bencede en iyisi pek konuşmamak.ya birde şunu anladım ki zamanla düzen oturuyor.bizim 3 yıl oluyo evleneli.k.validem ilk 2 yıl fena mücadele etti benle.taht kavgası yaptı resmen.hamile kaldıktan sonra eşim onlara karşı biraz daha sertlenince onlarda geri adım atmasalarda ileri gitmedilr.şimdi son 2 aydır mübarek melek oldu... birde en son kavga ettiğimde eşimle, k.validemle konuştum ya merhamete mi geldi neyse pek bi mülayim maşallah. eşim 3 ay öncesine kadar bile ailemle görüşme diyodu..huzursuz oluyoruz diye.ben kabul etmedim.sonuçta beddualarını almak istemedim.haa teyzesiyle kuzeniyle görüşmüyorum sildim onları.. ama rahat ediyosan görüşme kendi gitsin gelsin.gerekli durumlarda da bu buluşmaya sende katılırsın.zorlada güzellik olmuyo çünkü ...
aaa canım hoşgeldin :) epeydir görünmüyodun.inş bunlar hamileliğine işarettir. eğer güzel haberlerin olursa bekliyoruz seni mutlaka.bizi haberdar etmeyi unutma tamm mı ? hamilelerimizi çoğalttık inş biride sen olursun ...
kızlar ya bi parfümeride %50 indirim vardı.bişey almadan olmazdı değil mi :) ama şükür abartmadık. 2 tane golden rose ruju 5 liraya aldım.bi equal deodarnt 3 lira .. ruja ihtiaycım yoktu da ucuza geldi iyi oldu rengi bi görseniz cart pembe.ilkkez sürcem.diğeride narçiçeği ..
canım gittiğimde zaten kimse benimle sohbet etmiyo etselerde inan saçmalıolar sürekli eşimin üstüne düşüolar bana ablası diyoki canın istiyosa git kahve yap bu sölenirmi yaa karnın açmı diyo önüne koyarsın yerse yer yani biz öyle öğrendik değişik insanlar ben anlaşamıorum o yüzden gidip moral bozmak istemiorum iyi böyle ay benimde alışveriş yapasım varrr acaip şekilde
terbiyesizliğini gösterir o..kafan nasıl rahat ediyosa öyle yap canım.ama yine koparmamak gerek bağı.onu demek istiyorum.onuda zaten yapmıyosun.benlede bi ara konuşmazlardı şimdi kendileri fikir soruyolar. Devran dönüyo anlayacağın.alışveriş için en yakın zmanda darısı sana da aybaşında kötü oluyo bee(
sen test yapmayı düşünmüonmu yavrum
yok canım düşünmüyorum.zaten ihtimalim yok.o dönemde eşimle birlikte değildik.. bir de benim test fobim var :) 10 ayda sadece 3 kere yaptım.her seferinde negatif görmek üzüyo.bebek istemezken bile 2 gecikmem olmuştu onlarda dahi test yapmamak için direndim.negatife sevinmeyim belki hep görürüm ilerde diye .. enteresan bi düşünce sanırım :)
bencede en iyisi pek konuşmamak.ya birde şunu anladım ki zamanla düzen oturuyor.bizim 3 yıl oluyo evleneli.k.validem ilk 2 yıl fena mücadele etti benle.taht kavgası yaptı resmen.hamile kaldıktan sonra eşim onlara karşı biraz daha sertlenince onlarda geri adım atmasalarda ileri gitmedilr.şimdi son 2 aydır mübarek melek oldu... birde en son kavga ettiğimde eşimle, k.validemle konuştum ya merhamete mi geldi neyse pek bi mülayim maşallah. eşim 3 ay öncesine kadar bile ailemle görüşme diyodu..huzursuz oluyoruz diye.ben kabul etmedim.sonuçta beddualarını almak istemedim.haa teyzesiyle kuzeniyle görüşmüyorum sildim onları.. ama rahat ediyosan görüşme kendi gitsin gelsin.gerekli durumlarda da bu buluşmaya sende katılırsın.zorlada güzellik olmuyo çünkü ...
aaa canım hoşgeldin :) epeydir görünmüyodun.inş bunlar hamileliğine işarettir. eğer güzel haberlerin olursa bekliyoruz seni mutlaka.bizi haberdar etmeyi unutma tamm mı ? hamilelerimizi çoğalttık inş biride sen olursun ...
kızlar ya bi parfümeride %50 indirim vardı.bişey almadan olmazdı değil mi :) ama şükür abartmadık. 2 tane golden rose ruju 5 liraya aldım.bi equal deodarnt 3 lira .. ruja ihtiaycım yoktu da ucuza geldi iyi oldu rengi bi görseniz cart pembe.ilkkez sürcem.diğeride narçiçeği ..
