Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet o bakımdan da iyi aslında :) ohh iyi yapmışsın eşine :) bişey diyemesinler tabi :)

aslında bende pek oje sürmem ama tırnak kesmekten rahatsız oluyorum çok uzunda tutmamda ama güzel görünmüyo temiz görünmüyo temiz tutsamda temiz değil gibi geliyo yani ... aslında dediğinde doğruda ne bileyim. tak çıkarlada uğraşmak asetonla uğraşmaktan daha zordur eminim :) saol şeker fikrin için...
alla kolaylık versin o zman. nefret ediyorum o zman bütün trafik olayından
canım ben mutlaka silerim ojemi..o yüzden de pek sürmem:))

bende genelde böyle yapıyorumda .. bu ara pek bi süresim var.. normalde sorun değilde namaz kılmak istesen mesele ..

herkeşlere iyi tatiller bacılar :))

destina sünger bo. olayına koptum ama kaymak abla benim favorim yeri ben onun tam dönmeyen dillerini.

pileobenim dr hepsini yaptırdı canım, senem yaptırmamıştı 2'li yaptırmışı, bizimki popüler dr olduğu içn mesleki kaygı var ondan herşeyi incik cincik yapıyor.

candaşım iyi tatiller iyii eğlenceler :))) eşinle çok güzel hafta sonlarınız olsun.

cezam yaa sorma kaptırmışım :) bende göremiyorum işte dedim acaba kaçıncıyım.

esra erola bakma fırsatı bulan baksın kıza bak taş gibi :))) bu koca bulamadı mı be kendine adı merim

ohhhhhhhh 2 gün tatil..kızlar görüşürüz markete gideceğim az önce peynir aldım son kullanma tarihi yarınmış değiştirip geleyim bariii öptm hepinizi byeeeeee

bacılar ben kaçtım akşam kardeş var yemeğe anam çok da zor beğenir gidim bişiler yapim, eşim bu akşam izinli arkadaşlarıyla dışarı çıkacak :)

işimi bitirim gelebilrsem gelirim. öptüm hepinizi, herkese mutlu hafta sonları...

Evet canım ödev bir başladı pir başladı... Ödevler de düz çizgi değil de kesik çizgileri tamamlama. Resimlerini boyama. İnşallah güzel olacak. Ama sabır lazımmış...

Testlerimin tebriğiiçin de teşekkürler... Yarın gidip ücretini ödeyeceğim. Doktorum da bayramda İstanbul'a gitmiş. Facebooka İstanbul fotoğrafları koymuş. Ben de kendisine bugün gidip Ahmet Ümit'in İstanbul Hatırası romanını aldım. Umarım beğenir. Ben çok beğenmiştim...

candas, sen ve nazlım çalışırken yazıyorsunuz aman topik boş kalmasın:)) eş evde olunca hiç giremiyorum yaa nete( senin keyifler nasıl?

nazlım canım yaa off aynı şeyi ben yaşamıştım bide yerler parkeydi biraz kabardı moralim çok bozuldu ama yapcak bişey yok tabiii:))neyse ellerine sağlık iyi olmuştur camlar dışında( ilaçda bitmiş ne güzel hayırlı regller dilerim canım:))

chnb, off yorgunluk hat safhada desene, smear güzel çıkmış ohhh sevindim canım...

ceza, anlaşılan minicikler seni çok yoruyor...canım ne yaptın regl oldunmu? bittimi soğan kürü?

minikler, eşin gelmedimi? off bende çok korkuyorum canım gök gürültüsünden neyse geçti gelmez inşallah bir daha yad eşin olunca gelsin...

renkliatlasın selamı var size kızlar:)) facede konuştukta...annemin memleketine gitmiş bide miniklerin memleketi..

lonelines, canım inşallah ateşli olanlar gelir saplanır yumurtacıklarada senden gelir güzel haberler...

nuraycığım naptın yoksa yazdınmı ben görmedim okuyamadan yazıyorum kocam maça bakmak için beni bekliyor:))

taff, umarım iyisindir canım...

