Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

şimdi çizgi çalışması yapıyorlardır yada anca e harfine geçmişlerdir...evde yazıcı varsa al bi çıktı yapsın hemen..aslında seninki kolej daha iyi ilgilenmeleri lazım..telefon ile öğrenebilirsin ödevin konusunu ..öğretmende bakar birkaç unuttumu uyarır herhalde.

ceza canım rüyan için hayırdır inşallahhh. seneye olan duan için canı gönülden aminnnnnnnnnn diyorum. Hayırlısıyla inşallah. bu aralar regl olamama dönemimiz nazarlara mı geldik nedir.
ya çok güldüm demek unuttuyorum ayağına yatıyorlar ama cezadan kaçmıyor :)

chnb unuttum demin yazmayı resimleri alabileceğin için çok sevindim en azından onun gerginliği olmayacak, birde genetik test mi yaptırcaktın canım alığım ben biliyorsun bu aralar süreki soruyorsam kusara bakma,

demin karnım çok ağrıdı çok çok az lekelenme olmuş alıştım arıtk :) bizimki film almış onu izleyeceğim hepinizi öpğyorum iyi gecler...

iyi seyirler canım...güzelse tavsiye edersin..ben romantik komedi izlemeye bayılırım

Canım nerde daha çizgiçalışmalarındalar. Bugün unutmuş olsun bakalım yarın belki kızar öğretmen. Unutmanın kötü olduğunu anlasın herkes yaptım deyince belki utanırda unutmaz daha. Bir müsibet bin nasihatten iyidir derler... Canım burada özeller pek iyi değil sanırım. Anaokuluna da özele gitmişti ama Edirnedeki üniversite anaokulu bin kat daha iyiydi...

Canım estağfirullah. Biz yaptırmıştık da eşimde sorun çıkmıştı genetik bir kromozom bozukluğu. Ama hangi gende olduğu belli değildi. Hangi gende olduğunu tespit için yeni testler istemişlerdi. İstanbuldaki doktorda yapılanın fotolarını istiyor şimdi. Eğer pgt denilen yöntem derse, 2 tip pgt ile tüp bebek yöntemi varmış araştırdm: 1. Hangi gende sorun varsa ona dönük çalışma oluyormuş. 2. Tüm genetik sorunlara bakılıyormuş. Ben 2.yi istiyorum. 2. ile yapılırsa zaten o kadar hangi kromozomda sorun varmışı öğrenmemiz için testlere gerek yok. Ama bunları dr ile konuşamadım henüz...

Kontrolün ne zamandı ki? Bir de sorma imkanın ya da yakında hastane varsa kontrol ettirme imkanın var mı? Çok sık mı oluyor lekelenme? Gaz sancısı gibi sancın olursa karnında toplanma hissi olursa sıkıntı. Bol su iç yat, soramayacaksan ya da gidemeyeceksen ayaklarını biraz yukarı kaldırıp uzan bence. Ben korkuyorum işte. Hamilelikte leke görmeye tahammülüm yok canım...

iyi seyirler canım...güzelse tavsiye edersin..ben romantik komedi izlemeye bayılırım

Ben de. Ama şu diziler çıkalı film seyretmeyi unuttuk. Gerçi bu sene dizim de pek kalmadı...

bizim okuldaki öğretmenin kızı gidiyor burda koleje..geçen hafta e harfine geçtiler..bugün yarın geçerler..bende pek dizi izlemiyom bizim yenge hariç:)

bizim okuldaki öğretmenin kızı gidiyor burda koleje..geçen hafta e harfine geçtiler..bugün yarın geçerler..bende pek dizi izlemiyom bizim yenge hariç:)

Bende seyrediyordum onu ama bu hafta misafirlikteydim kaçırdım. Şimdi oğlanı uytayım eşim de yoldaymış. Ben her akşam böyle oğlanla başbaşayım... Öptüm canım seni...

