arkadaşlar kürtaj sonrası soğan suyu içilir mi. çünkü içmeye başlicam????
gunaydın kısslar,
bende bugun sabah itibariyle vajidan su gibi akıntı basladı kaç gundur katı kıvamdaydı ...
ayy biiide gunler yaklasıyor ya cok sinirliyim yaaglayasım var surekli ...gerginim eskiden olsa dun bugun kantestine giderdim artık son 2 ayda o kadar yıpratti ki beni bu kovalamaca ögrenmek istemiyorum regl tarihi oln 5 nisan da bile yapmayıp gecirmek istiyorum gunlerii ..gecirebilirsem:26:
sizde ne var ne yok kıttycıkk denemelere baslamssındır ama bence su testi yapıosun ya işaret verdigi gunlerde yapın yaa basta dene dene olması gereken gun gelincede off puff oluyr insan
candaşcıımm çalışmalarında sana da başarılar dılerimmkuzenin içinde cok gecmiş olsun...
senem hn senem hn pıt pıtlara az kaldıhayırlısıyla inşlllhh maşllahhh maşallh
Ooooooo herkesler burdaymış :) Offff az kaldı doktor randevumuza kızlar. Bu aralar mide bulantım arttı. Sabah sadece bir paket çubuk kraker yiyebildim, bebiş affetsin beni. O da bulandırmasın o zaman midemiGece de çok bulandı aslında. Ya biliyo musunuz, böyle çok istiyoruz olmasını, sonra da garip bi his çöküyo insanın içine. Daha kimse de bilmiyor ya, hamileliğin keyfini değil eziyetini yaşıyorum bu aralar. Yine de darısı isteyenlerin başına, tatlı şikayetler bunlar.
Kuzeycim bende de su gibi akıntı geldi bi ara. Hatta hamileliğimi öğrendiğim ilk günlerde hiç akıntı olmadı. Tuhaflık var dedim. Değişiyor belirtiler. Ne zaman şimdi test günü?
Kitycik naber? Topikin neşesiHal ve gidişat ne alemde?
Pren keyifler nasıl?
senemcim vallahi midem bulanıyor lafına bu kadar sevinen başka biri olur mu bilemedim, :))) dediğin gibi tatlı şikayetler ama hamilelik bir tür hastalık gibi :) ya işte biz olunca söylemicez falan diyoruz ama gelde dur
olsun çubuk kraker yararlı olsun minnoşa. ne kaldı şurda allahın izniyle 2 gün yatcaz kalkcaz yatcaz :)))) bebişimizgüm güm güm güm :)))) atacak.
ben aynıyımm, 30 çubuğum vardı 2 sini kullandım, bu aydan hiç mi hiç umutlu değilim, bakicimmm yumurtluyor muyum, eğer ok se resmen bir çizelge hazırlıcam :))) valla hayırlısıyla sağlıklı evlat sahipleri olalım, bıktım ben idrarımı bir kapta biriktirmekten özgürlük :)))) istiyorum
Ooooooo herkesler burdaymış :) Offff az kaldı doktor randevumuza kızlar. Bu aralar mide bulantım arttı. Sabah sadece bir paket çubuk kraker yiyebildim, bebiş affetsin beni. O da bulandırmasın o zaman midemiGece de çok bulandı aslında. Ya biliyo musunuz, böyle çok istiyoruz olmasını, sonra da garip bi his çöküyo insanın içine. Daha kimse de bilmiyor ya, hamileliğin keyfini değil eziyetini yaşıyorum bu aralar. Yine de darısı isteyenlerin başına, tatlı şikayetler bunlar.
Kuzeycim bende de su gibi akıntı geldi bi ara. Hatta hamileliğimi öğrendiğim ilk günlerde hiç akıntı olmadı. Tuhaflık var dedim. Değişiyor belirtiler. Ne zaman şimdi test günü?
Kitycik naber? Topikin neşesiHal ve gidişat ne alemde?
