Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayyy negüzel yerde yaşıyosunuz ben istanbulda( neyse öpüyorum hepinizi çıktım ben

canım benim kırmızı geldi gelecek..renk değişimi başlamış..benim adetim gecikince midem bulanır..korunduğumuz zaman acaba derdim ama alıştım o duruma:84::84:

bende böğürmek istiyorum böleeeeee

Canım eşinin işi hayırlı olsun. Destina da düzenli olsun, bizimki tam tersi... Adetine de sevindim. Hadi dargınlığı uzatma...

Sağ olasın inşallah güzel haberlerele dönersin...

Kaynanatör ne güzel bir terim olmuş...:))

İnşallah bebiş vardır. Güzel haberlerini bekliyoruz. Daha sık yaz canım...

yamillet almış biliomusun 250 tane gebelis testi:)valla delirdik hepimiz iyice az önce kahverengi akıntım geldi arkası adet olur umarım belim çok ağrıyoooo

Ne 250 lik mi? Hadi ovulasyon testi desen anarım da. Millet şaşırmış.

hadi gözümüz aydın dün akşam benimde kahverengi akıntım başladı...250 gebelik testi mi yuhhh:)abartmaya gerek yok şimdi alırım ilk testte çift çizgiyi görürüm sonra 249 u çöpe gider kesinnn

Hadi gözün aydın. Artık güzel haberlerini de bekliyoruz...

chnbödev geldi mi bugünnnn

Evet canım geldi de birazı çamura mı düştü ne? Şimdi fotokopi özelliği olan yazıcımızdan çekeyim rezil gibi, kimbilir nereye düşürdü oğlan... Öğretmen de bir tenefüs çıkmama cezası vermiş, biz de harçlık veriyorduk 1 tl. Yanına da beslenme listesi konuluyor öğlen yemeği okuldan. Artık unutmaz herhalde. Bir de dünkü ödevler de var asıl ceza şimdi, başlarız birazdan:))

inş olur canım ya.evet eşimle tayin bekliyoruz haftada bi görüşüyoruz.bilmem belki beraber olsydık daha abu olurdu ama son zamanlarda ondan da ümidimi yitirdim beraberlikte hamilelkle sonuçlanmayabilir.kabullendim galiba .....
yamillet almış biliomusun 250 tane gebelis testi:)valla delirdik hepimiz iyice az önce kahverengi akıntım geldi arkası adet olur umarım belim çok ağrıyoooo
hadi canım.naacaklarmış 250 lilik testşi ? ömürlük mü almışlar ? 20 yıl+10 ay idare eder.menopoza girmezsek tabi :)) inş adetin gelir bu kez.
evet güzel bi şehir..görüşürüz canım
siz bu ay korunmuştunuz yanlış hatırlamıyorum değil mi ? inş son ay olsun.. şu dileklerimiz bitmedi gitti

ben böğürmek değilde şimdilik bunudaha sonra da bunu en sonda bunu istiyorummmm

süper olmuş: ayyy az önce bi topikte gördüm kızın kan testş sonucu 3152 çıkmış hamilemiyim diyo yaaaa anam biz herşeyi öğrendik 10 falan çıksa göbek atcaz ah ahhh

millet abartmış yaaa..elde kalıncada dağıtılmazki deli derler ..hadi bakalım doğum günüme gelecekmiki bu güzel hediye olmadı kurban bayramıda olur iyi yapmış öğretmen.kolay gelsin sizeeeee

valla almışlar elinde patlar insanın o be piskopat gibi hergün test yaptırır biz daha gidecez sanırım böle beklenti içinde kızlar hayırlısı olsun yaa ne diyelim

ben böğürmek değilde şimdilik bunudaha sonra da bunu en sonda bunu istiyorummmm

bundan sonrası şöyle olmasın :84: :90: :)) çok alemsin canım ya valla akşam akşam güldürdün :) inş en yakın zmana kısmet olsun onlar :))

süper olmuş: ayyy az önce bi topikte gördüm kızın kan testş sonucu 3152 çıkmış hamilemiyim diyo yaaaa anam biz herşeyi öğrendik 10 falan çıksa göbek atcaz ah ahhh

keseyi görmekte fayda var sonra da malum kalp atışı........ikili test.....:84::84: cozuttum yorgunluktan

bundan sonrası şöyle olmasın :84: :90: :)) çok alemsin canım ya valla akşam akşam güldürdün :) inş en yakın zmana kısmet olsun onlar :))

bizim okuldakiler sonra aynen böyleler
hocamızın biri çok kötü görünüyordu hayırdır hocam ne oldu dedim..kızı ile sabah kadar oynamış..uyumamış çocuk

keseyi görmekte fayda var sonra da malum kalp atışı........ikili test.....:84::84: cozuttum yorgunluktan

kız gitse görür keseyi zayen anammm herşeyi bilmemek mi lazım bilmekmi bilemedim ben onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun evime gitmek istiyoerujmmm nslkdjzchzxkjczxğ,cxpxzkjcxzjclkxzjckxjl

kız gitse görür keseyi zayen anammm herşeyi bilmemek mi lazım bilmekmi bilemedim ben onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun evime gitmek istiyoerujmmm nslkdjzchzxkjczxğ,cxpxzkjcxzjclkxzjckxjl

bende çıkıyorum kızlar...yemek yapayım azcık...görüşürüzz kızlar

Merhaba arkadaşlar ben 3 ay önce hamile kaldım ve kürtaj oldum. Kalp atışı alınamadığı için.

şimdi bu pazar test yaptım ve hamileyim. Ama çok korkuyorum. Kimselere söyleyemiyorum. Devamlı aklımda gebelik var. Doktora gidemiyorum korkumdan.

6-7 haftalık olsun öle gideyim doktora diyorum. çünkü geçen gebeliğimde beni çok paniklettiler. Bende bi fobi oluştu.

Rahat olmak istiyorum ama olamıyorum. çok değişik duygular içindeyim çok

canımmmmm diyelim o zaman korkular hepimizde var valla ben daha hamile kalamadım benimde 4 ay oldu evladımı kaybedeli ama hamile kalmadan korkular başladı korkmak yerine sadece dua et yeter bence eee bize vereceğin tüyolar varmı:)

merhaba kizlar gec kaldim yazmakta ama vaktim olmadi telefondan yazmak demek 10 tane yorum yazmaya esdeger sabah doktor kontrolunde bebisimi gordum masallah saglikliymis icim rahatladi cok sukur dedim allah en hayirli zamanda sizlere de nasip etsin insallah amiiin

taf canım çok sevindim bizde bunu bekliyorduk senden sağlıkla devam etsin inşallah...öpüyorum seni ve oğlunu diyesim geliyor hep:))

sinau, senide bekliyoruz canım merakta bırakma bizi...

candaş, bende bugün adet oldum canım az az oluyor ama hiç olmamasından iyidir dimi bide ben enson 29 mayısta olmuştum bir defada farlutalla oldum buda mayıs sonrası 2. oluyor...dr umu çok seviyorum yaa geçen hafta gitmiştim adam dediki ilaç kullanmayalım düzene girecek gibi 15 gün bekleyelim 10. gün geldi sağolsun..

ayy daha yazacaktım ama eşim geldi sonra devam ederim öptüm kızlar hepinizi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…