Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ayyyy hareketini hissetmişsin iştee Tam zamanı zaten. Doktorun, kelebeğin kanat çırpması gibi birşey hissedeceksin demişti. Yavaş yavaş vuruşlar da gelecek. Aferin oğluşumuza Öptük biz de koskocaman

Bir erkek çocuğun kaleminden çıkmış bu yazı:"ANNE" ·

Dünyada karşılık beklemeden börek yapan tek insandır .
Karşılıksız sevginin ete kemiğe bürünmüş halidir !
Ne kadar üzsen de
10 dakka sonra seni affeden zarif bir türdür,
yağlı bile olsa tiksinmeden saçını okşayan,
kucağına yatıran,
öpüp koklayan tek varlıktır,
meleğin süt verebilenidir.
Yarasın diye
muhallebinin içine ciğer katarak
çocuğuna yediren manyaklık derecesinde yaratıcıdır.
Yemek yemeyen çocuğun dikkatini çekmek için
elindeki tencere ve tavalarla maymunluk yapabilen kişidir.
Kafayı çocuklarıyla bozmuş,
göbek bağı kopsa da yürek bağı asla kopmayan,
sevgi dolu fedakar insan dişisidir.
Bulaşık,ütü, vb yaparken bile
otomatik olarak çene çalan,
kendi kendine konuşan,
anne ne diyon dediğinizde
'sen kendi işine bak,
bi de senle uğraşmayayım şeklinde asortik cevaplar verendir,
"Yemek uzmanı, düzen insanı,
bilgili, kültürlü - her şeyi bilen şahsiyettir.
Yavrularını yol tarafından değil,
kaldırım tarafından yürütendir.
Dizi dizi incidir
lakin gerektiğinde laf sokma dalında da birincidir.
Sevgiliden ayrılma haberi verildiğinde,
"amaaan ben sana daha güzelini bulurum"
diyebilen komik bir karakterdir,
''Oğlum/kızım aradım yoktun.
Ben de mesaj atayım dedim sana.
Gelince ara beni emi aslan evladım.
Kara börülcem benim öptüm annen''
şeklinde mesajlar atabilen tedirgin insandır.
ama...
ama
dünyanın en güzel kucağına sahip,
en güzel kokan,harikulade bir varlıktır.
Olmadık yerlerde
"iyi ki doğurmuşum ulen seni!" diyen
ve benim hatırıma
benimle freddy mercury dinleyen bir sabır ağacıdır.
Evlatlarını asla ayırmayan,
aynı zamanda birbirinden koruyan güç abidesidir.
Evde biryere uzandığınız an
orada temizlik yapacağı tutan,
temizlik konusunda kayışı kopardığından
temizlikçi gelecek diye evi temizleyen
balans ayarı kaçmış temizlik kaynağıdır,
Mutfakta yaşayan,
evde herkesi idare eden bi tür canlıdır,
İyiliğin,
merhametin,
acaaip bir şefkatin,
sadakatin,
sevginin güçlerini birleştirdiği sonsuz kişidir !!
Oğlunun damat - kızının gelin olduğunu görünce,
çocuğu mezun olunca,
çocuğu gol atınca,
çocuğu hasta olunca,
çocuğu askere gidince,
asmalı kabağı seyredince,
dolar yükselince
velhasıl buna benzer bissürrü şeye ağlayabilen,
bu yazıyı okurken duygulanıp - gözleri dolabilen,
ağlamaya meyilli bir yapısı olan duygu pınarıdır.

son kiiii üç dört;
uzakta dursa da yakın hissedilen,
canı hep istenen,
asla vazgeçilmeyen,
dizinin dibinde olmak istenen,
evlatların varlığını varlığına armağan edebileceği,
ıslak - kuru ama heeeep duygulu
en önemlisi; sağı solu oynamayan tek kadın.
BU GÜZEL ANNELİK DUYGUSUNU HİSSEDEBİLMEK DİLEĞİYLE...HERKESE İYİ GECELER...