Pren keyifler nasıl?
slm canım halen adet olmadım bu morelimi bozsada genede çok ıyıyım senin güzel haberlerini bekliyorum senin bebiş bizim bebeşimiz oldu musait oldukça açıp bakıyorum ne durumdasın diye cuma günü bi gelsede bizde ögrensek durumunu canım .Çubuk mideni çok rahatlatır bende koca bir paket alır başucuma bırakırdım gece uyandıgımda mide bulantımı bastırsın diye ev dar gelmeye başladımı
Evet yaaa! Ben de kendimi deney hayvanı gibi hissediyordum artık : Hımmmmm Aşkım bugünkü idrar sonuçlarına göre bu akşam özgürsün. Gez, dolaş, rahat et. Muhtemelen yarın mesai var. Rahat şeyler giy, özbakımını ihmal etme, keçi boynuzunu yut. Sonrasında uzunca bir süre yanıma yaklaşmasan iyi edersin! Malum, bebek yerleşecek, korkutmamak lazım. Of ya. Ne keyif kaldı ne eğlence :) Kocam diyor ki, "Kendimi damızlık öküz gibi hissediyorum. Bugün yumurtlama günü diyorsun, çalışalım diyorsun, çalışıyoruz. Artık uzaklaş diyorsun uzaklaşıyoruz. Bu ne len, psikopata bağladım artık" Onlar için de durum vahim artık yaaa
slm canım halen adet olmadım bu morelimi bozsada genede çok ıyıyım senin güzel haberlerini bekliyorum senin bebiş bizim bebeşimiz oldu musait oldukça açıp bakıyorum ne durumdasın diye cuma günü bi gelsede bizde ögrensek durumunu canım .Çubuk mideni çok rahatlatır bende koca bir paket alır başucuma bırakırdım gece uyandıgımda mide bulantımı bastırsın diye ev dar gelmeye başladımı
sağol canım, evet başta yazdığım kuzenlerimden birisi.Diğeri 11. haftasını bitirdi inş onun gebeliği daim ve sağlıklı olur....canım gçemiş olsun üzüldüm bende, ilk başlarda yazdığın kuzeninin bebeği miydi, neler oluyor ya, alllah bir daha yaşatmasın.
Canım çok sağol her ikisi içinde, iinş bu ay hepimiz başarıyı yakalayabilirz :))gunaydın kısslar,
candaşcıımm çalışmalarında sana da başarılar dılerimmkuzenin içinde cok gecmiş olsun...
senemgy doktora gittiginde aspirin kullanman gereken bir durum varmı diye sor benim dr bana bunu iş işten geçtikten sonra söyledi arkadaşlarım sor dıye çok ısrar ettiler ben sormadım sorsaydım kesin kullan derdi bana birdaki hamileliğinde aspirin başlıcaz dedi dr
sağol canım, evet başta yazdığım kuzenlerimden birisi.Diğeri 11. haftasını bitirdi inş onun gebeliği daim ve sağlıklı olur....
Canım çok sağol her ikisi içinde, iinş bu ay hepimiz başarıyı yakalayabilirz :))
dün bunla ilgili bi konu vardı, aslında bahsettiğin şeyden epey farklı ama paylaşmak istedim.
Şimdi insanlar çocuk sahibi olmak için neler yapıyor, hamile kalıyor o sırada çok sıkıntı olmasada yavaş yavaş şikayetler başlıyor.Sonra çocuk doğuyor , ay çok huysuz, ay çok yaramaz, ay benimki kadar olamaz seninki, ay 1 taneyi yaptım töbe 2. yapmam, yaparsam deli olurum.Arkadaş başına silah dayamadılar ya yap diye.Ya olmasa hiç o zaman daha mı iyi?
Bi kuzenim vardı, 7 yıl çocukları olmadı ne tedaciler geçirdiler.8. yıl bebekleri doğdu ve hıçkırıklarla hoşgeldin dediler.Çocuğu şımarttılar haliyle biraz arsız, ama çokta zeki.Şimdi ay yok 2. olmaz, bu yeter zaten.Bu en hafif şikayet.Çocuğu dövemekten beter hırpalamalar vs.Ya sen değilmiydin bu çocuk için adaklar adayan dualar eden ağlayan? Şimdi ne oldu ?
Sadece şunu istiyorum Allahtan.İnş ben böyle olmam.Annemde bi zaman böyleydi.Benim kardeşilerim ikiz.Hep derdi, çocuğu olmayanlar şanslı, çocuk iyi bişey mi sanki? o zaman şımarıklık ediyodu karşılığuında bunları duyuyoduk ki bizimki sıradan şımarıklık, yanlış bişey yoktu.Anneme dün dedim, üzüldü, bozuldu.Sende yarın diyeceksin bunalınca dedi.Demiycem, dememek içinde direncem.Ne olursa olsun hiç bi,r çocuk isyan etmeyi, şikayet etmeyi hak etmez.Şu anda etrafımdaki herkes çocuğunda şikayetçi o yüzden de isyan ediyorum böylelerine.