ah cezacım ah eşim ben ve romantik komedi mümkün değil, :))) o kadar çok dalge gçemeye başlıyor ki bende unutuyorum filmin romantik olduğunu. Söylemesi ayıp bizimki Kurt adam diye bir film varmış çok eski onu almış gelmiş. Şaka bir yana ben hiç romantik değilim kurt adam olayını çok severim geçen haftalarda alacakaranlık serisini izledik oda benim hoşuma gidiyor diye almış.

cancan bu aralar çok eğilip kalktım ondan sanırım çok koyu kahverengi lekelenme oldu. Yorgunluktan dedi daha da gelen bişi yok. 9 unda kontrol. Dediğin gibi yaptım zaten dr gidim ilk sorum rahim ağzı uzunluğu :) Eşinin testinde sorun çıktığını hatırlıyorum. Doktora sorda kolları sıvıyalım.

ben bizim yengeyi izlemek çok istiyorum hep işimiz oluyor hafta sonuna denk geliyor ondan izleyemiyorum.

kesin bizim de inşallah olursa çocuğumuz kesin böyle şımarık yetiştiririz. o kadar yolunu bekledikten sonra insan nasıl kıyabilir ki.. ben diyorum eşime öğretmenle kavgaya giderim bişey derse diyorum. ben onu kolay bulmadım derim diyorum. daha ortada bişey yokken.
çok yoruluyorum kızlar. okuldan gelince yemek yiyip sızıyorum. bugün de nöbetçiydim.
şimid bakıyoırum geçmişe daha.
candaş inşallah bu ay sürpriz yapar. hakkaten yaa uzun zamandır güzel bir haber alamadık kimseden.
kittyicim dinlen canım. hiç bi iş yapma. bizim bebekler kıymetli biliyon, zor buluyoz onları. maşalalh oğluşu hissetmişsin.
tafçım sen de güzel haberlerle gelirsin inşallah.

canım senin kaç ay oldu kürtaj olalı. yazın gibi hatırlıyorum. ben mayısta oldum. 2-3 ay gecikti benim de.ilk iki ay ben de hap kullandım. ama çok şükür son ayım düzeldi.
benim de 4 ekim eşimin doğum günü. hiç bi hediye istemiyorum diye peşin peşin tembihledi. sadece bi hediye verebilirsin dedi, o da bebek dedi. ama o zamana daha erken olur belli olmaz dedi o da. biliyo günlerimi artık. ne doğum günleri geçti, ne evlilik yıl dönümleri. vardır bir zamanı yeter ki sağlık olsun en başı ve huzur olsun. bekliycez.

herkese merhaba keyifler nasıl kızlar..
destina canım dün bende eşime küstüm moralim o kadar bozuktuki hemde hiçten bir konu yüzünden.. tartışma konumuz alışverişti :) her erkek gibi alışveriten nefret eden bir eşim var neyse gönlümü aldı haftaya da gidelim dedi ama bakalım bu defada bende istek kalmadı
ceza cnm paylaşımın çok güzeldi çok beğendim.. buarada bende romantik komedi biraz da dram seviyorum ama eşim hello kity gibi kurt adamdır vampirlerdir takılıyo bende yanında izliyorum işte vampir günlükleri die bir dizi takip ediyoruz :)
chnb cnm öğretmen bu ara dosya işi evrak işi sınıf düzenleme uğraşıyorsa öğretmene telefon açıp ödevlerimizi unutuyoruz diye bahsetsen hem öğretmen de daha dikkatli olur.. başıma geldiği için söylüyorum ödev için fotokopi veriyorum her aile anlar die düşünüyorum üzerine çizgi birleştir boya die not yazmıyordum sadece sözlü açıklıyordum velim geldi oğlan unutuyo kararsız kalıyo boyamı yapalım çizgimi birleştirelim gibi dedi anladımki alışıncaya kadar yazmam gerekiyor :) bir de fotokopi şeklnde olduğu için ödevler çantalarına şeffaf dosya koydum ödev verir vermez kirletmeden dosyalayıp çantaya koyun diyorum ilk işleri onu yerşetirmek oluyor.. harf sıkıntısı yapmayın süreç uzun bende geçmedim henüz çarşamba geçmeyi düşünüyorum. ceza nın dediği gibi bi çizgi çalıştırması indir yada boyama boş kalmaya alışmasın :) ödevden kaçış olmadığını da anlamış olur :)
nazlım cnm başın saolsun aynı şeyi ben yaz tatilinde yaşadım üstelik arkadaşım hamişti ve geçen hafta doğum yaptı sevinçleri bile buruk babam göremedi diyor.. annesinin rüyasına girmiş amcacım miniğin ismini söylemiş düşündükleri isim vardı ama rüyadaki isim kondu.. hakkımızda hayırlısı..
renkliatlas hoşgeldin nasıldı memleketimde havalar :)
hello kity canım gözünaydın hissetmişsin miniğini.. nasıl bir duygu çok merak ediyorum bir de emzirme duygusunu merak ediyorum :) allahım tez zamanda bizlere de yaşatsın inşallah

