Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay canımm sana da iş çıkmış ben kapı pencere kitleyip çıkıyorum evim 1. kat buarada bugünde acayip yağmur vardı şemsiye almadan çıkmışım servisten evime 5 dk yürüyorum sırılsıklam oldum araba durdu götürelim yardımcı olalım die o kadar rezil ve acınacak haldeydim şimdide sesim kısılır gibi oldu sanırım şifayı kaptım

kızlar yaa nasıl özledim sizi...

sinau canım hiiiçççç üzülme ve yat bırakmayacak bu bebişler allahım hayırlısını verecek size iyi düşünün...

pileom ah pileom, canım benim ayı haftalarda kızıma hamileyken banada olmuştu ve alttan muayene etmişti ve kanamanın eşten geldiğini bebekten olmadığını söylemişti bak bıcır bıcır doğdu teyzesi senin oğlunda kızım gibi yaramz olacak ben sana söyleyeyim... bu arada dr bol su ve 2 hafta yatış vermişti wc dışında hep yattım ben canım iyi düşün iyi olsun...

hellom canım, misafirlerle eğleniyorsundur inşallh...

candas, sen ve nazlım çalışırken yazıyorsunuz aman topik boş kalmasın:)) eş evde olunca hiç giremiyorum yaa nete( senin keyifler nasıl?

nazlım canım yaa off aynı şeyi ben yaşamıştım bide yerler parkeydi biraz kabardı moralim çok bozuldu ama yapcak bişey yok tabiii:))neyse ellerine sağlık iyi olmuştur camlar dışında( ilaçda bitmiş ne güzel hayırlı regller dilerim canım:))

chnb, off yorgunluk hat safhada desene, smear güzel çıkmış ohhh sevindim canım...

ceza, anlaşılan minicikler seni çok yoruyor...canım ne yaptın regl oldunmu? bittimi soğan kürü?

minikler, eşin gelmedimi? off bende çok korkuyorum canım gök gürültüsünden neyse geçti gelmez inşallah bir daha yad eşin olunca gelsin...

renkliatlasın selamı var size kızlar:)) facede konuştukta...annemin memleketine gitmiş bide miniklerin memleketi..

lonelines, canım inşallah ateşli olanlar gelir saplanır yumurtacıklarada senden gelir güzel haberler...

nuraycığım naptın yoksa yazdınmı ben görmedim okuyamadan yazıyorum kocam maça bakmak için beni bekliyor:))

taff, umarım iyisindir canım...

yamatake, canım iyi olmana çok sevindim bizi habedar et kızınada bizden selamlar:))

senem ve adını unuttuğum varsa kusura bakmayın canlarım nasılsınız?

bende soğan kürü 6. gün ama hala reglde olamadım yaa bekliyorum adet olamamakta çok kötü allahım sen önce hayırlı regl sonra hayırlı döllenme, hayırlı hamilelik ve sağlıklı bebekler ver bize yarabbim... amin..

destina0409 cnm benim yarı hemşerim :) gökgürültüsünden sanırım tüm bayanlar etkileniyor ama nazlım da yaşamış dün komşumuzun damadı bursadan gelmiş baya kaza varmış yollar çok doluymuş bizde misafirlikten gelirken işte kapıyı açıp yola baka baka yavaşça evin yolunu bulduk :)yoksa imkanı yok yolu görmenin böylesini ben ilk defa yaşadım o da yalnız olduğum döneme denk geldi neyse yarın kavuşuyom çok şükür
hayırlısıyla regl gelir birlikte aynı topikte anne adayları oluruz inşallah canım allah hepimiz hakkında hayırlısını versin burdaki destek herşeyden iyi geliyor bana ve içime bu ay dolu dolu geçecek bol müjdeli olacak gibi doğuyor pek olumlu düşünen biri değilim ben ama sizinle tanıştıktan sonramı böyle olumlu oldum yoksa bunda da mı bir hayır var bilemiyorum artık

kısçelerrrrrr yeni gitti misafirim öldüm yorgunluktan öldüm, Chnb'nin dediği gibi artık kendimi 1 haftalık dinlenme kürüne alıyorum.

candaş sen bu aralar niye durgunsun bakim tatlım, neleri düşünüorsun çaktırmadan :)

nazlım bu hapı bıraktığın 2. gün mü ? patronuda çok tuttum.

