Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım çok sevindim, ayağını sürükledin diyelim regl olamama çok fenaa biliyorum malesef, çok sevindim o zaman sen devam et demek ki işe yaramış destinam.

selamlar kuzu, bahçıvan'ı benim 3 yaşındaki kuzene aldım aynen de dediğin gibi fitilli ince fitiilli kadife aldım. Benim var ama giyemiyorum malum. Bu arada aklınızda olsun. Lcw'de hamile pantolonları çok ucuz ve rahat kendime 40 liraya mı ne bir kot çektim. Evet o markalar süper.
İnşallah sağlıkla sıhatle gelsin yavrular, kapalılık için allah kolaylıklar versin tamamına erdirsin, bayağı zorlanıyor insanlar. Hayırlısı olsun. Eminim zordur gurbetlik iş yerindekiler de üzmesin bizim arkidişimizi :) afiyet olsun çok öpüyorum.

kuzu regldir ama sen cmt günü dr git, benimde 2. gün kahverengiden döndü ama ne döndü oooffff şelale :) gibiydi.

candaş ve nazlım candaşım bunalımın böylesine can kurban :) sür tabii çok güzelsin zaten.
kızlar vallahi billahi bak çok şükür hamilelik düzgün gidiyor ama sürekli korkuyorsunuz ya çok garip bişi, arkadaşın bebeği yine 25 haftalık doğdu malsef yaşamadı. Dün eşime diyorum böyle içimden sevinmek geliyor ama sevinemiyorum bir daha evlat acısıyla sınanmak istemiyorum töwbe büyük sözüme, sağlık sıhatle anne baba olup büyütmek nasip olsun. Uzun ve sağlıklı ömürler nasip olsun.

bu arada ben geçen senelerde bir arkadaşla tnaışmıştım bir sınavda :) sonra öyle böyle görüştük sanal alemde, sonra o 1,5 sene sonr hamile kaldı, benden 8 hafta galiba büyük neyse bugün izin günüymüş bana gelecek, nasıl bişi olcak bilmiyorum evde yiyecek kırıntı yok :)))) rahat olmak lazım.
sonra geleceğim öpüyorm hepinizi. iyi günler olsun.

saolasın canım senin güzel bakan gözün o.örneklerimizi sizleriniz.yaşacaklarımız ortak.allah esirgesin inş.tekrarrını yaşatmasın kimselerede sanada bizede.işte sevinmek istesek sevinemeyeceğiz bu beni üzen.neyse vadıır bi hayrı.hayırlı olsun cicilerin sağlıkla giy :) kuzenine verdin mi heiyesini oldu mu ?

kıtty, arkadaşınla iyi oturmalar ve sohbetler size :) sen halledersin yeme kısmı :)

sen hazırlıksız yakalanmıştın ilkinde canım yaa üzme kendini bunun için dün arkadaşın annesi itiraf etti 40 yalında hamile kalmış aldırmış bebeğini hala içimdedir o üzüntü diyo şükürler olsun bizler bunu yaşamadık herşey güzel olacak sen eşinle bi arada olsan bence olurdu bu zamana kadar düzenli ilişkide şart rabbim hayırlısını nasib etsin inşallah hepimizeeee

inşallah benimkide sökülür yaaa bekliorum prostatlılar gibi sürekli tuvalete gidip bakıorum:)durum nedir diye ama pek bişey yok malesef

destinam naptın yavrum söküldünmü yaa
benimki çok az gelio kırmızıya dönüşme aşamasınd:)

selam kızlar,sık sık giremiyorum takip edemiyorum. saat 2 .40 da dr randevusu aldım, isveçe gitmeden bi kontrol olmak istiyorum..adet olucağımı hissediyorum çünkü lekelenme başladı , bu ayda bebiş yok.. dr ne diyecek bakalım çok korkuyorum dua edin bişe çıkmasın (

kızlar dün doktora gittim iyiydi kalp atışı falan herşey normaldi ama yinede dikkat et dedi dr,demin baktım kahverengi akıntı gelmeye başladı benden ne demek bu şimdiii?biliyosunuz 10 gün önce kanamam olmuştu anlamadm yaa

