- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #6.781
İnşallah canım mevlam hepimizin gönlüne göre versin.
kuzularr nasılsın,? ödemlerin ne durumda. Yerim ben senin kısını :))) ana-kız kavgaları erken mi başlamış ne?
ben iyiyim canım, beyfendi de iyidir inşallah, biz bugün düğüne gittik :) orada böyle sanki göz seğirmesi damar atması gibi bişi oldu acaba hareket mi etti ?
22 haftalığım şu anda, kendinize çok iyi bakın öpüyorum ikinizide, kısına da selamlar.
Ayyyy hareketini hissetmişsin işteeTam zamanı zaten. Doktorun, kelebeğin kanat çırpması gibi birşey hissedeceksin demişti. Yavaş yavaş vuruşlar da gelecek. Aferin oğluşumuza Öptük biz de koskocaman
kızlar günaydın güzel haftalar hepinize ben cuma cumartesi yoktum en yakın arkadaşımın babası vefat etti çok üzgünüm çok yorgunum ruhum bedenim bana 4.kızım derdi çok severdim çok canım yandı sadece dua edebiliyoruz onun için şaka gibi hastalığı yoktu 10 dakika içinde gitmiş adam şükür arkadaşımın yanındaydım sesi kulağımdan hiç gitmiyo babam ölmüş demesi ömür bıyu kulağımda kalacak sanırım yazdıklarınızı az çok okumaya çalıştım ama hepsini okuyamadım malesef
stresten olsa gerek adetim hala gelmedi 6.günüm bugün 2 gün daha bekleyip giderim doktora artık sizler nasılsınız umarım bi yaramazlık yoktur
amin bitanem saol valla destine ceza ben bu adet olayından çok çekioruz nasıl olcak bilmiorum normalde olmam lazımdı yine gecikti geçen ayki gibi 7. günmü olcam nedirödemlerin geçti mi senemcim, birde siz ne zaman izmir'e gideceksiniz.
cezam çok güzelmiş, eline sağlık
allah gani gani rahmet eylesin, mekanı cennnet olsun, sizlerede sabır nasip eylesin mevlam.
Destinada bekliyor sende bekliyorsun dur bakalım hayırlısı, yoktur kuzu inşallah.
ödemlerin geçti mi senemcim, birde siz ne zaman izmir'e gideceksiniz.
Yok Canım yaa, nerde. Ayaklar şiş. Davul gibi. Güzel ayakkabıların içinde incecik ayaklar görünce ağlayasım geliyoEllerde şişlik yok. Yüzüm biraz şişti. Azaldı ama napalım artık. Geçecek inşallah. İzmir'e kasım başında gidiyoruz. İki hafta kala bırakıyorum işi. Öyle anlaştık. Bakalım.
Nazlım Başın sağolsun Canım. Hayatın gerçeği... Ben de 8 sene önce kaybettim babamı. Unutulmuyor acısı, Allah unutturmasın zaten, yaşamış olduklarının tek kanıtı içimize bıraktıkları acı zaten.
amin bitanem saol valla destine ceza ben bu adet olayından çok çekioruz nasıl olcak bilmiorum normalde olmam lazımdı yine gecikti geçen ayki gibi 7. günmü olcam nedir
günaydın kızlar ne var ne yok ...? geçmişi okuyamıyorum üşeniyorum.. değişik haberler var mı? ben beklemedeyim bat a 5 gün var, göğüslerim çok ağrıyor ,hamile gibi hissetmiyoum sanırım bu ayda tutmadı
günaydın kızlar ne var ne yok ...? geçmişi okuyamıyorum üşeniyorum.. değişik haberler var mı? ben beklemedeyim bat a 5 gün var, göğüslerim çok ağrıyor ,hamile gibi hissetmiyoum sanırım bu ayda tutmadı
canım benz aten doğum kontrol hapı kullanıorum biliosun o bitti adet görmeyi bekliorum bi görsem sora yapcam ovulasyon testi :)evet ya ben cezayı unuttum, nazlım sen ovulasyon testi yapıyor musun? geç çatlıyordur belki...
öyle deme atlasım :) inşallah göğüs ağrın bebeğe aittir, ben umutluyum bu ay . :) çanakkale nasıl soğuk mu?
senemcim canım benim ödem çok zor biliyorusn ben hamile kalmadan bile ödem sahibiydim, senin her tarafın naif zarif bol bol fotoğraf çektir sonra deriz ooo nasılda şişmişiz diye :) doğumdan sonra çok çabuk geçecek şişler inşallah. İyi daha varmış allah kolaylık versin iş içinde. öptüm.
kızlar ben bugün alerjik durumdayım, nette sorun var süeki kopuyor öpüyorum hepinizi nasılsınız.
canım iyiyiz sen nasılsın * döndün sanırım. nişan nasıldı ?
