keşkeee :)) allah kolaylıık versin şimdi sizin sıkıntılı bi ayınız desene ...Demek sizler de aldınız. Ben de abartıyorum diye kızıyordum kendime. Ama bu da lazım... Sen de Nazlım da güle güle kullanın. Değişiklik iyi oluyor gerçekten... Keşke daha çok alabilsek:))Bu ay oğlanın da masarafı çok oldu. Daha spor malzemeleri alınacak...
seneye yaza alışveriş patlaması olcak desene :)) o yaşadığın olay çok doğal bence .. belki kötü bi yaşantısıda olmuş olabilir ... o yüzden bilidiğin gibi davranmak insanlara kulak asmamak en iyisi ...Tatlım çok iyi anlıyorum seni. İnan bana, öğrenir öğrenmez ilk burada paylaştım. Güzel niyetle bakanın na-zarı mı değermiş hiç? Herkes bi alem. Bir gün markette geziyorum. Kadının biri elindeki sepetle aniden dönünce gayri ihtiyari elim karnıma gitti, bebeğimi koruyayım diye. Arkamdan, duyacağım bir sesle "bi onun bebeği olacak sanki" dedi. Ona bile kızmadım. Canı yanmıştır belki, bebeğini kaybetmiştir. Bir daha hamile kaldığında o da benim gibi davranırken bulunca kendini anlar dedim. İnsanlar kaybetmeden anlamıyorlar değerini. Karşılarındakinin hislerini anlamaya ise çok daha uzak oluyor bazıları. Üzülme hiç.
Oooooh sefan olsunValla ben kendimi unuttum iyice, vitrinlere bakamıyorum bile. Vitrindeki elbiselere sığamayacağım fikrine mi yanayım, camdan yansıyan koca göbeğime mi bilemiyorum Yapın bakalım son alışverişlerinizi. Hamiş olunca benim gibi geçersiniz vitrin önlerinden Şaka bi yana iyi etmişsin valla. İnan kendine geliyor. Ben de kısmetse seneye yaza...
günaydın kuzlarrrr akşam kaynatmışsınız yine minikler bursa yıkıldı akşam bvende servisten inip eve gidene kadar sırılsıklam oldum eve geldim ne göreyim camlar açık içeri su girmiş rüzgardan perdelerim dışarı çıkmış ıslanmış pislenmiş camları daha yeni silmiştimperdelerin bi kaçını yıkamak zorunda kaldım iş çıktı boşuna
kızlar ilacım bitti çok mutluyum dua ediyorum inşallah düzensiz adet olmam yine şimdi adet olmayı beklicem sonra yumurta takibi bakalım inşallah normal insanlar gibi bi kaç gün içinde adet olurum öptüm hepinizi mutlu günlerrr
hemde ne zahmet yemeğimde yoktu 9 da yemek yedik valla toparlancam diye sonra mutfağımı temizledim çamaşır suyuyla falan ohhh mis gibi oldu tezgah falan şimdi adetimi beklicem heycanım sardı yeniden bakalım hakkımızda hayırlısı biz umut edebilioruz ne kadar güzel bişey bukeşkeee :)) allah kolaylıık versin şimdi sizin sıkıntılı bi ayınız desene ...
ya benim alışveriş konusunda resmen bi takıntım oldu .. şimdi 1 saat aldım ya .. onun her renginden alana dek bırakmıyorum .. en geç 3 aya bititiyorum.hatta çoğu zaman 1 ayda alıyorum hepsini .. mesela yaz başlarında saate dadandım 1 ayda 5 saat aldım ... bi ara elbiseye dadanıyorum bissürü alıyorum ... bu ay çanta zamanımmış :) ama artık altın kolyeye dadancam. bari ilerde değeri olur. hiç altın merakım yoktur alyansım bile gümüş mesela .. bununda etkisi oldu sanırsam ...
seneye yaza alışveriş patlaması olcak desene :)) o yaşadığın olay çok doğal bence .. belki kötü bi yaşantısıda olmuş olabilir ... o yüzden bilidiğin gibi davranmak insanlara kulak asmamak en iyisi ...
ay canım ... ne zahmetli olmuştur.. geçmiş olsun .. bizde bi kere eşimin evinde yaşadık onu .. çok can sıkıcı bi duruminş adetinde tez gelir de çalışmalar başlar.. gözünaydın ilaç için ...
