Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hellom ,canım teşekkürler evet enişten başladı işe anadolu yakasında kartal bostancı kadıköye kadar yapılan bir metro varmış onun yangın devresini yapıyorlar bugün aradım hiç ulaşamadım sonra kendisi aradı yukarı çıktım yer altındayız falan dedi:)) canım yaa aslında öyle çok seviyorumki ama çok kırıldım tabii oda ayrı bir konu...

chnb, oğlun khavaltı yapıyordur inşallah gazetede okudum bugün kahvaltı yapmayan çocuk öğrenme güçlüğü yaşıyormuş... evet canım fazla uzatmamam lazım konuşuyorum zaten ama yatak odası olunca konuyüz vermeyeceğim hoş bugünde adet oldum zaten 3 gündürde yapmıyoruz derken en az bir hafta olmayacak sefam olsun akıllansında gelsin aslında kıyamıyorum bide onda bir huy var tartışmışda olsak yok adam sanki hiç birşey olmamış gibi davranıyor bayılıyorum bu huyuna ama ben asla yapamıyorum bende böyleyim oda alıştı artık 7 pardon 10 yıldır:))

bu arada bende bakayım ovulasyon testi alıcam ne hatunum ama kocama küsüm test alıyorum yok artık bende onun gibi konuşmayacağım ama içten içe halledeceğim nasıl olsa oda istiyor belkide o haklı hiç konuşmamalıyız ayy bilmiyorum yaa bu adet kadınların duygularını nasıl etkiliyor yaa işte öyle kötüyümki ne düşüneceğimi şaşırdım allak bullak oldum neyse canlarım işte hellomun verdiği bir marka vardı bakayım o varmı gg da neyse öyle işte bide şey dicektim soğan küründe 11. gündü 2. kür diğer adete 10 gün kala yapılıyormuş onu yapmayıda düşünüyorum umarım artık düzelmiştir adetim ve gününde gelir...

marka araştırıcam sizede sorarım kızlar ...

çok sevindim canımm, çok şükür, öpüyorum ikinizide.

canım bende kist varya onun için bu soğan kürü birincisini kullandım belki daha vardır diye 2. kez kullanıcam sonra kullanmıcam incir kürünede bakayım belki onada başlarım yapıcaz bişeyler bakalım canım sağolasın...

evet bende bugün regl oldum...yaa ona çok güldüm vallahi problem üçümüzdeydi ceza ben ve nazlım sabah regl oldum dedimki nazlım ben oldum sizi sürükleyeceğim aaa akşam üzeri okudum onlardada belirtiler başlamış...hepimiz için hayırlısı olur inşallah...

ben böğürmek değilde şimdilik bunudaha sonra da bunu en sonda bunu istiyorummmm

cezacim valla bayildim cok guzel yapmissin boyle giderse kafayi tozutucaz Allah en kisa zamanda anne olmayi nasip etsin insallah

kizlar adet olmazniza cook sevindim
destinacim marka bakiyomussun .. ben ovulasyon testinde wondfo aldim cok iyi bir marka ikinciside onestep...burdaki doktorlar onu oneriyorlar sen bi bak gg'dan canim

bende 100 tane almistim baya azaldi iyi oluyo..

hellocum bende cok severim bahcivan pantolon hemde fitillli almissin galiba yanlis hatirlamiyorsam acik oldugum zamanlarda giyiyodum suan butun dolabim degisti kapanali 8 ay falan oldu tam alisamadim

chnbcim galiba testlerin iyi cikmis cok sevindim canim Allah yardimciniz olsun herseyin hayirlisi diyorum

tafcim senin bebiste iyiymis masallah allah nazardan saklasin opuyorum

candascim sen nasilsin bi seninle face arkadasi olamadik canim benim adim ayni nuray eklemek istersen kizlardan ekle canim

simdilik benden bu kadar bi arkadasa kahveye gidicem herkese kocaman Sevgiler optum

canım benim sen kahve içeceksin biz uyuyacağız:)) iyi göremedim ama yazdıklarınla iyi olduğunu anlayabiliyorum canım sevindim...helloda o markaları önerdi teşekkürler canım inşallah uğurlu gelir hepimize...bende seni öptüm afiyet olsun canım...

dua ediyorum zaten hep. allah evlatlarımızı bize bağışlasın.
aslında benim yaptığım şey klasik nazlım. ilişkiden sonra tam kalçamın altına yastık koyuyorum sağ yada sola dönüp ayaklarımıda karnıma doğru kıvırıp 20 dk kadar yatıyorum.bide spermler akmasın die bezle kapatıyorum. çok şükür 2 hamileliğimdede tutturdum bu şekilde tavsiye ederim :)))

günaydın kızlarrr dün gece arkadaştaydım yine gece 1 e kadar gözlerim açılmıo çok uykum var gece 12 filan adet oldum sandım peçeteye kahverengi lekeler geldi sabaha kadar hiç bişi gelmedi şimdi yine kahverengi leke şeklinde gelio sökülcek inşallahhhhhhhhhh hadi ceza bi sen kaldın destinayla ben adet olduk bnimde az az gelio

Allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin insallah bende mart ayinda kurtaj oldum doktoru dinledik 3 ay korunduk simdide 3 ay oldu korunmayali insallah en kisa zamanda bizede nasip olur.. bende hamileligimden hatirladigim ayaklarimi karnima cekip kalkmamistim bu 3 aydirda ayni seyi yapiyorum ama olmayinca olmuyor nazli bizim bebisler bekletiyolar bizi kizlarinda dedigi gibi.... umutla ve sabirla insallah kafalari yemeden o gunleri goruruz

iyi olmaya calisiyorum canim yoksa bu yurtdisinda kafayi yemek uzereyim hem bu bebek olayi hemde isyerinde bazi seyler yasadim o yuzden burdaki insanlardan biktim hepsinden nefret eder oldum iste 1-2 arkadas var onlarla gorusuyorum
insallah ugurlu gelir canim

bizim okuldakiler sonra aynen böyleler
hocamızın biri çok kötü görünüyordu hayırdır hocam ne oldu dedim..kızı ile sabah kadar oynamış..uyumamış çocuk
yazık :) ne var ki çocuklarda büyüklerle aynı vakitlerde uyusalar.benim uykum çok değerlidir valla.eşime eskiden şey demiştim.çocuk yapmayı sadece şu 2 şeyden korktuum için pek cesaret edemiyorum.biri doğum, diğeri uyku çok özleyeceğim uyuduğum günleri filan diye.ama allahın gücüne mi söyledim ne :)
yaa sorma :) eniştede kuduruyo sinirden ... eskiden topla saçı çık dışarı durumundaydım.ne zamnki tayine red cevap aldık o gün bugün değişim başladı.psikolojim bozuldu resemn yeminle evde bile ruj tazeliyorum.eşim ve evdekiler gülüyo..ojeden nefret ederim imdide o eklendi :) benim psikoloji bozulması saç bakımından değil cildden çıkıyo demekki :)) teşekkür ederim.kapatıcıda cidden iyi oluyo, kışın çok kullanıyodum ağlıyodum herhalde sürekli :) şimdi yokta.. hamileyken makyaj iyi değil ya o arayıda değerlendiriyorum hem :) olmayana üzülmek yerine keyfini çıkarmaya bakıyorum artık napayım :)
canım korkular çok normal.bütün arkadaşlarımız yaşadı bunu.evet çevrene söyleme.allah muhafaza belli bi döenemi geçsin.ama panikle kendinede bebeğinede zarar verebilirsin.psikoloji önemli biliyosun.dua et. korkma. biraz bekle dr a öyle git ama bu arada kanama olursa bekleme ... sıkıdığında buraya gel.. moral depola .. umut burda ..meraklanma..dua et ..
ohhh maşallah size :) güzel haberlerle bekliyoruz hep :) akıllı akıllı büyüsün işte böyle :))
hadi ozman gözün aydın canım.inş artık en son adet olurda bebeğine kavuşursun ya ...
boşver konuşma.demekki tüm erkkeler böyle.benim eşimde beni kızdırdı geçenlerde.ondan beri kapattım konuyu.yani konuşunca noluyosa.valla bende abartmıyorum hiç ama ona sorsan ooooo... inş bu sessizlik bebeğinize iyi gelir ve artık ses getiriyorum der.kürler vs işine yarasında hamileyim de artık snde :) ben kür filan bıraktım valla hevesim kaçtı..bende işe yaramıyo onu anladım.
candascim sen nasilsin bi seninle face arkadasi olamadik canim benim adim ayni nuray eklemek istersen kizlardan ekle canim

simdilik benden bu kadar bi arkadasa kahveye gidicem herkese kocaman Sevgiler optum
canım ayy yazacam unutyorum hep.tam olark ismini özelden msj atar mısın ? birde kk da sayfanda mailin görünüyo.sadece bize mi blmiyorumda genel olarak açıksa sıkıntı olmasın .uyarayım dedim.bazen dangalaklar çıkıyo burda da maalesef.
valla bizimde atmadığımız takla kalmadı aama olmadı da bi türlü.ama bezle kapatmayı duymadımda denemedimde.denemekte fayda var.hee üzülme sevin.sadece 3 ay sonunda hamile kalmışsın.bak bizlerde 4 ile 10 aydır denemelerimizde tık yok.keyfini çıkar şeker :)
hadi arıkk sökül nazlımın kırmızıları..lütfen ama :)

inş canım ya o günleride görürüz.olmayınca olmyor doğrusu bu.kuzenimle konuşuyoduk bu ay denemeye başladım diye.onun planı yoktu bebeğe dair.benden 1 ay sonra denedi ,şimdi doğuracak.kısmetten ötesi yok.elden gelen bişey yok.kabullenmek dua etmek tek yapacağımız.ama senin için ümidini yitirmen için çok erken :) ümitsiz olma..biz kıdemlileri unutmma :) dediğin gibi kafaları yemeden görürüz inş :)

sinua, seni merak ediyoruz.umarım herşey yolundadır.

