Sağ ol canım. Test sürecim tamamlanmak üzere:)) Tüp bebeğe doğru gidiyoruz yavaş yavaş. Oğlanı da bilmiyorum 1.sınıfta öğretmen niye bakmaz. Ben anne olarak ilgiliyim ama okulu çok uzak her zaman gidemem ödevi almaya. Uyanık demek yeni nesil. Ceza verse bir gün belki unutmaz:))
İnşallah en tez zamanda hamile olursun ve 9 ay canın çeker ve yersin o yemeği... Zaman geçiyor değil mi? Benim de 4.5 ay olmuş kürtajın üzerinden. 15 ay da erken doğum üzerinden geçmiş. Ben bu aralar görmüyorum bir ara her gün ben de öyle görürdüm kendimi...
ceza canım rüyan için hayırdır inşallahhh. seneye olan duan için canı gönülden aminnnnnnnnnn diyorum. Hayırlısıyla inşallah. bu aralar regl olamama dönemimiz nazarlara mı geldik nedir.
ya çok güldüm demek unuttuyorum ayağına yatıyorlar ama cezadan kaçmıyor :)
chnb unuttum demin yazmayı resimleri alabileceğin için çok sevindim en azından onun gerginliği olmayacak, birde genetik test mi yaptırcaktın canım alığım ben biliyorsun bu aralar süreki soruyorsam kusara bakma,
demin karnım çok ağrıdı çok çok az lekelenme olmuş alıştım arıtk :) bizimki film almış onu izleyeceğim hepinizi öpğyorum iyi gecler...
şimdi çizgi çalışması yapıyorlardır yada anca e harfine geçmişlerdir...evde yazıcı varsa al bi çıktı yapsın hemen..aslında seninki kolej daha iyi ilgilenmeleri lazım..telefon ile öğrenebilirsin ödevin konusunu ..öğretmende bakar birkaç unuttumu uyarır herhalde.
ceza canım rüyan için hayırdır inşallahhh. seneye olan duan için canı gönülden aminnnnnnnnnn diyorum. Hayırlısıyla inşallah. bu aralar regl olamama dönemimiz nazarlara mı geldik nedir.
ya çok güldüm demek unuttuyorum ayağına yatıyorlar ama cezadan kaçmıyor :)
chnb unuttum demin yazmayı resimleri alabileceğin için çok sevindim en azından onun gerginliği olmayacak, birde genetik test mi yaptırcaktın canım alığım ben biliyorsun bu aralar süreki soruyorsam kusara bakma,
demin karnım çok ağrıdı çok çok az lekelenme olmuş alıştım arıtk :) bizimki film almış onu izleyeceğim hepinizi öpğyorum iyi gecler...
iyi seyirler canım...güzelse tavsiye edersin..ben romantik komedi izlemeye bayılırım
Canım nerde daha çizgiçalışmalarındalar. Bugün unutmuş olsun bakalım yarın belki kızar öğretmen. Unutmanın kötü olduğunu anlasın herkes yaptım deyince belki utanırda unutmaz daha. Bir müsibet bin nasihatten iyidir derler... Canım burada özeller pek iyi değil sanırım. Anaokuluna da özele gitmişti ama Edirnedeki üniversite anaokulu bin kat daha iyiydi....
bizim okuldaki öğretmenin kızı gidiyor burda koleje..geçen hafta e harfine geçtiler..bugün yarın geçerler..bende pek dizi izlemiyom bizim yenge hariç:)
iyi seyirler canım...güzelse tavsiye edersin..ben romantik komedi izlemeye bayılırım
Canım estağfirullah. Biz yaptırmıştık da eşimde sorun çıkmıştı genetik bir kromozom bozukluğu. Ama hangi gende olduğu belli değildi. Hangi gende olduğunu tespit için yeni testler istemişlerdi. İstanbuldaki doktorda yapılanın fotolarını istiyor şimdi. Eğer pgt denilen yöntem derse, 2 tip pgt ile tüp bebek yöntemi varmış araştırdm: 1. Hangi gende sorun varsa ona dönük çalışma oluyormuş. 2. Tüm genetik sorunlara bakılıyormuş. Ben 2.yi istiyorum. 2. ile yapılırsa zaten o kadar hangi kromozomda sorun varmışı öğrenmemiz için testlere gerek yok. Ama bunları dr ile konuşamadım henüz...
Kontrolün ne zamandı ki? Bir de sorma imkanın ya da yakında hastane varsa kontrol ettirme imkanın var mı? Çok sık mı oluyor lekelenme? Gaz sancısı gibi sancın olursa karnında toplanma hissi olursa sıkıntı. Bol su iç yat, soramayacaksan ya da gidemeyeceksen ayaklarını biraz yukarı kaldırıp uzan bence. Ben korkuyorum işte. Hamilelikte leke görmeye tahammülüm yok canım...
bizim okuldaki öğretmenin kızı gidiyor burda koleje..geçen hafta e harfine geçtiler..bugün yarın geçerler..bende pek dizi izlemiyom bizim yenge hariç:)
Canım ben de herkes için dua ediyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin, kimseye evlat acısı tattırmasın diyorum.