kızlar günaydın güzel haftalar hepinize ben cuma cumartesi yoktum en yakın arkadaşımın babası vefat etti çok üzgünüm çok yorgunum ruhum bedenim bana 4.kızım derdi çok severdim çok canım yandı sadece dua edebiliyoruz onun için şaka gibi hastalığı yoktu 10 dakika içinde gitmiş adam şükür arkadaşımın yanındaydım sesi kulağımdan hiç gitmiyo babam ölmüş demesi ömür bıyu kulağımda kalacak sanırım yazdıklarınızı az çok okumaya çalıştım ama hepsini okuyamadım malesef

stresten olsa gerek adetim hala gelmedi 6.günüm bugün 2 gün daha bekleyip giderim doktora artık sizler nasılsınız umarım bi yaramazlık yoktur

Ayyyy hareketini hissetmişsin iştee Tam zamanı zaten. Doktorun, kelebeğin kanat çırpması gibi birşey hissedeceksin demişti. Yavaş yavaş vuruşlar da gelecek. Aferin oğluşumuza Öptük biz de koskocaman

ödemlerin geçti mi senemcim, birde siz ne zaman izmir'e gideceksiniz.

cezam çok güzelmiş, eline sağlık

allah gani gani rahmet eylesin, mekanı cennnet olsun, sizlerede sabır nasip eylesin mevlam.

Destinada bekliyor sende bekliyorsun dur bakalım hayırlısı, yoktur kuzu inşallah.

amin bitanem saol valla destine ceza ben bu adet olayından çok çekioruz nasıl olcak bilmiorum normalde olmam lazımdı yine gecikti geçen ayki gibi 7. günmü olcam nedir

günaydın kızlar ne var ne yok ...? geçmişi okuyamıyorum üşeniyorum.. değişik haberler var mı? ben beklemedeyim bat a 5 gün var, göğüslerim çok ağrıyor ,hamile gibi hissetmiyoum sanırım bu ayda tutmadı

ödemlerin geçti mi senemcim, birde siz ne zaman izmir'e gideceksiniz.

Yok Canım yaa, nerde. Ayaklar şiş. Davul gibi. Güzel ayakkabıların içinde incecik ayaklar görünce ağlayasım geliyo Ellerde şişlik yok. Yüzüm biraz şişti. Azaldı ama napalım artık. Geçecek inşallah. İzmir'e kasım başında gidiyoruz. İki hafta kala bırakıyorum işi. Öyle anlaştık. Bakalım.

Nazlım Başın sağolsun Canım. Hayatın gerçeği... Ben de 8 sene önce kaybettim babamı. Unutulmuyor acısı, Allah unutturmasın zaten, yaşamış olduklarının tek kanıtı içimize bıraktıkları acı zaten.

başın sağolsun bitanem seninde allah rahmet eğlesin cennetine kabul etsin inşallah zormuş gerçekten geride kalanlara yardım etsin rabbim hayat devam edio nefes aldıkça se o şiş halinle bile güzelsindir bitanem meleğin sağlıkla gelsin inşallhhh

günaydınlar herkese ,,

kıtyy, gözün aydn canım oğluşun oynamış azıcık :) katre i matem de en çok etkilendiğim aaaa dediğim kitaplardan biri benim için. sen beğendin mi ? şah ile sultanıda mutlaka oku derim .. iskender pal süper ... oo istanbul hatırası bende de varda içim ısınmadı ya nasıl okuyacaksam bugün ateş böceği yoluna başladm ..

chnb, ne güzel işini severek yapabilmen ve öğrencilerinin yıllar sonra AKLINDA OLABİLMEN .. EN GÜZELİ BU .. duyarlı bi anne sevecen bi insan .. dolayısıyla had öğrencileri sevmesin böylesi öğretmeni ... ve dediğin gbi kayıplarda hayata bakışta etken olmuştur mutlaka ... saçım için teşekkürler... bende kolay alışamam değişikliğe mesela asla saç rengimi değiştirmeye cesaretim yok .. ama değişimde güzelmiş ilkkez farklı bi model denedim tanıyanlarda nasıl yaptığıma şaşırdılar :) bence seninkide çok güzel olmuştıur insanlar beğenmiş ... işte değişim alışkanlığı olmayınca kendinin beğenmesi zor oluyo galiba :) saçla ilgili okul anına da hem güldüm hem bi tuhaf oldum .. bi kız için resmen depresyon konusu ya ..

