- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #6.901
merhaba kizlargec kaldim yazmakta ama vaktim olmadi telefondan yazmak demek 10 tane yorum yazmaya esdeger sabah doktor kontrolunde bebisimi gordum masallah saglikliymis icim rahatladi cok sukur dedim allah en hayirli zamanda sizlere de nasip etsin insallah amiiin
cancan vallahi çok sevindim, ama bişi dicem kaçırdım mı ben ne yaptım sen regl oldun mu ? benim bildiğim cezanın geliyordu yavaş yavaş birde nazlım oldu regl.
sessiz ve derinden :) ay kıyamam kıyamam ben evden biraz çıktı ya adamcağıızın havasıda değişir. Allah kolaylık versin işinde gücünde. O ovulasyon tes
tini senem söylemişti wondfo yu one step de ben almıştım koyu çizgileri görmüştüm ama hatırlasan benimki şehir dışındaydı.
Soğan suyu beni biraz korkutuyor, onun yerine közle soğanı ceza yapıyordu ya sumakla falan öyle ye olmaz mı acaba? birde kuru incir kürü iyi yumurta yapıyormuş hani bir aralar kuzey vardı forumda o demişti.
nazlım heh aklıma geldi sevindim regl olduğuna galiba sende ben gibi oldun, benim ilk ay kürtajdan 65.günde farlutral ile geldi sonraki 35.günde farlutral sonra kafaya göre takıldı zatı şahaneleri ayrıca bana doğum kontrol hapı alerji yaptı ondan kullanamadım ben.
ben böğürmek değilde şimdilik bunudaha sonra da bunu en sonda bunu istiyorummmm
cezacim valla bayildim cok guzel yapmissin boyle giderse kafayi tozutucaz Allah en kisa zamanda anne olmayi nasip etsin insallah
kizlar adet olmazniza cook sevindim
destinacim marka bakiyomussun .. ben ovulasyon testinde wondfo aldim cok iyi bir marka ikinciside onestep...burdaki doktorlar onu oneriyorlar sen bi bak gg'dan canim
bende 100 tane almistim baya azaldi iyi oluyo..
hellocum bende cok severim bahcivan pantolon hemde fitillli almissin galiba yanlis hatirlamiyorsam acik oldugum zamanlarda giyiyodum suan butun dolabim degisti kapanali 8 ay falan oldu tam alisamadim
chnbcim galiba testlerin iyi cikmis cok sevindim canim Allah yardimciniz olsun herseyin hayirlisi diyorum
tafcim senin bebiste iyiymis masallah allah nazardan saklasin opuyorum
candascim sen nasilsin bi seninle face arkadasi olamadik canim benim adim ayni nuray eklemek istersen kizlardan ekle canim
simdilik benden bu kadar bi arkadasa kahveye gidicem herkese kocaman Sevgiler optum
canımmmmmdiyelim o zaman korkular hepimizde var valla ben daha hamile kalamadım benimde 4 ay oldu evladımı kaybedeli ama hamile kalmadan korkular başladı korkmak yerine sadece dua et yeter bence eee bize vereceğin tüyolar varmı:)
dua ediyorum zaten hep. allah evlatlarımızı bize bağışlasın.
aslında benim yaptığım şey klasik nazlım. ilişkiden sonra tam kalçamın altına yastık koyuyorum sağ yada sola dönüp ayaklarımıda karnıma doğru kıvırıp 20 dk kadar yatıyorum.bide spermler akmasın die bezle kapatıyorum. çok şükür 2 hamileliğimdede tutturdum bu şekilde tavsiye ederim :)))
canım benim sen kahve içeceksin biz uyuyacağız:)) iyi göremedim ama yazdıklarınla iyi olduğunu anlayabiliyorum canım sevindim...helloda o markaları önerdi teşekkürler canım inşallah uğurlu gelir hepimize...bende seni öptüm afiyet olsun canım...