Haberlere üzülüyorum askerlerimize... Biz azıcık emek verdiğimiz, azıcık anımız olanlara bunca üzülüp gözyaşı döküyoruz, Allah sabırlar versin annelerine, eşlerine, çocuklarına...
Oğlan ödevlerini okulda unutmuş canım. Bugün tatiliz.Biri toplamalı arkalarından bu sıpaların. Tek çocuk diye mi bu kadar sorumsuz oldu? Sabah görseniz babası kucağında wc ye götürüyor uyurken tuvaletini yapıyor, ikimiz bir taraftan çorabına kadar giydiyoruz. Ekmek elden su gölden alıştı. Hatalıyız aslında ama ona da bıraksak servis bırakır gider bizi öyle uyuşuk yapıyor ki her şeyi...
Sen de takma kiloları. İnanın veriliyor hiç korkmayın. Ben hep doktora doktor hanım şu çatlaklarım olmasın diye ne sürsem diyen hamilelere çok özeniyorum. 4 gebeliğimde de diken üsteydim düştü, düşecek, erken mi doğacak vs... Hamilelere de kilo yakışıyor bence...
canım senin kaç ay oldu kürtaj olalı. yazın gibi hatırlıyorum. ben mayısta oldum. 2-3 ay gecikti benim de.ilk iki ay ben de hap kullandım. ama çok şükür son ayım düzeldi.iyi canım mart anneleri topiğinden takip editorum onu bizi unuttudoktoru aradım yinemi gelmedi ama yaaaaaa dedi deli adam :)çarşambaya kadar gelmezse gel gelirse adetim 3.günü gel dedi canım doktorummm bende bu ay patlama bekliorum inşalllahhhhhhhhhh
Ben ses tonunu merak ediyorum İlk kez denemede olmadı diye bu kadar ağlıyorsa oda korunmayız hemen bebek olur sananlardan sağlıkla sıhatle tez zamanda nasip etsin bebek. Geçen gün aynada kendime baktım böyle ben değilim sanki başka biri ohaa dedim nasıl vericem ben bu kiloları sonrada dedim amannnn bu hallerde güzel takma taktıkça alırsın kilo dedim. 30 kilo alan arkadaşım var benim doğumdan sonra hemen fit oldu. Bi de insanlara zaafını göstermicen sonra belden aşağı vuruyorlar dedim ya dün düğüne gitim diye benim kuzen gördü hasetcan diyoruz teyzemle ona :)))) aaa dedi ne kadar kilo almışssın ooofff tepkileri gör dersin 10 kilo ayy canım sağolasın bencede çok yakıştı suratıma anlam geldi falan dedim bu hı evet kızz çok yakışmış dedi.
senemnasılsın güzel anne?
senem, ayy arkadaşına öldüm gülmekten :) yazık ya .. ama kız ne bilsin değil mi ? inş çok bekletmezde gelir bebeği :) ayy evet şimdi tatlı heyecan ve bekleyiş var.. ama çok güzl bi kız olacak kesin de osdasını filan aldınız mı ? alışveriş ne aşamada ? hiç bahsedemedin de... ohh yat bugün dinlen nehir ekinle :)
Valla çalıştım da çok zorlandım Canım ya. Allah güç kuvvet versin de çalışayım, bebişe para lazım :44:..
Segemy iznine az kalmış. Maşallah bunca zaman çalıştın.
merhaba kizlar gecmisi tam olmasa da okudum.
senemcigim kizin demek kipir kipir annesini korkutuyor oy yesin teyzesi onusislikler canini sıkmasın minişin dunyaya gelince inecek o sislikler
ay canım benim dolmuşsun sen de. hiç içine atma. söyle çatır çatır. bende de var bi görümce, bekar..günaydın kızlar...