chnb canım kolay gelsin cidden habere ben yorgunum yorgunum diyorum seni düşündüm de bir an gerçekten zorlu bir geçiş dönemi yaşıyorsun dediğin gibi 2 okul, oğluşun, ev, eşin, sosyal çevren derken hani sana hani sana.
Misafirlik olayına gelince ben ne zaman gitsem hep uyduruk yemekler oluyor töwbe bir ben öyle özenip bezeniyordum ama bugün gelenler çok tatlı bir çiftti ondan hiç kasmadım çorba, makarna (pirinç ve bulgur yemiiyorlar) etsote, salata vardı o kadarcık ama güzel olmuştu şimdi yalan yok :)
üzüldüm oğluşuna erkek çocuklarının okul çok zor oluyormuş hep duyuyorum. Kardeşimden de hatırlıyorum :)

bu arada kesinlikle uyarın için daha doğrusu uyarıların ve uyarılaarınız için teşkkür ederim tedirgin etmek değil tabii allah razı olsun, benim canım yandı başkalarınınk yanmasın duyarlı bir davranış.

destina kuzum 6. gün demek hımm (( var bu işte bir hayır inşallah. sen ne alemdesin eşin evde, kızın evde bunaldın mıı? eskisi gibi girememenden tahmin ediyorum da yinede va rmı yardımcı olabileceğim bir şey.

herkese selammmmmmmmmmmmmmmmmmmm

pileo çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et...sinua sana daa geçmiş olsun canım..
misafirlerim az önce gitti..bende yatıcam şimdi yoruldum...
destina adet olmadım daha..moralim bozuk bu yüzden..bıraktım soğan kürünü yapmıcammmmmmmmmm
hellom nasılsın?
diğer güzeller candas,renkliatlas,taf,yamatake,mnikler,nazlım,chnb aklımma gelmeyenler nasılsınız
geçmişi çok okuyamadım öptm hepinizi umarım iyisinizdir

demekki :) ya adam haklı ama onun altınını almaya kalksan bii dünya para eder.. arad imitasyonlar olabilri :) benim hiç kolye merakım yoktuda gören bekarsın değil mi diye soruyo .. hele geçenlerde bi kadın anneme demiş otobste gördüğümüz bi kadın.kızını çok beğendim diye ... evli olduğumu duyunca bekar gibi görünüyo filan deyip varsa kardeşi onu oğlumla tanıştıralım demez mi :)) illa el atacak yani :) parmağımda alyansım bile gümüş ama millet beyaz altın sanıyo :) 80 liraya almıştık yalnız benimkini 2 yıl evvel ... bari dedim altın takayım evli sansın.. onun içinde alışa geçmem lazım. kocacıom şükretsin bana ona aldırmıyorum :) bide bekar arkadaşım var dairede .. altın çok seviyo takıyo .. bigün ona diyolar sen evlisin değil mi ? yoo dedi .. benide bekar sanmışlar... sen taksan asıl diye konuşmuşlardı ... ayyy amma uzattım hee :) iyi ki bi almaya niyet etmişim :)
Candaş şiirin de tam bize uygun olmuş...
aynen :) şiir sever misin ? edebiyatçısın ya ? lisedeyken hoca soruyo şiir seven var mı ? koskoca sınıftan tek ben vardım hocada hem şaşırdı hem tebrik etti filan... şiir mevzusu olunca hep aklıma gelir ama de ki hiç şiir kitaın var mı ? asla ! :) netten okurum ünlü şairlerin şiirlerini ...
Bu arada smear sonucum iyi çıkmış. Doktor bile ne kadar gerildiğimi fark etmiş ki gözünüz aydın diye bitirmiş mesajı...
ayyy hadi ablacım gözümüz aydın yaa :)) valla çok sevindim .. :)
allah hayırla kızını kucağına almak nasip etsin inş..darısı başımıza :)) saolasın ..
canım epeydir yoktun .. başladın mı çalışmalara ?
candas, sen ve nazlım çalışırken yazıyorsunuz aman topik boş kalmasın:)) eş evde olunca hiç giremiyorum yaa nete( senin keyifler nasıl?
sorma :) işlerde sakin bu aralar yaz yaz dur :)) kitap okuyayım diyorum buraya bakmakta gözüm okumaya gitmiyo ki :) kocacını işe başlatınca bekliyoruz seni buralarda 4 gözle :) topiğin neşesi :))
bendeee çok korkarım ... hatta bi kere işyerinde şimşek çakarken bi zıplamışım .. o sırada da bi arkadaş girdi .. erkek ... ne kadar korkuyosun ya .. hiç bu kadar korkan görmemiştim dedi :) 3-4 tane kızkardeşi var ve evli :) adam hani nerdeyse gel gel korkam deyip sarılacaktı :)) şaka tabi :) nasılsın ?
geçmiş olsun şeker :)) kesinlikle artık hakkın dinlenmek :)