kızlar ben de ovulasyon testi aldım clear blue önermiştiniz ama bulamadım bende laboquick aldım bugünden başladım ama çok erken daha :) benim tahminimce 1-2 gibi olması gerekiyo çalışmalara bu haftadan gün aşırı kuralıyla başlıyorum :) kazamız mübarek olsun :):)

ben yazarken hep unutuyorum söyleceklerimi :) senemgy cnm merak ettim resimlerine baktım şimdi senn hamiş halin benim normal halim gibi:) eğer sen moralini bozuyosan ben naparımki bilemiyorum :)
buarada gribim geçti sanki haftasonu hep yattım ama hiç iş yapmadım :) bugün ya çocuklarla unuttum ya da ilaç kullanmak istemediğimden psikolojik olarak iyileştirdim kendimi :)
yarın ehliyet kursuna gidecem :) heyecanlıyım bunu da paylaşmak istedim :)
loneliness cnm naber nasılsın
yine unuttuğum olursa ara ara yazarım akıl git gel yapıo yaşlanıyorum :) şimdilik ii geceler kızlar..

Süper demişsin, çok eğlendim Artık brlikte zayıflayalım topiklerinde takılırız seneye bu zamanlar

senemnasılsın güzel anne?

Canımm çok sağol, iyiyiz. Sizlerde artık gözüm, güzel haberler için giriyorum topiğe. Ne güzel topik olduk biz be Sende ne var ne yok?

Ayyy sorma hiç, elim ayağıma dolaştı iyice. Odası alındı da iki hafta sonra gelecek. Tamamlanınca fotolarını koyarım. Ben hiç giyim almıyorum, sağolsun çocuklar giydiriyor şimdiden Kız ya, deli gibi hediye alıyorlar, yapmayın diyorum, dinletemiyorum.Sen nasılsın? Takip edemedim, bir araya gelme durumunuzda var mı bi gelişme eşinle?

..

Segemy iznine az kalmış. Maşallah bunca zaman çalıştın.
Valla çalıştım da çok zorlandım Canım ya. Allah güç kuvvet versin de çalışayım, bebişe para lazım :44:

merhaba kizlar gecmisi tam olmasa da okudum.

senemcigim kizin demek kipir kipir annesini korkutuyor oy yesin teyzesi onu sislikler canini sıkmasın minişin dunyaya gelince inecek o sislikler