nazlım, merak etmiştik seni başınız sağolsun canım allah rahmet eylesin...demek hala olmadın offf yaa ben bende hala olmadım bugün 44. günüm(
senemciğim, canım ooo sen bizdeki didişmeyi görsen çok fena bir kızım var ne söylersem hep tersini yapıyor en sonunda bağırmak zorunda kalıyorum( eşimle küslüğüm destina hayatımıza gelmeden önce günler sürerdi...kızım bana çabuk barışmayı öğretti sağolsun eşime kırılınca çabuk barışmak ağır geliyor ama destina etkilenmesin diye mecburum çocuklar hep kendi bildiklerini yapmak istiyorlar kursta öğrendim çok ısrarcı olmayın olayın sonucunu yaşaıp görmesini sağlayacakmışız çıkma oraya düşersin diyoruzya inatlaştı çıkacak onu ordan alıp ağlatmak yerine çıkıp düşmesini yani sonucunu yaşamasını sağlamak gibi tabiii abartıp kendine çok zarar verebilecek davranışları sonucu gibi değil olsun didişmekde güzel sonu sevgi dolu oluyor genelde hergün yaşıyoruz dediğimi yapmıyor kızıyorum en sonunda üzüldüğümü görünce anne lüffen öp beni anne sarıl diyorum sana ben öylesine öpüp sarılınca bile anlıyor velet öyle değil anneee diyor offf ay parçası bunlar ayy. canım hayırlısıyla doğsun sen asıl didişmeyi o zaman gör ayyy ama en çok korktuğum dönemde ergenlik şimdiden araştırıyorum didişmeden anlaşmak için ne yapmalı seninde az kaldı sabır taşı çatlamadan sağlıkla gelsin eylül nehir hanım...kolay gelsin sana canım..
candaş, hoşgeldin canım babaneye geçmiş olsun.bıktık artık bitanede siz yapın sözlerinden dimi( canım bir taneyle kalsa yine iyi bizim bir tane var bir tane daha yapın yeter diyor her gören allah hayırlısını ve sağlıklısını versin cümlesine içindede bize...
hellom, canım chnbye yazdığın şey benide ağlattıarkadaşlarında iyi ve kötü günde yanında olanı makbuldür iyi yapıyorsunuz canım...
chnb, bende helloya katılıyorum yıllar sonra keşke deneseydik demektense herşeyi vakti zamanında denemek lazım...tabii eşin içinde demişsinya onuda ikne etmenle olacak bişey allah yardımcınız olsun...
renkliatlas, sende hoşgeldin canım...nasıl geçti nişan?eşin gittimi?
nuraycığım, canım hayırlısı olsun inşallah bu ay tutar...
sinau, nasılsın?
pileo,canım ne yaptın merak ediyoruz seni çalışmaya başladınmı? nasılsın?
yamakate, sen nasılsın canım?
minikler, nasıl oldun grip devammı dikkat et kendine canım benim...
ceza, adet olmadınmı ?dr gidecekmisin? bu arada yazı müthişti çok beğendim yazıda dediği gibi ağlamaklı oldum
ahhh ahhh bir arkadaş dediki geçen gün sizin kadar uyumlu bir çift daha yok etrafımda sonra onlar gitti biz eşimle eften püften bir tartışmışız iki gündür pek konuşmuyorum onunla sinir etti beni gündüzleri babama yardıma gidiyor akşamlarıda hiç ilgilenmiyorum uyuz yaa...chnb, canım bende varyaa seninle aynı durumdayım o kadar çok istiyorumki şimdi eşime kızdımya istemiyorum yanıma geldi akşam hiç ses çıkarmadım döndü yatı... biraz yalvartıcam çok sinir etti beni...oda bebği çok istiyor ama ben konuyu açınca sürekli bu konuyu konuşuyormuşum hep kafama takıyormuşum falan o yüzden adette olmuyormuşum bende şimdi onun yanında pcden uzak duracağım ve yanıma yaklaştırmayacağım bakalım bebği benmi istiyormuşum çok takıntılıymışım yoksa omu takıntılıymış offf nasıl sinir oldum yine yaa...birisi iş görüşmesi için çaırmış onunla bile ilgilenmedim kendi kendine anlatıyor ayyy hayırlısıyla başlasada işe...bide kız kardeşinin eşi var onuda götürecekmiş işe eşimin ailesindeki antrikaları duysanız offf roman olur vallahi..
