Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
destina, senin eşinin aynısı benimki ya. saf adam habire aynısını yapıyo..kızmakta çok haklısın ama onları değiştiremiyoruz işte. asıl ayıp kardeşlerinin, öyle kazık atmayı marifet sanıyolar.hep merhametlerini kullanıyolar.keşke akıllansalar ama yok. bide şükür ki allah onlardan çıkarıyo.. bende çok sinirliyim yine kayganaya filan ama neyse.şimdi kaygana bana diyo ki , babanen gelinler bizim akrabalara yanaşmıyo diyomuş ama kaygana gidermişte onlar gelmezmiş.valla anne dedim kimse içn kendimi yoramam sevdiklerimle vakit geçiririm onun bunun için eza edemem kendime diye ... hemen bozuldu.çünkü lafın gittiği yeri biliyo. kardeşi, kızı ve yeğeni ... hemen savunmaya geçiyo valla ben böyleyim bundan sonra dedim.napayım eşimin demedikleri bana düşüyo :) gerçi hakkını yemeyim artık o da diyoda iyilikten ve saflığa varmasından vazgeçmiyo.. dök içini rahatla ... çocuk konusunda da kızma ... o ayrı bi mevzu ... hem şimdi kızınlıkla diyosun sende istersin biliyoruz şeker :) hakkınızda hem ...
bebek konusunda da haklısın.ilki olur 2. ye derler sonra 3 isterler vs..uzar gider. nine olana dek kurtuluşumuz yok saırım :)) gerçi onda da 2. ve 3. toun istekleri iletilebilir değil i :))

pileo, geçmiş olsun canım kanamanuın durmasına sevindim.akıllı dursun bıdık :) babaneler hep öyle. alınmıyoum ona.keşke olsada koşa koşa desem babane torun geliyo diye .. eşim ilk erkek torun.. onun dışında hemen hemen hepsinin çocuğu var erken evleniyolar ya. kadında haklı.. brde şey diyo inş kurbana hamileyim dersin boş gelmezsin diye :) ay babane inş diyorum içimden ama dilimden de kısmet çıkıyo :))

senem, ayy arkadaşına öldüm gülmekten :) yazık ya .. ama kız ne bilsin değil mi ? inş çok bekletmezde gelir bebeği :) ayy evet şimdi tatlı heyecan ve bekleyiş var.. ama çok güzl bi kız olacak kesin de osdasını filan aldınız mı ? alışveriş ne aşamada ? hiç bahsedemedin de... ohh yat bugün dinlen nehir ekinle :)

renkliatlas, inş eşinin yanına 2+1 gidersin şeker :)

nazlım, bilmem hep öyle derler ama pek sanmıyorum ben.ciddi anlamda ümidim yok artık ..

taaf, özledik seni internet al.sen işten çıkalı belki 1 ay oldu ben hala arayacam he

aaa telefonum geldi artık telefonumlayım :))

Son düzenleme:

a aa a a a açok ayıp ee ne zamanı beklemios liste kaydı gitti anam çok az kişi kaldık ondan listeyi hergün yapıp gözünüze sokmak istemiyom

ah tafım özledik seni ve engin süper bilgeliğini nasılsın kuzummmm bebişin nasıl

Candaşçığım babaanneye gitmişsin. Sevinmiştir. Ama yaşlıların huyu bu. Biz ilk 3 sene düşünmedik ve korunduk. Eşimin annesi babası yaşlı insanlar. Kayınvalidem soruyormuş eşime olmuyor mu diye. Anlayamıyorlar düşünülmediğini. Sen de düşünmüyorum de. Kafan rahat eder.

İnşallah adet olmazsın. Bu aralar hamileleik haberi de azaldı inşallah senden gelir. Bizim diğer topikte maşallah herkes doğurdu. Dikişli yatan arkadaşlar geneli vaktinde birazı erken doğurdu. Yeni hamile lazım diyorlar. Burada da hamile lazım. Bekliyoruz...

