evet o bakımdan da iyi aslında :) ohh iyi yapmışsın eşine :) bişey diyemesinler tabi :)candaş sonuncu olmak çok güzle ya sıkıyorsun kenidni sonra küttt 600 yada 700 lira yap yap kuzum zula yap, bende altın günü yapmıştım teyzemide katmıştım eski arkadaşlarla ben eşie söyledim ama geçen buhar makinesi aldım ya diyorum altın paramdan para ver susss pusssbişi diyemedi
benim içime ojeyle abdest sinmiyor genelde regl dönemimde sürerdim birde sürekli yemek yapıyorum ya hoşuma gitmiyor, gusul abdesti ojeyi temizleyince alıyordum. İbadet konusunda ise yalınlıktan gösterişsizlikten yanayız ya hani ojeyle ibadet benim içime sinmiyor. Tak çıkar tırnaklar var onlara baksan :)) ama dediğim gibi benim içime simiyor arkadaşlarım ojeyi hiç takmıyorlar. Bir dene istersen hangisi içine sinerse. Beğendiğin açıklamada zaruret diyor keyfi olmaz gibi anladım ben
pileo kuzuu uyu esra erol izliyorum ben itiraf ediyorum bugün ona sardım, birde 1 haftadır çok yordum kendimi rahattayım bugün ayrıca 2 saat sonra iş var onları yapıcam elektirik süpürgesi yapıp ev silcem sonrada yemek akşam kardeş bende. öpüorum.
alla kolaylık versin o zman. nefret ediyorum o zman bütün trafik olayındanhadi sizinki büyük şehir ya bizim ki minnacık şehirde trafik var...bi de çok kötü kavşakları var tehlikeli biraz.bizde erkenden çıkıyoruz.bu hafta bitmek bilmedi yaaa geçmedi günler.bide sınıfıma yeni taşımalı öğrenciler geldi çok zorlandım şuan kafam kazan gibi..
canım en son 20 ağustosta oldum..ara ara karnım ağrıyor ama gelen giden yok.kürü sıkıldımda bıraktım tadı yüzünden değil.bana kötü gelmiyor içebiliyorum.bende çok korkarım gökgürültüsünden.hemen şartelleri indiririm:)
sıhhatler olsun canım..
karnım acayip şiş..baban benim karnımı görse tam not verirdio kadar büyüdü yani...ben hormonlarımı merak ediyorum.prolaktin düştümü diye.
canım ben mutlaka silerim ojemi..o yüzden de pek sürmem:))
evet o bakımdan da iyi aslında :) ohh iyi yapmışsın eşine :) bişey diyemesinler tabi :)
aslında bende pek oje sürmem ama tırnak kesmekten rahatsız oluyorum çok uzunda tutmamda ama güzel görünmüyo temiz görünmüyo temiz tutsamda temiz değil gibi geliyo yani ... aslında dediğinde doğruda ne bileyim. tak çıkarlada uğraşmak asetonla uğraşmaktan daha zordur eminim :) saol şeker fikrin için...
alla kolaylık versin o zman. nefret ediyorum o zman bütün trafik olayından
bende genelde böyle yapıyorumda .. bu ara pek bi süresim var.. normalde sorun değilde namaz kılmak istesen mesele ..
herkeşlere iyi tatiller bacılar :))
canım ödev yok diyordun artık maraton başladıyorucu ama bir o kadar zevkli oluyo henüz çizgi çalışmaları yapıyoruz tabiki dört dörtlük çizemiyorlar ama sıkı morale ihtiyaçları var sakin olmaya çalış olur mu zamanla herşeyin ne kadar güzel olduğunu göreceksin inşallah birde birinci sınıfta zor öğrenip ikinci sınıfta okuma birincisi olan öğrencilerimiz oluyor inşallah güzel gider herşey ama ne çocuğu aşırı sıkmaya gerek var ne de kendini.. allah yar yardımcımız olsun 1. sınıf öğrenci öğretmen ve velilerinin :)
bu test ve problemlerin adlarını ve ne anlama geldiklerini henüz anlayamıyorum ama güzel çıktığına ve doktorunda gözaydınlığı dilediğine göre gözünaydın cnm :)
aminnnnn sana da hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah..