yamatake, canım iyi olmana çok sevindim bizi habedar et kızınada bizden selamlar:))

senem ve adını unuttuğum varsa kusura bakmayın canlarım nasılsınız?

bende soğan kürü 6. gün ama hala reglde olamadım yaa bekliyorum adet olamamakta çok kötü allahım sen önce hayırlı regl sonra hayırlı döllenme, hayırlı hamilelik ve sağlıklı bebekler ver bize yarabbim... amin..[/QUOTE]

Destinacığım sağolasın. Pek karşılaşamıyoruz ben artık her gün 4 te geleceğim eve. Bir perşembe 11 e kadar evdeyim malesef... İnşallah olursun reglini. Canım bir ara fsh değerine baktırsana... Bir şey çıkmaz ama tedbir olsun...

Canım dinlen bol bol... Sen git misafirliğe, oralarda ye iç... Ne yorarlarmış bizim güzel Hello Kityimizi...

İyiyiz canım. Yüksek gerilim hattında yuvarlanıp gidiyoruz.:)) Bugün dönem başı toplantı vardı. Ve hemen yazman seçildim yeni geldiğim için...

Canım tabi severim şiiri. Ama romanları daha çok severim. Branşımı da çok seviyorum. Bugün hukuk kazanmış dersine girdiğim öğrenci benim ders notlarımı hala sakladığını söyledi. İşinizi severek yaptığınız belli dedi. Çok mutlu oldum. Farkettiğim bir şey var: Bbebek kayıplarım beni değiştirdi. Amacım iyi bir öğretmen olmaktı, anneliği de yapmaya çalışıyordum kitaplarda okuyup uyguluyordum çoğu şeyi. Şimdi ilgi alanlarım da değişti biraz... Bu kk ile erken doğumdan sonra tanıştım ve artık bir sürü arkadaşım var sanal da olsa. Bazılarıyla telefonlaşıyoruz, 2 siile görüştük yazın...

Canım bence progestanı ve iğneyi sor. Haftan ileri diye progestan vermemiş olabilir. Bana ayrıca crinone vajinal jel de veriyordu. Dinlen bol bol...

Hellocuğum batılinançlar ama sen nasıl huzurlu hissediyorsan öyle davran. Ben hamileyken kestirdim erken doğdu, hiç kestirmedim 2 kez düşük yaptım. Alakası yok olacağı varsa oluyor malesef...

Candaş saçın hayırlı olsun. Ben de kestirmiştim, beğenmemiştim ama herkes çok beğendi. Ben değişimi zor kabul ediyorum malesef...

Melekçiğim endişe etme arkadaşlar yazmış. Değerin çok yüksek değil, tekrar yap. Yüksek olsaydı mol gebelikten şüphelenirdi doktorun. Bence sorun yok...

Canım aylardır buraya ilk defa bu akşam yağmur yağdı. Hatta akşam elektrikler kesildi. Dışarıda kalanlara Allah yardım etsin... Zor gerçekten...

Ben de kısa saç anısına sahibim. Annem biz küçükken çalıştığı için çoğu zaman annemden sonra okula giderdik. O yüzden kısacıktı saçlarımız. Okulun ilk günü. 1. sınıf. Öğretmen adlarımızı soruyor. Sıra bana geldi: Oğlum senin adın ne deyince çok utandım ben kızım demiştim. 28 yıl geçmiş hala unutmam. Ortaokula gelince örmeyi öğrendim tek başıma...

ayy canım çok güldüm yaa şu birinci sınıf oayına insan çok utanıyor biliyorum bende çok çekingen bir çocuktum utandığım çooookkk hallerim olmuştur..canım kolay gelsin gerçekten işin zorlaştı artık yaza kadar hızlı tempo...allah kolaylıklar versin..