Nazlım başın sağ olsun. Ben hala testlerde kaldım canım ya...

Segemy iznine az kalmış. Maşallah bunca zaman çalıştın.

Hello gerçekten mektubunun etkisindeyim hala. Ne güzel ifade etmişsin duygularını. Ben de istiyorum ama süreç benim için zor ilerliyor. Doktorlara ulaşmak zor. Kimi doktor tersliyor, kimi alelacele cevap veriyor, kimi ilgileniyor ... İlgilenenin bana yapacağı şey yok şu aşamada. Sinir sistemim bozuldu. Yoğunluk da var tabi.

bU ARADA BEN DE İLK GÖZ ATMASI GİBİ HİSSETMİŞTİM CANIM...

Destina aile içi meselelere içerlememek mümkün değil. Ben de sinir oluyorum bazen. Ama ne kadar da olsa bazı erkekler ailelerinin hiçbir olumsuzluğunu görmüyorlar malesef. Destina da akıllı bir kız bu arada. Senin gibi annesi olduğu için de çok şanslı. Ne güzel kurslara gidip, çözümler arayan bir anne.

Renkliatlas geldin ama kısa süre sonra gidiyormuşsun. Yine yazarsın değil mi?

Ceza şiir gerçekten çok güzel. Bu arada şiiri ezberlettim oğlana. Biraz şaşırmış ama okumuş.

Pileo seni yazmamışım. Ben de sevindim iyi olmana.

Ben de bugün laboratuarı aradım. Dün İstanbuldaki prof genlerin fotoğraflarını istemişti. Vereceklermiş. Çok sevindim...

canım yaptım tekrar test kocamın ısrarları üzerine onada anlattım durumuda negatif çıktı bişi yok yani o gıcık testler yanılttı yine beni saol başsağlığın için canım akşam yine maroton beni beklio eve gidip eşime sofra hazırlıcam oda rahatsızlandı yine midesi azdı ordan duaya gidicem ben garsonluk yapıorum akşam boyunca çay kahve :)hatta dün akşam kadının biri bana güzel gözlü garson bardakları alırmısın dedi şakayla utandı sonrada sölediinden:)

a aa a a a açok ayıp ee ne zamanı beklemios liste kaydı gitti anam çok az kişi kaldık ondan listeyi hergün yapıp gözünüze sokmak istemiyom
:) ben 28 de bir oluyorum ama bazen sarkıyo.geçen ay 3 gün gecikti.yine öyle olursa çarşamba perşembeyi bulur.ama esas günü bugünde yok ya kesnlikle ihtimal yok bua eminim ben ...

saol canım.gittik geldik.bende öyle diyorum.ona değil herkese.eşim gelmeden olmaz diyorum.kızıyo ve üzülüyo.evet epeydir azaldı haberler. inş birilerinden gelir ama o ben olamam ki.ne güzel darısı bizim kızlara ve bize.doğurmak ve hamile kalmak :)

senin şimdi korunman var mı? temiz çıktı sonuç ama devam mı tamam mı korunmaya ?

Eşine de geçmiş olsun canım. Tamam test konusunda kafan rahatlasın tabi. İnşallah adet olursun. Niye böyle oldu ne güzel hamile haberleri alıyorduk. Bu ay patlama bekliyorum sizden.

Bu aradaPassiflora nerelerde? İyidir inşallah!