kısçelerrrrrr yeni gitti misafirim öldüm yorgunluktan öldüm, Chnb'nin dediği gibi artık kendimi 1 haftalık dinlenme kürüne alıyorum.
candaş sen bu aralar niye durgunsun bakim tatlım, neleri düşünüorsun çaktırmadan :)
nazlım bu hapı bıraktığın 2. gün mü ? patronuda çok tuttum.
chnb canım kolay gelsin cidden habere ben yorgunum yorgunum diyorum seni düşündüm de bir an gerçekten zorlu bir geçiş dönemi yaşıyorsun dediğin gibi 2 okul, oğluşun, ev, eşin, sosyal çevren derken hani sana hani sana.
Misafirlik olayına gelince ben ne zaman gitsem hep uyduruk yemekler oluyor töwbe bir ben öyle özenip bezeniyordum ama bugün gelenler çok tatlı bir çiftti ondan hiç kasmadım çorba, makarna (pirinç ve bulgur yemiiyorlar) etsote, salata vardı o kadarcık ama güzel olmuştu şimdi yalan yok :)
üzüldüm oğluşuna erkek çocuklarının okul çok zor oluyormuş hep duyuyorum. Kardeşimden de hatırlıyorum :)
bu arada kesinlikle uyarın için daha doğrusu uyarıların ve uyarılaarınız için teşkkür ederim tedirgin etmek değil tabii allah razı olsun, benim canım yandı başkalarınınk yanmasın duyarlı bir davranış.
destina kuzum 6. gün demek hımm(( var bu işte bir hayır inşallah. sen ne alemdesin eşin evde, kızın evde bunaldın mıı? eskisi gibi girememenden tahmin ediyorum da yinede va rmı yardımcı olabileceğim bir şey.
herkese selammmmmmmmmmmmmmmmmmmm
İyiyiz canım. Yüksek gerilim hattında yuvarlanıp gidiyoruz.:)) Bugün dönem başı toplantı vardı. Ve hemen yazman seçildim yeni geldiğim için...pileo çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et...sinua sana daa geçmiş olsun canım..
misafirlerim az önce gitti..bende yatıcam şimdi yoruldum...
destina adet olmadım daha..moralim bozuk bu yüzden..bıraktım soğan kürünü yapmıcammmmmmmmmm
hellom nasılsın?
diğer güzeller candas,renkliatlas,taf,yamatake,mnikler,nazlım,chnb aklımma gelmeyenler nasılsınız
geçmişi çok okuyamadım öptm hepinizi umarım iyisinizdir
demekki :) ya adam haklı ama onun altınını almaya kalksan bii dünya para eder.. arad imitasyonlar olabilri :) benim hiç kolye merakım yoktuda gören bekarsın değil mi diye soruyo .. hele geçenlerde bi kadın anneme demiş otobste gördüğümüz bi kadın.kızını çok beğendim diye ... evli olduğumu duyunca bekar gibi görünüyo filan deyip varsa kardeşi onu oğlumla tanıştıralım demez mi :)) illa el atacak yani :) parmağımda alyansım bile gümüş ama millet beyaz altın sanıyo :) 80 liraya almıştık yalnız benimkini 2 yıl evvel ... bari dedim altın takayım evli sansın.. onun içinde alışa geçmem lazım. kocacıom şükretsin bana ona aldırmıyorum :) bide bekar arkadaşım var dairede .. altın çok seviyo takıyo .. bigün ona diyolar sen evlisin değil mi ? yoo dedi .. benide bekar sanmışlar... sen taksan asıl diye konuşmuşlardı ... ayyy amma uzattım hee :) iyi ki bi almaya niyet etmişim :)
aynen :) şiir sever misin ? edebiyatçısın ya ? lisedeyken hoca soruyo şiir seven var mı ? koskoca sınıftan tek ben vardım hocada hem şaşırdı hem tebrik etti filan... şiir mevzusu olunca hep aklıma gelir ama de ki hiç şiir kitaın var mı ? asla ! :) netten okurum ünlü şairlerin şiirlerini ...
