- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #6.701
ay canımm sana da iş çıkmış ben kapı pencere kitleyip çıkıyorum evim 1. kat buarada bugünde acayip yağmur vardı şemsiye almadan çıkmışım servisten evime 5 dk yürüyorum sırılsıklam oldum araba durdu götürelim yardımcı olalım die o kadar rezil ve acınacak haldeydim şimdide sesim kısılır gibi oldu sanırım şifayı kaptımgünaydın kuzlarrrr akşam kaynatmışsınız yine minikler bursa yıkıldı akşam bvende servisten inip eve gidene kadar sırılsıklam oldum eve geldim ne göreyim camlar açık içeri su girmiş rüzgardan perdelerim dışarı çıkmış ıslanmış pislenmiş camları daha yeni silmiştimperdelerin bi kaçını yıkamak zorunda kaldım iş çıktı boşuna
kızlar ilacım bitti çok mutluyum dua ediyorum inşallah düzensiz adet olmam yine şimdi adet olmayı beklicem sonra yumurta takibi bakalım inşallah normal insanlar gibi bi kaç gün içinde adet olurum öptüm hepinizi mutlu günlerrr
chnb canım geçen kaygana ortalığı ayağa kaldırdı söyledim mi bilmiyorum aşağıdaki komşum geldi iyi misin? birilerine telefon açayım mı diye. Bugünde eşimi görmüş demiş üzerime vazife değil ama kızcağızın evde hiç sesi soluğu çıkmaz geçen gün annenn dediklerini hepimiz duyduk o kadar gelmeyin kızın üzerine o kadar laf başka birine söylense susmazdı haberin olsun diye eşimde bana sordu işte ne oldu falan diye anlattım. Napıcağız diyor annen istediğini yapsın psikolojisi bozuk huyunda kıskançlık yoktu oda eklendi malesef dedim. Sonra komşu yukarı geldi eve ben hata yaptım eşin bimiyordu sanırım kusura bakma gel bana çaya kendimi rahat hissedeyim diyince gittim yoksa ben çok ketumumdur gitmem öyle kimselere.
minikler bende çok korkuyordum off gök gürültüsünden aklın durur şimdi biraz biraz alıştım. Allah kimseyi yalnız bırakmasın. Bizimkiler allahtan gelip geçici, sen napıyorsun çalışmalar falan var mı ?i
kaygana temizledi de nerede görünmeyen yer var orayı temizledi örneğin plastik çekmeli dolaplar var ya onlardan biri beim balkonda içinde açılmamış baklagiller falan var ay işte patates soğan var neyse :) o çekmecenin içi tozlanmış orayı temizledi ama camlar duruyor. Halim yok zaten kuzum bu hafta uyuyup duruyorum.
canım çok korktum ama allah cesaretini de veriyo sanırım kıvrılıp yattım :) bu hafta adetim bitti eşimi de çok özledim canım gelince maçlar başlar :) allahım topik bebişlerimize sağlık sıhat versin geçen ay sakin geçti bu ay bebiş bekleyenlerimizi müjdelesin inşallah
canım içini rahat tut eminim dirençli bir bebişin var annesine yaramazlık yapıp ağzını burnuna getirmeyi başarıyo ama annesine bir o kadar bağlı o.. dualarımız seninle ve sinau ile(artı tüm mart anneleri için dua ediyorum bebeğimin tertiplerine :) )kızlar slm herkese? iyisinizdir umarım. ben bugün evdeyim. dersaneye gidemedim. ve işin daha başındayken rapor alamk zorunda kaldım
dün kanamam oldu. sabah tam wc ye gidecektim yataktan kalkmamla akmaya başladı nasıl ağlıyorum nasıl kortum anlatamam( eşime dedim bunuda mı kaybediyoruz bi yandan ağlıyorum bi baktım eşimde koptu ağlamaya başladı ( hemen atladık arabya hastaneye gittiik drum iğne yaptı hemen sonra ultrason baktı. çooook şükür oğlum iyiydi. el bile salladı bize. ama çok kokuttu bizi. ve kanamanın sebebini bulamadı dr. ayrıntılı baktı rahim ağzı kalınlığınada baktı açılma yok dedi. chnb o an aklımdaydın:)) deiğin şeyi yaptırmış oldum sanırım ama bi dahakine alttan ölçtürecem. kanamadan dolayı alttan ölçmedi sanırım. 3 gün felan evde yatacam böyle.kanamanın sebebi bulunmadığı için içim hala rahat değil. en son dr regl dönemlerinde böyle olabilir belkide ondandır dedi. en son reglim taaa 17 mayıstı bu durum 22 inde oldu. bilmiyorum artık. doğurup kucağımıza alana kadar hep kokru hep endişe. gece hastanede kaldık dr gözetimde olmamı istedi. sabahda son kontrol yaptı eve geldik. görümcem aradı sabah nasılsın dedi. hiçbişeyden haberi yoktu. dedi rüyamda seni gördüm. hayırdır dedim. söylemek istemedi. zorlayınca bu bebeğini de kaybettiğini gördüm çok ağladım rüyamda uyandığımdada ağlamıştım dedi.rüyaların tersi olurmuş kokrma iyiyiz biz dedim. ohhh be dedi kapadık telefonu. söylemedim hiçbişe. bizde durumlar böyle kızlar. şimdi rüyayı kafama takmıyayım diyorum az önce mart annelerinde 16. haftasında bebeğini kaybettiğini yazan kızıda mı takmıyayım (( offffffffff Allahım herşeyin hayırlısını ver. ama kızlar evde kanamayı görünce çok ağaldım bağırdım telaşla üzerimi giymeye çalıştım sonra arabadayken içimden bebeğimin iyi olduğunu düşündüm ya da hissettim. çok şükür öylede oldu.
canım ödev yok diyordun artık maraton başladıBu arada smear sonucum iyi çıkmış. Doktor bile ne kadar gerildiğimi fark etmiş ki gözünüz aydın diye bitirmiş mesajı...yorucu ama bir o kadar zevkli oluyo henüz çizgi çalışmaları yapıyoruz tabiki dört dörtlük çizemiyorlar ama sıkı morale ihtiyaçları var sakin olmaya çalış olur mu zamanla herşeyin ne kadar güzel olduğunu göreceksin inşallah birde birinci sınıfta zor öğrenip ikinci sınıfta okuma birincisi olan öğrencilerimiz oluyor inşallah güzel gider herşey ama ne çocuğu aşırı sıkmaya gerek var ne de kendini.. allah yar yardımcımız olsun 1. sınıf öğrenci öğretmen ve velilerinin :)
bu test ve problemlerin adlarını ve ne anlama geldiklerini henüz anlayamıyorum ama güzel çıktığına ve doktorunda gözaydınlığı dilediğine göre gözünaydın cnm :)
aminnnnn sana da hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah..slm kızlar konunuzu gördüm bende bişiler yazim dedim belki umut olur sizlere benim 2 kaybım oldu kan pıhtılaşmam yüzünden son gebeliğimi 12 ocakta kürtajla sonlandırmak zorunda kaldık kalp atışı durduğu için 7 haftalıktım ve ben hiç regl olmadan kürtaj ardından yine hamile kaldım hemde bayağı bi geç döllenme ile drum regl tarihimi kendi belirledi 2 şubat olarak ve şuanda 34 haftalık hamileyim ve kızımı kollarıma almayı bekliorum rabbim isteyen herkese en kısa zamanda bu duyguyu tatmayı nasip eylesin