bekleyeceğim sanırım.cuma günü duruma göre test yaparım belki.ya testi yapmak bişey değilde hani olacaı tutarda pozitif çıkarsa test.eşim gelmiyo bu hafta , bende gitmiyorum.dinlenelim dedik. telefonda demek istemem.gizlemekte istemem.kötü bi zmanda öğrenirim yani.ama tabi bunların hepsi dediğim gibi ulaşılması zor hayaller.sadece hayalini kurabilirim o kadar.sıkıntı yok , cuma gününe dek adet olrum. evet ya sende de hep pozitif,keşke kanda da öyle çıksa..hamile kalsak artık 9 ayda bile test yapsak şaşırmam :) hakettik galiba :)cumaya kadar bekliyelim o zaman gelmezse yaparsın ay benim bile test yapasım var şuan bendede test hobisi oluştu kendime 250 li testlerden almak istiyorum:)
inş. cnm yaa evet ihmal ettim burayı(( tabiki derim 9 gün kaldı reglime sen naptın anlatsana cnm
bekleyeceğim sanırım.cuma günü duruma göre test yaparım belki.ya testi yapmak bişey değilde hani olacaı tutarda pozitif çıkarsa test.eşim gelmiyo bu hafta , bende gitmiyorum.dinlenelim dedik. telefonda demek istemem.gizlemekte istemem.kötü bi zmanda öğrenirim yani.ama tabi bunların hepsi dediğim gibi ulaşılması zor hayaller.sadece hayalini kurabilirim o kadar.sıkıntı yok , cuma gününe dek adet olrum. evet ya sende de hep pozitif,keşke kanda da öyle çıksa..hamile kalsak artık 9 ayda bile test yapsak şaşırmam :) hakettik galiba :)
bekleriz her zaman.bende aynı canım 10. ayım sanırım yine pasla geçecek.dün adet olmam gerekiyodu olmadım.ama yumurtlama döenmide eşimle değildim.ihtimal yok sadece bi gecikme oldu bence...
bekleyeceğim sanırım.cuma günü duruma göre test yaparım belki.ya testi yapmak bişey değilde hani olacaı tutarda pozitif çıkarsa test.eşim gelmiyo bu hafta , bende gitmiyorum.dinlenelim dedik. telefonda demek istemem.gizlemekte istemem.kötü bi zmanda öğrenirim yani.ama tabi bunların hepsi dediğim gibi ulaşılması zor hayaller.sadece hayalini kurabilirim o kadar.sıkıntı yok , cuma gününe dek adet olrum. evet ya sende de hep pozitif,keşke kanda da öyle çıksa..hamile kalsak artık 9 ayda bile test yapsak şaşırmam :) hakettik galiba :)
bekleriz her zaman.bende aynı canım 10. ayım sanırım yine pasla geçecek.dün adet olmam gerekiyodu olmadım.ama yumurtlama döenmide eşimle değildim.ihtimal yok sadece bi gecikme oldu bence...
bugün sabahtan dersim boştu 2. saat...öğretmenler odasında simit çay keyfi yazarken size dolu dolu cevap yazdım ,gönderdim bide ne olsun bağlantı koptu..sonrada yazamadım teneffüste arkadaşlar geldi...sinua güzel haberlerini bekliyoruz canım..
okuldan erken çıktım pazara uğradım alışveriş yaptım.çok yoruldum.yemek falan yapacağım..ne yapsam ki acep...
yamillet almış biliomusun 250 tane gebelis testi:)valla delirdik hepimiz iyice az önce kahverengi akıntım geldi arkası adet olur umarım belim çok ağrıyoooo
hadi gözümüz aydın dün akşam benimde kahverengi akıntım başladı...250 gebelik testi mi yuhhh:)abartmaya gerek yok şimdi alırım ilk testte çift çizgiyi görürüm sonra 249 u çöpe gider kesinnn
ayy buda kötü oluyo yaz yaz sonra bi anda herşey kopsun( sağlık olsun ohh ellerine sağlık aslında bnmde pazar var ama gitmicem nasılsa h.sonu yokum ziyan olmasın bari evdekiler yeter şimdilik
bizim pazarımız güzel oluyo..hepsi köyden taze taze geliyooo..çok seviyorum zeytinyağlı sebzeler....karnım acıktı şimdiii..evde yoksan almana gerek yok tabii ,ben 2 çeşit sebze alıyorum, 2 çeşitte et, bi akşamda dışarda derken hopppppp hafta bitti:)
senin pazar nerde kuruluyo yakınsa gelelim:))
bizimkide idare eder işte, bnm gözüm aç heralde gittimi domates,salatalık,patlıcan,kabak,taze fasulye,maydozonoz,güzel kıvırcık bulursam o,meyva.fix alıyorum bi geçen hafta kabak almadım sadece patlıcan ve fasille aldım fasulyede bitmek üzere.bide patates,soğan,havuç,limon buları her hafta almıyorum.
eee arkası gelmedi önemli olan kırmızılar:)onun gelmesi lazım ay çok ilginç ama yaa midem bulandı akıntılı şekilde gelmiş böle ilginç
kesin bizim de inşallah olursa çocuğumuz kesin böyle şımarık yetiştiririz. o kadar yolunu bekledikten sonra insan nasıl kıyabilir ki.. ben diyorum eşime öğretmenle kavgaya giderim bişey derse diyorum. ben onu kolay bulmadım derim diyorum. daha ortada bişey yokken.