Korkutuyor ya sıpa. Sende de başlar hareketler 20. haftadan sonra. Çok değişik bir duygu ama bu kez hareketlerini takip etmekten stres oluyorsun. Bitmiyor arkadaşım stres bitmiyor

ay canım benim dolmuşsun sen de. hiç içine atma. söyle çatır çatır. bende de var bi görümce, bekar..
kaynanamla aram daha iyidir valla. iki yaş küçük benden. haset mi haset. abisini kıskanıyor her konuda. işi olunca abi ye arıyoor, eşim ona araba mı aldırmadı, bilgisayr mı aldırmadı en iyisinden. kendisi de öğretmen olcak, bişey alacağı zaman hep eşimi arar. ama dokundurmuyo sonra hiç bişeyine. bugünlerde yine netbook alacak hanımefendi, ben aldım ya. almasa olmaz. kendi de anlamıyor, yine telefonda abiii diyor. ben de dedim eşime bu sefer açık açık söyleyeceksin, yardım edecem ama dokundurmazsan kızarım de, dedim. eşim aynısını dedi valla. hem kardeşine dedi, hem babasına. anlamazlıktan geliyor, ne zaman dokundurmadım falan diyor. benim eşim de yufka yürekli çok. evlense de kurtulsak. hanfendinin kendi arabası var. babasının arabasını da sahiplenmiş bekar diye.biz gidicne hepimiz babasının arabaya doluyoruz, arka koltuğa üçümüz oturuyoruz. eşime demediği lafı bırakmıyor.yok üstüme çıktın, yok git öte. valla resmen otobüsteki sapık muamelesi yapıyor abisine. eşim de sesini çıkarmıyor. ama bu sefer güzel doldurdum eşimi. bir daha öyle bişey derse bu araba senin değil diyecek. senin olduğu kadar benim de diyecek. biz yokkken hanfendi alışmış arkada yaylanmaya. kırk yılda bi biyere gidiyoruz beraber bin laf işitiyourz. bir de ayrıyeten kendi arabası da var üstelik, eşim aldırdı araştırdı da en iyisi onun içn nasıl olur diye. gitti eşim süper araba aldırdı babasıan kardeşi için. o bizi ise evlenmeden önceki süreçten beri kıskanıyor. hiç unutmuyorum, düğün davetiyemiz basılmıştı, eşim sevinçli sevinçli herkese gösteriyordu. bi görseniz bi ağız burun yamultmalar bizim davetiyeye. abisi sevinçle gösteriyo işte, bi güzel desen ölür müsün?o günden beri ne mal olduğunu anladım.

Son düzenleme:
iyiyim canım sen nasılsın?
git git kursa. orası tam araba öğrenilcek yer. trafik çok rahat, perşembe günlerini saymazsak.bekarken süper araba kullanıyodum ben. kendi arabamı almıştım. ama evlenince özel şoföre devretik:) ona daha çok lazım oluyo diye arabayı o alıyor. alışverişe falan da hep beraber gittiğimiz için unuttum gibi bişey araba kullanmyı. geçen sene tam almaya başlamıştım yine arabayı. eşim yanımda oluyodu ama. hamileliğimi öğrenince bıraktım mecburen. zaten ayağa bile kalkmadım uuzun süre düşecek diye. düşmedi ama bu sefer de kalbi durdu. kısmet değilmiş.

canım benim kendiliğinden düşük oldu 14.haftamda sonra içerde parça kalmış onun için kürtaj olmak zorunda kaldım 2 hazirandaydı kürtajım 10 gün kanamam sürdü 10 temmuzda ilk adetimi oldum sonra 22 temmuzda bidaha adet oldum ilaca başladık 17 ağustosta ilacım bittikten 8 gün sonra adet oldum sonra 30 ağustosta tekrar adet oldum ilacım biteli 7.gün bugün yarına kadar gelmezse gel dedi doktor bakalım nolcak hayırlısı

kızlar günaydın hepinizeee akşamları ben olamıyorum valla haset yaptım şimdieve net aldırmak lazım

canım çok özledik seni... maşallah bebeğine.bence bu da erkek :)) oğluşumuz daha gelecek bence :) ben griptim tekrar ayağımı burkmuştu.atlattım şimdi.eşimin yanına gittim ama yumurtlama döneminde değildi ... tutması imkansıza yakın ... ama yinede mucizler Allahtan .. o istediyse imkansızı yaratırda imkan dahilinde hiç ihtimal yok :) haberlerini bekliiyoruz azimle :)
inşallah meleğin sana süprüsssssss yapar:):):)