eşim o kadar safki hep iyilik yapar allah karşılığınıda veriyor çok şükür ama ben onun kadar saf olmadığımda hakedene yapmasından yanayım yardımı...geçen sene evlendi görümcem hemen hamile kaldı kiradalar düğün borçalrı hala bitmedi...neyse eşim kocasını yanına işe götürdü mesleği öğrenmesine yardım etti tabii enişte bey havalara girdi abin bana çok bağırıyor demeye başladı görümcem hamile ikide bir aşimi arayıp volkan bunu dedi volkana niye böyle davranıyorsunuz falan ağlamalar...allahım adam dedikoducu kadınlar gibi işte olanları karısına yetiştiriyor falan...sonra enişte bey ve eşimin arası bozuldu daha doğrusu volkan eşimle konuşmamaya başladı...asgari ücrete çalışıyordu önceden eşimin aldırdığı işte 1500 üzerinde maaş almaya başladı üstelik hiç iş bilmezken eşim usta diye işe soktu ve eşim ona iş gösterdi mühendisler usta olmadığını anlamasınlar diyee...eşimdeki düşünceye bak yiğeni oldu yazık o çocuğun günahı ne diye düşünüyor düğün borçalrını bari bitirsinler diye düşünüyor ama bunların sonucu eniştenin küsmesiyle bitiyor...ve kızlar 1 defa bile abi allah razı olsun senden demediler ne kız kardeşi ne eşi işte ben eşimin yerinde olsam hayatta muhattap olmam ama kardeşi diye yapamıyor vee saflığından tabiii kardeşi bize uzak oturuyor aramış eşimi abi biz oraya gelicez bizi alırmısın oooo hayırlı işler dedim ayyy nasıl sinir oldum yaa tabii hep iğneli konuştum eşime dedimki git al kıymetli enişteni adam seninle konuşmuyor ayağına çağırıyor varmı böyle birşey yaa işte son bir haftadır yanaşıyorlardı sebebi belli kiradalar 1 aydır boşşş eşim iş bulacak oda nasiplenecek ahhh kızlar ahhh geçen yukarı geldiler bize yani bende kızımı uyutuyordum aslında destina uyumuştu ama gitmedim yanlarına biraz oturup gittiler...şimdi bu iş için aramışlar oda aramış volkanı sabah onu anlatıyor bende dedimki işe başlarsanız sakın bana volkanla ilgili hiç birşey anlatma dinlemek istemiyorum bu kadar olaydan sonra yine onu işe aldıracaksın bravo sana dedim...bu arada kız kardeşi bizi al diye aradığında annemdeydik annem dediki kocası yanında yokmu gelsinler.. dediki yok anne çocuğu küçük yaa onun için gidiyorum zaten...neyse bişey demedim..akam eve geldik.. dedimki içimde kalmasın söyleyeyim eşimin erkek kardeşi vefat edince eşim tekrar o iş yerine gitmedi çünkü iş yerini mahkemeye verdiler neyse 7 ay boş kaldı ve bu görümcemde bekardı çalışıyordu dedimki o zaman senin çocuğunda küçüktü getirip 1 kuruş bile vermediler kızınıza birşey alırsınız diye eşim hiç cevap veremedi... 7 ay boyunca düşünsenize annem sağolsun yardım etti verdiğini geri almadı bile yaaa bundan sonra böyle önceden atardım içime şimdi hepsini söylüyorum tek tek...
yaa ben neden bahsedşyordum nereye geldim çok dolmuşum anlaşılan...hee bende ikinciyi istemiyorum artık eşime çok kızdım ve çok kırıldım benden öyle bir özür dilemeliki bu kararımdan vazgeçeyim inatçıyım çok....gerçekten çok sinir oldum kararlıyım zaten adet olamamak alt üst etti beni barışsam bile eşimle beni öyle bir caydırmalıki kararımda korunmayı bile düşünüyorum artık...
kızlar, soğan küründe 10. günüm ara ara göğsümde sızlanmalar oluyor hani soğan sütü arttırır yaa yoksa süt hormonlarımda yükselmemi oluyor...neyse zaten hamileliktende vazgeçtiğim için yükselsin sorun değil
iyiyim canım sen nasılsın?ben yazarken hep unutuyorum söyleceklerimi :) senemgy cnm merak ettim resimlerine baktım şimdi senn hamiş halin benim normal halim gibi:) eğer sen moralini bozuyosan ben naparımki bilemiyorum :)
buarada gribim geçti sanki haftasonu hep yattım ama hiç iş yapmadım :) bugün ya çocuklarla unuttum ya da ilaç kullanmak istemediğimden psikolojik olarak iyileştirdim kendimi :)
yarın ehliyet kursuna gidecem :) heyecanlıyım bunu da paylaşmak istedim :)
loneliness cnm naber nasılsın
yine unuttuğum olursa ara ara yazarım akıl git gel yapıo yaşlanıyorum :) şimdilik ii geceler kızlar..
canım senin kaç ay oldu kürtaj olalı. yazın gibi hatırlıyorum. ben mayısta oldum. 2-3 ay gecikti benim de.ilk iki ay ben de hap kullandım. ama çok şükür son ayım düzeldi.
benim de 4 ekim eşimin doğum günü. hiç bi hediye istemiyorum diye peşin peşin tembihledi. sadece bi hediye verebilirsin dedi, o da bebek dedi. ama o zamana daha erken olur belli olmaz dedi o da. biliyo günlerimi artık. ne doğum günleri geçti, ne evlilik yıl dönümleri. vardır bir zamanı yeter ki sağlık olsun en başı ve huzur olsun. bekliycez.
canım çok özledik seni... maşallah bebeğine.bence bu da erkek :)) oğluşumuz daha gelecek bence :) ben griptim tekrar ayağımı burkmuştu.atlattım şimdi.eşimin yanına gittim ama yumurtlama döneminde değildi ... tutması imkansıza yakın ... ama yinede mucizler Allahtan .. o istediyse imkansızı yaratırda imkan dahilinde hiç ihtimal yok :) haberlerini bekliiyoruz azimle :)merhaba kizlar gecmisi tam olmasa da okudum.