ayyy hadi ablacım gözümüz aydın yaa :)) valla çok sevindim .. :)
allah hayırla kızını kucağına almak nasip etsin inş..darısı başımıza :)) saolasın ..
canım epeydir yoktun .. başladın mı çalışmalara ?
sorma :) işlerde sakin bu aralar yaz yaz dur :)) kitap okuyayım diyorum buraya bakmakta gözüm okumaya gitmiyo ki :) kocacını işe başlatınca bekliyoruz seni buralarda 4 gözle :) topiğin neşesi :))
bendeeeçok korkarım ... hatta bi kere işyerinde şimşek çakarken bi zıplamışım .. o sırada da bi arkadaş girdi .. erkek ... ne kadar korkuyosun ya .. hiç bu kadar korkan görmemiştim dedi :) 3-4 tane kızkardeşi var ve evli :) adam hani nerdeyse gel gel korkam deyip sarılacaktı :)) şaka tabi :) nasılsın ?
geçmiş olsun şeker :)) kesinlikle artık hakkın dinlenmek :)
yok ya aslında durgun değilimde demekki burdan öyle görünüyo :) bebek için ümid etmeyi bırakınca bi ferahlık çöktü inanki :) onun durgunlluğu olsa gerek ... yaa bu hafta eşimin evinde unutmuşum telefonumu .. bana ulaşabilmesi için eşim telefonun bana verdi .. öff çok gıcık ya.resmen elimiz ayağımız olmuş tellerimiz. internet bankacılığıyla işim var yok yapamıyorum ... neyse az kaldı.. telefonla vuslatım yarın :)
selam :) nasılsın canımcım ? off okullar bizi bile mahveti .. sende yorgun düştün sanırım.
ankarada trafik felç 1 haftadır ... 5 gündür işe en erken mesaiden 15 dk sonra geliyorum(
nefret ediyorum o yüzden trafikten ve büyük şehirden(
tüm kızlar nasılsınz ?
o iğneyi sadece o gün vurdular. devam et ya da etme demedi. progestan hap zaten kullanmıyodum . dr da vermedi :26: hiç ilaç vermedi daha doğrusu. sadece bikaç gün yatak ıstırahatı dedi bol bol su iç dedi o kadar. ay sorsam mı acaba dra iğneye devam edeyim mi diye. tahlil yaptı bide idrar ve kan sonuçlarını dün almalıydık eşim gidemedi. belki o zaman verir ilaç. bugün öğreniriz. hıım nihat hocanın söylediğini yarın sabah uyguluyayım. zaten tek sığınağımız dualar. gerisi sadece tedbir...
cezammm kaç gün geçti senin regl, tahmin ediyorum canının ne kadar sıkkın olacağını, dur bakalım dr ne dedi?
canadaşşş güle güle kullan canım saçlarını, face koy :))) göreyim bende. benim saçlar felaket oldu kestirmiyorum bizimkiler batıl inanç yaptılar saç kestirmek pek iyi değildir falan diye korkumdan kestiremiyorum. Benim canım çok sıkılsa direkt saç kestiririm. Telefonla yarın kavuşacaksan eşin mi gelecek demektir,:)) yarın hafta sonu çok sevindim.
pileom yat kuzu yat, çok korkuyorum bende ama korkumuz hiçbirşeyin önüne geçmiyor. Pileom ya o kadar söktürücüye rağmen tutundu oğluşun bırakmayacak allahın izniyle. Bende çok hırpalıyorum kendimi. Bugün sabah kahvaltıya babama gittim demesin mi bana snein göbeğin niye sönük :))) adam taktı bana, kardeşim diyor kız asacak kendini baba snein yüzünden :) sağlıcakla sıhatle gelsinler.
sinua naptı şeker
melek63 hormon sıfırlamamış, sen bir dr konuş gerçi bakmış çok şükür parça falan kalmamış ama yinede konuş bir hormon sıfırlamazsa adet olman zorlaşıyor, gerçi ben kürtajdan bir hafta sonra merak için idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı. ama 65.günde regl olmuştum.
canlarım nasılsınız?
ooo candaşım saçlar gitmiş yeniliklere devam kızlar belki böyle gelir yeni bebeişler:)) güle güle kullan canım....
