Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım gittiğimde zaten kimse benimle sohbet etmiyo etselerde inan saçmalıolar sürekli eşimin üstüne düşüolar bana ablası diyoki canın istiyosa git kahve yap bu sölenirmi yaa karnın açmı diyo önüne koyarsın yerse yer yani biz öyle öğrendik değişik insanlar ben anlaşamıorum o yüzden gidip moral bozmak istemiorum iyi böyle ay benimde alışveriş yapasım varrr acaip şekilde

terbiyesizliğini gösterir o..kafan nasıl rahat ediyosa öyle yap canım.ama yine koparmamak gerek bağı.onu demek istiyorum.onuda zaten yapmıyosun.benlede bi ara konuşmazlardı şimdi kendileri fikir soruyolar. Devran dönüyo anlayacağın.alışveriş için en yakın zmanda darısı sana da aybaşında kötü oluyo bee (

sen test yapmayı düşünmüonmu yavrum

sen test yapmayı düşünmüonmu yavrum

yok canım düşünmüyorum.zaten ihtimalim yok.o dönemde eşimle birlikte değildik.. bir de benim test fobim var :) 10 ayda sadece 3 kere yaptım.her seferinde negatif görmek üzüyo.bebek istemezken bile 2 gecikmem olmuştu onlarda dahi test yapmamak için direndim.negatife sevinmeyim belki hep görürüm ilerde diye .. enteresan bi düşünce sanırım :)

cumaya kadar bekliyelim o zaman gelmezse yaparsın ay benim bile test yapasım var şuan bendede test hobisi oluştu kendime 250 li testlerden almak istiyorum:)

inş. cnm yaa evet ihmal ettim burayı(( tabiki derim 9 gün kaldı reglime sen naptın anlatsana cnm

cumaya kadar bekliyelim o zaman gelmezse yaparsın ay benim bile test yapasım var şuan bendede test hobisi oluştu kendime 250 li testlerden almak istiyorum:)
bekleyeceğim sanırım.cuma günü duruma göre test yaparım belki.ya testi yapmak bişey değilde hani olacaı tutarda pozitif çıkarsa test.eşim gelmiyo bu hafta , bende gitmiyorum.dinlenelim dedik. telefonda demek istemem.gizlemekte istemem.kötü bi zmanda öğrenirim yani.ama tabi bunların hepsi dediğim gibi ulaşılması zor hayaller.sadece hayalini kurabilirim o kadar.sıkıntı yok , cuma gününe dek adet olrum. evet ya sende de hep pozitif,keşke kanda da öyle çıksa..hamile kalsak artık 9 ayda bile test yapsak şaşırmam :) hakettik galiba :)
inş. cnm yaa evet ihmal ettim burayı(( tabiki derim 9 gün kaldı reglime sen naptın anlatsana cnm

bekleriz her zaman.bende aynı canım 10. ayım sanırım yine pasla geçecek.dün adet olmam gerekiyodu olmadım.ama yumurtlama döenmide eşimle değildim.ihtimal yok sadece bi gecikme oldu bence...

bende ramazan başı yumurtlamaydı sonra gene ramazanda regl oldum pek verim alamadık, bu ay üzerine düştük baya işte anca hayırlısı bakalım.ama sen eşinle her zaman görüşemiyosun bildiğim kadarıyla yoksa şimdiye çokdan olmuşdu canım yinede hayırlısı cnm bekliyorum güzel haberlerini

bugün sabahtan dersim boştu 2. saat...öğretmenler odasında simit çay keyfi yazarken size dolu dolu cevap yazdım ,gönderdim bide ne olsun bağlantı koptu..sonrada yazamadım teneffüste arkadaşlar geldi...sinua güzel haberlerini bekliyoruz canım..
okuldan erken çıktım pazara uğradım alışveriş yaptım.çok yoruldum.yemek falan yapacağım..ne yapsam ki acep...

