Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kısçen ve sana sağlıklı huzurlu bi ömür diliyorum yürektennnn dışardan insanlardan gebelik haberi aldıımda utanarak sölüyorumki üzülüyorum ama burdan sizlerden birinin haberini alınca uçuyroum sevinçtennn

candaş Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzenin için, insanın büyük kuzenin olması da muhteşem benimkilerin biri 3 yaşında biri 8 aylık, face yarın bugün koyarım fotolarını, annemle teyzem acaip birbirilerine bağlıydılar ben teyzemi abla olarak biliyorum ya ondan herhalde anam nasıl özlüyorum eşşekler ) yazın fotolarını koyarsınız sizde bende bakarım severim onu teyzesi...

bende çalışma yok sayılır. o dönemde beraber değildik ...[/QUOTE] dur bakalım kısmet bu işler.

çok sakin bebeişin senin canım uslu uslu oturuyo içerde doğuncada sağlıklı uslu bi evlat olur insallah

sağol canım arkadaşın sağlıkla sıhatle kucağına almak nasip olsun, allah tamamına erdisin sevindim. Nazlım olcak tabiii yaşacağız inşallah aminnnnnn.

herşey çok güzel olur umarım canım, yazarsın olur mu ? çatlarım ben.

bacım geçmiş olsun, desene sende de şakacı var, sanırım hamile kalanların hepsinde kanama oldu çok feci bu veletler çok feci, dinlen kuzsum , acil şiflaar , kardeşinede allah bir yastıkda kocatsın, kaç haftalık oldunzu.

inş bu kez herşey çok güzl olur arkadaşın için ...
günaydın canım ... valla iyi olur aslında özledik hakikaten .. sende bundan sonra ağırlaşırsın gibi.. bu ara buluştuk buluştuk buluşamadık bayağı bi kalabilri... kızılay yerine başka bi yer ayarşarız olmadı :) ya evet dünki olay çok üzücüydü allah sabırlar ve şifalar versin
canım benim allah yardımcın olsun bebeğine güç kuvvet sana da koklaylık versin .. inş sağlıkla geçer devamı ... gönlünü ferah tut ve dua edelim bol bol ... güzel olur inş herşey ve inş kardeşinin düğününe dek iyileşirsiniz.bebeğinde sıkıca tutunur sanada eğlenceniz tam gaz devam eder .. şimdi kaçıncı haftadasın ?
dur bakalım kısmet bu işler.

.[/QUOTE]

evet büyük olması iyi oluyo .. bizimkilerin en küçüğü 15 yaşımnda :) dana kadarız hepimiz :) sen koy fotoları bizde sevelim ekran karşısından :) gidincede benim yerimede öp :) bizimkininkinide inş yazın koyarım bakarsın :) ayy o zmana inş senin oğlunda 4-5 aylık olacak inş :))

sağolun kızlar ya,şu anda 8 haftalık oldk galiba allah sağlıcakla tamamlamk nasip etsin inşallah.nolur bana dua edin hepinizi çk seviyorm.

selam arkadaşlar bi süre gireemiycem kardeşimin nişanı için tokata gidiyoruz.pazar dönücez.eşim ben gelmeden isveçe gitmiş olacak bende 15 gün sonra gidicem yanına..hepinizi öpüyorum...benim beklenmeyen adet e 10 gün kaldı ama göğüslermde hafif ağrı başladı ..erken başladı sanırım

sağolun kızlar ya,şu anda 8 haftalık oldk galiba allah sağlıcakla tamamlamk nasip etsin inşallah.nolur bana dua edin hepinizi çk seviyorm.

