Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar günaydın...

taf, canım umarım herşey yolundadır...bugün güzel şeyler duyalım senden bekliyoruz...

candaş, canım evet doğru diyorsun kızgınlıkla söylüyorum elbette bende istiyorum ama çok kızdım çok tafın dediklerine katılıyorum eğer istiyorsa açıkça söylesin ama benimkindede konuşunca büyüsü bozulacakmış düşüncesi var anacığım adam bildiğin kilitli sandık( :)) nedir son durum sende oldunmu adet?

chnb, ooo siz vallahi kaçırmıçsınız ipin ucunu benim eşimde kızıma karşı çok ilgili kişisel konularda ama bende yok artık lavaboya kendi gitsin diye alıştırmaya çalışıyorum tabii bizimki ısrarlarla beni ayağına getirmeye çalışıyor gitmiyorum sen yapabiliyorsun anneciğim diyorum en gıcık olduğu şey çorap giymek çorabı giyerken her sabah ağlıyor ama giydirmiyorum birde simetri hastalığı var kızımda çorabın burnu düzgün olmayınca daha çok ağlıyor olmadı diyee şimdiden alıştırmaya çalışıyorum seneye okulda ben yokum yada nasip olur ikinci olursa onunla uğraşmak var ...babasına herşeyi yaptırıyor ama bana yaptıramıyor o ödevler kesin bizdede unutulur...yaa benim yiğenim 2. sınıfta şimdi geçen sene ödevini getirir yemeğini yer hemen başına otururdu bitirir kalkar oyununu oynardı yengem ve abim çalışıyor yengem akşam 8 buçuk gibi geliyor işten o garibim annesini bekleyip ders yapsa okula gidemezdi heralde derslerindede babam yardımcı oluyor oda nasıl nehir yapar babamda kontrol eder yanlış varsa söyler oda düzeltir...bu senede grip olmuştu geçen hafta gidemedi arkadaşı ödevini getiriyordu oda hemen yapıyordu bizimkinede nasıl yaptırıcam şimdiden kara kara düşünüyorum

hello, canım oğluşunun o küçük ayaklarını yerim ben son yada karnın ağrıyacak dayak yemekten ohh annesinide tekmelermişdeeayy ne güzel bir duygu biraz daha hisset anlayacaksın...canım bende senden tamda böyle filmlerden hoşlanmanı bekliyordum yakışıyor sana bee süpersin ben severim böyle karakterleri dobra dobra olurlar...

lonelines, evet canım nasıl dolmuşum tekrar okudumda sendede var desene yok be gülüm evlenince 2 hatta bizimki 3 kişi oldu evlenmese daha iyiydiallah sanada kolaylık versin ama boşver söyle eşine bırak dolduruyor desinler yoksa biz daha çoookkk eziliriz.. inşallah hediyen bebek olur canım...

senem, oda gelsin daha bir heyecan yapıcaksınız hayırlısı olsun ooo kızımızın kıyafetleri ablalardan hee ne güzel bende 4 yıldır toplasan 100 liralık kıyafet almadım seninki büyük ablalardan benimkide küçük ablalardan geliyor 3 yiğen var bazen hiç giyilmemiş bile geliyor bizim anneler biraz kaliteli takılıyorlar ve kıyafete çok düşkünler öyle çok geliyorki başkalarınada veriyorum bendende amcamın kızına gidiyor öyle böyle büyüdüler...bende bizim ufaklıkların annelerine dua ediyorum...kıyafetlerde çok pahalı allah alamayanlarada yardım etsin...

minikler, canım iyileşmene sevindim benim kızımda grip oldu ( geceleri hep üzerini açıyor sıcağı sevmiyor malesef... ıhlamur veriyorum sabahları ama 3 sene boyunca antibiyotiklerle savaştım dr götürmek istemiyorum artık...

pileo, canım dikkat et kendine başlamışsın işe hayırlısı olsun umarım karkutmaz yaramaz bir daha ...

ceza, insan o günlerde yaşadıklarını tekrar yaşayınca sanki yeniden hamile kalıcakmış gibi oluyor dimi ama inşallah bu umudun gerçeğe dönüşür...adet oldunmu bu arada?

renkliatlas, çok yorgunsun galiba giremedin dünden beri...

