yeni imajın hayırlı ve de uğurlu olsun :) alışveriş :)) süper :) cicilerinide güle güle giy.. Bende abarttım biraz sanırım 3 ayakkabı + 4 çanta + kolye aldım ... Keşke bedava olsalar :))
allah kolaylık versin .. Bu sene zorlu bi sne desene ... Kendinide unutmaz inş :))
inş canım.. Hediyeni giydirir göürüsün mutlu olursun hem o zmana hamiş bile olabilirsin ...
yeni imajın hayırlı ve de uğurlu olsun :) alışveriş :)) süper :) cicilerinide güle güle giy.. Bende abarttım biraz sanırım 3 ayakkabı + 4 çanta + kolye aldım ... Keşke bedava olsalar :))
allah kolaylık versin .. Bu sene zorlu bi sne desene ... Kendinide unutmaz inş :))
inş canım.. Hediyeni giydirir göürüsün mutlu olursun hem o zmana hamiş bile olabilirsin ...
Öyle canım. Biz de ne öğrencilerle, ne velilerle karşılaşıyoruz. Ama hiç birine böyle davranmıyoruz, haksız bile olsalar. İnsanlar tuhaf işte. Hiç sevmem böyle şeyleri ama bazı şeyleri düzeltmek için sanırım bazı insanlar bundan anlıyor. Yine hastane yönetimine yazmadığıma şükretsin o personel... Özel bir de hastane. Devletlerde bile çekidüzen verdiler bu yeni sağlık sistemi sayesinde. Hala sinirim ve üzüntüm geçmedi.
Demek sizler de aldınız. Ben de abartıyorum diye kızıyordum kendime. Ama bu da lazım... Sen de Nazlım da güle güle kullanın. Değişiklik iyi oluyor gerçekten... Keşke daha çok alabilsek:))Bu ay oğlanın da masarafı çok oldu. Daha spor malzemeleri alınacak...
özel hastaelerin personelleri hiç laf söletmiolar valla çoğu bi acaip allahım iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi
ben bebeği ilk kaybettimizde elektronik aletlere takmıştım şarzlı el süpürgesi ağda makinası fotoğrak maikinası eşim kafayı yediimi düşünüodu şimdi ayakkabı falan ona normal gelio:)
evet abla evlenince malesef olmuyo bu akşam 400 tl kira vercem ellerimle içim gidiyo her seferinde:)Dönem dönem oluyor bu alışveriş çılgınlığı. Şu bir gerçek ki iyi geliyor insana. Bir maaşımı hiç düşünmeden istediğim gibi harcamayı isterdim. Ama sorumluluklar malesef..
evet abla evlenince malesef olmuyo bu akşam 400 tl kira vercem ellerimle içim gidiyo her seferinde:)
bir çocuğun yapım aşaması:)
ben yaptım
:13:
ayyyy kendim yaptım kendim güldüm
canım benim sinir olduum bize vebalı gibi dabranmaları bayramda yendem hamileydi köşe bucak kaçtı benden aaa ne güzel karnın kocaman olmuş dedim öyle bi baktıki yüzüme maşallh de kız dedi şakayla ama canım yandı bidahada gitmem aman insanlardan soğudum valla
Kızlar ben de yeni okula yeni imajımla başlamış oldum. Geçen haftalarda saçımı kestirdim bunalımlı olduğum bir gün. İndirimlerden 3 ayakkabı, bir çanta, 3 pantolon, 3 buluz aldım. Biraz harcama yaptım ama iyi geliyor vallahi. İmkanınız varsa bir değişiklik yapın kendiniz için. İyi geliyor...
Tatlım çok iyi anlıyorum seni. İnan bana, öğrenir öğrenmez ilk burada paylaştım. Güzel niyetle bakanın nazarı mı değermiş hiç? Herkes bi alem. Bir gün markette geziyorum. Kadının biri elindeki sepetle aniden dönünce gayri ihtiyari elim karnıma gitti, bebeğimi koruyayım diye. Arkamdan, duyacağım bir sesle "bi onun bebeği olacak sanki" dedi. Ona bile kızmadım. Canı yanmıştır belki, bebeğini kaybetmiştir. Bir daha hamile kaldığında o da benim gibi davranırken bulunca kendini anlar dedim. İnsanlar kaybetmeden anlamıyorlar değerini. Karşılarındakinin hislerini anlamaya ise çok daha uzak oluyor bazıları. Üzülme hiç.