Destina canim esin bayagi kizdirmis seni hatasini anlayana kadar gercekten istiyorsan korunmak dogru bir karar yani esin de cok istemeli 2.cocugu cunku bunun stresini sen cekiyorsun vucut tepkilerin degisiyor eziyetini sen cekiyorsun erkekler bu konuda cok anlayisli olmali eslerine.
Hellom canim ne guzel oglusun hissettirmis kendini oy masallah ona
nazlim canim arkadasinin ve senin basiniz sagolsun. Senin de hapin bitmis daha adetin gelmemis stresten olabilir gelir bugun yarin:26:
senemcigim kizin demek kipir kipir annesini korkutuyor oy yesin teyzesi onusislikler canini sıkmasın minişin dunyaya gelince inecek o sislikler
Candas canim adasim seni takip edemedim bir ara grip olmussun atesin filan cikmis o sira ayagini da mi burktun tam anlamadim ama firsati degerlendirmissin esinin yanina gitmissinsimdi iyilesmissindir insallah :26: adet zamanin da gelmis farkina simdi varmissin bu guzel birsey insallah bilmeden tutmustur da adet gelmez
Benim yarin sabah doktor kontrolum var 3 hafta once doktora gitmistim en son bebisimi o zaman gormustum insallah hersey yolundadir bebegimin saglikli oldugunu gorurum yarin insallah doktor 2li test yapacakmis testen cok bebegimin nasil oldugunu merak ediyorum yarin iyi haberler veririm insallah size
inşallah meleğin sana süprüsssssss yapar:):):)
Canım artık sürekli bekleyip de adet olunca sen de pes ettin, içinden geçeni bile dilinle söyleyemiyorsun di mi? Haklısın. İnşallah kafan rahatlamıştır diye bu ay hamilesindir. Bana doktor korunma verdi çünkü smearın temiz çıkması başka. Genetik sorun çıktığı için eşimde bizim korunma hep devam. Sanırım pgt ile tüp bebeğe gidiyor bizim süreç Ya da başka bir teori: Sağlıksızsa düşer sağlıklıyı bulana kadar dene. Sağlıksızsa ve düşmezse amniyosenteze göre sağlıksızsa sonlandırma önerisi. Bana acımasızca geliyor bu ihtimaller. O yüzden tüp bebek sanırım düşüncem...
Aman iyi olsunlar da. Ama ben kırılırım işte böyle haber vermeyenlere. Canları sağ olsun, tabi zorla da yaz demek olmuyor.
Taf inşallah güzel haberlerle gelirsin...
maşallah oğluşuna... bende okumadım onu.bu kış ayşe kulinleri okuyayım diyorum...hiç okumaım ondan..beğendiklerini paylaşırsın değil mi ?candaş canım evet oynadı sanırım. dünden beri göbeğimi dinlemedeyim tık yok :) Bayıldım kitaba, şah ve sultan yok bende. Bu arada geçen perşembe arkadaş elime kitap verdi çok eski Ayşe Kuliin adı Aylin ben okumamışım ona başladım şimdi Ahmet Ümit yine bekleyenler arasında.
babanneye ziyaret için çok sevinmiştir, vallahi etrafımızdaki yaşıtlarımızın yada babanneden genç insanların yaptığını görünce o yaştaki kadını hoşgördüm açıkçası. Bebişede maşallah allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. rüyanda hayır olsun bak regl gününüde unuttun inşallah bebeiş gelecektir. Çok oyuncu ve inatçılar bu bebeler ve çok korkutuyorlar bizleri. ...
aminnn... canlar yanıyo habireCanım ben de herkes için dua ediyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin, kimseye evlat acısı tattırmasın diyorum.
Haberlere üzülüyorum askerlerimize... Biz azıcık emek verdiğimiz, azıcık anımız olanlara bunca üzülüp gözyaşı döküyoruz, Allah sabırlar versin annelerine, eşlerine, çocuklarına...
Oğlan ödevlerini okulda unutmuş canım. Bugün tatiliz.Biri toplamalı arkalarından bu sıpaların. Tek çocuk diye mi bu kadar sorumsuz oldu? Sabah görseniz babası kucağında wc ye götürüyor uyurken tuvaletini yapıyor, ikimiz bir taraftan çorabına kadar giydiyoruz. Ekmek elden su gölden alıştı. Hatalıyız aslında ama ona da bıraksak servis bırakır gider bizi öyle uyuşuk yapıyor ki her şeyi...
