- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #6.841
destina adet olmadınmı hala sen ay sağ gözüm sabahtan beri seğriyo deli gibi hayrolsunn
canım benim bende onu yazmak için açmıştım pcyi geçen haftada benim gözüm atıyordu hayır oldu...ADET OLDUM az önce itibariyle allahım hiç bu kadar sevineceğimi düşünmezdim adet için...ayyy çok mutlu oldum umarım artık düzene girer...
ve cezanın yazdıkları geldi aklıma geçen sene eylül 25 gibi adet olmuştum ekim 15 gibi hamile kalmışım ekim 22 son adet tarihimdive kasım 20 hamile olduğumu öğrenmiştim yani bayramın sonuydu hamile olduğumu öğrenmiştimama nasip olmadı(
kızlar günaydın...
holey be enişteme çok sevindm işe başlamasına, ohh :)) hayırlı uğurlu bol kazançlı olsun inşallah. Destina'nın çorap olayına çok güldüm .
Eşimde öyledir ben diyorum ki dün Çınar tekme atmış kızlar öyle diyor diyorum, bakcan mı etcen mi yokk diyor gören ne kadar donuk der, adam ketum sanki kendini ifade edince olmayacakmış büyüsü bozulacakmış gibi geliyor. Bu kadar mı aynı olur.
Şu kızların ya bebeği gelsin yada regl olsunlar lütfen allahım çok rahatlasın.
destina adet olmadınmı hala sen ay sağ gözüm sabahtan beri seğriyo deli gibi hayrolsunn
hayırolsun bacım.
sağol canım inşallah eşinin işide hayırlı olsun uğur getirsin inşallah yeniliklere çok sevinmişimdir her zaman uğur getireceğine inanırım kendime yeni kıyafetlermi alsam acaba kırmızı renginde:):):)bu arada nazlım senin göz atmanda hayır olsun canım sende adet olursun inşallah...ben açtım önünüzü...
anlamadım dertleri ne. sende mi yaşadınCandaş bu kadar mı etrafımız dolu saçma sapan adamlarla yahu. Nedir bu kıskançlık. O kızları toplama işini eşinin kardeşide yapmıştı. biz bayram ziyareti için şehir dışındaydık eve geldik yahu masanın altında siyah poşet alla alla ne koydum ki ben dedim bir bakarım offf bira kutuları şişeleri :) eşime kırmızı ışık alalım pavyon havasında devam etsinler dedim o gün bugündür öyle bir şey yok.
Kıskançlıkolayına gelince :) biz evlendiğimizden beri tüplü tv vardı, almadık gereksiz gördük, geçenlerde eşim psp aldı kendine sonra adam 3 aydır parayı biriktirdi teknolojik bir tv aldı 3 boyutlusuda var, yemin ediyorum size eşimin ailesi kayganam, eltimler falan bize resmen yakıştırmadılar biz sürünsek onlar bize yardım etse öyle mutlu olcaklar ki tatmin edecekler kendilerini, benim salak kardeşimde her yerde diyor bak abimler ablamlar sabretti yeni tv aldılar falan. atla deve bir para değil kabul ediyorum. Kayganam dedi param yok diyorsunuz tek maaşsınız sıvayın tarzında bişi dedi :))) eşimde anne bayramdı seyrandı sizin uçak biletleriniz derken çok açıldık zaten battı balık yan gider dedi. Eskiden olsa eşime kızıyordum en son olaylardan sonra önce eşim diyorum varsa oğlunla sorunun nasıl bana bağırdın çağırdın ayy aklıma gelince gözlerimi kırpıyorum hatırlamak bile istemiyorum işte sıkıysa oğlunla da öyle anlaş. Bu arada ben spiral taktırdım diyordum kafam rahat etmişti :)))
kızlar günaydın...
taf, canım umarım herşey yolundadır...bugün güzel şeyler duyalım senden bekliyoruz...
candaş, canım evet doğru diyorsun kızgınlıkla söylüyorum elbette bende istiyorum ama çok kızdım çok tafın dediklerine katılıyorum eğer istiyorsa açıkça söylesin ama benimkindede konuşunca büyüsü bozulacakmış düşüncesi var anacığım adam bildiğin kilitli sandık( :)) nedir son durum sende oldunmu adet?
bende durumlar aynı yani eşimle ehh öylesine konuşuyorum, kendisi benden çok tırsıyoda normal zamanda konuşmadı yanıma gelip inatçı olduğumu bildiği için destinayı etkilememek adına destina uyuduktan sonra ben yattım geldi yanıma oda yattı bu arada allaha çok şükür işe başladı bugün...neyse beni dürtmeye başladı ne oldu dedim barışmak istiyorum dedi ben istemiyorum dedim...neden dedi böyle iyiyim dedim tamam o zaman sana iyi geceler dedi yattıkohh canıma değsin biraz burnu sürtsünde anlasın hatasını birazdan ararım iş nasıl diye hepten koyvermeyeyim:))
benim eşimde aynı canım içinde ne yangınlar olur biter ama sen hiçbirini bilmezsin bu bebek olayında hiç konuşmamaıştı mesela meğer o kadar doluymuşki bigün bi patladı ağla ağla helak oldu ben çok şaşırdım o haline meğer içinde neler yaşatmış neler genel olarak aynılar sanırımkızlar günaydın...
holey be enişteme çok sevindm işe başlamasına, ohh :)) hayırlı uğurlu bol kazançlı olsun inşallah. Destina'nın çorap olayına çok güldüm .