yazık :) ne var ki çocuklarda büyüklerle aynı vakitlerde uyusalar.benim uykum çok değerlidir valla.eşime eskiden şey demiştim.çocuk yapmayı sadece şu 2 şeyden korktuum için pek cesaret edemiyorum.biri doğum, diğeri uykubizim okuldakilersonra aynen böyleler
hocamızın biri çok kötü görünüyordu hayırdır hocam ne oldu dedim..kızı ile sabah kadar oynamış..uyumamış çocuk
yaa sorma :) eniştede kuduruyo sinirden ... eskiden topla saçı çık dışarı durumundaydım.ne zamnki tayine red cevap aldık o gün bugün değişim başladı.psikolojim bozuldu resemn yeminle evde bile ruj tazeliyorum.eşim ve evdekiler gülüyo..ojeden nefret ederim imdide o eklendi :) benim psikoloji bozulması saç bakımından değil cildden çıkıyo demekki :)) teşekkür ederim.kapatıcıda cidden iyi oluyo, kışın çok kullanıyodum ağlıyodum herhalde sürekli :) şimdi yokta.. hamileyken makyaj iyi değil ya o arayıda değerlendiriyorum hem :) olmayana üzülmek yerine keyfini çıkarmaya bakıyorum artık napayım :)]sen saçlar kestirdi efendime söyliyim oje süremek istemeler efendime söyliyim rujlar falan enişteme söylicemcanımcım güle güle güzel günlerde kullan tatltımmm. Bende kapatıcı almalıım sanırım gözlerimin altı zombie gibi
canikomlar ben dışardaydım benim kuzenin bu pazr doğum günü var bahçıvan kadife pantolon baktım aldım ama ayaklarım şişti azıcık kestirim akşma işimiz yoksa görüşrüzükkk. öpüyorum heinizi
bu arada bende zaten çatlak vardı yenileri eklenir acı badem yağı ile liracmıdır nedir onu kullanıyorum.
canım korkular çok normal.bütün arkadaşlarımız yaşadı bunu.evet çevrene söyleme.allah muhafaza belli bi döenemi geçsin.ama panikle kendinede bebeğinede zarar verebilirsin.psikoloji önemli biliyosun.dua et. korkma. biraz bekle dr a öyle git ama bu arada kanama olursa bekleme ... sıkıdığında buraya gel.. moral depola .. umut burda ..meraklanma..dua et ..Merhaba arkadaşlar ben 3 ay önce hamile kaldım ve kürtaj oldum. Kalp atışı alınamadığı için.
şimdi bu pazar test yaptım ve hamileyim. Ama çok korkuyorum. Kimselere söyleyemiyorum. Devamlı aklımda gebelik var. Doktora gidemiyorum korkumdan.
6-7 haftalık olsun öle gideyim doktora diyorum. çünkü geçen gebeliğimde beni çok paniklettiler. Bende bi fobi oluştu.
Rahat olmak istiyorum ama olamıyorum. çok değişik duygular içindeyim çok
ohhh maşallah size :) güzel haberlerle bekliyoruz hep :) akıllı akıllı büyüsün işte böyle :))merhaba kizlargec kaldim yazmakta ama vaktim olmadi telefondan yazmak demek 10 tane yorum yazmaya esdeger sabah doktor kontrolunde bebisimi gordum masallah saglikliymis icim rahatladi cok sukur dedim allah en hayirli zamanda sizlere de nasip etsin insallah amiiin
hadi ozman gözün aydın canım.inş artık en son adet olurda bebeğine kavuşursun ya ...taf canım çok sevindim bizde bunu bekliyorduk sendensağlıkla devam etsin inşallah...öpüyorum seni ve oğlunu diyesim geliyor hep:))
sinau, senide bekliyoruz canım merakta bırakma bizi...
candaş, bende bugün adet oldum canım az az oluyor ama hiç olmamasından iyidir dimi bide ben enson 29 mayısta olmuştum bir defada farlutalla oldum buda mayıs sonrası 2. oluyor...dr umu çok seviyorum yaa geçen hafta gitmiştim adam dediki ilaç kullanmayalım düzene girecek gibi 15 gün bekleyelim 10. gün geldi sağolsun..
