- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #6.881
aydın şekerim..güzel minik ege şehri:)okul çıkışı olduğu için fazla bişey almadım asıl pazara gitme amacım çocuklara eşofman almaktı beden eğitimi dersi için..arabayı koyacak yerde olmadığı için elde taşıması zor oluyor..bende fasülye barbunya aldım..
ayyy negüzel yerde yaşıyosunuz ben istanbulda( neyse öpüyorum hepinizi çıktım ben
canım benim kırmızı geldi gelecek..renk değişimi başlamış..benim adetim gecikince midem bulanır..korunduğumuz zaman acaba derdim ama alıştım o duruma:84::84:
canım benim bende onu yazmak için açmıştım pcyi geçen haftada benim gözüm atıyordu hayır oldu...ADET OLDUM az önce itibariyle allahım hiç bu kadar sevineceğimi düşünmezdim adet için...ayyy çok mutlu oldum umarım artık düzene girer...
ve cezanın yazdıkları geldi aklıma geçen sene eylül 25 gibi adet olmuştum ekim 15 gibi hamile kalmışım ekim 22 son adet tarihimdive kasım 20 hamile olduğumu öğrenmiştim yani bayramın sonuydu hamile olduğumu öğrenmiştimama nasip olmadı(
kızlar merhaba hepinize günaydın,tafcım hayırlı haberlerle dönersn inşallah,pileocum sanada geçmiş olsun gülüm bende çk ağladm ama şükür şimdi iyiyim,bugün kontrolum var bakalım bi gözükücez doktora.senemcim seninde sayılı zaman kalmış artk,allahın izniyle kucağına alacağın günler yaklaşmş,darısı hepimizin başına inşallahhhhhdiğer kızlar sizler nasılsınızz???candaş,hello kity,destina,nazlım,louness,chnb,ceza,yamatake ve özürle adını şuan hatırlayamadığım diğer kader arkadaşlarm inşallahh hepiniz iyisiniz.
sağolun allah razı olsun efendimminşallah canım akşam haberdar ederm allahın izniyle bakalm.kız bende görümceyim ama valla hiç burnumu sokmadm,benim görümcemde karışmadı hiç allah razı olsun ama öle cinsler var küçük kaynanatörler onlar napıcan be gülüm
selam kızlar nasılsınız herkesler iyidir umarım varmı yeni hamişler?
hamişler göbüşleri büyütmüştür iyice senem in nekadar az kalmış vakti,sağlıcaklar hepiniz alın kucağınız inş.
bakalım bende beklemedeyim bu ay ama cmt.den beri bi tuhaf hissediyorum kendimi,midem yanıyo arada bulanıyo gazlıyım afedersiniz,kokulara karşı arada damarım tutuyo,ağzımın içi bi tuhaf,arada göğüslerim ve kasıklarım sızlıyo,akşam çok üşüdüm.ilkindede midem çok yanmıştı.6 ekim regl günü bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
yamillet almış biliomusun 250 tane gebelis testi:)valla delirdik hepimiz iyice az önce kahverengi akıntım geldi arkası adet olur umarım belim çok ağrıyoooo
hadi gözümüz aydın dün akşam benimde kahverengi akıntım başladı...250 gebelik testi mi yuhhh:)abartmaya gerek yok şimdi alırım ilk testte çift çizgiyi görürüm sonra 249 u çöpe gider kesinnn
chnbödev geldi mi bugünnnn
bende böğürmek istiyorum böleeeeee
inş olur canım ya.evet eşimle tayin bekliyoruz haftada bi görüşüyoruz.bilmem belki beraber olsydık daha abu olurdu ama son zamanlarda ondan da ümidimi yitirdim beraberlikte hamilelkle sonuçlanmayabilir.kabullendim galiba .....bende ramazan başı yumurtlamaydı sonra gene ramazanda regl oldum pek verim alamadık, bu ay üzerine düştük baya işte anca hayırlısı bakalım.ama sen eşinle her zaman görüşemiyosun bildiğim kadarıyla yoksa şimdiye çokdan olmuşdu canım yinede hayırlısı cnm bekliyorum güzel haberlerini
hadi canım.naacaklarmış 250 lilik testşi ? ömürlük mü almışlar ? 20 yıl+10 ay idare eder.menopoza girmezsek tabi :)) inş adetin gelir bu kez.yamillet almış biliomusun 250 tane gebelis testi:)valla delirdik hepimiz iyice az önce kahverengi akıntım geldi arkası adet olur umarım belim çok ağrıyoooo
siz bu ay korunmuştunuz yanlış hatırlamıyorum değil mi ? inş son ay olsun.. şu dileklerimiz bitmedi gittievet güzel bi şehir..görüşürüz canım
ben böğürmek değilde şimdilik bunudaha sonra da bunu en sonda bunu istiyorummmm
Ne 250 lik mi? Hadi ovulasyon testi desen anarım da. Millet şaşırmış.