yamillet almış biliomusun 250 tane gebelis testi:)valla delirdik hepimiz iyice az önce kahverengi akıntım geldi arkası adet olur umarım belim çok ağrıyoooo

ayy buda kötü oluyo yaz yaz sonra bi anda herşey kopsun( sağlık olsun ohh ellerine sağlık aslında bnmde pazar var ama gitmicem nasılsa h.sonu yokum ziyan olmasın bari evdekiler yeter şimdilik

yamillet almış biliomusun 250 tane gebelis testi:)valla delirdik hepimiz iyice az önce kahverengi akıntım geldi arkası adet olur umarım belim çok ağrıyoooo

hadi gözümüz aydın dün akşam benimde kahverengi akıntım başladı...250 gebelik testi mi yuhhh:)abartmaya gerek yok şimdi alırım ilk testte çift çizgiyi görürüm sonra 249 u çöpe gider kesinnn

hadi gözümüz aydın dün akşam benimde kahverengi akıntım başladı...250 gebelik testi mi yuhhh:)abartmaya gerek yok şimdi alırım ilk testte çift çizgiyi görürüm sonra 249 u çöpe gider kesinnn

eee arkası gelmedi önemli olan kırmızılar:)onun gelmesi lazım ay çok ilginç ama yaa midem bulandı akıntılı şekilde gelmiş böle ilginç

ayy buda kötü oluyo yaz yaz sonra bi anda herşey kopsun( sağlık olsun ohh ellerine sağlık aslında bnmde pazar var ama gitmicem nasılsa h.sonu yokum ziyan olmasın bari evdekiler yeter şimdilik

bizim pazarımız güzel oluyo..hepsi köyden taze taze geliyooo..çok seviyorum zeytinyağlı sebzeler....karnım acıktı şimdiii..evde yoksan almana gerek yok tabii ,ben 2 çeşit sebze alıyorum, 2 çeşitte et, bi akşamda dışarda derken hopppppp hafta bitti:)

senin pazar nerde kuruluyo yakınsa gelelim:))

bizimkide idare eder işte, bnm gözüm aç heralde gittimi domates,salatalık,patlıcan,kabak,taze fasulye,maydozonoz,güzel kıvırcık bulursam o,meyva.fix alıyorum bi geçen hafta kabak almadım sadece patlıcan ve fasille aldım fasulyede bitmek üzere.bide patates,soğan,havuç,limon buları her hafta almıyorum.

aydın şekerim..güzel minik ege şehri:)okul çıkışı olduğu için fazla bişey almadım asıl pazara gitme amacım çocuklara eşofman almaktı beden eğitimi dersi için..arabayı koyacak yerde olmadığı için elde taşıması zor oluyor..bende fasülye barbunya aldım..

eee arkası gelmedi önemli olan kırmızılar:)onun gelmesi lazım ay çok ilginç ama yaa midem bulandı akıntılı şekilde gelmiş böle ilginç

canım benim kırmızı geldi gelecek..renk değişimi başlamış..benim adetim gecikince midem bulanır..korunduğumuz zaman acaba derdim ama alıştım o duruma:84::84:

Canım eşim 3 sene yanımızda yoktu doktora sürecinde o yüzden fazla üzerine titredi ben daha sertim. Ben okuluna pek müdahale etmek istemiyorum biraz geçsin bakalım. Bir kere tuvalet için aradım. Söylememiş pantolonun düğmesini de açamamış, asansörde evegirerken kaçırmış. Kızarım diye de arkadaşlar su balonu patlattı diyor. Doğruyu söyle kızmayacağım dedim. Söyledi. Geçen sene anaokulunda da o kadar uyardım fayda etmedi. Şu an iyi ama...

Canım bizim de şeffaf dosyalara konuyor ama dosyayı unutmuş. Şimdi getirmiş o kadar çok ki. Dünkü de var sanırım. Birazdan başlarım...

Bu kardeş krizleri herkes de var galiba. Benimki her ne olursa olsun ailesine toz kondurmaz. Haksızlıklarını desem onların bize çok emeği geçti der ne yapsalar revadır o yüzden. Ben perişan oluyorum 2 okula giderken ve araba alamıyoruz ablasına 15 milyar borç verdi. Resmen sinir oluyorun bana sormadı bile. Hatalıyım bile demiyor. Ama bir daha yapamaz her gün başının etini yiyorum. Onlar da eşine sor bile demediler yüzsüzlük. Kendi kardeşlerinin eşleri yapsa kesin boşanma sebebi olurdu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…