aynenn..pes... dilimden geçeni söyleyememek en kötüsü.hep yalan hep yalan .. mecburumda.. olmuyo desem düşmanlar sevinsin .. lafçılar dedikoduyu çoğaltsın. en iyisi içim acısada yalan söylemek ... anladım canım riske atmak istemiyosun haklı olarak. ee peki ne kadar korunma devam edecek ? tüp bebkte pahalı bayağı değil mi? gerçi yeterki tutsun sağlıkla dünyaya gelsinde para gitsin tek yeter ki ...

maşallah oğluşuna... bende okumadım onu.bu kış ayşe kulinleri okuyayım diyorum...hiç okumaım ondan..beğendiklerini paylaşırsın değil mi ?
babanede sevindi ya..hastaydı bide onun için gittik.yok alınmadım .. o gerçekten istediği için söylüyo can yakmak için değil ... dediğin gibi gençler daha çok can yakıyo mesela öz torunu olan görümcem ! keşke olsada desem babane gözün aydın diye ama yok yani ... inş bi oyuncu bebekte bizden gelirde ama zor be kıtty .. inan hiç umudum yok .. hani taktik filanda değil ... alıştım artık olmayışına. belki ilerde bigün.. ama şimdi değil bence ...

aminnn... canlar yanıyo habire allah sabır üstüne sabır versin .. benim kardeşimde astsubay olacak ... imzasını yeni attı. nisanda eğitim başlıyo.. duygu değişmlerini düşünün.

bende ilk hamileliklerin kayıpla sonuçlanmamasına mucize gibi bakıyorum. insanlar faceden habire hamileyim bebğim doğdu paylaşımlarında rahatça.bizse binbir endişeyle ... allah nazarlardan saklasında bende imreniyorum onlara... bizim o dertlerimiz hiç olmayacak sanki .. bu topite hiç konuşulmadı bile çatlak. acı tecrübeler sebebi sanırım

canım inş rüyan doğru çıkar ya... hayır olur inş gerçek olur... yılımız dolmak üzere değil mi ? geçen sene son adetler eylüldeydi.. tahmin edebiliyorum o yemek konuşmasını .. bitmez .. hüzünler gelir vs. hayaller kurulur. ulaşılması zor bi hayal gibi. inş bu yılda o uğur gelir sizi bulur be arkadaşım.inan bu ay sen ve ben aklımda hep.geçen yıl rüya gibiydi bu yıl nasıl olur ki diye.benim sonuç bellide sen umarım mutlu olursun ...
ben hangisine yetişcem şaşırıyorum :) dün farkettim ki sensiz olmaz diye bi dizi var ya mahvediyo beni.moralim altüst oluyo.. yüreğim sızlıyo resmen. o minik yavrunun çarsizliği.. annenin çırpınışı... babanın vurdumduymazlığı ve çıkarcılığı !!! izlemek istemiyorum ama dayanamıyorum... bitince sanki dünya başıma yıkılıyo

inş canım ama çoook zor. dilerim eşli arkadaşlardan gelir bu haber enazından birkaç kişiden ..
inş o hediye nasip olur.gerçekten ne günler geçtide gelmedi bebekler .. inş hayırlı vakitte sağlıkla gelsinler.. şimdi bana hayal geliyo.. hamile kalmak belki kolaydırda sonuna dek götürmek doğurmak emzirmek birer mucize ... nasıl kadınlar acaba onlar diyorum ? heleki ikiz üçüz anneleri nasıl dünyay getiriyoki? nasıl bi bünye ... ikizi her bünye taşımaz çoğunda biri düşük olur deniyo .. bende ikisi birden oldu mesela.geçen gün düşündüm bunu.tuba büyüküstün ikizleri olacak ya cinsiyetleri bile belli olmuş.vay bee ne büyük bi talih dedim.. valla bana yakın gelmiyo artık annelik vs. evet aklım köşesinde her daim ama ulaşılmaz bi hayal gibi ...
hayırlı olsun ehliyet kursun inş çabucakta trafiğe çıkarsın :) arkadaşın içinde zor bi duurm.Allah hepsinin sağlığında kucağımıza almak nasip olur inş ...