canım bence oje ile kına aynı şey değil.
ama yine de emin olmak için sorularla islamiyete baktım. ve alıntı yapıyorum.
Tırnakları oje ile boyanmak haddi zatında haram değildir. Ancak oje tırnak üzerine bir tabaka meydana getirdiğinden abdest ve guslün sıhhatine manidir. Bunun için abdest almak, cünup veya hayızdan yıkanmak isteyen ojeli kadın mutlaka ojesini kazımak zorundadır. Aksi takdirde abdesti veya güslü sahih olmadığından namazı batıldır. Yalnız hayız halinde bulunan bir kadın hayızın sonuna kadar tırnaklarını ojeli bulundurabilir. Aynı zamanda bir kadın abdest aldıktan sonra yine tırnaklarını oje ile boyayıp ikinci defa abdest almaya muhtaç oluncaya kadar ojesini bırakabılir. Abdest almak istediğinde kazımak zorundadır.

bu arada yeni okudum. sen eşimin yanına gidiyorum diince bizim oralara geliyormuşsun. burgazdayım ben de.
önce istanbuldan geliyosun sandım yakınmış diyecektim ama sonra ankara yazmışsın.
uzak mesafe. Allah kolaylık versn canım. inşallah bir an önce kavuşursunuz.

benim saçlarımı 14 yaşıma kadar saçlarımı önüne otturup tarardı. ben de hep o yapıyor diye alışmamıştım hiç saçımı şekillendirmeye. ama sonra kestirdik.kendim başladım o zamandır.
olsun demi o yaştan sonra.
valla ben uzun saçla hamile kalırım da sonra kestiremem dşye hep kestiriyorum 2 yıldır.

canım nasılsın?karşılaşamadık epeydir.
kızın konuşmalarına çok güldüm. maşallah. ne güzel bir kızın var.
annem gitti de bugün. kardeşime gitti burdan. internetten görüştük şimdi.
ondasn sayfayı açtım ama yien okuyamadım çok fazla.

canım unuttum bende tebrik ederim teker teker tüm testler tahliller böyle güzel olur umarım. Allah kolaylık versin okul içinde canım, İstanbul Hatırası bana hediye geldi daha okumadım katre-i Matem yeni bitti, şu annanem elime el işi verdiği için ve misafir ile kaygana üst üste geldiğinden daha başlayamadım.

loniness güle güle gitsinler yolları açık olsun gözün arkada kalmadı en azından için rahat değil mi?

evet canım karşılaşamıyoruz ...annen düzelmiştir umarım...hadi allah kavuştursun.. evet benim kız bir alem yaa bide inatçı yiğenim var destinadan 9 ay küçük oda çok inatçı onunla hiç anlaşamıyorlar offf kızlar bebişleriniz sağlıkla gelsinde bundan sonraki telaşlar üzüntüler çok farklı kendinizi başka bir dünyanın içinde bulacaksınız inşallah....sen ne yaptın çalışmalar ? bat ne zamandı...

aaa kızlar yaa nazlım bugün hiç girmedi hayırdır inşallah...

hoşgeldin, harbiden he niye girmedi bu kıs :) birde biri doktora gidecekti kimdi ? artık karıştırıyorum herkesi. kimd acaba.

çok ilerliyo sanki sayfalar ya okurken uykum geldi eşim geldi misafirlerimiz vardı geç girdim..
destinayı bana yollarmısın annesi bayılırım çocuk konuşmalarına saatlerce sohbet edebilirim onlarla :)
loneliness canım allah kavuştursun evlilikten sonra anne daha bi kıymetleniyo sanki önceleri ben pek değerini bilmezdim şimdi öyle özlüyorumkiiii..
candas canım eşin geliyo sanırım gözünaydın mutlu haftasonu diliyorum özellikle senn için
ceza cnm adet bekliyoruz sanırım inşallah biran önce rahatlarsın böyle bekleyince de amma naz yapıo bu adet
chnb cnm belki bir hafta daha çizgi devam edilebilir bende haftaya duruma göre harfe geçecem sınıfım süslü kızlarımla dolu ya ben böyle sevgi dolu bir sınıf görmedim boş bıraktığımda sarıyolar sarmalıyorlr öpüyorlar genelde erkek öğrenci elden bile tutmaya çekinir bu defa onlarda sarılıp öpmek istiyorlar.. oğluşunuda hayal ediyorum eve bir dolu anı ile gelir eminim :)
hello kity cnm dinlen artık herşeyi bırak bi kenara sen anlattıkça ben yoruldum kapıya evde yokuz yaz bi süre kendini dinle cnm

devam ediyor. net hesapllamadım ama 6-8 eylül civarı.
yerin onun ben o inatlarını. kız çocuklarını çok seviyorum.
tabi şu an önce sağlıklı bir tane olması. kız ya da erkek farketmez.

