Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
keşkeee :)) allah kolaylıık versin şimdi sizin sıkıntılı bi ayınız desene ...

ya benim alışveriş konusunda resmen bi takıntım oldu .. şimdi 1 saat aldım ya .. onun her renginden alana dek bırakmıyorum .. en geç 3 aya bititiyorum.hatta çoğu zaman 1 ayda alıyorum hepsini .. mesela yaz başlarında saate dadandım 1 ayda 5 saat aldım ... bi ara elbiseye dadanıyorum bissürü alıyorum ... bu ay çanta zamanımmış :) ama artık altın kolyeye dadancam. bari ilerde değeri olur. hiç altın merakım yoktur alyansım bile gümüş mesela .. bununda etkisi oldu sanırsam ...
seneye yaza alışveriş patlaması olcak desene :)) o yaşadığın olay çok doğal bence .. belki kötü bi yaşantısıda olmuş olabilir ... o yüzden bilidiğin gibi davranmak insanlara kulak asmamak en iyisi ...

ay canım ... ne zahmetli olmuştur.. geçmiş olsun .. bizde bi kere eşimin evinde yaşadık onu .. çok can sıkıcı bi durum inş adetinde tez gelir de çalışmalar başlar.. gözünaydın ilaç için ...

hemde ne zahmet yemeğimde yoktu 9 da yemek yedik valla toparlancam diye sonra mutfağımı temizledim çamaşır suyuyla falan ohhh mis gibi oldu tezgah falan şimdi adetimi beklicem heycanım sardı yeniden bakalım hakkımızda hayırlısı biz umut edebilioruz ne kadar güzel bişey bu

ellerine sağlık ... iyi olmuş :) umut etmek güzel şey ... nazım hikmetten :) seni düşünmek güzel şey ümitli şey / dünyanın en güzel sesinden en güzel şarkısını dinlemek gibi birşey / ama artık ben şarkı dinlemek değil şarkı söylemek istiyorum ... bize gelsin değil mi ? artık ümid etmekten ilersini istiyoruz ve hakkımızda zaten bu ... ayyy nasıl şiir okuyasım geldi :) zaten çok severim ... hele ki ahmet arifi ...

iyiymiş yaaa etkilendim valla duygusal hatunum biliosun:)bugün hele dünya umrumda diil patron baarıyo bana bende ona baardım ohhh bi rahatladım amannn en fazla işten çıkarır canımdan kıymetlimi bana işmi yok modundayım valla dünya umrumda diil kafam rahatladı şu ilaçlar bitince kdınsal fonksiyonlarımı yerine getiremiorum gibi canım maşallah senin adet düzeninde sorun olmadı dimi bi benmi böle oldum acebee

rahat olman güzelde fazla dağıtma şeker :) patronun senin gibi düşünmez umarım :) benim adette çok sıkıntı olmadı .. en fazla ilk 2 aydan sonra 5 ay 1 er gün attı .. düzenliyid yani diyelim ..

nazlım kürtajdan sonra benim ki kadar regl sorunu olan kadın görmedim ben canım. kaç günde bir regl oluyordum. en son şişli etfale gidip lutel faz için tahlil yaptırdım dr bana hiçbir sorun yok vucut zor topluyor kendini doğum kontrol hapı kullan dedi ben kullanmadım nasıl olsa sorun yokmuş varsın düzene girsin diye kullanmamamın sebebi bende ödem yapıyor biliyorsun oldukça alerjik bir yapıdayım.

rahat olman güzel.

candaşım hava kapalı ya sende şiir okuma isteği ondan uyanmış olabilir.

kızlar akşama misafir var, evde yemek yok :)malzeme yok:) ütü ypaıyorum evi silip süpürmem gerek. saat 12 yetiştiririm herhalde. ondan çok ilgilemiyrum öptüm

kıtty, olabilir canım .. mevsim sonbahar , aylardan eylül. aşk zamanı yani şiir zamanı herhalde :)

kolay gelsin bakalım.yetiştirirsin ama kendini çok yorma bence biraz pratik bişeyler yap derim ...