bende durumlar aynı yani eşimle ehh öylesine konuşuyorum, kendisi benden çok tırsıyoda normal zamanda konuşmadı yanıma gelip inatçı olduğumu bildiği için destinayı etkilememek adına destina uyuduktan sonra ben yattım geldi yanıma oda yattı bu arada allaha çok şükür işe başladı bugün...neyse beni dürtmeye başladı ne oldu dedim barışmak istiyorum dedi ben istemiyorum dedim...neden dedi böyle iyiyim dedim tamam o zaman sana iyi geceler dedi yattık ohh canıma değsin biraz burnu sürtsünde anlasın hatasını birazdan ararım iş nasıl diye hepten koyvermeyeyim:))

destina adet olmadınmı hala sen ay sağ gözüm sabahtan beri seğriyo deli gibi hayrolsunn

destina adet olmadınmı hala sen ay sağ gözüm sabahtan beri seğriyo deli gibi hayrolsunn

canım benim bende onu yazmak için açmıştım pcyi geçen haftada benim gözüm atıyordu hayır oldu...ADET OLDUM az önce itibariyle allahım hiç bu kadar sevineceğimi düşünmezdim adet için...ayyy çok mutlu oldum umarım artık düzene girer...

ve cezanın yazdıkları geldi aklıma geçen sene eylül 25 gibi adet olmuştum ekim 15 gibi hamile kalmışım ekim 22 son adet tarihimdive kasım 20 hamile olduğumu öğrenmiştim yani bayramın sonuydu hamile olduğumu öğrenmiştimama nasip olmadı(

ah canım hadi gözün aydın e yumurtlama dönemine kadar kocanlada barışırsın:)geçen sene olaylarına gelince böle geriye dönerek kendimizi üzmekten başka bişi yapmıoruz önümüzdeki maçlara bakıcaz kızlarr nolur kendimizi harab etmeyelim hepimizin hakkında hayırlısı olsun yaaaa bende adet istiyommmmm

bu arada nazlım senin göz atmanda hayır olsun canım sende adet olursun inşallah...ben açtım önünüzü...

bu arada nazlım senin göz atmanda hayır olsun canım sende adet olursun inşallah...ben açtım önünüzü...
sağol canım inşallah eşinin işide hayırlı olsun uğur getirsin inşallah yeniliklere çok sevinmişimdir her zaman uğur getireceğine inanırım kendime yeni kıyafetlermi alsam acaba kırmızı renginde:):):)

anlamadım dertleri ne. sende mi yaşadın ne cüret ya başkasının evine kız atmak ? bizimki bildiğin o... ydu yani.. 2 kız + 3 erkek... en kıyamadığım tabaklarımı bardaklarımı almışlar.yerlerini değiştirmiler.aylarca bulamadım.bide face koymuşlar ... sen yine iyi demişsin ben eşimin başının etini yedim çünkü savunması çoktu... yaptığını değilde kardeşini.salağım ya ben....

kıskançlar.ohh eşin çok ii demiş.bizim paramızdan onlara neyse.alın çatlasınlar.bizimde öyle valla deli oluyolar.kardeşin ne bilsin kim şeytan kim insan.kız doğru dürüst sevinciyle söylemiş.ama evlenince öğreniyosun saf suygular paylaşılmamlı... allah dahada katsın kesenize inş da çatlasınlar... banada geçen k.valide soruyo anlamıyomki nasıl gidiyo maaşlarınız diyoda beni kastediyo.valla dedim hergün dışardayım bol bol kıyafte alıyorum yiyo içiyorum dedim.sende haklısın dedi nasıl olduysa. aslına aileme veriyorum biraz. ondan rahatsız oluyolar bence ve ağzımdan duymak istiyolar.ama avcunu yalar.tabi versem bekar gibi onlardan çıkamadım.adam zaten emekli bide bnmi yiyeyim elindekini ? ödediğim borçlarına saysınlar...

arkadaş ben acayip değişmişim.köpek gbi kapıyorum valla ama böyle değildim gerçekten.onlar getirdi bu hale... boşver hiç aklına getirme sende o kavganızı.kendi düştüğünden utansın o.düşmez kalkmaz bi allah.elbet cezalarını çekecekler... dün ank daki patlama bizim semtteydi.k.validemlere daha yakın.aradım.ama kendisi asla beni aramaz öyle durumlarda.bilirki hep kızılaydayım ama patlama için kızım ordamıydın demez demedi de.neyse ben yapayımda o utansın.şimdi olmazsa sonra ::))

ohh be valla nasıl rahatlıyorum anlatamam böyle yazınca :)) ama şimdi maşallahı var melek oldu sanki.. ama aslında içine melek girmedi de şeytanı saklıyo :)