hemde ne zahmet yemeğimde yoktu 9 da yemek yedik valla toparlancam diye sonra mutfağımı temizledim çamaşır suyuyla falan ohhh mis gibi oldu tezgah falan şimdi adetimi beklicem heycanım sardı yeniden bakalım hakkımızda hayırlısı biz umut edebilioruz ne kadar güzel bişey bu
ellerine sağlık ... iyi olmuş :) umut etmek güzel şey ... nazım hikmetten :) seni düşünmek güzel şey ümitli şey / dünyanın en güzel sesinden en güzel şarkısını dinlemek gibi birşey / ama artık ben şarkı dinlemek değil şarkı söylemek istiyorum ... bize gelsin değil mi ? artık ümid etmekten ilersini istiyoruz ve hakkımızda zaten bu ... ayyy nasıl şiir okuyasım geldi :) zaten çok severim ... hele ki ahmet arifi ...
iyiymiş yaaa etkilendim valla duygusal hatunum biliosun:)bugün hele dünya umrumda diil patron baarıyo bana bende ona baardım ohhh bi rahatladım amannn en fazla işten çıkarır canımdan kıymetlimi bana işmi yok modundayım valla dünya umrumda diil kafam rahatladı şu ilaçlar bitince kdınsal fonksiyonlarımı yerine getiremiorum gibi canım maşallah senin adet düzeninde sorun olmadı dimi bi benmi böle oldum acebee
rahat olman güzelde fazla dağıtma şeker :) patronun senin gibi düşünmez umarım :) benim adette çok sıkıntı olmadı .. en fazla ilk 2 aydan sonra 5 ay 1 er gün attı .. düzenliyid yani diyelim ..
bende bidaha verirse hap kullanmak istemiorum dicem inşallah gerek kalmaz sıkıldım haplar etkilio beni bünyemi çünkü canım allah kolaylık versin inşallahhhnazlım kürtajdan sonra benim ki kadar regl sorunu olan kadın görmedim ben canım. kaç günde bir regl oluyordum. en son şişli etfale gidip lutel faz için tahlil yaptırdım dr bana hiçbir sorun yok vucut zor topluyor kendini doğum kontrol hapı kullan dedi ben kullanmadım nasıl olsa sorun yokmuş varsın düzene girsin diye kullanmamamın sebebi bende ödem yapıyor biliyorsun oldukça alerjik bir yapıdayım.
rahat olman güzel.
candaşım hava kapalı ya sende şiir okuma isteği ondan uyanmış olabilir.
kızlar akşama misafir var, evde yemek yok :)malzeme yok:) ütü ypaıyorum evi silip süpürmem gerek. saat 12 yetiştiririm herhalde. ondan çok ilgilemiyrum öptüm
kızlar slm herkese? iyisinizdir umarım. ben bugün evdeyim. dersaneye gidemedim. ve işin daha başındayken rapor alamk zorunda kaldım
dün kanamam oldu. sabah tam wc ye gidecektim yataktan kalkmamla akmaya başladı nasıl ağlıyorum nasıl kortum anlatamam( eşime dedim bunuda mı kaybediyoruz bi yandan ağlıyorum bi baktım eşimde koptu ağlamaya başladı ( hemen atladık arabya hastaneye gittiik drum iğne yaptı hemen sonra ultrason baktı. çooook şükür oğlum iyiydi. el bile salladı bize. ama çok kokuttu bizi. ve kanamanın sebebini bulamadı dr. ayrıntılı baktı rahim ağzı kalınlığınada baktı açılma yok dedi. chnb o an aklımdaydın:)) deiğin şeyi yaptırmış oldum sanırım ama bi dahakine alttan ölçtürecem. kanamadan dolayı alttan ölçmedi sanırım. 3 gün felan evde yatacam böyle.kanamanın sebebi bulunmadığı için içim hala rahat değil. en son dr regl dönemlerinde böyle olabilir belkide ondandır dedi. en son reglim taaa 17 mayıstı bu durum 22 inde oldu. bilmiyorum artık. doğurup kucağımıza alana kadar hep kokru hep endişe. gece hastanede kaldık dr gözetimde olmamı istedi. sabahda son kontrol yaptı eve geldik. görümcem aradı sabah nasılsın dedi. hiçbişeyden haberi yoktu. dedi rüyamda seni gördüm. hayırdır dedim. söylemek istemedi. zorlayınca bu bebeğini de kaybettiğini gördüm çok ağladım rüyamda uyandığımdada ağlamıştım dedi.rüyaların tersi olurmuş kokrma iyiyiz biz dedim. ohhh be dedi kapadık telefonu. söylemedim hiçbişe. bizde durumlar böyle kızlar. şimdi rüyayı kafama takmıyayım diyorum az önce mart annelerinde 16. haftasında bebeğini kaybettiğini yazan kızıda mı takmıyayım (( offffffffff Allahım herşeyin hayırlısını ver. ama kızlar evde kanamayı görünce çok ağaldım bağırdım telaşla üzerimi giymeye çalıştım sonra arabadayken içimden bebeğimin iyi olduğunu düşündüm ya da hissettim. çok şükür öylede oldu.