lonelines, oje konusunda bende sana yakın düşünüyorum aslında ama gün içersindeki abdestler mes misali bi abdest şekli uygulanabilir ihtimali düşünüyorum. iyi bi bilene sormak gerek. zaten din olmuş ayak altı .. keyfime göre uygulama yapamam .. bide onun günahından vebal çekmeyim :) annenee geçmiş olsun allah kavuştursun inş ... aa evet yakınmışız ya :) belki bigün tanışmakta kısmet olur ... mesafe uzadıkça zorluk dahada çok oluyo maalesef ..

minikler, teşekkür ederim canım .. güzel bi haftasonuydu eşimle :)

destina, sarmadan bizede gönder ama:)) yaa o saatlerd ayrılık vaktiydi be sorma .. fan fini filan olamıyo :) pazar gecesi 21,00 e dek ne yaptın o kar :)) ama çorluda :) ankarada mesai en geç 15,00-16,00 da biter :)

senem, kızınla atışmaya başlamışsınız :)) eşekler önce meraktan çatlatıyolar bizi, sonrada sinirden kudurtuyolar sanırım zmanla :)

nazlım, hoşgeldin cuma yoktun. naber ?

ceza, yamateke, taf, nuray, pileo naber kızlar? adlarını unuttuklarım varsa özür dilerim

sinua , inş haberlerin güzeldir ..özellikle aklım senleydi haftasonu ...

dün eşimin babaannesini görmeye gittik, halaya götürmüşler. hastaydı .. 83 yaşında .. halanında yeni torunu oldu .. kızın 2. çocuğu ve yaşı 22 .. ilk çocuğu 5 yaşında ! bebekte maşallah çok uslu .. kucağğıma veriyolar zorla .. aldım 1 saat kucağımda oturdu neredeyse .. baba, anne, babaanne , ayy elinede pek yakışıyoda bilmem nede .. babane ee kızım yapasanızda ölmeden görsemde .. yok babane istemiyoruz seneye inş .. yaşlanınca mı doğurcan * aman babane :) eşime de deimki kadına desemki 9 aydır deniyoz olmuyo diye ödü patllar korkudan .. sanki ha deyince oluyo .. ölüyoruz olsun diye ama nerde.. eşimde aa ama eline çok yakışmış çocuk ... ben hiç çocuk tutamam aslında da bu bebek kiloluydu tutması kolaydı bende yakıştırdım da olmuyo ki napayım canım :)) aa rüyamda da kürtaj olan kuzenimi gördüm. kucağında bebek var darısı sana diyolar.. o da diyo ki candaşla benden başka herkes hamile kalıyo aceleleri neyse .. bizimkide bi olmadı gitti .. hay ağzına sağlık diyorum :) artık iç dünyamda ne kadar içerlediysem bu durumu :))

amin bitanem saol valla destine ceza ben bu adet olayından çok çekioruz nasıl olcak bilmiorum normalde olmam lazımdı yine gecikti geçen ayki gibi 7. günmü olcam nedir

evet ya ben cezayı unuttum, nazlım sen ovulasyon testi yapıyor musun? geç çatlıyordur belki...

öyle deme atlasım :) inşallah göğüs ağrın bebeğe aittir, ben umutluyum bu ay . :) çanakkale nasıl soğuk mu?

senemcim canım benim ödem çok zor biliyorusn ben hamile kalmadan bile ödem sahibiydim, senin her tarafın naif zarif bol bol fotoğraf çektir sonra deriz ooo nasılda şişmişiz diye :) doğumdan sonra çok çabuk geçecek şişler inşallah. İyi daha varmış allah kolaylık versin iş içinde. öptüm.

kızlar ben bugün alerjik durumdayım, nette sorun var süeki kopuyor öpüyorum hepinizi nasılsınız.

canım iyiyiz sen nasılsın * döndün sanırım. nişan nasıldı ?

nazlım arkadaşnında seninde başınız sağolsun.rabbim gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun ... bizim için acı son ama asıl hayatın başlangıcı ora.. dilerim hepimize alnımızın akıyla gitmek ve zmansız gitmememk nasip olur ... her ne kadar gerçek orda olsada acı burda ... allah sabırlar versin ...

canım benz aten doğum kontrol hapı kullanıorum biliosun o bitti adet görmeyi bekliorum bi görsem sora yapcam ovulasyon testi :)

sağol canım allah razı olsun çok acıymış yani arkadaşımla ilkokuldan beri hiç ayrılmadık ben onların evde o bizim evde büyüdük babası da bana kızım derdi canım çok yandı ama hayata devam etmek lazım allahım yadımcımız olsun güzel ölüm güzel ömür nasib etsin amin..

