuşlar teyzem bana 10 gün yasakladı, eve çakıldım kaldım anlaycağınız. Gece rüyamda da bir sürü kabus gördüm ve üstelik sağ kolumun üzerine yatmışım ters öyle ağrıyor ki :)))))))))))) ama yinede evimde huzurlu olmak çok güzelı
ya kuzular çalışma yapan kimler var şimdi ? destna soğanla inciri aynı anda yapma istersen kuzum, Cuma dualarınız devam ediyor mu? öpüyorum çok sizi.
günaydın kızlarrrrrrrr
o kdar yorgunum ki anlatamam sizlere üzerimden tır geçmiş gibi sanırım kayganam sonrada dr stresi öldürdü beni, dr hala bebek hareketlerini hissetmiyormusun dedi hayır dedim ilginç dedi :) dünden beri evin yine gıcık işleri var onunla uğraştım, çamaşır yıkadım bugün deliler gibi ütüm var falan klasik ev modu, teyzemin çocuklaırnı özledim çok, küçük oğlan dötünün üstünde sürünerek gidiyormuş birazda böyle etli butlu annanem diyor fok balığı gibi onları görmek istiyorum ama grip olmuşlar teyzem bana 10 gün yasakladı, eve çakıldım kaldım anlaycağınız. Gece rüyamda da bir sürü kabus gördüm ve üstelik sağ kolumun üzerine yatmışım ters öyle ağrıyor ki :)))))))))))) ama yinede evimde huzurlu olmak çok güzelı
ya kuzular çalışma yapan kimler var şimdi ? Destna soğanla inciri aynı anda yapma istersen kuzum, cuma dualarınız devam ediyor mu? öpüyorum çok sizi.
ah bebeğimmmm geçmiş olsun canım benim dikkat et kendine miniğin şaka yapmıştır annesine üzme kendini kötü de düşünme bu sefer iyi olacak inşallahhh dualarımız sizinlekızlar hepinize günaydın,geçtiğimiz cuma günü kanamam oldu o kadr çk korktumki anlatamam.annem şehirdışındaydı eşimde işteydi ,kardeşlerimi aradm,hemen acile gittik allahtan doktorm hastanedeydi.düşük tehlikesi olmuş.allahtan bebeğim iyyiydi.hemen kalp atışlarına baktı doktor,serum taktılar iğne yaptılar fitil verdiler.bolbol yat istirahat et dedi,bi sürü ilaç ve iğne verdi.progsten ,coraspin ve proluton diye bi iğne verdi.şimdi annemlerde kalıyorm,10 gün sonrada kardeşim evleniyo,daha böle ne kadar yatarm bilmiyorm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?