kıtty, olabilir canım .. mevsim sonbahar , aylardan eylül. aşk zamanı yani şiir zamanı herhalde :)
kolay gelsin bakalım.yetiştirirsin ama kendini çok yorma bence biraz pratik bişeyler yap derim ...
kızlar slm herkese? iyisinizdir umarım. ben bugün evdeyim. dersaneye gidemedim. ve işin daha başındayken rapor alamk zorunda kaldım
dün kanamam oldu. sabah tam wc ye gidecektim yataktan kalkmamla akmaya başladı nasıl ağlıyorum nasıl kortum anlatamam( eşime dedim bunuda mı kaybediyoruz bi yandan ağlıyorum bi baktım eşimde koptu ağlamaya başladı ( hemen atladık arabya hastaneye gittiik drum iğne yaptı hemen sonra ultrason baktı. çooook şükür oğlum iyiydi. el bile salladı bize. ama çok kokuttu bizi. ve kanamanın sebebini bulamadı dr. ayrıntılı baktı rahim ağzı kalınlığınada baktı açılma yok dedi. chnb o an aklımdaydın:)) deiğin şeyi yaptırmış oldum sanırım ama bi dahakine alttan ölçtürecem. kanamadan dolayı alttan ölçmedi sanırım. 3 gün felan evde yatacam böyle.kanamanın sebebi bulunmadığı için içim hala rahat değil. en son dr regl dönemlerinde böyle olabilir belkide ondandır dedi. en son reglim taaa 17 mayıstı bu durum 22 inde oldu. bilmiyorum artık. doğurup kucağımıza alana kadar hep kokru hep endişe. gece hastanede kaldık dr gözetimde olmamı istedi. sabahda son kontrol yaptı eve geldik. görümcem aradı sabah nasılsın dedi. hiçbişeyden haberi yoktu. dedi rüyamda seni gördüm. hayırdır dedim. söylemek istemedi. zorlayınca bu bebeğini de kaybettiğini gördüm çok ağladım rüyamda uyandığımdada ağlamıştım dedi.rüyaların tersi olurmuş kokrma iyiyiz biz dedim. ohhh be dedi kapadık telefonu. söylemedim hiçbişe. bizde durumlar böyle kızlar. şimdi rüyayı kafama takmıyayım diyorum az önce mart annelerinde 16. haftasında bebeğini kaybettiğini yazan kızıda mı takmıyayım (( offffffffff Allahım herşeyin hayırlısını ver. ama kızlar evde kanamayı görünce çok ağaldım bağırdım telaşla üzerimi giymeye çalıştım sonra arabadayken içimden bebeğimin iyi olduğunu düşündüm ya da hissettim. çok şükür öylede oldu.
ohhh mis gibi :) ellerine sağlık ...canım sölemesi ayıp fırınd köyfte :) patates yapayım dedim 2 gündür yiyorlarmış evde, sote tarzı bişi yapıcam bende,
ahh kuzum nasıl duygulandım anlatamam, allah korusun bebeklerimizi, pileom bende var öyle korkular, 22 'si regl tarihin olabilir. Chnb'nin dediği rahim ağzı uzunluğu bu sefer benimde aklımda kuzu. Bende senin gibiyim bende kanama falan olmuyor ama plesanta aşağıda olduğu için lekelenmem oluyor. Sağlıkla ne zaman kucağımıza alacağız diyorsuz sonrası hep korku kkaygı, 33.haftada bile bebeğini kaybeden varmış allah korusun bizler sınavımızı vermiş olalım.