valla bu görüntülü konuşma çok güzel bişey gerçekten.
canım ya hakkaten çok yoruldun bugünlerde. dikkat et kendine ve bebeğine.
ne güzel. biz öyle bişey yapamıyoruz. her kademmenin güzel yanları var. ben de ilköğretşiimde çalışırken 4-5lere giriyodum.çokşirin oluyolar gerçekten.şiir yazıyolaru, mektup yazıyolardı bana, el yapımı hediyeler veriyorlardı. ama kafam çok şişiyordu. öğretmenim kırmızı kalemle mi yazalım başlığı, ya da öğretmenim başlık ne, ya da öğretmenim olmuş mu diyip defterin kapanın önüme gelmesi zaman zamana bıktırıyordu. yanıma gelmeyi yasaklıyodum. arada gezinip bakıyorum zaten hep ama mesela sayfada az yeri kalmış, onu bile bana soruyorlardı devame deyim mi arka sayfaya geçeyim mi diye. çok sabır lazım gerçekten. bazen çıldırıyordum böyle sorulardan.
ama çok tatlılardı. bzen sıraya giriyorlardı gerçekten beni öpmek için.lise daha rahat ama onun da kendine göre zorlukları var bir çok.
özeline bak canım bu arada.

minikler eşin hoşgelmiş canımm, vallahi herkes çok yoruldun diyor söz dinlemek lazım evde yokuz çok cazip geldi. :)))

loneliness canım dikkat edicem gerçekten, kız çocuklarını bende seviyorum ama büyüdükleri zaman benimle anlaşamıyorlar öyle bir sıkıntı var, :))))
bu arada şu ilkokul öğrencilerinin sorduğu soruların bende öğretmenime soruyordum demek kadın beni bundan sevmiyormuş.

Benim ilkokul anılarım çok güzel değil malesef öğretmenim kadındı kadındı böyle sosyal statüsüne göre çocuk seçiyordu resmen seçiyordu. Babam sol görüşlüydü tekstilde çalışıyordu, annemde hemşirelik terk bir diş hekiminin yanında çalışıyordu, o zmaanlar bana göre ailem garip davranıyorlardı, herkes marka giyiyordu öğretmen bir yerle anlaşıyordu herkes aynı ayakkabıyı alıp giyiyordu adidastı o zaman ben alamazdım yerli mal olacaktı, çin malı bir sürü orjinal şeyler olurdu millette bizimkiler almazdı, beslenme günü yapılırdı şu gün köfte bugün sigara böreği falan annemle babam listeyi görünce hemen öğretmene gittiler yok şöle yok böle herkesin evinde ne varsa onu getirsinmiş falan diye, beslenmeme hep çift konulurdu herşey meyve suyunu falan geri getirsem tekini kimse yok muydu paylaşcak derdi bizimkiler. Öğretmenimde hiçç o havada değildi bu sebeple kadın beni sevemiyordu, ben ne zaman liseye başladım bir baktım milletten farklıyım ne istediğimi biliyorum sonradan dank etti. Annemle babamın böyle davranmasının bir sürü olumlu yanı oldu ama olumsuz yanıda var, kardeşimle ben böyle bilemiyoruz işimizi doğrucu davutuz. Hayatımızı süsleyip püsleyip anlatamıyoruz gereksiz bir tevazu var üzerimizde özel sektörde çalışırken ve şu hayat şartları için böyle oldu mu ezilebiliyorsun, özür dilemeyi öğretttiler ama nasıl özür dilettirilir öğretmediler :))))) sizleri gördükçe diyorum demekki öğretmenler çok sevecen insanlarmış. Akıllı bilinçli insanlarmış o yüzden içim umut dolu oluyor.