iyi canım mart anneleri topiğinden takip editorum onu bizi unuttu doktoru aradım yinemi gelmedi ama yaaaaaa dedi deli adam :)çarşambaya kadar gelmezse gel gelirse adetim 3.günü gel dedi canım doktorummm bende bu ay patlama bekliorum inşalllahhhhhhhhhh

merhaba kizlar gecmisi tam olmasa da okudum.
Destina canim esin bayagi kizdirmis seni hatasini anlayana kadar gercekten istiyorsan korunmak dogru bir karar yani esin de cok istemeli 2.cocugu cunku bunun stresini sen cekiyorsun vucut tepkilerin degisiyor eziyetini sen cekiyorsun erkekler bu konuda cok anlayisli olmali eslerine.
Hellom canim ne guzel oglusun hissettirmis kendini oy masallah ona
nazlim canim arkadasinin ve senin basiniz sagolsun. Senin de hapin bitmis daha adetin gelmemis stresten olabilir gelir bugun yarin:26:
senemcigim kizin demek kipir kipir annesini korkutuyor oy yesin teyzesi onu sislikler canini sıkmasın minişin dunyaya gelince inecek o sislikler
Candas canim adasim seni takip edemedim bir ara grip olmussun atesin filan cikmis o sira ayagini da mi burktun tam anlamadim ama firsati degerlendirmissin esinin yanina gitmissin simdi iyilesmissindir insallah :26: adet zamanin da gelmis farkina simdi varmissin bu guzel birsey insallah bilmeden tutmustur da adet gelmez
Benim yarin sabah doktor kontrolum var 3 hafta once doktora gitmistim en son bebisimi o zaman gormustum insallah hersey yolundadir bebegimin saglikli oldugunu gorurum yarin insallah doktor 2li test yapacakmis testen cok bebegimin nasil oldugunu merak ediyorum yarin iyi haberler veririm insallah size

inşallah meleğin sana süprüsssssss yapar:):):)

canım benim bu haftalarda nasıl oynak oluyolar minnacık ama kıpır kıpır annesine el sallar bebeişi umarım güzel haberler alırsın canı gönülden istiyorum bunu duam seninle başsağlıın için allah razı olsun çarşambaya kadar beklemedeyiz bakalım gelmezse gitcem doktora canım

Canım artık sürekli bekleyip de adet olunca sen de pes ettin, içinden geçeni bile dilinle söyleyemiyorsun di mi? Haklısın. İnşallah kafan rahatlamıştır diye bu ay hamilesindir. Bana doktor korunma verdi çünkü smearın temiz çıkması başka. Genetik sorun çıktığı için eşimde bizim korunma hep devam. Sanırım pgt ile tüp bebeğe gidiyor bizim süreç Ya da başka bir teori: Sağlıksızsa düşer sağlıklıyı bulana kadar dene. Sağlıksızsa ve düşmezse amniyosenteze göre sağlıksızsa sonlandırma önerisi. Bana acımasızca geliyor bu ihtimaller. O yüzden tüp bebek sanırım düşüncem...

Aman iyi olsunlar da. Ama ben kırılırım işte böyle haber vermeyenlere. Canları sağ olsun, tabi zorla da yaz demek olmuyor.

Taf inşallah güzel haberlerle gelirsin...

candaş canım evet oynadı sanırım. dünden beri göbeğimi dinlemedeyim tık yok :) Bayıldım kitaba, şah ve sultan yok bende. Bu arada geçen perşembe arkadaş elime kitap verdi çok eski Ayşe Kuliin adı Aylin ben okumamışım ona başladım şimdi Ahmet Ümit yine bekleyenler arasında.
babanneye ziyaret için çok sevinmiştir, vallahi etrafımızdaki yaşıtlarımızın yada babanneden genç insanların yaptığını görünce o yaştaki kadını hoşgördüm açıkçası. Bebişede maşallah allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. rüyanda hayır olsun bak regl gününüde unuttun inşallah bebeiş gelecektir. Çok oyuncu ve inatçılar bu bebeler ve çok korkutuyorlar bizleri.

canım benz aten doğum kontrol hapı kullanıorum biliosun o bitti adet görmeyi bekliorum bi görsem sora yapcam ovulasyon testi :)

Biliyorum kuzum, dr aradın mı acaba hiç sordun mu? ben 3 sene kullandım doğum kontrol hapı, bıraktıktan 4.gününde saat 17:00'de gelirdi saat gibiydi. Kürtajdan sonra sapıtmıştım ben.

canım çok sağolasın, cinsiyetinide sanırım en geç 2 3 hafta sonra öğrenirsin, haberlerini bekliyoruzz. Selam söyle bizden :) öpüyorum çok.