Sen de takma kiloları. İnanın veriliyor hiç korkmayın. Ben hep doktora doktor hanım şu çatlaklarım olmasın diye ne sürsem diyen hamilelere çok özeniyorum. 4 gebeliğimde de diken üsteydim düştü, düşecek, erken mi doğacak vs... Hamilelere de kilo yakışıyor bence...
canım inş rüyan doğru çıkar ya... hayır olur inş gerçek olur... yılımız dolmak üzere değil mi ? geçen sene son adetler eylüldeydi.. tahmin edebiliyorum o yemek konuşmasını .. bitmez .. hüzünler gelir vs. hayaller kurulur. ulaşılması zor bi hayal gibi. inş bu yılda o uğur gelir sizi bulur be arkadaşım.inan bu ay sen ve ben aklımda hep.geçen yıl rüya gibiydi bu yıl nasıl olur ki diye.benim sonuç bellide sen umarım mutlu olursun ...chnbyazdıklarını yeni okuyorum canım..senin yerinde olsam ne yapardım..öncelikle testlere daha ağırlık verip sorunları daha iyi anlamaya çalışırdım.oğlumun dertleşecek bi kardeşi olsun isterdim.bu yüzden tüp denerdim herhalde..
ödevlerini öğretmen ilgilenmiyor mu yani ben 50 kere söylüyorum ödevleri unutmayın diye...son zilde sıraları kontrol ettiriyorum.kitap defter kalmasın diye.canı ödev yapmak istemeyenler bırakabiliyor çünkü
renkliatlashoşgeldin canım nasıldı nişan..Allah kavuştursun canım..umarım farklı duygularla bir araya gelirsiniz.anne ve baba olarak:)
bu arada rüyamda hamileydim
nazlımAllah rahmet eylesin canım..mekanı cenet olsun
candasnasılsın...inşallah güzel haber verirsin..dün eşimle avm ye gittik yemek yedik..geçen sene hamile kalmadan önce ilk defa yemiştim o yemeği ve hamilelik boyunca canım hep o yemeği çekmişti.dün gene yedim ve geçen sene bu zamanlar diye başladı konuşmalarımız hep(ne yemekmiş be)..inşallah seneye bu konuşmalarımız farklıları olur..bebeğimiz kollarımızda anarız bugünleri inşallah..
pileodikkat et kendine canım..
tafumarım testlerin güzel çıkar canım
hellomilk hissedilmeler başlamış ne güzel..tamamıda en kısa sürede gelecektir canım..
senemnasılsın güzel anne?
diğer kızlar nasılsınız?
ben hangisine yetişcem şaşırıyorum :) dün farkettim ki sensiz olmaz diye bi dizi var ya mahvediyo beni.moralim altüst oluyo.. yüreğim sızlıyo resmen. o minik yavrunun çarsizliği.. annenin çırpınışı... babanın vurdumduymazlığı ve çıkarcılığı !!! izlemek istemiyorum ama dayanamıyorum... bitince sanki dünya başıma yıkılıyobizim okuldaki öğretmenin kızı gidiyor burda koleje..geçen hafta e harfine geçtiler..bugün yarın geçerler..bende pek dizi izlemiyom bizim yenge hariç:)
inş canım ama çoook zor. dilerim eşli arkadaşlardan gelir bu haber enazından birkaç kişiden ..kesin bizim de inşallah olursa çocuğumuz kesin böyle şımarık yetiştiririz. o kadar yolunu bekledikten sonra insan nasıl kıyabilir ki.. ben diyorum eşime öğretmenle kavgaya giderim bişey derse diyorum. ben onu kolay bulmadım derim diyorum. daha ortada bişey yokken.
çok yoruluyorum kızlar. okuldan gelince yemek yiyip sızıyorum. bugün de nöbetçiydim.
şimid bakıyoırum geçmişe daha.
candaş inşallah bu ay sürpriz yapar. hakkaten yaa uzun zamandır güzel bir haber alamadık kimseden.
kittyicim dinlen canım. hiç bi iş yapma. bizim bebekler kıymetli biliyon, zor buluyoz onları. maşalalh oğluşu hissetmişsin.
tafçım sen de güzel haberlerle gelirsin inşallah.
inş o hediye nasip olur.gerçekten ne günler geçtide gelmedi bebekler .. inş hayırlı vakitte sağlıkla gelsinler.. şimdi bana hayal geliyo.. hamile kalmak belki kolaydırda sonuna dek götürmek doğurmak emzirmek birer mucize ... nasıl kadınlar acaba onlar diyorum ? heleki ikiz üçüz anneleri nasıl dünyay getiriyoki? nasıl bi bünye ... ikizi her bünye taşımaz çoğunda biri düşük olur deniyo .. bende ikisi birden oldu mesela.geçen gün düşündüm bunu.tuba büyüküstün ikizleri olacak ya cinsiyetleri bile belli olmuş.vay bee ne büyük bi talih dedim.. valla bana yakın gelmiyo artık annelik vs. evet aklım köşesinde her daim ama ulaşılmaz bi hayal gibi ...canım senin kaç ay oldu kürtaj olalı. yazın gibi hatırlıyorum. ben mayısta oldum. 2-3 ay gecikti benim de.ilk iki ay ben de hap kullandım. ama çok şükür son ayım düzeldi.