Eşimde öyledir ben diyorum ki dün Çınar tekme atmış kızlar öyle diyor diyorum, bakcan mı etcen mi yokk diyor gören ne kadar donuk der, adam ketum sanki kendini ifade edince olmayacakmış büyüsü bozulacakmış gibi geliyor. Bu kadar mı aynı olur.
Şu kızların ya bebeği gelsin yada regl olsunlar lütfen allahım çok rahatlasın.
hayırolsun bacım.
sinua, okumadan iyiyz biz de lütfen ....
kızlar merhaba hepinize günaydın,tafcım hayırlı haberlerle dönersn inşallah,pileocum sanada geçmiş olsun gülüm bende çk ağladm ama şükür şimdi iyiyim,bugün kontrolum var bakalım bi gözükücez doktora.senemcim seninde sayılı zaman kalmış artk,allahın izniyle kucağına alacağın günler yaklaşmş,darısı hepimizin başına inşallahhhhhdiğer kızlar sizler nasılsınızz???candaş,hello kity,destina,nazlım,louness,chnb,ceza,yamatake ve özürle adını şuan hatırlayamadığım diğer kader arkadaşlarm inşallahh hepiniz iyisiniz.
sağlığınıza duacıyız efendim inşallahhhhhhhhhhhhhhhh güzel haberler alırız senden gelince yaz bize mutlaka canım olurmu
sağolun allah razı olsun efendimminşallah canım akşam haberdar ederm allahın izniyle bakalm.kız bende görümceyim ama valla hiç burnumu sokmadm,benim görümcemde karışmadı hiç allah razı olsun ama öle cinsler var küçük kaynanatörler onlar napıcan be gülüm
ohh iyi yapmışsın.bizimkide aynı valla.görümce hiç gelmedi bile ev sermeye.hanım abla görmeye gelebilrmiş.zaten gelmediğide iyi oldu.tüm evimi ben ve ailem temizledik bizde. yemin ediyorum kına gecemin olacağı gün saat 02,30 da döndük eve.üstelik biz evlenelim deyip tarih aldığımızda 35 gün vardı düğüne.ev bildiğin inşaat oldu.sağolsun hiç bişeye dokunmadılar.sadece teyzesinden yada annesinden bişey rica ettim kına günü.dedim buzdolabını silemedim 2 dk silsenizde biz kuafördeyken.yiyecekleri temizce koysak.ne dese beğenirsin.canım düğün bitsinde kendin temizle.bizim işlerimiz var.benim saf kaynanamda kardeşine resmen temizliğe gider. anlatıyolarda kendilerini.anlayacak adam gerek !ah bu kaynananalrrrrr ah bende iki tane görümce var bide biz evlencez herşeyi kendim yaptım benim arkadaşlarım ailem yanımdaydı sadece evi yerleştiriirdken bide eşimin annesi ama kendisi hiç bi işe dokunmadı daha çok karıştı bişeylere sürekli en sonunda ben patladım anne sen otur şuraya yemek falan ye yoruldun bak yaşlsıın dedim sustu kaldı sonra evde herşey ayarlandı bi tek eşimin eşyaları kaldı gittik eşimin evine anneleri ablaları falan evde biz eşimle kıyafetlerini ayarlıyoruz ablası demezmi sen bize anahtarı ver biz eve götürüp yerleştiririz anammmmmmm benim tepem bi attı ne münasebet sen kimsin ben yokken evime girip benim dolabımı yerleştirceksin hemen çıktım evden ben 5 dakiakaya geliorum dedim yakın bi yerde oturan bi arakdaşım vardı gittim ona koca bi bavulu vardı aldım onu geldim eşimin yanına neyin var neyin yoksa tık buraya dedim sinirden kuduruyom ama sonra ikimiz götürüp yerleştirdik ayyy gıcıklar ne sinir oldular bide laf yaptılar amann bunların hepsi aynı vcins
ohh şükürler olsun.inş dr dan da güzel haberlerle gelirsin canım.merakta bırakma bizi tamam mı ?canım benim çk sağol allaha şükürler olsunki görünürde bi problem yok gibi ama bugün dr gitcm orda görüp rahatlarm artk inşallah
ben haklarından geliyorun onların merak etme sen bizimkiler pek sever karışmayı bigün bize gelmişlerdi lavobadaydım ben bi çıktım baktım ablası yatak odasına doğru gidiyo napcan abla dedim kardeşimin ayakları üşümüş çorap alcam dedi bende geç salona koca adam ayağı üşüdüyse kendisi alsın yada karısından istesin dedim oda geçti:)kocamada sordum ayağınmı üşüdü senin çorapmı istedin dedim yooo dedi ayyy vıcık vıcık sevgi gösterileri çok komikkk