hellom, canım bizimkilerdede vardı o batıl inanç kestirmedim ama bebeğimi yinede kaybettimhayrlısı olsun bende bayıldım isteyince gidip kestirmene bendede kısa saç fobisi oluştu annemden dolayı küçükken hiç hatırlamam uzun saçımın olduğunu hep kısa o zamanlar bide amerikan derlerdi ayyy ne iğrençti yaa kızımın saçlarını hiç kesmiyorum zaten oda kestirmek istemiyor...anasının kızı bir arkadaşını gördü sıfıra vurulmuş saçı kızı görünce bizimki canavar görmişe döndü bir süre kıza bakakaldı...
pileom canım yat yat belki seninkide eşten gelen bir kanamadır çünkü banada progesteron vermemişti demiştiki bebkle ilgili olsa onun faydası olurdu senin ilacın bol su ve yatmak demişti bu arada kanamadan 2 -3 gün sonra tuvalette peçeteye et parçası ama siyah geldi çok korktum kaynanama gösterdim dediki hiç korkma içinde kanamadan kalan dr gittik hemen oda korkma dedi kanamanın arkası bebek iyi.. seninkide inşallah destina ablası gibi bırakmayacak seni annesi...bende eşine katılıyorum canım tabii en doğru karar sizin...
dün geceden sabah 10 kadar gökgürültüsü ve yağmur allahım dışarda kalanlara yardım et diye dua ettim hep... sonra biz eşimle aynı anda saat 5 gibi uyandık destina korkar falan dedi gitti baktı eşim sonra 3 gündür yoktu bizde tık fantazi yaptık gök gürültüsü fantazisiöyle işte... eşim henüz iş bulamadı daha doğrusu eltimin babasının vefaati biraz durdurdu işlere bakmalarını hayırlısı olsun artık hellom canım eşimin evde olması çok güzel tek sıkıcı şey paranın gelmemesi hee allaha şükür geride biraz var ama keşke eşler hep yanımızda olsa parada havadan gelse dimi canım candaş şimdi diceksin sizinkiler yine akşamları yanınızda çalışıyor olsalar sana haksızlık yapmayalım ayyy çalışsınlar tabii canları sağolsunda tek akşamları görelim o zaman yaa candaşım bişey sorcam cevaplarmısın bilmemde merak ettim siz evlendiniz evimiz var dedinya aldığınız eşyalar o evdemi ankaradamı ev yani sen ailenle kalıyorsun bide eşimin evi falan demişsinya karıştı hepsi bende merak ettim...
canım bence oje ile kına aynı şey değil.ya yine ben .. yine sorularımaklıma bişey takıldı ...
buna net bi cevap olmaz sanırım ehline sormadan ama fikrinizi öğrenmek istedim ...
bi kou takıldı aklıma bugün araştırayım dedim...
oje sürmek istiyorum ben ama ibadette etmek istiyorum mesela..
abdest tutmaz diye biliyorum ... düşündüm ki gusül alınca belki kabul olabilir diş misali ...
baktım kimisinde şöyle yazıyor .. o devirde böyle bişey olmadığı için bi netlik yok..
yalnız kınada da abdest kabuldür oonda da tırnağın kendine su geçmez diyor...
önce gusül alınırsa ojeyle namaz filan kılınabilrmiş. yatsıda çıkarmak gerek diyor ...
içimize sinmez evet ama kesinlikle asla olmaz yazmıyor ...
madem bizim dinimiz hoşgörü dni..benim aklıma şu cevap yattı ..