benim de 4 ekim eşimin doğum günü. hiç bi hediye istemiyorum diye peşin peşin tembihledi. sadece bi hediye verebilirsin dedi, o da bebek dedi. ama o zamana daha erken olur belli olmaz dedi o da. biliyo günlerimi artık. ne doğum günleri geçti, ne evlilik yıl dönümleri. vardır bir zamanı yeter ki sağlık olsun en başı ve huzur olsun. bekliycez.
hayırlı olsun ehliyet kursun inş çabucakta trafiğe çıkarsın :) arkadaşın içinde zor bi duurm.Allah hepsinin sağlığında kucağımıza almak nasip olur inş ...herkese merhaba keyifler nasıl kızlar..
destina canım dün bende eşime küstüm moralim o kadar bozuktuki hemde hiçten bir konu yüzünden.. tartışma konumuz alışverişti :) her erkek gibi alışveriten nefret eden bir eşim varneyse gönlümü aldı haftaya da gidelim dedi ama bakalım bu defada bende istek kalmadı
ceza cnm paylaşımın çok güzeldi çok beğendim.. buarada bende romantik komedi biraz da dram seviyorum ama eşim hello kity gibi kurt adamdır vampirlerdir takılıyo bende yanında izliyorum işte vampir günlükleri die bir dizi takip ediyoruz :)
chnb cnm öğretmen bu ara dosya işi evrak işi sınıf düzenleme uğraşıyorsa öğretmene telefon açıp ödevlerimizi unutuyoruz diye bahsetsen hem öğretmen de daha dikkatli olur.. başıma geldiği için söylüyorum ödev için fotokopi veriyorum her aile anlar die düşünüyorum üzerine çizgi birleştir boya die not yazmıyordum sadece sözlü açıklıyordum velim geldi oğlan unutuyo kararsız kalıyo boyamı yapalım çizgimi birleştirelim gibi dedi anladımki alışıncaya kadar yazmam gerekiyor :) bir de fotokopi şeklnde olduğu için ödevler çantalarına şeffaf dosya koydum ödev verir vermez kirletmeden dosyalayıp çantaya koyun diyorum ilk işleri onu yerşetirmek oluyor.. harf sıkıntısı yapmayın süreç uzun bende geçmedim henüz çarşamba geçmeyi düşünüyorum. ceza nın dediği gibi bi çizgi çalıştırması indir yada boyama boş kalmaya alışmasın :) ödevden kaçış olmadığını da anlamış olur :)
nazlım cnm başın saolsun aynı şeyi ben yaz tatilinde yaşadım üstelik arkadaşım hamişti ve geçen hafta doğum yaptı sevinçleri bile buruk babam göremedi diyor.. annesinin rüyasına girmiş amcacım miniğin ismini söylemiş düşündükleri isim vardı ama rüyadaki isim kondu.. hakkımızda hayırlısı..
renkliatlas hoşgeldin nasıldı memleketimde havalar :)
hello kity canım gözünaydın hissetmişsin miniğini.. nasıl bir duygu çok merak ediyorum bir de emzirme duygusunu merak ediyorum :) allahım tez zamanda bizlere de yaşatsın inşallah
kızlar ben de ovulasyon testi aldım clear blue önermiştiniz ama bulamadım bende laboquick aldım bugünden başladım ama çok erken daha :) benim tahminimce 1-2 gibi olması gerekiyo çalışmalara bu haftadan gün aşırı kuralıyla başlıyorum :) kazamız mübarek olsun :):)
Ayyy sorma hiç, elim ayağıma dolaştı iyice. Odası alındı da iki hafta sonra gelecek. Tamamlanınca fotolarını koyarım. Ben hiç giyim almıyorum, sağolsun çocuklar giydiriyor şimdidenKız ya, deli gibi hediye alıyorlar, yapmayın diyorum, dinletemiyorum.Sen nasılsın? Takip edemedim, bir araya gelme durumunuzda var mı bi gelişme eşinle?
ay canım benim dolmuşsun sen de. hiç içine atma. söyle çatır çatır. bende de var bi görümce, bekar..