ya son bişey.bizim kaynanada saolsun eskisini bize vermekten zevk duyar.evlencez ev seriyoruz.bana 2-3 tane halı göndermiş.kaliteli ama modern bi evd olmaz tezat oluyo eşyalara.göndercem dedim eşim triplerde annem kızıyo.neyse halının bi tanesi meğerse kullanılmış.çay lekesi vardı.gönderdim.bozulmuş baya kaynana.sonra dediki 1 haftalığına serdim kaldırdım görmemiştim diye.ya kadın bana ne veriyosun onu.ses etmedim.1 ay sonra yeğenine vermiş.bak sen sermedinde sevda serdi pekte güzel oldu.sen pişman ol şimdi ... aman iyi dedim ya... sonra yetmedi ..bizde tv alamamıştık.üniv.den eşimle beraber 37 ekran bi tv almıştık.hatırası var diye getirdim bunla izleyelim diye.kaynana beğenemedi.gitti 82 ekran siyah beyazdan az üstün bi tv sini verdi.onuda sehbamın üzerine koydu çizik çizik ettiler... eşimin damarını kıramadığım içn yaklaşık 1yıl bizde kaldı yine gönderdim.sizde kalsaydı diyo daha.arkadaş benim eskiciye benzer bi tipimmi var anlamadım ? sonra neymiş kızında salon lambası varmış ben madem beğeniyomuşum onu bana versinlermiş.yok ya laf anlamıyo... artık bişey gönderemiyo. şimdi esaslı rahatladım :)) allahım affet dedikodularım için :))

erkeklerin en sinir huyu.paylaşamama ! haklısın sende.az sürtsün burnu yüz verme :) şalvar davasına dönmesinde sonra gerçi :) bende daha adet olmadım.sanırım çarşamba perşembe olurum.sen adet olmayalı kaç ay oluyo şimdi? of ya bi rahatlasaydın keşke olsaydında..nazlımda aynı şekilde ...

sinua, okumadan iyiyz biz de lütfen ....

kızlar merhaba hepinize günaydın,tafcım hayırlı haberlerle dönersn inşallah,pileocum sanada geçmiş olsun gülüm bende çk ağladm ama şükür şimdi iyiyim,bugün kontrolum var bakalım bi gözükücez doktora.senemcim seninde sayılı zaman kalmış artk,allahın izniyle kucağına alacağın günler yaklaşmş,darısı hepimizin başına inşallahhhhhdiğer kızlar sizler nasılsınızz???candaş,hello kity,destina,nazlım,louness,chnb,ceza,yamatake ve özürle adını şuan hatırlayamadığım diğer kader arkadaşlarm inşallahh hepiniz iyisiniz.

ah bu kaynananalrrrrr ah bende iki tane görümce var bide biz evlencez herşeyi kendim yaptım benim arkadaşlarım ailem yanımdaydı sadece evi yerleştiriirdken bide eşimin annesi ama kendisi hiç bi işe dokunmadı daha çok karıştı bişeylere sürekli en sonunda ben patladım anne sen otur şuraya yemek falan ye yoruldun bak yaşlsıın dedim sustu kaldı sonra evde herşey ayarlandı bi tek eşimin eşyaları kaldı gittik eşimin evine anneleri ablaları falan evde biz eşimle kıyafetlerini ayarlıyoruz ablası demezmi sen bize anahtarı ver biz eve götürüp yerleştiririz anammmmmmm benim tepem bi attı ne münasebet sen kimsin ben yokken evime girip benim dolabımı yerleştirceksin hemen çıktım evden ben 5 dakiakaya geliorum dedim yakın bi yerde oturan bi arakdaşım vardı gittim ona koca bi bavulu vardı aldım onu geldim eşimin yanına neyin var neyin yoksa tık buraya dedim sinirden kuduruyom ama sonra ikimiz götürüp yerleştirdik ayyy gıcıklar ne sinir oldular bide laf yaptılar amann bunların hepsi aynı vcins

sağlığınıza duacıyız efendim inşallahhhhhhhhhhhhhhhh güzel haberler alırız senden gelince yaz bize mutlaka canım olurmu

sağlığınıza duacıyız efendim inşallahhhhhhhhhhhhhhhh güzel haberler alırız senden gelince yaz bize mutlaka canım olurmu

sağolun allah razı olsun efendimminşallah canım akşam haberdar ederm allahın izniyle bakalm.kız bende görümceyim ama valla hiç burnumu sokmadm,benim görümcemde karışmadı hiç allah razı olsun ama öle cinsler var küçük kaynanatörler onlar napıcan be gülüm

ben haklarından geliyorun onların merak etme sen bizimkiler pek sever karışmayı bigün bize gelmişlerdi lavobadaydım ben bi çıktım baktım ablası yatak odasına doğru gidiyo napcan abla dedim kardeşimin ayakları üşümüş çorap alcam dedi bende geç salona koca adam ayağı üşüdüyse kendisi alsın yada karısından istesin dedim oda geçti:)kocamada sordum ayağınmı üşüdü senin çorapmı istedin dedim yooo dedi ayyy vıcık vıcık sevgi gösterileri çok komikkk