günaydın kızlar...

nazlım, merak etmiştik seni başınız sağolsun canım allah rahmet eylesin...demek hala olmadın offf yaa ben bende hala olmadım bugün 44. günüm (

senemciğim, canım ooo sen bizdeki didişmeyi görsen çok fena bir kızım var ne söylersem hep tersini yapıyor en sonunda bağırmak zorunda kalıyorum ( eşimle küslüğüm destina hayatımıza gelmeden önce günler sürerdi...kızım bana çabuk barışmayı öğretti sağolsun eşime kırılınca çabuk barışmak ağır geliyor ama destina etkilenmesin diye mecburum çocuklar hep kendi bildiklerini yapmak istiyorlar kursta öğrendim çok ısrarcı olmayın olayın sonucunu yaşaıp görmesini sağlayacakmışız çıkma oraya düşersin diyoruzya inatlaştı çıkacak onu ordan alıp ağlatmak yerine çıkıp düşmesini yani sonucunu yaşamasını sağlamak gibi tabiii abartıp kendine çok zarar verebilecek davranışları sonucu gibi değil olsun didişmekde güzel sonu sevgi dolu oluyor genelde hergün yaşıyoruz dediğimi yapmıyor kızıyorum en sonunda üzüldüğümü görünce anne lüffen öp beni anne sarıl diyorum sana ben öylesine öpüp sarılınca bile anlıyor velet öyle değil anneee diyor offf ay parçası bunlar ayy. canım hayırlısıyla doğsun sen asıl didişmeyi o zaman gör ayyy ama en çok korktuğum dönemde ergenlik şimdiden araştırıyorum didişmeden anlaşmak için ne yapmalı seninde az kaldı sabır taşı çatlamadan sağlıkla gelsin eylül nehir hanım...kolay gelsin sana canım..

candaş, hoşgeldin canım babaneye geçmiş olsun.bıktık artık bitanede siz yapın sözlerinden dimi( canım bir taneyle kalsa yine iyi bizim bir tane var bir tane daha yapın yeter diyor her gören allah hayırlısını ve sağlıklısını versin cümlesine içindede bize...

hellom, canım chnbye yazdığın şey benide ağlattı arkadaşlarında iyi ve kötü günde yanında olanı makbuldür iyi yapıyorsunuz canım...

chnb, bende helloya katılıyorum yıllar sonra keşke deneseydik demektense herşeyi vakti zamanında denemek lazım...tabii eşin içinde demişsinya onuda ikne etmenle olacak bişey allah yardımcınız olsun...

renkliatlas, sende hoşgeldin canım...nasıl geçti nişan?eşin gittimi?

nuraycığım, canım hayırlısı olsun inşallah bu ay tutar...

sinau, nasılsın?

pileo,canım ne yaptın merak ediyoruz seni çalışmaya başladınmı? nasılsın?

yamakate, sen nasılsın canım?

minikler, nasıl oldun grip devammı dikkat et kendine canım benim...

ceza, adet olmadınmı ?dr gidecekmisin? bu arada yazı müthişti çok beğendim yazıda dediği gibi ağlamaklı oldum