allaha emanet olun, dua edelim birbirimize.
hepinizde çok saolun kızlar. iyi düşüyorum hep. gerçektende bebğimin oyuncu olması yanında çok güçlü olduğunu düşünüyorum. söktürücü ilaçla bana tutunmayı başarmıştı kuzum:))biz o korkular içindeyken beyefendi ultrsasondan resmen el salladı bize yaa:)) neyse o iyi olsun da annesini oynatmaya devam etsin razıyım herşeye. nazlım canım benim ben çalışmaya başladım diye giremiyodum nete. bu kanamadan değil. kanama olunca nete girebildim 3 gün evdeyim :)) ama eşim pc başında durmama izin vermiyo o ayrı. hep yatacakmışım hep yatıyorum. öpüyorum hepinizi. ara ara kaçamak yaparım kızlar
cicilerini güle güle kullan canım.
canım stres yapma ya. anlıyorum seni yeni okul,çocuğun okula başladı. olumus test sonuçları.
ama olsun ben herşeye i,yi yönden bakmay çalışıyorum. ben de bugünlerde aşırı derecede yoğunum. bizde işler öyle bi karışık kiç hangi sınıfta ne okutulacağı falan net değil. müfredat değişti. sevbiye sınıf yapılcak 9larda. sınav hazıalrdık. yarın uygulacağız falan filan. dil sınıfım var, kaynak seçimi.
annem ben de hala. onun ilaçlarını takip ediyorum.egzersiz verdi doktor, onları yaptırıyorum. ben sayıyorum o yapıyor. alıştı artık kendi yapmaya başladı. doktor bir kere daha çağırdı bu hafta sonu. ama annem çocuk gibi yeter artık sürekli tekrar çağırıyor, gitmiycem evime gidecem diye tutturuyor. bana bilet alın diyor.
bu arada yumurtlama dönemim. ödevlerimizi yapmaya çalışıyoruz. bu sefer doktor çok yoğun ödev verdi:)
ama moralimi de düzeltti. akıntıdan dolayı antibiyotik kullanıyorum bu yoğunlukta saatlerini yarım saat bir saat kaçırdığım oluyor. okulun ilk günü tam 4 saat sonra hatırladım. yoğunluktan, koşturmadan.
o yüzden beni merak eden tüm arkadaşlar sağolun.
bu koşturmadan ihmal ettim burayı.
sinuacım, dikkat et kendine. ne kadar diyosa o kadar yat canım. Allah şifa versin.
tek tek tüm arkadaşlar nasılsınız?
iyi geceler herkese.pasta börekle uğraştım şimdiye kadar yarın akşam miasfirlerim var...okuyamadım fazla geçmişi.öptm hepinizi
chnb canım geçen kaygana ortalığı ayağa kaldırdı söyledim mi bilmiyorum aşağıdaki komşum geldi iyi misin? birilerine telefon açayım mı diye. Bugünde eşimi görmüş demiş üzerime vazife değil ama kızcağızın evde hiç sesi soluğu çıkmaz geçen gün annenn dediklerini hepimiz duyduk o kadar gelmeyin kızın üzerine o kadar laf başka birine söylense susmazdı haberin olsun diye eşimde bana sordu işte ne oldu falan diye anlattım. Napıcağız diyor annen istediğini yapsın psikolojisi bozuk huyunda kıskançlık yoktu oda eklendi malesef dedim. Sonra komşu yukarı geldi eve ben hata yaptım eşin bimiyordu sanırım kusura bakma gel bana çaya kendimi rahat hissedeyim diyince gittim yoksa ben çok ketumumdur gitmem öyle kimselere.
minikler bende çok korkuyordum off gök gürültüsünden aklın durur şimdi biraz biraz alıştım. Allah kimseyi yalnız bırakmasın. Bizimkiler allahtan gelip geçici, sen napıyorsun çalışmalar falan var mı ?i
kaygana temizledi de nerede görünmeyen yer var orayı temizledi örneğin plastik çekmeli dolaplar var ya onlardan biri beim balkonda içinde açılmamış baklagiller falan var ay işte patates soğan var neyse :) o çekmecenin içi tozlanmış orayı temizledi ama camlar duruyor. Halim yok zaten kuzum bu hafta uyuyup duruyorum.