ayy daha yazacaktım ama eşim geldi sonra devam ederim öptüm kızlar hepinizi...
boşver konuşma.demekki tüm erkkeler böyle.benim eşimde beni kızdırdı geçenlerde.ondan beri kapattım konuyu.yani konuşunca noluyosa.valla bende abartmıyorum hiç ama ona sorsan ooooo... inş bu sessizlik bebeğinize iyi gelir ve artık ses getiriyorum der.kürler vs işine yarasında hamileyim de artık snde :) ben kür filan bıraktım valla hevesim kaçtı..bende işe yaramıyo onu anladım.bu arada bende bakayım ovulasyon testi alıcam ne hatunum ama kocama küsüm test alıyorum yok artık bende onun gibi konuşmayacağım ama içten içe halledeceğim nasıl olsa oda istiyor belkide o haklı hiç konuşmamalıyız ayy bilmiyorum yaa bu adet kadınların duygularını nasıl etkiliyor yaa işte öyle kötüyümki ne düşüneceğimi şaşırdım allak bullak oldum neyse canlarım işte hellomun verdiği bir marka vardı bakayım o varmı gg da neyse öyle işte bide şey dicektim soğan küründe 11. gündü 2. kür diğer adete 10 gün kala yapılıyormuş onu yapmayıda düşünüyorum umarım artık düzelmiştir adetim ve gününde gelir...
marka araştırıcam sizede sorarım kızlar ...
canım ayy yazacam unutyorum hep.tam olark ismini özelden msj atar mısın ? birde kk da sayfanda mailin görünüyo.sadece bize mi blmiyorumda genel olarak açıksa sıkıntı olmasın .uyarayım dedim.bazen dangalaklar çıkıyo burda da maalesef.candascim sen nasilsin bi seninle face arkadasi olamadik canim benim adim ayni nuray eklemek istersen kizlardan ekle canim
simdilik benden bu kadar bi arkadasa kahveye gidicem herkese kocaman Sevgiler optum
valla bizimde atmadığımız takla kalmadı aama olmadı da bi türlü.ama bezle kapatmayı duymadımda denemedimde.denemekte fayda var.hee üzülme sevin.sadece 3 ay sonunda hamile kalmışsın.bak bizlerde 4 ile 10 aydır denemelerimizde tık yok.keyfini çıkar şeker :)dua ediyorum zaten hep. allah evlatlarımızı bize bağışlasın.
aslında benim yaptığım şey klasik nazlım. ilişkiden sonra tam kalçamın altına yastık koyuyorum sağ yada sola dönüp ayaklarımıda karnıma doğru kıvırıp 20 dk kadar yatıyorum.bide spermler akmasın die bezle kapatıyorum. çok şükür 2 hamileliğimdede tutturdum bu şekilde tavsiye ederim :)))
hadi arıkk sökül nazlımın kırmızıları..lütfen ama :)günaydın kızlarrr dün gece arkadaştaydım yine gece 1 e kadar gözlerim açılmıo çok uykum var gece 12 filan adet oldum sandım peçeteye kahverengi lekeler geldi sabaha kadar hiç bişi gelmedi şimdi yine kahverengi leke şeklinde gelio sökülcek inşallahhhhhhhhhh hadi ceza bi sen kaldın destinayla ben adet olduk bnimde az az gelio
Allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin insallah bende mart ayinda kurtaj oldum doktoru dinledik 3 ay korunduk simdide 3 ay oldu korunmayali insallah en kisa zamanda bizede nasip olur.. bende hamileligimden hatirladigim ayaklarimi karnima cekip kalkmamistim bu 3 aydirda ayni seyi yapiyorum ama olmayinca olmuyor nazli bizim bebisler bekletiyolar bizi kizlarinda dedigi gibi.... umutla ve sabirla insallah kafalari yemeden o gunleri goruruz
Allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin insallah bende mart ayinda kurtaj oldum doktoru dinledik 3 ay korunduk simdide 3 ay oldu korunmayali insallah en kisa zamanda bizede nasip olur.. bende hamileligimden hatirladigim ayaklarimi karnima cekip kalkmamistim bu 3 aydirda ayni seyi yapiyorum ama olmayinca olmuyor nazli bizim bebisler bekletiyolar bizi kizlarinda dedigi gibi.... umutla ve sabirla insallah kafalari yemeden o gunleri goruruz
anammmm baya bunalım yapmışın sen sabah sabah bende pek bi durgunum bugün akşam olsada gitsek modundayım bi ark vardı yeni evlendi hemen hamile kaldı bi kez adet olmuş dün onunla görüştüm fasulye kadar diyo hay 8 haftalık olmu da yeni gidiolar doktora biz olsak koştur koştur onların içi rahat çünkü isyan etmicez nedne bizde demicez canım vardır bi bildiği rabbimingel de üzülme... insanlar nasıl adetine 3-5 gün kala hamilelğini öğrenir ki... bu bizde olmayacak mesela.tek cesurumuz pollyana çıktı erken öğrendi.
Biz böyle umutlarla gidemeyiz dr a.çünkü her gecikmede sonuç hüsran.Yani isyan etmeyeceğim ama Allahım neden biz ya ?
Millet laylaylom hamileyimdir diyo, hamile çıkıyo.Bide bize bak.Hamile kalamabildiğimiz halde o güvene sahip olamadık.Yazık bize ve bizim gibilere ...
Evet sonuçta anne olabilmeyi düşünmek bile güzeldir , çokta seviniyorum onların adına ama istemeden üzülüyorum ...
Her şerde vardır bi hayırda..tez olur inş o hayırlarda görürüz bari....
offf eşimin dilekçeside dönmedi dahaşimdi kesin dilekçede adetimle beraber gelir. bu ay kesinlikle beklemiyorum üstüne basarak diyorum ama denk gelirse vay geldi halime ( ben gidip peşin peşin ağlasam mı ne :))
tam sökülemiorum ya ben bunu adet başlangıcı sayayımdimi adet olmazsam gitcektim doktora bugün olursamda 3.günü gitcektim cumartesi gideyim artık dimi
anammmm baya bunalım yapmışın sen sabah sabah bende pek bi durgunum bugün akşam olsada gitsek modundayım bi ark vardı yeni evlendi hemen hamile kaldı bi kez adet olmuş dün onunla görüştüm fasulye kadar diyo hay 8 haftalık olmu da yeni gidiolar doktora biz olsak koştur koştur onların içi rahat çünkü isyan etmicez nedne bizde demicez canım vardır bi bildiği rabbimin
yok canım ya bunalım yapmadım ama yaşayacağımız rahatlığa, endişesiz mutluluğa üzüldüm.arkadaşına hayırlı olsun..aynen... Biz olsak koşrtur koştur giderdik.. Ilklerin hüsran olmasıda zor işte ... Neyse elbet var bi vaktimiz. Ya ben diyorum ya zaten bu 3 ay hamile klmasam daha iyi..bu ara çok üzülmem.tesellim yine var ama 3 aydan sonra yeniden gelsin üzülmeler olacak..
ne istiyorum biliomusun uyusam uyansam bebeğimin kokusuyla o evre korkunç gelio itiraf ediyorum çok istememe rağmen bi o kadar da korkuyorum
inş korkuların mutluluğa dönüşürde en yakın zmanda kavuşursun.yaşadığın dolayısıyla normal bi korku.oof ne zman geçecekse bunlar ..
hiç bi zaman sanırım yada bi zaman geçer ama biz bilmioruz o zamanı ama diğerleri gibi olamıcaz biz ben daha ilk öğrendiim gün bi sürü insana haber vermiştim şimdi kocama bile bişeyleri söleyemiorum umutlanmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?