ahhh ahhh bir arkadaş dediki geçen gün sizin kadar uyumlu bir çift daha yok etrafımda sonra onlar gitti biz eşimle eften püften bir tartışmışız iki gündür pek konuşmuyorum onunla sinir etti beni gündüzleri babama yardıma gidiyor akşamlarıda hiç ilgilenmiyorum uyuz yaa...chnb, canım bende varyaa seninle aynı durumdayım o kadar çok istiyorumki şimdi eşime kızdımya istemiyorum yanıma geldi akşam hiç ses çıkarmadım döndü yatı... biraz yalvartıcam çok sinir etti beni...oda bebği çok istiyor ama ben konuyu açınca sürekli bu konuyu konuşuyormuşum hep kafama takıyormuşum falan o yüzden adette olmuyormuşum bende şimdi onun yanında pcden uzak duracağım ve yanıma yaklaştırmayacağım bakalım bebği benmi istiyormuşum çok takıntılıymışım yoksa omu takıntılıymış offf nasıl sinir oldum yine yaa...birisi iş görüşmesi için çaırmış onunla bile ilgilenmedim kendi kendine anlatıyor ayyy hayırlısıyla başlasada işe...bide kız kardeşinin eşi var onuda götürecekmiş işe eşimin ailesindeki antrikaları duysanız offf roman olur vallahi..
eşim o kadar safki hep iyilik yapar allah karşılığınıda veriyor çok şükür ama ben onun kadar saf olmadığımda hakedene yapmasından yanayım yardımı...geçen sene evlendi görümcem hemen hamile kaldı kiradalar düğün borçalrı hala bitmedi...neyse eşim kocasını yanına işe götürdü mesleği öğrenmesine yardım etti tabii enişte bey havalara girdi abin bana çok bağırıyor demeye başladı görümcem hamile ikide bir aşimi arayıp volkan bunu dedi volkana niye böyle davranıyorsunuz falan ağlamalar...allahım adam dedikoducu kadınlar gibi işte olanları karısına yetiştiriyor falan...sonra enişte bey ve eşimin arası bozuldu daha doğrusu volkan eşimle konuşmamaya başladı...asgari ücrete çalışıyordu önceden eşimin aldırdığı işte 1500 üzerinde maaş almaya başladı üstelik hiç iş bilmezken eşim usta diye işe soktu ve eşim ona iş gösterdi mühendisler usta olmadığını anlamasınlar diyee...eşimdeki düşünceye bak yiğeni oldu yazık o çocuğun günahı ne diye düşünüyor düğün borçalrını bari bitirsinler diye düşünüyor ama bunların sonucu eniştenin küsmesiyle bitiyor...ve kızlar 1 defa bile abi allah razı olsun senden demediler ne kız kardeşi ne eşi işte ben eşimin yerinde olsam hayatta muhattap olmam ama kardeşi diye yapamıyor vee saflığından tabiii kardeşi bize uzak oturuyor aramış eşimi abi biz oraya gelicez bizi alırmısın oooo hayırlı işler dedim ayyy nasıl sinir oldum yaa tabii hep iğneli konuştum eşime dedimki git al kıymetli enişteni adam seninle konuşmuyor ayağına çağırıyor varmı böyle birşey yaa işte son bir haftadır yanaşıyorlardı sebebi belli kiradalar 1 aydır boşşş eşim iş bulacak oda nasiplenecek ahhh kızlar ahhh geçen yukarı geldiler bize yani bende kızımı uyutuyordum aslında destina uyumuştu ama gitmedim yanlarına biraz oturup gittiler...şimdi bu iş için aramışlar oda aramış volkanı sabah onu anlatıyor bende dedimki işe başlarsanız sakın bana volkanla ilgili hiç birşey anlatma dinlemek istemiyorum bu kadar olaydan sonra yine onu işe aldıracaksın bravo sana dedim...bu arada kız kardeşi bizi al diye aradığında annemdeydik annem dediki kocası yanında yokmu gelsinler.. dediki yok anne çocuğu küçük yaa onun için gidiyorum zaten...neyse bişey demedim..akam eve geldik.. dedimki içimde kalmasın söyleyeyim eşimin erkek kardeşi vefat edince eşim tekrar o iş yerine gitmedi çünkü iş yerini mahkemeye verdiler neyse 7 ay boş kaldı ve bu görümcemde bekardı çalışıyordu dedimki o zaman senin çocuğunda küçüktü getirip 1 kuruş bile vermediler kızınıza birşey alırsınız diye eşim hiç cevap veremedi... 7 ay boyunca düşünsenize annem sağolsun yardım etti verdiğini geri almadı bile yaaa bundan sonra böyle önceden atardım içime şimdi hepsini söylüyorum tek tek...

yaa ben neden bahsedşyordum nereye geldim çok dolmuşum anlaşılan...hee bende ikinciyi istemiyorum artık eşime çok kızdım ve çok kırıldım benden öyle bir özür dilemeliki bu kararımdan vazgeçeyim inatçıyım çok....gerçekten çok sinir oldum kararlıyım zaten adet olamamak alt üst etti beni barışsam bile eşimle beni öyle bir caydırmalıki kararımda korunmayı bile düşünüyorum artık...

kızlar, soğan küründe 10. günüm ara ara göğsümde sızlanmalar oluyor hani soğan sütü arttırır yaa yoksa süt hormonlarımda yükselmemi oluyor...neyse zaten hamileliktende vazgeçtiğim için yükselsin sorun değil