Canım dikkat ettim çok yoruyorsun kendini. Yorma o kadar canım... Üstten yap bence... Bakıyorum gittiğimiz misafirlikte 2 çeşit o da en basitinden hatta çoğunlukla hazır şeyler ikram ediyorlar. Ben de paralarım kendimi. Gerek yokmuş...
Nazlım burayada yağsa da serinlesek. Burada aşırı sıcak. Sınıflar hamam gibi terliyoruz, bugün bütün sınıf kitabı yelpaze gibi kullandı ben ders işledim. İnşallah adet olursun. Ama ben hala testler niye + çıkıyor meraktayım. Israr ediyorum başka markayla yap diye...günaydın kuzlarrrr akşam kaynatmışsınız yine minikler bursa yıkıldı akşam bvende servisten inip eve gidene kadar sırılsıklam oldum eve geldim ne göreyim camlar açık içeri su girmiş rüzgardan perdelerim dışarı çıkmış ıslanmış pislenmiş camları daha yeni silmiştimperdelerin bi kaçını yıkamak zorunda kaldım iş çıktı boşuna
kızlar ilacım bitti çok mutluyum dua ediyorum inşallah düzensiz adet olmam yine şimdi adet olmayı beklicem sonra yumurta takibi bakalım inşallah normal insanlar gibi bi kaç gün içinde adet olurum öptüm hepinizi mutlu günlerrr
Minikler eşine en tez zamanda kavuşursun inşallah...
10 adet kalme tipi ovulasyon testi bir adet dijital ateş ölçer yatak odamda hazır vaziyette bekliolar :):)
benim tüllerde klasik eşim taktı akşam valla ama mis gibi koktular çok olmamıştı yıkayalı ama aradan çıkıverdi:)camlar gitti ona yanarımmm neyse kurban bayramına silerim artık:)sabah sabah olay olay patrondan fırça yedim benimde çenem durmuyo kavga ettik hadi bakalım sonumuz hayrolsun inş işten çıkarırrr hiçistemiom çalışmak tazminatım var ama yedirmek istemiorum onlar çıkarsın diye bekliorum sen nasılsın kuzummm
Canım sakın çıkma. Çıkarırsa tazminatını alırsın. Azıcık da alttan al. Karadenizli mi patron. Bizimkiler Karadenizli saman alevi gibi parlayıp sönerler ailecek. Bir tartışma çıkar, derim ki eyvah artık bunlar hiç konuşmazlar birbiri ile. 10 dakika sonra biri kahve yapar, hahaha, hihihi...
keşkeee :)) allah kolaylıık versin şimdi sizin sıkıntılı bi ayınız desene ...
ya benim alışveriş konusunda resmen bi takıntım oldu .. şimdi 1 saat aldım ya .. onun her renginden alana dek bırakmıyorum .. en geç 3 aya bititiyorum.hatta çoğu zaman 1 ayda alıyorum hepsini .. mesela yaz başlarında saate dadandım 1 ayda 5 saat aldım ... bi ara elbiseye dadanıyorum bissürü alıyorum ... bu ay çanta zamanımmış :) ama artık altın kolyeye dadancam. bari ilerde değeri olur. hiç altın merakım yoktur alyansım bile gümüş mesela .. bununda etkisi oldu sanırsam ...
seneye yaza alışveriş patlaması olcak desene :)) o yaşadığın olay çok doğal bence .. belki kötü bi yaşantısıda olmuş olabilir ... o yüzden bilidiğin gibi davranmak insanlara kulak asmamak en iyisi ...
ay canım ... ne zahmetli olmuştur.. geçmiş olsun .. bizde bi kere eşimin evinde yaşadık onu .. çok can sıkıcı bi duruminş adetinde tez gelir de çalışmalar başlar.. gözünaydın ilaç için ...