Canım ben de herkes için dua ediyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin, kimseye evlat acısı tattırmasın diyorum.
Haberlere üzülüyorum askerlerimize... Biz azıcık emek verdiğimiz, azıcık anımız olanlara bunca üzülüp gözyaşı döküyoruz, Allah sabırlar versin annelerine, eşlerine, çocuklarına...

Oğlan ödevlerini okulda unutmuş canım. Bugün tatiliz.Biri toplamalı arkalarından bu sıpaların. Tek çocuk diye mi bu kadar sorumsuz oldu? Sabah görseniz babası kucağında wc ye götürüyor uyurken tuvaletini yapıyor, ikimiz bir taraftan çorabına kadar giydiyoruz. Ekmek elden su gölden alıştı. Hatalıyız aslında ama ona da bıraksak servis bırakır gider bizi öyle uyuşuk yapıyor ki her şeyi...

Sen de takma kiloları. İnanın veriliyor hiç korkmayın. Ben hep doktora doktor hanım şu çatlaklarım olmasın diye ne sürsem diyen hamilelere çok özeniyorum. 4 gebeliğimde de diken üsteydim düştü, düşecek, erken mi doğacak vs... Hamilelere de kilo yakışıyor bence...

chnbyazdıklarını yeni okuyorum canım..senin yerinde olsam ne yapardım..öncelikle testlere daha ağırlık verip sorunları daha iyi anlamaya çalışırdım.oğlumun dertleşecek bi kardeşi olsun isterdim.bu yüzden tüp denerdim herhalde..
ödevlerini öğretmen ilgilenmiyor mu yani ben 50 kere söylüyorum ödevleri unutmayın diye...son zilde sıraları kontrol ettiriyorum.kitap defter kalmasın diye.canı ödev yapmak istemeyenler bırakabiliyor çünkü
renkliatlashoşgeldin canım nasıldı nişan..Allah kavuştursun canım..umarım farklı duygularla bir araya gelirsiniz.anne ve baba olarak:)

bu arada rüyamda hamileydim

nazlımAllah rahmet eylesin canım..mekanı cenet olsun
candasnasılsın...inşallah güzel haber verirsin..dün eşimle avm ye gittik yemek yedik..geçen sene hamile kalmadan önce ilk defa yemiştim o yemeği ve hamilelik boyunca canım hep o yemeği çekmişti.dün gene yedim ve geçen sene bu zamanlar diye başladı konuşmalarımız hep(ne yemekmiş be)..inşallah seneye bu konuşmalarımız farklıları olur..bebeğimiz kollarımızda anarız bugünleri inşallah..

pileodikkat et kendine canım..
tafumarım testlerin güzel çıkar canım
hellomilk hissedilmeler başlamış ne güzel..tamamıda en kısa sürede gelecektir canım..
senemnasılsın güzel anne?
diğer kızlar nasılsınız?

Sağ ol canım. Test sürecim tamamlanmak üzere:)) Tüp bebeğe doğru gidiyoruz yavaş yavaş. Oğlanı da bilmiyorum 1.sınıfta öğretmen niye bakmaz. Ben anne olarak ilgiliyim ama okulu çok uzak her zaman gidemem ödevi almaya. Uyanık demek yeni nesil. Ceza verse bir gün belki unutmaz:))

İnşallah en tez zamanda hamile olursun ve 9 ay canın çeker ve yersin o yemeği... Zaman geçiyor değil mi? Benim de 4.5 ay olmuş kürtajın üzerinden. 15 ay da erken doğum üzerinden geçmiş. Ben bu aralar görmüyorum bir ara her gün ben de öyle görürdüm kendimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…