Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Demek sizler de aldınız. Ben de abartıyorum diye kızıyordum kendime. Ama bu da lazım... Sen de Nazlım da güle güle kullanın. Değişiklik iyi oluyor gerçekten... Keşke daha çok alabilsek:)) Bu ay oğlanın da masarafı çok oldu. Daha spor malzemeleri alınacak...

Demek sizler de aldınız. Ben de abartıyorum diye kızıyordum kendime. Ama bu da lazım... Sen de Nazlım da güle güle kullanın. Değişiklik iyi oluyor gerçekten... Keşke daha çok alabilsek:)) Bu ay oğlanın da masarafı çok oldu. Daha spor malzemeleri alınacak...

özel hastaelerin personelleri hiç laf söletmiolar valla çoğu bi acaip allahım iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi

ben bebeği ilk kaybettimizde elektronik aletlere takmıştım şarzlı el süpürgesi ağda makinası fotoğrak maikinası eşim kafayı yediimi düşünüodu şimdi ayakkabı falan ona normal gelio:)

özel hastaelerin personelleri hiç laf söletmiolar valla çoğu bi acaip allahım iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi

Allah kimseleri hastanelere düşürmesin. Ben hayatım boyunca hep bu kadın hastalıkları ve doğum ile ilgili konularda hastanede yattım, bol bol hastaneye gittim. Benden uzak olsun. Kendi başımın çaresine bakarım. Zaten sevmiyorum hastaneleri. En ufak bir baş ağrısında doktora gidenlerden değilim. Ama yine de muhtaçoluyoruz hastanelere malesef...

ben bebeği ilk kaybettimizde elektronik aletlere takmıştım şarzlı el süpürgesi ağda makinası fotoğrak maikinası eşim kafayı yediimi düşünüodu şimdi ayakkabı falan ona normal gelio:)

Dönem dönem oluyor bu alışveriş çılgınlığı. Şu bir gerçek ki iyi geliyor insana. Bir maaşımı hiç düşünmeden istediğim gibi harcamayı isterdim. Ama sorumluluklar malesef..

Dönem dönem oluyor bu alışveriş çılgınlığı. Şu bir gerçek ki iyi geliyor insana. Bir maaşımı hiç düşünmeden istediğim gibi harcamayı isterdim. Ama sorumluluklar malesef..
evet abla evlenince malesef olmuyo bu akşam 400 tl kira vercem ellerimle içim gidiyo her seferinde:)

bir çocuğun yapım aşaması:)

ben yaptım
:13:

ayyyy kendim yaptım kendim güldüm

Tatlım çok iyi anlıyorum seni. İnan bana, öğrenir öğrenmez ilk burada paylaştım. Güzel niyetle bakanın nazarı mı değermiş hiç? Herkes bi alem. Bir gün markette geziyorum. Kadının biri elindeki sepetle aniden dönünce gayri ihtiyari elim karnıma gitti, bebeğimi koruyayım diye. Arkamdan, duyacağım bir sesle "bi onun bebeği olacak sanki" dedi. Ona bile kızmadım. Canı yanmıştır belki, bebeğini kaybetmiştir. Bir daha hamile kaldığında o da benim gibi davranırken bulunca kendini anlar dedim. İnsanlar kaybetmeden anlamıyorlar değerini. Karşılarındakinin hislerini anlamaya ise çok daha uzak oluyor bazıları. Üzülme hiç.

Oooooh sefan olsun Valla ben kendimi unuttum iyice, vitrinlere bakamıyorum bile. Vitrindeki elbiselere sığamayacağım fikrine mi yanayım, camdan yansıyan koca göbeğime mi bilemiyorum Yapın bakalım son alışverişlerinizi. Hamiş olunca benim gibi geçersiniz vitrin önlerinden Şaka bi yana iyi etmişsin valla. İnan kendine geliyor. Ben de kısmetse seneye yaza...