ohh iyi yapmışsın.bizimkide aynı valla.görümce hiç gelmedi bile ev sermeye.hanım abla görmeye gelebilrmiş.zaten gelmediğide iyi oldu.tüm evimi ben ve ailem temizledik bizde. yemin ediyorum kına gecemin olacağı gün saat 02,30 da döndük eve.üstelik biz evlenelim deyip tarih aldığımızda 35 gün vardı düğüne.ev bildiğin inşaat oldu.sağolsun hiç bişeye dokunmadılar.sadece teyzesinden yada annesinden bişey rica ettim kına günü.dedim buzdolabını silemedim 2 dk silsenizde biz kuafördeyken.yiyecekleri temizce koysak.ne dese beğenirsin.canım düğün bitsinde kendin temizle.bizim işlerimiz var.benim saf kaynanamda kardeşine resmen temizliğe gider. anlatıyolarda kendilerini.anlayacak adam gerek !
canım benim çk sağol allaha şükürler olsunki görünürde bi problem yok gibi ama bugün dr gitcm orda görüp rahatlarm artk inşallah
ohh şükürler olsun.inş dr dan da güzel haberlerle gelirsin canım.merakta bırakma bizi tamam mı ?

helal sana.ben pek laf edemezdim.halaa pek bişey diyemem.inanki daha geçenlerde bşieyler dedi. doğruluk payı yok.tekl cevap veremedim.eşimde bana kızıyo madem rahatsızsın karşılığını ver diye ama yeminle nutkum tutuluyo.yada derim aslında da sonrası kıyamet kopabilir ..

valla canım onlar yüzsüzse yapıcan yüz verirsen tepene çıkar cahil insanlar ya ben asla birinin yatak odasına giremem ne acayip bişe temizliğe gelmemeleride hayırlı olmuş böle insanlar lafda ederler ay bize temizlik yaptrıdı diye allah gazablarından korusun lafımı hiç esirgememm yada hiç konuşmam aslında konuşmamak en iyisi ciddiye almamaış gibi görünüosun ama bazen insan çıldırabilio biz en son bayramda görüştük bidaha da gelen giden olmadı şükürler olsunnn eşimede söledim zaten sen istersen her hafta git annen baban kardeşlerindir asla laf etmem ama benden isteme sakın dedim tamam dedi oda ben bayram kandil anca o zamanlar giderim artık

selam kızlar nasılsınız herkesler iyidir umarım varmı yeni hamişler?

hamişler göbüşleri büyütmüştür iyice senem in nekadar az kalmış vakti,sağlıcaklar hepiniz alın kucağınız inş.

bakalım bende beklemedeyim bu ay ama cmt.den beri bi tuhaf hissediyorum kendimi,midem yanıyo arada bulanıyo gazlıyım afedersiniz,kokulara karşı arada damarım tutuyo,ağzımın içi bi tuhaf,arada göğüslerim ve kasıklarım sızlıyo,akşam çok üşüdüm.ilkindede midem çok yanmıştı.6 ekim regl günü bakalım hayırlısı olsun hakkımızda

bencede en iyisi pek konuşmamak.ya birde şunu anladım ki zamanla düzen oturuyor.bizim 3 yıl oluyo evleneli.k.validem ilk 2 yıl fena mücadele etti benle.taht kavgası yaptı resmen.hamile kaldıktan sonra eşim onlara karşı biraz daha sertlenince onlarda geri adım atmasalarda ileri gitmedilr.şimdi son 2 aydır mübarek melek oldu... birde en son kavga ettiğimde eşimle, k.validemle konuştum ya merhamete mi geldi neyse pek bi mülayim maşallah. eşim 3 ay öncesine kadar bile ailemle görüşme diyodu..huzursuz oluyoruz diye.ben kabul etmedim.sonuçta beddualarını almak istemedim.haa teyzesiyle kuzeniyle görüşmüyorum sildim onları.. ama rahat ediyosan görüşme kendi gitsin gelsin.gerekli durumlarda da bu buluşmaya sende katılırsın.zorlada güzellik olmuyo çünkü ...

aaa canım hoşgeldin :) epeydir görünmüyodun.inş bunlar hamileliğine işarettir. eğer güzel haberlerin olursa bekliyoruz seni mutlaka.bizi haberdar etmeyi unutma tamm mı ? hamilelerimizi çoğalttık inş biride sen olursun ...

kızlar ya bi parfümeride %50 indirim vardı.bişey almadan olmazdı değil mi :) ama şükür abartmadık. 2 tane golden rose ruju 5 liraya aldım.bi equal deodarnt 3 lira .. ruja ihtiaycım yoktu da ucuza geldi iyi oldu rengi bi görseniz cart pembe.ilkkez sürcem.diğeride narçiçeği ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…