yok ya aslında durgun değilimde demekki burdan öyle görünüyo :) bebek için ümid etmeyi bırakınca bi ferahlık çöktü inanki :) onun durgunlluğu olsa gerek ... yaa bu hafta eşimin evinde unutmuşum telefonumu .. bana ulaşabilmesi için eşim telefonun bana verdi .. öff çok gıcık ya.resmen elimiz ayağımız olmuş tellerimiz. internet bankacılığıyla işim var yok yapamıyorum ... neyse az kaldı.. telefonla vuslatım yarın :)

selam :) nasılsın canımcım ? off okullar bizi bile mahveti .. sende yorgun düştün sanırım.
ankarada trafik felç 1 haftadır ... 5 gündür işe en erken mesaiden 15 dk sonra geliyorum (
nefret ediyorum o yüzden trafikten ve büyük şehirden (

tüm kızlar nasılsınz ?

slm kızlar uzundr giremedm bilgisayarm sorunluydu acil cevabınıza ihtiyacm var kürtaj oldktan bir hafta sonra kontrole gittm ultrasonda temz çıktı sonra tekrar gebelk testi yaptır dedi orda yapamadm ilçede yaptım sonuç 135 çıktı sizde böyle bişey oldumu yani bu kötü bişey demekki yoksa bu horman yavaş yavaş gidiyormu vücuttan lütfen cvp yazınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

o iğneyi sadece o gün vurdular. devam et ya da etme demedi. progestan hap zaten kullanmıyodum . dr da vermedi :26: hiç ilaç vermedi daha doğrusu. sadece bikaç gün yatak ıstırahatı dedi bol bol su iç dedi o kadar. ay sorsam mı acaba dra iğneye devam edeyim mi diye. tahlil yaptı bide idrar ve kan sonuçlarını dün almalıydık eşim gidemedi. belki o zaman verir ilaç. bugün öğreniriz. hıım nihat hocanın söylediğini yarın sabah uyguluyayım. zaten tek sığınağımız dualar. gerisi sadece tedbir...

amiiinnn. zaten en çok da istediğimiz bu hayırlı zamanda sağlıklı bebek. Allahım kimseye yaşatmasın acısını. bi kere kayıp olduktan sonra hamile kalsakta heyecan olmuyoki.. hep bi korku.. ne kadar pozitif düşünmeye çalışsakda el yüreğimizde..sizlerede sağlıklısından yeniden nasip olması dileğiyle...

ne kadar olmuştu kürtaj olalı canım hatırlayamadım ? bazı vücutlardan 2 aya dek çıkmıyormuş hamile gibi gösteriyormuş. anlamak için 2gün sonra yinelemk lazım kan testini.korunmamış mıydınız peki?

canım nasılsın ? işe başladın mı ? eşinin olmadığı yerde sende okuyabilirsin gün içerisinde bence ... allaha emanat ...

destinaamm başlamışsın soğan kürüne. hadi inşallah söker atar kistleri bebiş konar oraya. en sağlıklısından.. şifa olsun sana. biliyosun bende ilaca rağmen adet olamayınca soğan kürüne başlamanın 2 ya da 3. günüydü bebişi öğrendim. hadi bakalım güzel haber alacaz inşallah. demek destinada sendede kanama oldu. ve şimdi bıcır bıcır maşllah. ay çok koktum ben kanamanın olduğu gün. yatıyorum valla güzelim. arada böyle kaçamak yapıyorum net için onun dışında hep yatıyorum. tv seyrediyorum kitap okuyorum. ama sıkıldıımm çocuk doğurmak ne zor işmiş yaaa. biz pimpirikliyiz diyemi hani kayıplarımızdan dolayı mı böyleyiz acaba. babannem nasıl yapmış 10 tane çocuğu :97:

kürtaj olduktan bi hafta sonra 135 çıktı ve bi hafta daha bekledm bugün tekrar yaptım canım ama sonuç öglen çıkçak korunmuyorm ayrıca bide olalı 2 hafta oldu zaten yeni bi gebelk olamaz daha 2 hafta oldu kürtaj sonrası zaten ilişki bi kez oldu belki dahada düşmüştr bugün inş

canım nasılsın ? işe başladın mı ? eşinin olmadığı yerde sende okuyabilirsin gün içerisinde bence ... allaha emanat ...