Canım dünyanın en güzel şişmanlık süreci bu inan... Benim bir kot tulumum vardı onda insanın karnı daha da belli oluyor. Severek gerine gerine giyerdim. O göbüşü bebek doğunca özleyeceksin bak gör... Zamanla alışıyor o göbekle yaşamaya insan. Doğunca da arıyor. Şükür hamilelere de güzel kıyafetler var artık. Eskiden jile vardı tek. Ne komik... Bir de öğretmenliğin ilk yıllarında etek zorunluluğu vardı. Hamile arkadaşlar etek giyerdi ne komikti. Neyseki rahmetli Ecevit pantolonu serbest bıraktı rahatladık şükür. Ben hamilelik resimlerime bakarken hala gülümsüyorum geçen seneki hamileliğime dair tek resim yok. Başkalarında var ama isteyemem artık. Güzel olmuşsundur sen bakma millete. Onlar güzelliğini kıskanıyordur...

ya şimdi korkuyordur tamam anlıyorum onuda, ee sen öyle maşallah de diyince karşındakini daha çok üzüyorsun bu allahın gücüne gitmiyor mu birde öyle düşünmek gerekli,

ohhhhhhhhhhhh sefan olsun tatlım, çok merak ettim seni face de görürüz resimlerini inş. Güle güle kullan, Ben senin oğluşunu yerim canım benim kıyaam ben ona büyümüşde ödev sahibi olmuş. Bende saçımı çok kesmek istiyorum daha var bekliyorum.

ben film ile kitaba takmıştım kafayı :)

bir çocuğun yapım aşaması:)

ben yaptım
:13:

ayyyy kendim yaptım kendim güldüm

çok tatlı olmuş cnm ya eline sağlık :)

kızlar deli gibi yağmur yağıyor yalnızım ortalığı sel götürüyor arkadaştaydım eve başka bi arkadaşın eşi arabayla gelip hepimizi dağıttı ama yinede sırıl sıklam olduk.. hala hava gürlüyo sesten araba alarmları ötüyo aşkım yok yalnızım ve çok korktum..
sinau çok geçmiş olsun cnm
alışveriş yapanlar chnb ve nazlımdı sanırım güle güe giyinin kızlar bende biran önce alışverişe gitmek istiyorum kıyafetlerim olmadıkça çıldırıyorum
kızlar korkarak okuduğum için aklımda kalanları yazıorum
hello kity temizlikle uğraşıyodu sanırım cnm senin kaygana heryeri temizlemedi mi otur dinlen canının kıymetini bil bebeişinle sağlıklı güzel günler diliyorum cnm sana
renkliatlas benim memlekete yolcuymuş ii yolculuklar cnm inşallah memleketim sana uğur getirs,n güzel haberler getir bize
candas destina loneliness nasılsınız kızlar
tüm topiğe kucak dolusu sevgi yolluyorum kızlar bu korkuda bile sığınmak için sizi seçtim sanırım bağımlılık yapan bir topik burası :) tşk hepinize ..

cicilerini güle güle kullan canım.

canım stres yapma ya. anlıyorum seni yeni okul,çocuğun okula başladı. olumus test sonuçları.
ama olsun ben herşeye i,yi yönden bakmay çalışıyorum. ben de bugünlerde aşırı derecede yoğunum. bizde işler öyle bi karışık kiç hangi sınıfta ne okutulacağı falan net değil. müfredat değişti. sevbiye sınıf yapılcak 9larda. sınav hazıalrdık. yarın uygulacağız falan filan. dil sınıfım var, kaynak seçimi.
annem ben de hala. onun ilaçlarını takip ediyorum.egzersiz verdi doktor, onları yaptırıyorum. ben sayıyorum o yapıyor. alıştı artık kendi yapmaya başladı. doktor bir kere daha çağırdı bu hafta sonu. ama annem çocuk gibi yeter artık sürekli tekrar çağırıyor, gitmiycem evime gidecem diye tutturuyor. bana bilet alın diyor.
bu arada yumurtlama dönemim. ödevlerimizi yapmaya çalışıyoruz. bu sefer doktor çok yoğun ödev verdi:)
ama moralimi de düzeltti. akıntıdan dolayı antibiyotik kullanıyorum bu yoğunlukta saatlerini yarım saat bir saat kaçırdığım oluyor. okulun ilk günü tam 4 saat sonra hatırladım. yoğunluktan, koşturmadan.
o yüzden beni merak eden tüm arkadaşlar sağolun.
bu koşturmadan ihmal ettim burayı.