Dönem dönem oluyor demek herkese...Altın kolye dedinde... Ben de avondan takı sipariş ediyorum. Altın gibi aynı. Eşime diyorum bu 14 lira, bu 23 lira. Diyor ki altın alsana satmaya kalksan bunları 14, 23 liraya satabilecek misin?
ellerine sağlık ... iyi olmuş :) umut etmek güzel şey ... nazım hikmetten :) seni düşünmek güzel şey ümitli şey / dünyanın en güzel sesinden en güzel şarkısını dinlemek gibi birşey / ama artık ben şarkı dinlemek değil şarkı söylemek istiyorum ... bize gelsin değil mi ? artık ümid etmekten ilersini istiyoruz ve hakkımızda zaten bu ... ayyy nasıl şiir okuyasım geldi :) zaten çok severim ... hele ki ahmet arifi ...
rahat olman güzelde fazla dağıtma şeker :) patronun senin gibi düşünmez umarım :) benim adette çok sıkıntı olmadı .. en fazla ilk 2 aydan sonra 5 ay 1 er gün attı .. düzenliyid yani diyelim ..
nazlım kürtajdan sonra benim ki kadar regl sorunu olan kadın görmedim ben canım. kaç günde bir regl oluyordum. en son şişli etfale gidip lutel faz için tahlil yaptırdım dr bana hiçbir sorun yok vucut zor topluyor kendini doğum kontrol hapı kullan dedi ben kullanmadım nasıl olsa sorun yokmuş varsın düzene girsin diye kullanmamamın sebebi bende ödem yapıyor biliyorsun oldukça alerjik bir yapıdayım.
rahat olman güzel.
candaşım hava kapalı ya sende şiir okuma isteği ondan uyanmış olabilir.
kızlar akşama misafir var, evde yemek yok :)malzeme yok:) ütü ypaıyorum evi silip süpürmem gerek. saat 12 yetiştiririm herhalde. ondan çok ilgilemiyrum öptüm
bizim patron acaip bi adam ya lafı sölüo sonra yarım saat geçio hiç bişey olmamış gibi davranıyo seviyorum yine patronumu ii adamdır benim dikkatsizliğimden oldu zatende lafa hiç gelemiorum malesef:)
cANIM PROLOTON DEPOTU VURDURMAYA DEVAM ET, PROGESTANI DA İÇMEYİ İHMAL ETME, BELKİ SAYISINI ARTTIRMIŞTIR DOKTORUN. bİR DE TAVSİYEM EĞER SORUN OLMAYACAKSA BENCE ÇALIŞMA... Bu sorumluluk da yıpratabilir seni. Rahim ağzı uzunluğunu ölçtürmen iyi olmuş hep ölçtür mümkünse idrara sıkışık ol. Ben bu uyarıyı artık kendime görev edindim:)) İyi düşünmeyi unutmayıp, günde mümkünse eşin sabah vakti elinei senin karnına koyup 99 kere ya mübdiu desin. Ramazanda Nihat hoca düşük ve erken doğmaması için demişti. Bunları hatırladım... Bol su iç bu arada... 3 litre mümkünse... Zorla...
canım sölemesi ayıp fırınd köyfte :) patates yapayım dedim 2 gündür yiyorlarmış evde, sote tarzı bişi yapıcam bende,
ahh kuzum nasıl duygulandım anlatamam, allah korusun bebeklerimizi, pileom bende var öyle korkular, 22 'si regl tarihin olabilir. Chnb'nin dediği rahim ağzı uzunluğu bu sefer benimde aklımda kuzu. Bende senin gibiyim bende kanama falan olmuyor ama plesanta aşağıda olduğu için lekelenmem oluyor. Sağlıkla ne zaman kucağımıza alacağız diyorsuz sonrası hep korku kkaygı, 33.haftada bile bebeğini kaybeden varmış allah korusun bizler sınavımızı vermiş olalım.
allaha emanet olun, dua edelim birbirimize.
Canım ölçtürmekte fayda var, sizi tedirgin etmek istemiyorum ama hamileleri uyarmayı görevedindim kendime...
canim benim bebegini Allahim sana ve esine bagislasin saglicak la kucaginiza alin ins guzelim korkma hep iyi dusun pozitif dusun kotu dusundukce kotulukleri cagiriyoruz bunu unutma guzelim bebegin seninle tadini cikar ins sorunsuz bir gebelikten sonra kucagina alacaksin Allahim sizlere yardim etsin bizlere sagliklisindan yeniden nasip etsin guzelim benimkızlar slm herkese? ama kızlar evde kanamayı görünce çok ağaldım bağırdım telaşla üzerimi giymeye çalıştım sonra arabadayken içimden bebeğimin iyi olduğunu düşündüm ya da hissettim. çok şükür öylede oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?