onunda etkisi var..neyse inş hayırlısı olur ya hepimiz için...
inşallah benimkide sökülür yaaa bekliorum prostatlılar gibi sürekli tuvalete gidip bakıorum:)durum nedir diye ama pek bişey yok malesef
inş olursun canım ya.bende oldum sanırım .. wc ye gitmeye üşeniyrum resmen:)

hayırlı haberlerle gel inş canım.korkma bişey yoktur bence.isveç yolculuğu 1 hafta sonra değil mi ?

canı sorun yok demiş doktor sıkma kendini için çok rahat etmezse git yine ama yat dinlen ayağa kalkma tamammı kötü şeylerde düşünme nolur duamızdaısn

canım öncelikle çok şükür.kalp atışını duymuşsunuz.unutma, 9 ay boyunca lekelenme yaşayanlar var.sende de bi süre olacak galiba.dua et.bak moralinin iyi olması çok önemli.bebeğinin seninle kalması gerektiğini ona hissettir.senden vazgeçmeyecek inş... aklımız senleydi hep.peki düşük riski hala var mı dedi? yoksa sadece dikkatli mi olman anlamında uyardı ?

git bak kızzz merak ettim inşallah olmamışsındırrrr

baktım canım.hafif leke vardı galiba.biliyodum zaten olacağımı ... 9 ayda olmayan 10 da mı olacak ...

bana da süre uzayacak gibi gelio keşke kafamdan atabilsem hiç düşünmesemm aklıma gelmese eskisi gibi ben bi son ay düşünmüştüm çok bebk olmadan önce önceki aylarda hiç düşünmüodum kafayı yicem yaaaaaaaaaaa

inan canım ne diyeceğimi bilmiyorum.teselliler sınırlı.inş herşey gönlünce olur.uzamadan kısalır vaktin ... düşünmemek lazımda kolay değil yani.nasıl oldu bilmiyorum ama ben bi tek bu ay rahattım.pek aklıma gelmedi bile. ...

kızlar geldm dr dan, ultrasonla baktı ama alttan baktı, rahim ve yumurtalıklar çok normal dedi.. hafif enfeksiyon varmış bide rahim ağzında yaram varmış smear testi için örnek aldı bi kliniğine götürdüm.. 3 4 gün sonra belli olacak, ama dr um izmire medikal park hastanesine gidiyormuş,tlf verdi sonucunu bana oku yorumlayalım dedi..bebek için dedim 2 aydır uğraşıyoz olmuyo dedim.. 6 7 ay düzenli ilişki olur da bebek olmazsa o zaman dr git dedi daha çok erken dedi yaşında genç daha dedi stres yapacak bişe yok dedi

merhaba kızlar nasılsınız

sinua negüzel kalp atışlarını duymuşsunuz lekelenmeler biçok gebede olabiliyo bildiğim kadarıyla cnm ama sen yinede dikkat et kendine sağlıcaklada al yavrunu kucağına inş.

benim korkum ne biliomusun adetim düzensiz gelicek diye offff hep kötü düşünmek zorundamıyız yaaaa neyse bebeğim yaa üzmeyelim kendimizi kocam kafayı yedi ne desem vardır bundada bi hikmet diyo adam melek gibi bişi oldu hayrolsun

merhaba cnm geçmiş olsun rahim ağzı yarası bendede vardı daha doğrusu varmış genel bi muayne için gittiğimde öğrendim bendende smear alındı telefonda sonucu söyledi dr.yara kendiliğinden iyileşiyo dedi.şayet ilişki sonrası kanama ve kokulu akıntın olursa gel demişdi ilaç falan hiçbişi vermedi.bebek içinde stres yapma güzelim daha 2 ay olmuş başlayalı

canım azcıkkkk kötümsü çokkk iyi haberler almışsın temiz olması süper hazır olman süper yara olayınada takılma umarım gönlünce olur herşeyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…