Oooooh sefan olsunValla ben kendimi unuttum iyice, vitrinlere bakamıyorum bile. Vitrindeki elbiselere sığamayacağım fikrine mi yanayım, camdan yansıyan koca göbeğime mi bilemiyorum Yapın bakalım son alışverişlerinizi. Hamiş olunca benim gibi geçersiniz vitrin önlerinden Şaka bi yana iyi etmişsin valla. İnan kendine geliyor. Ben de kısmetse seneye yaza...
canım benim sinir olduum bize vebalı gibi dabranmaları bayramda yendem hamileydi köşe bucak kaçtı benden aaa ne güzel karnın kocaman olmuş dedim öyle bi baktıki yüzüme maşallh de kız dedi şakayla ama canım yandı bidahada gitmem aman insanlardan soğudum valla
Kızlar ben de yeni okula yeni imajımla başlamış oldum. Geçen haftalarda saçımı kestirdim bunalımlı olduğum bir gün. İndirimlerden 3 ayakkabı, bir çanta, 3 pantolon, 3 buluz aldım. Biraz harcama yaptım ama iyi geliyor vallahi. İmkanınız varsa bir değişiklik yapın kendiniz için. İyi geliyor...
ben bebeği ilk kaybettimizde elektronik aletlere takmıştım şarzlı el süpürgesi ağda makinası fotoğrak maikinası eşim kafayı yediimi düşünüodu şimdi ayakkabı falan ona normal gelio:)
Tatlım çok iyi anlıyorum seni. İnan bana, öğrenir öğrenmez ilk burada paylaştım. Güzel niyetle bakanın nazarı mı değermiş hiç? Herkes bi alem. Bir gün markette geziyorum. Kadının biri elindeki sepetle aniden dönünce gayri ihtiyari elim karnıma gitti, bebeğimi koruyayım diye. Arkamdan, duyacağım bir sesle "bi onun bebeği olacak sanki" dedi. Ona bile kızmadım. Canı yanmıştır belki, bebeğini kaybetmiştir. Bir daha hamile kaldığında o da benim gibi davranırken bulunca kendini anlar dedim. İnsanlar kaybetmeden anlamıyorlar değerini. Karşılarındakinin hislerini anlamaya ise çok daha uzak oluyor bazıları. Üzülme hiç.
canım benim sen kilolu falan değilsin allahaşkına :))) o kadar demek ki üstüne üstüne gelmiler ki senin sanada aşılamışlar, en fazla yaza kadar eski fit haline dönersin merak etme, diyene bak diceksinde ben alıştım zaten kilolu olmaya :)
hani ablam var ya o bu ay bebek deniyecekmiş tekrar tüp bebek içimden bir his bu sefer tutacak diyor, kendine öyle bir koza ördü ki abla aklınız durur kimse bişi diyemiyor, biz de onun gibi koza örsek kendimize hiç böyle sıkıntı çekmezdik, sanki ben hiç hamile değilmişim sanki teyzemin hiç çocukları yokmuş gibi davranıyor korkundan soramıyorsnda bir şey :) beğendim çok bu tarı.
ben akşam çayına iniyorum komşuya :) ha bu arada br şey yaptım ama bilemiyorum doğru mu yaptım, apartman görevlisine dedim ki bu akşam " yarım gün bana gelebilecek birini tanıyor musun" şimdi tam gün 100 lira alıyorlar ama tam güne gerek yok, evimi siliyor süpürüyorum çekmecelerim falan düzgün banyomuda sürekli temizliyorum en problem mutfak, yarım gün gelse kasıma kadar falan camlar ve halılar için :) ne dersiniz.
yaaaa kuzey güneyi izliyor eşim, o kadar fırın var bizim burada bir tane şöyle Kuzey gibi çalışanı yok olsa da barim gözümüz gönlümüz açılsa :)))))))))))) kaçtım ben.
ya şimdi korkuyordur tamam anlıyorum onuda, ee sen öyle maşallah de diyince karşındakini daha çok üzüyorsun bu allahın gücüne gitmiyor mu birde öyle düşünmek gerekli,
ohhhhhhhhhhhh sefan olsun tatlım, çok merak ettim seni face de görürüz resimlerini inş. Güle güle kullan, Ben senin oğluşunu yerim canım benim kıyaam ben ona büyümüşde ödev sahibi olmuş. Bende saçımı çok kesmek istiyorum daha var bekliyorum.