sinuacım, dikkat et kendine. ne kadar diyosa o kadar yat canım. Allah şifa versin.
tek tek tüm arkadaşlar nasılsınız?

iyi geceler herkese.pasta börekle uğraştım şimdiye kadar yarın akşam miasfirlerim var...okuyamadım fazla geçmişi.öptm hepinizi

chnb canım geçen kaygana ortalığı ayağa kaldırdı söyledim mi bilmiyorum aşağıdaki komşum geldi iyi misin? birilerine telefon açayım mı diye. Bugünde eşimi görmüş demiş üzerime vazife değil ama kızcağızın evde hiç sesi soluğu çıkmaz geçen gün annenn dediklerini hepimiz duyduk o kadar gelmeyin kızın üzerine o kadar laf başka birine söylense susmazdı haberin olsun diye eşimde bana sordu işte ne oldu falan diye anlattım. Napıcağız diyor annen istediğini yapsın psikolojisi bozuk huyunda kıskançlık yoktu oda eklendi malesef dedim. Sonra komşu yukarı geldi eve ben hata yaptım eşin bimiyordu sanırım kusura bakma gel bana çaya kendimi rahat hissedeyim diyince gittim yoksa ben çok ketumumdur gitmem öyle kimselere.

minikler bende çok korkuyordum off gök gürültüsünden aklın durur şimdi biraz biraz alıştım. Allah kimseyi yalnız bırakmasın. Bizimkiler allahtan gelip geçici, sen napıyorsun çalışmalar falan var mı ?i
kaygana temizledi de nerede görünmeyen yer var orayı temizledi örneğin plastik çekmeli dolaplar var ya onlardan biri beim balkonda içinde açılmamış baklagiller falan var ay işte patates soğan var neyse :) o çekmecenin içi tozlanmış orayı temizledi ama camlar duruyor. Halim yok zaten kuzum bu hafta uyuyup duruyorum.

iyi geceler herkese.pasta börekle uğraştım şimdiye kadar yarın akşam miasfirlerim var...okuyamadım fazla geçmişi.öptm hepinizi

neler yaptın cezaa :))) sende nedir durumlar.

günaydın kuzlarrrr akşam kaynatmışsınız yine minikler bursa yıkıldı akşam bvende servisten inip eve gidene kadar sırılsıklam oldum eve geldim ne göreyim camlar açık içeri su girmiş rüzgardan perdelerim dışarı çıkmış ıslanmış pislenmiş camları daha yeni silmiştim perdelerin bi kaçını yıkamak zorunda kaldım iş çıktı boşuna

kızlar ilacım bitti çok mutluyum dua ediyorum inşallah düzensiz adet olmam yine şimdi adet olmayı beklicem sonra yumurta takibi bakalım inşallah normal insanlar gibi bi kaç gün içinde adet olurum öptüm hepinizi mutlu günlerrr

günaydınnnn nazlım, how are you ne var you? varya dün minikler yağmur fırtına diyince aklıma ilk senin camlar geldi :) bende cam silsem kesin yağmur yağar denk getiriiyorum :) perdeleri yıkaması kolay takması zor, hele bende stor perde vardı bundan önceki evde ben onu bir türlü kullanamadım sonra gittim klasik tül aldım ohh mis gibi söküyorum yıkıyorum akşam eşim yada erkek kardeşim takıyor :)

ilaç için hayırlı uğurlu olsun 4.yada 5.günde regl olman gerekiyor sanıyorum şimdi, sonrada dediğin gibi istersen elinde yoksa şimdiden bir ovulasyon testi al yada ateş ölçme yöntemini uygula ?

10 adet kalme tipi ovulasyon testi bir adet dijital ateş ölçer yatak odamda hazır vaziyette bekliolar :):)

benim tüllerde klasik eşim taktı akşam valla ama mis gibi koktular çok olmamıştı yıkayalı ama aradan çıkıverdi:)camlar gitti ona yanarımmm neyse kurban bayramına silerim artık:)sabah sabah olay olay patrondan fırça yedim benimde çenem durmuyo kavga ettik hadi bakalım sonumuz hayrolsun inş işten çıkarırrr hiçistemiom çalışmak tazminatım var ama yedirmek istemiorum onlar çıkarsın diye bekliorum sen nasılsın kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…