nazlım arkadaşnında seninde başınız sağolsun.rabbim gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun ... bizim için acı son ama asıl hayatın başlangıcı ora.. dilerim hepimize alnımızın akıyla gitmek ve zmansız gitmememk nasip olur ... her ne kadar gerçek orda olsada acı burda ... allah sabırlar versin ...
günaydınlar herkese ,,
senem, kızınla atışmaya başlamışsınız :)) eşekler önce meraktan çatlatıyolar bizi, sonrada sinirden kudurtuyolar sanırım zmanla :)
dün eşimin babaannesini görmeye gittik, halaya götürmüşler. hastaydı .. 83 yaşında .. halanında yeni torunu oldu .. kızın 2. çocuğu ve yaşı 22 .. ilk çocuğu 5 yaşında ! bebekte maşallah çok uslu .. kucağğıma veriyolar zorla .. aldım 1 saat kucağımda oturdu neredeyse .. baba, anne, babaanne , ayy elinede pek yakışıyoda bilmem nede .. babane ee kızım yapasanızda ölmeden görsemde .. yok babane istemiyoruz seneye inş .. yaşlanınca mı doğurcan * aman babane :) eşime de deimki kadına desemki 9 aydır deniyoz olmuyo diye ödü patllar korkudan .. sanki ha deyince oluyo .. ölüyoruz olsun diye ama nerde.. eşimde aa ama eline çok yakışmış çocuk ... ben hiç çocuk tutamam aslında da bu bebek kiloluydu tutması kolaydı bende yakıştırdım da olmuyo ki napayım canım :)) aa rüyamda da kürtaj olan kuzenimi gördüm. kucağında bebek var darısı sana diyolar.. o da diyo ki candaşla benden başka herkes hamile kalıyo aceleleri neyse .. bizimkide bi olmadı gitti .. hay ağzına sağlık diyorum :) artık iç dünyamda ne kadar içerlediysem bu durumu :))
senemcim canım benim ödem çok zor biliyorusn ben hamile kalmadan bile ödem sahibiydim, senin her tarafın naif zarif bol bol fotoğraf çektir sonra deriz ooo nasılda şişmişiz diye :) doğumdan sonra çok çabuk geçecek şişler inşallah. İyi daha varmış allah kolaylık versin iş içinde. öptüm.
günaydın kızlar...
senemciğim, canım ooo sen bizdeki didişmeyi görsen çok fena bir kızım var ne söylersem hep tersini yapıyor en sonunda bağırmak zorunda kalıyorum( eşimle küslüğüm destina hayatımıza gelmeden önce günler sürerdi...kızım bana çabuk barışmayı öğretti sağolsun eşime kırılınca çabuk barışmak ağır geliyor ama destina etkilenmesin diye mecburum çocuklar hep kendi bildiklerini yapmak istiyorlar kursta öğrendim çok ısrarcı olmayın olayın sonucunu yaşaıp görmesini sağlayacakmışız çıkma oraya düşersin diyoruzya inatlaştı çıkacak onu ordan alıp ağlatmak yerine çıkıp düşmesini yani sonucunu yaşamasını sağlamak gibi tabiii abartıp kendine çok zarar verebilecek davranışları sonucu gibi değil olsun didişmekde güzel sonu sevgi dolu oluyor genelde hergün yaşıyoruz dediğimi yapmıyor kızıyorum en sonunda üzüldüğümü görünce anne lüffen öp beni anne sarıl diyorum sana ben öylesine öpüp sarılınca bile anlıyor velet öyle değil anneee diyor offf ay parçası bunlar ayy. canım hayırlısıyla doğsun sen asıl didişmeyi o zaman gör ayyy ama en çok korktuğum dönemde ergenlik şimdiden araştırıyorum didişmeden anlaşmak için ne yapmalı seninde az kaldı sabır taşı çatlamadan sağlıkla gelsin eylül nehir hanım...kolay gelsin sana canım..
kızlar slm vereyim size fırsat bulmuşken dedim. dersaneye tekrar başladım. ama daha sakin geçecek inşallah ayakta fazla kalmamaya çalışacam. eşimi zor ikna ettim bakalım. ama yorulduğumu hissedersem söz verdim eşime söyleyecem ve bırakacam işi:)
senemcim sen şişsen bile ne kadar şişersin ki çıtı pıtı hoşca bi hatınsun zaten. şişsende zarifliğin kendini gösteriyo . hem boşver bebiş dünyaya gelince hepsi iner kiloda gider. sen tadını çıkar herşeyin:)
AYY şaka gibi :)) ben bugünden itibaren adet olcam her an :) unutmuşum valla :) sanırım olmadım ki yeni farkettim... ama bu demek değil ki ümit var .. ümit yok , kırmızı beklenti var :)) bu ay ne kadar aklımdan çıkardıysam farkına bile varamamşım komiğime giti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?