tamam fotoları bekliyoruz 4 göözle. tabi senin öğrenciler sana fırsat vermez böyle tatlı dilli öğretmen bulmuşlar bebeğinide bırakırlarmı :) bizim durumda değişiklik yok canım.dilekçemizi verdik bekliyoruz 2-2,5 hafta oldu ses yok.bi umut diyoru da sanmıyorum olacağını.baştanda belli olduğu gibi 4 yıl bitcek.seneye sondur inş :)

ayy tabi canım onların popoları kıymetli !! ezerse nolur allah muhafaza !! hepsinin canı cehenneme ya.kardeşler mi düşman mı belli değil ! ama gelde bizim saf kocalara anlat.benim k.biraderim biizm evimize kızları oğlanları götürüp parti yapmış... düşün ... eşim güya tepki verdi ... ama hala abisini it yerine koyuyo. ona kızmıyorum eşime kızıyorum bu kadar enayilik boyutunda iyi olduğu içinde.. bende valla dolduruyorum artık .. en son gittiğimizde görüşme onla demiştim nasıl olduysa dinledi.çünkü kendisi bana düşmandır.ortuduğum odaya gelmez hoşgeldn yok ... suçumuz enayiliğimiz. görümcm de geçenlerde annesine diyo ki candaşa masayı hazırlatsana ne kadar güzel hazırlıyo diye. anneside ben onun gibi hazırlanmadım ki güzel olmaz diyo ... olsun hazırlta diye inat ediyo görümce. bende odadayım bağır bağır konuşuyolar. gittim masayı hazırlamamı istermisiniz diye... yooo kızım kurar dmez mi ! 8 yaşında ... ve o beğendikleri masa içinde tek kelime etmediler yüzüme. yani demem o ki inan beğenmiştirde kıskançlığından demez... allah eşlerimizin kalp gözünü açsında hainliklerini görsün diyorum.... hmm görümcenin mal olduğunu anlamışsımn sen yine.ben salağı anlamdımda. ben gelinliği seçmiş hevesle anlatıyorum onlara..işte kırık beyaz dedim ... görümce demesin mi ee ne var ki sevda nın (teyzesinin gelini ) gelinliğide kırık beyazda ne var.ben onu çok beğenmiştim ! ya gerizekalı sen elin gelinini niye översin ki kendi kardeşin dururken... sonra ayy canım teyzemin gelinleri kahvaltıya çağırdım sende gelmek istersen gel !! dahası bizim düğünde giydiğini görsen görümce değil komşu sanarsın bizimkini.. ama teyzesinin oğlunda dersin ki kız ablası !! gelde sev bu ayrımları görünce...

Son düzenleme:
herkeslere günaydın :)

çok hüzünlü bi giriş olmuş sanki :) ama keyfim yerinde valla :)) napayım olmayan içnde üzülmekle ömür geçmez. elbet vakti var.. bekliyeceğiz..

dün kk dan bi arkadaş doğum yapmışi. o da burda bi kaç kere yazmıştı ... ilk denemesinde tutmuştu. ben 1 ay önce başlamıştım denemeye .. düşünün o bbekler 1 aylık oldu ... onları görünce insan bi buruluyo ama yapacak bişey yok. nasipten öte köyde yok..allah analarına babalarına bağışlasın inş yavruları...

ee sizler nasılsınız?

aman allah neşeni bozmasın canım dua etmekten başka çaremiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…