Hadi gözün aydın. Artık güzel haberlerini de bekliyoruz...
Evet canım geldi de birazı çamura mı düştü ne? Şimdi fotokopi özelliği olan yazıcımızdan çekeyim rezil gibi, kimbilir nereye düşürdü oğlan... Öğretmen de bir tenefüs çıkmama cezası vermiş, biz de harçlık veriyorduk 1 tl. Yanına da beslenme listesi konuluyor öğlen yemeği okuldan. Artık unutmaz herhalde. Bir de dünkü ödevler de var asıl ceza şimdi, başlarız birazdan:))
ben böğürmek değilde şimdilik bunudaha sonra da bunu en sonda bunu istiyorummmm
süper olmuş: ayyy az önce bi topikte gördüm kızın kan testş sonucu 3152 çıkmış hamilemiyim diyo yaaaa anam biz herşeyi öğrendik 10 falan çıksa göbek atcaz ah ahhh
bundan sonrası şöyle olmasın :84: :90: :)) çok alemsin canım ya valla akşam akşam güldürdün :) inş en yakın zmana kısmet olsun onlar :))
keseyi görmekte fayda varsonra da malum kalp atışı........ikili test.....:84::84: cozuttum yorgunluktan
kız gitse görür keseyi zayen anammm herşeyi bilmemek mi lazım bilmekmi bilemedim ben onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun evime gitmek istiyoerujmmm nslkdjzchzxkjczxğ,cxpxzkjcxzjclkxzjckxjl
hayırlı haberler olsun ben iyiyim, inşallah sizde iysinizdir.
bu kaygana görümce ve kayınları toplayalım bir araya getirelim bizde rahatlarız ya ruhları hasta demek ki
canım hoşgeldin belirtiler inşallah bebektir, benim göbeğim 2 haftadır belirginleşti 9'da dr randevusu var bakacağız
sen saçlar kestirdi efendime söyliyim oje süremek istemeler efendime söyliyim rujlar falan enişteme söylicemcanımcım güle güle güzel günlerde kullan tatltımmm. Bende kapatıcı almalıım sanırım gözlerimin altı zombie gibi
bugün sabahtan dersim boştu 2. saat...öğretmenler odasında simit çay keyfi yazarken size dolu dolu cevap yazdım ,gönderdim bide ne olsun bağlantı koptu..sonrada yazamadım teneffüste arkadaşlar geldi...sinua güzel haberlerini bekliyoruz canım..
okuldan erken çıktım pazara uğradım alışveriş yaptım.çok yoruldum.yemek falan yapacağım..ne yapsam ki acep...
hoşgeldin brea börülce salatası güzel oluyor, karnıyarık yap:)))) 3 gündür üşeniyorum yapmıyorum kendime.
nazlım hadi sökülsün artık gelsin kırmızılar, bir dahaki ayyyyyyyy bebekkkkk.
chnb hoşgeldin canım.
canikomlar ben dışardaydım benim kuzenin bu pazr doğum günü var bahçıvan kadife pantolon baktım aldım ama ayaklarım şişti azıcık kestirim akşma işimiz yoksa görüşrüzükkk. öpüyorum heinizi
bu arada bende zaten çatlak vardı yenileri eklenir acı badem yağı ile liracmıdır nedir onu kullanıyorum.
canımmmmmMerhaba arkadaşlar ben 3 ay önce hamile kaldım ve kürtaj oldum. Kalp atışı alınamadığı için.
şimdi bu pazar test yaptım ve hamileyim. Ama çok korkuyorum. Kimselere söyleyemiyorum. Devamlı aklımda gebelik var. Doktora gidemiyorum korkumdan.
6-7 haftalık olsun öle gideyim doktora diyorum. çünkü geçen gebeliğimde beni çok paniklettiler. Bende bi fobi oluştu.
Rahat olmak istiyorum ama olamıyorum. çok değişik duygular içindeyim çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?