rahat olman güzelde fazla dağıtma şeker :) patronun senin gibi düşünmez umarım :) benim adette çok sıkıntı olmadı .. en fazla ilk 2 aydan sonra 5 ay 1 er gün attı .. düzenliyid yani diyelim ..

bizim patron acaip bi adam ya lafı sölüo sonra yarım saat geçio hiç bişey olmamış gibi davranıyo seviyorum yine patronumu ii adamdır benim dikkatsizliğimden oldu zatende lafa hiç gelemiorum malesef:)

kızlar slm herkese? iyisinizdir umarım. ben bugün evdeyim. dersaneye gidemedim. ve işin daha başındayken rapor alamk zorunda kaldım
dün kanamam oldu. sabah tam wc ye gidecektim yataktan kalkmamla akmaya başladı nasıl ağlıyorum nasıl kortum anlatamam( eşime dedim bunuda mı kaybediyoruz bi yandan ağlıyorum bi baktım eşimde koptu ağlamaya başladı( hemen atladık arabya hastaneye gittiik drum iğne yaptı hemen sonra ultrason baktı. çooook şükür oğlum iyiydi. el bile salladı bize. ama çok kokuttu bizi. ve kanamanın sebebini bulamadı dr. ayrıntılı baktı rahim ağzı kalınlığınada baktı açılma yok dedi. chnb o an aklımdaydın:)) deiğin şeyi yaptırmış oldum sanırım ama bi dahakine alttan ölçtürecem. kanamadan dolayı alttan ölçmedi sanırım. 3 gün felan evde yatacam böyle.kanamanın sebebi bulunmadığı için içim hala rahat değil. en son dr regl dönemlerinde böyle olabilir belkide ondandır dedi. en son reglim taaa 17 mayıstı bu durum 22 inde oldu. bilmiyorum artık. doğurup kucağımıza alana kadar hep kokru hep endişe. gece hastanede kaldık dr gözetimde olmamı istedi. sabahda son kontrol yaptı eve geldik. görümcem aradı sabah nasılsın dedi. hiçbişeyden haberi yoktu. dedi rüyamda seni gördüm. hayırdır dedim. söylemek istemedi. zorlayınca bu bebeğini de kaybettiğini gördüm çok ağladım rüyamda uyandığımdada ağlamıştım dedi.rüyaların tersi olurmuş kokrma iyiyiz biz dedim. ohhh be dedi kapadık telefonu. söylemedim hiçbişe. bizde durumlar böyle kızlar. şimdi rüyayı kafama takmıyayım diyorum az önce mart annelerinde 16. haftasında bebeğini kaybettiğini yazan kızıda mı takmıyayım (( offffffffff Allahım herşeyin hayırlısını ver. ama kızlar evde kanamayı görünce çok ağaldım bağırdım telaşla üzerimi giymeye çalıştım sonra arabadayken içimden bebeğimin iyi olduğunu düşündüm ya da hissettim. çok şükür öylede oldu.

bende bidaha verirse hap kullanmak istemiorum dicem inşallah gerek kalmaz sıkıldım haplar etkilio beni bünyemi çünkü canım allah kolaylık versin inşallahhh

pileo, canım benim allah şifalar versin bunla geçmiş oslun ... inş sadece öylesine bi kanamadır... kötü getirme aklına .. allaha emante olun .. elden bişey gelmiyo ki tek çare dua.dualarımızda yanınızada olsun özellikle senin ve sinuanın.. çok öpütorum ... kensinde çok dikkat .. topiğimiz nazara gelmesin ama

Son düzenleme:

canım benim gözlerim dolu dlu okudum yemn ederim sabah aklıma geldin bu kız neden girmio dedim şükürler olsun iyiymiş kuzucuun yaramaz kızım gelişide olaylıydı senin miniğin:)hep iyi şeyler düşün nolurrrr

kıtty, olabilir canım .. mevsim sonbahar , aylardan eylül. aşk zamanı yani şiir zamanı herhalde :)

kolay gelsin bakalım.yetiştirirsin ama kendini çok yorma bence biraz pratik bişeyler yap derim ...