saol canım. daha iyiceyim. yani iyi düşünmeye çalışıyorum. yok işe başlamadım. 3 gün rapor aldım. ama eşim sözleşmeye rağmen işi bırakmamdan yana. daha başındayken söyle gitme daha diyo( bakalım bugün konuşup netleştiririz.aaa duayı bende okuyabilceksem sevindim. yalnız lekelenme oluyo arada bende. sorun olmaz mı?

[ındent][/ındent] bu değeri vermesi şuanda normal. Vücut daha bebeğin hala varmış gibi tepki veriyo kanda..2 hafta sonra filan yeniden kan verebilirsin.sık sık vermene gerek yok eğer hala kan değerin yüksekse takibe alır ona göre davranırsınız ... Geçmiş olsun tekrar.. Kendine dikkat et soğuk alma...

en doğru kararı verirsiniz inş ... Bebeğin sağlığı daha önemli tabi .. Bizde endişeli ebeveyn adayları olarak herşeyi düşünüyoruz tabi .. Inş en doğrusunu tercih edersiniz canım ... Bence sıkıntı olmaz lekelenmeyle okusan. Sanırım alahın adlarından.ve adetliyken dahi okunabiliyodu adları diye biliyorumda daha iyi bilene sormak gerek ...

allah razı olsun tatlım çok sagol sende allaha emanet ol

saol güzelim. korku dolu bi gün yaşattı bebeğim bize adetin ne kadar gecikti senin? kürü bırakmasaydın keşke. varsa iltihap kis söker atardı.tadı çok kötü biliyorum ama neyse sen bilirisn yinede. bu arada sinuaya noldu ben görmedim herkes onada geçmiş olsun yazmış ama biraz geçmişe bakayım.
minikler saol güzelim. dediğin gibi güçlüdür bizim bebişler. bırakmıyacaklar bizi inşallah. gökgürültüsü ürkütücüdür değin gibi tüm bayanlar kokuyo sanırım.

allah razı olsun tatlım çok sagol sende allaha emanet ol

sendende canım .. görüşürüz yine :)

kızlar saçımı kestirdim dün ben :) kırıkları aldırdım aslında şekil verdik biraz. bence kesti yani .. saçlarım çok değerlidir benim 1 mm gitse içim acır ağlarım ... ama bu kez hiç acımadım.kendimi pek bi beğendim :) depresyondaymışım sanırm farkına varamadım :) saçlarla uğraştım ya hani :) bi ara face koyarım artık :))

hmm bide japonlara benzettim .. ilkkez denediğim bi model oldu :)

Son düzenleme:

canım sinuanın kanaması olmuş.bebeğin düşük tehlikesi var yat demiş 10 gün sonrada kardeşinin düğünü varmış.kanama olduğu sıra eşi ve annesi şehir dışındaymış.korkuyo biraz. inş sadece endişesi, kalırda bebeği onla olur .. dualarımz onla ama bebeği akıllı çıkacak bırakmayacak annesini ... lalahın izniyle ...

canım daha yeni gördüm yazını. çok geçmiş olsun. bende aynı durumdayım. 3 gündürlü yatıyorum. inşallah sağsalim kucağımıza alacağımız günleride göreceğiz. sana bari düşük tehlikesi denilmiş. benim kanamanın nerden geldiği bile belli değil. regl olur gibi oldum ben. ne kadar koktuğunu tahmin edebiliyorum. neyseki hala bırakmıyolar bizi. bırakmıyacaklarda inşallah. bana ilaç bile vermedi yaa sadece prouton iğnesinden yaptılar hastanede bide serum taktılar. bi gün yatırdılar o kadar. bugün eşim giidp soracak tahlil sonuçlarımla beraber ilaçlarıda. iğne chnb nin deği gibi çok feci yakıyo yağlı bi ilaçmış ama napalım katlanıyoruz. hastanedeki ilk gün popodan iğneyi yedim. serum için damar yolu açılacaktı kolumdan 2 yerden ayrı ayrı açtılar ilki olmadı diye. diğer koldanda tahlil için kan aldılar. delik deşik oldum :)) aman iyi olsunlarda kesselerde bizi sesimizi çıkarmayız heralde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…