Sorma ya. Kime benzeyecek, saçı ne renk olacak, teni ne renk olacak, çatlıycaz meraktan Sağlığıyla gelsin de minişim...
Aman şu büyükler... Beni de eniştem sinir etmişti. Bak ama yaşın geçiyor yapın artık bi bebek diye diye. Halan 15'inde dğurdu, senin yaşındayken torunu vardı diyordu. Halam 34 yaşında anneanne oldu da Bu arada ben 31'im dah yanlış olmasın Bakma milete hiç. Arkadaşım da bebek çalışmasına başladı. İlk ay tutmamış, ağlaya ağlaya doktora gitmiş. Yok artık dedim. Doktor da gülmüş, naaptın sen diye. Bir sürü test... Her şey normal... Ağlıyo telefonda benim bebeğim olmayacak mı diye. Sakın duymasın kimse dedim. Eşşek yaa

Canınımiçi sağol. Sabırsızlanıyorum artık, bebiş gelsin, ödem gitsin diye. Bu kez de uykusuzluktan çökmüş gözler, bakımsızlıktan karışmış saçlar sebebiyle foto çekilmem ben Takıntılı hatunum vesselam. Ders ver bana bi ara, bayılıyorum senin iyimser, tatlı hallerine valla

kızlar slm vereyim size fırsat bulmuşken dedim. dersaneye tekrar başladım. ama daha sakin geçecek inşallah ayakta fazla kalmamaya çalışacam. eşimi zor ikna ettim bakalım. ama yorulduğumu hissedersem söz verdim eşime söyleyecem ve bırakacam işi:)
kitty chnb ye yazdıklarına katılıyorum ve çok etkilendim. bu arada çınar bebek teklmelere başlamış yerim onun popişini:))
candas babanneler büyükler çevredekiler hep böyle. bitmez istekler. destinanın dediği gibi bi çocuğun oluncada 2. nerde hani derler.. ha bide facebook dan ekelyemem ben. benim yaptığım alıntıda kşttynin yazdığını sen ben yazdım sanmışsın. karışıklık olmuş. ama ben faceimi dondurdum. tekrar açtığımda hepinizi ekleyecem inşallah. bi süre donuk kalması icap etti..
nazlıım başın saolsun canım. arkadaşınada allahtan sabır diliyorum. toprağı bol olsun...
senemcim sen şişsen bile ne kadar şişersin ki çıtı pıtı hoşca bi hatınsun zaten. şişsende zarifliğin kendini gösteriyo . hem boşver bebiş dünyaya gelince hepsi iner kiloda gider. sen tadını çıkar herşeyin:)
destinaaaa sarmalar yapılmış hüpletilmiş bilee. ohhh afiyet olsun.
sinua umarım herşey yolundadır.
caze destina nazlım gelecekse gfelsin kızmızılar, yolk gelmeyeceksede bıraksın yerini bebişe inşallah...
taaff mercimeğin nasıl? sen nasılsın?
kızlar hepinizi öpüyorum. ara ara girerim nete. haber veririm size. kanamam durdu zaten. şimdilik sıkıntı yok umarım bi daha da yaşamam...

Aman bunların didişmesi bile alem ya :) Ben de öyleydim küçükken, annem bana kızınca ağlardım, gözümün yaşını silmeden susmazdım. Benim kızım akrep olacak gerçi, yandık ki yandık

Canım çalışmak iyi geliyor, zaman çabuk geçiyor. Ya bugün izin günüm, evdeyim, sürekli yteme içme düşünüyorum. İşteyken aklıma bile gelmez. İyi etmişsin, boşver Teşekkürler moral için ayrıca

evet döndüm kızlar nişan güzeldi..stresliydi.. uzun ve yorucu bi yolculuk oldu...eşimde gitti..10 gün sonra felanda ben giderim ..sizler ne yaptınız

AYY şaka gibi :)) ben bugünden itibaren adet olcam her an :) unutmuşum valla :) sanırım olmadım ki yeni farkettim... ama bu demek değil ki ümit var .. ümit yok , kırmızı beklenti var :)) bu ay ne kadar aklımdan çıkardıysam farkına bile varamamşım komiğime giti

genelde herkes aklından çıkardığım ay oldu diyo amaaaa inşallah seninde öyledir ne zaman beklionki offff bende olsam yaa adet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…