canım sölemesi ayıp fırınd köyfte :) patates yapayım dedim 2 gündür yiyorlarmış evde, sote tarzı bişi yapıcam bende,

ahh kuzum nasıl duygulandım anlatamam, allah korusun bebeklerimizi, pileom bende var öyle korkular, 22 'si regl tarihin olabilir. Chnb'nin dediği rahim ağzı uzunluğu bu sefer benimde aklımda kuzu. Bende senin gibiyim bende kanama falan olmuyor ama plesanta aşağıda olduğu için lekelenmem oluyor. Sağlıkla ne zaman kucağımıza alacağız diyorsuz sonrası hep korku kkaygı, 33.haftada bile bebeğini kaybeden varmış allah korusun bizler sınavımızı vermiş olalım.
allaha emanet olun, dua edelim birbirimize.

hepinizde çok saolun kızlar. iyi düşüyorum hep. gerçektende bebğimin oyuncu olması yanında çok güçlü olduğunu düşünüyorum. söktürücü ilaçla bana tutunmayı başarmıştı kuzum:)) biz o korkular içindeyken beyefendi ultrsasondan resmen el salladı bize yaa:)) neyse o iyi olsun da annesini oynatmaya devam etsin razıyım herşeye. nazlım canım benim ben çalışmaya başladım diye giremiyodum nete. bu kanamadan değil. kanama olunca nete girebildim 3 gün evdeyim :)) ama eşim pc başında durmama izin vermiyo o ayrı. hep yatacakmışım hep yatıyorum. öpüyorum hepinizi. ara ara kaçamak yaparım kızlar

Son düzenleme:
ohhh mis gibi :) ellerine sağlık ...

üç kağıtçılar, anne babayı korkutmaya bayılıyolar ... yeter ki adrenalin olsunda biz korkalımda bişey olmasın ... ama iyi olacak allahın izniyle ... sen ve sinua korkmayın .... si,zin gücünüz bebeklerinize güç verecek ...

Canım sen de yoğunmuşsun. Benim 2 okul, oğlan derken yoğun geçiyor. Ödevleri çok oğlanın.Çok zaman alıyor,işine gelince güzel yapıyor bazen de baştan savma. Okulda yaptığını bir görsen. Öğretmen yıldız koymuş ama çok kötü yapmış. Hiç özenmiyor. Kızdım, ona yarın evi bırakıp gideceğim artık dedim, başladı ağlamaya. Kızdım kendime ama gerçekten zor vallahi. Her şeyde hayır varmış. Demek hamile olmam hayırlıymış bu süreçte... İnşallah ödevlerden tam not alırsın...:)) Beklenmeyen gün ne bu durumda?

iyi geceler herkese.pasta börekle uğraştım şimdiye kadar yarın akşam miasfirlerim var...okuyamadım fazla geçmişi.öptm hepinizi

Kolay gelsin. Ben de yemek yapacağım...

Candaş şiirin de tam bize uygun olmuş...

Bu arada smear sonucum iyi çıkmış. Doktor bile ne kadar gerildiğimi fark etmiş ki gözünüz aydın diye bitirmiş mesajı...

slm kızlar konunuzu gördüm bende bişiler yazim dedim belki umut olur sizlere benim 2 kaybım oldu kan pıhtılaşmam yüzünden son gebeliğimi 12 ocakta kürtajla sonlandırmak zorunda kaldık kalp atışı durduğu için 7 haftalıktım ve ben hiç regl olmadan kürtaj ardından yine hamile kaldım hemde bayağı bi geç döllenme ile drum regl tarihimi kendi belirledi 2 şubat olarak ve şuanda 34 haftalık hamileyim ve kızımı kollarıma almayı bekliorum rabbim isteyen herkese en kısa zamanda bu duyguyu tatmayı nasip eylesin

canim benim bebegini Allahim sana ve esine bagislasin saglicak la kucaginiza alin ins guzelim korkma hep iyi dusun pozitif dusun kotu dusundukce kotulukleri cagiriyoruz bunu unutma guzelim bebegin seninle tadini cikar ins sorunsuz bir gebelikten sonra kucagina alacaksin Allahim sizlere yardim etsin bizlere sagliklisindan yeniden nasip etsin guzelim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…