canım benim kafana hiç takma bende senin haftalrındayken kanama geçirdim tam kesenin altından damar çatlamıştı doktor kesinlikle ıstırahat dedi bacım bu bebişler çokkk nazlı annesi sen bol bol dinlen kendini dinleme ama aklına kötü şeyler getirme %70 hamileliklerde ara kanama yani yerleşme kanaması oluyormuş yat bir 10 gün daha o hapları ben hala 24 haftalık olmama rağmen alıyorum iğneyide vuruluyorum korkma tamammı bizler biraz stresli anneleriz ikler korkutunca çok endişeli olduk ama içini sen ferah tut olurmu çokk geçmiş olsun şimdiden ileriyi güzel günleri düşün tamammı??

candaş cım hiç öyle üdşünmemiştim benim oğlum olcak falan ben hamileyim hiç o modda değilim sen yazınca kızardım :)

nazlım buradakiler hamile kalmayı hakediyor diğeleri etmiyor gibi bir his oluyor sanki,

renkliatlas iyi yolculuklar, allah tamamına erdirsin, olumsuzluk yapma tutunsun varsa bebek.

ben bir pileoda yanıldım oda ilk başta doğru tahmin ettim sonra değiştirdim. :) sinua için hayırlısı allah anasının babasının gönlüne göre versin ama ben KISSSSSSSSS DİYORUM :)

ya hellom kitim valla utanarak sölüorum ama öyle oluyo malesef allahım affetsinnnnn:)

Canım çok yorma kendini. Yavaştan yap. Ayrıcakolun için geçmiş olsun ayrıca...

Geçmiş olsun canım. Progestan tutunmayı kolaylaştırıyor, proloton da düşük için verilir biraz yağlı iğne olduğu için yakar, coraspini de yat dediğin için kan akışını kolaylaştırmak için vermiştir. Yat bol bol bol... Ben de 3 ünü de kullandım...

İnşallah tutmuştur bu ay canım. Selametle git gel... Hayırlı olsun nişanınız...

dualarımz yanında olsun ... kabedecek gibi değil devam edecek gibi konuş onunla tamam mı ? ümitli ol bide..yamatekeyi hatırrla..bunlar normaldir olabilir de tevekkül et... tek yapabileceğimiz bu şuanda... ama iyi olacak herşey inş ...
hadi hayırlısı olsun canım.bence belirtinin erken başlaması bebeğin tutunmaya çalışmasına işarte olabilir.bende öyle olmuştu.şimdi adetime 7 gün var şişlik filan yok. yani dolayısıyla hamileikte yoktur ... ama seninki iyiye işaret
kızarma canım :) artık bunları konuşmanın çoktan vakti geldi yani ... allahın izniyle bunun devamı mutluluk olacak .. zor zamnlar geride kaldı :) ve senin 2012 yazını düşündüm. yarı çıldırmış yarı kabullenmiş... kayganadaki yaradılış deyiminden esinlenerek oğlun için uyduruyosun filan :))
ya hellom kitim valla utanarak sölüorum ama öyle oluyo malesef allahım affetsinnnnn:)

yok be herkes anne olsun ... hani ilk denemede ya da korunurken hamile kalanlara hala sinir oluyorum ben ama diğer hamile kalanları sindirdim ben içime.bunun havasını yapmıyolarsa tabi ... yinede diğer düşüncemizde de kendimizce haklıyız. allahım biliyo niyetimizi ve içimizi değil mi ?

canım benim sinir olduum bize vebalı gibi dabranmaları bayramda yendem hamileydi köşe bucak kaçtı benden aaa ne güzel karnın kocaman olmuş dedim öyle bi baktıki yüzüme maşallh de kız dedi şakayla ama canım yandı bidahada gitmem aman insanlardan soğudum valla

buda bizim yazgımız oldu diyelim ... onlarıda anlamak lazım kapasite meselesi ne de olsa... düşünme ... canını sıkıyolarsada görüşme ... önemli biziz !

chnb, alttan görüm seni :) naber ?