çok yoruluyorum kızlar. okuldan gelince yemek yiyip sızıyorum. bugün de nöbetçiydim.
şimid bakıyoırum geçmişe daha.
candaş inşallah bu ay sürpriz yapar. hakkaten yaa uzun zamandır güzel bir haber alamadık kimseden.
kittyicim dinlen canım. hiç bi iş yapma. bizim bebekler kıymetli biliyon, zor buluyoz onları. maşalalh oğluşu hissetmişsin.
tafçım sen de güzel haberlerle gelirsin inşallah.
herkese merhaba keyifler nasıl kızlar..
destina canım dün bende eşime küstüm moralim o kadar bozuktuki hemde hiçten bir konu yüzünden.. tartışma konumuz alışverişti :) her erkek gibi alışveriten nefret eden bir eşim varneyse gönlümü aldı haftaya da gidelim dedi ama bakalım bu defada bende istek kalmadı
chnb cnm öğretmen bu ara dosya işi evrak işi sınıf düzenleme uğraşıyorsa öğretmene telefon açıp ödevlerimizi unutuyoruz diye bahsetsen hem öğretmen de daha dikkatli olur.. başıma geldiği için söylüyorum ödev için fotokopi veriyorum her aile anlar die düşünüyorum üzerine çizgi birleştir boya die not yazmıyordum sadece sözlü açıklıyordum velim geldi oğlan unutuyo kararsız kalıyo boyamı yapalım çizgimi birleştirelim gibi dedi anladımki alışıncaya kadar yazmam gerekiyor :) bir de fotokopi şeklnde olduğu için ödevler çantalarına şeffaf dosya koydum ödev verir vermez kirletmeden dosyalayıp çantaya koyun diyorum ilk işleri onu yerşetirmek oluyor.. harf sıkıntısı yapmayın süreç uzun bende geçmedim henüz çarşamba geçmeyi düşünüyorum. ceza nın dediği gibi bi çizgi çalıştırması indir yada boyama boş kalmaya alışmasın :) ödevden kaçış olmadığını da anlamış olur :)
nazlım cnm başın saolsun aynı şeyi ben yaz tatilinde yaşadım üstelik arkadaşım hamişti ve geçen hafta doğum yaptı sevinçleri bile buruk babam göremedi diyor.. annesinin rüyasına girmiş amcacım miniğin ismini söylemiş düşündükleri isim vardı ama rüyadaki isim kondu.. hakkımızda hayırlısı..
kızlar ben de ovulasyon testi aldım clear blue önermiştiniz ama bulamadım bende laboquick aldım bugünden başladım ama çok erken daha :) benim tahminimce 1-2 gibi olması gerekiyo çalışmalara bu haftadan gün aşırı kuralıyla başlıyorum :) kazamız mübarek olsun :):)
ay canım benim dolmuşsun sen de. hiç içine atma. söyle çatır çatır. bende de var bi görümce, bekar..
kaynanamla aram daha iyidir valla. iki yaş küçük benden. haset mi haset. abisini kıskanıyor her konuda. işi olunca abi ye arıyoor, eşim ona araba mı aldırmadı, bilgisayr mı aldırmadı en iyisinden. kendisi de öğretmen olcak, bişey alacağı zaman hep eşimi arar. ama dokundurmuyo sonra hiç bişeyine. bugünlerde yine netbook alacak hanımefendi, ben aldım ya. almasa olmaz. kendi de anlamıyor, yine telefonda abiii diyor. ben de dedim eşime bu sefer açık açık söyleyeceksin, yardım edecem ama dokundurmazsan kızarım de, dedim. eşim aynısını dedi valla. hem kardeşine dedi, hem babasına. anlamazlıktan geliyor, ne zaman dokundurmadım falan diyor. benim eşim de yufka yürekli çok. evlense de kurtulsak. hanfendinin kendi arabası var. babasının arabasını da sahiplenmiş bekar diye.biz gidicne hepimiz babasının arabaya doluyoruz, arka koltuğa üçümüz oturuyoruz. eşime demediği lafı bırakmıyor.yok üstüme çıktın, yok git öte. valla resmen otobüsteki sapık muamelesi yapıyor abisine. eşim de sesini çıkarmıyor. ama bu sefer güzel doldurdum eşimi. bir daha öyle bişey derse bu araba senin değil diyecek. senin olduğu kadar benim de diyecek. biz yokkken hanfendi alışmış arkada yaylanmaya. kırk yılda bi biyere gidiyoruz beraber bin laf işitiyourz. bir de ayrıyeten kendi arabası da var üstelik, eşim aldırdı araştırdı da en iyisi onun içn nasıl olur diye. gitti eşim süper araba aldırdı babasıan kardeşi için. o bizi ise evlenmeden önceki süreçten beri kıskanıyor. hiç unutmuyorum, düğün davetiyemiz basılmıştı, eşim sevinçli sevinçli herkese gösteriyordu. bi görseniz bi ağız burun yamultmalar bizim davetiyeye. abisi sevinçle gösteriyo işte, bi güzel desen ölür müsün?o günden beri ne mal olduğunu anladım.