ben film ile kitaba takmıştım kafayı :)
canım benim sen kilolu falan değilsin allahaşkına :))) o kadar demek ki üstüne üstüne gelmiler ki senin sanada aşılamışlar, en fazla yaza kadar eski fit haline dönersin merak etme, diyene bak diceksinde ben alıştım zaten kilolu olmaya :)
hani ablam var ya o bu ay bebek deniyecekmiş tekrar tüp bebek içimden bir his bu sefer tutacak diyor, kendine öyle bir koza ördü ki abla aklınız durur kimse bişi diyemiyor, biz de onun gibi koza örsek kendimize hiç böyle sıkıntı çekmezdik, sanki ben hiç hamile değilmişim sanki teyzemin hiç çocukları yokmuş gibi davranıyor korkundan soramıyorsnda bir şey :) beğendim çok bu tarı.
ben akşam çayına iniyorum komşuya :) ha bu arada br şey yaptım ama bilemiyorum doğru mu yaptım, apartman görevlisine dedim ki bu akşam " yarım gün bana gelebilecek birini tanıyor musun" şimdi tam gün 100 lira alıyorlar ama tam güne gerek yok, evimi siliyor süpürüyorum çekmecelerim falan düzgün banyomuda sürekli temizliyorum en problem mutfak, yarım gün gelse kasıma kadar falan camlar ve halılar için :) ne dersiniz.
yaaaa kuzey güneyi izliyor eşim, o kadar fırın var bizim burada bir tane şöyle Kuzey gibi çalışanı yok olsa da barim gözümüz gönlümüz açılsa :)))))))))))) kaçtım ben.
Git git iyi oluyor komşu ziyaretleri... Ben foto yüklemeyi bilmiyorum ama eşime çektirip yükle derim inşallah...
İnşallah ablanın da tutar tüp bebek denemesi...
bir çocuğun yapım aşaması:)
ben yaptım
:13:
ayyyy kendim yaptım kendim güldüm
cicilerini güle güle kullan canım.Evet süper oluyor niyeyse rahatlıyor insan. Dün de sinir olmuştum. Smear testi yaptırmıştım ya, aradım personeli 3. arayışımda açtı sağ olsun. Test sonuçları çıktı mı dedim. Yok deyince bayram öncesi yaptırmıştım dedim. Bu seferde ödeme yapmamışsınız fark vardı dedi. Ben söylemediniz deyince ben, içerdeki personel ya da doktor söylemiştir diye ısrarediyor. Resmen yalancı gibi hissettim bir de sanki para ödemeden kaçan biri gibi. Hemen doktoruma mail attım. Personlini uyarmalarını istemiştim. O dadurumdan şikayetçi, yoğunluktan iletişimsizlik olmu diyor. Bugün haber verecekti doktorum. Telefonlara bile rica minnet cevap veriyor personel... Yapamıyorsa çalışmasın zaten canım burnumda. Zor aradım korkumdan. Artık her testimde sorun çıkıyor diye korkularım var. Bu stres de üzerine tuz biber oldu... Allahtan doktorum müdahale edecek duruma...
iyi geceler herkese.pasta börekle uğraştım şimdiye kadar yarın akşam miasfirlerim var...okuyamadım fazla geçmişi.öptm hepinizi
günaydın kuzlarrrr akşam kaynatmışsınız yine minikler bursa yıkıldı akşam bvende servisten inip eve gidene kadar sırılsıklam oldum eve geldim ne göreyim camlar açık içeri su girmiş rüzgardan perdelerim dışarı çıkmış ıslanmış pislenmiş camları daha yeni silmiştimperdelerin bi kaçını yıkamak zorunda kaldım iş çıktı boşuna
kızlar ilacım bitti çok mutluyum dua ediyorum inşallah düzensiz adet olmam yine şimdi adet olmayı beklicem sonra yumurta takibi bakalım inşallah normal insanlar gibi bi kaç gün içinde adet olurum öptüm hepinizi mutlu günlerrr
günaydınnnn nazlım, how are you ne var you?varya dün minikler yağmur fırtına diyince aklıma ilk senin camlar geldi :) bende cam silsem kesin yağmur yağar denk getiriiyorum :) perdeleri yıkaması kolay takması zor, hele bende stor perde vardı bundan önceki evde ben onu bir türlü kullanamadım sonra gittim klasik tül aldım ohh mis gibi söküyorum yıkıyorum akşam eşim yada erkek kardeşim takıyor :)
ilaç için hayırlı uğurlu olsun 4.yada 5.günde regl olman gerekiyor sanıyorum şimdi, sonrada dediğin gibi istersen elinde yoksa şimdiden bir ovulasyon testi al yada ateş ölçme yöntemini uygula ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?