Kadının süslenmesi yasak olmadığından abdest alırken tırnağındaki kınayı kazımasını emretmenin güçlük doğuracağı kesindir. Bu sebeple fakihler, kınanın abdeste ve gusle mani olmayacağını söylemişlerdir. Hanefilerin konu ile ilgili görüşleri şöyledir:
“Kına, pire pisliği, kir tabakaları, vücuda sürülen yağ, krem, tırnak aralarına giren kirler vs. her ne kadar suyun organ üzerinden akmasına mani ise de zaruretten dolayı abdeste ve gusle mani olmazlar.” (İbn Abidin, Haşiyetü Reddi’l-Muhtar, c. 1, s. 155-156)
Buradaki ‘zaruret’ yukarıdaki şeyleri temizleme sıkıntısından doğan zarurettir. Çünkü onları temizleme emredilecek olsa insanlar zor durumda kalır ve bir çoğu abdest alıp namaz kılma imkanı bulamazdı. Oje de yukarıdaki maddelerle aynı konumdadır. Kadının tırnaklarına oje sürmesini veya tırnaklarını cilalamasını yasaklayan bir hüküm olmadığına göre abdest veya gusülden önce bunların temizlenmesini şart koşmanın güçlük doğuracağı açıktır. Yukarıdaki ayet, Allah’ın güçlük çıkarmak istemediğini ama bizi arındırmak istediğini bildirmektedir. Tırnakları ojeli veya cilalı olan kişiler ellerini yıkadıkları zaman temiz sayılacaklarından, Allah’ın bu konudaki emri de yerine gelmiş olmalıdır.
Sonuç olarak oje ve tırnak cilası abdest ve gusle mani değildir.
ama yinede sizin fikrinizi almak istiyorum ..
kafama takıldı ya ? sizce? nedir fikriniz ?
benim saçlarımı 14 yaşıma kadar saçlarımı önüne otturup tarardı. ben de hep o yapıyor diye alışmamıştım hiç saçımı şekillendirmeye. ama sonra kestirdik.kendim başladım o zamandır.Canım aylardır buraya ilk defa bu akşam yağmur yağdı. Hatta akşam elektrikler kesildi. Dışarıda kalanlara Allah yardım etsin... Zor gerçekten...
Ben de kısa saç anısına sahibim. Annem biz küçükken çalıştığı için çoğu zaman annemden sonra okula giderdik. O yüzden kısacıktı saçlarımız. Okulun ilk günü. 1. sınıf. Öğretmen adlarımızı soruyor. Sıra bana geldi: Oğlum senin adın ne deyince çok utandım ben kızım demiştim. 28 yıl geçmiş hala unutmam. Ortaokula gelince örmeyi öğrendim tek başıma...
canım nasılsın?karşılaşamadık epeydir.ayy canım çok güldüm yaa şu birinci sınıf oayına insan çok utanıyor biliyorum bende çok çekingen bir çocuktum utandığım çooookkk hallerim olmuştur..canım kolay gelsin gerçekten işin zorlaştı artık yaza kadar hızlı tempo...allah kolaylıklar versin..
Evet canım ödev bir başladı pir başladı...Ödevler de düz çizgi değil de kesik çizgileri tamamlama. Resimlerini boyama. İnşallah güzel olacak. Ama sabır lazımmış...
Testlerimin tebriğiiçin de teşekkürler... Yarın gidip ücretini ödeyeceğim. Doktorum da bayramda İstanbul'a gitmiş. Facebooka İstanbul fotoğrafları koymuş. Ben de kendisine bugün gidip Ahmet Ümit'in İstanbul Hatırası romanını aldım. Umarım beğenir. Ben çok beğenmiştim...
benim saçlarımı 14 yaşıma kadar saçlarımı önüne otturup tarardı. ben de hep o yapıyor diye alışmamıştım hiç saçımı şekillendirmeye. ama sonra kestirdik.kendim başladım o zamandır.
olsun demi o yaştan sonra.
valla ben uzun saçla hamile kalırım da sonra kestiremem dşye hep kestiriyorum 2 yıldır.
canım nasılsın?karşılaşamadık epeydir.
kızın konuşmalarına çok güldüm. maşallah. ne güzel bir kızın var.
annem gitti de bugün. kardeşime gitti burdan. internetten görüştük şimdi.
ondasn sayfayı açtım ama yien okuyamadım çok fazla.
evet canım karşılaşamıyoruz ...annen düzelmiştir umarım...hadi allah kavuştursun.. evet benim kız bir alem yaa bide inatçı yiğenim var destinadan 9 ay küçük oda çok inatçı onunla hiç anlaşamıyorlar offf kızlar bebişleriniz sağlıkla gelsinde bundan sonraki telaşlar üzüntüler çok farklı kendinizi başka bir dünyanın içinde bulacaksınız inşallah....sen ne yaptın çalışmalar ? bat ne zamandı...