aynenn..pes... dilimden geçeni söyleyememek en kötüsü.hep yalan hep yalan .. mecburumda.. olmuyo desem düşmanlar sevinsin .. lafçılar dedikoduyu çoğaltsın. en iyisi içim acısada yalan söylemek ... anladım canım riske atmak istemiyosun haklı olarak. ee peki ne kadar korunma devam edecek ? tüp bebkte pahalı bayağı değil mi? gerçi yeterki tutsun sağlıkla dünyaya gelsinde para gitsin tek yeter ki ...
aminnn... canlar yanıyo habireallah sabır üstüne sabır versin .. benim kardeşimde astsubay olacak ... imzasını yeni attı. nisanda eğitim başlıyo.. duygu değişmlerini düşünün.
bende ilk hamileliklerin kayıpla sonuçlanmamasına mucize gibi bakıyorum. insanlar faceden habire hamileyim bebğim doğdu paylaşımlarında rahatça.bizse binbir endişeyle ... allah nazarlardan saklasında bende imreniyorum onlara... bizim o dertlerimiz hiç olmayacak sanki .. bu topite hiç konuşulmadı bile çatlak. acı tecrübeler sebebi sanırım
QUOTE]
Canım sağlıklı olsun da her şeyerazıyım. Sen de en tez zamanda hamile kalırsın çatlakları biz yine konuşamayız. Kardeşin de inşallah iyi bir yerde görev yapar. Zor tabi. Hepimiz imreniyoruz canım. Ben de hamile görsem utanmasam kaybolana kadar ortadan, arkasından bakacağım:)) Allah herkese nasip etsin...
canım dediklerinin aynısını ben demiştim, kaç mevsim kaç ay geçti ne zaman gelecek bu bebek dedim. O kadar umutsuzdum ki, Hep birlikte bebeklerimzie kavuşalım inşallah.
Candaş bu kadar mı etrafımız dolu saçma sapan adamlarla yahu. Nedir bu kıskançlık. O kızları toplama işini eşinin kardeşide yapmıştı. biz bayram ziyareti için şehir dışındaydık eve geldik yahu masanın altında siyah poşet alla alla ne koydum ki ben dedim bir bakarım offf bira kutuları şişeleri :) eşime kırmızı ışık alalım pavyon havasında devam etsinler dedim o gün bugündür öyle bir şey yok.
Kıskançlıkolayına gelince :) biz evlendiğimizden beri tüplü tv vardı, almadık gereksiz gördük, geçenlerde eşim psp aldı kendine sonra adam 3 aydır parayı biriktirdi teknolojik bir tv aldı 3 boyutlusuda var, yemin ediyorum size eşimin ailesi kayganam, eltimler falan bize resmen yakıştırmadılar biz sürünsek onlar bize yardım etse öyle mutlu olcaklar ki tatmin edecekler kendilerini, benim salak kardeşimde her yerde diyor bak abimler ablamlar sabretti yeni tv aldılar falan. atla deve bir para değil kabul ediyorum. Kayganam dedi param yok diyorsunuz tek maaşsınız sıvayın tarzında bişi dedi :))) eşimde anne bayramdı seyrandı sizin uçak biletleriniz derken çok açıldık zaten battı balık yan gider dedi. Eskiden olsa eşime kızıyordum en son olaylardan sonra önce eşim diyorum varsa oğlunla sorunun nasıl bana bağırdın çağırdın ayy aklıma gelince gözlerimi kırpıyorum hatırlamak bile istemiyorum işte sıkıysa oğlunla da öyle anlaş. Bu arada ben spiral taktırdım diyordum kafam rahat etmişti :)))
Ayıp etmiş eşinin kardeşide. Bari delilleri yok et di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?