chnb, dün yoğundun sanırım ?

herkeslere günaydın olsun inş :)

geç olsun temiz olsun sağlıkla olsun kızlar kafaya takmaya gelmiyo ama takıyo insan işte baaa :18:

tam sökülemiorum ya ben bunu adet başlangıcı sayayımdimi adet olmazsam gitcektim doktora bugün olursamda 3.günü gitcektim cumartesi gideyim artık dimi

gel de üzülme... insanlar nasıl adetine 3-5 gün kala hamilelğini öğrenir ki... bu bizde olmayacak mesela.tek cesurumuz pollyana çıktı erken öğrendi.

Biz böyle umutlarla gidemeyiz dr a.çünkü her gecikmede sonuç hüsran.Yani isyan etmeyeceğim ama Allahım neden biz ya ?

Millet laylaylom hamileyimdir diyo, hamile çıkıyo.Bide bize bak.Hamile kalamabildiğimiz halde o güvene sahip olamadık.Yazık bize ve bizim gibilere ...

Evet sonuçta anne olabilmeyi düşünmek bile güzeldir , çokta seviniyorum onların adına ama istemeden üzülüyorum ...

Her şerde vardır bi hayırda..tez olur inş o hayırlarda görürüz bari....

offf eşimin dilekçeside dönmedi daha şimdi kesin dilekçede adetimle beraber gelir. bu ay kesinlikle beklemiyorum üstüne basarak diyorum ama denk gelirse vay geldi halime ( ben gidip peşin peşin ağlasam mı ne :))

anammmm baya bunalım yapmışın sen sabah sabah bende pek bi durgunum bugün akşam olsada gitsek modundayım bi ark vardı yeni evlendi hemen hamile kaldı bi kez adet olmuş dün onunla görüştüm fasulye kadar diyo hay 8 haftalık olmu da yeni gidiolar doktora biz olsak koştur koştur onların içi rahat çünkü isyan etmicez nedne bizde demicez canım vardır bi bildiği rabbimin

tam sökülemiorum ya ben bunu adet başlangıcı sayayımdimi adet olmazsam gitcektim doktora bugün olursamda 3.günü gitcektim cumartesi gideyim artık dimi

say canım, olmazsan yarın git mutlaka

yok canım ya bunalım yapmadım ama yaşayacağımız rahatlığa, endişesiz mutluluğa üzüldüm.Arkadaşına hayırlı olsun..aynen... biz olsak koşrtur koştur giderdik.. ilklerin hüsran olmasıda zor işte ... neyse elbet var bi vaktimiz. ya ben diyorum ya zaten bu 3 ay hamile klmasam daha iyi..bu ara çok üzülmem.tesellim yine var ama 3 aydan sonra yeniden gelsin üzülmeler olacak..

ne istiyorum biliomusun uyusam uyansam bebeğimin kokusuyla o evre korkunç gelio itiraf ediyorum çok istememe rağmen bi o kadar da korkuyorum

ne istiyorum biliomusun uyusam uyansam bebeğimin kokusuyla o evre korkunç gelio itiraf ediyorum çok istememe rağmen bi o kadar da korkuyorum

inş korkuların mutluluğa dönüşürde en yakın zmanda kavuşursun.yaşadığın dolayısıyla normal bi korku.oof ne zman geçecekse bunlar ..

inş korkuların mutluluğa dönüşürde en yakın zmanda kavuşursun.yaşadığın dolayısıyla normal bi korku.oof ne zman geçecekse bunlar ..

hiç bi zaman sanırım yada bi zaman geçer ama biz bilmioruz o zamanı ama diğerleri gibi olamıcaz biz ben daha ilk öğrendiim gün bi sürü insana haber vermiştim şimdi kocama bile bişeyleri söleyemiorum umutlanmasın diye

işte üzüldüğüm nokta tamda bu.Yinede sonrası önemli olan.Allah doğumundan sonra sağlıklarını göstersinde varsın bunlar içimizde kalsın.artıö geri gelmez bu duygular ki ben ilkinde sevinmemiştim.annem kardeşlerim ve arkadaşlarım başka kimsede sevinmemişti.bundan sonrası sahte.kendim dahil kimse o duyguları yaşatamaz bana.bide buna üzülüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…