aaa kızlar yaa nazlım bugün hiç girmedi hayırdır inşallah...
devam ediyor. net hesapllamadım ama 6-8 eylül civarı.evet canım karşılaşamıyoruz ...annen düzelmiştir umarım...hadi allah kavuştursun.. evet benim kız bir alem yaa bide inatçı yiğenim var destinadan 9 ay küçük oda çok inatçı onunla hiç anlaşamıyorlar offf kızlar bebişleriniz sağlıkla gelsinde bundan sonraki telaşlar üzüntüler çok farklı kendinizi başka bir dünyanın içinde bulacaksınız inşallah....sen ne yaptın çalışmalar ? bat ne zamandı...
aaa kızlar yaa nazlım bugün hiç girmedi hayırdır inşallah...
valla bu görüntülü konuşma çok güzel bişey gerçekten.canım unuttum bende tebrik ederim teker teker tüm testler tahliller böyle güzel olur umarım. Allah kolaylık versin okul içinde canım, İstanbul Hatırası bana hediye geldi daha okumadım katre-i Matem yeni bitti, şu annanem elime el işi verdiği için ve misafir ile kaygana üst üste geldiğinden daha başlayamadım.
loniness güle güle gitsinler yolları açık olsun gözün arkada kalmadı en azından için rahat değil mi?
ne güzel. biz öyle bişey yapamıyoruz. her kademmenin güzel yanları var. ben de ilköğretşiimde çalışırken 4-5lere giriyodum.çokşirin oluyolar gerçekten.şiir yazıyolaru, mektup yazıyolardı bana, el yapımı hediyeler veriyorlardı. ama kafam çok şişiyordu. öğretmenim kırmızı kalemle mi yazalım başlığı, ya da öğretmenim başlık ne, ya da öğretmenim olmuş mu diyip defterin kapanın önüme gelmesi zaman zamana bıktırıyordu. yanıma gelmeyi yasaklıyodum. arada gezinip bakıyorum zaten hep ama mesela sayfada az yeri kalmış, onu bile bana soruyorlardı devame deyim mi arka sayfaya geçeyim mi diye. çok sabır lazım gerçekten. bazen çıldırıyordum böyle sorulardan.çok ilerliyo sanki sayfalar ya okurken uykum geldieşim geldi misafirlerimiz vardı geç girdim..
destinayı bana yollarmısın annesi bayılırım çocuk konuşmalarına saatlerce sohbet edebilirim onlarla :)
loneliness canım allah kavuştursun evlilikten sonra anne daha bi kıymetleniyo sanki önceleri ben pek değerini bilmezdim şimdi öyle özlüyorumkiiii..
candas canım eşin geliyo sanırım gözünaydın mutlu haftasonu diliyorum özellikle senn için
ceza cnm adet bekliyoruz sanırım inşallah biran önce rahatlarsın böyle bekleyince de amma naz yapıo bu adet
chnb cnm belki bir hafta daha çizgi devam edilebilir bende haftaya duruma göre harfe geçecem sınıfım süslü kızlarımla dolu ya ben böyle sevgi dolu bir sınıf görmedim boş bıraktığımda sarıyolar sarmalıyorlr öpüyorlar genelde erkek öğrenci elden bile tutmaya çekinir bu defa onlarda sarılıp öpmek istiyorlar.. oğluşunuda hayal ediyorum eve bir dolu anı ile gelir eminim :)
hello kity cnm dinlen artık herşeyi bırak bi kenara sen anlattıkça ben yoruldum kapıya evde yokuz yaz bi süre kendini dinle cnm
canım unuttum bende tebrik ederim teker teker tüm testler tahliller böyle güzel olur umarım. Allah kolaylık versin okul içinde canım, İstanbul Hatırası bana hediye geldi daha okumadım katre-i Matem yeni bitti, şu annanem elime el işi verdiği için ve misafir ile kaygana üst üste geldiğinden daha başlayamadım.
loniness güle güle gitsinler yolları açık olsun gözün arkada kalmadı en azından için rahat değil mi?