günaydın ana kraliçelerrrrrr
kahvaltımı yapıp geliyorum öptm hepinizi

Amin. İnşallah canım. İstanbul Hatırası çok güzel bir roman. Ben okuyunca İstanbul sevgim arttı. İstanbulda doğup büyümeme rağmen bu kadar güzel bir şehir olduğunun farkında değilmişim. Bu sene doya doya seyrettim gittiğim yerleri... Ama cinayetlerin anlatıldığı bölümler çok. Polisiye özelliği yoğun. Eğer çok gerilirim dersen ertele ama güzel zaman geçiriyor ve çok şey öğreniyor insan. Hatta notlar alarak okumak lazım...

Canım yine bir sürü ödev çizgi çalışması ve 2 dörtlük okulla ilgili şiir ezberleme... Kısacık haftasonunda nasıl yetiştireceğiz bilmem... Artık düzenli temizliğe birini almam lazım aslında da çok harcama yaptım bu ayı geçirsem...Seninkiler ne tatlıymış. Bizimkiler bence öyle sevgi dolu değiller. Herbiri 2-3 sene anaokuluna gitmiş, alıştılar herhalde ya da köy çocukları gibi değiller... Küçük bölgenin o yönü güzel... Bu aradaoğlan hiç bir şey anlatmaz okulla ilgili. Hep sınıf arkadaşlarından duyarım. Hatta geçen pazartesi öğretmen hastaymış gelmemiş yeni başka veliden duydum. İnsan demez mi öğretmen gelmedi diye. Çok konuşkandır ama okulu hiç bir zaman anlatmadı 3 yıldır...

Eski öğretmenleri düşünüyorum da çok olumsuz özellikleri varmış. Bizimki de bizi değil ama bazılarını çok döverdi. Hatta hatırlarım kaan diye bir arkadaş vardı o kadar döverdiki sonra kolanyayla silerdi. Sonra ilçe milli eğitim müdürü oldu. Yaşı vardı ve bekar erkek öğretmendi. Hiç unutmam derste hep: Ah dedikçe kara bağrım ütüler, avradın iyisini almış bizden kötüler." derdi.

ayyy kızlarrr günaydın....hatta tünaydın....

sarmaya dörtlü aranıyor tek başıma sarma yapıcam( hamişler canınız çekmesin sarmayı pek beceremem zaten güzel yapsaydım canınız çeker diye demezdim

kocam ve kızım gittiler offf ben gitmedim işim çok...eşim babama yardıma gitti...kızımda hem çok sevdiği hemde kavga ettiği yiğenlerimin yanına gitti birazda burnu akıyor dün akşam oyun oynarken kaynanamın dizine çarpmış gözünün kenarını oldu davul gibi halası bir bebek almıştı oda yanaşına alerji yapmış oldumu benim fıstık kız yaralı bereli allhım günde 10 defa düşer nazar muskasıda yaptırdım yıldızı çok düşük kızımın çok nazara geliyor aynı babası gibi ama muskayı üzerinde taşıyamadığı için hala devam düşmeye

yaa okulla ilgili benimde bişey geldi aklıma adnan diye bir arkadaşım vardı hala var tabii ve biz şu anda komşuyuz çocukla evlendim geldim mahalleye bir baktım 3 ev var aramızda geçen onların kapıda oturuyoruz okuldan açtı konuyu anneside anlattı bir olayını adnan çok dayak yerdi serseri tembel tipli çocuklar olurya aynen öyleydi be hiç eksilmedi hala çalışmıyor alem çocuk yaa neyse annesi dediki bir gün adnan koşarak geliyor ama o kadar uzaktan bağırıyorki anneeee annneee kadın korkmuş tabii gelmiş yanına demiş ne oldu oğlum bugün hiç dayak yemedim anne kadında gülmüş tabii ne desin..

canım hellom, bende senin ailen gibi bir ailede yetiştim bende çok gururluyum şu anda anlıyorum değerlerini allah izin verirse bende kızımı bu yönde yetiştireceğim...bu arada kızımda benim okuduğum ilk okula gidecek

ara ara gelirim yine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…