Senemcim sakın üstüne alınma, senin için demedim ki zaten sen böyle yazmamışsın, böyle yapacak bi insan olduğunuda asla sanmıyorum :) Şimdi kaş yapacam derken göz çıkarmayayım değil mi :))
Aaaa süper fikir. Gece başucuma koyayım bari. Salonda uyuyakalıyorum, eşim diyor ki sürekli uffff puffff yapıyormuşum uykumda :)
İyi hatırlattın Canım. Sorayım bakalım.
Yok Tatlım aşkolsn Az çok biliyoruz birbirimizi artık. Ben de rahatsızım senin değin durumlardan. Çocuk, biz ne verirsek o oluyor ilk yıllarında. Şımartırsak şımarık, iyi yetiştirirsek iyi yetişmiş. Pedagojide altın kural: pekiştirilmeyen davranış söner. Çocuğa istediği bir şey için hayır diyor anne. Çocuk güzellikle bir daha istiyor, yine hayır. Çocuk ağlamaya başlıyor, tepiniyor. Aman lanet olsun diyor anne ve yapıyor istediğini. Çocuğun öğrendiği şey ağlayıp tepinmek oluyor bu durumda. E çünkü ödül düzgünce istediğinde değil, ağladığında verildi. Ödül hangi davranışın ardından verilirse onu öğrenir. Sonra da benim çocuğum yaramaz. Yok öyle. Dediğim gibi benimkiler tatlı yakınmalar. Kuzum bir gelsin, kabuğundan çıkıp yetişkin olana kadar koruyan, kollayan ama ellerini pençe gibi üzerinde hissettirmeyen bir anne olacağım, söz
ewet 30.gündeyim hep olanları bir köşeye bıraktım bir sonraki gebelige hazırlıyorum kendimi bende aşırı kansızlık var onu düzeltmeye başlıdım kilomu kontrol altına almaya başladım bişeyler yapmaya başladım işte.
senin adet günün ne zamandı?
sağol canım, evet başta yazdığım kuzenlerimden birisi.Diğeri 11. haftasını bitirdi inş onun gebeliği daim ve sağlıklı olur....
Canım çok sağol her ikisi içinde, iinş bu ay hepimiz başarıyı yakalayabilirz :))
dün bunla ilgili bi konu vardı, aslında bahsettiğin şeyden epey farklı ama paylaşmak istedim.
Şimdi insanlar çocuk sahibi olmak için neler yapıyor, hamile kalıyor o sırada çok sıkıntı olmasada yavaş yavaş şikayetler başlıyor.Sonra çocuk doğuyor , ay çok huysuz, ay çok yaramaz, ay benimki kadar olamaz seninki, ay 1 taneyi yaptım töbe 2. yapmam, yaparsam deli olurum.Arkadaş başına silah dayamadılar ya yap diye.Ya olmasa hiç o zaman daha mı iyi?
Bi kuzenim vardı, 7 yıl çocukları olmadı ne tedaciler geçirdiler.8. yıl bebekleri doğdu ve hıçkırıklarla hoşgeldin dediler.Çocuğu şımarttılar haliyle biraz arsız, ama çokta zeki.Şimdi ay yok 2. olmaz, bu yeter zaten.Bu en hafif şikayet.Çocuğu dövemekten beter hırpalamalar vs.Ya sen değilmiydin bu çocuk için adaklar adayan dualar eden ağlayan? Şimdi ne oldu ?
Sadece şunu istiyorum Allahtan.İnş ben böyle olmam.Annemde bi zaman böyleydi.Benim kardeşilerim ikiz.Hep derdi, çocuğu olmayanlar şanslı, çocuk iyi bişey mi sanki? o zaman şımarıklık ediyodu karşılığuında bunları duyuyoduk ki bizimki sıradan şımarıklık, yanlış bişey yoktu.Anneme dün dedim, üzüldü, bozuldu.Sende yarın diyeceksin bunalınca dedi.Demiycem, dememek içinde direncem.Ne olursa olsun hiç bi,r çocuk isyan etmeyi, şikayet etmeyi hak etmez.Şu anda etrafımdaki herkes çocuğunda şikayetçi o yüzden de isyan ediyorum böylelerine.
Senemcim sakın üstüne alınma, senin için demedim ki zaten sen böyle yazmamışsın, böyle yapacak bi insan olduğunuda asla sanmıyorum :) Şimdi kaş yapacam derken göz çıkarmayayım değil mi :))
sanırım 20 nisan belli olmuyor hiç
tabii toparlan toparlan, mevlam büyük.[/QUO
hadi ya o kadar beklicem mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?