çok ilerliyo sanki sayfalar ya okurken uykum geldieşim geldi misafirlerimiz vardı geç girdim..
destinayı bana yollarmısın annesi bayılırım çocuk konuşmalarına saatlerce sohbet edebilirim onlarla :)
loneliness canım allah kavuştursun evlilikten sonra anne daha bi kıymetleniyo sanki önceleri ben pek değerini bilmezdim şimdi öyle özlüyorumkiiii..
candas canım eşin geliyo sanırım gözünaydın mutlu haftasonu diliyorum özellikle senn için
ceza cnm adet bekliyoruz sanırım inşallah biran önce rahatlarsın böyle bekleyince de amma naz yapıo bu adet
chnb cnm belki bir hafta daha çizgi devam edilebilir bende haftaya duruma göre harfe geçecem sınıfım süslü kızlarımla dolu ya ben böyle sevgi dolu bir sınıf görmedim boş bıraktığımda sarıyolar sarmalıyorlr öpüyorlar genelde erkek öğrenci elden bile tutmaya çekinir bu defa onlarda sarılıp öpmek istiyorlar.. oğluşunuda hayal ediyorum eve bir dolu anı ile gelir eminim :)
hello kity cnm dinlen artık herşeyi bırak bi kenara sen anlattıkça ben yoruldum kapıya evde yokuz yaz bi süre kendini dinle cnm
Eski öğretmenleri düşünüyorum da çok olumsuz özellikleri varmış. Bizimki de bizi değil ama bazılarını çok döverdi. Hatta hatırlarım kaan diye bir arkadaş vardı o kadar döverdiki sonra kolanyayla silerdi. Sonra ilçe milli eğitim müdürü oldu. Yaşı vardı ve bekar erkek öğretmendi. Hiç unutmam derste hep: Ah dedikçe kara bağrım ütüler, avradın iyisini almış bizden kötüler." derdi.minikler eşin hoşgelmiş canımm, vallahi herkes çok yoruldun diyor söz dinlemek lazım evde yokuz çok cazip geldi. :)))
loneliness canım dikkat edicem gerçekten, kız çocuklarını bende seviyorum ama büyüdükleri zaman benimle anlaşamıyorlar öyle bir sıkıntı var, :))))
bu arada şu ilkokul öğrencilerinin sorduğu soruların bende öğretmenime soruyordum demek kadın beni bundan sevmiyormuş.
Benim ilkokul anılarım çok güzel değil malesef öğretmenim kadındı kadındı böyle sosyal statüsüne göre çocuk seçiyordu resmen seçiyordu. Babam sol görüşlüydü tekstilde çalışıyordu, annemde hemşirelik terk bir diş hekiminin yanında çalışıyordu, o zmaanlar bana göre ailem garip davranıyorlardı, herkes marka giyiyordu öğretmen bir yerle anlaşıyordu herkes aynı ayakkabıyı alıp giyiyordu adidastı o zaman ben alamazdım yerli mal olacaktı, çin malı bir sürü orjinal şeyler olurdu millette bizimkiler almazdı, beslenme günü yapılırdı şu gün köfte bugün sigara böreği falan annemle babam listeyi görünce hemen öğretmene gittiler yok şöle yok böle herkesin evinde ne varsa onu getirsinmiş falan diye, beslenmeme hep çift konulurdu herşey meyve suyunu falan geri getirsem tekini kimse yok muydu paylaşcak derdi bizimkiler. Öğretmenimde hiçç o havada değildi bu sebeple kadın beni sevemiyordu, ben ne zaman liseye başladım bir baktım milletten farklıyım ne istediğimi biliyorum sonradan dank etti. Annemle babamın böyle davranmasının bir sürü olumlu yanı oldu ama olumsuz yanıda var, kardeşimle ben böyle bilemiyoruz işimizi doğrucu davutuz. Hayatımızı süsleyip püsleyip anlatamıyoruz gereksiz bir tevazu var üzerimizde özel sektörde çalışırken ve şu hayat şartları için böyle oldu mu ezilebiliyorsun, özür dilemeyi öğretttiler ama nasıl özür dilettirilir öğretmediler :))))) sizleri gördükçe diyorum demekki öğretmenler çok sevecen insanlarmış. Akıllı bilinçli insanlarmış o yüzden içim umut dolu oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?