valla canım onlar yüzsüzse yapıcan yüz verirsen tepene çıkar cahil insanlar ya ben asla birinin yatak odasına giremem ne acayip bişe temizliğe gelmemeleride hayırlı olmuş böle insanlar lafda ederler ay bize temizlik yaptrıdı diye allah gazablarından korusun lafımı hiç esirgememm yada hiç konuşmam aslında konuşmamak en iyisi ciddiye almamaış gibi görünüosun ama bazen insan çıldırabilio biz en son bayramda görüştük bidaha da gelen giden olmadı şükürler olsunnn eşimede söledim zaten sen istersen her hafta git annen baban kardeşlerindir asla laf etmem ama benden isteme sakın dedim tamam dedi oda ben bayram kandil anca o zamanlar giderim artıkohh iyi yapmışsın.bizimkide aynı valla.görümce hiç gelmedi bile ev sermeye.hanım abla görmeye gelebilrmiş.zaten gelmediğide iyi oldu.tüm evimi ben ve ailem temizledik bizde. yemin ediyorum kına gecemin olacağı gün saat 02,30 da döndük eve.üstelik biz evlenelim deyip tarih aldığımızda 35 gün vardı düğüne.ev bildiğin inşaat oldu.sağolsun hiç bişeye dokunmadılar.sadece teyzesinden yada annesinden bişey rica ettim kına günü.dedim buzdolabını silemedim 2 dk silsenizde biz kuafördeyken.yiyecekleri temizce koysak.ne dese beğenirsin.canım düğün bitsinde kendin temizle.bizim işlerimiz var.benim saf kaynanamda kardeşine resmen temizliğe gider. anlatıyolarda kendilerini.anlayacak adam gerek !
ohh şükürler olsun.inş dr dan da güzel haberlerle gelirsin canım.merakta bırakma bizi tamam mı ?
helal sana.ben pek laf edemezdim.halaa pek bişey diyemem.inanki daha geçenlerde bşieyler dedi. doğruluk payı yok.tekl cevap veremedim.eşimde bana kızıyo madem rahatsızsın karşılığını ver diye ama yeminle nutkum tutuluyo.yada derim aslında da sonrası kıyamet kopabilir ..
bencede en iyisi pek konuşmamak.ya birde şunu anladım ki zamanla düzen oturuyor.bizim 3 yıl oluyo evleneli.k.validem ilk 2 yıl fena mücadele etti benle.taht kavgası yaptı resmen.hamile kaldıktan sonra eşim onlara karşı biraz daha sertlenince onlarda geri adım atmasalarda ileri gitmedilr.şimdi son 2 aydır mübarek melek oldu... birde en son kavga ettiğimde eşimle, k.validemle konuştum ya merhamete mi geldi neyse pek bi mülayim maşallah. eşim 3 ay öncesine kadar bile ailemle görüşme diyodu..huzursuz oluyoruz diye.ben kabul etmedim.sonuçta beddualarını almak istemedim.haa teyzesiyle kuzeniyle görüşmüyorum sildim onları.. ama rahat ediyosan görüşme kendi gitsin gelsin.gerekli durumlarda da bu buluşmaya sende katılırsın.zorlada güzellik olmuyo çünkü ...valla canım onlar yüzsüzse yapıcan yüz verirsen tepene çıkar cahil insanlar ya ben asla birinin yatak odasına giremem ne acayip bişe temizliğe gelmemeleride hayırlı olmuş böle insanlar lafda ederler ay bize temizlik yaptrıdı diye allah gazablarından korusun lafımı hiç esirgememm yada hiç konuşmam aslında konuşmamak en iyisi ciddiye almamaış gibi görünüosun ama bazen insan çıldırabilio biz en son bayramda görüştük bidaha da gelen giden olmadı şükürler olsunnn eşimede söledim zaten sen istersen her hafta git annen baban kardeşlerindir asla laf etmem ama benden isteme sakın dedim tamam dedi oda ben bayram kandil anca o zamanlar giderim artık
selam kızlar nasılsınız herkesler iyidir umarım varmı yeni hamişler?
hamişler göbüşleri büyütmüştür iyice senem in nekadar az kalmış vakti,sağlıcaklar hepiniz alın kucağınız inş.
bakalım bende beklemedeyim bu ay ama cmt.den beri bi tuhaf hissediyorum kendimi,midem yanıyo arada bulanıyo gazlıyım afedersiniz,kokulara karşı arada damarım tutuyo,ağzımın içi bi tuhaf,arada göğüslerim ve kasıklarım sızlıyo,akşam çok üşüdüm.ilkindede midem çok yanmıştı.6 ekim regl günü bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?