kaynanamla aram daha iyidir valla. iki yaş küçük benden. haset mi haset. abisini kıskanıyor her konuda. işi olunca abi ye arıyoor, eşim ona araba mı aldırmadı, bilgisayr mı aldırmadı en iyisinden. kendisi de öğretmen olcak, bişey alacağı zaman hep eşimi arar. ama dokundurmuyo sonra hiç bişeyine. bugünlerde yine netbook alacak hanımefendi, ben aldım ya. almasa olmaz. kendi de anlamıyor, yine telefonda abiii diyor. ben de dedim eşime bu sefer açık açık söyleyeceksin, yardım edecem ama dokundurmazsan kızarım de, dedim. eşim aynısını dedi valla. hem kardeşine dedi, hem babasına. anlamazlıktan geliyor, ne zaman dokundurmadım falan diyor. benim eşim de yufka yürekli çok. evlense de kurtulsak. hanfendinin kendi arabası var. babasının arabasını da sahiplenmiş bekar diye.biz gidicne hepimiz babasının arabaya doluyoruz, arka koltuğa üçümüz oturuyoruz. eşime demediği lafı bırakmıyor.yok üstüme çıktın, yok git öte. valla resmen otobüsteki sapık muamelesi yapıyor abisine. eşim de sesini çıkarmıyor. ama bu sefer güzel doldurdum eşimi. bir daha öyle bişey derse bu araba senin değil diyecek. senin olduğu kadar benim de diyecek. biz yokkken hanfendi alışmış arkada yaylanmaya. kırk yılda bi biyere gidiyoruz beraber bin laf işitiyourz. bir de ayrıyeten kendi arabası da var üstelik, eşim aldırdı araştırdı da en iyisi onun içn nasıl olur diye. gitti eşim süper araba aldırdı babasıan kardeşi için. o bizi ise evlenmeden önceki süreçten beri kıskanıyor. hiç unutmuyorum, düğün davetiyemiz basılmıştı, eşim sevinçli sevinçli herkese gösteriyordu. bi görseniz bi ağız burun yamultmalar bizim davetiyeye. abisi sevinçle gösteriyo işte, bi güzel desen ölür müsün?o günden beri ne mal olduğunu anladım.
herkeslere günaydın :)
çok hüzünlü bi giriş olmuş sanki :) ama keyfim yerinde valla :)) napayım olmayan içnde üzülmekle ömür geçmez. elbet vakti var.. bekliyeceğiz..
dün kk dan bi arkadaş doğum yapmışi. o da burda bi kaç kere yazmıştı ... ilk denemesinde tutmuştu. ben 1 ay önce başlamıştım denemeye .. düşünün o bbekler 1 aylık oldu ... onları görünce insan bi buruluyo ama yapacak bişey yok. nasipten öte köyde yok..allah analarına babalarına bağışlasın inş yavruları...
ee sizler nasılsınız?
canım dediklerinin aynısını ben demiştim, kaç mevsim kaç ay geçti ne zaman gelecek bu bebek dedim. O kadar umutsuzdum ki, Hep birlikte bebeklerimzie kavuşalım inşallah.
miniğim gözün atar ya hani böyle dikkatini toplarsın yada damar atması olur aynen öyle birşeydi ne olduğunu ben malı ne olduğunu anlayamamıştım :) 2 gündür pusudayım tık yok. Annanem ilk bebekte demişti ki rahatlık huzur bitti o öyle bir sorumluluk öyle bir kaygı ki sen kendini en son düşünüyorsun diye. Hamile kaldığımdan beri çok korkuyorum. Korkununda ecele faydası yok biliyorum.
Ovulasyon testinde bahsettiğin markada kullananlar var gebelik testleri doğru çıkmıyormuş diyorlar. Hadi hayırlısı. İnşallah gerek kalmazda wondfo one step de alabilirsin gg'de 20 lira falanlar kuzu.
Candaş bu kadar mı etrafımız dolu saçma sapan adamlarla yahu. Nedir bu kıskançlık. O kızları toplama işini eşinin kardeşide yapmıştı. biz bayram ziyareti için şehir dışındaydık eve geldik yahu masanın altında siyah poşet alla alla ne koydum ki ben dedim bir bakarım offf bira kutuları şişeleri :) eşime kırmızı ışık alalım pavyon havasında devam etsinler dedim o gün bugündür öyle bir şey yok.
Kıskançlıkolayına gelince :) biz evlendiğimizden beri tüplü tv vardı, almadık gereksiz gördük, geçenlerde eşim psp aldı kendine sonra adam 3 aydır parayı biriktirdi teknolojik bir tv aldı 3 boyutlusuda var, yemin ediyorum size eşimin ailesi kayganam, eltimler falan bize resmen yakıştırmadılar biz sürünsek onlar bize yardım etse öyle mutlu olcaklar ki tatmin edecekler kendilerini, benim salak kardeşimde her yerde diyor bak abimler ablamlar sabretti yeni tv aldılar falan. atla deve bir para değil kabul ediyorum. Kayganam dedi param yok diyorsunuz tek maaşsınız sıvayın tarzında bişi dedi :))) eşimde anne bayramdı seyrandı sizin uçak biletleriniz derken çok açıldık zaten battı balık yan gider dedi. Eskiden olsa eşime kızıyordum en son olaylardan sonra önce eşim diyorum varsa oğlunla sorunun nasıl bana bağırdın çağırdın ayy aklıma gelince gözlerimi kırpıyorum hatırlamak bile istemiyorum işte sıkıysa oğlunla da öyle anlaş. Bu arada ben spiral taktırdım diyordum kafam rahat etmişti :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?