Kızlar ben de yeni okula yeni imajımla başlamış oldum. Geçen haftalarda saçımı kestirdim bunalımlı olduğum bir gün. İndirimlerden 3 ayakkabı, bir çanta, 3 pantolon, 3 buluz aldım. Biraz harcama yaptım ama iyi geliyor vallahi. İmkanınız varsa bir değişiklik yapın kendiniz için. İyi geliyor...

hahahaha abla süpersin bende saç kestirme bakım boyama fön temizlik:)3 ayakkabı bluzları filan sölemiorum aldım ohhhh canımıza değsin

buda bizim yazgımız oldu diyelim ... onlarıda anlamak lazım kapasite meselesi ne de olsa... düşünme ... canını sıkıyolarsada görüşme ... önemli biziz !

İyiyim ve yorgunum. Ödevleri başladı oğlanın. Birazdan başlayacağız. Dün akşam geç başladık. 3.5 saat uğreştık. Yine ödevimiz çok... Kolay yaparız umarım. Bizim oğlan boya kalemlerinin yarısını okulda unutmuş yine. Kendini unutmasa bari...

görüşmüom zaten bide bebeişine hediye almıştımçok cici bi elbise almıştım giymesi nasib olur inşallahhhh

hahahaha abla süpersin bende saç kestirme bakım boyama fön temizlik:)3 ayakkabı bluzları filan sölemiorum aldım ohhhh canımıza değsin

Evet süper oluyor niyeyse rahatlıyor insan. Dün de sinir olmuştum. Smear testi yaptırmıştım ya, aradım personeli 3. arayışımda açtı sağ olsun. Test sonuçları çıktı mı dedim. Yok deyince bayram öncesi yaptırmıştım dedim. Bu seferde ödeme yapmamışsınız fark vardı dedi. Ben söylemediniz deyince ben, içerdeki personel ya da doktor söylemiştir diye ısrarediyor. Resmen yalancı gibi hissettim bir de sanki para ödemeden kaçan biri gibi. Hemen doktoruma mail attım. Personlini uyarmalarını istemiştim. O dadurumdan şikayetçi, yoğunluktan iletişimsizlik olmu diyor. Bugün haber verecekti doktorum. Telefonlara bile rica minnet cevap veriyor personel... Yapamıyorsa çalışmasın zaten canım burnumda. Zor aradım korkumdan. Artık her testimde sorun çıkıyor diye korkularım var. Bu stres de üzerine tuz biber oldu... Allahtan doktorum müdahale edecek duruma...

abla akşama kadar öyle adamlarla muhattap oluyorummki adam irsaliye ne fatura ne bilmio ama müşteri diyosun gıkını çıkarmıosun hastane personllerinin geneli öyle malesef bizde çalışıos ama kimseye nazımız geçmio valla en iyiysini yapmışsın doktora söleyerek

yeni imajın hayırlı ve de uğurlu olsun :) alışveriş :)) süper :) cicilerinide güle güle giy.. Bende abarttım biraz sanırım 3 ayakkabı + 4 çanta + kolye aldım ... Keşke bedava olsalar :))
allah kolaylık versin .. Bu sene zorlu bi sne desene ... Kendinide unutmaz inş :))
görüşmüom zaten bide bebeişine hediye almıştımçok cici bi elbise almıştım giymesi nasib olur inşallahhhh

inş canım.. Hediyeni giydirir göürüsün mutlu olursun hem o zmana hamiş bile olabilirsin ...

Öyle canım. Biz de ne öğrencilerle, ne velilerle karşılaşıyoruz. Ama hiç birine böyle davranmıyoruz, haksız bile olsalar. İnsanlar tuhaf işte. Hiç sevmem böyle şeyleri ama bazı şeyleri düzeltmek için sanırım bazı insanlar bundan anlıyor. Yine hastane yönetimine yazmadığıma şükretsin o personel... Özel bir de hastane. Devletlerde bile çekidüzen verdiler bu yeni sağlık sistemi sayesinde. Hala sinirim ve üzüntüm geçmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…